WorkWithUs
close-button

Om

WorkWithUs (www.no) er Norges nye store jobbportal. Wwwu.no er enkel å bruke for både jobbsøkere og arbeidsgivere. Enkelhet er vår styrke. Få, men effektive produkter sikrer deg suksess. Vår enkle konsept slår igjennom på alle nivåer. Derfor kan vi tilby deg attraktive priser på alle våre produkter.

Hvorfor wwu.no?

Vi tror at de fleste arbeidstakere foretrekker å jobbe i nærheten av deres hjem. Vi tror også at arbeidstakere som bor i nærheten av deres jobb, er mer lojale ansatte.

Derfor viser vi kun din jobbannonse lokalt, der hvor din neste ansatte bor.

Vi vil hellere ha massiv visning av din annonse lokalt enn få visninger over hele landet med lite effekt.

Du kan være kunde på to forskjellige måter:

1 - DIY-kunde, hvor du selv oppretter din jobbannonse. Her kjøper du jobbannonser enkeltvis. Konseptet er nekelt. Du logger deg inn som arbeidsgiver og følger veiledningen.

2 - VIP-kunde, hvor vi sammen oppretter dine jobbannonser. Her kjøper man et klippekort med minimum 5 klipp. Kontakt kundeservice på kontakt@workwithus.dk hvis du ønsker å være VIP-kunde. Da vil vi ringe deg opp. Selv om vi er et dansk selskap, snakker vi selvfølgelig norsk.

Hva gjør vi når du har publisert en annonse?

Først sjekker vi annonsen din for feil. Deretter godkjenner vi den. Prosessen starter og jobbannonsen blir sendt til både Facebook, Messenger, Instagram, Google (avhengig av hva du kjøper) og wwu.no.

Vi holder øye med annonsen din for å se om den får den responsen vi forventer. Når jobbannonsen tas ned, sender vi deg en oversikt som viser hvor og hvor mange ganger annonsen har blitt vist. Vi ringer deg og tar en prat om resultatet.

Valget av annonsepakke avgjør hvilken eksponering du får.

Hvis du velger:

By

Jobbannonsen vises i den byen hvor jobben skal fylles. Annonsen vises på wwu.no og på Facebook-siden som matcher byen. Du kan se en slik Facebooke-side her.

By + Facebook liten pakke

Jobbannonsen vises i den byen hvor jobben skal fylles. Annonsen vises på wwu.no og på Facebook-siden som matcher byen. Du kan se en slik Facebook-side her. I tillegg oppretter vi en annonse på Facebook og Messenger. Annonsen vises i 7 dager.

By + Facebook stor pakke

Jobbannonsen vises i den byen hvor jobben skal fylles. Annonsen vises på wwu.no og på Facebook-siden som matcher byen. Du kan se en slik Facebook-side her. I tillegg oppretter vi en annonsen på Facebook og Messenger. Annonsen vises i 14 dager.

Alltid oppdatert
Finn din nye jobb her. Nye stillinger hver dag.
Bra for arbeidsgivere
Hurtig publisering av stillingsannonser til faste, lave priser.
Lokale jobber på Facebook
Din lokale Facebook-side viser jobber i nærheten av deg.
Trygghet
Vi tar vare på dine data og deler dem ikke med andre.