Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Helsefagarbeider
Klæbu helse- og velferdssenter, Trondheim kommune
Ved Klæbu helse- og velferdssenter er det ledig en fast 100 prosent stilling som helsefagarbeider, med vakter på dag og aften.6. september 2021 flyttet vi inn i et helt nytt bygg som ligger midt i Klæbu sentrum. Helse- og velferdssenteret består av to sykehjemsavdelinger og en hjemmetjeneste.Sykehjemsavdelingen består av 30 store og fine pasientrom med egne bad, små grupper på sju og åtte pasientrom er fordelt på fire grupper i hver etasje. Sykehjemmet er bygget rundt en stor og flott atriumshage.
Registrert : 18-08-2022 Søknadsfrist : 01-09-2022

2 stillinger som hjelpepleier/helsefagarbeider på ca. 50% med jobb hver 3. helg og 2 -delt turnus.
STIFTELSEN MOSSERØDHJEMMET
Vi søker etter personer med gode kommunikasjonsevner, stå-på vilje, evne til å ta imot og videreformidle læring, respekt for andre, evner å jobbe i team og jobbe selvstendig, ansvarsbevisst. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og et trygt og godt læringsmiljø.Søknadsfrist: 1. september 2022.Vi ønsker ikke å bli kontaktet av vikarbyrå.
Registrert : 17-08-2022 Søknadsfrist : 01-09-2022

Ecura søker helsepersonell til stasjonær hjemmesykepleie
Ecura hjemmetjenester
Ecura hjemmetjenester søker etter dyktige helsefagarbeidere, sykepleiere og vernepleiere til stasjonær hjemmesykepleie, hhv. 20-85% faste stillinger med oppstart snarest. Turnus dag/ kveld eller natt. Stillingen innebærer å jobbe hjemme hos både barn og voksne i stasjonær hjemmesykepleie i faste team og i fast turnus. Mer informasjon om oppdragene og arbeidsoppgavene vil presenteres på intervjuet. Vennligst spesifiser i søknaden hvor stor stillingsprosent som er aktuelt for deg.
Registrert : 17-08-2022 Søknadsfrist : 05-09-2022

Helsefagarbeider
Tasta Sykehjem
Vil du bli en del av en stab som er genuint opptatt av å skape en eldreomsorg som beboerne er tilfredse med og ansatte kan være stolte av? Ved Tasta sykehjem jobber vi kontinuerlig for at tjenestene skal være gode og ha et høyt faglig nivå. For å få til det trenger vi nå en helsefagarbeider til på laget. Vi får ledig en fast stilling på ca. 86 % i avd.5. Arbeidstiden er i turnus med arbeid dag og kveld og hver 3.helg. Ved sykehjemmet er vi i ferd med å innføre årsturnus, og i den forbindelse kan det være mulig å få økt stillingen for et år om gangen.
Registrert : 17-08-2022 Søknadsfrist : 01-09-2022

Utviklende og meningsfull helgestilling - Rolandvegen  bofellesskap
Rolandvegen bofellesskap, Miljøarbeidertjenesten, Porsgrunn kommune
Er du helsefagarbeider? Da vil vi gjerne høre fra deg!Vi kan tilby fast helgestilling, der du får relevant erfaring i faget.
Registrert : 17-08-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Helsefagarbeider
Nordic Care AS avd. Fredrikstad (Nordic Care AS, Fredrikstad)
Er du helsefagarbeider og på utkikk etter nye utfordringer?Vi har flere ledige oppdrag - både av kortere og lengre varighet i Nordre Follo. Turnus: Dag/kveld eller nattPeriode: September til desember  ØNSKEDE KVALIFIKASJONER: Norsk autorisasjon som sykepleier Norsk/skandinavisk språk, skriftlig og muntlig Arbeids- og oppholdstillatelse i Norge Godkjent politiattest  Førerkort klasse B (Ved hjemmetjeneste)  VI TILBYR:
Registrert : 16-08-2022 Søknadsfrist : 19-09-2022

Helsefagarbeider ved institusjon
Jevnaker kommune
Vi leter etter deg som er helsefagarbeider med hjerte for de eldre og ønsker å gjøre en forskjell. Vi har ledig stilling som helsefagarbeider i 83 % fast stilling i turnus, tilknyttet somatisk avdeling. Det vil være mulighet til å jobbe fullt, ved å kombinere stillingen sammen med vår vikarpool.
Registrert : 15-08-2022 Søknadsfrist : 01-09-2022

Hvilende nattevakt v/ Setra vei barnebolig
Holmenkollen Dagsenter Og Boliger Avd Boliger
Vi søker etter: Selvstendige, fleksible medarbeidere med gode samarbeidsevner som har erfaring med brukergruppen. Personlig egnethet i form av stå-på-vilje og ansvarsbevisst vektlegges. Personlig egenskaper: Kunne vise respekt og raushet i møtet med barna/ungdommene, og et ønske om å se det positive og mulighetene i hver enkelt.Tålmodig og ro i arbeidet med barna/ungdommene, og evne til å ta deres perspektivKunne være en tydelig og trygg voksen. Vi tilbyr:
Registrert : 15-08-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Helsefagarbeidar 100 % fast stilling i heimesjukepleia
Seljord kommune
Seljord kommune har ledig ei fast 100 % stilling som helsefagarbeider i heimesjukepleia. Oppstart i stillinga er 1.9.22, men dette kan justerast.
Registrert : 12-08-2022 Søknadsfrist : 30-08-2022

Ønsker du å jobbe med barn eller voksne med komplekse behov?
Nordic Care AS avd. Nordic Homecare
Søker du etter spennende oppgaver med mulighet for faglig utvikling? Vi er på jakt etter helsefagabeidere til oppdrag med 1:1 eller 2:1-bemanning til forskjellige oppdrag i hele Norge. Oppdragene foregår i hjemmet til brukeren. Man blir kun plassert i ett oppdrag, som man vil få grundig opplæring i før oppstart.
Registrert : 12-08-2022 Søknadsfrist : 21-09-2022