Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Engasjert barnehagelærer i 100 % stilling ,vikariat
Vinnes Barnehage Sa
Vi søker en engasjert barnehagelærer i 100 % stilling i perioden 13. oktober 2020 til ca 18. juli 2021. Stillingen er på en avdeling med 15 barn i alderen 3 - 6 år. Det kan ved behov bli aktuelt å dele stillingen på 2 avdelinger. Vi søker deg som er god på samarbeid, stabil og pliktoppfyllende. Det er en fordel hvis du har kjennskap til Tegn Til Tale. Du må være utdannet barnehagelærer.
Registrert : 14-08-2020 Søknadsfrist : 23-08-2020

Pedagogisk leder søkes
Korsdalen Barnehage As Avd Grendehusvegen
Korsdalen barnehage SA søker barnehagelærer til 100 % stilling som pedagogisk leder, med fleksibel oppstart. Barnehagen har et stort fagteam bestående av barnehagelærere og pedagoger med annen bakgrunn, som sammen jobber for at vi skal være en reflekterende og faglig arena for store og små. Vi har en stor andel fagarbeidere og et meget stabilt personale. Korsdalen bhg er privat, foreldreeiet, avdelingsbarnehage med drift i 3 hus, hvorav ett er en realfagsavdeling, @pi-parken Nes, for skolestarterne våre. Vi er medlem i PBL og har gode lønns og pensjonsvilkår.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 26-08-2020

Barnehagelærer
Gnist Barnehager Nordstrand AS
Vi søker etter en stødig og løsningsorientert barnehagelærer i 100% fast stilling. Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 21-08-2020

Barnehagelærer/støttepedagog
Rundvannet Barnehage Sa
Som støttepedagog skal du, i tett samarbeid med øvrige ansatte, foreldre og barnehabiliteringen, jobbe direkte med barn som har vedtak etter barnehagelovens § 19 a. Jevnlig veiledning vil bli gitt av barnehabiliteringen. Vi ser etter deg som kan jobbe selvstendig, målrettet og strukturert. Arbeidsoppgaver
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 03-09-2020

Barnehagelærer 10%
Fridalen Barnehage
Vi søker etter barnehagelærer 10 % på stor avdeling. Stillingen er en dag i uken.Fridalen barnehage jobber etter samspillsmetoden Dialog. Åpenhet, respekt og toleranse er viktige verdier. Tekst, språk og kommunikasjon er vår satsningsområde. Da vi har et stort språklig mangfold har vi tilknyttet tospåklige assistenter i flere språk. Fokusområdet vårt i år er bærekraftig utvikling.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 17-08-2020

Botnestua Naturbarnehage 40% engasjement barnehagelærer stilling ledig omgående
Botnestua Naturbarnehage
I Botnestua Naturbarnehage finner du ingen gjerder. Vi har skogens dyr rett utenfor døra, grønnsakshage og koselige innelokaler. Vi har også en stor grillhytte og gapahuk hvor vi brenner bål, lager mat, synger, ler og koser oss sammen. Vinterstid har vi direkte tilgang til skileiken, egen snøkanon og nypreparerte skiløyper. Botne skiklubb ønsker en barnehage som er aktiv bruker av naturen og med det bidrar til at barna blir glad i friluftsliv både sommer og vinter. Barna skal få utfolde skaperglede, undring og utforskertrang. De skal lære å ta vare på seg selv, hverandre og naturen.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 21-08-2020

Å jobbe med barn er den viktigste jobben som finnes
PVS Trondheim
Pedagogisk VikarSentral Trondheim søker barnehagelærere til kortere og lengre oppdrag i barnehager. Pedagogisk VikarSentral er hovedleverandør av pedagogiske tjenester, og kan tilby en spennende jobb med miljø for utvikling og læring! Ingen dag er lik. Vi søker etter deg som har:
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Ledig fast stilling som barnehagelærer uten lederansvar. Vi søker deg som er raus, nysgjerrig, modig og kompetent!
Lønneberget barnehage
Vi søker barnehagelærer i til sammen 80% stilling. Tiltredelse snarest mulig. Stillingen er 60% fast og 20% vikariat for permisjon inneværende barnehageår. Vi søker deg som: Er glad i å bruke naturen aktivt med barnaDeltar aktivt i leikenEr tilstede i øyeblikkeneBruker tid til å se og bygge relasjoner til hvert enkelt barn og voksenEr faglig engasjert og som er åpen for å gi og motta veiledning Personlig egnethet vektlegges med fokus på:
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 25-08-2020

Barnehagelærer søkes
Heer Grendehus Barnehage Sa
Stillingens arbeidsoppgaver: Daglige rutiner for å ivareta barnas behov. Administrativt og pedagogisk ansvar. Daglige arbeidet med planlegging, gjennomføring, dokumentasjon, vurdering og utvikling av barnegruppen. Ansvar for å følge barnehagens planer og Rammeplan for barnehager. Støtte og veilede det øvrige personalet i det metodiske arbeidet, Deltagelse i foreldremøter og foreldresamtaler. Forventninger:
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Ledig 50 % stilling som Barnehagelærer ved Frikultbarnehagen Båsmo
Frikultbarnehagen Avd Båsmo
Barnehagelærer Vi søker barnehagelærer i 50 % stilling Vi ser etter en barnehagelærer som er glad i friluftsliv, er engasjert og skapende. Arbeidsted: Frikultbarnehagen Båsmo - Mo I Rana Om FrikultBarnehagen AS Frikultbarnehagen AS holder til i Rana og Hemnes Kommune på Helgeland. Totalt er vi 30 ansatte og om lag 90 barn. Vi søker deg som har følgende kvalifikasjoner, egenskaper og interesser:
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 01-10-2020