Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Servitør - tilkalling
Jegtvolden Fjordhotel
Vi har ledig stilling som servitør, tilkallingshjelp med oppstart omgående. Du bør trives i et hektisk miljø, men hvor det er muligheter til å utvikle avdelingen i samarbeid med andre. Har du en eller flere ledige kvelder, dager og helger er du en veldig aktuell kandidat for oss. Vi har et godt kjøkken og en spennende vinkjeller som gjør at du kan tilby gjesten gode opplevelser. Har du erfaring er dette et pluss, men opplæring vil kunne bli gitt.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 25-10-2021

Vi ønsker deg som servitør - tar du kontakt?
Zupperi AS
Vil du bli vår nye servitør? Da ser vi frem til å ta en prat med deg. Vi forutsetter at du har god erfaring fra tisvarende jobb, er kvalitetsbevisst, fleksibel og takler høyt tempo. Det er alltid kjekt å jobbe med serviceinnstilte medarbeidere og som bidrar til trivsel på jobben. Vi forutsetter at du er ryddig og strukturert. Hører gjerne fra deg.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 30-10-2021

Ekstrahjelp servitør/barkeeper
Klingenberg Hotel As
Klingenberg Hotel treng fleire servitørar som kan arbeide i travle periodar framover. Du bør ha interesse for mat og drikke og opptatt av å være eit bra vertskap for alle våre gjester. Det er ein føresetnad at du tør ta initiativ og samstundes like å arbeide i team. Har du godt humør og stor arbeidskapasitet ser me gjerne at du tar kontakt. Klingenberg Hotel kan tilby : Deltaking i hotellet si spennande verksemd Løn etter tariff Opplæring Godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer Krav til kompetanse
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 01-11-2021

Er du vår nye servitør?
Klingenberg Hotel As
Klingenberg Hotel søkjer serviceinnstilt servitør/barkeeper til 60% fast stilling. Aktuelle arbeidsoppgåver er servering og barkeeping både i samband med dagleg drift og arrangement. Til stillinga som servitør/barkeeper søkjer me deg som har interesse for mat og drikke og er opptatt av å være eit bra vertskap for alle våre gjester. Det er ein føresetnad at du tør ta initiativ og samstundes like å arbeide i team. Har du godt humør og trivst blandt målbevisste og motiverte kollegaer kan du vera rett person for oss. Klingenberg Hotel kan tilby :
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 01-11-2021

Servitør/bartender
Brooklyn Diner As
Vi leter etter en utadvendt, blid, sportsinteressert servitør til vår Sportsbar&Diner på Solsiden. Det er turnusjobbing og vil først og fremst være i helger og på kveldstid. Har du et glimt i øyet og i tillegg har erfaring fra bar er det et pluss men ikke et krav. Er du den vi leter etter?Vi søker kun folk med erfaring fra bransjen .Søkerne må bo i Norge å kunne språket .
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 03-11-2021

Servitør til GATE OF INDIA Raturant
Gate Of India
Vi trenger heltid/ deltid servitør
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 06-11-2021

Servitør - Bryggeloftet Restaurant, Bergen
Bryggeloftet Restaurant
ER DU UTADVENT OG INTERESSERT I MAT OG DRIKKE? Bryggeloftet Restaurant er Bergens eldste restaurant, sentralt beliggende i historiske omgivelser på Bryggen. Spisestedet har en veletablert og sterk posisjon både blant lokale og tilreisende. Vi trenger flere servitører som kan jobbe i travle perioder frem mot jul. Vi kan love deg et høyt tempo med gode kolleger, og ikke minst godt betalt. Tidligere erfaring er en fordel men ikke essensielt. Vi ønsker at du snakker et skandinavisk språk flytende. Noe for deg? Ta kontakt med oss.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 27-11-2021

SERVITØR PÅ RESTAURANT SJØLOFTET
Sjøloftet
Vi søker flere servitører til vårt restauranthus. Du må være utadvendt, blid, entusiastisk og serviceminded med interesse for god mat og drikke. Vi ser etter deg som er over 20 år, fleksibel, godt organisert, effektiv og kvalitetsbevisst. Du er en ”team-player” som er glad i mennesker. Du takler stress og høyt tempo, mens du samtidig opprettholder et høyt servicenivå hvor gjesten alltid er i fokus.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 15-11-2021

Servitører og bartendere søkes i Trondheim!
Eterni Norge AS
For flere restauranter og barer i Trondheim Sentrum, leter vi etter dyktige og motiverte servitører og bartendere. Vi ansetter til både heltidsstillinger, deltidsstillinger og tilkalling. Uansett hvor mye du vil jobbe, så vil vi høre fra deg. Har du et ekstra glimt i øyet og elsker å skape de beste gjesteopplevelsene? Søk da vel!
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021

Servitør
Mama Rosa Åndalsnes As
Vi ønsker å ansette servitører til vår restaurant . Stilingen e ledig fra 01.11.21 Ta kontakt Personlige egenskaper Ansvarsbevist
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 01-12-2021