Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Servitør / ansvarlig servitør / hovmester
Hvelvet Restaurant
Vi søker personer som er utadvendte, smilende og med et glimt i øyet. Erfaring fra servitøryrket fra før, er et ønske. Våre serveringstider er stort sett ettermiddag, kveld og helg. Søndager er stengt! Vi har a la carte servering, med både faste menyer og selskapsmenyer. Man må beherske skandinavisk og engelsk. Om du ikke hører fra oss, ble det dessverre ikke deg denne gang.
Registrert : 15-05-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Servitør/kjøkkenmedarbeider
En Til! AS
Vi søker erfaren servitør/kassa/kjøkken hjelp medarbeider for vårt pizza bar som ligger i Oslo. Deltid stilling. Ettermiddag og helg. Språk krav Norsk og Engelsk.
Registrert : 15-05-2021 Søknadsfrist : 15-06-2021

Servitør
Curry And Ketchup Indian Streetfood & Restaurant
Vi søker servitør til restauranten vår. Studenter oppfordres til å søke.
Registrert : 15-05-2021 Søknadsfrist : 25-05-2021

Runner / Servitør / Junior SoMe
Straume Restaurantdrift AS
Fryd Sartor ser etter nye kollegaer og medarbeidere til våre underholdningsted. Vi søker runner/ servitører som er over 18 år.ryddig og engasjertlagspilleroptatt av god kundeservice I tilleg, er du flink med social media, då vi har en tillegstilling som Junior Social Media ansvarlig Er du positiv, med stor lærevilje og glad i prate med mennesker ? Send oss gjerne CV + Søknad med litt om deg Søknader blir behandlet fortløpende. Vi søker etter personer i ulike stillingsstørelser.
Registrert : 14-05-2021 Søknadsfrist : 21-05-2021

Søker erfaren bartender og dyktige servitører
Fleischer's Hotel AS
Vi søker deg med godt hode, varmt hjerte og stål i ben og armer! Du må trives med: Travle dager og mye liv Mange gjester og gode kollegaer Du liker å overgå gjestenes forventinger Du er fylt av engergi, mot og begeistring Takle høyrt stressnivå og mange baller i luften på en gang Kompetanse: Du har erfaring som bartender og servitør Du jobber godt i team, men også selvstendig Du behersker norsk eller annet skandinavisk språk samt engelsk Må være over 20 år
Registrert : 14-05-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Tatakii Asian ønsker å utvide sitt team med nye servitører til kveldsvakter
Tataki Asian As
Tatakii Asian søker nye servitører til kveldsvakter i 50% stilling til sesongen, med mulighet til forlengelse etter sesongen. Vi søker kandidater som har mulighet til å jobbe både på hverdager og på helger. Kvalifikasjoner:
Registrert : 14-05-2021 Søknadsfrist : 30-06-2021

Sagnomsuste restaurant Lorry søker nå flere medarbeidere.
Lorry restaurant
Sagnomsuste restaurant Lorry er en berømt og legendarisk institusjon i norsk restaurantverden med en vill historie tilbake til 1870-årene. Vi tilbyr en bred ala carte meny med innslag av norsk husmannskost. Vi søker servitører til vår/sommer med gode muligheter for fast ansettelse. Du må være rask og service-minded, beherske norsk/svensk flytende alternativt engelsk som morsmål, og være forberedt på å jobbe i en meget hektisk og gøy miljø. Vi tilbyr gode arbeidsbetingelser, fleksible arbeidstider og mulighet for utvikling i en spennende bransje med proffe kollegaer.
Registrert : 12-05-2021 Søknadsfrist : 22-06-2021

Servitør, de som vet de vet!
Toptemp Hospitality AS
Vi i Toptemp Hospitality strekker oss fra fjell topp til fjord. I vårt team jobber vi med alt fra svære event til små og intime middager. Vi søker nå etter drevene servitører som vil være med på vårt eventyr i 2021. Vi ser etter deg som får et "kick" av å være i service.
Registrert : 12-05-2021 Søknadsfrist : 22-06-2021

Servitører - Havnelageret Gastropub
Restaurant Gruppen AS/ Havnelageret Gastropub
Vi planlegger for åpning og sommer! Da trenger vi flinke folk og SØKER deg over 20 år som ønsker SOMMERJOBB som servitør. Vi søker også ekstrahjelp med oppstart mai og mulighet for fast stilling. Kortfattet søknad sendes til stig.delaas@r-g.no. Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med Stig Delås, tlf. 916 93 154.
Registrert : 12-05-2021 Søknadsfrist : 30-06-2021

SERVITØRER TIL SOMMERSESONGEN
Fløien Folkerestaurant As
Vi søker glade, arbeidsvillige og ryddige folk til sommersesongen på et av Bergens best besøkte turistmål. Vi driver både kafé, uteservering, restaurant og selskapslokaler i den gamle, ærverdige bygningen på toppen av Fløien. Det er fint hvis du har erfaring fra restaurant eller kafé, men opplæring vil bli gitt. Det er viktigst for oss at du har de rette holdningene og tåler et høyt tempo i perioder. Vi tilbyr tarifflønn, spennende oppgaver og et godt arbeidsmiljø. All applicants need to speak a Scandinavian leanguage fluently.
Registrert : 12-05-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021