Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
To ledige stillinger: Servitør / Bartender
India Tandoori Restaurant As
SERVITØRER Vi søker etter servitør for vår restaurant. Vi ser etter Dyktige servitør avløsere som kan jobbe i helger / ukedager : Kveldstid Arbeidsoppgaver Kan arbeide som selvstendig servitør Kvalifikasjoner Tidligere erfaring fra bransjen Personlige egenskaper Liker å arbeide med mennesker i et hektisk miljø Er høflig og ryddig i ditt arbeid
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

Servitør deltid 30%
Sushi Bar Munkegata
Vi søker deg, som er glad i mennesker og sushi! Du har et strålende smil og et brennende engasjement for god service, du er løsningorientert og takler en hektisk arbeidshverdag. Du er 20 år eller eldre. Jobben er perfekt å kombinere med studier. Arbeidstiden er annenhver helg og en dag i uken, ettermiddag/kveld. Som servitør hos oss vil du ha ansvar for at våre gjester blir tatt godt vare på gjennom hele besøket. Du vil mestre bordservering, rydding, menykunnskap, booking, take away, åpning og stenging. Alt dette med et stort smil!
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020

Servitør deltid, kveld/helg
Graffi Grill Nordre
Hovedoppgaver: · Sørge for at våre gjester får en god opplevelse gjennom hele besøket · Holde deg oppdatert på våre produkter · Fremme mersalg og god service Personlige egenskaper: · Du er serviceorientert, fleksibel og flink til å støtte andre · Du har god arbeidskapasitet og liker å jobbe under press · Du er selvgående, tar initiativ og liker å få ansvar Vi forventer: · Tilgjengelighet på kveldstid og i helger, og evt. skoleferier
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 28-03-2020

Servitør / Kasse / Servicemedarbeider til våre serveringssteder i SkiGeilo
Geilo Skisenter / SkiGeilo
Vi søker etter dyktige servicemedarbeidere til SkiGeilo sine serveringssteder. SkiGeilo har i dag 5 ulike serveringssteder med 5 ulike spennende matkonsepter. Disse ligger spredt over hele ski anlegget og er en viktig brikke i visjonen vår om å skape Nordens beste alpinopplevelse! Som servicemedarbeider er du et viktig ansikt utad og din kontakt med gjestene våre har stor betydning for oss. Jobben som servicemedarbeider på serveringsstedene våre går ut på: Kassehåndtering Rydde og holde orden Bar
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 21-03-2020

Servitør
Brooklyn Diner As
Vi leter etter en utadvendt, blid, sportsinteressert servitør til vår Sportsbar&Diner på Solsiden. Det er turnusjobbing og vil først og fremst være i helger og på kveldstid. Har du et glimt i øyet og i tillegg har erfaring fra bar er det et pluss men ikke et krav. Er du den vi leter etter?
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 16-03-2020

Servitør heltid og deltid
Una Pizzeria Solsiden
Una Pizzeria e Bar er på jakt etter serviceinnstilte og engasjerte servitører som er pålitelige og som har mulighet til å stille opp ved behov. Hos oss kan du regne med et hektisk arbeidsmiljø. Restauranten har både uteservering, restaurant og bar. Du bør være flink til å takle stress og trives med å jobbe i høyt tempo. Vi ønsker medarbeidere med positiv innstilling som vil være et bidrag til et godt arbeidsmiljø.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 30-04-2020

Servitør
Long Cheng Restaurant As
Servitør Vi søker deg som: Over 20 årHa god arbeidsmoral og holdningerTakler hektiske perioder med et smilEngasjert & AnsvarsbevisstRyddig og strukturertHøy arbeidsmoralSnakker norsk Søknad & CV m/bilde sendes til longchengrestaurant@gmail.com . Merk "Servitør" Vi kontakter kun aktuelle kanditater.
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

tourist restaurant waiter
Gudvangen Fjordtell
We are looking for experienced personell for lunch, and a la carte, 5 persons, and for our cafeteria, 3 persons. Working language is English but other languages are apreciated as Spanish and French. You must be able to work fast, under stress, but still be serviceminded and a good teamworker! Working hours are 5 days a week, 7,5 hours a day + lunchbreak, shiftplan. Contract and contitions according to Norwegian regulations. Staff is needed for the season between mai and september, but also between june and august, so remember to inform us what periode you can work.
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 10-04-2020

Trondheim's grillrestaurant søker servitør deltid!
AiSuma
Aisuma er på jakt etter serviceinnstilte og engasjerte servitører som er pålitelige og som har mulighet til å stille opp ved behov. Hos oss kan du regne med et hektisk arbeidsmiljø. Du bør være flink til å takle stress og trives med å jobbe i høyt tempo. Vi ønsker medarbeidere med positiv innstilling som vil være et bidrag til et godt arbeidsmiljø. NB! Søkere må være fylt 20 år grunnet alkoholservering.
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 22-03-2020

Thon Hotell Sandnes søker ekstra servitør
Thon Hotell Sandnes
Thon Hotel Sandnes søker ekstra servitør Både til frokost og kvelder, helger og ukedager. Ansvarsområder/arbeidsoppgaver: ServeringHøy grad av gjestebehandlingSkape en hyggelig atmosfære for våre gjesterRydde i frokostsalenTilrettelegge for frokost neste dagBehjelpelig med å fylle på buffetSkjenke kaffeGjøre klar møteromTa vare på kurs gjesterOppvaskAnnet forefallende arbeid Hva vi forventer av deg:
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 28-03-2020