Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du en deltidsjobb?
Lilleager AS
Lille Ager åpner i september, og vi ser nå etter deg som har lyst til å være med på laget! Vi ser nå etter motiverte folk, som er opptatt av kvalitet, og som har lyst til å være med på å bygge opp dette til å bli en unik møteplass! Vi ser etter deg som: Ønsker å jobbe deltid, hovedsakelig kveld og helgHar erfaring fra bar eller restaurantLiker fornøyde kunderEr fleksibel, og trives med varierte oppgaver
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 08-09-2021

Engasjert Bartender og Servitør
Cafe Sara (Eventyrbrua As)
Vi søker etter kandidater som: Har interesse for håndverksøl Interesse for Vin og Brennevin Er lojale Har god arbeidskapasitet Vedkommende må ikke ha relevant erfaring sålenge personlgheten er der og motivasjonen til å lære er tilstede. De som søker bør kunne kommunisere på Engelsk og/eller beherske nordiske språk. Den som søker MÅ være over 20. De som er fylt 18 kan søke som runners eller barback og spesifisere det på søknaden. Vi betaler tariff og strekker oss langt hvis vedkommende i tillegg har erfaring og ambisjoner.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 16-08-2021

Søker Ekstrahjelp
Brød & Vin Restaurant As
Vi søker etter ekstrahjelp i deltidstilling. Vi trenger ekstrahjelp som er fleksibel og kan jobbe for det meste etter kl.16 og helg. Det er ikke nødvendig med erfaring. Men hvis du har erfaring er det en fordel. Vi kan lære deg opp og hvis du er rask, lære fort og takle når det er travelt. Vedkommende må være serviceinnstilt, ærlig, pliktoppfyllende og må være 20 år.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Vi ønsker deg som servitør - tar du kontakt?
Zupperi As
Vil du bli vår nye servitør? Da ser vi frem til å ta en prat med deg. Vi forutsetter at du har god erfaring fra tisvarende jobb, er kvalitetsbevisst, fleksibel og takler høyt tempo. Det er alltid kjekt å jobbe med serviceinnstilte medarbeidere og som bidrar til trivsel på jobben. Vi forutsetter at du er ryddig og strukturert. Hører gjerne fra deg.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 06-08-2021

Engasjert servitør deltid
Restaurant Kraft As
Vi er på utkikk etter en servitør som evner til å sette kunden først og klarer å prioritere i hektiske perioder. Det er en fordel om du har servert noe tidligere. Vi kan love en allsidig stilling i en koselig nabolagsrestaurant med mange faste gjester. Vaktene vil hovedsakelig være kveldstid i ukedagene og hele dagen lørdag/søndag. Du må være over 20 år da vi serverer sprit. Stillingsprosenten er ca 30%, men kan variere noe etter sesong.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Vi søker serviceminded servitører med erfaring snarest
La Pergola Tønsberg As
La Pergola kjennetegnes av lun, uformell og pulserende atmosfære der man kan nyte god italiensk mat. I vår- og sommermånedene har vi uteserveringer som syder av liv og stort trykk. Som ansatt hos oss, vil man være en del av en gruppe glade og servicemindede personer som ønsker å videreutvikle seg selv og bedriften til nye mål. Vi søker servitører med erfaring fra bar og restaurant for sommersesongen 2019 Krav til kompetanse Erfaring som servitørErfaring fra bar Personlige egenskaper
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Servitør, ekstrahjelp søkes
Fisketorget Delikatesse As
Fisketorget søker deg som ønsker å jobbe som servitør på deltid. Vi søker en person med service i ryggraden, som er blid og omgjengelig og som liker at det skjer mye. Stillingen er deltid, fortrinnsvis på dagtid, men også enkelte kvelder. Vi har minst 2 stillinger ledig.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 31-12-2021

Engasjerte servitører deltidsstilling
Røft Rotisseri
Vi søker servitører til vårt serveringsteam, må være 20 år. Vi er på jakt etter deg som er: · Engasjert · Takler stress godt · Jobber godt i høyt tempo · Jobber like godt i team som selvstendig · Er fleksibel · Er lojal · Øye for detaljer · Bidrar til et godt arbeidsmiljø · Må beherske skandinavisk og engelsk muntlig og skriftlig Vi tilbyr opplæring, oppfølging og utviklingsmuligheter. En spennende og utfordrende jobb og ordnede arbeids- og lønnsforhold.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 20-08-2021

Servitør med erfaring søkes
Prima Fila Ristorante
Vi søker etter en person som trives med mennesker, og har god erfaring med servering. Som servitør hos oss får du spennende oppgaver og utfordringer hvor høy kvalitet i jobben som blir gjort er i fokus. Arbeidsoppgaver: ServeringBestillingMice en placeGode kundeopplevelser -Bidra aktivt til et godt arbeidsmiljø Krav til kompetanse Tidligere serveringserfaring Personlige egenskaper AnvarsbivesstEngasjertHøyt tempo
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 01-09-2021

Servitør og Barservitør
Xl Management As
Vi søker en faglig sterk og dyktig servitør og Bartender, som sammen med Restaurant Teamet, skal bidra med videreutvikling av menyer, Dette er en spennende mulighet da vi vil tilrettelegge og skreddersy stillingen for rett kandidat. Som en levende Restaurant gruppe med flere konsepter er vi stolt av å ha et kjøkken som serverer gjester spennende og personlige matopplevelser av høy kvalitet i dem ulike konseptene. Det er med stor kjærlighet til faget vi lager leken og moderne mat basert på trender og lokale tradisjoner. Vi søker deg som er:
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 22-08-2021