Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Servitør/Bartender
Nye Rompuben As
Vi vil ha med deg på laget! Rompuben ser etter joviale og hyggelige servitører og bartendere! Vi ser etter personer som verdsetter og trives i vertskapsrollen, som liker å jobbe med og blant mennesker. Hos oss skal alle våre gjester føle seg hjemme. Hvis du i tillegg har erfaring fra før blir vi veldig glade for det. Jobben gjelder ekstravakt/ringevikar, med mulighet for mer til den riktige kandidaten. Vi søker deg som:
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 06-11-2020

SERVITØR - DELTID
Havariet As
Havariet søker etter servitører og bartendere Tiltredelse etter avtale. Arbeidstid er helger kveld & natt. Perfekt deltidsjobb for studenter. Vi søker servitører og bartendere. Det er veldig hektisk på brygga i Tønsberg så du må tåle å jobbe i team i et høyt tempo. Erfaring fra bransjen er en stor fordel, men vi ansetter også noen ferske servitører som vi gir opplæring internt. Du MÅ være minst 20 år pga alkoholservering. Vi ønsker deg som kan bidra til å gi våre gjester service på høyeste nivå hver eneste dag
Registrert : 20-10-2020 Søknadsfrist : 12-11-2020

Søker servitører
Jashan Restaurant As
Indiagate restaurant søker servitører og medarbeider
Registrert : 20-10-2020 Søknadsfrist : 30-01-2021

Servitører søkes til ringevakt ved behov/ferieavvilinger/sykdomsfravær
Illegal Burger Ryes Plass As
God timelønn, etter avtale. Søker må ha erfaring fra serveringsarbeide tidligere, må trives i et hektisk arbeidsmiljø og kunne samarbeide godt med andre.
Registrert : 20-10-2020 Søknadsfrist : 31-12-2020

Pubvert søkes, servitør
Ottos As
Vi søker etter en person som er selvstendig og gjestevennlig. Her får du mye ansvar og flere varierte arbeidsoppgaver. Noen ganger jobber du alene, andre ganger i team. Du må like fart og håndtere mye folk. Er du glad i å snakke med folk og sosialisere samtidig som du håndterer mye å gjøre, så er dette jobben for deg. Arbeidsoppgavene består i å lage mat, servere mat, servere drikke og det somhører til på et serveringssted. Alle jobber i turnus, med stor fleksibilitet ved ønsker om bytting osv.
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 21-11-2020

Servitør søkes
Den Gamle Nabo As
Hei. Vi søker etter ei/en servitør med mulig for fast. Egenskaper: Må kunne snakke norsk 100% Må ha erfaring innen restaurant bransjen. Må være villig til å jobbe helger/ kveld. Må være over 25+ Takk for interessen på forhånd. Søknader kan sendes til post post@dengamlenabo-gjovik.no
Registrert : 18-10-2020 Søknadsfrist : 31-12-2020

Servitør/ryddehjelp / ekstrahjelp
XL GRUPPEN AS
Servitør/ryddehjelp for XL Gruppen Personlige egenskaper: · Du må ha fylt 20 år · Du er en utadvendt person med et glimt i øyet · Du liker å jobbe i et høyt tempo og takler en stressende hverdag på en god måte · Kan jobbe skift/turnus · Du er selvstendig men liker å jobbe i et team · Du er en positiv og effektiv person · Erfaring fra en lignende stilling er ønskelig men ikke et krav Krav til kompetanse
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

Servitør
Lapasteria As
Vi søker deg som er serviceorientert, fleksibel og engasjert. Jobben som servitør innebærer kveld- og helge jobbing. Ønskede kvalifikasjoner: 2 år erfaring fra restaurantHar lidenskap for mat, drikke og yte service.Ansvarsbevisst og selvstendigBeherske et skandinavisk språk Vi tilbyr:
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

Kverneriet søker servitører med genuin lidenskap for serveringsbransjen
Kverneriet Tønsberg
Her på Kverneriet kan vi stolt si vi er på kontinuerlig leting etter det beste. Dette gjelder i de råvarene vi plukker ut, de øltyper og vinene vi serverer, samt medarbeidere vi ansetter. Vi mener våre gjester fortjener det beste vi kan gi de. Vi søker nå etter servitører med en genuin lidenskap for serveringsbransjen til vår voksende Kverneriet-familie.
Registrert : 15-10-2020 Søknadsfrist : 10-11-2020

Vi trenger servitører til et helt nytt restaurantkonsept!
Munnfull Restaurant/Askeladden & Co
OM MUNNFULL Askeladden & Co utvikler servering, retail- og servicekonsepter i Norden. Sammen med våre gründere skaper, finansierer og skalerer vi lønnsomme eventyr. Til nå har vi blant annet transformert frisørbransjen med Cutters, legebransjen med Dr.Dropin og massasjebransjen med Squeeze. Nå skal vi utvikle Norges råeste restaurantkonsept!
Registrert : 15-10-2020 Søknadsfrist : 24-11-2020