Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Thon Hotel Ski søker faglært kokk
Cooly AS / Thon Hotel Ski
Thon Hotel Ski er et moderne konferansehotell midt i sentrum av Ski, og kun 20 minutter unna Oslo sentrum. Hotellet ligger rett ved Ski Jernbanestasjon, i direkte tilknytning til Ski Storsenter og er det nærmeste hotellet til Tusenfryd. Hotellet er total oppusset i 2021.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 23-11-2021

Krokeide VGS søker etter kokk
Krokeide videregående skole
Om stillingen Kantinen er et naturlig møtepunkt både for elever som bor på skolen og andre elever, samt ansatte på dagtid. Vi legger vekt på et sunt og variert kosthold, og på å skape en trivelig atmosfære i kantinen. Vi tilbyr fire måltider hver dag og serverer mat fra sunne råvarer med anbefalt næringsinnhold. Ansvarsområder
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 05-11-2021

Lorry søker kokk
Restaurant Lorry
Infor en hektisk julesesong søker vi etter en kokk på heltid med oppstart så fort som mulig. Arbeidstid i hovedsak kveldstid. Vi tilbyr gode betingelser for den rette søkeren.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 10-11-2021

Barbacoa i Trysil søker kjøkkenhjelp
Vamos Trysil As
Vi søker nå kokker til Barbacoa, en amerikansk mexicansk restaurant i Trysilfjellet. Vi ligger midt i bakken og har åpent fra 09:00 -22.00 hver dag.Vi søker deg med fremst erfaring av å jobbe i restaurantbransjen, men er inget krav. Det viktigeste er at du er positiv, stresstålig, problemløsnings orientert, god på å samarbeide og fleksibel. Vi ønsker å bygge et sterkt team fylt med arbeidsglede og latter. Vi ser mer til din personlighet og at du passer inn i vårt arbeidslag. Språk, norsk en fordel, men må kunne engelsk flytende. Vi kan tilby boende.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 20-12-2021

Vi søker kokk i 100% stilling
Walter og Leonard
Vi girer opp og jakter flinke folk! Vi søker kokker i 100% stilling hos oss på Walter og Leonard. Har du fagbrev eller 3-5 års erfaring? Er du faglig kompetent, hygienisk og effektiv? Ta kontakt for spørsmål!
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 30-11-2021

KOKK / KONDITOR
Toma Vestfold Invest AS
Vi søker deg som brenner for bransjen og liker å tilberede god mat og gode kaker. Du må ha fagbrev og/eller noen års erfaring med storkjøkken/kantinedrift. Arbeidsoppgaver Produksjon av varme og kalde retter.Mottak av råvarer.Skape matglede både overfor kollegaer og kunder.Fokus på kundeservice og rutiner ihh mat.Annet forefallende arbeid som naturlig hører til på storkjøkken. Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 23-11-2021

ASIA restaurant & FRENCHIE restaurant is recruiting motivated chefs to join our teams
Asia AS & Frenchie AS
We are looking for motivated chefs who who wants to join our and be a part of our teams. Qualifications: At least 2 years relevant experienceGood English communication skillsExtensive knowledge about IK mat / HACCPPositive, motivated and likes to work in a teamA "yes I can do" attitude! What we offer:
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021

All-round kokk søkes til midlertidig oppdrag
People Vestfold
Vår oppdragsgiver er et populært hotell ved kysten som trenger å forsterke bemanningen på kjøkkenet i perioden 22 oktober til 30 november. Vi tilbyr derfor en midlertidig stilling for en god all-round kokk med oppstart snarest og varighet til ut november. Mulighet for forlenget oppdrag. Må ha erfaring med a la carte såvel som selskap, frokost og buffet produksjon. Språket på kjøkkenet er hovedsakelig engelsk. Oppdragsgiver kan være behjelpelig med bosted.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 01-11-2021

Smalhans søker kokk
Smalhans
Som kokk vil du kunne variere mellom skift og stasjoner, fra prep til service. I service vil du jobbe med a la carte, tastingmeny og takeaway sammen med raske og kvalitetsbevisste kolleger. Alle menyene tar for seg et bredt spekter av smaker og teknikker. Ønskede kvalifikasjoner/erfaring: •Ryddig, effektiv og strukturert •Engasjert og har et godt humør •Fagbrev og erfaring som kokk er en fordel •Strukturert og systematisk •Trives i et hektisk miljø •Er løsningsorientert, selvgående, engasjert og kreativ Vi tilbyr:
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 15-11-2021

The Golden Chimp søker kokker!
The Golden Chimp As
Som kokk vil du kunne variere mellom skift og stasjoner, fra prep til service. I service vil du jobbe med a la carte, tastingmeny og takeaway sammen med raske og kvalitetsbevisste kolleger. Alle menyene tar for seg et bredt spekter av asiatiske smaker og teknikker. Vi har også et tredje konsept på vei, der ny meny og nytt system skal innarbeides. Ønskede kvalifikasjoner/erfaring: •Ryddig, effektiv og strukturert •Engasjert og har et godt humør •Fagbrev og erfaring som kokk er en fordel •Strukturert og systematisk
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 08-11-2021