Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Restaurant
Bento Sushi As
Sushi Kokk / kjøkkenassistent søkes til Restaurant Bento Sushi. Du har erfaring, er positiv og SNAKKER NORSK. Vi serverer a la carte og vi har selskaper. Stillingen er 40% og 100%. Send CV og søknad til bentosushi@yahoo.com *Kun aktuelle søkere mottar svar på søknad!
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Chef/pizzaiolo
Il Carrello As
Hello, we are hiring a chef/pizzaiolo for the summer at first, and this post can become permanent after the summer. The candidate must have experience as a pizzaiolo and as a chef. Be able to work alone, and with one person during weekends. Prepare and cook pizza, pasta, serve the costumers, take payment etc Need a very good level of English and basics in Norwegian.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 15-05-2021

Magnifikk søker kokk!
Magnifikk / Bankkjellaren b&g.
Trenger kokk for sommarsesongen men også for heilårs/fulltid, vil du bare jobbe i sommarsesongen er det OK men om du søker etter heilårs/fulltid er det større sannsynlighet for stillinga. Har du erfaring frå tidligare er det eit pluss, dersom heilårs så bør du ha arbeidserfaring frå tidligare då du vil ha ansvarsrolle på kjøkkenet.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 06-09-2021

Kokk til Lille Asia restaurant AS
lille asia restaurant AS
Vi søker kokk til vår nyåpnede restaurant i vakre Stokmarknes. som kokk hos oss så vil du få en spennende og interessant hverdag. Du vil og få være med å utvikle driften Vårt kjøkken vil ha fokus på Kinesisk og Thai , samt sushi. I tillegg så holder vi på å utvikle et nytt lunch og Takeaway konsept. Synes du det høres interessant ut, og ønsker å vite mer ? ta kontakt på tlf 969 23006 eller post@asiakitchen.no
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 15-05-2021

Engasjert kokk til Strand Fjordhotel i Ulvik
Be Nature Drift a/s - Strand Fjordhotel
Vi søker til sommersesong (juni til september) etter en engasjert og dyktig kokk/kokk assistent som sammen med vårt team og familie vil bidra til å gi våre gjester den besøksgleden og den profesjonelle servicen de forventer når de kommer til oss. Arbeidsoppgave Små terrassemeny som lunsj eller snack Matlaging av et små à la carte meny Krav til kompetanse
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Sous Chef
Strøm Mat & Bar As
Vi ser etter en meget dyktig kokk som kan ta ansvar for kjøkkenet på sine vakter. Ansettelsen gjelder sommeren 2021, med mulighet for snarlig tiltredelse. Klarer du levere veldig bra mat under press, jobber bra med andre kollegaer, er ett forbilde for lærlingene, er renslig og har god ordenssans, elsker adeninet etter en travel kveld og har passion for mat, da er dette jobben for deg! Du må ha minst 3 års erfaring som fagutlært kokk, samtidig er det en fordel med erfaring fra lignende stilling.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 30-04-2021

Sous Chef
Strøm Mat & Bar As
Vi ser etter en meget dyktig kokk som kan ta ansvar for kjøkkenet på sine vakter. Stillingen gjelder ut 2021 men med muligheter for forlengelse. Tiltredelse senest 1. Juni. Klarer du levere veldig bra mat under press, jobber bra med andre kollegaer, er ett forbilde for lærlingene, er renslig og har god ordenssans, elsker adeninet etter en travel kveld og har passion for mat, da er dette jobben for deg! Du må ha minst 3 års erfaring som fagutlært kokk, samtidig er det en fordel med erfaring fra lignende stilling.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 30-04-2021

Kokker søkes til Munkholmen - Trondheim
Munkholmen , Båtservice 1 AS
Kokker søkes til Munkholmen for sommersesongen 2021. Munkholmen er et populært turmål, både for Trondheims innbyggere og tilreisende. I tillegg arrangeres sommerfester , bedriftsarrangement, kurs , lunch mm der ute . Kokker med fagbrev foretrekkes, men er ikke et krav. Det er i alle fall krav om relevant erfaring. Må kunne arbeide ryddig , og takle dager med stor pågang av gjester Ta kontakt for mer informasjon om stillingen
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 07-05-2021

Entusiastisk kokk søkes til Hotel Ullensvang
Hotel Ullensvang AS
Hotel Ullensvang søker entusiastiske kokker for vår 2021-sesong. Vi er på jakt etter kokker som allerede befinner seg i Norge og som kan bidra til å påse at vi når nye høyder for kommende sommersesong og Norgesferie. Søkerne må være tilgjengelig til å påbegynne arbeidet 18. mai 2021. Søknadsfrist: kandidater gjennomgås fortløpende. Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med Terje Opedal, topedal@hotel-ullensvang.no / Tlf. +47 40 46 06 49. ***
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 30-04-2021

Kokk
Tjeldsundbrua Hotel AS
Tjeldsundbrua Hotel søker kokk for sommersesongen med mulighet for forlengelse. Økt aktivitet gjør at vi søker kokk som kan jobbe sammen med vårt dyktige team. Arbeidet består av produksjon og tilberedning av matretter til vår veikro, cateringlevering og selskapsservering. Det legges stor vekt på samarbeidsevne, humør og å kunne jobbe selvstendig og effektivt med flere oppgaver samtidig. Det er ønskelig at søkere har fagbrev, men bred erfaring og relevant matfaglig kunnskap og interesse vil vektlegges og tas med i betraktning.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021