Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
KOKK
Angus Gaupset
Vi søker en kokk som kan jobbe selvstendig, og ta ansvar for driften av vår cateringavdelingen. Det med fører direkte kontakt og planlegging med kundene som skal bestille mat til ulike selskaper fra vår cateringavdeling. Vi ser etter en person med ståpå vilje, godt humør og som like travle arbeidshverdager. Må beherske norsk.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 20-09-2020

Kokk til Geilo Skisenter / SkiGeilo
Geilo Skisenter / SkiGeilo
Vi søker etter dyktige Kokker til SkiGeilo sine serveringssteder. SkiGeilo har i dag 5 ulike serveringssteder med 5 ulike spennende matkonsepter. Disse ligger spredt over hele ski anlegget og er en viktig brikke i visjonen vår om å skape Nordens beste alpinopplevelse! Som kokk er du et viktig ansikt utad og din kontakt med gjestene våre har stor betydning for oss. Jobben som kokk på serveringsstedene våre går ut på: Produksjon og prepp i henhold til satt meny, kalkyler og oppskrifter. Ik-mat
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020

Kokk (ringevikar) Nordhordland Folkehøgskole
Nordhordland Folkehøgskole
Nordhordland Folkehøgskole trenger ringevikar kokk snarest. Vi søker etter en kokk/kokekyndig som kan stille i kortere eller lengre perioder, dersom en av våre ansatte skulle være borte pga. sykdom/permisjon. Du må mulighet til å stille på kort varsel. Stillingstype vikar. Heltid/ deltid/helg/kveld. Kvalifikasjoner: KokkErfaring fra lignende arbeid.Gode norsk kunnskaper, skriftlig og muntlig. Lønn etter tariff. Søknad med CV og referanser er ønskelig.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 25-08-2020

Kokk og sushikokk søkes til Sumo Restaurants i Bergen
Sumo Restaurant
Til vår flotte restauranter i Bergen søker vårt dyktige og energiske team etter flere kokker, både varmmat og sushikokker . Du er en entusiastisk, positiv og engasjerende person som har gode evner til å lytte og være ydmyk. Du har gode tilpasningsevner og forstår viktigheten av å jobbe i team. Du setter dine kunden og medarbeidere i fokus, du har stor arbeidskapasitet og øye for detaljer. Vi tilbyr:
Registrert : 10-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Kokk
Mondi As
DETTE ER VIKTIG FOR OSS FOR Å UNNGÅ MISSFORSTÅELSER MELLOM OG DINE KOLLEGAER. DU MÅ KUNNE JOBBE I ETT HØYT TEMPO OG TÅLE STRESS OVER TID GODT. DU SKAL JOBBE GODT I TEAM, SAMTIDLIG SOM DU MÅ VÆRE SELVSTENDIG.
Registrert : 10-08-2020 Søknadsfrist : 29-08-2020

We are looking for flexible and reliable Cook (m/f)
Norsk Havbrukssenter Visning As
Your profile: A completed apprenticeship as a cook or several years experinece in a kitchen Can work independently with flexible working hours Enjoy working with international guests Creativity with attention to detail Readiness for shift, weekend and holiday service Well-maintained appearance Your tasks: Preparing breakfast and lunch for our students Receiving and checking the goods Proper storage of food All activities in the kitchen area to ensure a smooth process Close cooperation with all departments
Registrert : 10-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Vi søker en fleksibel og erfaren kokk
JKS Norge AS
Vi ønsker å komme i kontakt med fleksible kokker som kan tenke seg å jobbe tilkalling for vår kunde på Kårstø. Du er Kvalitetsbevisst og faglig dyktig Du har Godt norsk språkGode samarbeidsevner, stå-på-vilje, og evne til å arbeide selvstendigFokus på forbedringer og utvikling Vi tilbyr
Registrert : 07-08-2020 Søknadsfrist : 18-08-2020

søker Kokk
Qa Spiseri Maher Mawed
Vi søker kokk som kan jobbe 100% med eller uten fagbrev.
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 01-09-2020

Thon Hotel Slottsparken søker energisk og kreativ kokk
Thon Hotel Slottsparken
Ønsker du å gi våre gjester en uforglemmelig matopplevelse? Da ser vi etter nettopp deg! Vi søker deg som ønsker å gi våre gjester en god start på dagen med en innholdsrik frokostbuffet, gode lunsjer midt på dagen eller en fin avslutning på en ferie - eller konferansedag med en fantastisk middagsopplevelse. Liker du å lage god mat i form av buffet hvor gjesten inviteres til å prøve og smake, skape gode matopplevelser og være en bidragsyter til at alle våre gjester får en god mat - og hotellopplevelse ser vi frem til å motta din søknad!
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 17-08-2020

Kokk på fjellhotell
Venabu Fjellhotell As
Kokk Vi søker kokk med erfaring og fagkunnskap, og som har lyst til å jobbe på fjellet i sommer. Vi legger vekt på god, norsk tradisjonsmat basert på førsteklasses råvarer. Hjemmelaget mat og et sundt kosthold med friske råvarer og vegetariske retter er en del av vårt tilbud. I sommer serverer vi 3-retters menyer av høy kvalitet til faste tider i hotellets restaurant, i tillegg a la carte og grillmiddager utendørs. Stillingen gjelder i første omgang sommersesongen, men kan forlenges. Vi ønsker at du:
Registrert : 31-07-2020 Søknadsfrist : 16-08-2020