Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Røros Hotell søker kokker
Røros Hotell
Vårt hotellkjøkken trenger flere kokker Vi søker deg som har fagbrev som kokk, og gjerne erfaring fra hotell og restaurant. Du må beherske norsk/skandinavisk eller engelsk godt. Med vår plassering midt i lokalmathovedstaden Røros, bruker vi mye lokale råvarer fra regionens dyktige lokalmatprodusenter. Som kokk på Hotell Røros får du lage alt fra enkle lobbyretter, via store buffeter til eksklusive menyer.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Ny medarbeider til Team Dattebayo Porsgrunn søkes
Dattebayo Porsgrunn AS
Til vår lille restaurant på Down Town senter i Porsgrunn søker vårt dyktige og energiske team etter flere kokker, både varmmat og sushi. Vi ser etter en person som er:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-07-2023

Thon Hotel Oslofjord søker Kokker til frokost og dagtid
Torval a/s Thon hotel Oslofjord
OM THON HOTEL OSLOFJORD Thon Hotel Oslofjord er Sandvikas skjulte perle. I 2022 har vi re-posisjonert oss kraftig i markedet. Vi har høye ambisjoner og søker derfor deg som har øye for detaljer, som er proaktiv og evner langsiktig tankegang sammen med en svært dyktig gjeng.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Sommervikar som kokk - med mulighet for forlengelse
Vertshuset Røros
Vi er opptatt av å servere god mat, og å levere god service til gjesten. Vi er også opptatt av å trives på jobb, og av å ha det hyggelige med engasjerte kollegaer. Med vår plassering midt i lokalmathovedstaden Røros, bruker vi mye lokale råvarer fra regionens dyktige lokalmatprodusenter. Vi trenger flere kokker til sommeren, da med mulighet for både heltid og deltids sommervikarer med mulighet for forlengelse. Siden Vertshuset er et hotell så er det både frokostvakter og kveldsvakter i en turnus vaktliste. En kokk som søker til oss, burde:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 15-05-2023

Kokker søkes
Cornelius As
VI SØKER FLERE KOKKER. Cornelius er i stadig vekst, og vi søker nå etter flere kokker som kan være med å berike og utfylle vårt team for sesongen 2023. Vi ser etter personer som er motiverte, kreative og sulten på nye utfordringer. Skandinavisk språk er foretrukket, men ikke avgjørende. Tiltredelse i april og med ansettelse ut september. Mulighet for å forlenge ut året for rette personen. Vi gleder oss til å ta fatt på sesongen og ser frem til å få ønske nye medarbeidere velkommen til Cornelius-familien. Vi hører gjerne fra deg
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 03-04-2023

Kjøkkensjef på turisthytte
Solheimstulen As
Solheimstulen Turisthytte DNT søker kjøkkensjef! Ønsker du å leve ut drømmen om å bo og jobbe i fjellet? Da har du muligheten nå! Solheimstulen Turisthytte søker kjøkkensjef/kokk for sommersesongen juni - september 2023. Med Hardangervidda som nærmeste nabo kan vi tilby en variert arbeidshverdag i fantastiske omgivelser. Vi kan tilby kost og losji hos oss i nyoppussede fasiliteter. Det er også muligheter for par å søke eller personer som ønsker å jobbe og bo sammen.
Registrert : 19-03-2023 Søknadsfrist : 18-06-2023

Kokeinteresserte mennesker trengs i Flåm!
The Somewhat Larger Red Wagon
Er du opptatt av matlaging og vil være med på et unikt prosjekt i Flåm? Bli med i teamet vårt som driver et spesialbygd containerkjøkken og en taco-tilhenger! Vi er The Somewhat Larger Red Wagon, en kul og ung bedrift som serverer mat med en vri. Vi lager alt fra bunnen av med lokale råvarer og har spennende retter inspirert av ulike matkulturer. Vi har også en steinovn hvor vi kan bake ferskt brød og pizza (og ellers det vi vil).
Registrert : 19-03-2023 Søknadsfrist : 30-06-2023

Kokk med à la carte erfaring til et nytt hotell og spisested på Sørlandet
Det Lille Hotel
Er du en ambisiøs kokk som vil være med på å utvikle et spennende nytt hotell og serveringssted på Sørlandet? Det Lille Hotel er et unikt historisk hotell midt i vakre Risør. I 2023 åpner vi en ny hotellavdeling og restaurant i byens gamle Tollbod, midt i smørøyet. Vi søker nå flere kokker med à la carte erfaring som vil være med på laget. Her er det en unik mulighet for deg å utvikle karrieren din ved å jobbe sammen med et erfarent, dedikert og rutinert team.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

Er du vår nye kokk?
Sodexo Norge
Er du en arbeidsglad kokk med et brennende engasjement for mat? Da kan denne stillingen i Sodexo være jobben for deg!
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Kafè medarbeider
Stompen Bakeri & Konditori As
Vi søker daglig leder til vårt team på Stompen Bakeri & Konditori. Stillingen er vikariat 80% med muligheter for ekstravakter Turnus dagtid/tidlig morgen
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023