Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Kokk - 50% fast stilling - Fredheim omsorgssenter
Dovre Kommune Administrasjonsavdeling
KOKK Ved Fredheim omsorgssenter er det ledig fast stilling som Kokk: 50 % fast stilling fra 01.03.2023 med arbeid hver 3. helg. Kompetansekrav Fagbrev kokkPerson under utdanning som kokk kan søke. Kompetanseønske Erfaring fra tilsvarende arbeidPersonlig egnethet vektlegges Vi vil gjerne ha din søknad dersom du har gode evner til å kommunisere
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Chef and host at Isbreen The Glacier
Isbreen The Glacier As
About us: Isbreen The Glacier is a small destination in Jøkelfjord, Troms and Finnmark County. We focus on high-end and luxury tourism for couples and small groups of up to 8 persons at a time, tailoring every stay down to the smallest detail for each and every one of our guests. Our kitchen is built around local products, serving a fresh 3-course dinner every day, and a 2-course breakfast. Lunches are served for our All-inclusive guests or on request. Our guests choose between two packages; half-board and all-inclusive.
Registrert : 04-12-2022 Søknadsfrist : 17-12-2022

Kjøkkenmedarbeider Peppes Pizza Vestby
Pepvest As
Peppes Pizza har som mål å levere Norges BESTE pizzaopplevelse. Alt begynner med maten, og som kjøkkenmedarbeider er du derfor essensiell for at vi skal lykkes med dette.
Registrert : 04-12-2022 Søknadsfrist : 15-01-2023

Sjåfør - Peppes Pizza Vestby
Pepvest As
Liker du å kjøre bil og i tillegg er opptatt av god service og punktlighet? Da har vi kanskje jobben for deg! Arbeidsgiver Peppes Pizza Stillingstittel Sjåfør Frist 27.08.2022 AnsettelsesformDeltid
Registrert : 04-12-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

Vi søker kokker til vår hyggelige kunde!
Manpower
For en av våre hyggelige kunder i Oslo-området ser vi nå etter faglærte kokker som ønsker å jobbe dagtid i kantine. Har du tidligere erfaring fra restaurant eller storkjøkken og ser etter nye utfordringer kan dette være noe for deg! Arbeidsoppgaver Produsere og lage mat av høy kvalitetFølge prosedyrer i henhold til IK-mat, renhold og sikkerhetBidra med å planlegge innkjøp av varer Kvalifikasjoner
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Produksjonsmedarbeider med erfaring som kokk
Aromatic Foods As
Aromatic Foods AS søker nå etter erfaren kokk til vår produksjonsavdeling. Vi søker en selvstendig og ansvarsbevisst produksjonsmedarbeider til vår produksjon, som har erfaring som kokk. Vi ser etter en medarbeider som trives med en aktiv og fysisk arbeidshverdag og som er opptatt av å utføre arbeidsoppgavene effektivt, nøyaktig og med fokus på høy kvalitet.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 28-02-2023

Kokk til juletur på norsk LNG-tanker
Personalhuset HRC Offshore
Vi søker en dyktig kokk som kan tenke seg å ta et julevikariat på en norsk LNG-tanker! Oppstart for oppdraget er tirsdag 13.12 og varighet vil være 4 uker. Minimumskrav til stillingen: Fagbrev kokkSecurity DutiesGyldig sikkerhetskurs STCWGyldig helseattest STCWPassSjøfartsbok Dersom du eller noen du kjenner er interessert i reise ut på dette oppdraget så send inn en søknad i dag eller send mail til Peder på peder.valderhaugstrand@personalhuset.no med oppdatert CV og sertifikater.
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Thon Hotel Fosnavåg søker kokker
Thon Hotel Fosnavåg
Thon Hotel Fosnavåg åpnet dørene i 2014, og har en fantastisk beliggenhet ute i havgapet på Sunnmøre. Vi har i perioden siden åpning vunnet flere priser for service og opplevelser, og jobber hver dag i lag med et fantastisk team og flotte samarbeidspartnere for å være det prefererte hotellet på Sunnmøre! Thon Hotel Fosnavåg søker kokker til vår restaurant. Restaurant Sjøkanten tilbyr frokost-, lunsj- og middagsservering, i tillegg til at vi har flere selskapslokaler og stor bankettsal. 
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Deltid kjøkkenmedarbeidere søkes
Egon Harstad AS
Stillingen som kjøkkenmedarbeider innebærer å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant. Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i mange oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd. Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er en fordel. ARBEIDSOPPGAVER ER
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 15-01-2023

Vi søker sultne kokker!
RestaurantAssistanse As
Vi søker erfarne kokker som brenner for yrket og ønsker nye utfordringer. Har du god erfaring fra a la carte, hotell og kantiner, samt vant til å arbeide i ett høyt tempo med mange baller i luften kommer du til å trives med å arbeide for oss! Vi søker deg som gjerne har fagbrev som kokk, eller minst 2 års yrkeserfaring. Det kreves at du er fleksibel og trives med å treffe nye mennesker. Vi kan tilby deg ett varierende arbeid med gode utviklingsmuligheter.
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 05-12-2022