Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Kokk og kjøkkenmedarbeider
Heimat Vinje As
Dersom du er en person med erfaring fra storhusholdningskjøkken/ kafe- eller har interesse for mat, har yrkesstolthet, god arbeidsmoral, er ærlig og pålitelig, serviceinnstilt og mener at du har noe positivt å bidra med til vårt arbeidsmiljø så ønsker vi å høre ifra deg. Arbeidstidene vil være variable i henhold til våre åpningstider og arbeidstiden vil være både på dag- kveld - og helgejobbing.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Engasjert, rask og dyktig kokk
Zupperia
Vil du bli vår nye kokk? Da ser vi frem til å ta en prat med deg. Vi forutsetter at du har bred erfaring fra kjøkken, er kvalitetsbevisst, fleksibel og takler høyt tempo. Det er alltid kjekt å jobbe med serviceinnstilte medarbeidere og som bidrar til trivsel på jobben. Vi forutsetter at du er ryddig og strukturert. Hører gjerne fra deg.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 06-08-2021

Kokk søkes
Gjengangeren Restaurantdrift/ Restaurant Henrik & kompani
Vi søker etter en dyktig og seriøs kokk til vår virksomhet. Vi ser etter deg som har stor arbeidskapasitet, godt humør, sosial og gjerne en allsidig bakgrunn. Fagbrev er ønskelig, men kan kompanseres med nok arbeidserfaring fra hotell/restaurant. Vi er en liten virksomhet, som har mange varierte og spennende arbidsoppgaver i løpet av uken. Vår største sesong er fra September-Mars. Hos oss finner du en seriøs bedrift og eier, dyktige og inkluderende kolleger, ryddige arbeidsforhold og muligheter for utvikling. Vi har faset ferieavviklinger:
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Huset Spiseri trenger en ny kokk
Torsvikhuset Event As
Ansettelsesform : Fast 100% Lønn : Konkurransedyktig Liker du å lage mat, men kunne tenkt deg litt mindre kveldsarbeid som kokk? Kun en halvtime fra Bergen og uten rushtrafikk ligger kanskje løsningen for deg.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 30-09-2021

Er du en kanonbra KOKK? Vi ønsker deg til vårt team!!
Norlandia Kanonen Barnehage
Norlandia Kanonen barnehage ligger i et verneverdig bygg på idylliske Løren. Løren er en urban bydel i kontinuerlig utvikling. Boliger reises, butikker åpnes -- og parker og grøntareal omkranser den trivelige Lørenbyen. Norlandia Kanonen barnehage har 91 barn og 21 årsverk fordelt på 5 aldersjevne avdelinger. I tillegg har vi egen kokk og daglig leder ansatt i 100 % stillinger.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Vi søker sultne kokker!
RestaurantAssistanse As
Vi søker erfarne kokker som brenner for yrket og ønsker nye utfordringer. Har du god erfaring fra a la carte, hotell og kantiner, samt vant til å arbeide i ett høyt tempo med mange baller i luften kommer du til å trives med å arbeide for oss! Vi søker deg som gjerne har fagbrev som kokk, eller minst 2 års yrkeserfaring. Det kreves at du er fleksibel og trives med å treffe nye mennesker. Vi kan tilby deg ett varierende arbeid med gode utviklingsmuligheter.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 02-08-2021

Sakura Lofoten søker kokk
Sakura Lofoten As
Vi søker etter kokk som har: Fokus på kvalitet, hygiene og nøyaktighetØnsker å bidra til et positivt og inspirerende arbeidsmiljøHar gode samarbeidsevner og liker å jobbe i teamEr engasjert og fleksibelEr ansvarsbevisst og arbeider selvstendig We are looking for chefs who have:
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 30-09-2021

Vaffelbua AS - Café & Isbar søker etter Kokk / Kjøkkenmedarbeider
Vaffelbua AS
Vaffelbua AS, Café & Isbar skal i starten av November åpne en helt ny café midt i Sarpsborg sentrum. I den anledningen søker vi en erfaren kokk som kunne tenke seg å bli en del av vårt team! Vaffelbua åpnet i 2020 og etablerte seg først som en Is & kaffebar, men nå med at vi skal flytte til Kulås Hage, har vi et bestemt mål å bli byens nye lunsj café og et fast mål om å løfte frem lokale råvarer og levere unike smaksopplevelser. Vi kan tilby:
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 23-08-2021

Kokk
Bjørnfjell Mountain Lodge As
Kokk Ansvarsområdet er å forvalte vårt kjøkken som serverer tradisjonsmat så vel som gourmetretter basert på friske lokale råvarer fra fjord og fjell i nærheten. Du er fortrinnsvis fagutdannet kokk, men god erfaring i matkunsten teller også i vår jakt på vår neste kokk. Mer informasjon:
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Kokk
Burglar Vestfold
Vi ser etter kokker som har lidenskap for mat laget fra bunn av gode råvarer, er hardtarbeidende, selvstendig, har godt humør og digger burgere. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og store utviklingsmuligheter innen en restaurantgruppe i vekst. Du har helst fagbrev som kokk, men søkere med relevant erfaring vil og bli vurdert.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021