Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Nyutdannet C sjåfør? - Grip muligheten til spennende kjøring i Oslo og Østfold!
VikarKompaniet AS
For våre kunder søker vi nå etter sjåfører med C/CE sertifkat til oppdrag i Oslo og Østfold. Vi er interessert i å ta en prat med både deg som har lang erfaring med distribusjonsskjøring men også deg som er helt helt nyutdannet innen lastebilfaget. Arbeidsoppgaver Levering av kundordre til kunder i Oslo og ØstfoldLasting og lossing av varer med T1Bytting av containere Arbeidstid Dagtid/Skift. Vi søker også etter lørdagsvikarer.
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 05-07-2022

VEØY MØRE SØKER ETTER SJÅFØR SPESIALTRANSPORT
Veøy Møre AS
Da en av våre ansatte skal over i annen stilling hos oss, søker vi etter sjåfør til kapell jumbo/?åpen jumbo. Kjøring nasjonalt og internasjonalt. Ønskede egenskaper: Kvalitetsbevisst, kunnskap og erfaring.Serviceinnstilt, hjelpsom og løsningsorientert.Engasjert og positiv, ønske om å bidra til vår videreutvikling.Samarbeidsvillig og god til å kommunisere.Men la deg ikke skremme, er du ung, litt lite erfaring, men har innsikt og interesse for lastebil. Ta kontakt likevel. Du vil få en god opplæring. Krav om:
Registrert : 24-05-2022 Søknadsfrist : 01-07-2022

Baker Hansen søker sommersjåfør
Baker Hansen AS
Vi søker etter en dyktig og arbeidsom sjåfør som vil jobbe hos oss i sommer i perioden 27. juni - 12. august. Også mulig at vi deler opp perioden i to og ansetter 2 sommervikarer, så det kan være lurt å søke selv om man ikke kan jobbe hele perioden. Du vil ha ansvar for å kjøre varer til et utvalg av våre butikker 2 ganger om dagen. I tillegg gjør man gitte oppgaver på vårt lager etter kjøring. Sertifikat B (som for vanlig bil) kreves og kandidat må beherske norsk grunnet dialog med butikker og vårt ordrekontor. Vi har egne varebiler som benyttes og man blir tildelt arbeidsantrekk.
Registrert : 24-05-2022 Søknadsfrist : 04-07-2022

Er du på utkikk etter sjåførjobb klasse C eller CE?
Berge Bemanning AS
Vi er på utkikk etter sjåfører klasse C og CE for våre kunder. Aktuell kjøring kan være distribusjon, termokjøring, konteinerkjøring osv. Er du på søken etter sjåførjobb? Søk på stillingen, så ser vi om vi har noe passende til deg. Vi ser etter både sommervikarer og faste ansatte. Arbeidsoppgaver Kjøring av gods/containereInn og utlasting med truck (T1)Overholde hviletid og gjeldende bestemmelser Arbeidstid Varierende
Registrert : 24-05-2022 Søknadsfrist : 01-07-2022

Trives du best bak rattet, da bør du se her
Jobzone Lillestrøm
Vi søker nå etter serviceinnstilte sjåfører som ønsker å jobbe fulltid innen budtjeneste. Som FedEx-bud vil du være ansiktet til FedEx til våre kunder. Du vil kjøre etter definerte ruter og sikre at kunders pakker kommer til rett sted, i tide. Arbeidstid er mandag fra 09:00-17:00 og tirsdag-fredag 09:30-17:30 Oppstart fortløpende Arbeidsoppgaver Svare på henvendelser fra kunder på mobilTransportere og levere pakke og postLese av eksport dokumentasjon Kvalifikasjoner
Registrert : 24-05-2022 Søknadsfrist : 30-06-2022

2 sommervikariat som sjåfør/arbeidsleder
Bodø Produksjonssenter As Avd Bodø
Ansvar/arbeidsoppgaver Sommervikarene skal utføre kjøreoppdrag for Bopro og for øvrig jobbe på andre områder ved behov. De skal bistå arbeidsleder i sitt arbeide for at det utvikles ressurser hos tiltaksdeltakerne gjennom tilrettelegging, veiledning og oppfølging av arbeidssituasjonen samtidig som man har et aktivt forhold til at avdelingens kvalitets-, produksjons- og resultatmål følges. Hva vi forventer av deg
Registrert : 24-05-2022 Søknadsfrist : 03-06-2022

Sjåfør varebil klasse B - sommerjobb
A3 Transport As
Vi har behov for en sommervikar på den ene Egersundsruten vår. Vi ønsker fortrinnsvis at du bor i Egersund siden ruten starter og slutter i Egersund, men Helleland, Hellvik, Sirevåg og Ogna kan også fungere. Liker du å ha det travelt og møte nye folk, samtidig som du er ryddig, strukturert og har god stedsans så kan dette være jobben for deg. Arbeidstiden er ca kl 07.30 til kl 15.30, mandag til fredag.
Registrert : 23-05-2022 Søknadsfrist : 06-06-2022

Sjåfør varebil klasse B - sommerjobb
A3 Transport As
Vi har behov for en sommervikar på den ene Ryfylkeruten vår. Vi ønsker fortrinnsvis at du bor i Stavanger, Hundvåg, Tau, Jørpeland eller i nærheten av dette området. Ruten starter på Vår terminal i Sandnes og Slutter inne på Tau på ettermiddagen. Liker du å ha det travelt og møte nye folk, samtidig som du er ryddig, strukturert og har god stedsans så kan dette være jobben for deg. Arbeidstiden er ca kl 09. til kl 17.30, mandag til fredag.
Registrert : 23-05-2022 Søknadsfrist : 06-06-2022

LASTEBIL SJÅFØR KL C SØKER SNAREST FAST STILLING BRA BETALT
A L M Transport As
A L M TRANSPORT AS er et transport firma i hedmark med ca 6- 7 ansatter .Vi har en del kontrakter med noen leverandører balandt dem er BRING HAMAR. POSTNORD OG TOTEN TRANSPORT Vi har noen ruter i hedmark Og oppland.Vi trenger flere dykige sjåfører som kan hjelper oss med å bygger ALM TRANSPORT.Det eneste krav er at du har førerkort kl C og Ysk
Registrert : 23-05-2022 Søknadsfrist : 16-06-2022

Søker engasjert og serviceinnstilt sjåfør til cateringfirma i vekst
Elvebredden Catering AS
Elvebredden Catering søker etter sjåfør til levering av møte- og selskapsmat, og utstyr til events. God kundeservice og fleksibilitet er svært viktig for selskapet, og det krever engasjerte ansatte som er omgjengelige, effektive og som er opptatt av god kundeservice. Du kjører hovedsakelig el.varebil, og bruker Ipad med bedriftens ERP-system til daglige kjøreoppdrag og registreringer.
Registrert : 20-05-2022 Søknadsfrist : 01-07-2022