Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Sjåfør
Pedersen Bakeri As
Nå søkervi etter sjåfører som skal betjene våre biler i Tromsø 
 Kvalifikasjoner · Sertifikat kl. B el C · Gode norskkunnskaper · Gode kjøreferdigheter · Kjennskap til lokalområdet er en fordel 
 Vi søker deg som: · Har grunnleggende teknisk og praktisk innsikt · Er en trygg sjåfør · Er punktlig og stabil · Har god serviceinnstilling · Jobber selvstendig og strukturert · Er fleksibel og samarbeidsorientert · Er effektiv, nøyaktig og er bevisst på HMS Vi tilbyr:
Registrert : 05-07-2020 Søknadsfrist : 01-09-2020

Langtransport sjåfør søkes snarest
Lindland Transport As
Vi søker en anvarsfull sjåfør til å kjøre mellom Norge (Rogaland)/Sverige(Jønkøping) i linjekjøring. Vi kjører med trekkvogn/walking floor henger. For nærmere informasjon vennligst ta kontakt for en hyggelig prat.
Registrert : 05-07-2020 Søknadsfrist : 31-07-2020

Sjåfører klasse C søkes for umiddelbar oppstart.
Reflekt Bemanning AS
For vår kunde beliggende på Gardermoen søker vi nå 1 distribusjonssjåfør for sommeravvikling. Oppstart vil være umiddelbrt.Oppdragsperioden vil vare frem til midten av august.. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har kl. og C, YSK og T1. Du må trives med kundekontakt og vil være bedriftens ansikt utad. Arbeidsoppgaver Lasting og lossingKjøring i henhold til avtalt ruteKundekontaktRetur tomgods Arbeidstid Primært dagtid med tidlig oppstart.
Registrert : 04-07-2020 Søknadsfrist : 12-08-2020

Er du vår nye hverdagshelt? Vi søker trygge og seriøse sjåfører til deltidsjobb
Oslo Taxibuss AS
Er du vår nye hverdagshelt? Vi søker trygge og seriøse sjåfører til en meningsfull deltidsjobb Vår avdeling i Bærum er på leting etter sjåfører til kjøring av minibuss spesialtransport i distrikt Asker og Bærum. Vi kjører både skolebarn og voksne som har behov for tilrettelagt transport. Vi trenger primært deltidssjåfører som har anledning til å kjøre morgen og ettermiddag, men individuelle løsninger kan diskuteres. Vi oppfordrer alle aldersgrupper til å søke - også pensjonister som ønsker jobb noen timer hver dag, eller etter avtale. Om oss:
Registrert : 01-07-2020 Søknadsfrist : 10-08-2020

Vi søker nå erfaren sjåfør kl.B til oppdrag mellom uke 29-35.
Personalhuset, Stavanger
Vi søker nå en engasjert og flittig sommervikar til en av våre kunder lokalisert i Sandnes. Oppstart i uke 29 med varighet ut uke 35. For å være en aktuell kandidater har du erfaring som sjåfør, plettfri vandel, er trygg bak rattet og motivert for en fysisk krevende jobb. Arbeidsoppgaver Levering av varer til kunder rundt i distriktetLasting og lossing av bilRegistreringer og litt kundekontaktLeveringer til Haugesund en gang i uken. Arbeidstid Dagtid
Registrert : 01-07-2020 Søknadsfrist : 10-08-2020

Sjåfør - kl. CE
Vinjes Transport AS
Vinjes Transport AS søker sjåfør med CE-sertifikat og YSK. Vi er på utkikk etter deg som ønsker en fysisk krevende jobb, i tillegg til at du stortrives bak rattet. Som sjåfør hos Vinjes vil du delta i hele flytteprosessen. Det er du som er bedriftens ansikt utad, og har kontakt med kunden når du er ute på oppdrag. Arbeidsoppgavene består i pakking og merking av innbo, lasting og lossing av bil, transport fra a-å, og du sørger for at innbo kommer uskadet fram til neste stoppested.
Registrert : 30-06-2020 Søknadsfrist : 10-08-2020

Langtransportsjåfør
Gustavsen Transport As
Vi søker Langtransportsjåfør. Krav til søker: Førerkort CE, norsktalende, positiv og i god fysisk form. Det kan tilbys godt arbeidsmiljø, moderne bilpark, gode kollegaer og ryddige arbeidsforhold Søker oppfordres til å søke på e-post, referanser ønskes. Henvendelse pr. tlf. mellom 08.00-16.00. Krav til kompetanse Sertifikat: Førerkort: Kl. CE (lastebil og tilhenger) Arbeidssted Vestfold, Larvik (Vestfold) Type stilling Fast stilling, Heltid Antall stillinger 1 Lønn etter avtale Stilling ledig fra: 1/8-2020
Registrert : 27-06-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Melkebilsjåfør
Gustavsen Transport As
Vi søker Melkebilsjåfør på Tankbil. Bilen (e) går skift. Kjøringen består i å hente melk fra gårder i Vestfold/Telemark/Buskerud/Oslo, samt leveringer til Jæren og Brummundal Du bør være ryddig og innstilt på å kjøre forskjellige biler, samt dele disse med andre. Krav til søker: Førerkort CE, norsktalende, positiv og i god fysisk form. Det kan tilbys godt arbeidsmiljø, moderne bilpark, gode kollegaer og ryddige arbeidsforhold Søker oppfordres til å søke på e-post, referanser ønskes.
Registrert : 27-06-2020 Søknadsfrist : 31-07-2020

Sjåfører med minibuss sertifikat D1 og Ysk kurs
Nord-østerdal Transport Sa
Søker blid og utadvent sjåfør med minibuss sertfikat og Ysk kurs til pasienttransport og helge kjøring. Til å begynne med er det i all hovudsak torsdag, fredag og lørdag med mulighet for mer på sikt.
Registrert : 25-06-2020 Søknadsfrist : 12-07-2020

Sjåfør søkes til leveringer på morgenen (deltid + ekstra).
Boulangerie M As
Pga stor pågang søker vi flere sjåfører som kan kjøre brød og bakevarer til våre firmakunder (kaféer, restauranter og butikker) i Oslo og omegn. 2 stillinger, deltid ca. 20- 50%. Arbeidstid blir vanligvis mellom kl. 06:00 og 11:00, inkludert helger, men kan variere noe avhengig av trafikk og hvor mange ordre vi har. Det er viktig å være presis da kundene må ha varene før de åpner.
Registrert : 23-06-2020 Søknadsfrist : 31-07-2020