Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Sjåfør klasse B Oslo
WeMove AS
Vi er et firma i sterk vekst med kjøreoppdrag i hele Oslo. Vi søker sjåfører med førerkort klasse B til kjøreoppdrag hele døgnet, og søker dag-, kveld- og nattsjåfører. Vår bilpark består av elektriske varebiler. Jobben består i å hente inn sparkesykler for lading, og kjøre ut fulladede sparkesykler. Vi har også behov for sommervikarer. Språk: norsk eller engelsk.
Registrert : 14-05-2021 Søknadsfrist : 23-06-2021

sjåfør og oppvask
Restaurant Venezia As
trenger ung med førerkort for å hjelpe med rengjøring og levering i restaurant
Registrert : 14-05-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Vi søker ferievikarer til vår transportavdeling for snarlig tiltredelse
Stangeland Maskin AS
Transportavdelingen vår har behov for å styrke laget og søker ferievikarer med muligheter til fast ansettelse til å kjøre våre tipp- og krokbiler Kvalifikasjoner: Førerkort klasse CE og relevant erfaring fra tipp- og krokbil Personlige egenskaper: Du er posetiv med gode samarbeidsevner, har yrkesstolthet og er løsnings- og serviceorientert. Gode norskkunnskaper Vi tilbyr En variert og ansvarsfull jobb i et godt og trivelig fagmiljø. Konkurransedyktige betingelser.
Registrert : 12-05-2021 Søknadsfrist : 22-06-2021

Sjåfør CE med G8 kran
Inhouse Trondheim AS
Vi søker etter deg som har erfaring som sjåfør kl C eller CE med G8 kran for kjøring av byggevarer. Er dette noe for deg, er det bare å ta kontakt med Knut på tlf 41659434 eller på mail knut@ihas.no for en avtale. Ring gjerne da det er oppstart på kort varsel hvis du fyller kravene.
Registrert : 12-05-2021 Søknadsfrist : 29-05-2021

Liker du tempo og har førerkort kl C og YSK?
TEMP-TEAM avd. Drammen
Vår kunde på Kongsberg trenger din hjelp! Har du sertifikat kl C og YSK håper jeg du tar kontakt.  Vi søker deg som kan være sjåfør/renovatør på renovasjonsbiler som henter husholdningsavfall hjemme hos folk i Kongsberg. Du triller beholdere til bil, tømmer beholder på bilen for deretter å sette beholder tilbake på plass. Antall stopp pr dag er 300-500, så det sier noe om at du må være i en grei fysisk form.  Du må ha førerkort kl C og YSK og erfaring som lastebil sjåfør og du er vant til å navigere deg rundt.
Registrert : 11-05-2021 Søknadsfrist : 22-06-2021

Tilkallingshjelp sjåfør klasse C
Bodø Kran & Transport As
Bodø Kran & Transport AS søker etter tilkallingshjelp på lastebil dag og ettermiddag/kveld. Stillingen gjelder distribusjon av varer til bedrifter og private i Bodø og omegn. Krav til kompetanse Førerkort kl CGyldig YSK Personlige egenskaper AnsvarsbevistRyddigImøtekommende
Registrert : 11-05-2021 Søknadsfrist : 30-06-2021

Nå trenger vi sjåfører!
Ak Booker As
Ønsker DU å jobbe med oss? AK Booker er en bedrift i stor vekst . Bedriften skal levere hverdagstjenester via en applikasjon og gjøre hverdagen lettere for mange. En plattform der alle får mulighet. Vi søker motiverte mennesker for å være med på laget.
Registrert : 11-05-2021 Søknadsfrist : 30-06-2021

sjåfører kl.CE
Right Bemanning AS
sjåfører kl.CE søkes september 2019 For flere av våre kunder søker vi nå etter dyktige sjåfører. Arbeidsoppgaver består hovedsakelig av varelevering ut til kunde, og håndtering av kolli. Vi setter effektivitet i fokus til denne type arbeid. Arbeidstid vil i hovedsak være dagtid, men kan variere mellom dagskift og kveldskift i hverdager og helger. Arbeidstedet er lokalisert i Fredrikstad . Er du fleksibel, motivert og trives med en travel hverdag? Da kan dette være noe for deg!
Registrert : 11-05-2021 Søknadsfrist : 30-06-2021

Ønsker du sommerjobb og har førerkort klasse C1 og YSK?
Personalhuset, Haugesund
Trives du bak rattet og er opptatt av god service? På vegne av vår kunde søker vi dyktig sjåfør til sommeren! Arbeidsoppgaver Kjøring i distriktet etter oppsatt ruteplanLasting og lossing av produkterKjøring til butikkerHente returer Ønskede kvalifikasjoner Førerkort kl C1 og YSKGod fysisk formSelvstendigServiceinnstiltPålitelig og ærlig
Registrert : 10-05-2021 Søknadsfrist : 30-05-2021

Sjåfører til Bildrift Oslo
Bring Linehaul Bildrift AS
Bli kollega med oss i Bring Linehaul Bildrift! Utgangspunktet er fra vårt hovedkontor i Oslo, så det er en fordel om du har bosted i Oslo eller omegn. Vi har transportoppdrag på dag, kveld og natt. Arbeidet består i å frakte ferdig lastet containere lokalt samt bytteturer. De fleste oppdrag har oppstart og avslutt i Oslo samme dag. Vi ser etter fast ansatte i 100% stilling, ringevikarer (også selvstendig næringsdrivende) og sommervikarer.
Registrert : 10-05-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021