Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Sjåfører kl C og CE!
Personalhuset, Vestfold og Telemark
Vi opplever økt etterspørsel etter sjåfører til våre kunder i Vestfold og Telemark. Lengre engasjement, med muligheter for ansettelse hos kunde etter oppdrag.
Registrert : 05-03-2021 Søknadsfrist : 15-04-2021

ASKO ØST AS søker sjåfører til sommersesongen 2021
ASKO ØST AS
ASKO ØST AS ønsker sjåfører som setter kundeservice høyest, som trives bak rattet med kl. C eller C/E og som håndterer og motiveres av en hektisk hverdag. Sesongen er primært i juni og juli, med mulighet til forlengelse ved behov. Sentrale arbeidsoppgaver Lasting og lossingDistribusjon av varer til våre kunderVære vår ASKO-ambassadør og kontaktperson ut mot kundene Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner:
Registrert : 05-03-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021

lastebilsjåfør søkes
Stene Renovasjon As
Lastebil sjåfør/operatør søkes for snarlig ansettelse. C-CE
Registrert : 05-03-2021 Søknadsfrist : 26-03-2021

Lastebilsjåfør i turnusordning
Mylift
Vi søker etter en person til å kjøre krok/kranbil ved vår avdeling på Gjøvik. Jobben innebærer å frakte maskiner og utstyr til og fra våre kunder, og imellom våre avdelinger. I tillegg annet arbeid som blant annet kjøring av truck, klargjøring av maskiner og utstyr, samt oppfølging av ordrer og kjørekalender. I Mylift er våre sjåfører blant våre viktigste ambassadører. Du er den som møter våre kunder ute i felt, som yter god service samtidig som du jobber trygt og sikkert, og dermed bidrar positivt til vårt omdømme.
Registrert : 03-03-2021 Søknadsfrist : 13-04-2021

Shuttlesjåfør i Nesbyen
Trailhead Nesbyen As
Trailhead Nesbyen er i sterk vekst og trenger flere ansatte. Vi søker denne gangen etter deg som vil jobbe som sjåfør i vår shuttlevirksomhet. Vi kjører våre syklistkunder fra bunn av bakken og opp til toppen av stinettverket som er bygd opp i Nesbyen. Kundene sykler ned igjen, og blir plukket opp av sjåføren for ny tur opp. Hovedjobben blir å kjøre syklister og sikre deres sykler på vår spesialbygde sykkelhenger. I tillegg må sjåføren holde bilen noenlunde ryddig og presentabel.
Registrert : 03-03-2021 Søknadsfrist : 19-04-2021

Langtransport sjåfør CE
Fannrem Transport & Flyttebyrå As
Vi søker sjåfør på en volvo 540 med en kapell jumbo, luftstyrt. Bilen skal gå ifast kjøring til en av våre kunder imellom østlandet å nordnorge. Stort sett en lasting og en til to leveringer. Bilen har utgangspunkt i rundt trondheim. Sjåfør må snakke og skrive norsk da kunde krever dette. Ta kontakt for mer info.
Registrert : 03-03-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021

Tankbilsjåfør søkes
HOYER Norway AS
Vi søker ansvarsbevisst sjåfør for transport av drivstoff i fast stilling. I tillegg søker vi tilkallingsvikar og/eller sommervikar. Stasjoneringssted vil være Tønsberg/Borgeskogen og en del av vår Sør-øst avdeling med ca 80 sjåfører. Det vil være kjøring i en 3skift turnus. Som sjåfør i HOYER, er det krav til sikkerhet og kvalitet og du vil få god opplæring.
Registrert : 02-03-2021 Søknadsfrist : 12-04-2021

Sjåfør slamsugebil Tananger
Franzefoss Gjenvinning AS (FGJ) region Midt-Vest
Vi søker en kundevennlig sjåfør til vårt anlegg i Stavanger. Som sjåfør slamsugebil har du en viktig oppgave med bla innhenting av olje, tankvask, sandfang og tømming av fett-/ oljeutskillere ute hos våre kunder. Vårt primærområde er Stavanger og ellers i Rogaland. Du skal sørge for at kunder opplever oss som vår visjon: Samfunnets Beste Valg! Innhold og ansvar i stillingen:
Registrert : 02-03-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021

Sjåfør / driftsoperatør
Solør Renovasjon IKS
Vi ønsker oss en person i 100 % fast stilling som sjåfør/driftsoperatør. Liker du fysisk aktivitet, er over gjennomsnittet interessert i store kjøretøy, tenker at miljø er viktig -- da kan du søke jobb hos oss. Sjåfør/driftsoperatør vil ha ansvar og oppgaver som:
Registrert : 02-03-2021 Søknadsfrist : 19-03-2021

Sjåfør - Distribusjon - Østlandsområdet
Leko Matter AS
Leko Matter AS søker etter flere sjåfører til distribusjon av matter og mopper. Stillingen krever at du er godt kjent i Oslo og omegn, fortrinnsvis gjennom tidligere praksis med distribusjon. Du må ikke ha tidligere erfaring som sjåfør. Full opplæring vil bli gitt. Stillingen krever mye kundekontakt og du må derfor snakke skrive godt norsk. Førerkort klasse B (person- varebil) er påkrevd. Vi tilbyr god lønn og ordnede arbeidsforhold. Vi krever pålitelighet og stabilitet som må dokumenteres ved attester og referanser fra tidligere arbeidsforhold.
Registrert : 02-03-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021