Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du teknisk anlagt og søker etter nye muligheter i Trondheim?
StudentConsulting
På vegne av vår kunde, søker vi nå en selvgående og positiv produksjonsmedarbeider, til deres avdeling i Trondheim! Dette kan være nettopp din mulighet til å utvikle din erfaring ytterligere! Er det deg vi er på utkikk etter? Vår kunde kan tilby en arbeidsplass med dyktige kolleger. Her vil du få god opplæring, samt nyttig og spennende arbeidserfaring! Arbeidsoppgaver:
Registrert : 25-11-2020 Søknadsfrist : 01-01-2021

Vi søker produksjonsmedarbeider
Randstad AS
Vi søker etter deg som kan tenke deg en hektisk hverdag i produksjonshallen til vår kunde Nortura. Din arbeidsplass vil være på røk/kok og ha disse arbeidsoppgavene: starte røykeskapsjekke CCP (kritisk styringspunkt)passe på og service av generatorerrenhold av røykeskaphjelpe til i pølsemakeriet ved behov Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 24-11-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Produksjonsmedarbeidere søkes til stilling i Oslo-området!
StudentConsulting
Har du bakgrunn innen produksjon og er teknisk anlagt? Er du ansvarsfull og initiativrik? Da kan dette være jobben for deg! Vi søker nå etter dyktige produksjonsmedarbeidere til vår kunde i Oslo! Du vil jobbe i produksjonen med spiseklare produkter og arbeid vil forekomme på kjøl. Du kan ikke være allergisk mot fisk/skalldyr. Vår kunde tilbyr:
Registrert : 20-11-2020 Søknadsfrist : 31-12-2020

Produksjonsmedarbeider med T4
Manpower
For kunde i Sarpsborg søker vi etter produksjonsmedarbeider, det vil være skiftarbeid, med omgående oppstart. Kvalifikasjoner og egenskaper: Erfaring fra produksjon er en fordel. Truckførerbevis T4. Må være forberedt på tungt fysisk arbeid. Arbeidslyst og engasjement. Pliktoppfyllende, selvstendig og punktlig. Gode samarbeidsevner. Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig. Vi tilbyr: God medarbeideroppfølging. Ordnede lønns- og arbeidsforhold.
Registrert : 19-11-2020 Søknadsfrist : 12-12-2020

Spennende mulighet for deg med erfaring fra produksjon innenfor næringsmiddelindustrien!
Manpower
For en våre gode samarbeidspartnere ser vi nå etter flere produksjonsmedarbeidere med bakgrunn fra produksjon/industri, innenfor næringsmiddelindustrien. Her har produksjonen økt betraktelig den siste tiden, og de opplever nå travle dager. Dette er en spennende mulighet for deg som tåler stress og trives med høyt tempo, og samtidig er nøyaktig og effektiv. Oppstart: Omgående Lokasjon: Sentrale Oslo Arbeidstider: Rullerende 3-skiftordning - formiddag, kveld og hver tredje helg. Vi tilbyr:
Registrert : 19-11-2020 Søknadsfrist : 28-11-2020

Sjømat AS søker produksjonsmedarbeider sentralt i Oslo
Sjømat AS
Sjømat AS søker etter en motivert og fleksibel produksjonsmedarbeider. Vi søker deg som kunne tenke deg en fysisk og variert jobb. Ansettelsen er tiltenkt oppstart så fort som mulig. Arbeidstiden kan variere, men arbeidstiden vil som regel være fra 05.30-13.30. Vi søker derfor deg som er motivert til å stå opp om morgenen. Ansvarsområder • Produksjonsmedarbeider i fiskeforedlingsbedrift • Holde kontroll på arbeidsområdet • Bindeledd for beskjeder mellom avdelinger • Jobbe i henhold til HMS og hygiene regler Kvalifikasjoner
Registrert : 18-11-2020 Søknadsfrist : 29-12-2020

Produksjonsmedarbeider
Randstad AS
For vår kunde søker vi etter deg som ønsker å jobbe som produksjonsmedarbeider. Har du produksjonserfaring, er teknisk anlagt og tek initiativ? Då kan nettopp dette være den rette jobben for deg! Vi tilbyr en stilling hjå ei velkjent bedrift, sentralt i Sogn og Fjordane. Her er det gode lønnsbetingelsar og grundig opplæring. Stillinga vil gje deg muligheit til å utvikle dine kunnskapar innan produksjonsteknikk, og arbeide sammen med dyktige kolleger! Arbeidsoppgaver
Registrert : 16-11-2020 Søknadsfrist : 25-01-2021

Lyst å jobbe med teknisk produksjon i Oslo?
Galleon Emedded Computing
GALLEON er i vekst! 2020 blir dobbelt så bra som 2019, og derfor trenger vi å styrke vår produksjonsavdeling og søker nå etter ny medarbeider. Vi legger stoltheten vår i å lage systemer som tar vare på våre mest kritiske data. Vil du være med på laget? Da må du være nøyaktig, strukturert og kunne systematisk følge skriftlige instrukser. Du må også innimellom være villig til å ta i et tak når det er mye å gjøre. Arbeidsoppgavene vil være varierte og vil gi deg muligheten til å lære mye innenfor forskjellige fagområder.
Registrert : 16-11-2020 Søknadsfrist : 23-12-2020

Do you want to work in production?
Rekrutteringshuset Mork AS
We are looking for production staff to our clients. We have several clients in the Drammen Region who want good employees at peak season. If you are flexible and want a varied work day, then this is for you. Work tasks: Operate production machines.Packing products.Other production work. Personal characteristics: Car and driver lisence B.Good attitude.Stabile.Honest.Responsible.Structured.English or norwegian languages. We offer:
Registrert : 16-11-2020 Søknadsfrist : 23-12-2020

Produksjonsmedarbeider
Randstad AS
For veletablert kunde i Larvik søker vi erfaren produksjonsmedarbeider som også er en god truckfører T4. Dette er i første omgang et vikariat i 100 % stilling i tidsrommet 1101-310821. Arbeidstiden er kl.0700-1500. Arbeidsoppgaver: Diverse oppgaver inne i produksjonenBetjene maskinerPakking/emballering av produkterTruckkjøringLasting / lossing av bilerAnnet forefallende arbeid Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 12-11-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020