Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker produksjonsmedarbeider med teknisk forståelse
TEMP-TEAM avd. Romerike
For en av våre oppdragsgivere på nedre Romerike søker vi etter en ny medarbeider til stillingen som produksjonsmedarbeider. Dine arbeidsoppgaver vil være å delta i den daglige driften i produksjon, lager og truckkjøring samt reparasjon og vedlikehold av maskinparken. Kvalifikasjoner og egenskaper vi ser etter:
Registrert : 28-09-2020 Søknadsfrist : 02-10-2020

Vi søker medarbeidere til vår produksjon
BIA Miljø AS
Grunnet økende oppdragsmengde søker vi etter personell for arbeid ved vår fabrikk ved Herdla på Askøy. Oppgavene vil fortrinnsvis være sprøyting på former, sliping, mekanisk montering og laminering. Det kan også bli aktuelt med reiseoppdrag i forbindelse med montasje hos kunder på deres anlegg.
Registrert : 25-09-2020 Søknadsfrist : 05-11-2020

Produksjonsmedarbeider
Jobzone Ålesund
For spennende kunde søker vi Produksjonsmedarbeider. Svært gode muligheter for fast stilling. En del fysisk arbeid må påregnes Arbeidsoppgaver Betjene og overvåke maskinerTilrettelegge for optimal driftKontroll av produkter Kvalifikasjoner Gjerne erfaring med produksjon og maskinerFordel med teknisk bakgrunn og interesseRyddig, kvalitetsfokus, effektiv og nøyaktig Vi tilbyr
Registrert : 25-09-2020 Søknadsfrist : 28-09-2020

Er du vår nye Produksjonsmedarbeider innen element? Vi i Optimera Byggsystemer ser etter deg!
Optimera Byggsystemer AS
På vårt nye fabrikkanlegg på Narmo på Hamar søker vi etter en produksjonsmedarbeider innen element. Som produksjonsmedarbeider hos oss vil du ha en variert og spennende hverdag med høyt tempo, gode støttespillere og kompetente kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø. Du vil bli en del av vår storsatsning, og du vil være med på å utvikle avdelingen videre.
Registrert : 25-09-2020 Søknadsfrist : 25-10-2020

Produksjonsmedarbeidere
Ragn-Sells AS
Til vår avdeling for Farlig Avfall, Moss Ragn-Sells, avdeling Farlig Avfall har behov for å styrke bemanningen med flere produksjonsmedarbeidere ved anlegget på Årvoll. Bedriften er i kontinuerlig utvikling og det krever kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere på alle nivåer. Hos oss finner du en god variasjon av erfarne medarbeidere, nyutdannede, fagarbeidere og lærlinger, og vi trives godt med å jobbe sammen med hverandre. For oss er det viktig at vi har gode holdninger og samarbeidsevner, og at alle tar sitt ansvar på alvor.
Registrert : 25-09-2020 Søknadsfrist : 23-10-2020

Produksjonsmedarbeider søkes til stabilt firma i Asker
Vikarpartner på vegne av oppdragsgiver
På vegne av vår oppdragsgiver søker vi etter en ryddig og systematisk produksjonsmedarbeider til et produksjonsmiljø. Firmaet har kontor, lager og produksjonslokale på Nesbru i Asker. Her produseres blant annet sikkerhetsmerking, skilter og rørmerkingstape til bransjer som olje og gass, shipping og VVS.
Registrert : 23-09-2020 Søknadsfrist : 03-11-2020

Er du vår nye medarbeider?
Rival AS
Vi søker: Vi søker etter en person for et vikariat, da en av våre ansatte skal ut i pappapermisjon. Vi ønsker en løsningsorientert produksjonsmedarbeider, med gode samarbeidsegenskaper, som ønsker å bli en del av vårt team i Rival. Vi er også interessert i søknader vedr. tilkallingshjelper i forbindelse med produksjons-topper og sykdom. Vi lager produkter med høy fleksibilitet og kvalitet innen møbler som for eksempel skyvedører, garderober, bokhyller og innredninger. Tidligere erfaring fra bransjen er en fordel men ingen forutsetning da du vil få nødvendig opplæring.
Registrert : 22-09-2020 Søknadsfrist : 02-11-2020

Er du en engasjert person som brenner for produksjonsteknikk?
Temp-Team AS
Vil du jobbe i et selskap som kontinuerlig er i vekst og utvikling? Mills søker etter flere nysgjerrige og engasjerte operatører til produksjonsteamet. Du blir en sentral bidragsyter i innføringen av nye produksjonsmetoder i et selskap som kontinuerlig er i vekst. Fabrikken i Drammen søker positive og målbevisste lagspillere som blir med på å videreutvikle Mills sine prosesser.
Registrert : 21-09-2020 Søknadsfrist : 28-10-2020

Produksjonsmedarbeider med øye for detaljer
Randstad AS
Randstad AS er verdens største HR-selskap og vårt kontor i Førde, er på jakt etter dyktige produksjonsmedarbeidere til vår kunde i Måløy. Er du en ansvarsbevisste og pålitelige person, som har erfaring med pussing, sparkling, maling, montering av glass, snekring eller lignende? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg. Kvalifikasjoner Har du erfaringer innenfor noen av kvalifikasjonene under er dette interessant Håndverksbakgrunn Maling/sprøytemaling Sparkling og pussing
Registrert : 21-09-2020 Søknadsfrist : 30-10-2020

Produksjonsmedarbeider
ADEPT BEMANNING&REKRUTTERING AS
For vår kunde søker vi produksjonsmedarbeider innen næringsmiddel industrien for snarlig oppstart. Arbeidsoppgaver Betjening av prosessutstyr Truckkjøring Generelle produksjons- og lageroppgaver Feilsøking Arbeidstid Skift Ønskede kvalifikasjoner Ingen matallergi Relevant fagbrev God kjennskap til HMS og hygiene Erfaring med maskiner og prosesser Truckfører bevis
Registrert : 21-09-2020 Søknadsfrist : 30-10-2020