Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Servicetekniker med luft under vingene
ScanSense AS
ScanSense er i rask vekst og vi søker en ung, dynamisk og engasjert Servicetekniker full av arbeidslyst og pågangsmot! Rollen er kunderettet, men arbeidsoppgavene er av teknisk art. Du vil kontrollere, måle, kalibrere og reparere våre kunders sensorer. Du vil arbeide tett med kolleger i Service-avdelingen og med både Ordrekontoret, Salg og Produksjonsavdelingen. Du får muligheten til å hjelpe våre kunder med å opprettholde trygg og stabil drift gjennom at sensorene deres fungerer som de skal. God opplæring vil bli gitt.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Scandec søker svakstrømstekniker
Scandec Systemer
Vi søker etter en dyktig svakstrømstekniker til 100% fast stilling til vårt kontor på Kolbotn. Stillingen gir spennende og varierte oppdrag i Norge og utlandet. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 02-02-2022

Motivert Utvendig Renholder søkes
Utvendig Renhold AS
Om jobben Stillingsopplysninger: Konkurransedyktig lønnMeget god opplæring og oppfølgingArbeidsområdet: Oslo, Asker og Bærum Hvorfor er vi interessante? Utvendig Renhold er en sterk merkevare og er kjent for å gjennomføre alle typer utvendige renholdsoppdrag til alle typer kunder. Vi er stolte av våre kundeanmeldelser på 5/5 og ønsker å strekke oss langt for å opprettholde dette.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Vi søker servicetekniker til vårt verksted på Lindeberg
Hesselberg Truck AS
Vi søker etter en servicetekniker til vårt verksted på Frogner. Hovedoppgaver vil være service og reparasjoner av gaffeltrucker Ønskede kvalifikasjoner: Bør ha erfaring fra bransjen og fagbrev som bil-, industri-, landbruks- eller anleggsmekaniker.Må være selvstendig.Må kunne styre, planlegge og utføre oppdrag på egenhånd.Bør ha noen datakunnskaper.Serviceinnstilt, fleksibel og løsningsorientert.Må kunne beherske norsk muntlig og skriftlig. Ønskede personlige egenskaper:
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Servicetekniker
Survitec Norway AS
i søker servicteknikere til vår serviceavdeling i Bergen. ARBEIDSOPPGAVER Utføre serviceoppdrag på maritimt rednings-og sikkerhetsutstyr.Arbeide ute hos våre kunder så vel som inne på stasjon.Stillingen vil innebære en del reisevirksomhet for å utføre oppdrag på skip. ØNSKEDE KVALIFIKASJONER
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 05-02-2022

Servicetekniker
Jobzone Hamar
For vår kunde i Våler i Solør søker vi Servicetekniker. Brenner du for landbruk og landbruksmaskiner? Ønsker du å jobbe med noen av de sterkeste merkevarene innen landbruksbransjen? Har du erfaring med med servicearbeid og reparasjon av traktor eller tyngre kjøretøy? Vår kunde er i sterk vekst. De ønsker derfor å utøke sin stab av dyktige medarbeidere med en engasjert og motivert servicetekniker til sitt landbruksverksted. Er du den dette til denne stillingen? Søk i såfall snarest. Arbeidsoppgaver
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 16-02-2022

Vi søker servicetekniker til vårt landbruksverksted på Lena
Lena Maskin AS
Brenner du for landbruk og landbruksmaskiner? Ønsker du å jobbe med noen av de sterkeste merkevarene innen landbruksbransjen? Har du erfaring med servicearbeid og reparasjon av traktor eller tyngre kjøretøy? Lena Maskin AS er i sterk vekst. Vi søker derfor etter en engasjert og motivert servicetekniker til vår avdeling på Lena. Som servicetekniker i Lena Maskin AS blir du en del av et sterkt og dynamisk team, der vi tilbyr service både inne på verkstedet og ute hos våre kunder. Kvalifikasjoner
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 01-03-2022

Har du erfaring fra automasjon, og service?
SCHNEIDER ELECTRIC NORGE AS
Hva går stillingen ut på? Du vil få ansvar for prosjekter, akutt service, kontrakter og gjennomføring av mindre service prosjekter med god støtte fra vårt Customer Care CenterDu vil primært jobbe ut fra vårt kontor i Oslo, men noe reising må påregnesArbeidshverdagen i Schneider-Electric betyr mye kundekontakt og -serviceDu vil til dels styre din egen hverdag og det er derfor viktig at du er en utadvendt person med god struktur, eierskap og har en indre drivVi søker fortrinnsvis deg som har fagbrev som automatiker eller jobber i tilst
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Selvstendig Servicetekniker med El-fagbrev lokalisert i Bodø
AKVA group ASA
Vi har stor etterspørsel etter våre produkter og leveranser, og har behov for å øke vår kapasitet på installasjon og service. Vi søker etter personer som er serviceinnstilt, selvstendig og utadvendt, hvor det er ønskelig med kunnskap om, og interesse for; Elektro, IT/datastyring, ROV -- teknologi og mekanikk.
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022

Servicetekniker til vår serviceavdeling i Oslo
JELD-WEN Norge AS
Swedoor er markedsleder innen salg av dører i Norge. Gjennom målrettet og systematisk innsats i mange år har bedriften opparbeidet seg et omdømme som selskap og merkevare som kundene kan stole på -- både med hensyn til produktene og tjenestene som tilbys. Som et ledd i å fastholde og forbedre servicenivået og kundeopplevelsen, søker Swedoor nå en Servicetekniker til vår serviceavdeling i Oslo. Du vil i rollen som Servicetekniker refererer direkte til Servicesjefen i Norge. Ansvar og arbeidsoppgaver:
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 17-02-2022