Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Liker du nøyaktighet og har erfaring fra service og vedlikehold?
Servi Group
Som servicetekniker i vår avdeling for prøve- og laboratorieutstyr vil du gjennomføre årlig kalibrering og vedlikehold av testutstyr for bygg- og anleggsbransjen. Våre kunder kvalifiserer og kontrollerer sin produksjon ved hjelp av produkter vi forhandler, i hovedsak innen betong, tilslag og asfalt. For å gi deg et innblikk i stillingen presenterer vi følgende case:
Registrert : 23-09-2021 Søknadsfrist : 30-09-2021

Levering og service av utendørs massasjebad
HotSpring Massasjebad AS
Vi må styrke avdelingen og ser derfor etter en kundeorientert servicetekniker. Du skal: • hovedsakelig jobbe med klargjøring, levering og service av utendørs massasjebad • ta servicetelefoner og registrere oppdrag og bestillinger i Visma Mamut • følge opp og sikre god service til kunder på alle tildelte saker • holde orden på verksted og delelager • reise på noen serviceoppdrag i den norske fjellheimen • utføre litt vedlikehold av biler og bygningsmasse og ellers hjelpe til der det er behov Du er:
Registrert : 23-09-2021 Søknadsfrist : 02-11-2021

Trives du med serviceoppdrag og montasje?
KEV
Kuldetekniker - Molde/Kristiansund Servicetekniker ventilasjon -Molde Ventilasjonsmontør/Bas -Molde KEV i Molde og Bøifot Elektro i Kristiansund søker flere ansvarsfulle og engasjerte medarbeidere. Arbeidsoppgaver
Registrert : 22-09-2021 Søknadsfrist : 20-10-2021

Interessert i trykkluft og verktøy?
OK Kompressorservice
Har du interesse for verktøy, mekanikk, pneumatikk, kompressorer og generatorer? Da er vi interessert i å ta en prat ;) OK Kompressorservice er en av landets ledende leverandører av kompressorer og utstyr! Med over 40 års erfaring tar vi med oss solid kompetanse ut i felt, med flere servicebiler og teknikere ute på veien til enhver tid. Hos oss får du hjelp både dag og natt!
Registrert : 21-09-2021 Søknadsfrist : 29-10-2021

iTec søker serviceteknikere
iTec AS
iTec søker erfaren Servicetekniker Vi søker flere serviceteknikere til vårt serviceteam. Vi leter etter personer med erfaring fra service på CNC-maskiner. iTec er én av landets største bedrifter innenfor installasjon og service av verksted og industrimaskiner, og har i dag seks høyt kvalifiserte teknikere. Vi gir deg grundig produktopplæring i samarbeid med våre anerkjente samarbeidspartnere og maskinleverandører. 
Registrert : 21-09-2021 Søknadsfrist : 02-11-2021

SERVICETEKNIKER FOR BRANNVARSLING OG SLOKKEUTSTYR I ORKDAL
G. K. Røe As
ARBEIDSOPPGAVER • Service/montering av Elotec brannvarslingsanlegg/slokkeutstyr • Salg/prosjektering av Elotec brannvarslingsanlegg/slokkeutstyr • Andre relevante arbeidsoppgaver • Kundebesøk og oppfølging • Kontakt opp mot våre leverandører og samarbeidspartnere • Reising må påberegnes i perioder ØNSKEDE KVALIFIKASJONER • Erfaring med service/montering og kundebehandling • Kompetansebevis slokkeutstyr • Erfaring om trådløse og kabelbaserte brannvarslingsanlegg
Registrert : 21-09-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Servicetekniker i Oslo og omegn
Global Concept MITCO AS
Global Concept MITCO AS ønsker å styrke sin posisjon i markedet og søker derfor etter en energisk og utadvendt servicetekniker. Fokusområdene i stillingen vil i tillegg være god kundepleie, service og oppfølging av kundenes vannbehandlingsanlegg.
Registrert : 20-09-2021 Søknadsfrist : 29-10-2021

Maritim servicetekniker søkes
Tromsø Servicestasjon As
Tromsø Servicestasjon AS søker en serviceinnstilt, systematisk og selvstendig person til fast ansettelse som Servicetekniker. Tromsø Servicestasjon AS er sertifisert av sjøfartsdirektoratet til å utføre kontroll og service på redningsmateriell. Arbeidet består av kontroll og service av redningsflåter, redningsdrakter, redningsvester og brannslukkere. I tillegg vil det være noe lagerarbeid, transport og annet mekanisk arbeid. Jobbene blir utført på vårt verksted i Tromsø og noe på fartøy i nærområdet.
Registrert : 20-09-2021 Søknadsfrist : 18-10-2021

Servicetekniker Grenland
Toyota Material Handling Norway AS
Har du erfaring med kjøretøy eller maskiner til industri, anlegg og landbruk eller automasjon, og søker nye utfordrende arbeidsoppgaver i ditt eget nærmiljø? Da kan det være deg vi trenger til å utvikle vårt serviceteam videre. Arbeidsoppgaver Fra egen utstyrt servicebil, skal du i ditt eget nærmiljø utføre: Service, vedlikehold og reparasjoner av gaffeltrucker ute hos kunderGjennom utstrakt kundekontakt styrke og utvide eksisterenede kundeforholdOppsøkende kundeaktivitet Kvalifikasjoner
Registrert : 17-09-2021 Søknadsfrist : 28-10-2021

Servicetekniker, Asker
Honeywell
Join a team recognized for leadership, innovation and diversity. En av våre serviceingeniører har gått over i ny stilling eksternt, og vi søker hans etterfølger. Avdelingen består av 10 meget dyktige medarbeidere og dekker i hovedsak Drammensområdet og deler av Viken. Som serviceingeniør jobber du i stor grad selvstendig. Du vil ha utstrakt kundekontakt og være Honeywells ansikt utad. Stillingen innebærer idriftsettelse, service og kontroll av anlegg innenfor brann, tale og nødlys med tilhørende systemer.
Registrert : 17-09-2021 Søknadsfrist : 15-10-2021