Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi har to etasjer med pur kjøreglede i Sandefjord, og trenger flere på laget!
Speed MotorCenter AS
Arbeidsoppgaver Service og reparasjoner, i hovedsak tung MC -men også moped og lett MCVerdi- og skadetakstKundehåndtering, som utføre serviceBidra til kvalitetssikring i alle leddSøke kompetanseheving gjennom kurs/litteratur/etterutdanningBistå kollegaer og bidra i andre avdelinger ved behov Kvalifikasjoner
Registrert : 22-09-2021 Søknadsfrist : 06-10-2021

Brenner du for å skru bil på et lag med gode kollegaer? Snap Drive vokser og trenger flere medarbeidere
Snap Drive AS
Brenner du for å skru bil? Enten du er hjelpearbeider, praksiskandidat eller bilmekaniker med fagbrev. Det viktigste er at du har en brennende interesse for bil og ønsker å lære! Vi oppfordrer også lærlinger til å søke. Er du praksiskandidat legger vi til rette slik at du kan ta fagbrev.
Registrert : 22-09-2021 Søknadsfrist : 15-10-2021

Mekaniker - Eiksenteret Sortland
Eikmaskin AS
Eiksenteret Sortland er for tiden i stor vekst , med stor pågang både på service -og butikksiden. Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige folk, som kunne tenke seg å jobbe i vårt hektiske miljø sammen med oss. Vi ønsker å styrke vår verkstedtjeneste, og søker derfor to nye kollegaer. En til servicebil og en til kombinert servicebil/verksted. Som mekaniker i servicebil vil for det mest av tiden jobbe ute i feltet fra servicebilen. Arbeidsdagene vil bli planlagt sammen med servicelederen men man kan også bli sendt direkte ut på hasteoppdrag.
Registrert : 22-09-2021 Søknadsfrist : 22-10-2021

Askeladden søker Mekaniker
Askeladdens Boats AS
Askeladdens Boats AS Askeladden Boats er Norges største produsent av fritidsbåter. Deres visjon er å sette fremtidens båtstandard. Askeladden produserer klasseledende båter med et kompromissløst fokus på design, innovasjon og sikkerhet.
Registrert : 20-09-2021 Søknadsfrist : 17-10-2021

Vi søker mekaniker i servicebil til Molde
Volvo Maskin Service Molde
Har DU lyst til å bli en del av landets største aktør innenfor ettermarkedet av anleggsmaskiner? Kvalifikasjoner: Fagbrev som anleggsmekaniker og / eller erfaring med anleggsmaskiner, tunge kjøretøy, landbruk eller bil.Behersker norsk, skriftlig og muntlig Personlige egenskaper SelvstendigFleksibelServiceorientertGode Samarbeidsevner Vi tilbyr
Registrert : 20-09-2021 Søknadsfrist : 29-10-2021

Harley-Davidson Bergen søker mekaniker
Harley-Davidson Bergen
Vi søker en hyggelig medarbeider til å utføre service og reparasjon av Harley-Davidson motorsykler. Fagbrev som mekaniker eller annen relevant utdannelse/erfaring er et fortrinn. Vi tilbyr en trivelig og inkluderende arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver som gir stort spillerom for faglig og personlig utvikling. Som nyansatt vil du få den nødvendige opplæring og støtte for å kunne lykkes.
Registrert : 17-09-2021 Søknadsfrist : 28-10-2021

Har du lyst på en spennende og variert jobb?
CF-MASKIN SKJEBERG AS
Vi søker dyktig mekaniker. Stillingen består i hovedsak av å utføre service, reparasjoner og feilsøk på landbruksmaskiner og utstyr. Klargjøring av nye maskiner og redskap for salg, arbeid foregår både på verksted og ute hos kunder. Kvalifikasjoner: - Fagbrev som landbruksmekaniker eventuelt bred relevant erfaring - Selvstendig, ryddig og resultatorientert - Evne og vilje til å jobbe i team - Kundevennlig og serviceinnstilt
Registrert : 17-09-2021 Søknadsfrist : 28-10-2021

Ragnar Ringstad AS søker mekaniker
Ragnar Ringstad AS
Arbeidsoppgaver Service og reparasjon av båter og båtmotorer. Montering av utstyr Ny montering av motorer Diagnose og feilsøking Kvalifikasjoner Fagbrev som mekaniker Manglende fagbrev kan kompenseres av erfaring fra lignende arbeid Erfaring med diesel og bensinmotorer Førerkort klasse B, gjerne også truckførerbevis Personlige egenskaper Kvalitetsbevisst, positiv og serviceinnstilt Selvstendig og strukturert
Registrert : 17-09-2021 Søknadsfrist : 28-10-2021

Mekaniker anleggsmaskiner og lifter
Naboen Utleie Oslo AS
Vi styrker laget og søker mekaniker for våre anleggsmaskiner og lifter. Vi kan tilby en variert arbeidsdag hvor du får nye utfordringer hver dag, og får jobbe med et bredt utvalg av maskiner og utstyr. Du vil både jobbe på våre verksteder og ute hos kunder. Vi har et spennende fagmiljø med mye kompetanse som kan gi deg den støtten du trenger for å starte karrieren eller utvikle deg videre som mekaniker. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 17-09-2021 Søknadsfrist : 27-10-2021

Mekaniker Mercedes-Benz Personbil
Bertel O Steen
Bertel O. Steen Østfold avd. Moss personbil AS er forhandler for merkene Mercedes-Benz, Peugeot og KIA. Vi har 27 ansatte og er lokalisert på Høyden i Moss. Vårt formål er å gjøre mobilitetshverdagen bekymringsløs og vår visjon er sammen former vi fremtiden . Dette skal vi klare gjennom våre verdier: Vi utfordrer, vi bryr oss og vi presterer . Hos oss jobber du med noen av bransjens mest spennende merkevarer. Bertel O. Steen Østfold AS avd. Moss personbil, søker en dedikert mekaniker til Mercedes-Benz personbil.
Registrert : 16-09-2021 Søknadsfrist : 15-10-2021