Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Mekanikere til Mercedes-Benz personbil
Bertel O. Steen
Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil, eller del bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in eller bensin/diesel. Bilen er i ferd med å kobles til nettet og bli selvkjørende. Vi vil finne nye måter å fylle vårt mobilitetsbehov på i tiden som kommer. Bertel O. Steen skal være med på å forme denne fremtiden. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 25-11-2020 Søknadsfrist : 20-12-2020

Lastebil / trailermekanikere søkes til vårt verksted på Bryne
TIP Trailer Services
TIP Trailer Services øker aktivitetene sine i Norge, og søker derfor en erfaren Lastebil / trailermekaniker til vårt verksted på Bryne. Ansettelse kommer å skje så snart som mulig. Arbeidsoppgaver · Reparasjon av lastebiler og lastvognstrailere · Feilsøking og programmering av elektronikken på Lastebil og tilhengere · Eventuelt være en del av vår vaktordning og 24/7 service, som går på skift mellom kollegene · Eventuelt ansvarlig for EU kontroll av kjøretøy over 3500 kg Din bakgrunn
Registrert : 24-11-2020 Søknadsfrist : 04-01-2021

Allsidig og hendig mekaniker
Selfa Arctic AS
Vi søker nå etter MEKANIKERE Teknisk faggruppe består av et team dyktige elektrikere og mekaniske fagfolk. Vi trenger nå å utvide staben med to mekanikere. Arbeidet vil bestå av service på fritids/yrkes båt, ombygginger, motorbytter og noe hydraulisk montasje. Vi er også Cummins forhandler, så det er noe feltarbeid og kursing for dette motormerket. Er du faglært er det en fordel, men søkere med relevant erfaring oppfordres også til å søke. Det er en variert hverdag med mye forskjellig arbeid og svært hektisk i sesongen.
Registrert : 24-11-2020 Søknadsfrist : 02-12-2020

Liker du å skru og ha en variert arbeidshverdag, bli vår nye mekaniker!
CRAMO AS
Når liften står og ikke vil opp eller ned, stopper jobben opp og verdier står på spill for kundene våre. Da kommer våre mekanikere til kunden og sørger for at jobben kan gjøres. Har du lyst til å hjelpe våre kunder med å få jobben gjort? Cramo trenger nå en selvdreven mekaniker til vårt feltservice-team på Hamar. Som feltmekaniker vil du tilbringe tid både ute hos kundene våre og i våre lokaler på Hamar. Feltservice-teamet i Cramo har høy kompetanse og setter trivsel og arbeidsmiljø fremst i rekken. Bli med oss ut til kunden ­-- søk i dag!
Registrert : 23-11-2020 Søknadsfrist : 01-01-2021

VASSBAKK & STOL SØKER MEKANIKER I BERGEN
Vassbakk & Stol AS
Vi søker etter en erfaren mekaniker til vår avdeling i Bergen. Noe reising må påberegnes. Søkere må beherske norsk, ha relevant erfaring, nødvendige førerkort, samt være løsnings-orientert og positive. Vi tilbyr en selvstendig jobb i et godt og inkluderende arbeidsmiljø.
Registrert : 20-11-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Vil du jobbe på Norges fineste båtverksted?
Nordnorsk Marinesenter AS
Vi søker Mekaniker, glassfiberarbeider og industrimekaniker til vårt nye verksted i Bodø. På bakgrunn av en stadig økende oppdragsmengde søker vi nå etter deg som er faglig dyktig og har et stort ønske om å jobbe med båt. Du vil bli en viktig del av Nordnorsk marinesenter sitt arbeidsteam og vi ser fram til å få deg med på laget!
Registrert : 19-11-2020 Søknadsfrist : 14-12-2020

Mobile Hokksund AS søker dyktig og engasjert mekaniker til sitt verksted!
Mobile Hokksund AS
Volkswagen satser offensivt på fremtiden og det gjør vi på Mobile Hokksund også. Vi er en fremoverlent forhandler som ønsker å forsterke vårt gode team på verkstedet med en positiv og dyktig mekaniker. Som mekaniker skal du jobbe sammen i et team med dyktige kollegaer. Du må trives med å jobbe i et til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi søker en dyktig og engasjert mekaniker med solid erfaring, fagbrev på lette kjøretøy, og helst være PKK kontrollør. Arbeidsoppgaver vil være:
Registrert : 19-11-2020 Søknadsfrist : 28-12-2020

Har du sans for teknikk og forebyggende vedlikehold?
Elkem Bjølvefossen
De viktigste arbeidsoppgavene vil være: Planlegge og gjennomføre løpende og forebyggende vedlikehold i eget ansvarsområdeAktivt følge gjeldende HMS rutiner og være en pådriver i å utvikle disseBruk av IT verktøy / systemerDeltakelse i prosjekter og forbedringsarbeidDeltakelse i hjemmevaktordning Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner:
Registrert : 18-11-2020 Søknadsfrist : 04-12-2020

Vil du bli mekaniker på Finnfjord?
Finnfjord AS
Mekaniker til vår vedlikeholdsavdeling. Mekanisk vedlikehold er en viktig del av Finnfjords virksomhet. Mye av arbeidet foregår ute i produksjonsanleggene, men vi har også et moderne verksted som ble tatt i bruk i 2013. Arbeidsoppgaver Arbeidsoppgavene fordeles i forhold til de forskjellige vedlikeholdteam ved Finnfjord. Felles for alle er å
Registrert : 18-11-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Mekaniker
Hytech Personnel AS
På vegne av en av våre kunder på Forus søker vi mekaniker med god erfaring innen trykktesting og hydraulikk. Arbeidsoppgaver: Montering av utstyrTrykktestingHelium testingFeilsøking, testing og inspeksjon av utstyrRapportere i henhold til gjeldene rutiner og dokumentasjon av arbeidetKontakt med kunder og oppfølging i prosesser Ønsket bakgrunn:
Registrert : 18-11-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020