Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du bidra til å styrke og videreutvikle høyere utdanning og forskning i Rogaland?
Universitetsfondet for Rogaland AS
Vi ser etter en samfunnsengasjert relasjonsbygger Som daglig leder i Universitetsfondet skal du være limet mellom utdanningsinstitusjonene, kommuner og næringsliv i regionen. Du skal sikre at regionens viktigste satsinger på utdanning og forskning får oppslutning og finansiering.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 10-02-2022

Er du Changemakers nye daglig leder?
Changemaker
Brenner du for en mer rettferdig verden, og har lyst på en spennende lederstilling? Changemaker utlyser nå en stilling som daglig leder. Daglig leder er Changemakers faglige leder for sekretariatet, deltar i arbeidsutvalget og har lederansvar for fagområdene økonomi, personal og administrasjon.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 01-02-2022

Er du vår nye Daglige leder?
Mjøsbil AS
Mjøsbil AS er i stor utvikling og søker ny daglig leder -- ønsker du å lede oss på veien videre? Mjøsbil AS har levert motorelaterte produkter og tjenester siden 1989. Kjerneområder er bilverksted, butikk og dekktjenester. Siden begynnelsen har vi hatt litt av en reise, og nå søker vi en dyktig og kundeorientert daglig leder som trigges av muligheten til å øke vår konkurransekraft og lede oss inn i framtiden.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Vi søker engasjert leder som brenner for mennesker og service
Espresso House
Alle skal føle seg velkommen hos Espresso House, og vi ønsker å være et sted hvor du gleder deg til å gå på jobb. Vår visjon er gi verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjest. Vi søker nå daglig leder til en av våre avdelinger i Bergen. For å lykkes i denne rollen må du være en leder som er god til å kommunisere og er glad i mennesker.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 01-03-2022

Er du den som kan Sørlandsbadet videre?
Sørlandsbadet as
Arbeidsoppgaver Økonomistyring og regnskapsoppfølgingPersonaloppfølging og kulturbyggingAktiv pådriver for folkehelse i regionenKommunikasjon og omdømmebyggingKrisehåndtering Viktige utviklingsoppgaver Implementering av bærekraftsstrategiStrategisk videreutvikling av folkehelseprosjekterUtvikling av tilbudet mellom helse, aktivitet og treningSpennende utviklingsprosjekter innen sikkerhet og energistyring Kvalifikasjoner
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 01-03-2022

Vil du være med å videreutvikle en barnehage av høy kvalitet?
Melgård barnehage SA
Vi søker etter en dyktig og faglig sterk styrer til en privat foreldreeid barnehage med tre avdelinger på Flateby i Enebakk. I Melgård barnehage er vi spesielt opptatt av relasjoner, samhold og tro på seg selv. Barna lærer gjennom gode rollemodeller, hvor barn som opplever å motta omsorg selv vil kunne gi omsorg. Tilknytningsteori står sentralt og COS-Trygghetssirkelen brukes både i daglig praksis og i foreldresamarbeid. Barnehagen har en egen sertifisert COS-P veileder.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Besøkssenter Rovdyr Namsskogan AS
Besøkssenter Rovdyr Namsskogan AS
Daglig leder Besøkssenter Rovdyr Namsskogan AS Besøkssenter Rovdyr Namsskogan AS er heleid av Namsskogan Familiepark & Hotell AS. Senteret er autorisert, ligger i Familieparken og hovedsakelig finansiert av Miljødirektoratet i Trondheim. Senterets hovedoppgave er å tilføre publikum objektiv kunnskap om våre rovdyr med utgangspunkt i Namsskogan Familieparks fantastiske dyresamling og omgivelser. Vi søker nå etter en kompetent og utviklingsorientert daglig leder med gode samarbeidsevner. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 01-02-2022

Vil du være vår daglig leder og utvikler for Henrys kaffebar?
NORTH INDUSTRI AS
Vi søker en entusiastisk og motivert daglig leder som kan være med å utvikle og bygge videre konseptet Henrys Kaffebar. Stillingen som daglig leder krever at man trår til både operativt og administrativt. Du må ha lidenskap for mat og drikke, og ha god økonomisk forståelse. Du får personalansvar og ansvar for den daglige driften og utviklingen av konseptet Henrys Kaffebar. Personalansvaret innebærer rekruttering, opplæring, oppfølging og utvikling av dine medarbeidere. Vi tilbyr:
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Er du den nye daglig lederen for østerdalens mest besøkte motell og spiseri?
Frich´s Motell og Spiseri Alvdal AS
Om stillingen Som daglig leder har du ansvaret for den daglige driften av Frich´s Motell og Spiseri Alvdal. Dette innebærer ledelse, økonomisk styring og rapportering samt utøvelse av vertskapsrollen. Videre har dagliglederen ansvar for utvikling av organisasjonen og motellets tjenester. Som daglig leder på Frichs Motell og Spiseri Alvdal, er du genuint opptatt av service, mennesker og det å skape gode opplevelser. Du er er tydelig og god til å kommunisere, og flink til å følge opp dine medarbeidere.
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022

Rennebumartnan AS søker ny daglig leder
RENNEBUMARTNAN AS
Stillingen innebærer stor grad av selvstendighet og målrettet arbeid, med ansvar for å videreutvikle selskapet og Rennebumartnan. Sentrale oppgaver: Daglig drift og videreutvikling av Rennebumartnan ASVidereutvikle og gjennomføre RennebumartnanInitiere og koordinere nye aktiviteterKontakt med private og offentlige samarbeidspartnere og kunderKontakt og samarbeid med lokalt/regionalt næringsliv, lag og organisasjoner Ønsket bakgrunn:
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 13-02-2022