Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Dagleg Leiar ved Lom Friviljugsentral
Lom Friviljugsentral
LEDIG STILLING: Lom Friviljugsentral har ledig 100% stilling som dagleg leiar frå 1. okt. 2022. Er du ein omgjengeleg og positiv person, som er glad i menneske og levande lokalsamfunn? Har du lyst til å vera med å påverka korleis vi har det i Lom på ein positiv måte? Då vil Lom friviljugsentral ha med deg på laget! Ansvarsområde:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

Daglig leder - GIR, Sør-Odal - 2. gangs utlysning
Glåmdal Interkommunale Renovasjonsselskap Iks
GiR sin mangeårige leder har fått nye utfordringer. For å lede arbeidet med å utvikle selskapet videre slik at vi oppnår de målene vi og våre eiere har satt, søker vi nå en ny daglig leder. Som daglig leder vil du få en ledende rolle i et veldrevet selskap med et viktig samfunnsoppdrag.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Daglig leder Rykkinn Frivilligsentral
Rykkinn Frivilligsentral
Vi søker en utadvendt, initiativrik og strukturert person som kan håndtere et bredt spekter av arbeidsoppgaver og bidra til å utvikle frivilligheten i området.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 09-08-2022

Vil du være med å skape et yrende liv på Helgelandskysten?
Norsk Havbrukssenter AS
Vil du være med å skape et yrende liv på Helgelandskysten? Som daglig leder i Norsk Havbrukssenter AS får du en sentral rolle i den videre utviklingen av en av Helgelands mest spennende reiselivsbedrifter. Selskapet har egen oppdrettskonsesjon for laks, og hadde over 32 000 besøkende i 2021. Vi ser et stort potensial i vekst og utvikling gjennom å øke antall besøkende til anlegget, kombinert med andre tjenester og opplevelser som selskapet tilbyr. Daglig leder inngår i konsernledergruppen til Torghatten Aqua AS.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 09-08-2022

Daglig leder Takashi Tjuvholmen
Takashi AS
Liker du utfordringer, og ønsker å lede en av Norges beste sushirestauranter? Brenner du for gode kundeopplevelser, og trives med å motivere andre? Vi trenger en dyktig, engasjert og inspirerende leder til å drive vår fantastiske sushirestaurant Takashi på Tjuvholmen i Oslo. Arbeidsoppgaver og ansvarsområder • Bygge opp og lede et serviceinnstilt team • Sørge for at vi tilbyr kundeopplevelser av høy kvalitet • Utvikle gode interne rutiner • Bygge opp og ivareta et godt arbeidsmiljø
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Daglig leder Bogafjell sokn
Sandnes kirkelige fellesråd
Vil du lede kirken inn i en ny tid? Vil du tilføre din kompetanse og handlekraft inn i et nyskapende miljø? Ønsker du å motivere mennesker rundt deg til å yte sitt beste? I denne rollen vil du få mulighet til å utvikle lokalmenigheten og drive teamet av lønnede og frivillige medarbeidere framover. Vi trenger en som verdsetter mennesker, ser detaljer og muligheter, og kan tilrettelegge for tilhørighet i en menighet som vil videre. 
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Utopia Scene søker daglig leder
Utopia Scene AS
Utopia Scene skal bli en ny konsert, kultur- og eventarena i et spennende område i utvikling i Stavanger sentrum. Fiskepirterminalen på Bekhuskaien vil fra juli av bli renovert og transformert til en ny scene og samlingspunkt med en publikumskapasitet på rundt 1200. Scenen vil huse konserter, klubber, eventer, konferanser og mye mer.
Registrert : 28-06-2022 Søknadsfrist : 04-08-2022

Daglig Leder med fokus på elektronikk reparasjon
Total Repairs As
Total Repairs ønsker ny Daglig leder! Vi ser etter deg som er imøtekommende, målbevisst, engasjert og en god lagspiller. Du er selvstendig, løsningsorientert og opptatt av resultater. Din viktigste arbeidsoppgave vil være å hjelpe våre kunder med rådgivning og reparasjon av elektronikk. Stort lokalt engasjement, høy produktkunnskap og fokus på god service, er noe av det som kjennetegner en skikkelig god Daglig leder og reparatør i Total Repairs. I verkstedet på Sjøkanten skal vi skape en hyggelig og god opplevelse for våre kunder.
Registrert : 28-06-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Er du vår nye leder?
OnlineLifeChange / Mari Krogshus
Vi trenger en daglig leder med bein i nesa til vår bedrift med ca 10 - 12 ansatte! Daglig drift og prosjektledelse er en stor del av jobben, og systemer, struktur, orden og erfaring fra lederskap er viktig! Du vil ikke ( i første omgang) være selskapets juridiske daglig leder, men daglig leder gjeldende drift.
Registrert : 27-06-2022 Søknadsfrist : 04-08-2022

Daglig leder for Toyota i Mysen og Askim
Toyota Mysen/Toyota Askim
Bilbransjen er i en voldsom utvikling og vi mobiliserer for fremtiden. Vi søker en resultatorientert og operativ leder med evne til å begeistre samt skape entusiasme og gode relasjoner til så vel ansatte som kunder. Vi søker deg som ønsker kontinuerlig forbedring og som trigges av å levere høy service til kunder på salg og servicemarked. Som leder ønsker vi at du skal være med å skape en arbeidsplass med engasjerte kollegaer som jobber for et felles mål om å gjøre arbeidsplassen og arbeidshverdagen best mulig.
Registrert : 24-06-2022 Søknadsfrist : 07-07-2022