Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ledelse: er du god på det og i tillegg liker drift, økonomi og salg? Da har vi kanskje jobben for deg!
Peppes Pizza
Peppes Pizza har som mål å levere Norges BESTE pizzaopplevelse. Dette er vi gode på fordi vi har strålende flinke medarbeidere som kan både service og drift til fingerspissene, og som forstår seg på hva god kvalitet er. Nå trenger vi deg, som i tillegg til dette, brenner for god ledelse, er god til å få folk med deg og som har forståelse for både det kommersielle og det økonomiske i en bedrift. Er du kanskje en som vil beskrive deg selv som en engasjert, profesjonell og offensiv? Da vil du ha mye å tilføre denne stillingen.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 22-10-2021

Bølgen & Moi OSL søker engasjert daglig leder
HMSHost Norway AS
Vi søker en engasjert og matglad daglig leder med kremmerånd til vår avdeling på Oslo Lufthavn. Hos oss vil du få en utfordrende og spennende lederrolle i et internasjonalt serveringskonsern med en rekke kjente brands. Ansvarsområder:
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 05-11-2021

Ryk og reis te Kjerringøy!
Kjerringøy Rorbusenter AS
Kjerringøy Rorbusenter AS Kjerringøy Rorbusenter er en innovativ reiselivsbedrift med høye ambisjoner. Nå lyser vi ut stillingen som daglig leder og er på jakt etter en som har lyst til å være med på å bygge videre på en av Nord-Norges kuleste reiselivsbedrifter. Kjerringøy Rorbusenter ligger ytterst på Kjerringøy, og har hotelldrift, restaurant og kafé. Sesongen løper fra påske til medio oktober. Rorbusenteret har 50 sengeplasser fordelt i 10 rorbuer.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021

Daglig leder
Lunner Boligstiftelse
Stiftelsen har som formål å skaffe boliger for utleie uten eget økonomisk formål. Stiftelsens hovedoppgave er å skaffe til veie, drifte og vedlikeholde sine boliger på en best mulig måte. Lunner Boligstiftelse ble opprettet i 9. mai 1990, og har i dag 103 boliger fordelt på Lunner, Roa, Grua og Harestua.  Det er Lunner kommune som tildeler de boligene som Lunner Boligstiftelse til enhver tid disponerer. 
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 05-11-2021

Vi søker engasjert leder som brenner for mennesker og service
Espresso House
Alle skal føle seg velkommen hos Espresso House, og vi ønsker å være et sted hvor du gleder deg til å gå på jobb. Vår visjon er gi verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjest. Som leder hos oss har du ansvar for at også teamet gleder seg til å gå på jobb, og at alle gjester får en god opplevelse når de besøker oss. Har du et hjerte for service, liker å inspirere dine medarbeidere, har masse energi og er dedikert i det du gjør - da er rollen som daglig leder i Espresso House sannsynligvis noe for deg.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021

Tar du utfordringen med å lede Hålogalands største IT-selskap?
It Partner Harstad AS
Serit Hålogaland har arbeidet for å bedre arbeidsflyten og konkurransekraften hos nordnorske bedrifter og kommuner i over 20 år. Gjennom å tilby rådgivning, skreddersydde IT-systemer og andre teknologiske løsninger, legger vi til rette for vekst og utvikling i Nord-Norge. Serit Hålogaland har over år hatt en sunn og stabil vekst i både omsetning, resultat og antall medarbeidere. Nå leter vi etter en ny daglig leder som trigges av å jobbe med mennesker, organisasjonsutvikling og teknologi, og som kan rigge oss for, og lede oss gjennom den neste vekstfasen.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Autorisert Regnskapsfører
Max Grill As
Du får ansvar for kontroll av alt utførte arbeidHåndtere ulike regnskapsfaglige problemstillinger alene og i samarbeid med kollegerRådgivningKundemøter ansikt til ansikt ( når det er mulig), kontakt over telefon og annen digital kommunikasjonførerkortGod norsk kunnskap både muntlig og skriftlig er en selvfølge
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 30-11-2021

Er det du/dere som i skal utvikle tilbudet innen mat og overnatting på Inndyr videre?
Drive eget spise- og overnattingssted på Inndyr i Gildeskål?
Akkurat nå har du en unik mulighet for å starte eget spise- og overnattingssted på Inndyr i Gildeskål https://spark.adobe.com/page/3DmkJ8D1PP1SF/
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 01-01-2022

Vi søker ny daglig leder
Aalesunds Turnforening
Vår nåværende daglig leder har søkt seg til nye utfordringer og vi søker derfor etter hennes etterfølger i en 50-80 % stilling. Arbeidsoppgavene kan tilpasses stillingsstørrelse. Aalesunds Turnforening ble stiftet i 1887 og er fylkets eldste idrettslag. Vi tilbyr aktiviteter innen gymnastikk og turn - hovedsakelig for barn og ungdom.
Registrert : 17-10-2021 Søknadsfrist : 08-11-2021

Vollen Nærmiljøsentral søker daglig leder
Vollen Nærmiljøsentral
Hva trenger vi?
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021