Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Spennende lederstilling til kompetansemiljø i vekstbedrift
Astafjord Vekst AS
Vi i Astafjord Vekst AS søker en inkluderende og nytenkende daglig leder med ledererfaring fra komplekse organisasjoner. Våre kjerneverdier er MOT, INKLUDERING og ARBEIDSGLEDE, og den rette kandidaten kjenner seg igjen i disse. Astafjord Vekst er en vekstbedrift hvor du finner motivasjon og entusiasme du sjeldent har sett maken til. Du får ansvar for god økonomisk drift og inntjening, med kvalitet i tjenestene til våre deltakere og kunder. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Daglig leder
Arbor-Kragerø AS
Arbor-Kragerø AS Arbor-konsernet ble grunnlagt i 1957 og er landets første sponplateprodusent. Vi har i dag 85 dyktige ansatte, med en årlig omsetning på 200-250mill til byggevarehandelen. Våre standard veggplater i spon er Svanemerket og det er garantien for et miljøvennlig produkt. Som en viktig del av sortimentet produserer vi ved Arbor-Kragerø AS MDF paneler for vegg og tak. Produksjonen omfatter ubehandlede og malte interiørprodukter i moderne farger. Vi produserer også veggpaneler med bilder, og dekorer.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Vil du arbeide med smarte produkter som bidrar til det grønne skiftet?
LessTrash AS
LessTrash merker økt etterspørsel (omsetning så langt i år overstiger allerede 2020) og vi føler vi lykkes godt med vår vekst og utvikling. Forbrukere i alle aldre blir stadig mer bevisst sin rolle og sin mulighet til å påvirke utviklingen av bærekraftige produkter.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 03-09-2021

Vil du bli vår nye daglige leder?
Stiftelsen Skien Diakonale Senter
Vår daglige leder gjennom siste 7 år har valgt nye utfordringer i samme <<bransje>> og vi søker derfor hans etterfølger. Vi søker deg som brenner for å hjelpe mennesker i en utfordrende hverdag og som gleder seg til å jobbe med ansatte og frivillige, beboere og øvrige brukere av senteret. Stillingen er krevende så vi håper å finne deg som kjenner deg igjen i følgende kvalifikasjoner: · Relevant utdannelse og erfaring innen rus og psykiatri · Ledererfaring
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 10-08-2021

Daglig leder - Bankerått AS
Bankerått AS
Er du den allsidige lederen vi søker etter? Vi mener vi har byens beste lokasjon og potensialet til å skape enda bedre og unike matopplevelser for alle kundene våre. Er du den allsidige lederen vi søker, som ønsker å skape noe unikt sammen med oss?
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 11-08-2021

Vi søker daglig leder til nytt fontenehus i Ålesund
Fontenehuset Ålesund
Arbeid er godt for helsa! Vil du sette psykisk helse og arbeid på kartet i din kommune? Vi søker daglig leder til nytt fontenehus i Ålesund. For mange psykisk syke ekskluderes fra arbeids- og samfunnsliv. Vi søker deg som vil gjøre det nye fontenehuset til en viktig aktør innen arbeidsrettet rehabilitering og psykisk helse i Ålesund. Er du åpen, initiativrik og fleksibel? Kan du skape tillit og slippe andre til? Er du flink til å motivere og engasjere, til å organisere og planlegge? Da kan du være den vi leter etter.
Registrert : 20-07-2021 Søknadsfrist : 30-07-2021

Ønsker du å gjøre en forskjell og sette spor innen bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen?
Construction City Cluster (CCC)
Ønsker du å gjøre en forskjell og sette spor innen bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen? Vi ser etter deg som har et sterkt engasjement for innovasjon, bærekraft og samhandling. Construction City Cluster søker ny daglig leder som kan løfte organisasjonen videre. Den nye lederen vil bidra å legge til rette for økt konkurransekraft i norsk byggenæring, gjennom samhandling og utvikling av nye produkter, prosessinnovasjon og digitalisering. Til sammen skal du sørge for at CCC blir det mest sentrale navet for bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen i Norge.
Registrert : 20-07-2021 Søknadsfrist : 04-08-2021

Daglig leder søkes til restaurant Phileas Fogg i Stavanger
Phileas Fogg Stavanger AS
Vi ser etter en daglig leder som skal ha en sentral rolle i å videreføre og videreutvikle restaurant Phileas Fogg som et uformelt, autentisk og tidløst spisested mitt i Stavanger sentrum. Som daglig leder er du ansvarlig for virksomhetens resultatutvikling og du har det overordnede ansvaret for den daglige driften.
Registrert : 20-07-2021 Søknadsfrist : 30-08-2021

Er du den nye drivkraften for utvikling av næringslivet i Sauda?
Sauda Vekst AS
Vi søker en engasjert og dyktig daglig leder som blant annet får ansvar for følgende satsingsområder:
Registrert : 20-07-2021 Søknadsfrist : 19-08-2021

Daglig leder til vårt nye utviklingsselskap
Nova Sea
Nova Evolution AS er et nyetablert heleid datterselskap av Nova Sea AS som skal jobbe med ulike utviklingsprosjekter knyttet opp til selskapets mål og strategi. Første utviklingsprosjekt vil være å realisere Spidercage som har blitt tildelt fire utviklingskonsesjoner. Vi søker deg som har bred erfaring innenfor prosjektledelse, oppdrettskompetanse, administrativt arbeid og samtidig har god forståelse for tekniske installasjoner. Arbeidsoppgaver: Ansvar for oppfølging av prosjekt på et overordnet nivå
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021