Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Brenner du for utvikling av næringslivet i Tønsbergregionen?
Tønsberg Næringsforening
Tønsberg Næringsforenings visjon er å være en drivkraft for økt næringsvekst. Vi søker derfor en proaktiv daglig leder som vil være med å påvirke næringsutviklingen i regionen fremover. Har du et stort engasjement for næringsutvikling, bygge og vedlikeholde forretningsnettverk samt jobbe for å bedre næringslivets rammevilkår, så er denne stillingen en unik mulighet. Som daglig leder vil dine fokusområder være knyttet til TNF's strategi, med mulighet til å forme rollen ut fra egen kompetanse, erfaring og ambisjoner. Stillingen rapporterer til styret i TNF.
Registrert : 24-01-2021 Søknadsfrist : 14-02-2021

DAGLIG LEDER
Mobile AS
Vi søker etter ny daglig leder til vår forretning i Hønefoss, og ser etter en person som kan lede de ansatte og ikke minst brette opp ermene og ta i et tak selv. Gjennom resultatorientert, målrettet, god og motiverende ledelse skal du fremstå som en klar og tydelig teamleder, og bidra aktivt til å skape en positiv vinnerkultur, så vel som en god arbeidsplass til glede for både kolleger og kunder.
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 15-02-2021

Daglig leder
Bergen Bydrift AS
Vi er på jakt etter en daglig leder som ser muligheter og har fokus på kontinuerlig forbedring, både organisatorisk og driftsmessig. Vi er svært opptatt av kvalitet og HMS i alt vi gjør. Det er derfor viktig at du i tillegg til å være strategisk har et operativt fokus i den daglige driften.
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Vi søker kaffetørst daglig leder
KAFFEBRENNERIET AS
Ønsker du å være leder i Kaffebrenneriet? I Kaffebrenneriet jobber vi med å være Best på kaffe. Som daglig leder i egen kaffebar jobber du som engasjert og stolt barista sammen med eget team. Daglig leder i Kaffebrenneriet står for rekruttering, motivasjon og utvikling av medarbeidere, skaper gode team og et godt arbeidsmiljø.
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 04-03-2021

Michelsens vokser - vi søker nå en operativ daglig leder!
Michelsens Interiørentreprenør
Vi søker fremoverlent og dyktig daglig leder som vil ha en sentral rolle i utviklingen av Michelsens. Du må ha solid erfaring, et kompromissløst øye for detaljer og et ønske om å drive frem sammensatte prosjekter i et krevende high-end marked. Ansvarsområder og arbeidsoppgaver Det forventes i tillegg til punktene nedenfor at den tiltredende i stor grad selv former sin egen hverdag, og utfører tiltak og oppgaver som faller naturlig inn under rollen som daglig leder. De store linjene i stillingen innebærer blant annet:
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 01-02-2021

Vi søker deg som kan utvikle butikken fra dag én og bidra til at dette blir den fortrukne kjøkken-butikken for kundene i Hamar
Schmidt Nordic ApS
Schmidt Kjøkken ved IKEA Handelspark ser nå etter en Daglig leder som ønsker å være med å drifte den nye butikken på Hamar. Her vil du få muligheten til å utvikle butikken fra dag én og bidra til at dette blir den fortrukne butikken for kundene i området. Du må være en leder som ser hva som trengs, elsker salg og har viljen og evnen til å omsette kundenes drømmer til visuelle tegninger og tydelighet. Du ser at det er en sammenheng mellom stor kundetilfredshet og salg, og at du som leder hele tiden er en rollemodell for dine medarbeidere.
Registrert : 21-01-2021 Søknadsfrist : 03-03-2021

Engasjert daglig leder til Hurdal syn- og mestringssenter
Norges Blindeforbund
Vi søker engasjert daglig leder til Hurdal syn- og mestringssenter Blindeforbundet har nå en ledig stilling frem til 30.6.2021 som daglig leder for Hurdal syn- og mestringssenter. Senteret er Norges største rehabiliteringssenter for synshemmede. De har et bredt fagmiljø med fagpersoner og likepersoner. Senteret tilbyr topp moderne kurs- og konferansesenter med fantastiske fasiliteter. Senteret er lokalisert i naturskjønne omgivelser ved Hurdalssjøen, ca. en time fra Oslo og 35 min. fra Gardermoen. Viktige ansvar og arbeidsoppgaver:
Registrert : 21-01-2021 Søknadsfrist : 02-03-2021

Daglig Leder til innovative SaaS-selskaper
4human TQM AS
Daglig Leder 4human TQM -- 4human SIMPLI
Registrert : 20-01-2021 Søknadsfrist : 14-02-2021

DNT Nedre Glomma søker ny daglig leder
iSarpsborg
Er du DNT Nedre Glommas nye daglige leder? DNT Nedre Glomma er en ideell organisasjon med formål å arbeide for et enkelt, aktivt, allsidig og naturvennlig friluftsliv. Foreningen har samlet 3700 medlemmer i kommunene Fredrikstad, Hvaler og Sarpsborg. Mer info finner du her: https://nedreglomma.dnt.no/ og https://www.dnt.no/ DAGLIG LEDER Arbeidsoppgaver
Registrert : 20-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Ønsker du å lede et selskap inn i en spennende vekstfase?
Bulldog Protective Workwear
Som daglig leder i Bulldog Protective Workwear vil du få en spennende mulighet til å videreutvikle et lokalt eid selskap med klare vekstambisjoner. I nært samarbeid med selskapets eiere og styret vil du være sentral i arbeidet med å legge planen for vår videre satsing. Vi tror den rette kandidaten har relevant erfaring fra salgsledelse og varehandel. Stillingen innebærer at du må trives med å arbeide i spennet fra det strategiske til det operative. Det vil være viktig at du tilegner deg god innsikt i kundebehov, markedstrender og forståelse for de viktigste suksessfaktorene i bransjen.
Registrert : 20-01-2021 Søknadsfrist : 08-02-2021