Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du lede et bransjeledende teknologimiljø?
Sentinel Software AS
Vi søker etter en resultatorientert og handlekraftig Daglig leder for Sentinel Software AS som utvikler Carweb, bransjeplattformen for bruktbil for de største merkeforhandlerne i Norge. Systemet støtter forhandlerne i hele prosessen med håndtering av bruktbil fra innbytte, via klargjøring og utbedring, og til markedsføring og salg. Målsettingen er skape høy verdi og effektiv drift for forhandlerne. Sentinel består av omkring 30 medarbeidere, der majoriteten jobber med teknologiutvikling og resten har funksjoner innen produkt- og forretningsutvikling, og salg.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 09-05-2021

Daglig leder Torsbustaden Skisenter AS
Torsbustaden Skisenter AS
Stillingen som daglig leder utlyses i første omgang som et engasjement-stilling på 30 % i ett år, med mulighet for forlengelse og økt stillingsstørrelse. Arbeidsmengden vil variere over året, og det må regnes med en høyere aktivitet på vinter enn på sommer. Den som tilsettes og har annet arbeid i tillegg må kunne være fleksibel i forhold til dette. Dine ansvarsområder: · Daglig ledelse av selskapet og drift av anleggene
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 14-05-2021

Daglig leder til Skinnarbu
Skinnarbu AS
Vil du være med på å videreutvikle et eventyr ved foten av Hardangervidda på Skinnarbu ved Rjukan? Vil du arbeide i et hyggelig miljø med mulighet til skiturer og fotturer rett utenfor døren. Vi søker nå en Daglig Leder til Skinnarbu.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 10-05-2021

Brenn du for frivilligheit og lokalsamfunn?
Stiftinga Grannehjelpa
Grannehjelpa er Frivilligsentrale i Kvam. Sentralen har 1,55 stilling, har heile kommunen som arbeidsfelt og samarbeider både med offentlege og frivillige aktørar. Viktige område for Grannehjelpa er integrering og inkludering, aktivitet på eldreinstitusjon og møteplassar.Dagleg leiar har ei nøkkelrolle i organisasjonen og rapporterer til styret. Vår daglege leiar gjennom 10 år sluttar, og vi søker etter ny dagleg leiar i fortrinnsvis 100% stilling. Dagleg leiar har ansvar for dagleg drift, administrasjon og økonomi som inneber
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 01-05-2021

En som vil gründe og lede en satsing innen FoU-prosjekter og søknader
Partner2 as
For oppdragsgiver søker vi leder til satsing innen SkatteFUNN. Selskapet kan vise til god kompetanse innenfor SkatteFUNN når det kommer til å identifisere og beskrive FoU-prosjekter, samt å håndtere søknadsprosessen for å oppnå maksimalt støtte. Arbeidsoppgavene vil være:
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Daglig leder søkes til Baglerbyen FUS barnehage
Baglerbyen FUS barnehage as
I FUS har vi kapasitet til å satse på forskning og utdanning. Vår ambisjon er å sette en ny standard for kvalitet i barnehagen. Barnehagebasert kompetanseutvikling, målingsverktøy for kvalitet, veiledningsprogram for foreldre og faglig videreutvikling i samarbeid med fag og forskningsmiljø i inn og utland. Kort sagt; i FUS blir du aldri ferdig utlært.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 19-05-2021

Daglig leder
Stiftelsen Karmsund ABR-Senter
Stiftelsen Karmsund ABR tilbyr tverrfaglig spesialisert behandling for rusavhengige (TSB) i avtale med Helse Vest og videre Fritt behandlingsvalg i avtale med HELFO på Avaldsnes, henholdsvis fra 2014 og 2016. Videre tilbyr vi rehabilitering og ettervern innen rusfeltet og åpnet 1. mars d.å. Nye Bjørnestad med 22 plasser i Sirdal kommune i Agder. Våre fagmiljøer er kjent for å lykkes. Virksomheten er organisert som en stiftelse og har vært drevet siden 1991. Nå omfatter den to avdelinger, Avaldsnes og Bjørnestad.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Daglig leder
Namdal Rensefisk AS
Vår nåværende leder går over i annen lederstilling innen havbruksnæringen, og vi søker derfor kontakt med dyktige kandidater som kan videreutvikle selskapet. Daglig leder vil ha et totalansvar for den daglig driften av selskapet, samt ansvar for å videreutvikle relasjoner med kunder og samarbeidspartnere. Du bør ha innsikt i oppdrettsfaglige spørsmål og erfaring fra bransjen. Det er ønskelig med ledererfaring, og at du har forretningsmessig og organisatorisk forståelse.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 16-05-2021

Vi søker daglig leder til Tind Økonomi AS
Tind Økonomi AS
Vil du være med å utvikle et sterkt regnskap- og rådgivningsmiljø i Bjørnafjorden, Voss, Øygarden og Bergen? I forbindelse med at vår nåværende daglig leder går over til en nyopprettet stilling som forretningsutvikler og rådgiver, er vi på utkikk etter en ny daglig leder med partnerambisjoner.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 30-04-2021

Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) søker Daglig leder
Oslomarkas Fiskeadministrasjon
OFA søker energisk og målrettet leder som trives med frivillighetsarbeid. Oslomarka er nedslagsfeltet og kjennskap til Marka er en fordel. Dette er viktige egenskaper vi ser etter:
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 15-05-2021