Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Daglig leder Kristiansand Røde Kors
Røde kors
Vi ser etter deg som brenner for frivillighet og finner glede i å gjøre andre gode. Du kan sette retning, engasjere og gjennomføre. Du ønsker å bidra til å styrke Kristiansand Røde Kors' innsats innenfor beredskap, sosial inkludering, integrering, og barn og unges oppvekstsvilkår.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Artica Svalbard søker ny daglig leder
Artica Svalbard
Der viktige spørsmål stilles, er kunsten tilstede. Svalbard er et slikt sted i vår tid. Artica Svalbards mål er å øke bevissthet og stimulere til diskusjon rundt polarområdenes relevans for kunsten, med et spesielt fokus på geopolitikk, klimaendringer, folkevandring og minoriteter.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 21-06-2020

Har du ambisjoner om ledelse og erfaring fra butikkdrift? Vi søker ny Daglig leder!
Montér Eidsvoll
Vår nåværende Daglig leder ved Montér Eidsvoll har fått nye utfordringer internt i Optimera AS og vi søker hans etterfølger som skal ta varehuset inn i neste fase. Som Daglig leder hos oss vil du bli en del av Norges største aktør innen salg av byggevarer, trelast og interiør med mange spennende arbeidsoppgaver.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 11-06-2020

Daglig leder - Pilares Eiendom
Pilares Holding AS
Pilares eiendom søker ny daglig leder som vil ha et overordnet ansvar for organisasjonens 12 ansatte. Daglig leder skal sikre at organisasjonen sammen leverer i henhold til selskapets strategi, hvor prosjektenes kvalitet, kundetilfredshet og bærekraft være viktige parametere.
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 16-06-2020

Daglig leder
Shape AS
Sentrale arbeidsoppgaver vil være: Opprettholde gode forhold til kunder, leverandører og lokale myndigheter HMS (Ingen skader på menneske, maskin eller miljø er viktig for oss) Kjør kontinuerlige forbedringinitiativer og øke inntektene og sikre lønnsomheten. Løpende kontakt med kunder i forbindelse med produksjon og prosjekter. Planlegge ressursbehov, administrere og bemanne oppdragene med riktig kompetanse Videreutvikling av selskapet sammen med styret Lede og engasjere medarbeidere
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 08-07-2020

Norges ledende rekkverkleverandør
SG Railing AS
Som leverandør av høykvalitets rekkverk i glass og aluminium ser vi etter en markeds- og kundeorientert leder som motiveres av å skape vekst og lønnsom drift i tett samarbeid med sine gode medarbeidere. Våre kunder er glassmestre, entreprenører, private kunder og anerkjente forhandlere. Som en del av Plastmo Group vil du inngå i et veletablert system i en desentralisert konsernstuktur - med ressurser til å understøtte våre sterke vekstambisjoner for SG Railing i Norge.
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 10-06-2020

Daglig leder
Skjervøy Arbeidssamvirke AS
Vi søker daglig leder som får det administrative, faglige og økonomiske ansvaret for bedriften. Stillingen rapporterer direkte til styret. Du skal lede en bedrift med et viktig samfunnsoppdrag. Samtidig er bedriften kommersiell og må være opptatt av både marked og økonomi. Vår mellomledergruppe er dyktige, engasjerte og har lang erfaring i virksomheten. Vi tilbyr en stilling hvor du får tatt i bruk din erfaring med virksomhetsutvikling, daglig drift og relasjonsbygging med samarbeidspartnere, eiere og ansatte.  
Registrert : 27-05-2020 Søknadsfrist : 15-06-2020

Trysilfjell Hytter AS søker Daglig leder
Trysilfjell Hytter AS
Trysilfjell Hytter AS er en lokal hytteleverandør med all sin virksomhet i Trysil. Trysilfjell Hytter har siden etableringen bygget og solgt hytter på 57 tomter i området ved Trysilfjellet Golfbane. Gjennom sitt deleierskap kan Trysilfjell Utmarkslag reservere noen av de mest attraktive hyttetomtene for Trysilfjell Hytter. Selskapet er også i posisjon til å kunne bygge ca. 30 fritidsleiligheter med oppstart i år. Selskapets kontorer ligger sentralt plassert på Turistsenteret i Trysil.
Registrert : 26-05-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Daglig leder
Nikita Hair Norway AS
Er du klar for ledertrøya? Nikita søker daglig leder som har svennebrev i frisørfaget. I Nikita ønsker vi ledere som liker å skape resultater gjennom andre og som ser at et godt team er viktig for å nå mål. Du må like å jobbe med tall og ha en grunnleggende økonomisk forståelse. Vi skal sørge for at du får god opplæring slik at du kan drifte en lønnsom salong, som hver dag gir kundene den beste mulige kundeopplevelsen. Søknad med CV og kopi av svennebrev og vitnemål mottas med takk! Join the adventure!
Registrert : 26-05-2020 Søknadsfrist : 28-06-2020

Ønsker du å lede og videreutvikle Diip - et spennende nyetablert selskap?
Diip AS
Ønsker du å lede og videreutvikle Diip - et spennende nyetablert selskap?
Registrert : 26-05-2020 Søknadsfrist : 06-07-2020