Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
VESTBY FRIVILLIGSENTRAL SØKER DAGLIG LEDER
VESTBY FRIVILLIGSENTRAL
Vestby Frivilligsentral søker etter ny, daglig leder i fast 100 % stilling.Sentralen er en selvstyrt organisasjon med årsmøte som øverste myndighet, eget styre og daglig leder.Sentralen har ca 150 aktive frivillige og ca 3 årsverk.Frivilligsentralen har registrert 16256 timer med frivillig arbeid i 2019. Sentralen har etablert og driver Godset brukthandel i Vestby sentrum. For tiden er det igangsatt et arbeid for å etablere en utlånssentral, BUA i Vestby.Vestby Frivilligsentral skal:
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020

DAGLIG LEDER - Engasjert og utviklingsorientert
Treko AS
BEDRIFT MED STORT POTENSIAL - MARKED I VEKST OG UTVIKLING
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020

Daglig leder
E.A. Smith AS, avd. Bygger'n Veggli
Bygger’n Veggli søker nå etter en stødig og engasjert Daglig Leder med godt kremmerinstinkt. Vi trenger deg som kan videreføre og utvikle vår kundeportefølje, som er synlig og deltagende i våre daglige gjøremål, og som er en trygg og inspirerende leder for våre medarbeidere. Du må kunne fokusere på både store og små kunder, evne å etablere gode forretningsforbindelser, og ha et øye for forretningsmuligheter. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver innen salg, markedsføring og personalledelse. Som daglig leder vil du ha budsjett- og resultatansvar.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

Vi trenger ny daglig leder
Sognefjorden Næringshage
VI TRENG NY DAGLEG LEIAR, SOM SKAL: Ha hovudansvar for utvikling og drift av eit attraktivt næringshagetilbodHa ansvar for ulike prosjekt og tiltak ut over sjølve næringshageprogrammetHa både den strategiske leiinga og delta aktivt i den operative aktivitetenBidra til vidareutvikling av næringshagenSørge for at næringshagen leverer i forhold til dei mål som blir settHa det administrative ansvaret for selskapet Vi søker ein samlande og tydeleg leiar som er synleg, utadvent og initiativrik.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Daglig leder
Gustavsen Bil
Sulland har nylig tatt over Gustavsen Bil på Gjøvik, og i den forbindelse søker vi nå en resultatorientert og operativ leder med evne til å begeistre, samt skape entusiasme og gode relasjoner til så vel ansatte som kunder. Du bør ha erfaring fra salg og ledelse, men bør også trigges av å levere høy service til kunder på servicemarkedet. Vi er i en bransje i rivende utvikling og vi søker deg som ønsker kontinuerlig forbedring og som kan se utviklingspotensialet hos dine medarbeidere.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 15-11-2020

Daglig leder
TreKo AS
BEDRIFT MED STORT POTENSIAL - MARKED I VEKST OG UTVIKLING 
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020

Resultatorientert og operativ daglig leder
Sulland Sarpsborg og Sulland Fredrikstad
Stillingen vil ha daglig leder-ansvar for Sulland Sarpsborg og Sulland Fredrikstad. Vi ønsker en resultatorientert og operativ leder med evne til å begeistre samt skape entusiasme og gode relasjoner til så vel ansatte som kunder. Du bør ha erfaring fra salg og ledelse, men bør også trigges av å levere høy service til kunder på servicemarkedet. Vi er i en bransje i rivende utvikling og vi søker deg som ønsker kontinuerlig forbedring og som kan se utviklingspotensialet hos dine medarbeidere.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 27-11-2020

Daglig leder
Barnehagen VIER SA
Barnehagen VIER SA I Barnehagen VIER lærer barna sosiale ferdigheter, kommunikasjon og samhandling med andre barn, mens de er omgitt av trygge og kompetente ansatte. Barndommen er den tiden i livet der vi utvikler oss aller raskest, og hos oss har leken en stor og sentral plass. Barndommen er en fase hvor barn skal få være barn, og vi tar vare på barndommens magi.
Registrert : 20-10-2020 Søknadsfrist : 29-10-2020

Daglig leder
Vestby Næringsforum
VESTBY NÆRINGSFORUM – DAGLIG LEDER - ENGASJEMENT Oppstart er 60% med mulighet for utvidelse til 100% engasjement. Vi søker en engasjert person med følgende egenskaper:
Registrert : 20-10-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020

Daglig leder
Viken Montasje AS
Viken Gruppen utvider fortsatt, og vi ønsker derfor å styrke ledelsen med forretningsorientert daglig leder til vårt selskap Viken Montasje AS i Follo Selskapet Viken Montasje leverer montasje av elementer til småhus, leilighetsbygg og innredning. Selskapet ble stiftet 18. juni 2019 av erfarne entreprenører med lang erfaring fra bransjen, og er den del av et hurtig voksende og ambisiøst konsern. Viken Montasje har hovedkontor i Follo med avdelinger i Buskerud, Romerike og Bergen. Selskapet sysselsetter i dag ca 120 medarbeidere, bestående av byggeledere og montører.
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 20-11-2020