Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Personlig assistent (BPA) søkes på Askøy
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en 18 år gammel jente som nå ser etter noen som kan tenke seg å jobbe som personlig assistent for meg. Jeg er positiv og glad i livet. Mine interesser er dans, sang og musikk, hår og sminke, film, shopping, være sosial med venner og familie. Jobben innebærer å bistå med praktisk og personlig assistanse -- i skolesammenheng, både på skolen og i hjemmet. F.eks. personlig hygiene, skape mulighet for at jeg kan få en verdifull og meningsfylt skolehverdag, være sammen med venner, delta på aktiviteter, ha fysioterapi, hjelp til tilberedning av måltider m.m.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 15-02-2022

Personlig assistent? Vikarer, med mulighet for fast jobb i 10-20 % stilling
Uloba - Independent Living Norge SA
Ønsker du en meningsfull jobb med varierte arbeidsoppgaver? Er du serviceinnstilt, selvstendig og initiativrik? Da er du hjertelig velkommen til å søke på stilling som min personlige assistent. Livet som blind og som mamma med jobb som rådgiver kan by på små og store utfordringer i hverdagen. Som min assistent vil jobben din være å bistå meg med smått og stort i det daglige både hjemme, under fritidsaktiviteter for meg og barnet mitt , og på reiser. For å kunne leve et selvstendig liv og få gjort det jeg må og vil trenger jeg nå flere assistenter.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 30-01-2022

Trivelig ekstrajobb i Drammen for voksen person
Jan-Fredrik Karlsen. Selvstendig næringsdrivende.
Eldre mann med MS, søker en godt voksen og utadvendt person til fast engasjement som personlig assistent. Arbeidstid 1 helg pr mnd, pluss tilkalling ved sykdom, dag og kveld. Arbeidsted i privatbolig på Austad i Drammen. Søker må ha førerkort kl. B. Fordel med erfaring fra tidligere omsorgsarbeid, men ingen krav da opplæring vil bli gitt. Det legges størst vekt på personlig egnethet. Kvinner oppfordres til å søke. Vi tilbyr god lønn og ordnede arbeidsforhold. Ta gjerne kontakt per telefon 32801770
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Jente på 15 år søker BPA assistenter i Fredrikstad
Aberia Omsorg AS
Jente på 15 år søker assistenter i Fredrikstad Jeg er en aktiv 15 åring som trenger litt ekstra hjelp i hverdagen på grunn av dysmeli. Jeg bor med mor, far, lillesøster og hunden min sentralt i Fredrikstad. Svømming er min store lidenskap, og jeg trener aktivt minst 3 ganger pr uke. Jeg ser etter en assistent som er blid, positiv, utadvendt, hjelpsom og ansvarsfull. Det er viktig for meg at du er fleksibel, for det hender jeg er på svømmestevner i inn- og utland.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 20-02-2022

Kvinne i Oslo sentrum søker brukerstyrt personlig assistent
Humana BPA
Søker fleksible og pålitelige assistenter Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 19-02-2022

Søker assistenter til en eller flere deltidsstillinger og tilkallingsvikarer
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en dame på 32 år som bor i Hamar kommune. Jeg trenger nå flere assistenter til min BPA-ordning. Jeg søker etter assistenter i faste deltidsstillinger og tilkallingsvikarer. Jeg ser etter deg som:
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 15-02-2022

Reiseassistent i ferier, deltid /tilkallingsavtale
Uloba - Independent Living Norge SA
Vi er en familie med to voksne med synshemming og et barn på 10 år, som er på jakt etter en personlig assisten som kan være med oss på reiser noen ganger i året.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 30-01-2022

Spennende stillinger som borgerstyrt personlig assistent på Verdal
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en ung, positiv mann som søker serviceinnstilte, pliktoppfyllende assistenter med godt humør for praktiske arbeidsoppgaver. Jeg avslutter skolegang til våren, er russ og går over til å bli yrkesaktiv på Arken i Verdal. Du må bistå med den assistansen jeg trenger der jeg er, alt fra personlig hygiene til husarbeid, matlaging og kjøring til ulike aktiviteter, som el-innebandy eller motorsport. Jeg liker å være med på det som skjer i nærmiljøet, mest i helgene. Jeg mestrer pc og rullestolen, men ellers må du være mine armer og bein. Jeg søker deg som:
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 10-02-2022

Solstråle på 8 år søker assistent!
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en gutt på 8 år som trenger kanskje akkurat deg til å hjelpe meg i hverdagen! Hvis du liker å leke, tulle og tøyse, smiler masse til meg og er glad i latter, kos og positivitet, da blir vi fort venner! Det er viktig at du er omsorgsfull, ansvarsfull og trygg i rollen din. Jeg søker nå en fast assistent som kan jobbe ettermiddager, helger og evt netter. Vi elsker å reise bort på hytta og andre steder, da er det fint hvis du kan være med av og til. Jeg trenger at du hjelper meg i dagliglivets gjøremål og hjelpe meg å oppleve så mye som mulig.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 01-03-2022

Assistent for gutt i Bergen -- Studentstilling
Uloba - Independent Living Norge SA
Lyst og jobbe med noe som betyr veldig mye for meg? Jeg har et stort behov for hjelp for å kunne ha en så aktiv og spennende hverdag som mulig. Arbeidet og kunnskap du får med deg har vært en fin referanse for tidligere assistenter. Andre som jobber med meg er gjerne studenter i pedagogikk, lærer, ergo, fysio, men jobben passer alle med litt driv.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 01-03-2022