Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
100% stilling som helsefagarbeider i gullturnus
Medvind Assistanse As Avd Troms Og Finnmark
Mine assistenter sier ofte at å jobbe for meg er verdens rareste, men også fineste jobb. Jeg lever et liv fjernt fra rutiner der noen dager er like mens andre dager skjer det 1000 ting. Livet mitt er litt fullt av møter, venner, jobb og opplevelser. Jeg elsker å reise og prøver å være mest mulig aktiv, enten det er ski, svømming, dansing eller rullestolracing. Mine superassistenter gjør det mulig for meg å reise, jobbe og ta en doktorgrad. Jeg er engasjert i politikk og er med i flere organisasjoner som arbeider for å bedre funksjonshemmedes levekår både i Norge og internasjonalt.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

50% helsefagarbeider søkes til gullturnus
Medvind Assistanse As Avd Troms Og Finnmark
Drømmer du om en annerledes jobb, der hovedfokuset er livskvalitet og mestring? Der du forholder deg til individet og ikke mange ulike pasienter. Der du ikke springer etter klokka men springer for å rekke flyet til neste eventyr? Da er kanskje jobben som BPA med fagkompetanse riktig for deg.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Ferievikar: Husmor/husfar - matlaging, renhold, handling, hus og hage mv
Vivita As
Ønsker du en meningsfylt jobb og bidra til bedre liv for en sykdomsrammet familie? Brukerne bor i en enebolig med egen enhet for assistenter. Arbeidsoppgaver Assistentene skal dekke brukernes praktiske hjelpebehov, primært knyttet til: Matlaging, renhold, innkjøp, hjelp med hus og eiendom samt transport- og ledsageroppdrag. Oppgavene tilsvarer i hovedsak mor og fars praktiske oppgaver i en vanlig familie med voksne, hjemmeboende barn. Ikke intimoppgaver. Opplæring vil bli gitt. Hvem du er
Registrert : 19-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

BPA assistenter til sprek dame i Kristiansand
Aberia Omsorg AS
Vil du jobbe som brukerstyrt personlig assistent for sprek dame i Kristiansand? Brukerstyrt personlig assistanse er en måte å organisere praktisk bistand for personer med nedsatt funksjonsevne. Ordningen omfatter hjelp til dagliglivets praktiske gjøremål og hjelpen gis både i og utenfor hjemmet. Det søkes etter assistent i fast stilling - 8.5 timer pr. uke. Hun bor i egen leilighet, litt utenfor Kristiansand sentrum. Hun sitter i rullestol, og trenger litt hjelp til organisering/planlegging av dagene, husarbeid og trening.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

BPA søkes for gutt 15 år i Bergen
Uloba - Independent Living Norge SA
Personlig assistenter til fast stilling i Sandsli
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

LIKER DU VARIERTE ARBEIDSAGER MED MULGHET TIL Å VÆRE I AKTIVITET?
MEDVIND ASSISTANSE AS
HVEM ER JEG Jeg er en funksjonsvariert kvinne bosatt ved Angelltrøa i Trondheim. Jeg har brukerstyrte personlige assistenter (BPA) som fungerer som mine "forlengede armer og bein", slik at jeg kan leve et aktivt og selvstendig liv. Jeg jobber fulltid, og på fritiden driver jeg ofte med hunderelaterte aktiviteter og sosiale medier, i tillegg til å tilbringe tid med venner og familie. LITT OM STILLINGEN(E)
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 26-04-2023

Flere ledige stillinger som personlig assistent for kvinne
Uloba - Independent Living Norge SA
Kvinnelige søkere er foretrukket på grunn av arbeidets art. Søkere kan ansettes i både lavere og høyere timeantall enn oppgitt - alt etter hva forskjellige søkere har anledning til. Søkere bør ha førerkort for manuelt gir. Ingen utdanning kreves, opplæring foregår i arbeidstiden. Søkere må være i stand til å tilpasse seg i forhold til ønskede arbeidsmetoder. Søkere må være røyk- og snus-fri i arbeidstiden. Politiattest kreves for ansettelse. CV og kontaktinformasjon til 2 referanser må legges ved søknaden.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 26-04-2023

Personlig assistent, fast deltidsstilling morgen
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg søker en pålitelig og serviceinnstilt person til å jobbe hverdager kl. 08:00-11:00. Det viktig at du lærer fort og har lett for å sette deg inn i varierte arbeidsoppgaver. Du må kunne jobbe selvstendig og være positiv og løsningsorientert. Dersom du er fleksibel og noen ganger har mulighet til å avtale og jobbe lengre enn de faste tidene er det en stor fordel.
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 25-04-2023

Tilkallingsassistent søkes
Uloba - Independent Living Norge SA
Søker en assistent som kan trå til når det trengs. Du må være fleksibel og kunne komme på kort varsel. Om arbeidsleder Er en dame i 30-årene som har sterkt nedsatt syn og dermed trenger litt assistanse i dagliglivet. Jeg er bosatt på Gjøvik med samboer og mine 3 hunder.
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 25-04-2023

Er du handy og vil du ha varierte oppgaver?
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en familiefar som bor i en enebolig sammen med min familie som også innebærer en hund som er en viktig del av familien. Jeg har et variert assistanse behov både personlig behov , husarbeid samt enkelt vedlikeholdsarbeid både utvendig og innvendig. Trenger assistanse i forbindelse med kurs og møtevirksomhet, fotbalkamper,private turer både innen -og utenlands ,ved kultur anrangementer som f.eks konserter Jeg trenger kort sagt assistanse i alle daglivets funksjoner. Ring for nærmere opplysninger Tiltredelse snares mulig
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 24-04-2023