Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Jobb som Brukerstyrt Personlig Assistent (BPA)
HAV AS
Mann (65år) med døgnkontinuerlig assistansebehov søker etter BPA (brukerstyrte personlige assistenter). Arbeidsoppgaver : Assistansebehovet er omfattende og innebærer arbeidsoppgaver som: Personlig hygiene Trening Bruk av forstøver og hostemaskin Bruk av bipap (natt) Måling av blodtrykk Gi medisiner Følge til sykehus/lege Matlaging og hjelp til bespisning Husarbeid
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 01-02-2021

BETYDNINGSFULL OG GIVENDE JOBB SOM PERSONLIG ASSISTENT
Uloba - Independent Living Norge SA
Ung mannlig rullestolbruker, 22 år, søker assistent i 50% stilling.
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 22-02-2021

BORGARSTYRT PERSONLEG ASSISTENT
Uloba - Independent Living Norge SA
Eg er ei kvinne på 53 år, rullestolbrukar, bustad Bergen sentrum. Søkjer etter borgarstyrt personleg assistent (BPA) snarast. I utgangspunktet er det ledig fast stilling på 8,0 t pr veke, men treng i tillegg at du kan jobba ekstravakter ved høve. Varierande vakter med mest helg og kveld, men må og kunne jobba på dagtid kvardagar. Arbeidet går ut på å hjelpa meg med praktisk assistanse både i og utanfor heimen. Varierte og spennande arbeidsoppgåver i triveleg miljø.
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 19-02-2021

PERSONLIG ASSISTENT KARMØY
Uloba - Independent Living Norge Sa
Kvinne 53 år søker assistent Du vil tilrettelegge og assistere for meg i dagliglivet. Alt arbeid som hører til i en husholdning, inne og ute, bilkjøring, og andre oppgaver som måtte oppstå. Du må ha gode kunnskaper om kosthold og ernæring. Kunne tilberede sunn, rein mat, laget fra bunn. Du må ha godt norsk språk, førerkort kl. B Du har en rolig fremtoning, er effektiv, og har gode evner til å arbeide på egenhånd. Du er voksen, blid, pålitelig, punktlig og fleksibel. Du må ikke ha katt, hund, hest eller andre pelsdyr, fordel om du ikke røyker.
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 12-02-2021

SØKER ETTER PERSONLIG ASSISTENT
Uloba - Independent Living Norge Sa
Jeg søker etter en personlig assistent i Trondheims-området. Jeg er en positiv, blid, voksen blind kvinne i 60-årene som bor i Ranheims-området. Har hatt BPA-ordning i mange år, og er veldig fornøyd med det.
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 12-02-2021

Tilkallingsassistent
Uloba - Independent Living Norge Sa
Jeg er ei dame på 68 år som søker etter en tilkallingsassistent som kan bistå ved behov, hovedsakelig på dagtid hverdager. På grunn av MS trenger jeg hjelp til forskjellige ting som forflytning, matlaging og personlig hygiene. Litt renhold og handling av matvarer blir det også. Jeg er glad i å strikke og leser en del bøker. På sommeren fisker jeg laks i Nidelva i regi av Fossekallen Fiskeklubb.
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 28-02-2021

Personlig assistent til deltid stilling på Sandsli
Uloba - Independent Living Norge Sa
Gutt 13 år, søker flere personlige assistenter som har erfaring/ fagutdannet innen helsefaget ++eller++ er under utdanning innen helsefag, aktiv, serviceinnstilt, kreativ og trives med å være sosial, fleksibel og pliktoppfyllende person for praktiske arbeidsoppgaver i og utenfor hjemmet. Det innebærer gå trening, basseng, lek, tur assistanse til daglige gjøremål. Du må like dyr, da vi har hund. Det er Pappa som er arbeidsleder og administrerer BPA ordningen min. Arbeidstid: Dag, kveld, helg og helligdager
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 12-02-2021

Aktiv kvinne søker personlig assistent
Uloba Independent Living SA
Jeg er en aktiv kvinne (35), som søker borgerstyrt personlig assistent for en fleksibel deltidsjobb. Har ledig tilkallingsstilling med mulighet for å få fast deltidsstilling en dag i uken etter hvert. ULOBA er arbeidsgiver og jeg er arbeidsleder.
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 30-01-2021

Ser du etter en meningsfull jobb?
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en snill, livsglad ung mann på 23 år som bruker elektrisk rullestol. For å kunne leve det livet jeg ønsker meg trenger jeg flere personlige assistenter som er opptatt av rettferdighet, respekt, og at alle skal ses og inkluderes i samfunnet. Det viktigste for meg er å kunne delta på mine fritidsaktiviteter. Jeg er veldig glad i å dra på besøk, gå på konserter, gå på kafe, høre musikk, være i bassenget, prate og mer. Er du det? Kunne du tenke meg å bistå meg med det?
Registrert : 11-01-2021 Søknadsfrist : 19-02-2021

Tilkallingsassistent søkes til Gutt 29 år på Jeløy
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en gutt på 29 år som søker personlig assistent. Jeg er rullestolbruker. Dine arbeidsoppgaver vil innebære å ta deg av mine behov i dagliglivet. Diverse husarbeid, assistanse ved innkjøp, trenger hjelp til personlig hygiene, trening og forflytning, så rimelig god fysikk er en forutsetning i denne stillingen. Egenskaper Jeg søker deg som er fleksibel, pålitelig, løsningsorientert og har ordenssans. Du må ha en positiv innstilling og kunne jobbe selvstendig. Jeg tilbyr
Registrert : 11-01-2021 Søknadsfrist : 19-02-2021