Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Trenger du jobb, har du humor, liker du å være i aktivitet og har ledig tid?
Uloba - Independent Living Norge SA
Da kan dette være jobben for deg! Litt om stillingen: Jeg søker assistent på fast stilling ca 18 timer per uke, mellom klokken 09.00-21.00. Dette inngår i en turnus hele året inkludert enkelte helger. Vi ønsker også assistenter på færre timer i uken eventuelt tilkalling. Hvem er jeg?:
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Personlig assistent til gutt 5 år søkes
Uloba - Independent Living Norge SA
Assistent til faste vakter i turnus, tilsvarende ca 60% stilling. Vaktene foregår både dag-, ettermiddag- helge og på natt, alle dager. Hvem er jeg?
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

ASSISTENT SØKES
Uloba - Independent Living Norge SA
Aktiv person søker serviceinnstilt og pliktoppfyllende person for praktiske arbeidsoppgaver i og utenfor hjemmet. Du må være: FleksibelPositiv og løsningsorientertHa god ordenssansSamarbeidsvilligPliktoppfyllende Arbeidsoppgavene vil være varierte. Setter pris på om du har erfaring med lettere vedlikeholdsarbeid. Stillingsstørrelse: Fast stilling, deltid 5-7 timer i uken, varierte dager. Arbeidstid: Primært dagtid, men også ettermiddager og helger kan forekomme.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 10-05-2021

Personlige assistenter søkes - fast stilling, vikariat og tilkalling
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg trenger nye assistenter til å jobbe i turnus alle dager hele året. Stillingene består av turnus som går på kveld, hvilende natt + morgen, og helg. I faste stillinger og vikariat er det ønskelig av man kan jobbe ekstravakter ved sykdom og ferie. Hvem er jeg? Jeg er en ung multi handikappet mann på 29 år. Jeg liker bla musikk og sosialt samvær med familie og venner. Jeg har ikke språk, men er lett å forstå når du blir kjent med meg. Hva vil jobben som personlig assistent hos meg innebære?
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Personlig assistent for tilkalling og ferie
Uloba - Independent Living Norge SA
Ansettelsesform: Ferievikar ogtilkalling Arbeidstid: Ettermiddag ,kveld og helg Arbeidssted : Skaugdalen Vi søker etter brukerstyrt personlig assistent( BPA). Vi trenger tilkallingsvikarer og noen som kan jobbe hos oss i ferier. Du vil være BPA for 2 aktive jenter. De går i barnehage så til vanlig er det jobb på ettermiddager og jobb på helg som er aktuelt. I ferier/helligdager vil det også kunne være jobb på dagtid.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Jeg søker nye assistenter!
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er ei kvinne på 43 år, bosatt i Nordre Follo. Jeg bor sammen med min mann og min datter på 2 år. Jeg søker nå etter nye tilkallingsassistenter til min stab. Litt om stillingene: Ansettelsesform: TilkallingAntall stillinger: 1-2Stillingsstørrelse: Tilkalling er etter behov og fravær av mine faste assistenter og kan derfor variere.Arbeidstid: Etter behov men, i hovedsak dagtid mellom 08.00-17.00Arbeidssted: Kolbotn Jeg søker deg som er:
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Kunne du tenke deg å være personlig assistent hos meg?
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en aktiv og sosial kvinne som bor i Bergen sentrum. I likhet med alle andre sin hverdag, er også min hektisk da jeg forsøker å sjonglere mye jobb med fritid, venner og familie. Jeg søker nå personlige assistenter som kan bistå meg i min hverdag. Jobben som personlig assistent hos meg innebærer å bistå med praktisk og personlig assistanse -- både i og utenfor hjemmet. Enkelt forklart innebærer en assistentstilling hos meg å være mine armer og bein ettersom jeg sitter i rullestol.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Personlig assistent
Uloba - Independent Living Norge SA
Eg treng fleire assistentar i BPA ordninga mi, og håper du kan vere ein aktuell kandidat. Litt om meg: Eg er 20 år og bur på Leirvik på Stord i eigen leilighet. Eg sit i rullestol pga muskelsjukdom og treng assistanse til det meste i kvardagen. Di oppgåve som assistent sagt med andre ord å vere mine armar og bein.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 15-05-2021

Midlertidig stilling fram til 15. oktober - med mulighet for fast ansettelse
Uloba - Independent Living Norge Sa
Vil du ha en jobb med stor variasjon i arbeidsoppgaver, og nye erfaringer hvor likestilling, likeverd, og samfunnsdeltagelse har fokus? Jeg jobber som politisk rådgiver, og er en kvinne i min beste alder - 50+! Jeg har et stort engasjement både på jobb og fritid. Få av dagene mine er like! Du som assistent vil være en servicemedarbeider som vil jobbe mot diskriminering. Mine assistenter forteller at de har fått erfaring og innsikt som har vist seg å være verdifull i videre studier og arbeidsliv.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 20-05-2021

Tilkalling og fast i Asker
Uloba - Independent Living Norge SA
Morgenjobb i Asker Optimistisk mormor med rullestol trenger tilkallingsassistent nå! ...og det kan bli ledig faste hverdager fra skolestart i august hvis du trives som "mine armer og bein" og får meg klar for jobb. Jeg trenger hjelp med forflytninger, tørk/føn, påkledning, enkelt stell av stomier, frokost, litt husarbeid og noen dager bilkjøring. Arbeidstiden er 4 timer om morgenen fra kl.09.00 på hverdager. Helg kan forekomme, men da 3 timer fra kl.10.00.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021