Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Brukerstyrt personlig assistent
Uloba SA
Jeg er en ung dame som bor i Mo i Rana og som har behov for nye personlig assistenter fra ca 1.september. Jeg trenger assistanse til alle daglige gjøremål og du er der jeg ferdes. Litt om stillingen: Ansettelsesform: Fast/vikariatAntall stillinger: 3-4Stillingsstørrelse: 20-60%Kan kombineres med studierArbeidsted: Mo i Rana Jeg søker deg som er:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

JAG assistanse søker personlig assistent til jente 8 år
JAG Assistanse AS
Stillingstype: Tilkalling Vår datter er 8 år gammel og bor i Kopervik sammen med mamma, pappa og to søsken. Jobben vil være hjemme hos oss. Datteren vår er multihandikappet, og trenger mye støtte og hjelp. Hun elsker å gå på tur med vogn. Hun har ikke verbalt språk, men viser med lyder og kroppen sin om hun er fornøyd eller misfornøyd. Jobben består i å legge til rette for en god hverdag for henne gjennom mating, praktiske gjøremål, stell, trening og stimulering. Vi søker etter deg som kan jobbe ettermiddag, natt og helger.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Søknad etter brukerstyrt personlig assistent, BPA
Medvind Assistanse As Avd Trondheim
Jeg er en blid, snill, tålmodig og positiv dame på 69 år med diagnosen ALS. Jeg ble diagnostisert i i august 2014, men det begynte nok i august 2011. Bor i Trondheim, i en leilighet med utsikt til Frosta :) Har to sønner og fire barnebarn, som bor i Oslo og Lillestrøm. Før jeg ble syk, var jeg lærer på en barneskole i Trondheim. Var glad i å gå tur, reise, være med barnebarn og venner, lese, strikke o.l. Pga. denne sykdommen trenger jeg hjelp til alt. Jeg snakker ikke, men snakker via en øyestyrt pc, tobii dynavox.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Engasjert personlig assistent med helse-/sosialfaglig eller pedagogisk høyskole
Bpa Drift As
Vi søker brukerstyrt personlig assistent i 100 % stilling i medleverordning. Det er ønske med helse- og sosialfaglig og/eller pedagogisk høyskole, samt fordel med erfaring innen tjenester til personer med utviklingshemming/autisme. Det vektlegges personlig egnethet, gode samarbeidsevner og engasjement. Ha sertifikat for personbil, like gårdsdrift og hønsehold.
Registrert : 02-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Viktig jobb som personlig assistent med kommunikasjon i fokus
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en godt voksen kvinne med en funksjonsnedsettelse som gjør at jeg trenger assistanse til det meste i dagliglivet. Jeg bor i bydel Alna i Oslo. BPA og gode assistenter er en essensiell brikke for at jeg skal kunne leve selvstendig. Jeg sitter i rullestol og bruker litt ekstra tid på å uttrykke meg. Jeg er glad i å lese en god bok, og å være ute når været tillater det.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Ung dame søker etter bpa
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en ung dame i 30-årene som søker etter en kvinnelig bpa. Jeg trenger hjelp til noe forflytning og litt tilrettelegging, men ellers er jeg ganske selvstendig. Mine interesser er å spille brettspill og legge puslespill. Søk gjerne, så kan vi snakke om eventuelle spørsmål senere. Om arbeidsleder Jeg er som regel en positiv og humørfylt person. Jeg er rettferdig og liker best at det blir bra for begge parter. Jeg setter pris på gode samtaler. Jeg er en rolig person og liker best at dagene går i et rolig tempo.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Vikar
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er ei dame på 69 år, som er blind. Jeg har også endel helseproblemer. Er veldig sosial, og liker å prate-/ omgås mennesker. Mine hobbyer er strikking, musikk, og liker å dra på konserter. Jeg søker assistent som er sosial, omsorgsfull, og ha godt humør. Helst godt voksen person, og fleksibel. Søker i første omgang etter vikar med mulighet for fast ansettelse. Om arbeidsleder Jeg er ei dame på 69 år ,som er blind. Jeg har også endel helseproblemer. Er veldig sosial, og liker å prate/ omgås mennesker.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Brukerstyrt personlig assistent
Uloba - Independent Living Norge SA
Litt om stillingen: Jeg søker assistent på fast stilling ca 18 timer per uke, mellom klokken 09.00-21.00. Dette inngår i en turnus hele året inkludert enkelte helger. Vi ønsker også assistenter på færre timer i uken eventuelt tilkalling. Hvem er jeg?
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

William (10 år) søker våken nattevakt
Norlandia Care Group As
Vi søker deg som er omsorgsfull og glad i nattarbeid Vi trenger flere gullkorn til verdens herligste gutt, William. Han er 10 år og bor med sin mamma og lillesøster i bydel Bjerke i Oslo. Han går på nærskolen sin og trives godt. William er en aktiv, morsom og snill gutt som er utrolig glad i assistentene sine. Han liker å finne på masse sprell og å dra ut på shopping, museum, kino og ferier.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

VIKAR / TILKALLINGSASSISTENT
Uloba - Independent Living Norge SA
Lyst på deltidsjobb i Skien. Jeg trenger 2-3 assistenter på tilkalling med mulighet for fast ansettelse. Hva vil jobben som personlig assistent hos meg innebære?
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022