Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Tilkallingsassistent med mulighet for fast ansettelse.
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en dame på 58 år som sitter i rullestol. Jeg trenger personlig og praktisk assistanse både i og utenfor hjemmet. Min hverdag består av varierende aktiviteter, og jeg liker å aktivt delta i samfunnet. Jeg driver også med litt organisasjonsarbeid som krever en del jobbing foran PC og telefon.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 05-09-2021

Fleksibel deltidsjobb med varierte arbeidsoppgaver, der ingen dag er lik?
Uloba - Independent Living Norge SA
...da kan hende jeg har den perfekte jobben for deg.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 03-09-2021

Student i Mo i Rana? Se her!
Brageva AS
Hei! Er du interessert i en givende og meningsfull jobb? Har du en god dose selvironi og studerer i Mo i Rana til høsten? Da er dette jobben for deg! Navnet er Tobias, er 23 år og kommer opprinnelig fra Lofoten. Jeg jobber for tiden som operasjonell leder i Brageva AS. Jeg har Cerebral Parese som gjør at jeg sitter i rullestol og er avhengig av assistanse for å fungere i hverdagen. Av interesserer har finner du blant annet serier, musikk og gaming. Er også glad i alt av tekniske dupeditter, matlaging og reising.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 30-09-2021

Assistent søkes til gutt 12 år
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en blid gutt på 12 år som bor i Lier sammen med min familie på 6. Som mange andre innen autismespekteret møter jeg en del utfordringer i min hverdag, hvor jeg vil ha behov for veiledning og hjelp. For at jeg skal kunne ha den hverdagen jeg ønsker, er jeg avhengig av fleksible og trygge assistenter. Det kreves ingen forkunnskaper om autisme da opplæring og veiledning vil gis av mine foreldre.
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 02-09-2021

BPA assistent: Tilkalling med mulighet for fast stilling
Uloba - Independent Living Norge SA
Viktig jobb som personlig assistent med kommunikasjon i fokus Vi søker etter ensporty og energisk, assistent for en 31-år gammel mann. Vi er et entusiastisk og engasjert team som søker etter en ny kollega, som har interesse for utfordringer knyttet til kommunikasjon.
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 02-09-2021

Gutt på 12 år søker personlig assistenter i Skien
Uloba - Independent Living Norge SA
Hei, jeg er en gutt på 12 år!Har du lyst til å bli min personlige assistent? Jeg trenger noen som kan jobbe en fast helg hver 3. helg Men og litt ekstra i ukedagene, mest på kveld og natt. Jeg trenger assistanse hovedsakelig på kveld, natt og helg. Men og noen ganger på dagtid, i ferier og ved sykdom. Nattevaktene er våkne. Du må kunne jobbe selvstendig, men og samarbeide med andre.. mest foreldrene mine. Hovedoppgaven din blir å gi meg en best mulig dag, og at jeg er i fokus når du er på jobb.
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 02-09-2021

Personlig assistenter søkes.
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er ei voksen kvinne på 30 år, har cp og er avhengig av rullestol. Søker etter engasjerte, ansvarsfulle og kreative personlige assistenter som kan bistå på sosiale settinger, fritidsaktiviteter, shopping, bilturer besøke familie og venner, samt praktiske oppgaver i heimen min. Liker du å yte service og ha varierte oppgaver? Da kan dette være jobben for deg. Ansettelsesform: fast stilling og tilkalling. Stillingsstørrelse: deltidsstillinger i like størrelser. Arbeidstid: dag, ettermiddag, kveld og helg.
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 01-09-2021

Midlertidig deltidsstilling ledig omgående
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en godt voksen mann, men med et ungdommelig og åpent sinn samt godt humør. Med årene har mine funksjonsnedsettelse(r) gitt meg betydelige utfordringer og jeg trenger nå assistanse til alle dagliglivets gjøremål. (Jeg bruker rullestol, har dårlig hørsel og språk, sliter noe kognitivt osv.) Arbeidsoppgaver: Husarbeid/klesvask,tillaging av frokost og annen matlaging,innkjøp,posthåndtering,følge til lege/tannlege, frisør m.m.,utflukter kan forekomme. Opplæring vil bli gitt.
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 01-09-2021

Fleksibel assistent søkes til rullestolbruker
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en mann på 45 år, som søker en ny personlig assistent til min 24 timers assistanseordning. Jeg var utsatt for en stupeulykke i 2004. Dette medførte lammelser i armer og ben, og jeg er i dag avhengig av elektrisk rullestol. Din arbeidsplass vil være min leilighet i Oslo sentrum. Du vil hovedsakelig jobbe sammen med meg, men med flere andre assistenter i et turnus oppsett. Dine arbeidsoppgaver vil være alt som et hjem trenger å få gjort for å få hjulene til å gå rundt. Det vil også innebære å ta deg av mine behov i dagliglivet. Jeg tilbyr:
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

ØNSKER DU EN INNHOLDSRIK OG VARIERT JOBB ?
Uloba - Independent Living Norge SA
Kvinne søker voksen kvinne til Personlig Assistent, Arbeidsoppgaver: Husarbeidmatlagingpersonlig hygienesjåfør mm Dine kvalifikasjoner: Praktiskærliggod helseha førerkortgodt humørpolitiattest kreves Stillingen er deltid 50%
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021