Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du en assistent med godt humør, stå-på-vilje og ønsker å gjøre en forskjell?
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en ung og kreativ dame i 20 årene som søker etter en assistent som kan assistere meg med forskjellige oppgaver i min hverdag. Både på praktisk og personlig nivå. Jeg bruker Borgerstyrt Personlig Assistanse (BPA) som et verktøy i min hverdag Jeg har hund, og er aktiv innen hundemiljø, så søker må tåle og like hund. Gjerne ha erfaring med hund også. Litt om stillingen:
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 29-11-2021

Har du lyst å være assistenten min?
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en gutt på 12 år, som sitter i rullestol. Jeg er en glad og blid gutt, som elsker musikk, filmer og turer ute i fin været. Jeg trenger hjelp med det meste gjennom døgnet og du må da være mine hender og stemme. Det søkes etter en eller flere assistenter som kan tenke seg å jobbe til forskjellige tider som dag og nattevakt, både uke dager og helger da jeg trenger assistanse døgnet rundt i forskjellige stillingsstørrelser, jeg trenger også tilkallings assistenter som kan stille på kort varsel eller etter avtale.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 29-11-2021

Ung mann 26 år søker personlig assistent (BPA) i Fredrikstad
Uloba - Independent Living Norge SA
Vi søker assistent i en ca 20 % turnus-stilling fra 27 november 2021. Vaktene er hver tredje helg i ukene 46,49,1 osv. Det skiftes i mellom dagvakter lørdag og søndag (kl.07-15) og nattevakter natt til lørdag og natt til søndag (kl. 23-07). Du må kunne belage deg på å jobbe litt ekstra på hverdager ved sykdom og ved avvikling av ferie. Du skal bistå bruker med alle daglige gjøremål. Han sitter i rullestol og har behov for assistanse ved stell, påkledning, matlaging, spising osv.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 10-11-2021

Dagvakt mandag og tirsdag + hver 4. helg
Uloba - Independent Living Norge SA
Er rullestolbruker og yrkesaktiv journalist. Aktiv på mange felt, og tilbyr varierte dager... Søker etter en trivelig og arbeidsglad personlig assistent. Tilbyr fast jobb som utgjør ca 60 timer pr måned. Arbeidstiden er fast og forutsigbar, i hyggelige og trivelige omgivelser. Arbeidssted vil hovedsakelig være Sentrum/Grünerløkka i Oslo eller hytte i Oslofjorden. Fint om du bor nær... Fordel med erfaring fra morgenstell, men ingen betingelse. Førerkort er og en fordel.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 28-11-2021

Stilling ledig som Borgerstyrt Personlig Assistent
Uloba - Independent Living Norge SA
Arbeidsoppgavene vil være å hjelpe en kvinne i og utenfor hjemmet. Kvinnelige søkere er foretrukket på grunn av arbeidets art. Søker må være ærlig og til å stole på. Søker må være i stand til å tilpasse seg i forhold til ønskede arbeidsmetoder. Søkere må kunne flytende norsk både muntlig og skriftlig på grunn av arbeidets art. Søkere må være totalt røyk-, snus- og rusmiddelfri i arbeidstiden. Søkere må ha førerkort klasse B for manuelt gir. Søker må tåle og like katter. Politiattest kreves ved ansettelse.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 28-11-2021

Husmor/husfar
Vivita As
Ønsker du en meningsfylt jobb og bidra til et bedre liv for en sykdomsrammet familie? Brukerne bor i en enebolig med egen enhet for assistenter. Arbeidsoppgaver Assistentene skal dekke brukernes praktiske hjelpebehov, primært knyttet til: Matlaging, renhold, innkjøp, hagestell, vedlikehold samt transport- og ledsageroppdrag. Oppgavene tilsvarer i hovedsak mor og fars praktiske oppgaver i en vanlig familie med voksne, hjemmeboende barn. Ikke intimoppgaver. Opplæring vil bli gitt. Hvem du er
Registrert : 17-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Personlig assistent
Uloba - Independent Living Norge SA
Dame i starten av 30 årene som søker assistent i fast stilling 3 timer tirsdager. Jeg er førerhundbruker og har 2 chihuahua i tillegg, så interesse eller toleranse for hund må innehas da de inngår i arbeidet hos meg. I tillegg til en fast stilling søker jeg etter en tilkallingsassist. Arbeidsoppgaver består av: matlaging, handling, trening, ledsage meg på sosiale aktiviteter og arrangementer, bistå meg på møter osv. Søker må være over 18 år og politiattest er et krav. Ser helst at søker har førerkort klasse b.
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021

Ledig stillinger personlig assistent i Kinn kommune
Uloba - Independent Living Norge SA
Eg søker etter vikar/tilkallingsvikar til min sønn på 12 år som bruker rullestol og treng hjelp i kvardagen. Arbeidet vil være alt i frå leik og moro til stell og pleie. Du bør ha sertifikat for bil eller ha som mål å ta dette, ha gode norskkunnskaper og være pliktoppfyllende og interessert i jobben. Aktuelle søkera kallast inn til intervju fortløpende. Politiattest må leggast fram før tiltredelse. Du kan forvente en spennende og givendes jobb der du lærer mykje og som gir deg verdifull kompetanse. Det vil bli gitt grundig opplæring for at alle skal føle seg trygge.
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 27-10-2021

Er du min nye assistent?
Uloba - Independent Living Norge SA
Hei! Jeg er en kvinne på 37 år, bosatt i Åsane, som har behov for bistand til praktiske oppgaver i det daglige. Jeg søker deg som er tålmodig, har godt humør og er serviceinnstilt. Arbeidsoppgaver vil blant annet innebære husarbeid, handling, matlaging, følge til timeavtaler, shopping, museum og lignende. Dagsturer og reiser kan med tiden bli aktuelt. Jeg bruker elektrisk rullestol utenfor hjemmet. Stillingen:
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021

Bidra til likestilling?
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er Ellinor, 32 år og bosatt på Brundalen i Trondheim. Til daglig jobber jeg i full stilling som rådgiver i Uloba, som både innebærer kontorarbeid og en del reisevirksomhet. Jeg elsker interiør, håndball, lakris og en kopp kaffe.
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021