Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Tømrer/snekker søkes!
KN BYGG AS
Informasjon om firma Vi søker erfaren medarbeider. Grunnet jevn vekst og økende arbeidsoppdrag søker vi en dyktig medarbeider til vårt team. Vi er et lite firma som holder til på Lillehammer. Krav til stillingen: Du må ha fagbrevet (5 års erfaring kan erstatte formell kompetanse) Snakke norsk eller minimum engelsk Du må ha førerkort B og gjerne BE Personlige egenskaper: Høy arbeidsmoral Pålitelig og presis Selvstendig og ryddig
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 04-03-2021

Er du en kunnskapsrik og driftig Tømrer m/Fagbrev?
BackUp Byggpersonell AS
BackUp Byggpersonell søker dyktige, løsningsorienterte og selvgående Tømrere til prosjekt i Fredrikstad og omegn. Allerede velfungerende team oppfordres til å søke. Det er ønskelig med snarlig oppstart, så nøl ikke med ta kontakt med oss slik at vi kan ta en uforpliktende prat. Det er ønskelig at du kan kommunisere på norsk.
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 04-03-2021

Ønsker du å styre dagen din selv?
Frøiland Bygg Skade AS
Liker du faste rutiner, så er IKKE dette jobben for deg. Hos oss får du møte mennesker, styre dagen din selv og løse varierte oppdrag. Er du en problemløser som tar ansvar og er stolt av resultatet du leverer? Da ønsker vi at akkurat du blir med oss for å bygge et arbeidsmiljø hvor alle skal føle sin plass og verdi. Som person håper vi at du er:
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 28-02-2021

Vi søker tømrere til fast stilling i CBA!
CBA Fagformidling AS
Vi ønsker å styrke vårt team med flere gode tømrere! Vil du bli en av oss? Hva vi forventer av deg: Fagbrev og minst 3 års dokumentert erfaringUten fagbrev, minst 5 års dokumentert erfaringErfaring med gipsplater, konstruksjonsarbeid, innvendig og utvendig finishKunne kommunisere på norsk eller engelskFordel med førerkort kl. BEffektiv, positiv og god arbeidsmoralTakler stress Hva du kan forvente av oss:
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 04-03-2021

Tømrer med nedslagsfelt i Drammensområdet
Jobzone Drammen
Vi er på utkikk etter dyktige og selvstendige tømrere til oppdragsgiver med nedslagsfelt i Drammensområdet. Det er økende oppdragsmengde hos vår oppdragiver og de trenger å styrke sin kapasitet. Som tømrer vil din arbeidshverdag være fylt av svært varierte oppgaver innenfor gjenoppbygging, rehabilitering og skadebegrensning. Nærmest ingen dag er lik! I jobben vil du møte mange ulike mennesker, og din oppgave vil være å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så fort som mulig. Du vil få frihet og ansvar gjennom egne prosjekter og å samarbeide med kolleger i team.
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 19-02-2021

Tømrere
Nordvest Bemanning As
Grunnet økende oppdragsmengde hos flere av våre gode kunder, søker vi nå etter dyktige tømrere. Ønskede kvalifikasjoner Fagbrev som tømrerMå kommunisere på norsk muntlig og skriftligErfaring med nybygg og rehabiliteringFørerkort klasse B Personlige egenskaper
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 04-02-2021

Tømrere med fagbrev
Skuteviken Personell As
Skuteviken Personell AS med våre kunder er i gang med flere spennende prosjekter. Vi søker nå etter selvstendige og dyktige tømrere for fast ansettelse. • Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver • Tilbud om bosted i våre firmaleiligheter om du er tilflytter til Bergen • Profesjonell og serviceinnstilt administrasjon • Meget konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår Krav til kompetanse · Minimum tre års erfaring som tømrer . Fagbrev som tømrer eller tilsvarende · Må kunne lese og forstå tekniske tegninger
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 14-02-2021

Tømrere med fagbrev
Skuteviken Personell As
Skuteviken Personell AS med våre kunder er i gang med flere spennende prosjekter. Vi søker nå etter selvstendige og dyktige tømrere for fast ansettelse i Oslo • Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver • Tilbud om bosted i våre firmaleiligheter om du er tilflytter til Oslo • Profesjonell og serviceinnstilt administrasjon • Meget konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår Krav til kompetanse · Minimum tre års erfaring som tømrer . Fagbrev som tømrer eller tilsvarende · Må kunne lese og forstå tekniske tegninger
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 14-02-2021

Dyktig tømrer/byggmestre med stort hjerte og sans for IT søkes
RECO Bygg og Skadeteknikk AS
Har du lyst på nye utfordringer? Vi kan tilby en spennende jobb med faglig utvikling i et uformelt og inspirerende arbeidsmiljø. Er du glad i mennesker og behersker IT verktøy, så er dette jobben for deg. Vi i RECO Bygg og Skadeteknikk er opptatt av å skape lønnsomhet. Du må være kremmer og se detaljene som setter prikken over i’en, og ha vilje til å lykkes. Ønsker du å bruke din bakgrunn på en spennende og annerledes måte? I så fall er vi i RECO veldig interessert i å høre fra deg!
Registrert : 21-01-2021 Søknadsfrist : 02-03-2021

Tømrer
Eterni, Oslo Bygg & Industri
Eterni har en unik kompetanse for å levere gode og fleksible bemanningsløsninger. Vi lykkes særlig godt i bransjer som bygg og anlegg. For vår kunde søker vi tømrere til arbeid i Oslo og Viken. Har du erfaring som tømrer og jobbet i Skandinavia tidligere, vil vi gjerne høre fra deg.
Registrert : 21-01-2021 Søknadsfrist : 02-03-2021