Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker etter Tømrer
Job4u.no AS
Vi søker etter tømrer/snekker til prosjekter fra i sommer og ut året. Muligheter for videre forlengelse. Det er ønskelig om du kan kommunisere på norsk, og at du har førerkort og bil. Er dette av interesse så kontakt Per Hermann Aune på tlf 474 78 067 for mer informasjon, eller send en kortfattet søknad med CV på e-post til pha@job4u.no.
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 16-07-2020

Dyktige tømrere søkes for snarlig oppstart
Veksthuset Bemanning AS, avd Elverum
Vi har behov for tømrere til jobber i Hamar og Elverumsregionen. Oppstart er så raskt som mulig. 4 dagers uke. Vi er behjelpelig med bolig om du har behov for det. Vi søker deg som: har fagbrev og/eller flere års erfaring som tømrerjobber selvstendig og effektivtkommuniserer på nordisk både skriftlig og muntlighar god helse/fysikker tilgjengelig for umiddelbar oppstart Vi tilbyr:
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 16-07-2020

Tømrer? Da trenger vi DEG
Heilt Bygg As
Norgeshus, ble i 2020, kåret til norges 3 beste arbeidsplass, i sin kategori. I følge "A great place to work" sin kåring. På grunn av en sterk økning i oppdragsmengde, søker vi i Norgeshus Heilt Bygg AS, etter flere tømrere og byggeledere. Vi kan tilby fast ansettelse i et solid firma med gode vilkår.
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Facade montør/ facade fitters/ monter elewacji
Link Personell AS
We are looking for experienced facade fitters to work in project around Bergen area, some projects have started already, some will in near future. We expect you to have: -sufficient experience in this type of work communicative English/Norwegian language References from previous workplaces. We are offering: Long projects (on most possibility of working longer hours) Work in stable company. Work according to Norwegian law Insurance to/from and at work.
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Vi søker etter dyktige tømrere
Safe Bemanning As
Vi er stadig på jakt etter dyktige tømrere som kan jobbe i Bergensområdet. Det er selvstendig arbeid ute hos våre kunder, både private og bedrifter. Arbeidsoppgaver: Allsidig tømrerarbeidKjennskap til inn- og/eller utvendige tømreroppgaverGjerne erfaring fra arbeid med tak Krav til kompetanse: Fagbrev som tømrer, men manglende fagbrev kan kompenseres med lang og riktig erfaringErfaring som tømrerSnakke norsk/engelsk Personlige egenskaper:
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 30-06-2020

Er du en kunnskapsrik og driftig Tømrer?
BackUp Byggpersonell AS
BackUp Byggpersonell søker dyktige, løsningsorienterte og selvgående Tømrere til prosjekt i Fredrikstad og omegn. Allerede velfungerende team oppfordres til å søke. Det er ønskelig med snarlig oppstart, så nøl ikke med ta kontakt med oss slik at vi kan ta en uforpliktende prat.
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 15-07-2020

Tømrer/snekker med erfaring søkes
Vestfold Maskinstasjon
Vestfold Maskinstasjon søker en allsidig, selvstendig tømrer/snekker til ombygging av leiligheter og diverse innen entreprenørfaget.
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 17-06-2020

Tømrer stilling ledig
Skjærholt As
Vi har ingen problemer med korona viruset, ordrebøkene er fulle, og vi trenger nye medarbeidere!Vi søker ny medarbeider til fast stilling hos oss med tiltredelse snarest.Vi søker deg som i fremtiden har et ønske om å starte egen bedrift, du må være løsningsorientert, ønske om å utvikle deg, ønsker å styre egene dager og kunder, samt er selvstendig i yrketVi kan tilby følgende:
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 30-09-2020

Vi søker flere tømrere med erfaring
InHouse AS
På grunn av stor etterspørsel etter tømrere fra medio juni søker vi flere tømrere med erfaring. Vi ser helst at du her fagbrev, men erfaring kan kompensere for fagbrev. Ønskelig med fagbrev Serviceoppdrag, erfaring fra nybygg, enebolig Erfaring fra restaurering av gamle hus. Fagbrev Selvstendig Faste jobber med 6 mnd prøvetid. Likelønn Ta kontakt med Knut på tlf: 416 59 434
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 14-07-2020

Er du tømrer og søker nye utfordringer? Se her!
Staras As
Vår oppdragsgiver i Vestfold ønsker å forsterke sin organisasjon med kvalifiserte og stolte tømrere. 100% fast jobb i et etablert firma! Bedriften har en god bedriftskultur, strukturert ledelse og god ordrereserve for 2020. Du vil få mulighet til å være en del av et team, så vel som individuelle oppgaver. Du kan forvente å ha faste rammer og forutsigbarhet med tanke på arbeidstid og mengde. Om du har kompetansen, så kanskje vi har akkurat jobben du ser etter! Vi søker deg som:
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 15-07-2020