Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Tømrer/Bas
Byggpartner Hammerfest AS
Hei Er du en engasjert tømrer som er interessert i å utvikle deg selv...? Liker du å jobbe i team, er ansvarsbevist..? Da er kansje du den vi trenger. Fagbrev er ønskelig men ikke et krav, Praksis i faget kan kompensere for dette. Ønskelig med erfaring fra betong. Førerkort kl BE Lønn etter avtale.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-02-2023

Frøiland Bygg Skade søker tømrere i Bodø, Halsa og Fauske
FRØILAND BYGG SKADE AS
Vi utvider i Bodø, Halsa og Fauske og ser etter dyktige og selvstendige tømrere, med utvidet ansvar og store muligheter for å påvirke egen hverdag. I FBS er vi et lag hvor vi bryr oss om hverandre. Våre verdier er effektivitet, pålitelighet og omsorg. Effektivitet : Vi lever av lønnsomhet og fornøyde kunder. Pålitelighet : Det er grunnleggende for oss å stole på hverandre. Omsorg: Å sette seg inn i hvordan andre har det er avgjørende for tillitt og trivsel.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Frøiland Bygg Skade søker tømrere i Akershus Nord
FRØILAND BYGG SKADE AS
Vi utvider i Akershus Nord og ser etter dyktige og selvstendige tømrere, med utvidet ansvar og store muligheter for å påvirke egen hverdag. I FBS er vi et lag hvor vi bryr oss om hverandre. Våre verdier er effektivitet, pålitelighet og omsorg. Effektivitet : Vi lever av lønnsomhet og fornøyde kunder. Pålitelighet : Det er grunnleggende for oss å stole på hverandre. Omsorg: Å sette seg inn i hvordan andre har det er avgjørende for tillitt og trivsel.
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 09-01-2023

TØMRER SØKES
TOBB Byggdrift AS
Vi søker tømrer/snekker med fagbrev til vårt tømrerlag som har økende oppdragsmengde. Søkere må kunne jobbe selvstendig, strukturert og målrettet. Fagbrev er i utgangspunktet et krav, men personer med mye arbeidserfaring, samt interesse kan likestilles og vurderes som voksenlærling. Du må like å jobbe effektivt og ha høy arbeidsmoral for å passe inn hos oss. Vi driver hovedsakelig med servicearbeid og rehabilitering/ombygging på små og mellomstore prosjekt. Våre kunder er alt fra private, boligsameier, borettslag og næring.
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 31-01-2023

Tømrer med fagbrev
Byggmester Furuseth & Kløvstad As
Vi søker pålitelig, nøyaktig og hyggelig tømrer (e), helst med erfaring fra privatmarkedet. Bedriften jobber stort sett med alt innen tømrerfaget, hovedsaklig i ene-og tomannboliger og rekkehus i Oslo nord og vest. Den rette peronen vil kunne jobbe selvstendig med egne prosjekter alene, eller i spann med andre av våre ansatte. Vi stiller krav til stor nøyaktighet og god fremdrift i prosjekter, samt god kundebehandling. Søker må kunne snakke norsk. Konkurransedyktig lønn og mulighet for å disponere varebil.
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 28-02-2023

Frøiland Bygg Skade søker tømrere i Ålesund
FRØILAND BYGG SKADE AS
Vi utvider i Ålesund og ser etter dyktige og selvstendige tømrere, med utvidet ansvar og store muligheter for å påvirke egen hverdag. I FBS er vi et lag hvor vi bryr oss om hverandre. Våre verdier er effektivitet, pålitelighet og omsorg. Effektivitet : Vi lever av lønnsomhet og fornøyde kunder. Pålitelighet : Det er grunnleggende for oss å stole på hverandre. Omsorg: Å sette seg inn i hvordan andre har det er avgjørende for tillitt og trivsel.
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 09-01-2023

Tømrere / Carpenters
Nordvest Bemanning As
For våre kunder i Bergen søker vi etter dyktige og selvstendige tømrere. We are looking for experienced carpenters for our partners in Bergen. VI SØKER DEG SOM HAR lang relevant erfaring og kan kommunisere på norsk eller engelsk. Personlige egenskaper
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022

Tømrere søkes omgående
3hus As
Vi har en del spennende prosjekter fremover og søker derfor etter 2-3 stk selvgående tømrere/ snekkere med tidligere erfaring som kan starte å jobbe omgående. Lønn etter avtale! Vi jobber stort sett i Oslo område. Vi snakker norsk, litauisk, russisk.
Registrert : 26-11-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Ønsker du en variert arbeidsdag? Vi søker tømrere i Volda!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg. Vi er i sterk vekst og på utkikk etter selvstendige tømrere til vår avdeling i Volda. Som tømrer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som tømrer i Recover
Registrert : 25-11-2022 Søknadsfrist : 04-01-2023

Tømrer til fast jobb.
Inhouse Trondheim As
BLI MED PÅ LAGET! BN Bygg ble stiftet i januar 2013, og startet som en tradisjonell byggmesterbedrift, men har senere utviklet seg etter markedet i Trondheimsregionen. Vi jobber som tømrerentreprenør på større prosjekter, samt har en egen serviceavdeling. Vi skal være en attraktiv samarbeidspart i planlegging og gjennomføring av både små og store byggeprosjekter. Vi er en sunn og solid håndverksbedrift, med faglig dyktige medarbeidere som setter kvalitet øverst på dagsorden.
Registrert : 24-11-2022 Søknadsfrist : 08-12-2022