Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du nye utfordringer? Vi søker dyktig tømrere!
Polygon AS
Vi søker nå tømrere til vår avdeling i Asker og Bærum Som Polygoner blir du del av et sterkt fagmiljø som gir deg gode utviklingsmuligheter innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging. Vårt kundeløfte "Alltid ved din side" forteller hva kundene våre kan forvente av oss. Våre dyktige og engasjerte medarbeidere er der for å løse kundenes problemer med rask utrykning og pålitelighet. Vi oppfyller løftene våre gjennom våre verdier: Integritet, Excellence og Empati i alt vi gjør.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Ønsker du nye utfordringer? Vi søker dyktig tømrere!
Polygon AS
Vi søker nå tømrere til våre avdelinger i Tromsø og Finnsnes. Som Polygoner blir du del av et sterkt fagmiljø som gir deg gode utviklingsmuligheter innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging. Vårt kundeløfte "Alltid ved din side" forteller hva kundene våre kan forvente av oss. Våre dyktige og engasjerte medarbeidere er der for å løse kundenes problemer med rask utrykning og pålitelighet. Vi oppfyller løftene våre gjennom våre verdier: Integritet, Excellence og Empati i alt vi gjør.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Er du selvstendig i jobben din? Liker å planlegge arbeidsdagen din, og i tillegg har en porsjon gjennomføringskraft? Da er du den SNEKKEREN vi søker
Recover Nordic Sarpsborg AS
Recover Nordic Sarpsborg AS Recover Nordic er spesialister på opprydding etter brann-, vann- og miljøskader og er nordens ledende selskap innen faget skadebregrensning. Vi utfører også oppbygging etter skader, og er godkjent for ansvarsrett i flere klasser. Våre kunder er i første rekke forsikringsselskaper, men Recover Nordic har også oppgaver innenfor verftsindustrien, offshore, borettslag og i den offentlige sektor. Vi er til sammen mer enn 1000 ansatte i Norden, med ca 650 i Norge, og omsetning i Norge er mer enn 600 mill. kroner.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 22-03-2020

Tømrer/hjelpearbeider
Tømrer Og Gårdservice As
Behov for 2 ansettelser, kan vere personer som er praktisk anlagt, likeså som fagutdannet. Min klasse B Norsktalende, og norsk forstående Krav til kompetanse TømrerPraktisk interessertFaglig interesse.Bosatt i vårt drifts område, som er: Sotra, Øygarden, Askøy, Bergen VestFørerkort klasse B Personlige egenskaper AnsvarsbevistPraktisk løsnings orientertKomme seg på jobb!!
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 20-03-2020

Tømrere / Carpenters
Eterni Norge AS
Vi venter et økende behov etter selvstendige tømrere med høy yrkesstolthet utover våren, og vil gjerne komme i kontakt med deg. Det vil i all hovedsak være arbeid på større kommersielle nybygg, der fokus på HMS, ryddighet og produktivitet står i høysetet. Hos oss vil du bli tilbudt fast kontrakt - med minimum 80% stilling -, attraktive prosjekter og akkord i tillegg til høy grunnlønn. Arbeidsmiljøet er godt og vi har fokus på kompetanseheving i form av kurs og opplæring.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Vi trenger Tømrere !
Treelement Øst AS
Egenskaper og kvalifikasjoner: Du har fagbrev som tømrer og noen års erfaringEr strukturertService fokusertGode holdningerBeherske norsk muntlig og skriftligFørerkort Arbeidsoppgaver: Nybygg , tilbygg og restaurering.Produksjon av elementer i fabrikk Vi tilbyr : Konkurransedyktige betingelser , gode pensjons- og forsikringordninger.Godt arbeidsmiljø
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

Erfaren tømrer med svennebrev
Byggfirma Erling Klev As
Vi trenger en erfaren tømrer som kan tiltre i stillingen på kort varsel. Stillingen er i første omgang en tre måneder prosjektansettelse.
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 07-03-2020

FjeldÅsheim & Nilsen As søker tømrer
FjeldÅsheim&Nilsen As
Vi tilbyr: Varierte oppgaver Godt arbeidsmiljø Gode betingelser
Registrert : 15-02-2020 Søknadsfrist : 02-03-2020

TØMRERE
Nordvest Bemanning As
Vi søker nå etter tømrere for flere av våre gode kunder for lengre engasjement med gode muligheter. Vi tilbyr God jobb hos en seriøs aktør, gode betingelser, hyggelige kollegaer. Tett og god oppfølging fra din konsulent hos oss. På grunn av stor pågang har vi dessverre ikke anledning til å behandle søknader som ikke blir registret i vårt HR-system. Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende i søknadsperioden. Krav til kompetanse
Registrert : 15-02-2020 Søknadsfrist : 28-02-2020

Polygon søker tømrere!
POLYGON AS
Ønsker du en jobb som gjør en forskjell for mennesker du møter? Ønsker du muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig? Ønsker du en variert arbeidshverdag med gode og dyktige kollegaer? Da er du kanskje vår nye kollega! Vi trenger flere dyktige medarbeidere og søker nå etter tømrere.
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 23-03-2020