Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du en fremtidsrettet og inkluderende leder som kan ta avdelingen i Bergen til nye høyder?
Admento AS avd. Bergen
Admento  søker en tydelig leder som setter retning for avdelingen, og som sammen med engasjerte kollegaer skal utvikle eksisterende og nye kunderelasjoner.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-05-2023

Avdelingsleder
Kvitsøy kommune
Har du lyst på en variert og spennende arbeidshverdag med mening?Kvitsøy kommune søker avdelingsleder til sykehjemmet og hjemmetjenesten. Sykehjemmet og hjemmesykepleien er samorganisert og har også ansvaret for akutt medisinsk beredskap på Kvitsøy. På sykehjemmet har vi 10 rom, der 7 er langtidsplasser og 3 korttidsplasser. 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Avdelingsleder
Moholt Ungdomssenter, Bufetat
Hvordan kan vi organisere arbeidet for å ta best mulig vare på barn og unge, og våre ansatte?
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Avdelingsleder
Mysen, Region Øst, Vy Buss AS
Vil du lede de som jobber hver dag for å skape kundeglede gjennom sikker og trygg transport av barn og voksne, til skole, arbeid og andre aktiviteter? Vi søker etter en inkluderende avdelingsleder som motiverer, skaper trivsel, og som setter høye krav til seg selv og sine medarbeidere, for å sikre en god og lønnsom drift. Vår nye avdelingsleder fokuserer på samarbeid og involvering, og ser mangfoldet i avdelingen som en ressurs.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 23-04-2023

Vi søker avdelingsleder til Avklaringstiltaket i Halden
Ifront Karriere AS
Vi søker avdelingsleder til Avklaringstiltaket i Halden    Antall stillinger: 1    Avklaring er et tilbud fra NAV til personer som trenger å få kartlagt og vurdert mulighetene sine i arbeidslivet. Avklaringstiltaket skal bidra til svar på hva som skal til for å kunne beholde jobben, eller komme ut i jobb.  Sommeren 2023 skal Ifront Karriere etablere en avdeling i Halden, og som avdelingsleder vil du derfor ha en viktig nøkkelrolle i leveransen. 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 20-04-2023

Avdelingsleder
Hop oppveksttun skole, Bergen kommune
Hop ungdomsskole ønsker å styrke skolens ledergruppe og oppretter derfor en ny avdelingslederstilling. Avdelingsleder er en del av skolens ledergruppe som vil bestå av rektor og fire avdelingsledere. Kommende skoleår vil skolen ha 14 klasser på 8. - 10. trinn, 18-20 elever i forsterket avdeling og to innføringsklasser. Til sammen ca 420 elever. Hop ungdomsskole er også baseskole med ansvar for ti morsmålslærere.
Registrert : 18-03-2023 Søknadsfrist : 01-04-2023

HRP søker avdelingsleder til kontoret på Hønefoss
HRP AS
Vi ser etter deg med ledererfaring, gjerne innenfor bygg- og anleggsbransjen som ønsker å være en del av et selskap der du selv setter dine begrensninger!
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 19-04-2023

Avdelingsleder for lageret ved Boliden Odda
Boliden Odda AS
Green Zink Odda 4.0-ekspansjonen vil muliggjøre en nær dobling av produksjonskapasiteten sammen med et forbedret klimaavtrykk. Boliden har som ambisjon å være den mest klimavennlige og respekterte metall-leverandøren i verden. Akkurat nå holder vi på å bygge det grønneste og mest avanserte sinkanlegget i verden - i Odda.Vil du være med på utviklingen? Ser du på deg selv som en person som er god til å få det beste ut av folk? Da har vi kanskje den perfekte stillingen for deg. Akkurat nå søker vi deg som vil bli vår nye avdelingsleder på lageret vårt.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 02-04-2023

Avdelingsleder helse og omsorg Bergen
AURIS HELSE AS
Er du en leder? Har du et oppriktig ønske om å jobbe for at mennesker med psykiske utfordringer som mottar våre tjenester kan oppnå sitt potensial og derigjennom få et så bra liv som mulig? Har du evnen og viljen til å legge til rette for at dine ansatte når målene for bruker på grunn av din ledelse, innsats og kompetanse? Er du et forbilde som dine ansatte vil se opp til? Har du mulighet til å gjennomføre dette i Bergensområdet?
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 26-04-2023

Er du en lagspiller som ønsker å oppnå resultater sammen med andre?
Oris Dental AS
Ved en av våre klinikker i Trondheim, har vi nå en spennende stilling ledig som avdelingsleder. Vi søker etter en engasjert og positiv person til å lede og videreutvikle Oris Dental Sanden. Du vil få ansvar for personal, økonomi, strategi, drift og markedsføring. Som avdelingsleder hos oss vil du få mulighet til å utvikle deg og drifte avdelingen fremover. Du vil være en som deltar sammen med de andre medarbeidere ut på klinikken. Du vil samarbeide tett med andre dyktige avdelingsledere i regionen.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 26-04-2023