Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Avdelingsleder på helsehus
Reflekt Helse AS
Vi søker en erfaren avdelingsleder som har lyst og anledning til å steppe inn og hjelpe til i et svangerskapsvikariat. **Oppstart:**1. juni **Varighet:**31. oktober Du må kunne vise til tidligere erfaring som avdelingsleder på helsehus eller annen helserelatert avdeling, samt god erfaring med GAT. Ble du nysgjerrig på å høre flere detaljer om arbeidsstedet og arbeidsoppgavene, ta kontakt med Marie! Reflekt tilbyr deg:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Avdelingsleder
Barne-, ungdoms- og familieetaten, region øst
Informasjon om arbeidsstedet og stillingenRingerike omsorgssenter ligger i Ringerike kommune og er en del av Bufetat region øst.Ringerike omsorgssenter tar i mot enslige mindreårige asylsøkere som kommer til Norge uten omsorgspersoner. Målgruppen er barn og unge mellom 0-15 år.Vi søker avdelingsledere til våre omsorgsavdelinger. Omsorgssenteret har 5 avdelinger som er desentralisert i Ringerike kommune. Vårt hovedkontor og administrasjon er sentralt plassert i Hønefoss sentrum.Avdelingsleder er plassert direkte under enhetsleder ved omsorgssentret.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 14-02-2022

Kristiansund kommune
Kristiansund kommune Bo og habilitering
Vi har ledig avdelingslederstilling ved avdeling Kvisvik. Avdelingen er et nyopprettet tiltak som vil bli lokalisert på Tingvoll med oppstart sommeren 2022. Som avdelingsleder vil du delta i prosessen ved oppstart og ansettelser.Bo og habilitering er organisert i 10 avdelinger. Enheten yter tjenester til barn og voksne som har behov for støtte og avlastningstiltak, dagtilbud, oppfølging og veiledning i bolig.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Avdelingsleder Leva-Fro A/S
Leva-fro As Avd Levanger
Har du et brennende engasjement om å hjelpe personer og være med å videreutvikle en allerede godt drevet avdeling? Vi søker en kompetent avdelingsleder som ønsker å utgjøre en forskjell for andre gjennom mestringsorientert ledelse.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 12-02-2022

Avdelingsleder - Nome legesenter
Nome Kommune
Vi har ledig 100 % stilling fra 02.03.2022 som avdelingsleder ved Nome legesenter. Stillingen skal ivareta ledelse og daglig drift ved legesenteret, samt noen lederoppgaver i øvrig helsetjeneste. Ansvar for faglig kvalitet med prioritering, koordinering og kunnskapsbasert praksis. Medansvar for oppfølging av elektronisk kommunikasjon og oppfølging av avdelingens datasystemer. Beskrivelse av arbeidsstedet
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 07-02-2022

Avdelingsleder
Karlsøy kommune
Om stillingenHar du høyere utdanning og ønsker å være med å forme fremtidens Karlsøy kommune? Da er du rette personen for oss.Karlsøy kommune har ledig 100 % stilling som avdelingsleder for driftsavdelingen. Driftsavdelingen består av totalt 13 ansatte (avdelingsleder, fire renholdere, fem driftsteknikere, to avdelingsingeniører og én boligkonsulent) og har ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av det kommunaltekniske tjenesteområdet, samt kommunens bolig-, bygnings- og eiendomsmasse.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 09-02-2022

UngInfo søker avdelingsleder
UngInfo
Vil du være teamleder for engasjerte og dyktige ansatte, og sørge for at unge i Oslo får tilrettelagt informasjon og veiledning? Vet du hvordan du kan bygge et godt lag som jobber mot et felles mål? Da bør du søke på denne stillingen! Vi leter etter en person som kan lede, organisere, og videreutvikle vårt informasjons- og veiledningstilbud sammen med resten av avdelingen. Avdelingen består i dag av tre ungdomsveiledere og én informasjonskonsulent, samt fire tilkallingsvikarer. Avdelingsleder inngår i ledergruppen sammen med daglig leder av UngOrg.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 03-02-2022

Avdelingsleder Leva-Fro
Leva-Fro As
Avdelingsleder med brennende engasjement Arbeidsgiver: Leva-Fro Stillingstittel: Avdelingsleder Tre avdelingen **Søknadsfrist:**13.02.2022 **Ansettelsesform:**Fast **Arbeidssted:**Levanger Liker du å jobbe med mennesker, har lyst på nye utfordringer og en meningsfull jobb?
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 13-02-2022

Digg søker avdelingsleder til våre nye lokaler på Majorstuen og Torggata
Digg Pizza
DIGG Pizza Digg pizza er første i pizzabransjen til å levere kvalitetspizza, akkurat slik kunden ønsker, til under hundre kroner, på under fem minutter. Digg pizza er første i pizzabransjen til å levere kvalitetspizza, akkurat slik kunden ønsker, til under hundre kroner, på under fem minutter.
Registrert : 17-01-2022 Søknadsfrist : 24-02-2022

Avdelingsleder
Barne-, ungdoms- og familieetaten, region Midt-Norge
Informasjon om arbeidsstedet og stillingenKarienborg ungdomsheim er et statlig tiltak organisert under Barne-, ungdoms- og familietaten. Karienborg ungdomsheim har en avdeling for familiehjem og en institusjonsavdeling. Tilsammen 25 faste stillinger på Levanger, og 15 familiehjem fra Stjørdal i sør til Nærøy i nord. 
Registrert : 17-01-2022 Søknadsfrist : 07-02-2022