Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Pizzabakeren Lyngdal
Pizzabakeren Lyngdal
Pizzabakeren Lyngdal baker og serverer supergod pizza til pizzaelskere i Lyngdal. Vi trenger nå en ny AVDELINGSLEDER Som leder hos oss vil du ha drifts-, resultat- og personalansvar . Du skal motivere de andre ansatte og sørge for at de trives på jobb . Vi er opptatt av kvalitet, så det å sikre at rutiner blir fulgt er en viktig del av jobben. Det samme er opplæring av nyansatte slik at de blir i stand til lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Event og gjennomføringsansvarlig - SentralenMat
Sentralenmat As
Ønsker du å jobbe i et dynamisk og profesjonelt miljø midt i hjertet av Oslo Sentrum? En mangfoldig bedrift med fokus og engasjement for mat, drikke og gode kundeopplevelser. Vi søker etter avdelingsleder for vår event og møteavdeling, med fast stilling.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-09-2022

Avdelingsleder - 100 % fast stilling
Ås kommune
Kvalifikasjoner: Norsk autorisasjon som sykepleier Lederutdanning på høyskolenivå Erfaring med ledelse fra tilsvarende type arbeid Kunnskap og klinisk erfaring med pasientgruppen God muntlig og skriftlig fremstillingevne på norsk   Opplysninger om arbeidssted og stilling: Vi arbeider for at pasienter og pårørende skal motta et tilbud hvor trygghet, respekt, verdighet og kompetanse oppleves gjennom tjenestene vi yter. 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 25-07-2022

Avdelingsledere
Barnevern - Barn tiltak, Ungdomsteam og MottaksteamOslo kommune, Bydel Grorud
Grorud barnevern har stort fokus på kontinuerlig utvikling og har som ambisjon å være helt i front hva gjelder utvikling av fremtidens barnevern.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Leder for Podkastavdelingen
PLAN-B
PLAN-B er en av landets største uavhengige podkastleverandører. Vi produserer titler for alle deler av podkastmarkedet og våre produksjoner har over 1,6 millioner lyttinger i måneden. Podkastavdelingen vokser og nå søker vi deg som har lyst og evne til å lede og utvikle porteføljen og teamet vårt. Vi søker etter deg som liker å følge med på hva som skjer i verden; det er helt topp hvis du hører mye på podkast og har et hjerte for lyd -- og det er et krav at du er opptatt av godt innhold!
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Frøiland Bygg Skade søker avdelingsleder og tømrere i Lillehammer
FRØILAND BYGG SKADE AS
Vi utvider i Lillehammer og ser etter en avdelingsleder med store muligheter for å påvirke egen hverdag. Stillingen omfatter avdelingsledelse for Lillehammer og Gudbrandsdalen i sin helhet, med kontorplass i Lillehammer. Vi er også på utkikk etter dyktige og selvstendige tømrere.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Megaflis Vestby søker avdelingsleder
Megaflis AS
Megaflis Vestby leter etter avdelingslederen sin - er det deg?
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Pizzabakeren Hillevåg
Pizzabakeren Hillevåg
Pizzabakeren Hillevåg baker og serverer supergod pizza til pizzaelskere i Stavanger. Nå trenger vi en ny AVDELINGSLEDER Som leder hos oss vil du ha drifts-, resultat- og personalansvar. Du skal motivere de andre ansatte og sørge for at de trives på jobb . Vi er opptatt av kvalitet, så det å sikre at rutiner blir fulgt er en viktig del av jobben. Det samme er opplæring av nyansatte slik at de blir i stand til lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Avdelingsleder ungdomstrinn
Olsvik skole, Bergen kommune
Olsvik skole ligger i Laksevåg bydel. Vi er en stor kombinert skole med 650 elever og 105 ansatte. "Vi gjør hverandre sterkere" er vår visjon, og vi er opptatt av å utvikle elevene sammen med de foresatte til å bli kompetente, kreative og sosiale i møtet med framtiden. Vi legger stor vekt på å bygge et godt arbeidsmiljø for barn og voksne og søker derfor arbeidstakere som er positive og fleksible, har humor og er villig til å dele sin kunnskap i et kollegialt fellesskap.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Avdelingsleder
Frelsesarmeens barne- og familievern
Om stillingenVi søker deg som liker å lede! Som avdelingsleder har du en sentral rolle i å sikre god kvalitet på tjenestene vi leverer. Stillingen som avdelingsleder er 100% på dagtid utenfor turnus, med fleksibel arbeidstidsordning. Du blir ansvarlig for den helhetlige driften av avdelingen og får muligheten til å utøve ledelse og utvikling i et spennende fagfelt. Du har gode støttespillere rundt deg og vil inngå som en del av enhetens ledergruppe, med enhetsleder som nærmeste leder. Vi søker deg som vil videreutvikle en veletabert avdeling i tråd med Frelsesarmeens fagsyn.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022