Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Rådgiver ved Seksjon for regnskap
Universitetet i Oslo
Om stillingenVi har ledig en stilling som rådgiver ved Seksjon for regnskap.Stillingen inngår i gruppen for avstemming, rapportering og kontroll.  Rollen er sentral i et team som følger opp og utvikler kontroller på regnskapsområdet, og som har ansvar for avstemminger. I tillegg kommer andre driftsoppgaver i seksjonen. Seksjon for regnskap inngår i Avdeling for økonomi- og virksomhetsstyring, som har ansvar for virksomhets- og økonomistyringen, samt regnskaps-, lønns- og økonomitjenestene ved UiO iht. regelverk, rapporteringskrav og interne styringsbehov.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 16-08-2021

Kunderådgiver - Arna/Osterøy
Sparebanken Vest
Ved vårt kontor i Arna/Osterøy søker vi en rådgiver som kjenner og som har gode relasjoner til markedet. Vi er interessert i deg som vil bygge videre på en karriere som finansiell rådgiver. Du leverer enestående kundeopplevelser og brenner for salg og rådgivning. Du trives med å ha resultatansvar for din egen portefølje. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Vi søker SHA-rådgiver til nyopprettet stilling
Vestfold og Telemark fylkeskommune
SHA-rådgiver - Drift og Vedlikehold Har du lyst til å være med på å forme fremtidens måte å drifte og vedlikeholde veiene på? Vi utvikler videre et spennende fagmiljø og søker en SHA-rådgiver for våre aktiviteter på 3.100 km med fylkesvei i Vestfold og Telemark.
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Rådgiver - økonomistaben
Elverum kommune
Økonomistaben er organisert med tre enheter; budsjett og økonomistyring, lønn og regnskap.
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 06-08-2021

Søker spesialsykepleier med god formidlingsevne
Stiftelsen Verdighetsenteret
100 prosent fast stilling. Planlagt oppstart snarlig. Arbeidssted Bergen. Vi søker kunnskapsrik og positiv person med god formidlingsevne. Rådgiverstillingen er tilknyttet Avdeling helse og omsorg. Sentrale arbeidsoppgaver er relatert til senterets nasjonale etterutdanninger. Personen vi søker vil bidra i vårt tverrfaglige team for å videreutvikle senterets kompetanse. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 15-07-2021 Søknadsfrist : 22-08-2021

HR rådgiver
Vestfold og Telemark fylkeskommune
Vi søker medarbeider til en spennede stilling på HR- og organisasjonsutviklings-feltet
Registrert : 15-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Rådgiver
Universitetet i Oslo
Om stillingenI Avdeling for studieadministrasjon, Seksjon for opptak, er det ledig fast stilling (100%) som rådgiver (SKO 1434) tilknyttet avdelingens ansvar for opptak av studenter.Seksjon for opptak har rundt 30 ansatte, og i tillegg ekstrahjelper i sommersesongen. Seksjonen forvalter lover og forskrifter på opptaksfeltet og bistår fakultetene med behandling av norske og internasjonale søknader til UiOs studieportefølje. UiOs sentrale informasjonstjeneste for søkere og studenter ligger også til seksjonen.
Registrert : 15-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Sivilingeniør / Ingeniør VVS-teknikk Tromsø
Norconsult
Norconsult region Nord har kontorsteder i Mosjøen, Mo i Rana, Bodø, Harstad, Narvik, Tromsø, Alta, Hammerfest, Lakselv, Vadsø og Kirkenes. Innenfor regionen har vi ca. 260 ansatte, hvorav ca. 50 medarbeidere tilhører Tromsø-kontoret.
Registrert : 14-07-2021 Søknadsfrist : 01-10-2021

Changemaker søker rådgiver for lokal politikk og aktivitet
Changemaker
Brenner du for en mer rettferdig verden? Har du lyst til å jobbe med global politikk lokalt? Vi søker deg som er initiativrik, har erfaring og et stort engasjement for å skape aktiviteter rundt i Norge, koordinere lokal politisk påvirkningsarbeid, er samarbeidsorientert og har et hjerte for frivilligheten. Om dette høres ut som deg - da er du kanskje vår nye rådgiver for lokal politikk- og aktivitet? Om Changemaker:
Registrert : 14-07-2021 Søknadsfrist : 05-08-2021

Norconsult Tromsø søker arealplanlegger
Norconsult
Er du engasjert, kunnskapsrik og har bred erfaring innen arkitektur og arealplanlegging? Vi søker deg som vil være med å utvikle framtidsrettede og miljøvennlige løsninger, og styrke vår satsing på arkitektur- og planfaglige oppgaver. Hos oss vil du få meningsfulle oppgaver og utfordringer! Norconsult har et spennende fagmiljø innen plan, arkitektur og landskapsarkitektur. På landsbasis er vi nå over 500 arkitekter. Vi har de siste årene hatt en sterk vekst og har utviklet et slagkraftig fagmiljø.
Registrert : 13-07-2021 Søknadsfrist : 01-10-2021