Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Norsk Bioenergiforening søker medarbeider
Norsk Bioenergiforening
Bioenergi har vokst i anvendelse i Norge og utgjør i dag om lag 10 % av stasjonær energisektor. I veitransporten sto biodrivstoff for hele 13 % i 2020. Potensialet og ambisjonene er større, og en god bransjeorganisasjon er viktig for videre utvikling. Bioenergisektoren er en viktig del av løsningen for et mer bærekraftig samfunn, med flere variable energikilder er bioenergi svært viktig for å ivareta stabilitet i energiforsyningen.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Vi søker takstmenn!
Norconsult
Takstjobb i Norconsult vil inneholde mange ulike typer takstoppdrag som tilstand, verdi, skade, reklamasjon, byggeledelse, uavhengig kontroll, byggelånskontroll m.m.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 10-11-2021

Rådgiver
Bodø kommune
Om stillingenVed Mind-senteret i Bratten Aktivitetspark er det ledig 100 % fast stilling som rådgiver innen trafikkformidling, prosjekthåndtering og utviklingsarbeid. Stillingen er ledig fra 01.11.21 Stillingen vil være knyttet til MIND-senteret, som er et trafikksikkerhetssenter. Målgruppen er i hovedsak elever ved videregående skole i Nordland.  Bratten Aktivitetspark er en virksomhet under kulturkontoret i Bodø kommune. Det er pr. i dag 15 ansatte i Bratten, og virksomheten er i stadig utvikling.For mer info, se hjemmesiden http://bratten.bodo.kommune.no/
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021

Rådgiver Frelsesarmeens rusomsorg
Frelsesarmeens Rusomsorg
Informasjon om stillingen: 100% fastDel av administrasjonen til Frelsesarmeens rusomsorg, med kontor i Oslo sentrum Ansvar og arbeidsoppgaver bl.a: Ha ansvar for økonomisk oppfølging og budsjettarbeid i nært samarbeid med daglige ledere.Bidra i anbuds- og tilskuddsprosesser.Bidra til et godt arbeidsmiljø med fokus på arbeidsglede og åpen kommunikasjon.Bidra i utviklingen av rusomsorgen. Kompetanse og erfaring:
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 01-11-2021

Vi søker studenter til vårt sommerteam!
Norconsult
Er du klar for meningsfylte arbeidsoppgaver hos et av landets sterkeste fagmiljøer innen konsulentvirksomhet, systemutvikling, maskinlæring og kunstig intelligens? Vi søker nå talentfulle og lærerike studenter som vil jobbe sammen med oss sommeren 2022. Fjerdeårsstudenter oppfordres spesielt til å søke! Data Scientist: Maskinlæring og kunstig intelligens
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Yngre og erfaren VVS rådgiver søkes
Norconsult
Norconsult har det største rådgivermiljøet innenfor VVS i Norge for bygg og anlegg. Vi dekker alle fagområdene som er nødvendig for utredning, planlegging og prosjektering av komplette VVS anlegg, fra idé til realisering og driftsstøtte. Våre oppdrag gjennomføres i både for store offentlige og private byggherrer og for store og små entreprenører. Ønsker du å arbeide innenfor fagområdet VVS er Norconsult stedet for deg. Vi kan love interessante og utviklende roller i spennende og omtalte oppdrag, et svært godt arbeidsmiljø og gode betingelser.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Miljørådgiver innen sirkulærøkonomi, LCA, MFA
VILL ENERGI AS
Prosjektene strømmer på! Vi trenger flere kollegaer! Er du klar for nye utfordringer? Klar for å bidra i oppbyggingen av et spennende rådgivermiljø? Er du våken, samfunnsengasjert og tør å finne løsninger som er innovative og fremtidsrettede?
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 10-11-2021

Vi søker deg med høyere økonomisk utdanning og et sterkt faglig engasjement til våre avdelinger i Arendal, Kristiansand, Mandal og Lyngdal
RSM Norge
RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for små og mellomstore virksomheter. Vi er store nok til at du får en interessant karriere og mulighet til å jobbe med komplekse oppdrag for velrenommerte kunder. Vi er også små nok til at den enkelte medarbeider betyr noe, og du blir lett kjent med alle kollegaene dine. Vi opplever vekst og søker nye kollegaer til våre kontorer Arendal, Kristiansand, Mandal og Lyngdal. Synes du dette virker interessant, bør du lese videre!
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021

Maskiningeniørstudent med interesse for vannkraft søkes!
Norconsult
Vi søker nå etter sommerstudent til Maskinavdelingen på Energidivisjonen. Norconsult er Norges ledende tverrfaglige rådgivermiljø innen fornybar energi med totalt over 650 medarbeidere som til daglig utfører rådgivning og prosjektering for kunder innen kraftproduksjon- og overføring. Våre kunder er i hovedsak kraftselskap, kommuner, entreprenører og leverandører.
Registrert : 13-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Rådgiver i Oppfølgingstjenesten
Vestfold og Telemark fylkeskommune
Oppfølgingstjenesten (OT) har ledig vikariat i 100 % stilling som OT-rådgiver, snarlig tiltredelse og frem til 31.7.22, med mulighet for forlengelse. OT-rådgiver tilsettes i seksjon Oppfølgingstjeneste i Vestfold og Telemark fylkeskommune. Arbeidssted vil pt. være OT-avdeling Grenland, lokalisert på Talenthuset i Skien. For stillingen kan fremtidige endringer i organisering medføre endret arbeidsted.
Registrert : 13-10-2021 Søknadsfrist : 26-10-2021