Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Kvinne på Hosle i Bærum søker assistent
Humana BPA
Ønsker du en meningsfull jobb? Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 10-01-2023

Personlig assistenter søkes til kvinne fast- deltid
Grue kommune
Tilrettelagte tjenester har ledig stilling som personlig assistent. Det er behov for en fast stilling og tilkallingsvikarer. Denne er organisert i en brukerstyrt personlig assistent ordning (BPA).Kvinne 58 år - rullestolbruker trenger bistand til å mestre hverdagen.
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Kristiansund kommune
Kristiansund kommune Hjemmetjenesten
Vi søker brukerstyrt personlig assistent i 50 % stilling til voksen dame. Turnus på natt med arbeid hver tredje helg.Vi søker også personlig assistent i 14 % stilling med arbeid på helg.Spesifiser i søknaden din om du søker på en eller begge stillingene.
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Dyrekjær kvinne søker tilkallingassistenter
Stendi Assistanse
Dyrevennlig hjem sentralt på Sandaker, i nærheten av Torshov, Storo og Sinsen. Da ting kan endre seg, er muligheten alltid åpen for fast stilling.
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Har du bein i nesa og liker å jobbe med mennesker? Da er dette jobben for deg!
Brageva AS
Hei! Jeg er en ung gutt på 30 år, som flyttet til Sørlandet januar i år med førerhunden min, og nå er vi i gang med å ansette assistenter for å bygge et superteam rundt oss to! Dette er en stor ordning og jobbmulighetene er mange; jeg trenger en person i 60% stilling som kan jobbe i en tredelt turnus og tredjehver helg. Utover dette har jeg også behov for tilkallingsvikarer. Du har nå muligheten til å sikre deg fast jobb i en spennende og variert stilling som vil gi deg mange erfaringer og berikelser. 
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 07-02-2023

Ønsker du en jobb med mening? Send inn åpen søknad her!
Brageva AS
Har du lyst på en jobb med mening? Kunne du tenke deg å prøve deg som brukerstyrt personlig assistent? Eller vil du bare vite litt mer om hva det innebærer å være BPA? Da er du hjertelig velkommen til å legge inn en åpen søknad hos oss i Brageva! Personlig egnethet er den viktigste kvalifikasjonen i de fleste stillingene. Kjemien må stemme med den du skal assistere. Hva jobben består av, avhenger av hva slags assistansebehov arbeidsleder og/eller vedtakseier har.  Arbeidsoppgaver kan blant annet være:
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 31-12-2023

Brukerstyrt personlig assistent
Tjenester og forvaltning, Larvik kommune
Er du min nye brukerstyrte personlige assistent?Brukerstyrt personlig assistent (BPA) er en måte å organisere praktisk bistand og opplæring på for personer med et langvarig og stort behov for personlig assistanse. Assistentenes oppgave er å være brukerens hender og føtter i hverdagen, og bidra til et fritt og innholdsrikt liv.Jeg har to ledige stillinger som brukerstyrt personlig assistent (BPA), med tiltredelse fra januar 23.
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 13-12-2022

Er du min nye assistent?
Stendi Assistanse
Jeg er en aktiv dame på 40 år i rullestol. Jeg søker etter motiverte og ansvarsbevisste assistenter. Hos meg får du oppleve en aktiv hverdag som består av blant annet alt ifra tv-spill til å dra på loppemarked. Her finner du også en katt og to skilpadder som trenger stell. Her er ofte dagene travle, men også rolige dager settes pris på. Jeg røyker, og det røykes innendørs, slik at du må tåle sigarettrøyk. Lufting er selvfølgelig helt i orden!
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 06-01-2023

BPA for aktiv mann i 50-åra
Ecura
Om stillingen Jeg er en oppegående og mentalt frisk mann på 55 år, som bor lett tilgjengelig i Bydel Nordre Aker i Oslo. Andre beskriver meg som rolig, behagelig, ærlig og tydelig. Interesser er mest innen natur, friluft og idrett - det siste mest på TV. Jeg har en datter på 15 år som bor hos meg deler av tiden.
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Småbarnsmor på 28 år søker BPA på Finnøy (Stavanger kommune)
Humana BPA
Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.
Registrert : 25-11-2022 Søknadsfrist : 22-12-2022