Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil DU bli min assistent?
Stendi Assistanse
Jeg er en 47 år gammel kvinne som bruker rullestol, og som søker etter en kvinnelig assistent som kan jobbe ca. 10-25 timer i uka. Jeg bor på Stabekk, i Bærum (innenfor sone 1). Jeg klarer noen dagligdagse oppgaver selv, men hverdagen min blir enklere med praktisk hjelp fra en assistent. På grunn av arbeidets art er det ønskelig med kvinnelige søkere.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Kvinne (29) søker assistent i 60-80% stilling
Norlandia hjemmeomsorg
Kvinne (29 år) søker nytt tilskudd til sitt BPA-team i ca. 60% stilling. Hun er tidligere trafikkskadet og er under rehabilitering. Hun bor hjemme med sin familie på Søndre Nordstrand, og har assistenter fra morgen til kveld som bistår henne med rehabilitering og sosiale aktiviteter. Bruker er topp motivert, har glimt i øyet og alltid et smil på lur.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Vil du gjøre en stor forskjell i en liten stilling som personlig assistent?
Sandefjord kommune Sandefjord kommune. Indre sone BPA
Om tjenestested
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

Ung mann i Bærum søker assistenter!
Humana BPA
Ønsker du en meningsfull jobb? Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Er du sosial, utadvendt og sporty? Da kan dette være jobben for deg!
AssisterMeg AS
Beskrivelse av stillingen: Jeg er ei aktiv, utadvendt og sosial kvinne på 24 år. Jeg studerer innovasjon og prosjektledelse på 3.året. Jeg skal ha praksis som en del av studiet, være aktiv i organisasjonsliv, være sosial, trene osv. Ja, rett og slett leve som alle andre ungdommer på min alder. Jeg er født med ryggmargsbrokk/hydrocephalus og bruker manuell rullestol i hverdagen. Jeg har også elektrisk rullestol og bil til forflytning. Å jobbe som assistent krever ingen spesiell utdanning, kjemi og personlige egenskaper er avgjørende.
Registrert : 28-06-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Personlig assistent søkes til mann i rullestol - spesielt egnet for polsktalende
Humana BPA
Liker du å jobbe med mennesker? Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.
Registrert : 27-06-2022 Søknadsfrist : 03-08-2022

Sosial og glad dame søker etter flere BPA-assistenter, jeg trenger deg!
Mio BPA
Jeg er en dame på 48 år som bor i et bofellesskap i Nittedal. Jeg har egen leilighet og trenger en assistent som kan bli med meg på ulike aktiviteter.  
Registrert : 27-06-2022 Søknadsfrist : 27-07-2022

Brukerstyrt personlig assistent søkes i Malvik
Brageva AS
Søknadsfrist Snarest Jeg er ei 17 år gammel jente som bor hjemme sammen med foreldrene mine, og andre beskriver meg som ei glad og omsorgsfull jente med mange morsomme kommentarer på lur. I fritiden liker jeg å være sosial med teater, dans og drama, og slappe av på sofaen hjemme med TV og spill på telefonen. Jeg liker å svømme, høre på lydbok og gå på kino. Jeg trenger noen som kan bistå meg i ulike gjøremål, alt fra matlaging til turer og hjelp til deltagelse i ulike aktiviteter som jeg pleier å gjøre
Registrert : 24-06-2022 Søknadsfrist : 03-08-2022

Brukerstyrt personlig assistent søkes i Malvik
Brageva AS
Jeg er ei 17 år gammel jente som bor hjemme sammen med foreldrene mine, og andre beskriver meg som ei glad og omsorgsfull jente med mange morsomme kommentarer på lur. I fritiden liker jeg å være sosial med teater, dans og drama, og slappe av på sofaen hjemme med TV og spill på telefonen. Jeg liker å svømme, høre på lydbok og gå på kino. Jeg trenger noen som kan bistå meg i ulike gjøremål, alt fra matlaging til turer og hjelp til deltagelse i ulike aktiviteter som jeg pleier å gjøre
Registrert : 24-06-2022 Søknadsfrist : 04-08-2022

Ferievikarer- fast ansatt og tilkallingsvikarer søkes
Humana BPA
Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana. Jeg er en positiv mann i 40 årene med mange utfordringer som trenger nye assistenter på dagtid, ettermiddag, natt og i helger.
Registrert : 23-06-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022