Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du å jobbe som personlig assistent?
AssisterMeg AS
Beskrivelse av stillingen: Jeg er en positiv, sosial og oppegående jente i 20-årene som bor i Moss. Jeg har grunnet en ulykke havnet i rullestol, og trenger derfor hjelp til tilrettelegging og bistand i alle hverdagslige gjøremål. Grunnet funksjonsnedsettelsen min trenger jeg brukerstyrte personlige assistenter døgnet rundt. Jeg er selv arbeidsleder for mine assistenter, og skal nå ansette flere personlig assistenter i større stillinger (50%, 70 % og 100%). Arbeidstider kan være på dagtid, ettermiddag, kveld og netter både i ukedager og helger.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Ledig stilling som personlig assistent for flott gutt på 16 år.
AssisterMeg AS
Beskrivelse av stillingen: Jeg er 16 år, for det meste en glad gutt, men diagnosen autisme gir meg noen utfordringer som gjør at jeg trenger hjelp i hverdagen.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Vil du være mine armer og føtter?
Brageva AS
Vi søker assistenter i Selbu Hei, Jeg heter Lena og er 30 år gammel. Jeg er født med en ledd- og muskeltilstand som heter Arthrogryposis Multiplex Congenita, noe som for meg betyr at jeg har armer og føtter som ikke er helt med på alt jeg vil og skal i løpet av en dag, samt nedsatt energinivå. Jeg bor sammen med min mann, våre tre flotte og viltre jenter på 3 måneder, 2 år og 4 år, og to litt roligere langhårede katter. Nå trenger jeg litt flere folk i staben, det utlyses derfor en 20% stilling og 2 stillinger til tilkallingsvakter
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 01-03-2022

BPA søkes til Tjøme
Stendi AS
Er DU min nye assistent?
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 01-03-2022

Blind dame på 64 år søker assistent med godt humør
Mio BPA
Jeg er en sosial og hyggelig dame på 64 år som søker assistenter. Jeg liker å gå turer og reise. En gang i året ønsker jeg å komme meg til varmere strøk. Jeg tar gjerne også en tur på kino, konserter eller teater. Jeg bor alene, så jeg trenger hjelp til å handle og være med på diverse aktiviteter, i tillegg til å komme meg ut. Jeg trenger også bistand til husarbeid, klesvask, matlaging og lese post. Jeg håper du er glad i å lage sunn og god mat.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 18-02-2022

Kvinne i 60-årene søker tilkallingsassistent (BPA)
Humana BPA
Liker du å jobbe med mennesker? Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 20-02-2022

Brukerstyrt personlig assistent - 46% fast stilling
Ringsaker kommune BPA - brukerstyrt personlig assistanse
Personlig assistanse er et serviceyrke og din oppgave er å yte service og god praktisk assistanse etter instruks, slik at arbeidsleder kan leve sitt liv på den måten den ønsker og har behov for. Det er arbeidsleder, som din nærmeste overordnede, som definerer hva din stilling skal inneholde og hvilke arbeidsoppgaver du til enhver tid skal utføre.Vi søker: 1 Brukerstyrt personlig assistent i 46% fast stilling søkes til gutt på 12 år. Arbeidstiden vil variere, men fortrinnsvis på ettermiddag/kveld hverdager og helg med arbeidshelg hver 4 uke pr. stilling.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Brukerstyrt personlig assistent (BPA) til gutt 16 år
Stendi
Jeg går i 10. klasse på en ungdomsskole i bydel Østensjø og søker en rolig og hyggelig mann i 20- årene som kan hjelpe meg om morgenen, tre dager i uken. Det er viktig at du er forståelsesfull og kan legge til rette for næringsinntak før skolen begynner kl 09.00. Målet mitt er å komme meg på skolen til første time mandag, onsdag og fredag. Jeg er blant annet interessert i gaming og klatring.
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022

Jente 31 år Asker søker assistenter
Humana BPA
Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana. Jeg er en jente på 31 år, bor i egen leilighet i Asker og søker personlige assistenter i fast/tilkalling stilling.
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 17-02-2022

Personlige assistenter søkes til deltidsstillinger hos mann i Oslo
AssisterMeg AS
Det søkes etter 2 personlige assistenter i ca 25 % stillinger. Arbeidstider kan være både dag, kveld, natt og helg. Mannen som trenger assistanse bor i eget hjem. Han er rullestolbruker og har behov for praktisk hjelp og stell pga en muskelsykdom. Er ellers frisk, bruker ikke medisiner og er kognitivt oppegående. Mannen har mange venner, mye kunnskap, god utdannelse, har reist mye og kjenner flere språk. Har et godt humør og ser det som en fordel hvis de som skal jobbe hos han også har humoristisk sans. Hvem er du?
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022