Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Liker du å skape langsiktige relasjoner?
Klaravik
Klaravik har representanter i store deler av landet. Nå styrker vi laget og søker en distriktsansvarlig selger/megler for Vestfold og Telemark. Kundegrunnlaget i fylket er delvis opparbeidet, så det blir en kombinasjon av å jobbe med portefølje og nye kunder. Jobben går ut på å innhente auksjonsobjekter fra bransjene bygg og anlegg, landbruk og transport.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Imenco Havbruk vokser og trenger flere gode selgere!
Imenco
Imenco Havbruk Imenco Havbruk skal lansere en ny produktserie, vi skal vokse betydelig og vi trenger flere av de beste på laget vårt. Havbruk er en av verdens mest effektive og bærekraftige metoder for å produsere mat av høy kvalitet og utviklingen mot nye produksjonsmetoder og steder er raskt økende. Dette er Imenco allerede en del av, men ønsker nå å ta en enda større posisjon innen dette markedet.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Vil du jobbe med bilsalg hos oss?
Bil i Nord Harstad
Bil i Nord Harstad er i vekst og vi opplever sterk økning i bilsalget. Derfor søker vi etter en dyktig person som er interessert i bil, kan vise til resultater i salgssammenheng og som kan styrke vårt team. Bil i Nord er en av Nord-Norges største bilforhandler-kjeder, med avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana. Bil i Nord Harstad er autorisert forhandler av Volvo og Subaru, samt Polestar-partner. Som medarbeider hos Bil i Nord har du blant annet disse fordelene:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Selger heltid - Eplehuset Oslo City
Eplehuset
Er du en ambisiøs og ansvarsbevisst person som har høy indre motivasjon og drivkraft? Ønsker du muligheten til å jobbe med de beste produktene markedet har å tilby, samt levere service av ypperste kvalitet til våre kunder? Vi leter etter deg som gir alt for å lykkes og som klarer å motivere andre til å gjøre det samme! Eplehuset er Apples største og viktigste partner i Norge, og et selskap i stadig vekst. Vår butikk på Oslo City søker derfor etter en kollega som vil være med å begeistre våre kunder. Hvem ser vi etter?
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 13-02-2022

Maxbo Sinsen jakter motiverte deltidsselgere
MAXBO Sinsen
Har du lyst å jobbe med markedets råeste konsept for byggevarehandel i Oslo området? Vil du sikre solid vekst også i årene som kommer? Våre nyee medarbeidere skal ha god erfaring innen salg, og ha et ønske om å lykkes sammen med gode kollegaer. Vi søker selgere til vår avdeling innen maling/jernvare/sesong.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 04-02-2022

Intersport Sandnes søker energisk og sporty selgere til deltidsstilling, ski/sykkel og tekstil/fottøy.
Intersport Sandnes Maxi
DELER DU VÅR LIDENSKAP? Vi søker etter selgere med lidenskap for unike kundeopplevelser og interesse for sport og friluftsliv! Som selger for Intersport bør du være blid og utadvendt, ha et sunt konkurranseinstinkt, være fleksibel og ærlig. Vi ser etter deg som har kjennskap til sportsbransjen, liker å snakke med mennesker og utfører arbeidsoppgaver på eget initiativ. Salg og service
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 01-02-2022

Maxbo Sandefjord søker Selger trelast/byggevare
MAXBO Sandefjord
Ved Maxbo Sandefjord jobber det en gjeng dedikerte og dyktige medarbeidere. Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø hvor alle bidrar positivt slik at vi har det gøy på jobb. Sammen står vi på for at kunden skal få den beste kundeopplevelsen.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022

Vi søker selger til butikken vår i Sørlandsparken
Sørlandskjøkken
Sørlandskjøkken AS er en lokal kjøkkenprodusent på Sørlandet med butikker i Sørlandsparken Kristiansand, Arendal og på Forus i Stavanger. Produksjonen er på Lohnelier i Søgne. Bedriften ble etablert i 2006 og eies av tre ansatte. Vi er totalt 30 ansatte, omsetter for ca. 70 Mill i året og har god og sunn økonomi. Vi er i vekst og søker ny kollega til vår avdeling i Sørlandsparken. 
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Forsterkning med en salgkonsulent till Vestland Fylke
Dunlop Hilflex AS
DunlopHiflex AS er i rivende utvikling og vi søker deg som ønsker å være med å bygge opp vårt fremtidig marked på Vestlandet. Vi satser stort i Norge for tiden og trenger flere gode medarbeidere på laget. Vi er ikke så opptatt av hva du har drevet med fra før. Det viktigste for oss er at du har de rette egenskapene og motivasjonen for å drive med oppsøkende salg. OPPGAVER: Rollen innebærer å håndtere salg av · Industri- og hydraulikkslanger · Tilhørende produkter og tjenester · Løsningssalg
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Vi søker etter en selger med interesse for Bobil og Campingvogn.
Kroken Caravan AS avd. Østfold
Vi er på jakt etter en resultatorientert og dyktig medarbeider i salgsavdelingen som er opptatt av kvalitet i sitt arbeid, men samtidig kan løse varierte oppgaver effektivt. Du må like å jobbe allsidig, og være innstilt på å jobbe i en sesongbetont bransje med høyt arbeidspress i vår/sommersesongen. Har du erfaring fra bransjen eller med salg av kapitalvarer er det er pluss, men ikke noe krav. Vi leverer et komplett tilbud til våre kunder med eget verksted, stor Max Fritid utstyrsbutikk med tilbehør og entusiastiske medarbeidere med lang erfaring.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 13-02-2022