Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du den sultne selgeren vi ser etter ?
INFLATE AS
Vi leter etter en selgeren som…- Er en god lytter- Tenker verdiskapning- Tilpasser seg kundens behov- Gjør en grundig sjekk før innsalget og skjønner kundens behov- Har gode samarbeidsegenskaper- Tenker utenfor boksen…er det deg? Da burde vi snakke sammen!Inflate er et oppblåsbart eventyr!Etter å ha vært en startup i mange år er vi nå i gang med egen produksjon i Norge med spennende oppblåsbare produkter som er klare for å komme ut i verden.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

frilanser / selger søkes
Tenzi Norge As
Vi ser etter en frilanser/selger og kan tilby gode provisjonsordninger. Du vil være din egen sjef og kan selv bestemme din arbeidsdag. Du kan jobbe fra ditt eget hjemmekontor/hvor som helst i Norge/verden. Noe reisevirksomhet må påberegnes (møter med oss i Arendal og møter hos kunder). Du vil få nødvendig opplæring av våre produkter og tipps til potensielle kunder. Vi tilbyr gode provisjonsordninger, ev. fastlønn & provisjon & muligheter for bonuser etter innsats.
Registrert : 19-03-2023 Søknadsfrist : 31-05-2023

Vi trenger selgere på kveldstid/ Deltid
Fakturaservice As
Vi søker kvelds- selgere som skal ringe privatmarkedet og selge inn symbolprodukter(feks brosjyrer/kalendere). Vi skal bygge et lite team som kommer til å jobbe fra 1630-20.30 tirs-ons-torsdag, og planen er å ha det oppe å gå fra April. Fast timelønn og provisjon.
Registrert : 18-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Salgskonsulent
Maskineriet AS
Har du lyst til å jobbe i Norges største og beste Callsenter? Du har nå en unik mulighet til å jobbe med flere av Nordens største og beste oppdragsgivere innen sine felt, som Onecall , Fortum eller Allente.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

Interessert i å selge bøker?
Le concepteur
Kort oppsummert: -Ingen lønn. Kun provisjon. -4500 bøker å selge. -Veilende pris for boken er 200kr. -Jeg beholder 65 kr per bok, resten er ditt. Du bestemmer selv hvor dyrt du vil selge boken for. -Provisjon betales med en gang kunden har betalt for bøkene. -Ønsker du større avkastning så har du muligheten til å kjøpe bøkene mellom 50 og 60 kr per stk (avhengig av hvor mange du kjøper). -Boken er rettet mot sykepleier/hjelpepleier. Da er det en veldig stor salg potensial i hele Norge. Må snakke/skrive norsk flytende.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Har du interesse for byggefaget og trives med salg og service?
Montér
Som en del av Optimera AS, er våre Montérvarehus fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmestre og håndverkere. Vi er eksperter på byggevarer og gjør alt vi kan for at våre kunder skal få mer hos Montér med den beste kundeservicen. Ved Montér Haugesund søker vi nå etter deg som vil jobbe med salg av trelast og byggevarer i butikk.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 15-04-2023

Teknisk selger nye heiser
Otis AS
Teknisk selger nye heiser Selgeren vil være ansvarlig for Otis AS sitt salg av egne heiser til nye prosjekter og heiser i eksisterende bygg, fortrinnsvis i Bergen, Stavanger og Haugesund regionene, herunder utarbeidelse av tilbud og oppfølgning av tilbud. Salg i andre regioner kan forekomme. Selger vil bli gitt en grundig opplæring av Otis salgsteam på Hamar. Lokasjon/arbeidssted Oslo, Hamar, Bergen eller Stavanger. Noe reisevirksomhet må påregnes. Kvalifikasjonskrav
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Mobit Trondheim søker selger innen radiokommunikasjon
Mobit Trondheim (Lyd og Telesystemer AS Trøndelag)
Selger Radiokommunikasjon Vi søker en utadvendt og allsidig Selger/Bedriftsrådgiver som trives med høy aktivitet der kundene er i hovedfokus. Du vil arbeide med oppsøkende løsningssalg primært mot bedrifter i SMB segmentet. Vi leverer produkter og løsninger innenfor mobil, radiokommunikasjon og IT. Vi har bransjens sterkeste merkevarer i porteføljen, og du vil ha mange innganger og muligheter for å bygge en solid kundeportefølje
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023

Er du fremoverlent? Er du klar for utfordringer? Lyst å være med å skape?
Maskin og Tilhengersenteret As
Vi søker en dyktig selger til vår butikk i på Dal (Eidsvoll). Arbeidsoppgavene vil være salg av tilhengere, terrengkjøretøy, maskiner og stillassystemer. Vedkommende vil også jobbe direkte mot leverandører og ha en nøkkelrolle i forhold til vareutvalg, markedsføring og kampanjer. Det er viktig at den som ansettes jobber godt selvstendig, har gode datakunnskaper og liker å arbeide med både salg, prissetting og annonsering.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 26-04-2023

Studio Sommerfeldt \& Sommerfeldt Man søker deltidsmedarbeidere
Sommerfeldt Bærums Verk AS
Vil du bli en del av team Sommerfeldt? Vi søker etter nye salgstalenter til vår fine gjeng på Bærums Verk! Studio Sommerfeldt er en stor multibrandbutikk med fokus på unike handleopplevelser. Vi består av en dameavdeling, samt livsstil- og herreavdelingen vår; Sommerfeldt Man. Konseptet har også en egen nettbutikk: www.studiosommerfeldt.no.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 26-04-2023