Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Oppsøkende selger til autobransjen i Bodø og Nordland, nord for Saltfjellet
BERNER AS
Vil du bli vår nye, dyktige selger i Nordland? SELGER -- AUTO Vi søker etter en ny selger i Nordland, med hovedvekt i området Bødø og nord for Saltfjellet . Som salgsrepresentant i Berner vil du jobbe med sterke og anerkjente merkevarer som Berner og Kent. Du vil besøke både nye og eksisterende kunder, hvor du trives med å utfordre og bli utfordret. Dette er en selvstendig stilling med gode utviklingsmuligheter. Du vil ha en egen kundeportefølje og et eget salgsbudsjett. Det er viktig at du liker kundekontakt og å reise.
Registrert : 27-11-2020 Søknadsfrist : 07-12-2020

Forsikringsrådgiver / Selger
Øyra Assuranse As
Vi søker ny medarbeider som ønsker en karriere i en spennende bransje. Vi søker deg som bobler over av godt humør, arbeidsglede, sterkt konkurranseinstikt og samtidig motiveres av resultatbasert lønn.
Registrert : 27-11-2020 Søknadsfrist : 01-01-2021

Ordr søker Norges beste selger!
Ordr
Om jobben Vi er på jakt etter en dyktig eller flere dyktige selgere som kan vise til initiativ og driv utover det normale som trigges av høyt tempo, digitalisering og gode kundeopplevelser. Vi ser etter deg som er god på kommunikasjon og relasjonsbygging. Du har høy arbeidskapasitet, evner å prioritere din egen hverdag og trives med å jobbe med salg mot nye kunder i en KPI drevet organisasjon i sterk vekst. Hvem er vi?
Registrert : 26-11-2020 Søknadsfrist : 08-12-2020

Salgskonsulent Winback
Bemanningsbyraaet
Salgskonsulent Winback Vi søker en dyktig selger til vår Winback-avdeling
Registrert : 25-11-2020 Søknadsfrist : 31-12-2020

Business Development Specialist til Mölnlycke
Mölnlycke Health Care AS
Ønsker du å jobbe med utvikling og forbedring av helsevesenets resultater verden over? Hvis svaret er ja, da tenker du som oss og burde vurdere dette som ditt neste karrieresteg og søke på denne spennende stillingen. Vi søker etter en dyktig og erfaren Business Development Specialist, som vil ha ansvaret for utvikling og markedsføring av forretningsområdet Negativ Pressure Wound Therapy (NPWT).
Registrert : 24-11-2020 Søknadsfrist : 04-01-2021

Telefon SELGER; timelønn - provisjon
NOR Personal AS
Vi søker snarest TELEFON SELGER / SALGSTALENT som brenner for gode resultater. Vår kunde jobber mot både bedrifts- og privatmarkedet samt humanitære organisasjoner, og deres samarbeidspartnere er velkjente og seriøse aktører med anerkjente produkter og tjenester. Trives du med å prate i telefonen? Motiveres du av
Registrert : 24-11-2020 Søknadsfrist : 20-12-2020

Selger i Posten Norge
Divisjon E-Handel og logistikk
Spennende jobb som SMB selger Divisjon E-handel og Logistikk Norge, Salg SMB søker nytenkende og entusiastisk selger til vår SMB avdeling i Stokke.
Registrert : 23-11-2020 Søknadsfrist : 04-12-2020

Er du vår nye salgshelt?
Centric IT AS
Er du hardtarbeidene og liker frihet? Da vil vi gjerne ha deg med på laget!
Registrert : 20-11-2020 Søknadsfrist : 31-12-2020

Vi søker Bobil selger
Nordic Caravan AS
Vi opplever sterk vekst og har behov for å utvide vårt salgsteam og søker derfor etter deg. Du bør ha: Erfaring fra salg, og gjerne fra salg av kapitalvarer.Stå på evne og lyst til å skape resultaterServiceinnstilt, godt humør og kundefokus.Evne til å skape gode relasjoner.Datakunnskaper.Fleksibilitet i forhold til arbeidstid og sesongsvingninger. Vi kan tilby:
Registrert : 20-11-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Byggmakker Sør AS avd. Dokka søker Selger trelast/byggevare i 100 % stilling
Byggmakker Sør avd Dokka
Generelle krav for stillingen: Du må ha gode egenskaper som relasjonsbygger. Du er strukturert og målrettet som daglig har tett oppfølging og kontakt med så vel eksisterende som potensielle nye kunder. Du er flink til å kommunisere med kundene, og innehar en genuin interesse for å skape fornøyde kunder. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-11-2020 Søknadsfrist : 06-12-2020