Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Spesialgrossisten Sør avd. Vestfold Telemark søker en fremoverlent selger
Spesialgrossisten Sør A/S Vestfold Telemark
Vi ønsker oss en positiv, initiativrik og ansvarlig kollega. Som vår selger har du en viktig rolle med å selge lokal og kortreist mat til våre kunder i Vestfold Telemark. Vi arbeider sammen som et team for å nå våre mål og søker etter deg som blir motivert av å jobbe sammen med serviceinnstilte kollegaer. Det er viktig at du trives med å arbeide strukturert og er løsningsorientert. Du må håndtere korte tidsfrister, samt perioder med høy aktivitet. Arbeidets art krever at du ha god fysisk helse. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Vi søker selger traktor og maskiner
Akershus Traktor AS
Akershus Traktor er Europas største forhandler av Valtra traktorer og forhandler i tillegg en rekke andre markedsledende produsenter av landbruksutstyr. Til vår avdeling på Toten søker vi selger for traktor og redskap med tilhørende utstyr, i område Gran, Lunner, Østre- og Vestre Toten. Vi søker en operativ og selvstendig selger til en markedsledende bedrift i en spennende region. Selger vil få ansvar for et godt opparbeidet distrikt, med et aktivt jordbruksområde med stor variasjon i produksjon, samt et spennende entreprenørmarked. Arbeidsoppgaver
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Lyst på sommerens feteste jobb? se hit.
Safey As
Vi mener å ha Norges beste smarthussystem som tar opp kampen mot de etablerte selskapene, derfor går vi hardt til verks ved å sørge for at alle våre kunder sitter igjen med en god og trygg følelse i hjemmet sitt. Vi leverer smarthus som kombinerer fremtidens smarthus med det etablerte og kjente alamkonseptet i Norge. Vi er allerede på radaren til konkurrenten, men vi stopper ikke med et lite blipp, vi skal sørge for at hele Norge skal få den sikkerheten og smartheten de fortjener i sitt eget hjem og stue.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

POWER Kristiansund søker serviceinnstilte  og engasjerte deltidselgere
Power Norge AS
POWER Kristiansund søker serviceinnstilte og engasjerte deltidselgere  Norskeide POWER er Nordens nye elektrogigant med nærmere 200 butikker og 4400 medarbeidere – og vi vokser stadig. Vil du være med og ta POWER til nye høyder?   Som deltidsselger i POWER kan vi tilby deg en variert hverdag, hvor ingen dager er like og der løsningsforslag og dialog med kunden er i sentrum.  
Registrert : 03-07-2022 Søknadsfrist : 02-08-2022

SELGER TRAKTOR / LANDBRUKSMASKINER FRON TRAKTOR SERVICE TYNSET AS
Fron Traktor Service Tynset AS
VIL DU BLI VÅR NYE SELGER FOR LANDBRUKSMASKINER PÅ TYNSET? Vi søker selger for traktor / landbruksmaskiner, med hovedansvar for Tynset, Os i Østerdalen, Tolga, Engerdalen, Rendalen, Alvdal, Folldalen og deler av Stor-Elvdal. Som selger hos oss har du ansvaret for salg av gode og kjente merkevarer i et stort og rikt landbruksdistrikt. Arbeidsoppgaver: Salg av maskiner nye og brukte, innenfor landbruk, vei og anlegg. Oppfølging av eksisterende og nye kunder gjennom utstrakt kundekontakt.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Vil du ha nye kolleger? Det vil Megaflis Sandnes og!
Megaflis AS
Noe av det fineste med å jobbe i Megaflis er menneskene man jobber sammen med. I Megaflis finner du rause, morsomme og dedikerte medarbeidere. Det er et sted hvor vennskap dannes og kunnskap deles. Og de som jobber der, er alle håndplukket til sin stilling. Nå skal det håndplukkes på nytt -- og hvem vet, kanskje er det akkurat deg vi trenger?
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Er du vår nye superselger?
Cramo AS (Stor-Oslo/Salg Øst)
Drømmer du om en fleksibel arbeidshverdag hvor innsatsen og jobben du legger ned i stor grad vil påvirke ditt endelig resultat? En arbeidshverdag hvor du får mulighet til å styre dagene dine selv, og legge til rette for at du kan yte best mulig? Som selger i Cramo og vår avdeling Stor-Oslo, vil du selge inn produkter og utstyr av ypperste klasse til våre kunder. Vi har en stor utstyrspark, og er stolte av at vi tør å satse på nytt og moderne utstyr slik at vi alltid kan tilby kundene våre det beste på markedet.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Åpen søknad: Selger søkes til 7-Eleven Nationaltheatret jbst. Abelhaugen
[7149] 7-Eleven Nationaltheatret jbst. Abelhaugen
Vi søker en selger som trives i kontakten med kundene, bak kassa, elsker å selge mat og drikke til travle kunder, og som ønsker å bidra til et entusiastisk og godt arbeidsmiljø. Som selger i 7-Eleven vil du få varierte arbeidsoppgaver, en hektisk hverdag og gode kolleger som fort kan bli venner for livet. Hvis du har et lite konkurranseinnstinkt, tipper vi at du vil ha det gøy med alle salgskonkurransene vi kjører! **Hvem er du?**Kanskje du har butikkerfaring, eller du er klar for din første jobb i butikk? Uansett kan du være den riktige for jobben, så lenge du er
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

DK Company Norge søker selger til Saint Tropez
DK Company Norge AS
Saint Tropez søker en dyktig selger som skal ivareta salget og den daglige kundekontakten med våre kunder i Oslo, deler av Akershus, Sørlandet, Trøndelag og Nord-Norge. Som selger har du ansvar for eksisterende kunder, men du har motet og ikke minst evnen til å åpne nye salgsdører og skape nye sterke kunderelasjoner. Du har høy < egendrive>, vinnermentalitet og er ambisiøs samt at du trives og fungerer godt i et team. At du kan bevise gjennom tidligere jobber som selger at du er god til å kommunisere og skape resultater.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Anton Sport Triaden søker deltider med passion for ski, sykkel, løp, trening og friluft.
Anton Sport AS
Anton Sport er en ekte godteri butikk for de som setter pris på kvalitet, eventyrlig service, og bransjens beste merkevarer. Ønsker du å jobbe i en helt rå sportsbutikk? Vi søker nå selgere til vår nye butikk som snart åpner på Triaden Lørenskog senter Dette blir et flaggskip i Anton familien, 1000m2 med høykvalitetsvarer og den beste fagkunnskapen med Norges flinkeste ansatte. Lista ligger skyhøyt, men hvis du er rett person, får du jobbe med de sterkeste merkevarene og Norges mest innovative kjede.
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 27-07-2022