Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Varmefag Arendal søker motivert selger
Varmefag Arendal Varmesenter As
Arbeidsoppgaver Kundebehandling Oppfølging av nye og eksisterende kunder- Salg av ovner, peiser, piper og tilbehør. Mottak og bestilling av varer Rydde og holde butikken ren. Kvalifikasjoner/Ønsker til søker God Økonomisk forståelse. Strukturert ,selvstendig og ryddig. Erfaring med salg er ønskelig Erfaring fra butikk Førerkort klasse B Godt humør og interesse for mennesker Må kunne beherske pc Vi Tilbyr
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 06-04-2021

Har du interesse for bil og trives med salg? Vi søker selger for ALUCA bilinnredning
Oulie-Hansen AS
Oulie-Hansen søker ny selger som skal ha ansvar for å jobbe aktivt med salg av Aluca bilinnredning. Den nye personen vil få en viktig rolle i Alucas videre vekst i Norge og ansvar for et eget distrikt. Her vil du få mulighet til å skape resultater sammen med resten av teamet. Du vil få en variert hverdag, og jobbe med ett meget spennende produkt. Aluca Bilinnredning er bygget i 100% aluminum. Dette gir laveste vekt, og gjør oss til den mest miljøvennlige aktøren på markedet. Arbeidsoppgaver og ansvar:
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 25-03-2021

Maxbo Stormarked Tønsberg søker motivert Selger
MAXBO Stormarked Tønsberg
Ved Maxbo Stormarked Tønsberg er vi ca 50 dedikerte og dyktige medarbeidere som jobber sammen så kunden har alt de trenger til sitt prosjekt. Vår nye medarbeider skal ha god erfaring innen salg, og ha et ønske om å lykkes sammen med gode kollegaer.
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 15-03-2021

Maxbo Rjukan søker en dyktig og resultatorientert ekstrahjelp
Maxbo Rjukan
Vi søker etter en motivert Selger til vårt varehus. Er du en engasjert person som har fokus på god kundeservice ønsker vi at du tar kontakt. Maxbo varehusene har et trivelig, uformelt og til tider hektisk arbeidsmiljø hvor alle bidrar positivt slik at vi har det gøy på jobb. Sammen står vi på for at kunden skal få den beste handleopplevelsen.
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 20-03-2021

Vil du være med å bygge Maxbo Rjukan videre?
Maxbo Rjukan
Med rundt 1600 ansatte fra Mandal i sør til Trondheim i nord, er Maxbo i dag en av Norges største byggevarekjeder, tilrettelagt for både profesjonelle aktører og privatmarkedet. I våre varehus finner du alt du trenger til prosjektet ditt, enten det er maling, materialer, verktøy eller gode råd fra våre dyktige ansatte. Maxbo-kjeden drives av Løvenskiold-Vækerø AS, som har røtter tilbake til 1649.
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 20-03-2021

Er du dyktig med kunder og trives bak rattet?
StudentConsulting
På vegne av iSEKK er vi på jakt etter deg som ønsker en variert heltidsstilling der du har kundedialog og arbeider med salg - samtidig liker du å være på farten. Kan det være deg vi søker? iSEKK kan tilby en spennende arbeidshverdag, solid opplæring og gode langsiktige muligheter i selskapet. Her vil du jobbe for en av logistikkbransjens mest innovative og hurtigst voksende bedrifter! I denne stillingen vil du blir en del av deres salgsteam og rapporterer til salgsleder. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 06-04-2021

Er du vår nye proaktive selger, gjerne med bakgrunn i mekanisk industri?
LSI Welding AS
Selger
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 05-04-2021

Salgskonsulent butikk
Telliberry As
Er du en toppselger på utkikk etter nye utfordringer og neste steg videre i karrieren? Nå har du muligheten til å jobbe med et salgsteam som brenner for salg, utfordrer deg til å bli enda bedre og belønner gode prestasjoner! Telliberry er i stadig vekst og søker nå etter en ny kollega til vår butikk på Liertoppen. Hvis du er villig til å ta utfordringen skal vi gi deg bransjens beste salgsopplæring, en uslåelig lønnsmodell og utmerkede muligheter til å klatre på karrierestigen. Hvem søker vi?
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021

Salgskonsulent butikk
Telliberry As
Er du en toppselger på utkikk etter nye utfordringer og neste steg videre i karrieren? Nå har du muligheten til å jobbe med et salgsteam som brenner for salg, utfordrer deg til å bli enda bedre og belønner gode prestasjoner! Telliberry er i stadig vekst og søker nå en ny kollega til vår butikk på Stovner. Hvis du er villig til å ta utfordringen skal vi gi deg bransjens beste salgsopplæring, en uslåelig lønnsmodell og utmerkede muligheter til å klatre på karrierestigen. Hvem søker vi?
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021

Salgskonsulent butikk
Telliberry As
Er du en toppselger på utkikk etter nye utfordringer og neste steg videre i karrieren? Nå har du muligheten til å jobbe med et salgsteam som brenner for salg, utfordrer deg til å bli enda bedre og belønner gode prestasjoner! Telliberry er i stadig vekst og søker derfor nye kolleger til vår butikk på Furuset. Hvis du er villig til å ta utfordringen skal vi gi deg bransjens beste salgsopplæring, en uslåelig lønnsmodell og utmerkede muligheter til å klatre på karrierestigen. Hvem søker vi?
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021