Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du den nye selgeren ved YX 7-Eleven Ålgård
[7541] YX 7-Eleven Ålgård
Vi søker en selger som trives i kontakten med kundene, bak kassa, elsker å selge mat og drikke til travle kunder, og som ønsker å bidra til et entusiastisk og godt arbeidsmiljø. Som selger i YX 7-Eleven vil du få varierte arbeidsoppgaver, en hektisk hverdag og gode kolleger som fort kan bli venner for livet. Hvis du har et lite konkurranseinnstinkt, tipper vi at du vil ha det gøy med alle salgskonkurransene vi kjører!
Registrert : 14-05-2021 Søknadsfrist : 11-06-2021

Maxbo Valdres søker motiverte Selgere
MAXBO Valdres
Maxbo Valdres har et trivelig, uformelt og til tider hektisk arbeidsmiljø hvor alle bidrar positivt slik at vi har det gøy på jobb. Sammen står vi på for at kunden skal få den beste handleopplevelsen.
Registrert : 14-05-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Vikarstilling som møbelselger i Bohuskjedens flaggskip.
Bohus Forus
Da en av våre ansatte skal ut i barselpermisjon, søker vi etter en vikar i 30% stilling som møbelselger i varehuset. Mulighet for forlengelse eller fast stilling. Som møbelselger hos oss blir det jobbing både kvelder og annenhver lørdag. Mulighet for mer i ferie og i høytider. Stillingens hovedfunksjon er salg av møbler, og stillingen vil måles på dette. Andre arbeidsoppgaver kan være kasse, vareutpakking/eksponering, montering m.m. Stillingen innbærer tunge løft, god fysikk er påkrevd. Vi søker kandidater som er:
Registrert : 14-05-2021 Søknadsfrist : 24-05-2021

Suksessfull salgsbedrift utvider til Kristiansand og søker sultene selgere!
Rogaland Alarmtjenester AS
Vi er et etablert partnerfirma av Norges største sikkerhetsselskap, og har i 2020 og 2021 opplevd enorm vekst. Vi holder til i Haugesund, Stavanger, Bergen og utvider nå også til Kristiansand! Som salgskonsulent hos oss får man oppleve idyllen på Sørlandet samt fjord og fjell på salgsturer rundt om på Vestlandet. Flere av de beste selgerne i landet jobber hos oss, så vi har muligheten til å reise rundt og lære av hverandre. Noen av disse selgerne kan også motbevise at man må ha en bakgrunn med salg for å lykkes.
Registrert : 12-05-2021 Søknadsfrist : 22-06-2021

Er du glad i salg av byggevarer og ekspert på kundeservice? Se hit!
Montér Gjøvik
Montér Gjøvik søker etter selger til innebutikken i 100 % fast stilling. Vi håper du vil bli en del av vår fagkompetente og engasjerte gjeng! Her vil du jobbe med alt fra arbeidstøy, til interiør og maling, gulv, verktøy og mange andre varegrupper som våre kunder trenger til oppussing av sine hjem. Du vil etter hvert få ditt fagområde, som du skal ha ansvaret for.
Registrert : 12-05-2021 Søknadsfrist : 25-05-2021

50% Selger stilling!
Elkjøp Phonehouse Kløverhuset & Laksevåg
Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, for du er både løsningsorientert og opptatt av resultater. Du elsker å nå målene dine - og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv lærevillig, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!
Registrert : 12-05-2021 Søknadsfrist : 24-05-2021

Vi søker flere superselgere til fast ansettelse til vår butikk i sterk vekst!
CHANGE OF SCANDINAVIA
Vi søker flere superselgere til fast ansettelse til vår butikk i sterk vekst! Til Change konseptbutikk på Kvadrat kjøpesenter søker vi deg som:
Registrert : 10-05-2021 Søknadsfrist : 06-06-2021

Super selger søkes
Elkjøp Vinterbro
Ønkser du å bli best ? Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert. Du elsker å nå målene dine - og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv kunnskapsrik, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!
Registrert : 10-05-2021 Søknadsfrist : 28-05-2021

Er du glad i salg av byggevarer og ekspert på kundeservice? Se hit!
Montér Ål
Montér Ål er en stor aktør i området innenfor salg og distribusjon av byggevarer, og består av hyggelige, fagkompetente og engasjerte medarbeidere. Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø med gode kollegaer og søker nå etter selger til en 100 % fast stilling. Dette er en allsidig stilling med varierte arbeidsoppgaver hvor du vil jobbe med salg av byggevarer innen mange ulike varegrupper som våre kunder trenger til oppussing av sine hjem.
Registrert : 10-05-2021 Søknadsfrist : 23-05-2021

Selgere VERO MODA Kvadrat
Bestseller
Vi søker flere dyktige og resultatorienterte selgere med en brennende interesse for mote og salg til Vero Moda Kvadrat. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt service nivå. Som butikkselger blir du en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ønsker deg som ser en fremtid i Vero Moda. Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt! VI SØKER FØLGENDE STILLINGER:
Registrert : 10-05-2021 Søknadsfrist : 16-06-2021