Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Selger ettermiddag/ kveld deltid eller heltid
Manov Global AS
Vi ønsker å fortsette den gode trenden og ekspanderer vårt hovedkontor i Oslo med flere selgere. Vi søker salgskonsulenter som ønsker å lære salg og er på utkikk etter en jobb ved studiene eller som en faststilling. Som salgskonsulent vil din viktigste oppgave være å oppsøke kunder for salg av et lettsolgt produkt alle har fra tidligere. Det gir deg en morsom jobb og en solid lønn. Kvalifikasjoner: 16 år eller eldreSnakker Norsk eller SvenskKan jobbe deltid eller heltid Arbeidstider:
Registrert : 14-08-2020 Søknadsfrist : 21-08-2020

TEKNISK UTESELGER VA
Georg Fischer AS
Georg Fischer AS leverer høykvalitets rørsystemer bestående av rør, fittings, ventiler, automasjonsprodukter og plastsveisemaskiner. Kundene er norsk industri, kommuner, oppdrettsnæringen og VA bransjen. Vårt kontor og serviceverksted ligger på Rud i Bærum, hvor vi i dag er 13 ansatte. Georg Fischer er et verdensomspennende konsern med hovedkontor i Schafhausen, Sveits. Vi er mer enn 14500 ansatte, med utstrakt global tilstedeværelse og en total omsetning på ca 35 milliarder NOK.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 22-09-2020

Er du på jakt etter en spennende og lønnsom salgsjobb? SE HIT!!
Falck Alarm By Verisure As
Ønsker du å bli en del av et fremoverlent og sosialt sterkt salgsmiljø, bør du lese videre! Hvem er vi:
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 10-10-2020

POWER Nordfjord søker selger til å jobbe 50% -100%
Nordfjord Tekno AS
POWER Nordfjord søker salgsleder til å jobbe 50% -100%. Derfor søker vi en engasjert selger, med MOT, GLEDE og BEGEISTRING! Er du målbevisst, energisk og opptatt av å yte god service? Vi i Power Nordfjord ønsker å bli best på service og kundebehandling i Norge og håper du er rett person til å hjelpe oss nå det målet.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 22-09-2020

Selger deltid 25% JYSK Fauske
JYSK AS Fauske
Jobb-beskrivelse Er du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en bedrift i stadig vekst? Liker du å jobbe i et miljø med høyt tempo og liker utfordringer? Da er det kanskje akkurat deg vi er på utkikk etter. Du viser engasjement og?
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 25-08-2020

Selger deltid 50% vikariat JYSK Nordfjordeid
JYSK Nordfjordeid
Jobb-beskrivelse Er du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en bedrift i stadig vekst? Liker du å jobbe i et miljø med høyt tempo og liker utfordringer? Da er det kanskje akkurat deg vi er på utkikk etter. Du viser engasjement og…
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 25-08-2020

Klar til å satse på en karriere innen salg?
Lux Norge AS
Våre produkter gjør at vi kan puste inn ren luft innendørs - og nettopp innemiljø er et svært dagsaktuelt tema, spesielt i disse tider. Derfor er vi på jakt etter flere kandidater som ønsker å skape seg en karriere innen salg og som vil bistå oss med å hjelpe flere kunder til å få et rent innemiljø. Ønsket profil:
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 23-08-2020

Vi søker deg med YES faktor!
Dreamwork for kunde
Vi samarbeider i dag med en kunde som er et godt og stabilt selskap innenfor IT verden og tilbyr god fagkompetanse. De er et internasjonalt selskap med ca 1500 ansatte med hovedkontor i Oslo. Ønsker du å lære mer om IT og jobbe med salg på eksisterende kunder? Da må du lese videre! Hva kan vi tilby deg Du vil komme inn i et firma med et godt og sosialt miljøFaglig dyktige menneskerSamarbeid på tvers av avdelingeneDu får lære deg IT verden Hva vi ser etter deg som har
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Power Vestkanten søker Norges råeste deltids selgere.
Power Norge AS
POWER Vestkanten vokser og søker Norges beste deltids selgere, med MOT, GLEDE og BEGEISTRING! Hos oss handler det om å bli sett, men også om å få andre til å se deg. Vi vet at det er avgjørende for alle medarbeidere -- uansett stilling -- at de er informerte, har den kunnskapen de trenger i sitt daglige arbeid, blir involverte og fulgt opp og får konstruktive tilbakemeldinger. Dette er avgjørende for alle. Man må være trygg for å gjøre en god jobb. I POWER har vi et uttrykk som vi kaller mulighetenes arbeidsplass Fantastisk? Ja! Det er helt sant og noe vi skal bevise i årene som kommer.
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 01-09-2020

POWER Fredrikstad søker deltidsselgere!
Power Norge AS
POWER Fredrikstad søker flere deltidsselgere, med MOT, GLEDE og BEGEISTRING! Hos oss handler det om å bli sett, men også om å få andre til å se deg. Vi vet at det er avgjørende for alle medarbeidere -- uansett stilling -- at de er informerte, har den kunnskapen de trenger i sitt daglige arbeid, blir involverte og fulgt opp og får konstruktive tilbakemeldinger. Dette er avgjørende for alle. Man må være trygg for å gjøre en god jobb. I POWER har vi et utrykk som vi kaller mulighetenes arbeidsplass Fantastisk? Ja! Det er helt sant og noe vi skal bevise i årene som kommer.
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020