Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Assistent søkes til fast stilling
Stendi AS
Jeg er en 21 år gammel jente som sitter i elektrisk rullestol og bor i en hyggelig leilighet i Lier. Jeg trenger assistanse til de fleste gjøremål iløpet av dagen. Jeg er en jente med godt humør, positiv, åpen og ærlig. Jeg har mine utfordringer og i noen perioder er jeg dårligere enn andre og har derfor gode assistenter for å få hverdagen til å gå rundt.
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 14-09-2020

Voksen mann søker praktisk anlagt personlig assistent.
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en gift, voksen mann, aktiv i samfunnsliv, bosatt i Nannestad og har en deltidsjobb i Oslo. Nannestad ligger i nærheten av Gardermoen flyplass, ca. 60 km. nord for Oslo. Som rullestolbruker trenger jeg assistanse til en rekke praktiske gjøremål som jeg ikke klarer å utføre selv. Alt fra bilkjøring, trille rullestol, praktiske oppgaver i hus og hage, matlaging, hjelp til påkledning og den slags er blant de viktigste oppgavene.
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 10-09-2020

Vi søker personlige assistenter i Moss-området!
Aberia Avlastning/BPA AS
Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) er en måte å organisere praktisk bistand og opplæring på for personer med langvarig og stort behov for personlig assistanse. Formålet med BPA er å gi personer med stort hjelpebehov større frihet til å styre tjenestene og hverdagen selv. Vi søker etter tilkallingsvikarer som personlige assistenter til flere tjenestemottakere i Moss-området. Det vil være ulike behov for assistanse, og dermed vil arbeidsoppgavene variere.
Registrert : 03-08-2020 Søknadsfrist : 23-08-2020

Snart 21 år gammel jente søker assistenter!
Uloba - Independent Living Norge SA
Sosial og blid jente når alt er på stell! :-) Bosatt landlig til ca 13min. fra Fredrikstad sentrum, med plass til husdyr/friluftsliv. Rullestolavhengig, uten språk, men lett å tyde! Har sansen for de gode tingene i livet. Elsker god mat, lange måltider og små sosiale settinger hvor du er engasjert og oppmerksom. Glad i sang og musikk, ser gjerne en film. Du må være en nøyaktig, pliktoppfyllende og ansvarsfull person, med glimt i øyet! :-) Beherske norsk skriftlig og muntlig. Foretrekker kvinnelige søkere pga. arbeidets art.
Registrert : 31-07-2020 Søknadsfrist : 10-09-2020

VIKAR FOR PERSONLIG ASSISTENT=TILKALLINGSASSISTENT
Uloba - Independent Living Norge SA
Bevegelseshemmet og litt utviklingshemmet ”jente” (55) søker tilkallingsassistent, dvs vikar når ansatt assistent ikke kan møte på jobb. Arbeidet er praktisk bistand med husarbeid/rydding/renhold i 2-roms leilighet og ledsager samt sjåfør til sin personbil for handling/utflukter/kafebesøk etc. Omfatter også hjelp med stell av 2 undulater i bur. Arbeidet gjøres normalt tirsdager og torsdager på dagtid med 4-6 timer pr dag. Fast avtale hver 2. fredag kan også være aktuelt i tillegg. Arbeidssted Sofiemyr i Nordre Follo (tidl. Oppegård).
Registrert : 30-07-2020 Søknadsfrist : 09-09-2020

Liker du variasjon og reiser?
Uloba - Independent Living Norge SA
Er rullestolbruker og yrkesaktiv journalist. Er aktiv på mange felt, og tilbyr varierte dager... Søker etter en trivelig og arbeidsglad personlig assistent. Arbeidstiden er ca. 20 timer pr/måned fordelt på en fast kveld hver 2. uke, og hver 6. helg. Arbeidssted vil hovedsakelig være Sentrum/Grünerløkka i Oslo eller hytte i Oslo. Fint om du bor nær... Fordel med erfaring fra tilsvarende arbeid, men ingen betingelse. Førerkort er eneste forutsetning.
Registrert : 30-07-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Personlig assistent søkes
Uloba - Independent Living Norge SA
Ung mann i 20-årene søker etter assistent med pågangsmot og godt humør. Oppgave: Å være sammen med den du jobber for i aktiviteter. Matlaging og husarbeid. Det er viktig å gjøre mest mulig sammen med den du jobber for, for å utvikle selvstendighet. Stillingsstørrelse: Deltid. Arbeidssted: Steinkjer Du må være punktlig, pålitelig og trygg på deg selv. Det kreves ikke formell kompetanse. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Opplæring vil bli gitt. Arbeidstid blir på ettermiddag og kveld i ukedager, og helgearbeid, oppsatt i 12 ukers plan.
Registrert : 30-07-2020 Søknadsfrist : 09-08-2020

Personlig assistent/venn - sosialisering og aktiviteter
OJ Assistanse
Mann i trettiårene som i lang tid har slitt med angst, depresjon og sosial usikkerhet søker varme mennesker, som på en naturlig og vennskapelig måte kan finne og bli med på sosiale aktiviteter, samt være gode samtalepartnere. Formålet er å bygge selvtillit, sosiale nettverk, og skape gode opplevelser. Det søkes personer fra ca. 25-35 år, med varig tilknytning til Oslo-området, som ser for seg å være med over år. Aktivitetene vil spenne fra bynære ting til reiser over flere dager, med spesielt fokus på friluftsliv. Alle kostnader dekkes.
Registrert : 30-07-2020 Søknadsfrist : 08-09-2020

PERSONLIG ASSISTENTER SØKES
Regine Elvevold
Jeg er ei jente på 21 år som går masterstudiet i rettsvitenskap i Tromsø. Jeg søker etter personlige assistenter som skal assistere meg i hverdagen på UiT (eller hjemme) ved å «være mine øyne, ører, armer og bein». Jeg har nedsatt bevegelse (rullestolbruker) og redusert syn/hørsel, men har gode hjelpemidler.
Registrert : 29-07-2020 Søknadsfrist : 12-08-2020

Stabile, fleksible og omgjengelige assistenter søkes
Uloba - Independent Living Norge SA
Ung kreativ jente i midten av 20 årene, søker ut i fra arbeidets art kvinnelige personlige assistenter. Primært arbeidstid er ettermiddag/kveld, dagtid og noe helgearbeid samt helligdager. (12 ukers turnus) Mulighet for ekstra arbeid som tilkallingsvikar. Arbeidsdagene kan være rutinepregede og varierte alt etter behov. Det kan være dagligdagse ting bla. (vask, rydding, matlaging) og noe vedlikehold, trenger også assistanse til å reise på turer til bekjente og hjelp til og fra behandling, noe reiser er også aktuelt.
Registrert : 28-07-2020 Søknadsfrist : 07-09-2020