Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Søker tre brukar styrt personleg assistent i ulike stillingar
Uloba - Independent Living Norge SA
Eg er ein ung mann på 23 år som søkjer etter personlege assistentar med oppstart snarast. Eg nyttar rullestol og treng assistanse ved ulike aktivitetar. Arbeidsoppgåvene er allsidige med både praktiske og personlege gjeremål. Det vert lagt vekt på personlege eigenskapar som: Positiv haldningGode samarbeids- og kommunikasjonsevnerEr fleksibel og løysingsorientertHar evne og ynskje om å tileigne seg ny kunnskap og nytte dette aktivt i arbeidet Vi tilbyr:
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 25-11-2020

Vil du bli min assistent?
Stendi Assistanse
Hei! Er du ute etter en spennende og givende jobb som brukerstyrt personlig assistent? Jeg er ei dame i 50-årene som søker assistenter til å jobbe i min ny oppstartede BPA- ordning. Jeg er døvblind, men har noe syn, og bruker derfor tegn til tale (tegnspråk) for å kommunisere.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 13-11-2020

Vil du vere min personlege assistent?
Uloba - Independent Living Norge SA
Eg er ein 30-årig mann med Downs syndrom som søker personleg assistent. Eg treng noko assistanse til følgjande: vere med meg på arbeidvere med meg på fritidstilbod og aktivitetar, som turar, fisking, kino, konsertar, kafebesøk og meirhandle saman med meg og vere med å lage mat med megvere med meg på treningsstudio og i symjehallhjelpe meg med husvask Eg er på jakt etter ein assistent som har godt humør og er omsorgsfull, påliteleg og punktleg- og ikkje minst er initiativrik og likar å kome seg ut.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

På utkikk etter en tilkallingsjobb?
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg trenger tilkallingsvikar som min brukerstyrt personlig assistent. Brukerstyrt personlig assistanse er et likestillingsverktøy som bidrar til at jeg får leve det livet jeg ønsker. Trenger pr i dag tilkallingsassistenter. Jeg vil bli din daglig arbeidsleder, ULOBA din arbeidsgiver. Jeg er en voksen dame som har blant annet kultur og strikking som interesse, og jeg liker også shopping når anledningen byr seg. Jobben består blant annet av:
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 25-11-2020

Mann 30 år søker brukerstyrte personlige assistenter (BPA)
Uloba - Independent Living Norge SA
Hei, jeg heter Espen, og jeg er på utkikk etter flere brukerstyrte personlige assistenter (BPA). Jeg er hovedsakelig ute etter tilkallingsassistenter, altså noen som kan steppe inn ved sykdom e.l. Stillingen er lønnet gjennom Uloba SA, som tar seg av det administrative, mens jeg fungerer som arbeidsleder. Lønnen er 182,55 per time, pluss alle vanlige tillegg; kveld, helg, helligdager o.l.
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 24-11-2020

Viktig jobb som personlig assistent med kommunikasjon i fokus
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en godt voksen kvinne med en funksjonsnedsettelse som gjør at jeg trenger assistanse til det meste i dagliglivet. Jeg bor med samboer i bydel Alna i Oslo. Vi har bodd sammen i over 25 år og er nå i en fase i livet hvor vi kun vil leve sammen som familie. Der kommer BPA og gode assistenter inn som en essensiell brikke for at jeg skal kunne leve selvstendig og bidra som likeverdig familiemedlem og samboer.
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 25-11-2020

Personlig assistent -- våken natt fast stilling + tilkalling
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg søker etter en assistent til en nattstilling, gjennomsnittlig 15,5 t pr uke i en 4 ukers plan hvor hver 4. uke er fri. Det er til sammen 7 netter fordelt på de 3 andre ukene. Arbeidstid kl 23.00-08.00. Opplæring i oktober/november, etter godkjent politiattest. I tillegg søker jeg tilkallingsassistenter i de faste assistenters fravær på både dagtid, kveld og natt. Arbeidstid kl 08.00-15.30, 15.30-23, 23-08.00 Jeg søker etter en assistent for praktiske arbeidsoppgaver, alt fra husarbeid, kjøre min bil til personlige gjøremål.
Registrert : 15-10-2020 Søknadsfrist : 24-11-2020

Blid og hyggelig assistent søkes
Stendi Assistanse
Jeg er ei hyggelig og aktiv jente på 23 år som er blind, derfor har jeg bruk for assistanse i hverdagen. Din jobb blir å være mine øyne, enten det er på jobb eller hjemme. Jeg bor sammen med mine foreldre. Arbeidsoppgavene vil være varierte, alt fra praktiske oppgaver på jobb, i hjemmet og fritidsaktiviteter.
Registrert : 14-10-2020 Søknadsfrist : 12-11-2020

Deltid stilling på dagtid som personlig assistent
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg har en ledig stilling som personlig assistent gjennomsnittlig 18,5 t pr uke med bl.a. arbeid annenhver fred, lørd og sønd og enkelte dager fordelt elt på en 14 dagers plan. Jeg søke etter en assistent for personlige gjøremål, praktisk arbeidsoppgaver; Alt fra husarbeid, kjøre min bil til å handle eller kjøre meg dit jeg skal. Ønsker du mer presisering av arbeidsoppgavene kan du kontakte meg på tonenorli@ hotmail.com Jeg bor på Kalbakken i Grorud bydel. Til deg som søker:
Registrert : 13-10-2020 Søknadsfrist : 20-11-2020

Humørfylte og livsglade assistenter søkes
Uloba - Independent Living Norge SA
Liten familie søker personlige assistenter for praktisk assistanse dag, kveld og natt, hverdager og helger. Assistansen gis i hjemmet, men kan også være aktuelt ved reiser. Arbeidsoppgavene vil variere, men vil innebærer husarbeid, assistere ved fritidsaktiviteter og i ulike sosiale settinger, personlig hygiene og assistanse gjennom natten. Ansettelsesform : Fast og tilkalling Antall stillinger : 3 deltidsstillinger i ulik størrelse, 1vikarstilling Arbeidstid : Dag, kveld og natt, hverdager og helger
Registrert : 12-10-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020