Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker flere prosjektledere som er dyktige på å lede tverrfaglige team
COWI
Vil du bli en del av vårt ekspert-team i COWI, som er en pådriver innen bærekraftige løsninger? Hos oss vil du samarbeide om å skape noen av de mest prestisjefylte og komplekse funksjonsbyggene i Norge. I COWI har vi en markedsledende posisjon når det kommer til planlegging og prosjektering av komplekse funksjonsbygg, helsebygg og flyplasser.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Vil du være med på en reise i et selskap i vekst?
Bryn Byggklima AS
Vår rehabiliteringsavdeling i Trondheim står overfor nye og spennende utfordringer og trenger en prosjektleder. Avdelingen har i dag 7 ansatte og omsetter for ca. kr. 30 mill. Vi holder til i trivelige lokaler Hornebergsveien i Trondheim, og har et sentrumskontor i Olav Tryggvassons gate. Avdelingen har en solid markedsposisjon og gjennomfører både forebyggende vedlikehold og tverrfaglige rehabiliteringer. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Er du vår nye prosjektleder?
DuPont Nutrition Norge AS
Blir du motivert av å lede tekniske team til suksess, og liker å følge prosessen fra ide og helt frem til overlevering? Vil du bli en viktig del av en prosjektledergruppe som hånderer kapitalprosjekter av ulik størrelse og kompleksitet? Da kan jobben som prosjektleder hos oss være noe for deg!
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Er du vår neste erfarne prosjektleder og administrator?
Norconsult
Vi søker etter deg som er en erfaren prosjektleder innen bygg og anlegg til vårt kontor på Lillehammer for å styrke vårt miljø innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og generell prosjektadministrasjon. Vi er ute etter deg som først og fremst liker å jobbe med de større og komplekse prosjektene, men som også kan håndtere flere og mindre prosjekter og oppdrag samtidig. Hos Norconsult vil du få varierte oppgaver og et tverrfaglig arbeidsmiljø. Stillingen vil by på store muligheter for faglig og personlig utvikling innen Norges største rådgivende ingeniørbedrift.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 02-01-2023

Ønsker du nye utfordringer? Vi søker prosjektleder i Oslo!
Polygon AS
Vi søker prosjektleder til vår avdeling i Oslo! Som prosjektleder i Polygon vil du få mange spennende og utfordrende oppgaver. I Polygon løser vi det meste for våre kunder med hovedvekt på oppdrag etter skade på bygg og konstruksjon. Vårt kundeløfte er “Alltid ved din side”. Vi er eksperter innen en bransje der vi kobler mennesker, faglig kompetanse og teknologi sammen. Vårt ansvar i Polygon er å minimere risiko, sikre våre verdier og handle bærekraftig, ansvarlig og med respekt for våre kunder, ansatte og samfunnet som helhet.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Prosjektleder
Organisasjonsutviklingsprogrammet, Sykehuset Innlandet HF
Vil du være med å videreutvikle og utforme Sykehuset Innlandet til beste for pasienter og medarbeidere?For å dekke fremtidens behov for spesialisthelsetjenester står Sykehuset Innlandet HF foran store endringsprosesser i årene som kommer. Demografisk utvikling, teknologisk utvikling og medisinskfaglig utvikling er noen av driverne for de kommende endringene. Sykehuset Innlandet har etablert et organisasjonsutviklingsprogram som skal fasilitere kommende endringsprosesser i foretaket.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Vi søker prosjektleder innen rehabilitering/skadesaker
KAPH ENTREPRENØR AS
Vil du lede spennende og varierte håndverksprosjekter?  Vi søker en kvalitetsbevisst prosjektleder som kan være med å styrke vår avdeling i Oslo.  
Registrert : 03-12-2022 Søknadsfrist : 14-01-2023

Vi søker fremoverlent og erfaren prosjektleder
SL Stenlegging
Vi er i gang med mange spennende prosjekter i Oslo og Viken og ser nå etter en dyktig prosjektleder. Vi ser etter deg som har høy faglig kompetanse, som mener samarbeid er nøkkelen til suksess, og som vil være med å levere fremtidens uteanlegg. Du vil være en viktig del av vår administrasjon, hvor vi spiller hverandre gode og løfter hverandre opp og frem. Hos oss er alle på lag og bistår hverandre på tvers av prosjekter og roller.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Ønsker du nye utfordringer? Vi søker prosjektleder i Asker\&Bærum!
Polygon AS
Vi søker prosjektleder til vår avdeling i Asker&Bærum! Som prosjektleder i Polygon vil du få mange spennende og utfordrende oppgaver. I Polygon løser vi det meste for våre kunder med hovedvekt på oppdrag etter skade på bygg og konstruksjon. Vårt kundeløfte er “Alltid ved din side”. Vi er eksperter innen en bransje der vi kobler mennesker, faglig kompetanse og teknologi sammen. Vårt ansvar i Polygon er å minimere risiko, sikre våre verdier og handle bærekraftig, ansvarlig og med respekt for våre kunder, ansatte og samfunnet som helhet.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Prosjektleiar el. prosjektmedarbeider Rydd Sogn og Fjordane !
Fjordane Friluftsråd
Fjordane Friluftsråd søkjer mellombels prosjektleiar for "Rydd Sogn og Fjordane" med kontorstad Florø. Varighet 6 - 14 mnd. Stillinga har ein varighet på 6 mnd, men kan om ny finansiering frå MARFO forlengast inntil 01.04.2024.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-12-2022