Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Har du kommersiell innsikt og erfaring som prosjektleder?
Marine Aluminium AS
Marine Aluminium ser etter en dyktig og erfaren prosjektleder som kan bidra til å håndtere økt aktivitet og forberede oss på fremtiden. Vi ser etter deg som er opptatt av å forstå kundens behov og som ser mulighetene i prosjektene og avtalene som etableres. Du har gjerne et ønske om å utvikle deg faglig og personlig i å lede prosjekter og mennesker mot gode resultater.  Våre verdier utrykker hva vi sammen står for: kundefokus, lagånd, lojalitet og løsningsorientert. Arbeidssted er Husøy, Karmøy. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-05-2023

Vil du lede spennende og varierte prosjekter? Vi søker prosjektleder i Holmestrand!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer og ønsker å videreutvikle deg? Er du serviceinnstilt og løsningsorientert, og trives med å ha mange baller i luften? Da kan jobben som prosjektleder i Recover passe for deg! Vi er i sterk vekst og på utkikk etter en prosjektleder til vår avdeling Holmestrand. Som prosjektleder i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som prosjektleder i Recover
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Vi søker prosjektleder innen rehabilitering/skadesaker
KAPH ENTREPRENØR AS
Vil du lede spennende og varierte håndverksprosjekter?  Vi søker en kvalitetsbevisst prosjektleder som kan være med å styrke vår avdeling i Oslo.  
Registrert : 18-03-2023 Søknadsfrist : 29-04-2023

Har du erfaring med ventilasjon og kjøleanlegg? Vi søker en solid, initiativrik og selvstendig prosjektleder
Luftkvalitet AS
Vi opplever en økt oppdragsmengde og søker nå en erfaren og resultatorientert prosjektleder. Du vil få et selvstendig ansvar for organisering og gjennomføring fra prosjektering til gjennomføring.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

Hafjell Maskin søker prosjektleder
Hafjell Maskin AS
På grunn av stadig økende behov søker Hafjell Maskin etter en engasjert og dedikert prosjektleder. Som prosjektleder får du ansvar for anbud, avtaleinngåelse og gjennomføring av egne prosjekter. Fortrinnsvis har du erfaring fra lignende roller i anleggsbransjen. Her blir du en del av et godt fagmiljø i en fremoverlent arbeidskultur. Definering av rolle og oppgaver vil gjøres ut ifra kandidatens personlige egenskaper og erfaringer. Vi tilbyr:
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

Unik mulighet -- KLINGER Westad søker Prosjektleder
KLINGER Westad AS
Vi er en spennende bedrift i en internasjonal bransje som opplever vekst i våre markeder. For å møte kundekrav og konkurranse jobber vi systematisk med automasjon og digitalisering for å fortsatt være ledende innenfor de segmenter vi operer i. Vi har videre stort søkelys på kontinuerlig forbedring som arbeidsmåte. Vi søker nå en ny Prosjektleder, en av de mest interessante stillinger vi har hos oss. Gjennom stillingen vil du få en unik mulighet til å være med på å påvirke reisen til en av hjørnesteinsbedriftene i Modum kommune.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 02-04-2023

Vil du jobbe med prosessforbedring og problemløsning i et av Norges største forsikringsselskap?
Fremtind
I Fremtind har vi en ambisjon om å gjøre forsikring i bank attraktivt og selvfølgelig for kundene. Vi er Norges tredje største forsikringsselskap, men vi har ambisjoner om og jobber for å bli nummer én i bransjen. Det stiller krav til å jobbe kontinuerlig med prestasjonsutvikling gjennom hele organisasjonen.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 29-03-2023

ScaleAQ søker Prosjektledere
ScaleAQ
ScaleAQer en ledende global teknologileverandør som leverer og produserer komplette anlegg til oppdrettskunder i mer enn 40 land. Selskapet har ca. 800 ansatte og kontorer i Norge, Skottland, Polen, Island, Chile, Canada, Tasmania og Vietnam. Gjennom økt fokus på bærekraft, biologi, produktutvikling og digitalisering har ScaleAQ tatt en tydelig rolle for å sikre at utvikling av teknologi skjer på biologien og miljøet sine premisser. Det gjør vi ved å produsere og levere teknologi, infrastruktur og tjenester på en solid, bærekraftig og innovativ måte.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 05-04-2023

Prosjektleder vedlikehold
Trondheim eiendom, Trondheim kommune
Ønsker du å ta del i vårt viktige arbeid med å drive verdibevarende vedlikehold av Trondheim kommunes mange bygninger? Vi har ledig en fast 100 prosent stilling som prosjektleder i vedlikeholdsavdelingen vår. 
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Erfaren prosjektleder innen bygg og anlegg
Paxon Haugesund AS
Lyst til å bidra i byggebransjen på byggherresiden? Da trenger vi akkurat deg i Paxon! Arbeidsgiver Paxon Haugesund AS Stillingstittel Prosjektleder Frist 31.03.2023 Ansettelsesform Fast Vi søker nå etter flere prosjektledere, med minimum 5 års relevant erfaring fra byggebransjen, til vårt kontor i Haugesund og Haugalands-regionen. Har du erfaring fra SHA/HMS, Breeam, Miljø o.l. innen bygg- og anleggsbransjen så ønsker vi også å høre fra deg!
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 14-04-2023