Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du lede laget som sikrer at folk kommer trygt fram i Ryfylke og Haugalandet?
Mesta
I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet, i hele Norge. Første september skal vi i gang med en ny kontrakt, RV Haugesund, i området Ryfylke, Haugalandet og Stord. Her får vi ansvar for å drifte og vedlikeholde riksveger i kommunene Karmøy, Haugesund, Tysvær, Bokn, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sveio, Stord, Fitjar, Vindafjord, Etne og Ullensvang. Vi søker nå etter deg som har lyst til å lede den nye kontrakten.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 09-05-2021

Vil du lede "New Space" Prosjekter for KSAT?
Kongsberg Satellite Services AS
Kongsberg Satellite Services står ovenfor en enorm vekst for å betjene det kommersielle satellittmarkedet. Vi søker etter en eller flere engasjerte og dyktige medarbeidere som vil gå inn i en gruppe med hovedfokus mot newspace segmentet.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 09-05-2021

Deler du vår lidenskap for skilt, fasader, dekor og design?
WE CAN DO IT
Oppdragsmengden vår øker stadig og snart er vi et komplett "fotballag", men nå må vi ha flere spillere. Vi skulle ønske at vi kunne brette papirfly, stable lego eller lekt med post-it lapper med deg. Men dessverre så er vi ikke et slikt reklamebyrå. Vi er et effektiv og fremoverlent dekorbyrå. Vi jobber med store selskaper og caser i hele Norge. Hver dag dekorerer WE CAN DO IT nye bygg, lokaler, biler, produkter, nettsider og trykksaker til små og store bedrifter. Helt ærlig - så ligger vår "passion" i å design av fasader og innendørs landskaper.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 15-05-2021

Mercur VVS søker erfaren prosjektleder
Mercur VVS
Ingeniør og åpen for nye muligheter? Ønsker du deg en variert hverdag og en sentral rolle i et selskap i sterk vekst? Informasjon om stillingen Academic Work søker på vegne av vår samarbeidspartner etter deg som trives med en variert hverdag og som ønsker å ta del i hele byggeprosesser med ansvar for prosjekter fra A-Å.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Momentium Event søker prosjektleder
Momentium Event AS
Momentium Event søker prosjektleder Momentium Event tilrettelegger og hjelper våre kunder med alt de trenger for å gjennomføre et arrangement, uansett størrelse. Momentium Event er totalleverandør og tar seg av planlegging, teknisk produksjon, innhold, underholdning, servering, koordinering og prosjektledelse. En viktig del av vår virksomhet er å drifte Øygardshallen event- og konferansearena på Giske, men vårt nedslagsfelt strekker seg over hele landet, med hovedtyngde i Møre og Romsdal.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 09-05-2021

Prosjektledelse/ Byggeledelse
Technogarden Norge
Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Prosjektleder i Oslo omegn
Safetyfirst
Som prosjektleder vil du ha ansvar for hele prosessen fra innsalg og pristilbud til montasje og sluttkontroll i hvert prosjekt. Underveis arbeider du i tett dialog med dine kolleger og direkte opp mot kunde. Du får stort handlingsrom, men samtidig god støtte fra selskapets ledelse. Den vi ansetter vil bli involvert i en rekke ulike prosjekttyper. Arbeidsdagene blir varierte med jobbing fra kontoret, ute på prosjekt og i kundemøter. Dine kvalifikasjoner og egenskaper
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Ledig stilling som Prosjektleder, husholdningsrenovasjon
IRMAT AS
Stillingen som Prosjektleder husholdningsrenovasjon har en varighet til og med 30.09.2022, med mulighet for forlengelse. Formål med stillingen er å sluttføre prosjektet ny renovasjonsordning som startet juni 2020. Jobbe med å videreutvikle hytterenovasjon. Oppstart av nytt prosjekt kommunalt avfall fra kommunale bygg. Dette innebærer at du har den daglige oppfølging av innsamlingsordningen for husholdningsavfall fra private husholdninger og fritidseiendommer i eierkommunene Hjartdal, Midt- Telemark og Notodden.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 28-04-2021

Prosjektleder
Nordic Water Products AS
Nordic Water Products AS Nordic Water Products AS, eid av det internasjonale konsernet Sulzer, er et norsk selskap som designer, prosjekterer, monterer, igangsetter og utfører service på miljøvennlige, komplette renseanlegg for avløpsvann, drikkevann og prosessvann.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Vi ser etter en ambisiøs og erfaren prosjektleder
Moxey as
Vi ser etter en ambisiøs og erfaren prosjektleder som har lyst til å være med å gjøre filmene våre enda bedre. Som prosjektleder i Moxey blir du bindeleddet mellom kreatørene, kundene og underleverandørene våre. Du vil ha god kontroll på at hver filmproduksjon ruller og går som den skal, med alt det måtte innbefatte av callsheets, innspillingssteder, avtaler og folk. I vår ofte kaotiske hverdag krever det både ansvarsbevissthet og et klart hode.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021