Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Prosjektleder til OneCo Technologies!
OneCo
Er du strukturert og fremoverlent, med et ønske om å lede spennende prosjekter for et selskap i stor vekst? Da bør du lese videre! Informasjon om stillingen
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 30-01-2022

Selger av lokalmat fra Bortistu
BORTISTU GJESTEGARD AS
Nå skal vi selge Basstulam! Mange år med småskala matproduksjon og servering av lokal mat i Bortistu har lært oss mye, både verdien av gode, unike råvarer, messe-/markedssalg, og det viktigste av alt: å fortelle historien om maten når gjestene skal spise. Men når man skal ut i dagligvaremarkedet med lokalmaten kreves virkelig historiefortelling. Og vi vet at det er de mest solide folka som selger de mest solide varene gjennom grundig kunnskap om produktene, og ikke minst engasjement for lokalmat.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Prosjektleder
Kinneberg Bygg og Brannsikring AS
Kinneberg Bygg og Brannsikring AS er i stor utvikling og søker etter to prosjektledere. Vi ser etter deg som er engasjert og målrettet, kjent i bransjen og villig til å lære og utvikle deg i takt med selskapet. Arbeidsoppgaver
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 11-02-2022

Prosjektleder VVS
Technogarden Norge
Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Prosjektleder Tratec
Tratec Solutions AS
Tratec Solutions er en ledende leverandør innen transportsystemer for bulkmaterialer, bagasje- og posthåndtering, automatisering og robotisering av industrianlegg. Tratec Solutions er også ledende leverandør innen service av boreriggger. Vi holder til i moderne lokaler i Kristiansand og i Stavanger. På grunn av økt aktivitet og høy etterspørsel etter våre produkter vil vi styrke organisasjonen vår med erfarne prosjektledere innen industri og logistikk. Vi søker prosjektleder både til vår avdeling i Kristiansand og i Stavanger. Kvalifikasjoner:
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 18-02-2022

Prosjektleder til fjells
Kreator
Prosjektleder 80-100 % stilling (vikariat med mulighet til forlengelse) Vi søker en prosjektleder til å holde orden på vårt fantastiske team av kreative hoder og tilhørende kunder. Vi kan friste med en sosial og givende arbeidshverdag og et meget godt miljø. Vi jobber i små team, tett på kundene - som befinner seg i hele Hallingdal og rundt på Østlandet.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Vi søker en dyktig prosjektleder til regionens ledende boligutvikler
Sebo Boliger AS
Sebo Boliger AS søker etter prosjektleder som ønsker å jobbe med utvikling og gjennomføring av våre boligprosjekter. Sebo utvikler attraktive boliger med fokus på kvalitet. Vi har stor oppdragsmengde, varierte prosjekt og mange spennende samarbeidspartnere. Arbeidsoppgaver: Prosjektleder for flere av våre prosjekter Planlegge og lede det daglige arbeidet i egne prosjekter Følge opp prosjektene fra utvikling og salg til kundebehandling og gjennomføring
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 11-02-2022

Strukturert pådriver søkes
Vigo IKS
Vigo IKS søker prosjektleder Vigo IKS er et selskap i sterk vekst som trenger flere dyktige medarbeidere med på laget!
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 03-02-2022

Vi søker etter erfaren og engasjert prosjektleder
Agaia
Vi søker etter erfaren og engasjert prosjektleder til spennende prosjekter Vi er i vekst og har behov for å rekruttere prosjektleder .Som prosjektleder vil du lede varierte prosjekter innen nyanlegg  i samarbeid med erfarne kollegaer med høy kompetanse innenfor anleggsfaget. Du vil få spennende utfordringer, stort ansvar, og får mulighet til å være med å utvikle en virksomhet i stor vekst. Stillingen rapportere til avdelingsleder.  
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Prosjektleder
Nordlysbyen Eiendom AS
Om stillingenVi søker prosjektleder til selskapet med ansvar for utvikling av eksisterende eiendomsportefølje og nybygg, samt oppfølging av entreprenør på egne byggeprosjekter. Prosjektleder vil og jobbe tett sammen med leder, driftsteamet og øvrige støttefunksjoner i selskapet. Vi ønsker at du har store ambisjoner for stillingen og at vi sammen skal utvikle eiendomsporteføljen og bygge selskapet videre.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 27-02-2022