Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Dyktig prosjektleder med stort hjerte og sans for IT søkes
RECO Bygg og Skadeteknikk AS
Har du lyst på nye utfordringer? Vi kan tilby en spennende jobb med faglig utvikling i et uformelt og inspirerende arbeidsmiljø. Er du glad i mennesker og behersker IT verktøy, så er dette jobben for deg. Vi i RECO Bygg og Skadeteknikk er opptatt av å skape lønnsomhet. Du må være kremmer og se detaljene som setter prikken over i’en, og ha vilje til å lykkes. Ønsker du å bruke din bakgrunn på en spennende og annerledes måte? I så fall er vi i RECO veldig interessert i å høre fra deg!
Registrert : 23-10-2020 Søknadsfrist : 03-12-2020

Prosjektleder
Drammen Kommune
Prosjektleder Utbygging og infrastruktur -Investeringsprosjekter Virksomheten Utbygging og infrastruktur er byggherre for kommunale infrastrukturprosjekter i tillegg til å ivareta ansvaret for koordinering og oppfølging av store plan- og utbyggingsprosjekter i offentlig og/eller privat regi. Virksomheten er inndelt i to avdelinger, Investeringsprosjekter og Prosjektutvikling.
Registrert : 23-10-2020 Søknadsfrist : 09-11-2020

Prosjektleder
Mork Entreprenør AS
PROSJEKTLEDER I MORK ENTREPRENØR AS På vegne av Mork Entreprenør AS søker vi etter en fremoverlent og dyktig Prosjektleder som vil ha en sentral rolle i utviklingen av selskapet videre. Prosjektleder Arbeidsoppgaver
Registrert : 23-10-2020 Søknadsfrist : 02-12-2020

Selgende prosjektleder søkes til Bici Bygg AS
Bici Bygg As
Prosjektleder 100% stilling Frist Snarest Vi trenger selgende prosjektledere til 100% ansettelsesform. Som Selgende prosjektleder er oppgavene dine: ● Research rundt potensielle kunder og nye markeder ● Selging av mikrohus og tjenester tilknyttet dette produktet ● Sammensetning av pakker bestående av mikrohus og tjenester knyttet rundt dette. For stillingen ● Være positiv og engasjert ● Være serviceinnstilt, kreativ, profesjonell og ansvarlig ● By på deg selv!
Registrert : 23-10-2020 Søknadsfrist : 23-11-2020

Vil du lede spennende og varierte prosjekter? Vi søker prosjektleder på Jessheim!
Recover Nordic
Er du klar for nye utfordringer og ønsker å videreutvikle deg? Er du serviceinnstilt og løsningsorientert, og trives med å ha mange baller i luften? Da kan jobben som prosjektleder i Recover passe for deg! Vi er på utkikk etter en prosjektleder til vår avdeling på Jessheim. Som prosjektleder i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som prosjektleder i Recover
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 02-12-2020

Prosjektleder Sandefjord
Bygg og Sanering AS
Er du den vi er på jakt etter? Skadesanering og gjenoppbygging etter skade er en spennende og ufordrende bransje hvor vi hjelper mennesker som er satt i en vanskelig situasjon med å redde verdier og tilbakeføre bygg og inventar etter en skade. Arbeidsoppgavene til våre Prosjektledere er i hovedsak: Befaring, kalkulasjon av prosjekter. Ha overordnet kontroll på alle deler av prosjekt fra kalkulasjon til ferdig utført oppdrag.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 02-12-2020

Prosjektleder til digitalt designbyrå
Design Container
Are you talented, hungry and eager to create something big? Then maybe we were made for each other. We are looking for a talented and ambitious person who recognises that cross-disciplinary, integrated expertise provides the greatest opportunity for creation on a large scale.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Prosjektleder Klima
Energi og Miljø AS
Rogalands ledende tekniske entreprenørkonsern Sig.Halvorsen v. Energi og Miljø, skal nå styrke sin Entrepriseavdeling grunnet stor oppdragsmengde. Og er av den grunn på jakt etter en person som kan og ønsker å være med oss å bygge det mest kompetente laget i vår region. Vi arbeider daglig med større og mindre prosjekter innen energitiltak og klima. Arbeidsplassen din blir i hovedsak ved vårt hovedkontor i Sandnes. Arbeidsoppgaver og ansvarsområder Overordnet ansvar for prosjektstyring i gjennomføringsfase
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Dyktig byggeprosjektleder med godt humør og gode resultater
Kvikkere Hoder AS
Har du byggteknisk fagkompetanse og erfaring fra prosjektledelse innen eiendom? Vi har økt etterspørsel etter dyktige prosjektledere som kan vise til gode resultater i tidligere prosjekt. Vi ser etter deg som er stolt av høy kvalitet og godt faglig håndverk. Du bør være en god rådgiver og kunne gi eksempler der du har gjort kundene fornøyde. Våre kunder er i sterk vekst og bygger over hele Oslo og Østlandet.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020

Prosjektleder
Bergen Bygginnredning AS
Vi ser etter en person med god kjennskap til og bakgrunn fra bransjen. Rette person skal være med å utvikle bedriften videre, og gjøre oss klar til å møte stadig nye krav og utfordringer. Vi ønsker at du: kan tegne i autocad eller tilsvarende. er omgjengelig, pågående, pålitelig og strukturert. har god økonomisk forståelse er resultatorientert Du må kunne beherske norsk både skriftlig og muntlig flytende. Vi kan tilby gode betingelser for rett person.
Registrert : 20-10-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020