Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du lede spennende og varierte prosjekter? Vi søker prosjektleder i Oslo!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer og ønsker å videreutvikle deg? Er du serviceinnstilt og løsningsorientert, og trives med å ha mange baller i luften? Da kan jobben som prosjektleder i Recover passe for deg! Vi er i sterk vekst og på utkikk etter en prosjektleder til vår avdeling Oslo. Som prosjektleder i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som prosjektleder i Recover
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Sketch søker erfaren prosjektleder innen eventproduksjon!
Sketch Production AS
Sketch utvider nå teamet med en ny prosjektleder. Vi ser etter deg som har vært i bransjen i noen år, og som har teft for å utvikle kundeforhold. Du vil jobbe i et profesjonelt og sosialt miljø med å skape store øyeblikk for Norges største merkevarer. Som prosjektleder hos oss vil du være ansvarlig for leveransen til kunde, eie prosjekter fra skisse til gjennomføring og følge jobben tett fra start til mål. Du må trives med flere baller i luften -- langsiktig og kreativt arbeid, så vel som håndfaste oppgaver som tas på strak arm.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 29-11-2021

Vil du lede spennende og varierte prosjekter? Vi søker prosjektleder i Bærum!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer og ønsker å videreutvikle deg? Er du serviceinnstilt og løsningsorientert, og trives med å ha mange baller i luften? Da kan jobben som prosjektleder i Recover passe for deg! Vi er i sterk vekst og på utkikk etter en prosjektleder til vår avdeling Bærum. Som prosjektleder i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som prosjektleder i Recover
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Prosjektleder
Caverion Norge AS
Caverion Norge AS Livene våre formes av alt det vi bygger rundt oss. Ved å skape smarte og bærekraftige bygg og byer, sikrer vi produktivitet og trivsel for mennesker, der de jobber, lever og reiser. Vi har kompetanse gjennom hele livssyklusen til bygg, industri og infrastruktur. Vi leverer alltid høyeste kvalitet, om vi bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag eller drifter eksisterende bygg. Vi er fagfolk som bruker vår kunnskap til å forbedre sykehus, barnehager, skoler, butikker, restauranter, boliger, jernbane, flyplasser og kontorbygg.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Prosjektleder lager
Pallepartner
I forbindelse med et omfattende dataprosjekt hos vår oppdragsgiver har vi behov for en ny prosjektleder i vår produksjon. Arbeidet består av ulike oppgaver i forbindelse med merking og registrering av europaller både inn og ut, samt lasting og lossing. I tillegg til utholdenhet kreves at rette vedkommende er nøyaktig, har ordenssans og i perioder kan overholde korte tidsfrister. Truckførerbevis og gode datakunnskaper er påkrevd. Ansettelsen gjelder foreløpig for dette prosjektet . Arbeidstid fra 8 til 16. Ordnede lønns og pensjonsforhold.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 01-11-2021

Metro Sounds søker prosjektleder til underholdningsplattformen OnePlay
Metro Sounds AS
Metro Sounds AS er et moderne medieselskap som tilbyr lydbasert underholdning til et bredt publikum. Metro Sounds eier radiostasjonene Radio Metro, The Beat og Radio Rox, og den digitale underholdningsplattformen OnePlay. Selskapet står bak populære podcaster slik som Kriminalkrøniken, Historier som endret verden og Erotikkpodden, og produserer podcaster på vegne av oppdragsgiver via podcastbyrået Gjenklang. Metro Sounds har hovedkontor/studioer i Akersgata, midt i Oslo sentrum. Dine kvalifikasjoner og egenskaper:
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Prosjektleder/kontorleder
Alex Ark
Vi søker en dyktig person med gode kavilifikasjoner innen prosjektstyring økonomi og regnskap Med interesse for arkitektur og design kundeservice Vi er et ungt designfirma i vekst med et sosialt, dynamisk arbeidsmiljø fleksibel og variert arbeidshverdag I starten kan vi tilby en deltidsstilling for den riktige personen, som ansatt eller prosjektbasert - mulighet for full stilling på sikt.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Er du vår nye prosjektleder?
Stord Innkvartering
Som Prosjektleder har du hovedansvaret og det økonomiske ansvaret for dine prosjekter, samt har du ansvar for å nå finansielle mål og se til at strategiske planer blir møtt og gjennomført. Stillingen vil ha som mål å optimalisere prosessene for å kunne levere den perfekte leveransen, slik at vi kan møte våre kunders høye forventninger Hensikten med denne rollen er å være hovedansvarlig for å lede, planlegge og gjennomføre etableringsprosessen. Stillingen rapporterer til Daglig leder. Arbeidsoppgaver inkluderer bla:
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 25-10-2021

Prosjektleder
Logistic Contractor
Har du erfaring med byggeproduksjon og leter etter nye utfordringer? Hvis du også verdsetter fellesskap, korte beslutningsprosesser og frihet under ansvar - vil du trives med oss! Logistic Contractor AS er en spesialist på å utvikle og bygge logistikk- og industribygg. Gjennom betydelig erfaring med moderne prosesstenking og velutviklede metoder tilbyr vi spisskompetanse gjennom hele utviklingsprosessen.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021

Har du erfaring fra grafisk bransje? Konsis søker prosjektleder!
Konsis Grafisk AS
Grunnet økt aktivitet og en stadig økende kundemasse, søker Konsis en ny prosjektleder. Prosjektlederen vil ta over deler av en eksisterende kundeportefølje og utvikle denne videre.
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021