Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Tømrer/snekker til prosjektlederstilling
Noah Entreprenør AS
Din rolle Vi søker sultne tømrere med fagbrev/svennebrev som ønsker å ta det neste steget som prosjektleder. Du må kunne håndtere å ha ansvar for, lede og følge opp et titalls varierte prosjekter på ulike stadier innenfor gjenoppbygging, rehabilitering og skadebegrensning. Her må du belage deg på varierende og spennende dager!
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 04-03-2021

Prosjektledere Berland Bygg AS - din lokale totalentreprenør
Berland Bygg AS
Prosjektledere Vi har behov for å øke vår kapasitet og søker derfor etter prosjektledere. Prosjektleder har ansvar for alt fra anbudsregning, kontraktinngåelse med byggherre til gjennomføring av prosjekter, sammen med både underentreprenører og våre egne ansatte. Stillingen rapporterer direkte til daglig leder. Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 08-02-2021

Vil du lede prosjekt «forsøk med statlig finansiering av omsorgstjenesten» i Enebakk kommune?
Enebakk Kommune Sentraladministrasjon
Enebakk kommune skal være med i forsøk på statlig finansiering av omsorgstjenesten med prosjektoppstart 1 april 2021. Vi søker etter en fremoverlent og erfaren leder til prosjektet. Formålet med prosjektet er å prøve ut om statlig finansiering og statlige kriterier for tildeling av omsorgstjenester gir økt likebehandling på tvers av kommunegrenser og riktigere behovsdekning av tjenester til innbyggerne. Prosjektet er planlagt å vare til 31.12.2022.
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 15-02-2021

Prosjektleder hydrogennettverk Telemark og Vestfold
Green Industry Cluster
En rekke store og små aktører og Green Industry Cluster (GIC) starter et hydrogennettverksprosjekt med støtte fra Innovasjon Norge. Målet er å utvikle økosystemet rundt hydrogen slik at bedriftene kan ta del i, og videreutvikle, produkter og tjenester i verdikjeden. Visjon for arbeidet er å etablere den meste attraktive regionen i Norge og Europa for utvikling og etablering av Industriell Hydrogenteknologi. Overordnede mål er: · Øke konkurransekraften til regional prosessindustri
Registrert : 21-01-2021 Søknadsfrist : 01-02-2021

Prosjektleder til fintech-selskap
Banqsoft Credit Management AS
Banqsoft er en ledende leverandør av finansielle programvareløsninger for asset finance, digitale banker og kredittadministrasjon i Norden. Vi utvikler og administrerer regionens mest spennende portefølje av finansielle systemer, og vi gjør det med stor entusiasme og stolthet. Banqsoft har 350 ansatte med base i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen og Malaysia.
Registrert : 21-01-2021 Søknadsfrist : 03-03-2021

Er du en prosjektleder på jakt etter nye utfordringer?
Bjørg Fjell Rekruttering avd. Bjørg Fjell Drammen
For fremtidige kunder søker vi nå etter dyktige prosjektledere som er på jakt etter noe nytt.
Registrert : 21-01-2021 Søknadsfrist : 02-03-2021

Ekspert i kommunikasjon med teknisk forståelse - Vi søker prosjektleder til Atea Drammen
Atea
Ser du verdien av kommunikasjon og samspill opp mot fremtidens teknologi, da er det deg vi leter etter. Atea har høye ambisjoner. Det bygges for fremtiden, og vi i Atea er både ydmyke til og stolte av at vi er med på å skrive historie. Gjennom teknologi kan vi gjøre mer, oppnå mer, vite mer, og skape mer, på måter som for kort tid siden ikke var mulig. Utviklingen skjer fort, vaner endres og muligheten til å gjøre en forskjell er større enn noen gang.
Registrert : 21-01-2021 Søknadsfrist : 19-02-2021

Vil du lede prosjekter som bidrar til å utvikle vår forretning?
Lindorff
Forretningsfokusert prosjektleder, PMO At Lindorff, you will grow by making a difference. You will do it in a highly international environment. And in a supportive culture where effort counts. Forretningsfokusert prosjektleder Vil du lede prosjekter som bidrar til å utvikle vår forretning?
Registrert : 20-01-2021 Søknadsfrist : 16-02-2021

Vi søker en fremoverlent og erfaren prosjektleder
Convene AS
Convene har igjennom flere år opplevd kraftig vekst og har befestet sin posisjon i markedet som en ledende aktør innen transaksjonshåndtering innenfor helse og fitness. Nå søker vi en dyktig prosjektleder som motiveres av å drive gjennom endringer og legge til rette for videre vekst. Du skal være med å styrke vår fremtidige posisjon som et ledende selskap innen transaksjonshåndtering, og jobbe aktivt med implementering av digitale løsninger og rutiner der teknologi skal være en sentral del av virksomheten.
Registrert : 20-01-2021 Søknadsfrist : 01-03-2021

Vi søker prosjektleder
HTH Kjøkkenforum Tromsø
VI SØKER PROSJEKTLEDER På grunn av økt oppdragsmengde trenger vi flere prosjektledere/ selgere til vår proff-avdeling som leverer kjøkken, bad og garderobe til nybygg/ boligprosjekter. Som prosjektleder er du ansvarlig for gjennomføring av tilvalg, levering og montering av kjøkken, bad og garderober til boligprosjekter. Arbeidsoppgaver: • Kontakt med entrepenør og byggherre • Tilvalgsmøter med boligkjøper • Tegning og prosjektering av kjøkken • Ansvar og for gjennomføring og levering av kjøkkenløsninger til nye boligprosjekter
Registrert : 19-01-2021 Søknadsfrist : 14-02-2021