Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Selgende prosjektleder søkes til Bici Bygg AS
Bici Bygg As
Prosjektleder 50 -100% stilling Frist Snarest Vi trenger selgende prosjektledere til 50 - 100% ansettelsesform. Som Selgende prosjektleder er oppgavene dine: ● Research rundt potensielle kunder og nye markeder ● Selging av mikrohus og tjenester tilknyttet dette produktet ● Sammensetning av pakker bestående av mikrohus og tjenester knyttet rundt dette. For stillingen ● Være positiv og engasjert ● Være serviceinnstilt, kreativ, profesjonell og ansvarlig ● By på deg selv!
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 30-06-2020

Ledig stilling i Helse og velferd i Rus og psykiatritjenesten
Psykiatritjenesten
Ledig stilling: 100% midlertidig prosjektstilling f.o.m. d.d. - i første omgang 6 måneder Rus - og psykiatritjenesten er organisert under enhet helse og velferd. Vi yter tjenester til personer med psykisk helse - og/eller ruslidelser.Rus- og psykiatritjensten består av Olehallen aktivitetssenter, oppsøkende sosialarbeid og Terapeutisk oppfølgning.
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 21-06-2020

Head Energy søker etter Prosjektleder for byggeherre
Head Energy Consulting
På vegne av en av våre klienter, søker vi nå etter Prosjektleder til byggherre Arbeidsbeskrivelse:
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 21-06-2020

Aktiv Veidrift søker erfaren Prosjektleder
Modis Norway AS
Som prosjektleder hos Aktiv Veidrift får du en sentral rolle i selskapet. Du får stort ansvar og frihet med muligheter for å påvirke prosjekter og prosesser. I denne stillingen vil du lede flere prosjekter og kontinuerlig samarbeide med prosjektsjef, øvrige prosjektledere, kalkulatører og anleggsledere. Vi er på jakt etter deg som brenner for faget, har høy gjennomføringsevne og er rå på prosjektstyring. Du evner å se løsninger fremfor begrensninger og setter menneskelige relasjoner i høysetet. Du kommuniserer godt på alle nivåer. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 31-07-2020

PROSJEKTLEDER ELEKTRIKER
Staras As
Har du en leder i magen og er sulten på nye utfordringer? Har du fagbrev og kan faget ditt, er kvikk i hodet, mestrer å ha mange baller i lufta samtidig? Da kan dette være muligheten for deg. Vi søker nå prosjektleder innen elektrofaget. Vi ser etter deg som er nysgjerrig og lærevillig og ønsker å være en del av laget. En som har nye ideer og som har lyst til å inspirere andre. Som våger å utfordre, men er klok nok til å lytte. Som jobber hardt for å nå krevende mål, og vet at suksess ikke kommer av seg selv.
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 31-07-2020

Vil du være med å utvikle studietilbud innen høyere utdanning i Lister?
Lister Kompetanse AS
Vi søker en motivert medarbeider i 100% prosjektstilling. Les mer på vår hjemmeside: https://www.listersamarbeidet.no/artikler/lister-kompetanse-a-s-soker-prosjektmedarbeider
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 15-06-2020

Prosjektleder
Haakull og Ersland AS
Haakull og Ersland AS Byggmesterfirmaet Haakull & Ersland er en solid bedrift som har 20 ansatte i alle aldre og er lokalisert i Skjold. Siden oppstarten i 1988 har bedriften utført mindre og større byggeprosjekt for både private og offentlige kunder på hele Haugalandet. Vi er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd til våre kunder og samarbeidspartnere med høyt fokus på HMS.Vil du bli en sentral nøkkelspiller og delta i videreutvikling av et solid selskap?
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Motiveres du av å lede andre og har drivkraften til å gjøre oss bedre - da må du ta kontakt!
Mesta AS
Er du vår nye prosjektleder? Da håper vi å høre fra deg som vil være prosjektleder for driftskontrakt 1500 Ålesund. Som prosjektleder vil du ha totalansvaret for denne driftskontrakten som dekker fylkesveger i Ålesund kommune. Det er en fordel at du er godt kjent eller bosatt i området. Som prosjektleder vil du ha ansvaret for å lede denne driftskontrakten, imøtekomme oppdragsgiver, samt ha personalansvaret for interne og eksterne resurser.
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 30-06-2020

Vil du lede spennende og varierte håndverksprosjekter i Bergen?
Recover Nordic
Er du klar for nye utfordringer og ønsker å videreutvikle deg? Er du serviceinnstilt og løsningsorientert, og trives med å ha mange baller i luften? Da kan jobben som prosjektleder i Recover passe for deg! Vi er på utkikk etter prosjektledere til våre avdelinger i Bergen. Som prosjektleder i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som prosjektleder i Recover
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 13-07-2020

Prosjektleder integrering i arbeidsliv og entreprenørskap (Lunsj med mening)
LIN- Likestilling, Inkludering og Nettverk
Er du en erfaren prosjektleder, og ønsker å videreutvikle et spennende og betydningsfullt prosjektkonsept? Da trenger vi deg med på laget! Vi søker nå etter en engasjert og dyktig prosjektleder som ønsker å bistå til å styrke kunnskap og kompetanse hos minoritetsspråklige. Hovedformålet med arbeidet er å lede 10-15 innvandrerkvinner i et arbeidstreningsprogram, der målet er å øke deres kunnskap og kompetanse i norsk arbeidsliv.
Registrert : 02-06-2020 Søknadsfrist : 16-06-2020