Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Har du erfaring fra offentlige oppdragsgivere?
Prodecon AS
Prodecon AS er et solid og innovativt selskap med et sterkt tverrfaglig miljø innen prosjekt -og prosjektledelse. Vi vinner stadig nye kontrakter, og søker i den forbindelse en senior prosjektleder med høyere utdanning og minst 4-5 års erfaring som prosjektleder og / eller prosjekteringsleder i byggeprosjekter innenfor offentlig sektor. Som prosjektleder vil du spille en veldig sentral rolle, og du vil få mulighet til å jobbe tett på byggherrer, utviklere og arkitekter, og være sentral gjennom alle faser av bygge- og eiendomsprosjekter.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Vi søker erfaren prosjektleder
AK Mekaniske AS
AK Mekaniske vokser og er i behov av nok en Prosjektleder/stålkonstruktør/selger (senior). Våre prosjektledere jobber både med salg, konstruksjon og prosjektøkonomi. Prosjektlederen sørger for prosjektet fra salg til ferdig montert på byggeplass. Dette er en krevende, men også en veldig stimulerende rolle. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

Bravida Førde søker etter ny prosjektleder elektro
Bravida Norge AS
I forbindelse med økende oppdragsmengde, søker vi etter en ekstra prosjektleder til vår avdeling. Avdelingen har 50 medarbeidere og en omsetning på ca. 90 millioner kroner. Oppdragene er i hovedsak i området Sunnfjord/Sogn. Bravida i Førde har lang erfaring fra store prosjekter innenfor ulike sektorer som helse, skole, bolig og forretningsbygg.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 15-09-2020

Prosjektleder på forsikringsskader
Kaph Entreprenør
Vi er i en rivende utvikling, med stor vekst på flere forretningsområder. Vi har rammeavtale med flere forsikringsselskaper og søker en kvalitetsbevisst prosjektleder til vårt hovedkontor i Stavanger. Du må være systematisk og god til planlegging og kommunikasjon med kolleger, leverandører og kunder. Har du noen års erfaring som prosjektledelse fra A-Å, er det bra. Vår nye prosjektleder vil få resultatansvar for sine prosjekter og må derfor ha god gjennomføringsevne. Våre ansatte får firmabil med fullt utstyr, mobil, nettbrett og gode forsikrings- og pensjonsavtaler.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 18-09-2020

Virke styrker avdelingen Event og møteplasser og søker prosjektleder event
Hovedorganisasjonen Virke
Vi tror på møtet mellom mennesker og gleder oss til å gjenoppta stor aktivitet så raskt det lar seg gjøre. Vi ser etter deg som behersker de tradisjonelle arenaene, men samtidig er nytenkende og nyskapende. Du er nysgjerrig på trender fra inn- og utland. Start din søknad med å fortelle om ditt bidrag til gjennomføring av en konferanse/arrangement med 200+ deltagere. Bakgrunn: Du har erfaring fra prosjektledelse. Du er strukturert og arbeider godt og målrettet når det koker.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 24-08-2020

Prosjektleder - Ung i Overhalla
Overhalla Kommune Kultursjefens Kontor
Prosjektleder - Ung i Overhalla Vi ønsker oss en engasjert person i prosjektet Ung i Overhalla! (100% stilling i 1 år). Søknadsfrist 31. august. Gå direkte til søknadsskjema her
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Klar for å lede våre signaturprosjekter?
Nipas AS
Ønskede kvalifikasjoner Minimum 5 års byggeplasserfaring i totalentrepriser, eller fra gjennomføring av prosjekter på byggherresiden - personlig egnethet vektlegges • Gode resultater - referanseprosjekter må kunne fremlegges • Ingeniørhøyskole bygg/anlegg, eller annen kombinasjon av skole og relevant erfaring • Gode lederegenskaper • Resultat- og løsningsorientert, kvalitetsbevisst • Evne til og ønske om personlig utvikling • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Prosjektleder
Telemarksavisa
PROSJEKTLEDER 60% UT 2022BROBYGGERE - GULSET- utvikling av et helt nytt ungdomstilbud i den varme bydelen Les mer på www.gulset.org og FB; «Hva skjer på Gulset?»og søk m/ CV og motivasjon til gisle.lunde@gulset.org ved å klikke på «Søk på stilling» knappen før 15. august.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 15-08-2020

Har du erfaring fra offentlige oppdragsgivere?
Vår oppdragsgiver
På vegne av vår oppdragsgiver som er en spennende aktør med sterkt tverrfaglig miljø innen prosjekt -og prosjektledelse søker vi prosjektledere med høyere utdanning og minst 4-5 års erfaring som prosjektleder og/eller prosjekteringsleder i byggeprosjekter innenfor privat og offentlig sektor. Som prosjektleder vil du spille en veldig sentral rolle, og du ansettes i 100% fast stilling hos vår oppdragsgiver. Du vil få mulighet til å jobbe tett på byggherrer, utviklere og arkitekter, og være sentral gjennom alle faser av bygge -og eiendomsprosjekter.
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Arbeidende prosjektleder/møbelsnekker
Nordic Furniture AS
Vil du være med å bygge de flotteste restaurantene og de mest profilerte kontorene i Norge? Vår oppdragsmengde øker og vi ønsker å styrke vår prosjektadministrasjon. Vi søker etter en arbeidende prosjektleder med solid erfaring, som kan lede våre byggeprosjekter, men som ikke er redd for å ta i et tak selv når det trengs. Arbeidsoppgaver: · Ledelse av prosjekt på byggeplass · Utføre servicearbeide/bistå med reparasjoner og montering. · Bistå med kalkulasjon, teknisk og økonomisk oppfølging
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020