Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Serviceinnstilt og strukturert Prosjektleder med fagkompetanse innen rørleggerfaget
BackUp Byggpersonell AS
Vår kunde i Asker søker etter en strukturert Prosjektleder som bygger relasjoner og kundetilfredshet gjennom god kommunikasjon. Seniorer med erfaring er like aktuelle for stillingen som unge sultne prosjektledere.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 07-09-2021

Serviceinnstilt og strukturert Prosjektleder med fagkompetanse innen rørleggerfaget
BackUp Byggpersonell AS
Vår kunde i Asker søker etter en strukturert Prosjektleder som bygger relasjoner og kundetilfredshet gjennom god kommunikasjon. Seniorer med erfaring er like aktuelle for stillingen som unge sultne prosjektledere.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 07-09-2021

Vizir søker: Dyktig og engasjert Prosjektleder
Vizir As
For attraktivt selskap søker vi etter prosjektledere med noen års prosjektledererfaring. Vi søker deg som er faglig trygg innenfor prosjektledelse og er nå klar for nye utfordringer. Du trives av å skape resultater sammen med andre og oppnå gode løsninger for eksterne og/eller interne kunder. Du har erfaring med å jobbe tett med både ledelse og linjeorganisasjoner, har god forretningsforståelse, flink til å både lytte til og gi råd til eksterne og/eller interne kunder. Sentrale oppgaver
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Prosjektleder
Lindal Treindustri AS
LINDAL TREINDUSTRI AS søker PROSJEKTLEDER Lindal Treindustri AS er element leverandør for proffkundemarkedet, og en del av LSE Byggesystemer i E.A. Smith AS som er en av landets ledende aktører innen salg av byggevarer, trelast, stål og armering gjennom Bygger’n kjeden, Smith Stål, LSE og HIBA HUS. EAS har over 700 medarbeidere og omsetter for om lag 3,3 milliarder.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Vil du jobbe som prosjektleder i et av regionens største digitalbyrå?
Vecora AS
Hvem er vi? Vi er eksperter på markedsføring i alle formater, med en unik kombinasjon av kompetanse rundt web, design, kommunikasjon, synlighet og strategi. Vi jobber operativt og strategisk med kunder og prosjekter i hele Norge. Fra små prosjekter på noen hundre tusen, til større prosjekter med flere millioner i budsjett. De siste årene har vi vokst mye, og forventer at veksten fortsetter i samme tempo. I dag er vi ca. 15 ansatte, men planlegger å vokse til over 25 i løpet av de to neste årene, i de fineste lokalene i Sandnes.
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 01-09-2021

Prosjektleder / ingeniør
Ottar Bergersen & Sønner AS
Ønsker du en karriere hos en av Vesterålens største maskinentreprenører? Nå har du muligheten til å bli en del av et hyggelig og stadig voksende team. Grunnet økende oppdragsmengde med høyere krav til faglig kompetanse, søker vi nå Prosjektleder / ingeniør med bakgrunn og erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Dine oppgaver vil være:
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 25-08-2021

Ønsker du nye utfordringer som Prosjektleder? Da er Polygon din nye arbeidsplass!
Polygon AS
Vi har nå ledig stilling som prosjektleder i Asker og Bærum! Som prosjektleder i Polygon vil du få mange spennende og utfordrende oppgaver. Den vi ser etter har gjerne erfaring som tømrer, byggmester, takstmann eller annen byggteknisk erfaring. Det er viktig at du liker å jobbe med mennesker, takler en hektisk hverdag, er strukturert og vant til å bruke digitale verktøy. Som Polygoner blir du en del av et sterkt fagmiljø som gir deg gode utviklingsmuligheter innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging.
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Pretre søker Prosjektleder Element
Pretre
Pretre søker prosjektleder med gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper til vår elementavdeling. Arbeidsoppgaver KundebehandlingUtarbeide pristilbud på elementerAnsvarlig for prosjektgjennomføring som prosjektleder fra salg til levert byggeplassKoordinere samhandling mellom kunde, prosjektering og produksjonAnsvarlig for økonomien i prosjektet Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 21-08-2021

Ønsker du å jobbe hos PCS Stokke Stål ? Vi søker etter prosjektledere
PCS Stokke Stål AS
Nøkkeloppgaver: Oppfølging på byggeplass Kontakt med kunde og underentreprenører Koordinering av produksjon i samarbeid med verksmester Koordinering av underentreprenører ihht. fremdriftsplan Bidra i kalkulasjoner og innkjøpsprosess Overlevering og sluttføring Planlegging, oppfølging og gjennomføring av prosjekt, herunder overordnet ansvar for økonomistyring, fremdrift og rapportering
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Invo søker deg som har lyst til å gjøre en forskjell for selskap som ønsker å nye høyder ved hjelp av teknologi. Her får du muligheten!
Invo AS
Invo søker deg som har lyst til å gjøre en forskjell for selskap som ønsker å nye høyder ved hjelp av teknologi. Her får du muligheten! Prosjektleder Hovedoppgaven til en prosjektleder er å være bindeleddet mellom kunde og utvikler for å fange hvilke behov kunden har, og dernest hvordan et godt resultat best kan leveres. Evnen til å oversette kundens problemstilling til teknisk løsning er sentral, og i det ligger det å forstå forretningen og behovet til kunden, og levere løsninger med solid og varig kvalitet. Hovedoppgaver:
Registrert : 20-07-2021 Søknadsfrist : 11-08-2021