Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Prosjektleder
HumanHit as
På vegne av vår kunde søker vi en Prosjektleder til implementasjon av kundeløsninger . Customer Projects avdelingen har ansvar for å implementere alle kundeløsninger av en viss størrelse og kompleksitet bestående av tjenester innenfor området av WAN-, LAN-, Unified communication- og Cloud-områdene . Du vil jobbe i et lite sammensveiset team bestående av svært kompetente prosjektledere med en sterk kultur for deling av erfaring og kunnskap, og faglig utvikling.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Er elektro, prosjektledelse og salg noe for deg?
Sønnico
Sønnico Kristiansand trenger en dyktig og erfaren prosjektleder til serviceavdelingen. Vi ser etter deg som trigges av varierte arbeidsoppgaver med stort kundefokus. Du blir det naturlige bindeleddet mellom våre kunder og montørene i teamet. Arbeidshverdagen din vil blant annet bestå av:
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 19-03-2020

Friluftsinteressert prosjektleder søkes
DNT Vestfold
Brenner du for å rekruttere ungdommer i Vestfold til friluftslivet? Ønsker du å utvikle kompetansenivået og friluftslivstilbudet i Vestfold? Da skal du søke vikariatet som prosjektleder i DNT Vestfold. Vår daglige leder går ut i permisjon og vi trenger en erstatter for å holde i gang prosjekter og aktiviteter. Vi ønsker oss en positiv og fremoverlent person med stor gjennomføringsevne. Du er selvgående, og opptatt av samarbeid for å nå målene. Vikariatet er en 50 % stilling i perioden 15. april -- 15. august. Arbeidsoppgaver
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 12-03-2020

Experienced Project Manager for major Drilling Company
Ingeniør Compagniet
PROJECT MANAGER Due to additional work scope and increasing portfolio our customer needs to increase their capacity within project and package management and are looking for an experienced Project Manager for their organization Projects are received with short deadlines and expectation from clients to deliver. Start up as soon as possible. Tasks:
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 18-03-2020

Er du vår nye prosjektleder?
FS Betong AS
Vårt marked er i vekst og vi søker derfor dyktig prosjektleder for å styrke staben av funksjonærer og ledere i FS Betong AS. Du vil få en sentral rolle i bedriftens anleggsledelse, det er ønskelig med praksis fra tilsvarende arbeid. Arbeidet omfatter varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Det er viktig du liker kundekontakt og har evnen til å jobbe strukturert og selvstendig. Som prosjektleder vil du være en stor bidragsyter til FS Betong AS sin konkurransekraft gjennom å tilføre økt lønnsomhet til våre prosjekter. Arbeidsoppgaver
Registrert : 18-02-2020 Søknadsfrist : 05-03-2020

Er du vår nye prosjektleder?
Ecomerden AS
Vil du være med og bygge nye og fremtidsrettede forretningsmuligheter i en næring som er i forrykende innovativt tempo? Vi holder til på Laksevåg i Bergen kommune og er en bedrift som prosjekterer og leverer semi-lukkete merder til oppdrettsnæringen i både inn -og utland.Vi kan derfor tilby deg en attraktiv og utfordrende jobb som salgsleder i et spennende marked. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 29-03-2020

Vil du være med på Trestandards videre vekst? Vi søker prosjektleder
Trestandard Bygg AS
Er du en dedikert prosjektleder som trives med hektiske arbeidsdager, og som ønsker å bidra til Trestandards videre vekst? Som prosjektleder hos oss får du muligheten til å bli en del av et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med faglig dyktige kolleger. Din nye arbeidshverdag vil innebære:
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 26-03-2020

Er du vår neste prosjektlederstjerne?
Ahead Connect
Vi opplever stor økning i oppdragsmengden og søker nye prosjektledere! Gratulerer! Nå har du muligheten til å skaffe deg fantastisk erfaring i en av Norges ledende byråer. Som prosjektleder hos Ahead Connect lærer du hvordan man jobber med markedsføringskampanjer fra start til slutt. Vi ser etter deg som er uredd, pliktoppfyllende, selvstendig og hardtarbeidende. Er du under utdanning og har lyst på en deltidsjobb som gir en erfaring du kan ta med deg resten av karrieren? Da kan dette være en topp stilling for deg! Vi ser for oss at du er/har:
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 27-03-2020

Vil du jobbe som prosjektleder hos oss?
BundeBygg AS
BundeBygg har et godt prosjektledermiljø. Vi har en solid ordrereserve og trenger å styrke teamet med en erfaren prosjektleder med gode lederegenskaper.
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 27-03-2020

Prosjektleder
Agro Anlegg AS
Arbeidsoppgaver Å lede anleggs-/byggeprosjekter (evnt. i samarbeid med Anleggsleder) -Oppfølging av prosjektorgansiering innenfor offentlig myndighetsbehandling, planlegging, prosjektering, HMS & KS, kontrakter og økonomi Ansvarlig for kontrakt og kontakt med byggherren, økonomisk oppfølging og kontroll mot byggherre Totalansvar for planlegging, gjennomføring, oppfølging og fremdriftsstyring av byggeprosjekter Planlegging, produksjon og disponering av ressurser
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 27-03-2020