Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Malere til oppdrag hos kunde i Møre og Romsdal
Am Direct As
Vi er på utkikk etter malere med god fagkompetanse snarest mulig til oppdrag i Møre og Romsdal.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 30-09-2021

Malermester Berntsen søker dyktige malere!
Bjørn Berntsen
Malermester Berntsen utvider og søker malere! Etter svært stor pågang søker vi faglig dyktige malere som er selvgående, vi utfører alt innen overflateteknikk hos ekslusive privat kunder og større rehabiliterings prosjekter innen næring. Vi er totalt 9 ansatte og ser behov for 3-4 selvgående malere som bærer yrkes stolthet med bra arbeidsmoral, vi står for å alltid levere etter kvalitet og et godt arbeidsmiljø der alle blir hørt og satt pris på. Krav for stilling:
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Malere
NST Byggservice As
Vi søker etter malere (bygg) med relevant erfaring og kunnskap om faget. Fagbrev er ønskelig, men lang erfaring og tilhørende kunnskap kan veie opp for dette. Søkere må snakke flytende norsk eller engelsk og ha førerkort kl B Søknad og CV må inneholde sammenhengende utdannelse og arbeidshistorie. Ufullstendige søknader vil dessverre ikke bli vurdert. For nærmere informasjon, vennligst kontakt vårt kontor. Krav til kompetanse
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Malere
Nordvest Bemanning As
Vi søker nå etter malere for flere av våre gode kunder. Arbeidsoppgaver Som maler vil du bl.a få ansvar for: sparkling, maling og tapetsering. Ønskede kvalifikasjoner VI SØKER DEG SOM HAR relevant erfaring innen faget.
Registrert : 09-07-2021 Søknadsfrist : 05-08-2021

Vi søker hjelpearbeidere til utvendig maling
Bergen Bemanning AS
Flere av våre kunder søker hjelpearbeidere med høy arbeidsmoral som trives med utvendig arbeid til flere prosjekter med varighet utover høsten. Vi trenger hjelpearbeidere til alt fra utvendig maling, høytrykksspylig og skraping. Det er en fordel om du har erfaring med tilsvarende arbeid og er en handy person. Det er også en fordel om du har førerkort kl. B og disponerer egen bil for lettere fremkommelighet, men dette er ikke ent krav. Vi ser helst at du snakker godt norsk, men minimum god engelsk.
Registrert : 08-07-2021 Søknadsfrist : 18-08-2021

Maler/ Malarz
Axuda
Arbeidsoppgaver Innvendig og utvendig maleriarbeid Grunnarbeid, tapetsering, sparkling av vegger og tak Ønskede kvalifikasjoner Fagbrev som maler (lengere erfaring kan kompensere for manglende fagbrev) Kommunisere på norsk eller engelsk Førekort klasse B Vi tilbyr Gode lønns- og arbeidsvilkår Ryddige arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver Tiltredelse etter avtale God oppfølgingDersom dette kan være noe for deg, så ønsker å høre fra deg så snart som mulig.
Registrert : 08-07-2021 Søknadsfrist : 16-08-2021

Vi søker malere / Poszukiwani malarze
SKY Rekruttering og Bemanning AS
**Vi søker malere / Poszukiwani malarze ** Arbeidsoppgaver/ansvarsområder: Variert innvendig og utvendig malerarbeid på store og små prosjekterZakres pracy: Rozne zadania na mniejszych i wiekszych projektach Kompetanse: Du bør ha erfaring som maler.Du har gode referanserDu snakker skandinavisk eller engelsk. Wymagane kwalifikacje: Doswiadczenie w pracy jako malarz Dobre referencje
Registrert : 06-07-2021 Søknadsfrist : 14-08-2021

Malere for langsiktige prosjekt
Veksthuset Personal AS avd Elverum
På vegne av vår kunde søker vi nå malere for langsiktige prosjekter. Vår kunde har i hovedsak behov for maling/overflatebehandling utvendig og innvendig. Arbeidssted: Elverums- og Hamarregionen.  Den vi søker: Har fagbrev, lang erfaring kan kompensere for manglende fagbrevEr dyktig på overflatebehandling og malingEr selvstendig og løsningsorientertEr pålitelig og pliktoppfyllendeKan kommunisere på nordisk eller engelsk språk skriftlig og muntlig Vi tilbyr:
Registrert : 06-07-2021 Søknadsfrist : 17-08-2021

Malere søkes for umiddelbar oppstart!
Monia As
Vi søker etter dyktige og rutinerte malere, det er en fordel om du har erfaring med å bruke verktøy som Bazooka, sparkelboks og sprøyte, men aller viktigst er at du er god på å sparkle gips og snakker norsk, eller engelsk. Vi ønsker oss 3 malere for umiddelbar oppstart på forskjellige prosjekter i Oslo og Akershus. Du kan jobbe selvstendig og liker å være en del av et team.
Registrert : 06-07-2021 Søknadsfrist : 31-07-2021

Vi søker malere til prosjekter i Trondheim og omegn
Vectum A/s
Flere av våre kunder har økende behov for bemanning. Vi søker etter dyktige og erfarne malere til både innvendig og utvendig arbeid. Vi ønsker du er serviceinnstilt og strukturert. Har fagbrev, lang erfaring kan kompansere for manglende fagbrev Behersker norsk/engelsk
Registrert : 06-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021