Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Malere
Nordvest Bemanning As
Vi søker nå etter malere for flere av våre gode kunder. Arbeidsoppgaver Som maler vil du bl.a få ansvar for: sparkling, maling og tapetsering. Ønskede kvalifikasjoner VI SØKER DEG SOM HAR relevant erfaring innen faget.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 29-04-2021

Vi søker to malere som ikke er redde for å ta i et tak
Florin Malerarbeid As
Er du på utkikk etter en variert jobbhverdag i et ryddig og godt arbeidsmiljø? Da kan Florin Malerarbeid AS være noe for deg. Det er en fordel hvis du har erfaring i byggebransjen som maler, eller annet. Men hvis ikke, får du full opplæring og har alle muligheter til å avansere til formann hos oss. Det er en fordel hvis du har førerkort og snakker engelsk, norsk eller rumensk. Vi har oppdrag over hele østlandsområdet. Maleryrket krever god fysikk, men hvis du liker å bruke kroppen din i arbeid, er det perfekt for deg.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 30-06-2021

Ønsker du en variert og spennende arbeidsdag? Vi søker malere i Oslo og Bærum!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du service-innstilt? Da kan Recover være en god match for deg. Vi ser etter dyktige og selvstendige malere til å jobbe ved våre avdelinger i Oslo- og Bærum-området. Som maler i Recover blir du del av et sterkt fagmiljø hos en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med snart 45 års erfaring fra området. Din rolle som maler i Recover
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Malere til Sæterbø AS
Sæterbø As
Er du den vi leter etter? Happy Homes Sæterbø AS er en malebedrift med tilhørende butikk som utfører oppdrag innen fagene maler og byggtapetsering over hele Midt-Norge. Våre kunder er både privatpersoner og industribedrifter. Vi har nå behov for fire nye malere/byggtapertserere. Vi søker etter personer som mestrer å jobbe selvstendig og organisere egne prosjekter samt evner å samarbeide med kollegaer. Arbeidsoppgavene er varierer i omfang og intensitet, og vil bestå av bla.: Sparkling, maling og ol.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 22-07-2021

Maler med fagbrev eller tilsvarende erfaring
Inhouse Trondheim AS
Vi søker etter deg som har fagbrev som maler eller tilsvarende erfaring.. Vår kunde har behov for malere. Innleie i prøvetiden med mulighet for fast jobb. Må ha førerkort. Er dette noe for deg, er det bare å ta kontakt med Knut på tlf 41659434 eller på mail knut@ihas.no for en avtale. Ring gjerne da det er oppstart på kort varsel hvis du fyller kravene.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 07-05-2021

Alt mulig arbeider søkes
Settnøy og Arnøy as
Bedriften ønsker to arbeidere som kan male i hele sommersesongen.Enkelt vedlikeholdsarbeid må også kunne påregnes.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 07-05-2021

Vi søker flinke malere!
ClockWork Bemanning avd Tromsø
Vi i Clockwork Bemanning AS har behov for dyktige malere til spennende prosjekter for flere av våre kunder både i Tromsø, og Alta! Vi leter etter deg som har: Minimum 2-3 års erfaring innenfor maling, og sparkling.God erfaring med sparkling/strimling, malersprøyte etc.God skandinavisk og/eller engelsk språk.Førerkort klasse B er en fordel. Vi tilbyr:
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 10-05-2021

Erfaren Maler
2 Malere AS
Vi søker etter en erfaren maler snarest, da vi har stor pågang av arbeid. Vi er et lite malerfirma med tilhold i Halden, og vår jobbkrets er i halden og omegn Vi kan tilby gode lønnsordninger for rett mann .Søker må kunne jobbe selvstendig.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Grunnet mye arbeid har vi nå behov for å ansette flere malere
Safe Bemanning AS
Arbeidet er for våre kunder som er solide aktører i malerbransjen. Det er både nybygg og rehabilitering, offentlig og privat. Arbeidsoppgaver: Sparkling, maling, strimling, innendørs og utendørsMaskinsparkling Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 30-04-2021

Vi ser etter dyktige malere!
Spar Grupp 1 As
Vi søker dyktige malere til å jobbe i Oslo og Lillestrøm-området. Vi ser etter deg som: Har 3-5 års arbeidserfaring som malerHar yrkesstolthet og er forpliktet til godt håndverkGod muntlig og skriftlig forståelse på engelsk eller norsk Vi tilbyr: Fast stilling, 80-100%Konkurransedyktig lønnGode arbeidsforhold og arbeidsmiljø Send CV og jobbsøknad til victoria@spargrupp1.no.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 30-04-2021