Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Har du administrativ erfaring og ønsker å jobbe på kontor? - Åpen søknad!
StudentConsulting Norge
Våre kunder i Oslo-området er nå på utkikk etter nye og dyktige administrasjonsmedarbeidere på heltid. Ønsker du å legge inn en åpen søknad til våre fremtidige rekrutteringsprosesser? Søk da vel! Vår kunde tilbyr: Mulighet for en langsiktig stillingSolid opplæringPersonlig videreutviklingGode kolleger, arbeidsglede, høy faglig kompetanse og flotte lokalerModerne lokaler Arbeidsoppgaver:
Registrert : 25-11-2020 Søknadsfrist : 01-01-2021

Har du erfaring med kundeservice og er på jakt etter heltidsjobb?
StudentConsulting Norge
Er du serviceinnstilt, strukturert og trives med å hjelpe andre? Våre kunder, i Oslo og omegn, søker jevnlig motiverte kundeservicemedarbeidere til fulltidsstillinger innen kundebehandling Vil du legge inn en åpen søknad til våre rekrutteringskonsulenter? Søk da vel! Våre kunder kan tilby deg:
Registrert : 24-11-2020 Søknadsfrist : 01-01-2021

Kan du jobbe med kundeservice og administrasjon ut året? Se hit!
Manpower
Motiveres du av å gi gode kundeopplevelser? Trives du med administrative oppgaver? Kan du jobbe fulltid fra 23.november og ut året? Da ønsker vi at du leser videre . For vår kunde ser vi nå etter deg som brenner for kundeservice, og vil jobbe med dette i kombinasjon av administrative oppgaver og ordrebehandling. Som person ser vi for oss at du er serviceinnstilt, strukturert og lærer fort. Du er selvgående, og trives helst med mange baller i luften. Arbeidsoppgavene består av følgende:
Registrert : 24-11-2020 Søknadsfrist : 29-11-2020

Taler du dansk? Vil du å jobbe med kundeservice for Dplay?
Assento
Er du glad i å hjelpe folk? Er du i tillegg interessert i film, sport eller serier? Vi søker nå etter flere dansktalende konsulenter til spennende kundeserviceprosjekt for Dplay.
Registrert : 24-11-2020 Søknadsfrist : 08-12-2020

Er du opptatt av den gode kundeopplevelsen?
StudentConsulting Norge
En av våre anerkjente kunder i sentrale Oslo søker nå engasjerte kundeservicemedarbeidere med oppstart snarest. Vil du bidra med å gi god kundeservice, trives i en hektisk arbeidshverdag og har erfaring med kundeservice? Da kan det være deg vi er på utkikk etter. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å jobbe enten heltid eller deltid! Oppstart er snarest og varighet ut året. Vår kunde tilbyr:
Registrert : 23-11-2020 Søknadsfrist : 01-01-2021

Internservicemedarbeider kundeservice
Randstad AS
Kundeservicemedarbeider Vi søker etter kandidater som snakker flytende svensk til spennende kundeservicestilling. Vi har en fantastisk mulighet for rette kandidaten, med mulighet for å gjøre karriere internt i firmaet etterhvert. Arbeidsoppgaver: Håndtere inngående telefonerSvare kunder på chat og mail henvendelserKundefokusert og yte det lille ekstra for kundene som tar kontaktTilegne deg informasjon om produktene til kunden Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 23-11-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Har du erfaring fra kundeservice og vil jobbe med inkasso på heltid?
StudentConsulting Norge
Våre kunder, både i Drammensområdet og i Oslo, er jevnlig på utkikk etter nye og dyktige kundebehandlere innen inkasso på heltid. Ønsker du å legge inn en åpen søknad til våre fremtidige rekrutteringsprosesser? Søk da vel! Kunden tilbyr deg: • En jobb i et stort og anerkjent globalt konsern • Gode kolleger, arbeidsglede, høy faglig kompetanse og flotte lokaler • Gode muligheter til intern utvikling for den rette kandidat • Gode personal- og forsikringsordninger
Registrert : 23-11-2020 Søknadsfrist : 01-01-2021

Ønsker du å jobbe i hjertet av vår organisasjon?
Norengros Johs. Olsen AS
Kundeservice hos Johs. Olsen er bedriftens hjerte og berøres av alle deler av organisasjonen fra salg til innkjøp og levering. Vi søker nå etter en medarbeider til vårt kundeserviceteam hos Norengros Johs. Olsen på Gjøvik. Er du serviceinnstilt, har teknisk datakompetanse, er nøyaktig, effektiv og gira på å jobbe med kundeservice og mersalg? Da er DU den vi ser etter! Arbeidsoppgaver Behandle henvendelser fra nye og eksisterende kunder gjennom telefon, firmapost, CRM og Chat Ordrebehandling og alle tilstøtende oppgaver
Registrert : 20-11-2020 Søknadsfrist : 31-12-2020

Ønsker du å jobbe med kundeservice? Glad i å prate med folk?
Assento
Liker du å hjelpe folk? Vi søker nå etter flere medarbeidere til vårt store, hyggelige, sosiale og artige kundeserviceteam for Telia! Er du serviceinnstilt, effektiv og gira på å lære kundeservice og mersalg? Da er DU den vi ser etter!
Registrert : 18-11-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Kvalitetsbevvist kundeservicemedarbeider? Byggevarebransjen trenger deg!
Toptemp Romerike
For vår kunde Plannja AS ser vi etter deg som har en serviceinnstilt og kvalitetsbevisst tilnærming til ditt arbeid. Med over 700 aktive kunder har Plannja sitt ordrekontor nå behov for en ny ressurs. Bedriften gjennomgår stor vekst om dagen, og er ute etter deg som ønsker å bistå med utpreget service til store og små kunder i byggevarebransjen. KUNDESERVICEMEDARBEIDER PÅ ORDREKONTOR
Registrert : 18-11-2020 Søknadsfrist : 29-12-2020