Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Motiveres du av fleksibel arbeidstid og lønn etter innsats?
Switchit As
Switchit AS søker personer med glimt i øyet til våre avdelinger innen: salg og møtebooking. Vi ønsker talenter som motiveres av resultater, er strukturerte og selvgående. Vi er en bedrift i vekst og om du er rett person for jobben, kan du bygge din karriere med oss. Grunnet restriksjoner rundt Corona har vi skreddersydd arbeidsplassen din til hjemmekontor, inntil videre. Dermed ansetter vi over hele landet, alt som trengs av deg er at du har en datamaskin, tilgang til internett og stå på vilje! Vi står for all opplæring og oppfølging.
Registrert : 25-01-2021 Søknadsfrist : 15-02-2021

HmH Cement & Flis søker salgskonsulent til proff- og privatmarked
HmH Cement & Flis, avd. Moss
HMH Cement & Flis er en faghandel med fokus på proff- og privatmarked. Vårt salgsområde er primært Østlandet, men vi leverer til hele Norge. HMH Cement & Flis åpnet ny butikk mai 2019 i store og tidsriktige lokaler i Midtveien 5 i Moss.
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 04-03-2021

Vil du være med å bygge Norges beste avdeling?
Yestel Tønsberg AS
Vi ser etter deg som er uredd, sulten og har lyst på en karriere innen salg. Yestel AS representerer noen av Norges største merkevarer, både på privat- og bedriftsmarkedet. Vår oppgave er å være bindeleddet mellom kundene og bedriftene vi representerer. Yestel har i overkant av 80 ansatte fordelt på de ulike avdelingene i Trondheim, Tønsberg og Oslo.
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 04-03-2021

Ønsker du å bygge din salgskarriere i Moss?
People Moss
Vår spennende kundebedrift i Moss søker flere salgskonsulenter. Grunnet sterk vekst etter vår kundes unike produkter og tjenester ønskes det flere kandidater som har salgsteft og interesse for B2B. Vi tilbyr: Et spennende miljø med høyt arbeidstempo hvor læring og utvikling er i sentrumGod coaching og oppfølgingHyggelige kollegerGode forsikrings- og pensjonsordningerSkrivebord i flotte lokalerEngasjement med muligheter for fast ansettelse Arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-01-2021 Søknadsfrist : 02-03-2021

Anser du deg selv som en kløpper innen utgående salg? Da kan det være deg vi leter etter!
Academic Work Norway AS
Vil du jobbe med salg i et prisvinnende selskap, og ta del i Norges kanskje beste salgsteam? Kjennetegnes du av en sterk formidlingsevne og vet å snu nei til et ja? Ønsker du konkurransedyktige betingelser med en fastlønn i bunn? Talkmore ser nå etter sin neste Salgskonsulent på heltid. Informasjon om stillingen
Registrert : 19-01-2021 Søknadsfrist : 26-02-2021

Rådgiver til bedriftsmarkedet
ADINOX AS
ADINOX i Oslo ser etter deg med erfaring innenfor salg, forhandling og representasjon. Stillingen innebærer høy kundeaktivitet og relasjonsbygging mot eksisterende og nye kunder. Du tilbyr SMB markedet strømløsninger med gode betingelser. Du har ansvar for å gjennomføre aktiviteter, tilbud, forhandling og kontraktskriving. Du er selvgående, sulten på å skape resultat og dyktig på samarbeid i et langsiktig perspektiv.
Registrert : 19-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Salgskonsulenter
Jobzone Arendal
Vår kunde innen telemarketing ønsker flere motiverte salgskonsulenter med på laget. Er du en resultatorientert vinner, som trigges av mål og konkurranser? Arbeidsoppgaver Nysalg mot privatkundemarkedet med telefon som verktøyBidra til et positivt og godt arbeidsmiljø Kvalifikasjoner og personlige egenskaper
Registrert : 18-01-2021 Søknadsfrist : 18-02-2021

Salgskonsulent
Schibsted Norge
Schibsted Norge Brukermarked Salg er i stor vekst, og de søker deg som ønsker å jobbe med salg av veletablerte og sterke merkevarer, i en solid og velrenommert bedrift. Som abonnementselger i Schibsted Norge vil din primære arbeidsoppgave bestå av å kontakte Schibsteds sine nåværende abonnenter av noen av norges største aviser. Din produktportefølje inneholder flere av norges største magasiner, som Dine Penger, Mat fra Norge samt Historie magasinet.
Registrert : 18-01-2021 Søknadsfrist : 25-02-2021

Er du vår nye Salgskonsulent
Rapp Bomek AS
Salgskonsulent/Teknisk fagperson med ansvar for kundepleie, ordresetting og kundedialog Rapp Bomek styrker salgsorganisasjonen og søker nå en Salgskonsulent/teknisk fagperson som vil ha ansvar for å følge opp våre bedriftskunder, primært i bygge bransjen i Norge. Du vil ha ansvar for inngående forespørsler, kalkulasjon og følger opp prosjektet frem til levering. Du blir en del av vårt salgsteam og vil samarbeide tett med 3 andre selgere, samt våre medarbeidere innenfor teknisk avdeling og produksjon. Arbeidssted vil være på Kapp i Østre Toten kommune.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 05-02-2021

Bli med på suksessen! Vi er i vekst og søker nye salgskonsulenter til vårt kontor i Porsgrunn.
Customer Link
Vi er i en periode med sterk vekst og søker derfor etter nye salgskonsulenter til vårt kontor i Porsgrunn sentrum. Våre kunder er kjente navn med sterke merkevarer i privatmarkedet. Hos Customer Link er fellesskapet, teamfølelsen og godt miljø i hovedfokus, og vår suksess et resultat av dette. Vi leter etter deg som ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø, har god arbeidsmoral og gode verdier. Vi gir deg grundig opplæring, god oppfølging og kurs med fokus på salgsteknikk og samtalemetodikk - tidligere salgserfaring er derfor ikke et krav.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 12-02-2021