Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du tjene godt, ha det moro på jobb? Fastlønn+ bonus utlyses!
Dreamwork Talens AS
Er du vår nye salgskonsulent? Dette kan være din mulighet! På vegne av vår samarbeidspartner ser vi nå etter personer som har lyst til å prøve seg på stillinger innen salg og kundeservice.
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 14-07-2020

Selge Schibsteds magasiner til eksisterende kunder?
Kristiania Management
Schibsted Norge Brukermarked Salg er i stor vekst, og de søker deg som ønsker å jobbe med salg av veletablerte og sterke merkevarer, i en solid og velrenommert bedrift. Som abonnementselger i Schibsted Norge vil din primære arbeidsoppgave bestå av å kontakte Schibsteds sine nåværende abonnenter av noen av norges største aviser. Din produktportefølje inneholder flere av norges største magasiner, som Dine Penger samt Aftenposten Junior.
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 14-07-2020

Salgskonsulent Troms og Finnmark
Retail24 AS
Retail24 sin salgsavdeling vokser og i den anledning søker vi etter en målbevisst, selvstendig og ansvarsfull salgskonsulent i Tromsø, med Troms og Finnmark som arbeidsområde. Stillingen blir en meget sentral og selvstendig rolle, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Stillingen er en del av oppdragsgivers landsdekkende operative salgsteam, og vil rapportere til regionssjef i angitt område samt nasjonal salgssjef. Dette er en unik mulighet hvis du ønsker å ta del i en suksesshistorie innen et selskap i sterk vekst.
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 14-07-2020

Vi søker Salgskonsulent med salgserfaring fra trapper - og/eller byggfaglig bakgrunn
Trapperingen Eiktrapp AS
Arbeidsoppgaver: Oppsøkende salg på partnerkunder og privatmarkedetBygge relasjoner med eksisterende og nye kunderBemanne vårt trappestudio på Lillehammer Vi søker deg som er: Strukturert, planmessig, analytisk og med gode gjennomføringsevner. Du har gode kommunikasjonsferdigheter, og trives godt med relasjonsbygging og salg. Du er nysgjerrig på innovasjoner, design og ønsker å bidra til utvikling. Vi tilbyr:
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 14-07-2020

Er DU den vi søker? Da ønsker vi at du blir en del av vårt salgsteam!
Mogi Sales As
Mogi Sales har kontorer sentralt i Oslo, hvor vi er spesialisert på salg og kommunikasjon. Vår samarbeidspartner ice har hatt en enorm vekst i det norske markedet som gjør deres produkter trygge og anerkjente, i tillegg til å ha vunnet årets kundeservice 2020 som tilsier at de har de mest fornøyde kundene. Vil du være med å bidra til enda større vekst?
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 15-07-2020

Selge Schibsteds aviser til tidligere kunder?
Kristiania Management
Schibsted Norge Brukermarked Salg er i stor vekst, og de søker deg som ønsker å jobbe med salg av veletablerte og sterke merkevarer, i en solid og velrenommert bedrift. Som abonnementselger i Schibsted Norge vil din primære arbeidsoppgave bestå av å kontakte Schibsteds sine tidligere og nåværende abonnenter av noen av norges største aviser. Din produktportefølje inneholder bl.a Aftenposten, Fedrelandsvennen, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende.
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 14-07-2020

Vil du tjene godt, ha det moro på jobb? Fastlønn+ bonus utlyses!
Dreamwork Talents AS
Er du vår nye salgskonsulent? Dette kan være din mulighet!
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 14-07-2020

Superselger søkes til TM avdeling på Lysaker
People AS
Er du vår nye salgskonsulent? Dette kan være din mulighet! På vegne av vår samarbeidspartner ser vi nå etter DEG som har lyst til å jobbe innen salg og kundebehandling.
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 08-07-2020

Salgskonsulent
Orkla OHPC Norway
Vi søker den mest talentfulle medarbeideren for følgende rolle: Salgskonsulent Distrikt: Østfold og deler av Akershus Din arbeidsoppgave blir salg av våre merkevarer i dagligvarehandelen Til vårt landsdekkende salgsapparat søker vi en aktiv, engasjert og resultatorientert Salgskonsulent. Du vil arbeide selvstendig i et team med fokus på kvalitetsfremmende tiltak og salg av våre merkevarer. Systematisk oppfølging av sentrale avtaler og kampanjer er viktige faktorer for å skape mersalg, og din styrke er tillit, relasjoner og pålitelighet.
Registrert : 02-06-2020 Søknadsfrist : 17-06-2020

Ønsker du en spennende og lærerik sommerjobb med høy lønn?
IB Marketing AS
Har du salgserfaring og ønsker nye utfordringer, eller har planer om å få det, vil dette være en unik mulighet til å få en grundig og lærerik innføring i salgsfaget med gode utviklingsmuligheter. Vi har spennende prosjekter tilpasset din erfaring og kompetanse. Litt om stillingen: Du vil primært jobbe med salg av attraktive produkter og løsninger, B2C og/eller B2B, med telefon/PC som arbeidsverktøy. Det må også påregnes noe møtevirksomhet ved B2B salg.
Registrert : 02-06-2020 Søknadsfrist : 05-07-2020