Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Har du erfaring med salg, men ønsker å bevege deg over mot eksisterende kunder?
Dreamwork Talents AS
Har du erfaring med salg og brenner for å skape de beste kundeopplevelsene? På vegne av hovedkontoret til Talkmore ser vi nå etter deg som vil være med på lansering av et helt nytt produkt til deres kunder. Her vil du være med på en helt ny satsing for et stort selskap i vekst!
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 05-05-2021

Jobbe med salg av markedsføring, tjene godt og samtidig ha det utrolig kjekt?
Mint Media AS
Vi opplever fortsatt stor vekst og derfor er vi på jakt etter nye gode kollegaer. Om du er sulten på suksess og ønsker å bli en del av suksesshistorien vår kan nettopp DU være den vi er på jakt etter. Vi er en organisasjon som fokuserer på kvalitet i alle ledd og har hvert individ i fokus. Vårt kontinuerlige fokus er å gi en god og omfattende opplæring samt kontinuerlig oppfølging til alle som jobber sammen med oss. Arbeidsoppgaver: Salg av produkter og tjenester innen markedsføring til bedriftsmarkedet i hele Norge.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Motiverte selgere søkes!
Purehelp.no
Vi søker flere motiverte bedriftsselgere for å styrke teamet vårt! En hverdag hos oss består av salg på nett og per telefon. Det er høy trivsel, men også hard konkurranse. Tjenestene våre selges til potensielt nye, men også eksisterende kunder. Vi ser etter deg som er strukturert, pliktoppfyllende og har gode planleggingsevner. Du må ha gode kommunikasjonsegenskaper, være utholdende og selvgående, ha stort pågangsmot og godt humør.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Ser du etter en deltidsjobb? Vi søker nye talenter til Atvantic Solutions!
Atvantic Solutions
Hos Atvantic Solutions hjelper vi bedrifter med å skille seg ut gjennom smart og engasjerende innhold og design. Vi jobber for å få merkevarer til å skinne, slik at kunden husker deg. Atvantic Solutions gir kundene et omfattende utvalg av designtjenester som gjør ideer fra bare konsept til virkelighet.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Lilleborg søker Salgskonsulent Region Øst
Lilleborg
Lilleborg søker etter en kompetent, fremoverlent og sulten salgskonsulent som ønsker å være en del av vårt vinnerteam. Relevant bransjerelatert erfaring er en fordel. Du vil ha ansvar for salg av våre produkter og tjenester til kunder i offentlig og privat sektor i primærområde Oslo og Akershus. Helse/sykehus vil være en stor del av ansvarsområdet. Det kan også påregnes oppdrag i øvrige geografiske områder tilhørende region øst.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 16-05-2021

Har du behov for en kveldsjobb?
Customer Link
Er du på utkikk etter nye muligheter? Kunne du tenke deg å jobbe innen salg? Da kan Customer Link AS være den rette arbeidsplassen for deg! Vi søker medarbeidere på kveldstid. Som medarbeider i Customer Link avd. Porsgrunn blir du en del av vårt salgsteam som jobber med flere kjente merkevarer. Denne jobben passer for deg som ser etter en jobb innen salg med et fantastisk miljø og gode muligheter. Hos oss er det ingen krav til tidligere erfaring innen salg, da full opplæring blir gitt av dyktige salgsledere. Vi søker deg som:
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 15-05-2021

Bli med på suksessen! Vi er i vekst og søker nye salgskonsulenter til vårt kontor i Porsgrunn.
Customer Link
Vi er i en periode med sterk vekst og søker derfor etter nye salgskonsulenter til vårt kontor i Porsgrunn sentrum. Våre kunder er kjente navn med sterke merkevarer i privatmarkedet. Hos Customer Link er fellesskapet, teamfølelsen og godt miljø i hovedfokus, og vår suksess et resultat av dette. Vi leter etter deg som ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø, har god arbeidsmoral og gode verdier. Vi gir deg grundig opplæring, god oppfølging og kurs med fokus på salgsteknikk og samtalemetodikk - tidligere salgserfaring er derfor ikke et krav.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 15-05-2021

Er du vår nye superstjerne på salg?
HK Marked AS
I HK Marked har vi et organisert apparat for utvikling som gir deg muligheten til å bli toppselger på rekordtid, selv om du ikke har noen erfaring! Her kan du både doble og triple timelønnen din! Vi søker flere medarbeidere til vår salgsavdeling i Trondheim sentrum på heltid og deltid. (som også kan kombineres med studier). Prosjektet omfatter salg av telefoniløsninger, strøm produkter og fiber til privat og bedriftsmarkedet over telefon, og felt om ønskelig.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Selge Schibsteds magasiner til eksisterende kunder?
Schibsted News Media
Schibsted Norge Brukermarked Salg er i stor vekst, og de søker deg som ønsker å jobbe med salg av veletablerte og sterke merkevarer, i en solid og velrenommert bedrift. Som abonnementselger i Schibsted Norge vil din primære arbeidsoppgave bestå av å kontakte Schibsteds sine nåværende abonnenter av noen av norges største aviser. Din produktportefølje inneholder flere av norges største magasiner, som Dine Penger samt Aftenposten Junior.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Selger for Bygg og Anlegg
Norsk Gjenvinning AS
Norsk Gjenvinning representerer det grønne skiftet i praksis. Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger flere dyktige kollegaer med på laget. Norsk Gjenvinning Distrikt Oslo skal forsterke salgsteamet med en ny markedskonsulent som skal jobbe med Bygg- og Anleggskunder i Oslo-området. Stillingen innebærer tett oppfølging og videreutvikling av eksisterende kunder, samt ansvar for nysalg mot kunder som i dag ikke er i vår portefølje.
Registrert : 19-04-2021 Søknadsfrist : 02-05-2021