Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Selger
Fernando Norge AS
Stillingen Som selger i Fernando Norge AS skal du utføre aktivt og oppsøkende salgsarbeid mot nye og eksisterende kunder. I tillegg må du være forberedt på å yte merchandising / salgssupport i butikk ved behov. Du må være fleksibel i arbeidsdagen. Salg er en livsstil I tillegg til kundebesøk, vil du delta på demoer, messer, kurs og kundearrangement der produktene er representert.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Ønsker du å bli Norges beste selger?
Coitio AS
Coitio AS er en landsdekkende salgsorganisasjon som søker nye kollegaer til vår avdeling i Bergen. Bedriften er i en vekstfase med flere nyetablerte avdelinger, og vi søker nå etter DEG med ambisjoner om å bli Norges beste selger! Med 40 dyktige medarbeidere har vi spisskompetanse innenfor door-2-door, telemarketing, field marketing og direktesalg mot bedriftsmarkedet. Vi er et kompetansehus som gir deg alle forutsetninger for å lykkes gjennom grundig opplæring og tett oppfølging av ledere som har gjort suksess i både eget salg og som ledere over en årrekke.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 24-08-2020

Er du på jakt etter en spennende og lønnsom salgsjobb? SE HIT!!
Falck Alarm By Verisure As
Ønsker du å bli en del av et fremoverlent og sosialt sterkt salgsmiljø, bør du lese videre! Hvem er vi:
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 10-10-2020

Er du på jakt etter en spennende og lønnsom salgsjobb? SE HIT!!
Falck Alarm By Verisure As
Hvem er vi:
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 10-10-2020

Er du vår nye selger?
Customer Link
Customer Link AS har nå startet opp et stort inngående og utgående kundesenter i hjertet av Kristiansand sentrum. Customer Link er et solid og veletablert firma som er i stor vekst, og trenger dermed nye medarbeidere. Kan du beskrives som en god problemløser, proaktiv og svært serviceinnstilt? Er du i tillegg en utpreget relasjonsbygger og jobber både selvstendig og strukturert? Da er det deg vi ser etter. Hos oss så møter du mennesker som er opptatt av et godt miljø, som har interne konkurranser og motiverer hverandre.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

Ønsker du å jobbe med mersalg mot eksisterende Telenor bedriftskunder?
Dreamwork Talents AS
Vi søker nå etter en ny kollega som vil jobbe med salg og mersalg mot eksisterende bedriftskunder for Telenor. Stillingen består i å jobbe med mersalg og rebiningsavtaler mot eksisterende kunder. Vi søker deg med utpreget selgerinstinkt, serviceinnstilling og som trives med utfordringer.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Er du på utkikk etter din første heltidsjobb?
Dreamwork Talents AS
Vil du tjene godt, ha det moro på jobb og samtidig skape karriere? Dette kan være din mulighet! På vegne av vår samarbeidspartner ser vi nå etter personer som har lyst til å prøve seg på stillinger innen salg og kundeservice.
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Rå på Salg? - Vi søker deg!!
Salgssenteret AS
Har du et ønske om å bli en flink selger eller er du allerede en dyktig selger med erfaring i bransjen? Da har du en unik mulighet til å bli en del av satsingen til Salgssenteret AS. Unifon er vår hoved oppdragsgiver og vi har et godt og spennende samarbeid.
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Start høsten med en spennede og godt betalt jobb, med gode karrieremuligheter!
Sector Alarm
Vi er et etablert team i Lillestrømsom søker etter vår neste kollega. Vi er en solid gjeng som jobber hardt for å nå våre mål og er opptatt av å trives på jobb. Vi jobber aktivt med feltsalg, og vår jobb er å sikre norske hjem mot brann og innbrudd. Sector Alarm har i mange år bidratt til å redde liv! Hvorfor jobbe med oss?
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Vurderer du et friår?
Customer Link
Vurderer du et friår? Vi søker deg som planlegger å ta et friår fra skole. Vi kan tilby gode lønnsordninger med garantilønn+provisjon og vi tilrettelegger året etter beste evne for deg som eventuelt skal ut på en eller flere reiser i løpet av året. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020