Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Salgskonsulent med ansvar for eget distrikt og kundeportefølje
Fartskriver AS
Fartskriver AS bidrar med produkter, tjenester og kompetanse til transportbransjen. Vi er markedsledende innen våre forretningsområder. Vi har spisskompetanse på produktene vi forhandler; fartsskrivere, ryggekamera, alkolås, flåtestyring samt produkter som håndterer drivstoff og smøremidler. Vi har eget autorisert fartsskriververksted som gjennomfører lovpålagt 2-årskontroll, montering og reparasjon av produktene vi forhandler. Vi tilbyr også våre kunder en rekke myndighetspålagte og kompetansegivende kurs.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 02-12-2020

Klar for drømmejobben innen salg?
uteDESIGN AS
uteDESIGN har et unikt konsept, og er i stor vekst. Vi søker nå etter deg som brenner for salgsfaget, som vil evne å formidle entusiasme for våre spennende produkter og som er giret for å nå gode resultater i et fremoverlent og engasjert arbeidsmiljø. Vi tilbyr:
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Strawberry Publishing har ledig vikariat i salgs- og markedsavdelingen
STRAWBERRY PUBLISHING NORGE AS
En av våre ansatte i salgs- og markedsavdelingen skal ut i fødselspermisjon og i den anledning søker vi en person til 1-års vikariat. Har du erfaring fra forlagsbransjen eller bokhandel? Er du initiativrik og strukturert? Brenner du for salg og resultater? Da vil vi gjerne at du sender oss en søknad.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 04-11-2020

Salgskonsulent
Autoservice AS
Har du erfaring med oppsøkende salg og lyst til å selge bil? Vi er på utkikk etter en ny selger til en av de største bilforhandlerne i distriktet. Du må være vant til å jobbe hardt for å oppnå dine salgsmål, og ha utmerket deg i tidligere salgroller. Det blir stadig viktigere å jobbe oppsøkende mot kundene for å lykkes i denne type rolle. Kanskje er du en ener fra salg av andre kapitalvarer. Tidligere erfaring fra bilbransjen er også et pluss, men ikke avgjørende.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020

Svensktalende megler av anleggsmakiner søkes.
Bjørg Fjell Rekruttering, Trondheim
For veletablert kunde søker vi etter en svensktalende selger som har erfaring fra, eller ønske om å jobbe mot det svenske og internasjonale markedet. Arbeidsoppgaver Salg/megling av anleggsmaksiner, lastebiler og busser.Utarbeidelse av fraktdokumenter/tollpapirer.Bistå kolleger i Sverige med nødvendig dokumentasjon. Ønskede kvalifikasjoner Salgserfaring fra industri o.l. er ønskelig, men ikke et krav.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Heltidsjobb i stort, norsk selskap!
Effect bemanning
Denne muligheten kan du ikke gå glipp av! Et av Trondheims beste salgskontor åpner nå dørene for nye selgere! Vår kunde er delvis statlig eid, noe som medfører gode betingelser, dyktige ledere og kontinuerlig utvikling av selgere. Arbeidstiden er gunstig og fleksibel, og lønn er timelønn + svært gode provisjonsordninger. Arbeidsmiljøet er energisk og inkluderende, og ledelsen er faglig dyktig. Dette er en svært attraktiv arbeidsplass med få utskiftninger av personale! Vår kunde tilbyr:
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 18-11-2020

Salgskonsulent
XL-BYGG Selbu
Vi opplever en sterk vekst og økende forespørsler etter våre produkter. For å kunne være den hyggelige eksperten, ønsker vi en fremoverlent og utpreget serviceinnstilt salgskonsulent med på laget. Arbeidsoppgaver: Salg i butikk.Kundebehandling.Rådgiving og løsningssalg.Utarbeide tilbud og oppfølging av disse. Ønskede kvalifikasjoner: Bransjeerfaring.Relasjonsskapende.Gode datakunnskaper. Egenskaper:
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020

Er du vår nye Salgskonsulent i Drammen?
CERTEGO AS
Ønsker du en jobb i et markedsledende og innovativt selskap? Har du erfaring fra fra salg i sikkerhetsbransjen, og brenner for gode kundeopplevelser og resultater? Bli vår nye salgskonsulent! Vår avdeling i Drammen kan vise til en imponerende historie, som ledende lokal sikkerhetsleverandør og historie som går tilbake til 1952. Vi fortsetter å vokse og søker nå etter deg som trigges av økte markedsandeler og sterke resultater.
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

Ny i byen eller på utkikk etter ny jobb? Se her!
Effect bemanning
I Trondheim er det hard konkurranse om heltidsjobber med både korte og langsiktige arbeidsforhold, samt deltidsjobber tilpasset studenter. Fremtidige arbeidsgivere ønsker ofte kandidater med relevant arbeidserfaring - og uansett utdanning, yrke og fremtidsplaner, er det å kunne dokumentere at du er flink til å kommunisere svært attraktivt! Det gjelder å skille seg ut for å få de jobbene man ønsker - så hvorfor ikke starte CV-byggingen nå?
Registrert : 15-10-2020 Søknadsfrist : 12-11-2020

Blir du motivert av gode resultater?
Personalhuset, Vestfold og Telemark
Har du lyst til å jobbe med salg på telefon i et attraktivt selskap som har mange fornøyde kunder? Jobben går ut på å ringe ut til privatmarkedetet med sterke merkevarer fra kjente kunder. Som selger hos vår kunde er din viktigste oppgave å bidra til å skape et godt miljø, gode resultater og ha det gøy mens du gjør det. Hos vår kunde er du omgitt av folk som vil hjelpe og motivere deg til å nå målene dine, her blir du sett og hørt. Utgangspunktet ditt avgjør ikke hvor langt du kan komme, her handler det om å ville det sterkt nok.
Registrert : 15-10-2020 Søknadsfrist : 23-11-2020