Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du etter en spennende deltidsjobb innen salg?
Sale Solutions
Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som salgskonsulent i Sale Solutions er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert. Du elsker å nå målene dine - og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv kunnskapsrik, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig salgskonsulent hos oss!
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Nysgjerrig på salg? Se her!
Personalhuset, Trondheim
Som selger er du en av hovedpulsårene til bedriften du selger for. Uten deg, så beveger ikke selskapet seg lenger frem. Du kan ha verdens beste idé, verdens beste CEO og en HR avdeling i verdensklasse - men uten dyktige selgere står selskapet på stedet hvil. Ønsker du å ta en tydelig posisjon, og bistå med vekst hos seriøse aktører? Da ønsker vi å høre fra deg.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Ønsker du en aktiv og spennende arbeidshverdag?
Sector Alarm
I Sector Alarm har vi som hovedoppgave å sikre menneskers hjem mot brann og innbrudd. Vi jobber opp mot kunder gjennom feltsalg, og som salgskonsulent hos oss vil du jobbe med spennende produkter og en svært kjent merkevare. Arbeidstiden er fra 15:00 til ca. 21:30 og passer perfekt for deg som ønsker fleksibilitet i hverdagen. Hos oss får du muligheten til å jobbe to til fem dager i uken, med svært gode lønnsbetingelser.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Er du vår nye superselger?
Bemanningsbyraaet AS
Er du sosial og har gode kommunikasjonsferdigheter? Flere av våre kunder søker nå etter en ny kollega til sitt team. Miljøet er veldig bra, de har det gøy på jobb og det er gode inntjeningsmuligheter. Blir du motivert av konkurranser og felles mål - ta kontakt med oss!
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

Ønsker du å skape trygge hjem? Da har vi jobben for deg!
Sector Alarm
I Sector Alarm har vi som hovedoppgave å sikre menneskers hjem mot brann og innbrudd. Vi jobber opp mot kunder gjennom feltsalg, og som salgskonsulent hos oss vil du jobbe med spennende produkter og en svært kjent merkevare. Arbeidstiden er fra 15:00 til ca. 21:30 og passer perfekt for deg som ønsker fleksibilitet i hverdagen. Hos oss får du muligheten til å jobbe tre til fem dager i uken, med svært gode lønnsbetingelser.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Lilleborg søker salgskonsulent!
Lilleborg
Vi søker etter en Salgskonsulent for å fremme hygienesystemer mot kunder i Vestland og Rogaland regionen generelt, og mot fisk og havbruk spesielt. Arbeidsoppgaver vil være salg av våre rengjørings- og hygienesystemer primært til fisk og havbrukskunder og andre næringsmiddelbedrifter innenfor et gitt geografisk område. Dette gjøres gjennom aktive kundebesøk hos eksisterende kunder og målrettede salgsaktiviteter mot potensielle kunder. Kvalifikasjoner:
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020

Vinsit søker nye kollegaer
Vinsit Øst AS
Vinsit utvider nå sitt team i Oslo. Vi søker etter strukturerte og målrettede selgere i Oslo med oppstart i Februar/Mars. Vinsit jobber med noen av Norges største merkevarer. Er du glad i salg, i å gi gode råd, motiveres av gode resultater og godt arbeidsmiljø? Da er sjansen stor for at det er nettopp deg, din kompetanse og din innsats vi behøver på laget vårt nå som vi skal ansette flere heltidsansatte selgere ved vårt salgskontor i Oslo.
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

Har du erfaring fra B2B løsningssalg eller prosjektsalg?
Ringsaker Vegg- og Takelementer
Har du erfaring fra B2B løsningssalg eller prosjektsalg? Kan du selge skreddersydde produkter? Er du god på å identifisere kundens virkelige behov, og foreslå løsninger derfra? Oppfattes du som strukturert og seriøs, og er vant med komplekse salgsprosesser? ....og i tillegg kan bringe salgsprosessen til closing? Da er du sannsynligvis en av de nye SALGSKONSULENTENE vi vil ha med på laget!
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

Telenor søker nye selgere!
Neras Direkte AS
Er du interessert i salg og kunderådgivning? Liker du utfordringer og det å jobbe mot mål? Kanskje du akkurat er ferdig med utdannelsen eller ønsker et friår fra skolen?
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 19-03-2020

Er du på utkikk etter din første heltidsjobb?
Dreamwork Talents AS
Vil du tjene godt, ha det moro på jobb og samtidig skape karriere? Dette kan være din mulighet! På vegne av vår samarbeidspartner ser vi nå etter personer som har lyst til å prøve seg på stillinger innen salg og kundeservice.
Registrert : 18-02-2020 Søknadsfrist : 02-03-2020