Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Serviceelektriker
Montera Elektro & Vvs As
Våre forventninger, ønsker og kvalifikasjoner til deg som søker: Fagbrev elektriker gr. L/ DSB godkjenning Erfaring fra servicearbeid er en fordel Førerkort klasse BGod norsk muntlig og skriftlig formuleringsevneDu har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved likeDu er selvstendig og jobber strukturert og systematiskDu er serviceinnstilt og løsningsorientert Vi tilbyr
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

Elektriker med erfaring innen service & prosjekt
Econ Entreprenør As
Stillingsbeskrivelse: Elektromontør søkes pga økende mengde med oppdrag. Vi har ingen permitterte og ser etter en dyktig montør som vil ha en sikker arbeidsplass med utviklingsmuligheter. Arbeidsbeskrivelse: Serviceelektriker for private husstander. Elektriker til større prosjekter. Lading av elbil, oppgradering sikr.skap, opplegg lys/varme/stikk, smarthus, gi råd og veilede kunder, retting av rapporter fra Hafslund ++ Kvalifikasjoner og ferdigheter:
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 01-09-2020

Elektriker gr L eller fibermontør
In House AS
InHouse AS søker fortløpende etter dyktige fagfolk for våre oppdragsgivere innen elektro, telekommunikasjon og tekniske fag. Grunnet økt oppdragsmengde hos våre oppdragsgiver i Trondheim søker vi etter Elektriker Gr L eller personer som har erfaring fra fiber. Du har fagbrev innen elektro og liker å jobbe med dette. For mer informasjon, ta kontakt med Knut Arild Johansen Dyb på tlf 41659434 eller mail knut@ihas.no
Registrert : 31-07-2020 Søknadsfrist : 13-08-2020

Service-elektriker for oppdrag i Trondheim
In House AS
InHouse AS søker fortløpende etter dyktige fagfolk for våre oppdragsgivere innen elektro, telekommunikasjon og tekniske fag. Grunnet økt oppdragsmengde hos våre oppdragsgiver i Trondheim og Stjørdal trenger vi montører med fagbrev som elektriker, og montør med fagbrev som telekommunikasjonsmontør. Vi søker utadvente, serviceinnstilte personer med gode kommunikasjonsevner.
Registrert : 31-07-2020 Søknadsfrist : 13-08-2020

Elektriker på utkikk etter spennende prosjekter?
Toptemp AS
Vi ser etter motiverte elektrikere som er klare for å gi jernet. Vi jobber med ulike prosjekter med varierende varighet og kompleksitet. Hvis du har fagbrev gr.L/DSB og erfaring innen bransjen kan du være vår drømmekandidat. Målet vårt er å sørge for at du trives på jobb og får brukt ferdighetene dine på best mulig måte. Gode lønnsvilkår, stabil bedrift, hyggelige kolleger, spennende arbeidsoppgaver... Kan det bli bedre?
Registrert : 29-07-2020 Søknadsfrist : 08-09-2020

Serviceelektriker / elektriker
Viken Elektro As
Vi søker etter nye kollegaer (serviceelektrikere) som liker å jobbe på mindre og mellomstore oppdrag i service og vedlikeholdsmarkedet, primært i Asker og Lier. Vi ønsker at du har faglig styrke, god orden og liker å jobbe selvstendig. Viken Elektro har mange faste kunder. Våre oppdrag er varierende og dekker det meste innen elektriker og EKOM faget. Vi er gode på ledeløsninger og er i forkant på levering og monteirng av dette til både private og bedrifter / sameier. Vi har også en del nybygg innen bolig og næring.
Registrert : 29-07-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Vi søker sikkerhetsklarerte elektrikere!
Toptemp AS, avd. Bergen
Ønsker du å utvikle deg i et sterkt faglig miljø? Er du klar for nye utfordringer i et spennende selskap i vekst? Vi søker en engasjert, positiv og løsningsorientert elektromontør, med fagbrev som elektriker eller skipselektriker. I denne rollen vil du få gleden av å jobbe i et anerkjent og fremoverlent selskap, med humørfylt og åpent arbeidsmiljø. Dine arbeidsoppgaver vil være både varierte og utfordrende. Du vil blant annet få jobbe med:
Registrert : 27-07-2020 Søknadsfrist : 04-09-2020

Vi søker elektromontør innen industri og landbruk
Automasjon og montasje AS
På grunn av vekst er vi i Automasjon og Montasje på utkikk etter flere dyktige elektrikere til vår bedrift her i Brumunddal. Drømmer du om en variert arbeidshverdag hvor du får mulighet til å utnytte og videreutvikle din elektrokompetanse? Hva er vi på jakt etter?
Registrert : 22-07-2020 Søknadsfrist : 01-09-2020

Elektriker som vil bli med på det norske oljeeventyret?
Toptemp Oil & Gas
Er du en faglig flink elektriker som drømmer om offshore? Da kan dette være billetten! Toptemp søker nå fleksible elektrikere til onshoreprosjekter. Rotasjonen er 14:21 med oppstart i august/september. Vi ser etter noen med stå-på vilje, høyt engasjement og som liker en arbeidsplass med fokus på HMS og sikkerhet. Send og en søknad og bli med på det norske oljeeventyret! Vi ser etter deg som har:
Registrert : 20-07-2020 Søknadsfrist : 28-08-2020

Elektriker som vil jobbe rotasjon innen olje og gass onshore?
Toptemp AS, avd. Bergen
Er du en faglig flink elektriker som drømmer om offshore? Da kan dette være billetten! Toptemp søker nå fleksible elektrikere til onshoreprosjekter. Rotasjonen er 14:21 med oppstart i august/september. Vi ser etter noen med stå-på vilje, høyt engasjement og som liker en arbeidsplass med action og spenning. Send oss en søknad, og bli med på det norske oljeeventyret! Vi ser etter deg som har:
Registrert : 16-07-2020 Søknadsfrist : 26-08-2020