Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Elektriker i Rogaland på jakt etter jobb? Se her!
Toptemp AS, avd. Stavanger
Store endringer i arbeidsmarkedet kan også bety nye muligheter. Behovet for arbeidskraft er fortsatt stort og vi ønsker å få DEG med på laget! Toptemp søker nå faglig flinke elektrikere til både onshore, offshore og lokale prosjekter! Hos oss kan du velge mellom en nydelig rotasjonsordning eller et lokalt prosjekt der du jobber mandag til fredag.
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 09-11-2022

Elektriker Næringbygg
Manpower
Installasjon av nye elektrotekniske industrianleggUtvidelse og endring av eksisterende elektrotekniske anleggFeilsøking og reparasjoner på elektrotekniske anleggDokumentasjon av utførte oppdragVære en bidragsyter i et flerfaglig miljøKommunikasjon med kunder Kompetansen vi mener at du bør ha for å lykkes i rollen:
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 13-10-2022

MOMEK søker elektriker
MOMEK Services AS
Ønsker du å jobbe i en spennende service og produksjonsbedrift med høyt fokus på produktutvikling, teknisk design og vedlikehold innen prosessindustrien. Da er MOMEK rette bedriften for deg. Vi søker deg som har:
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 08-11-2022

Spennende stilling som prosjektleder i vår prosjektavdeling
Ingeniør Ivar Pettersen AS
En av våre senior prosjektledere går av med pensjon. V søker derfor en erfaren prosjektleder innen elektro med hovedansvar for salg og oppfølging av leveranser/prosjekter i Drammen og omegn. Vi er 27 medarbeidere i avdelingen i dag, hvorav 4 prosjektledere. Stillingen innebærer fagansvar for ulike team og rapporterer til avdelingsleder. Se våre hjemmesider for mer informasjon om oss: https://www.pettersen.no Arbeidsoppgaver
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 31-10-2022

Klar for nye utfordringer?
ALGRØY ELEKTRO AS
Algrøy Elektro trenger å øke bemanningen med en ny stilling som elektriker. Vi søker deg som har:
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 23-10-2022

Er du Elektriker og ønsker turnusarbeid? Da kan dette være noe for deg!
Industri og Baneteknikk AS
Industri og Baneteknikk har spesialisert seg på leveranse av elektrokompetanse innen Jernbane og Industri. Vi er en autorisert installatørbedrift med egne prosjekter i tillegg til levering av personell for kunder. Vi har flere store aktører som krever at vi har behov for flere faglig dyktig elektrikere. Vi søker personell med fagbrev Gr.L, Det vil være en fordel med erfaring fra Jernbane eller Industri. HSV/LFS vil telle positivt.
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 07-11-2022

Elektriker
Teknologi og infrastruktur, Avinor AS
Avdeling Elektro i organisasjonen Teknologi og infrastruktur på Oslo lufthavn har ansvaret for å ivareta drift, vedlikehold, modifikasjon og reparasjon på elektrotekniske installasjoner på lufthavnen.Vi søker en medarbeider i fast stilling som elektriker.  ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene vil blant annet være:
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 11-10-2022

Serviceelektrikar
Holen Installasjon AS
Me er på jakt etter elektromontørar med erfaring frå privatmarknaden og som trivst med å arbeide sjølvstendig. Som serviceelektrikar vil du få ansvar for oppfylging av både store og mindre bedrifts- og privatkundar. Dette er jobben for dei som ynskjer å glede gamle og nye kundar kvar einaste dag. #Høfleg og smilande FOR ALLE STILLINGAR KAN ME TILBY:
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Prosjektelektrikar
Holen Installasjon AS
Me søker elektrikarar med erfaring frå anlegg eller større prosjekt. Som prosjektelektrikarvil du få delta i eit strukturert arbeidslag som saman har ansvar for fagleg utføring, effektiv montasje, elektrofaglege vurderingar og tilhøyrande dokumentasjon. #Kvalitet i høgt tempo FOR ALLE STILLINGAR KAN ME TILBY:
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Vi trenger nye kollegaer!
Rønning Elektro
Vil du bli en del av vårt team? Hvis du kan love oss ... ... at du har fagbrev som elektriker, telekommunikasjon eller annet ... at du har minimum 2 års erfaring ... at du er motivert Så kan vi love deg... ... utviklingsmuligheter og god lønn ... trygg arbeidsplass med spennende og store oppdrag ... kjekke og faglig dyktige kollegaer ... en del av noe større på tekniske installasjoner. Vi er en del av Teqva.
Registrert : 26-09-2022 Søknadsfrist : 04-11-2022