Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Elektrikere i Rogaland? Se her!
Toptemp AS, avd. Stavanger
Store endringer i arbeidsmarkedet kan også bety nye muligheter. Behovet for arbeidskraft er fortsatt stort og vi ønsker å få DEG med på laget! Toptemp søker nå faglig flinke elektrikere til både onshore, offshore og lokale prosjekter! Hos oss kan du velge mellom en nydelig rotasjonsordning eller et lokalt prosjekt der du jobber mandag til fredag.
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 02-09-2021

Haaland Romerike søker elektrikere
Haaland Romerike AS
Haaland Romerike har en økende oppdragsmengde, og vi søker nå derfor etter flere dyktige elektrikere til vår bedrift. Vi har som målsetning å ha bransjens mest motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Brenner du for elektrofaget, og ønsker en spennende stilling i en offensiv bedrift i vekst? Da kan Haaland Romerike være den rette arbeidsgiver for deg! Vi søker elektrikere til prosjekter innenfor næring- og leilighetsbygg, serviceoppdrag for privatpersoner og næring, samt elektrikere for boliginstallasjon – eneboliger og større boligfelt.
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 01-09-2021

Vil du jobbe som serviceelektriker?
Toptemp AS
Er du en flink og selvgående elektriker med erfaring innen service? Vi søker nå en serviceelektriker til vår kunde med ulike oppdrag i Osloområdet. Arbeidstider vil være man - fre, og oppdragene vil være ute på ulike prosjekter eller hjemme hos privatkunder. Stilligen er et prosjekt, men med mulighet for fast ansettelse.
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 27-08-2021

En av Norges Beste Arbeidsplasser søker ny elektriker
Fixel - Din elektriker på dagen AS
En helt rå arbeidsplass I år (2021) er vi stolte av å kunne si at vi offisielt er sertifisert som en av Norges Beste Arbeidsplasser. Vi er faktisk de første i elektrobransjen som mottar sertifiseringen fra Great Place To Work. Det i seg selv sier noe om at vi gjør ting annerledes. Vi setter trivsel og motivasjon høyt, fordi det er det som fører til at kundene våre blir fornøyde. Vil du være med på dette unike laget av dyktige og sosiale elektrikere?
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 27-08-2021

GE Healthcare søker etter en Elektriker Gr L
GE Healthcare
Vi søker en person for fast stilling tilknyttet bedriftens vedlikeholdsavdeling, hvor hovedfokus vil være elektroarbeid innenfor teknisk drift og vedlikehold. Arbeidet foregår i et kompleks, teknologisk spennende og hyggelig miljø, med interessante faglige utfordringer og gode muligheter for personlig utvikling.
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Vi søker elektrikere med maritim erfaring!
Toptemp AS, avd. Bergen
Ønsker du å utvikle deg i et sterkt faglig miljø? Er du klar for nye utfordringer i et spennende selskap i vekst? Vi søker engasjerte, positive og løsningsorientert elektromontører, med fagbrev som elektriker eller skipselektriker til prosjekt i Bergensområdet. For spennende kunde søker vi nå flere dyktige elektrikere til oppstart høsten 2021.
Registrert : 16-07-2021 Søknadsfrist : 26-08-2021

Vil du bo gratis og jobbe i Oslo?
Toptemp AS
Vi søker engasjerte elektrikere som har fagbrev/DSB, erfaring fra installasjon eller service og som ønsker å gyve løs på nye utfordringer! Prosjektene vi tilbyr varierer i kompleksitet, størrelse og varighet, så her finner du garantert noe som passer for deg! Er du interessert i å oppleve Oslo som elektriker og bo gratis? Vi søker elektrikere til små og store prosjekter innen rehabilitering og nybygg av kontorer, leiligheter, næringsbygg og kjøpesenter. Ønsker du en variert hverdag samtidig som du bor gratis, så er det bare å søke i vei!
Registrert : 16-07-2021 Søknadsfrist : 26-08-2021

Elektrikere/electricians Onshore
Backup Solutions AS avd Tønsberg
Langvarige 14/21 rotasjoner innen olje og gass Arbeidsoppgaver Onshore prosjekter Ønskede kvalifikasjoner Minimum 3 år dokumentert erfaring innen olje og industriFagbrev/DSB-godkjennelseEX Grunnleggende-Viktig med god Ex- erfaringFallsikring med praktisk øvelseFSE kurs med førstehjelpBostedsadresse i Norge Manglende/oppdatere kurs kan avtales
Registrert : 15-07-2021 Søknadsfrist : 23-08-2021

Vi har mye å gjøre og vil ha flere flinke elektrikere på laget til Haaland.
Haaland Mosjøen AS
Vi søker etter elektrikere i Mosjøen  Brenner du for elektrofaget, og ønsker en spennende stilling i en offensiv bedrift i vekst? Da kan Haaland Mosjøen være den rette arbeidsgiver for deg.  Hovedarbeidsoppgaver: Utføre elektroinstallasjoner på bygg og anleggUtføre variert elektroarbeid med gode faglige ferdigheterDokumentasjon i henhold til relevante forskrifter og normerIvareta selskapets HMS-og kvalitetsrutiner  Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 14-07-2021 Søknadsfrist : 25-08-2021

Servicemontør - svakstrøm
Elman Brønnøysund AS
Vi i Elman Brønnøysund ønsker oss flere kollegaer! Har du fagbrev som elektriker gruppe L og ønsker nye utfordringer? Er du en positiv, engasjert og ryddig lagspiller som synes det er greit å få ting unna? Ønsker du å ta del i bedriftens vekst i tiden fremover? Da kan du være den vi ser etter. Ønskede kvalifikasjoner Fagbrev gr L.Førerkort kl. BErfaring som servicemontørGod digital kunnskap Typiske arbeidsoppgaver:
Registrert : 13-07-2021 Søknadsfrist : 17-08-2021