Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Elektriker i en produksjonsbedrift
Naukatek AS
Arbeidsoppgaver Betjene og overvåke maskinerTilrettelegge for optimal driftVære ansvarlig for elektrisk anleggTa vare på dine medarbeidere Kvalifikasjoner Må ha fagbrev som elektrikerGjerne erfaring med produksjon og maskinerRyddig, kvalitetsfokus, effektiv og nøyaktigMå kunne beherske norsk og engelsk muntlig Vi tilbyr Fast ansettelseOpplæring
Registrert : 20-10-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

BO Elektro AS søker erfaren elektriker med fagbrev
Bergen og Omeng Elektro AS
Vi søker etter deg som: Har fagbrev som elektriker Gr.LHar relevant praksis innen fagetHar evne til å jobbe selvstendig, og i samarbeid med andreHar faglig stolthet, og sans for nøyaktighetEr serviceinnstilt, positiv og påliteligMøter punktligStrukturertNorsktalende Til den rette kan vi tilby:
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 27-11-2020

Elektriker søkes
Bryne elektriske
Bryne elektriske Bryne Elektriske er opptatt av å levere løsninger som både innfrir dagens krav og framtidens muligheter. Gjennom mer enn 70 år har vi opparbeidet oss et solid fundament av kompetanse og lokalkunnskap. Men vi er fremdeles sultne og nysgjerrige. Faget vårt er i en rivende utvikling, og det handler om alltid å ha oppdatert kunnskap om morgendagens løsninger.
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

For ledende kunde på Haugalandet søker vi elektrikere til stort oppdrag
Personalhuset, Haugesund
Ønskede kvalifikasjoner Fagbrev gr.LErfaring med prosjektarbeidMå beherske norsk muntlig og skriftlig Personlige egenskaper NøyaktigPåliteligStrukturert FØLG OSS PÅ FACEBOOK: www.facebook.com/personalhusethaugesund
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 26-11-2020

Elektriker på service eller prosjekt
Ansett Byggeteknisk og industri personell
Ansett Byggteknisk og Industri Personell AS er på jakt etter elektrikere som ønsker seg ny og spennende jobb. Vi har kunder som trenger hjelp både med service og på prosjekter. Arbeidstid dagtid , full stilling Ønskede kvalifikasjoner fagbrev som elektriker, ev. DSB godkjenning Skandinavisk eller engelsk talende Syns du dette høres som noe for deg? Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 26-11-2020

Montør installasjon - elektriker
BackUp Byggpersonell avd Trondheim
Til vår kunde søker vi en erfaren montør til til en spennede jobb i Trøndelag
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 26-11-2020

Søker interesserte og engasjerte medarbeidere, med arbeidssted Stokmarknes og Sortland
Haneseth Elservice As
På grunn av høy aktivitet i markedet søker vi å øke bemanningen. Vi søker faglærte elektrikere, helst med variert og relevant erfaring. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, og gode ordninger på forsikring og pensjonssparing. Med oppdrag innenfor mange forskjellige kundegrupper, så blir det en allsidig arbeidsplass, med mye forskjellige arbeidsoppgaver.
Registrert : 17-10-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Er du elektriker som vil jobbe i et trygt selskap?
PowerTech Solutions AS
Vi søker elektrikere til ulike prosjekter, for det meste næringsbygg, bolig og industri. Er du elektriker oppfordrer vi deg til å søke! Vi tilbyr Nødvendige kursKonkurransedyktige betingelserVerktøy, arbeidsklær og nødvendig utstyrGode utviklingsmuligheterTett oppfølging av våre dedikerte rådgivere Arbeidstid Dagtid mandag - fredag 07.00-15.00, samt 4/3 ordning
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 25-11-2020

Elektriker søkes til nytenkende elektrofirma!
Elektris 24 timer service AS
Er du målbevisst og ambisiøs? Bli med oss videre på reisen! Som elektriker hos oss vektlegges personlig egnethet tungt. Vi jobber mot privatpersoner og bedrifter med høye krav og de skal ha den beste kundeopplevelsen. Dette får vi til gjennom å ha kundeorienterte elektrikere med et glimt i øyet og et løstsittende smil. Våre elektrikere har en evne til å sette seg i kundens perspektiv og se hva de har behov for, enten det er sikkerhet, design, modernisering eller annet.
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 25-11-2020

Ledig stilling som elektriker gr L
Elektroservice Kristiansund As
Vi søker etter en elektriker gr.L som kan jobbe selvstendig på alle typer landbaserte oppdrag. Erfaring som ønskes er at du har jobbet med service og noe anleggs virksomhet. Sertifikat for bil er påkrevd.
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 31-12-2020