Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Elektriker på jakt etter spennende prosjekter?
Toptemp AS
Er du en motivert elektirker på jakt etter jobb? Da har du klikket deg inn rett sted! Vi har flere spennende prosjekter i 2020 og vi er på utkikk etter elektrikere som er klare for å gi jernet. Vi har både langvarige og kortvarige prosjekter med et bredt spekter av spennende arbeidsoppgaver innen nybygg, næringsbygg, offentlige bygg og elbil ladestasjoner. Vi jobber sammen for å finne jobben som passer akkurat deg!
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Elektrikere med fagbrev/Dsb godkjenning Gruppe L, H søkes til prosjekter Onshore og Offshore.
Norwegian Offshore Elite Service AS
Grunnet økende oppdragsmengde søker vi nå etter personell med fagbrev/Dsb Godkjenning for å bistå våre kunder med deres kommede prosjekter. produksjon, montering, vedlikehold, reparasjoner, service og kontroll på deres utstyr. Våre kunder har tradisjonelt prosjekter innen industri -, og offshorevirksomhet. Arbeidsoppgaver Feilsøking og vedlikehold Installasjon og oppgradering Kabeltrekking Bygging av kabelgater Arbeidstid Rotasjoner dag og natt, skiftarbeid og 7,5 t dag med overtid.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Elektriker i Rogaland? Bli med på laget! :)
Toptemp AS
Så kjekt at du klikket deg inn her! Vi er for tiden på jakt etter flere elektrikere til prosjekter i Stavangerområdet til å styrke troppen vår nå som vi går et intensivt og elektrisk år i møte. Noen arbeidsoppgaver du kan få jobbe med er installasjon, vedlikehold, service, industri, sikringsskap og tavler. For våre kunder søker vi deg med fagbrev Gr. L, du som er flink til å finne gode løsninger, har høy arbeidsmoral og arbeider godt både selvstendig og i team. Du som ønsker å yte det lille ekstra og som bidrar til et godt arbeidsmiljø.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

Hei Rogalending! Er du gira på et onshore prosjekt med rotasjon? Søk i vei!
Toptemp AS
Er du en motivert elektriker fra Rogaland som er klar for et oljeeventyr? Da leter vi etter akkurat DEG til et spennende onshore prosjekt i Haugesund! Du jobber godt sammen med andre og er opptatt av å levere gode resultater? Har du i tillegg alle kursene nevnt nedenfor, så er det bare å søke! Når du er på jobb ordner vi mat og bolig! Det blir en fin 14:21 rotasjonsordning til deg som ønsker en god balanse mellom jobb og fritid. Bor du i Haugesund er det enda finere, da kan du jobbe mandag til fredag og sove i egen seng.
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

Dyktige serviceelektrikere søkes
Flex Bemanning AS
Vi ser etter flere serviceelektrikere! Dette er lange oppdrag med store muligheter for faste ansettelser innenfor Oslo/stor-Oslo. Ønskede kvalifikasjoner: Sertifikat gruppe L / SDSB-godkjenning?Minimum 2 års erfaring som elektrikerErfaring fra servicearbeid?Faglig sterkGode referanserSkandinavisk-talendeSertifikat Kl. B. Personlige egenskaper:
Registrert : 18-02-2020 Søknadsfrist : 30-03-2020

Elektriker med fagbrev
Ramirent AS
Ramirent AS søker en positiv, serviceinnstilt og fleksibel elektriker som liker utfordringer, er HMS fokusert og har ønske om teknisk ansvar. Jobber du like godt selvstendig som i team, er det deg vi søker etter! Arbeidsoppgaver: Ansvar for rigging og drift av provstøms anlegg ute på prosjekt til våre kunder fortrinnsvis i Vestfold og Telemark. Vedlikehold og klargjøring utføres i hovedsak på vårt verksted i Porsgrunn. Være support for teknisk team og salgsarbeide innen elektro Kvalifikasjoner
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 27-03-2020

Elektrikere
Elpros AS
Hos oss i Elpros har vi siden starten hatt jevn og god ordretilgang, og vi ønsker nå å få et par ekstra erfarne elektrikere med på laget. Vi er et relativt ungt firma med få ansatte, og som ansatt hos oss vil du få en viktig rolle i den videre utviklingen av selskapet.
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 28-02-2020

Vi søker faglært og yrkesstolt elektriker med erfaring fra automasjon
Hennig-Olsen Is AS
Til vår tekniske avdeling søker vi en elektriker med automasjonserfaring. Avdelingen består av 20 dyktige personer med ulike fagdisipliner innen automasjon, elektro, mekanisk og kjøling. Vi søker deg som har stolthet for elektrikerfaget, og som har en sterk interesse for å holde deg faglig oppdatert. Vår hverdag er full av spennende utfordringer hvor vi bidrar til produksjonsanlegget og bedriften generelt med tekniske tjenester og gode løsninger. Vi har en uformell tone og høy trivsel i et tverrfaglig miljø. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 05-03-2020

Er du Elektriker og ser etter nye utfordringer?
Toptemp Agder AS
Ønsker du å jobbe i en avdeling med høy faglig kompetanse, der innovative løsninger og kundeservice står i fokus? Humørfylt elektriker med sans for service? Da har vi jobben for deg! Vi trenger flere erfarne elektrikere til et langvarig prosjekt i Agder innen nybygg og oppdatering av bygg. Vi ser for oss at du har noen års erfaring, er fleksibel, arbeidsom, selvstendig og har erfaring med å installere røranlegg. Kvalifikasjoner
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 26-03-2020

Vi søker flere elektromontører med godt humør
Bravida Norge AS
Bravida Narvik skal styrke laget og søker etter montører til vår avdeling. Avdelingen har i dag 28 medarbeidere. Målsetningen i avdelingen er å være en solid og inkluderende arbeidsplass hvor alle medarbeidere får mulighet til å utvikle seg, bidra til kompetanseutveksling og være en ambassadør for Bravida ute hos kundene våre. Avdelingen utfører varierte service- og prosjektoppdrag for næringskunder, offentlige aktører og privatmarkedet. Oppdragene er i hovedsak i Narvikområdet, men noe reisevirksomhet kan bli aktuelt etter nærmere avtale.
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 23-03-2020