Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vår kunde i Hamar er på utkikk etter motiverte CE-sjåfører til sommeren!
StudentConsulting Norge
Er du en selvgående, arbeidsom og dyktig lastebilsjåfør så kan dette være stillingen for deg! StudentConsulting søker nå på vegner av vår kunde fleksible CE-sjåfører til et sommereventyr i Hamar. Vår kunde kan tilby:
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 07-07-2020

Serviceinnstilte sjåfører med behørighet C og CE søkes til sommeroppdrag!
StudentConsulting Norge
Har du førerkort klasse C eller CE og ønsker å transportere post og pakker i Molde sommeren 2020? Da kan dette være et oppdrag for deg! På vegne av vår kunde ser vi i StudentConsulting etter dyktige, pålitelige og fleksible distribusjonssjåfører. Vår kunde leverer post og pakker over hele Norge og vektlegger engasjerte medarbeidere for å oppnå trygghet og fleksibilitet ovenfor sine kunder. Det er et krav at du har førerkort i klasse C eller CE. Vår kunde kan bland annet tilby deg:
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 07-07-2020

Ledende næringsmiddelkonsern etterlyser erfarne og dyktige sjåfører!
StudentConsulting Norge
Er du klar for et oppdrag som gir verdifull erfaring hos en bransjeledende aktør innen næringsmiddel? Vi ser etter sjåfører med behørighet C eller CE til Norsk mejeriprodusent i vakre Ålesund sommeren 2020. Du vil bli ansatt hos oss på StudentConsulting og din arbeidsplass vil være hos vår kunde som distribuerer over hele Norge. Vår kunde kan tilby deg:
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 19-06-2020

Har du førerkort kl. CE og er på jakt etter jobb i sommer?
Randstad AS
Er du arbeidsledig og ønsker å jobbe som sjåfør i sommer? For vår kunde i Oslo og omegn er vi på utkikk etter flinke distribusjonssjåfører. Du må ha førerkort klasse CE, og gyldig yrkessjåførkompetansebevis. Det er ønskelig med litt erfaring fra sjåførbransjen, og du må både forstå og gjøre deg forstått på norsk. Virker dette som noe for deg? Send oss en søknad da vel! Søknader behandles fortløpende.
Registrert : 27-05-2020 Søknadsfrist : 07-07-2020

Drevne C-sjåfører søkes til sommeroppdrag 20 minutter fra Oslo sentrum!
StudentConsulting Norge
Har du førerkort klasse C og ønsker å transportere post og pakker i Oslo sommeren 2020? Da kan dette være et oppdrag for deg! På vegne av vår kunde ser vi i StudentConsulting etter dyktige, pålitelige og fleksible distribusjonssjåfører. Vår kunde leverer post og pakker over hele Norge og vektlegger engasjerte medarbeidere for å oppnå trygghet og fleksibilitet ovenfor sine kunder. Du vil i hovedsak utføre transportoppdrag i Oslo og Akershus. Det er et krav at du har førerkort i klasse C. Vår kunde kan bland annet tilby deg:
Registrert : 27-05-2020 Søknadsfrist : 07-07-2020

Drevne CE-sjåfører søkes til sommerjobb 20 minutter fra Oslo sentrum!
StudentConsulting Norge
Vi på StudentConsulting ser nå på vegne av vår kunde etter dyktige og fleksible CE-sjåfører til ett sommerjobb i levende Oslo! Vår kunde leverer post og pakker over hele Norge og vektlegger engasjerte medarbeidere for å oppnå trygghet og fleksibilitet ovenfor sine kunder. Vi ser derfor etter deg som er en erfaren, ambisiøs og selvstendig lastebilsjåfør. Vår kunde kan tilby:
Registrert : 27-05-2020 Søknadsfrist : 07-07-2020

Sjåfør kl.C
ROAR JOHANSEN TRANSPORT AS
Søker sjåfører kl.C. for distribusjonskjøring. Oppmøte Rudshøgda i Ringsaker.Ønskelig med ADR bevis.
Registrert : 19-05-2020 Søknadsfrist : 16-06-2020

CE-sjåfør søkes til ledende dagligvarekjede for oppdrag sommeren 2020!
StudentConsulting Norge
Vi på StudentConsulting ser etter erfarne og ambisiøse distribusjonsjåfører til et sommeroppdrag med både konkurransedyktig lønn og prestisje! Vår kunde er Norges ledende dagligvarekjede, her får man muligheten å jobbe med et av landets sterkeste merkevarer. Selskapet verdsetter tillit, ærlighet og ønsker å bygge et ambisiøst team som bidrar til god service og en positiv atmosfære. Førerkort klasse CE er et krav! Dine arbeidsoppgaver kommer bland annet å bestå av:
Registrert : 15-05-2020 Søknadsfrist : 25-06-2020

CE-sjåfør søkes til Norges største grossist i Tromsø!
StudentConsulting Norge
Norges største grossist er på utkikk etter dyktige CE-sjåfører til lærerike utfordringer i sommer. Vår kunde leverer dagligvarer over hele Norge, og er Norges største grossist. Vi ser etter deg som er en erfaren lastebilsjåfør og som vil ha ansvar for å frakte varer til butikker og kunder. Det er et krav at du har førerkort klasse CE. Vår kunde kan tilby:
Registrert : 15-05-2020 Søknadsfrist : 25-06-2020

Utfordrende sommerjobb som CE-sjåfør i Brumunddal/Valdres!
StudentConsulting Norge
StudentConsulting søker nå på vegne av vår kunde dyktige CE-sjåfører til et tradisjonsrikt næringsmiddelkonsern for et sommereventyr i vakre Brumunddal og Valdres. Vår kunde er en ledende norsk leverandør av meieriprodukter med distribusjon over hele Norge. Dine arbeidsoppgaver kommer hovedsakelig å bestå av levering, lasting, lossing og kundebehandling. Dette engasjementet er en mulighet for deg som sjåfør å få verdifull kompetanse da oppdragsgiver er en bransjeledende aktør med fokus på opplæring og HMS. Vår kunde kan tilby:
Registrert : 15-05-2020 Søknadsfrist : 25-06-2020