Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Sjåfør Kl.C
A L M TRANSPORT AS
Søker sjåfør kl.C til fast jobb for distribusjonskjøring i Innlandet. Må ha førerkort kl.C og YSK kurs.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Er du den dyktige distribusjonssjåføren vi søker til Tine i Ålesund?
StudentConsulting Norge
Vi ser nå på vegne av vår kunde Tine Sa etter deg som er en erfaren distribusjonssjåfør til et prestisjefylt oppdrag i vakre Ålesund!
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Ønsker du å distribuere post og pakker i Narvik i sommer?
StudentConsulting Norge
Vi søker nå på vegne av vår kunde etter deg som er en erfaren og løsningsorientert CE-sjåfør til et prestisjefylt og spennende sommeroppdrag i naturskjønne Narvik! Vår kunde utvikler og leverer helhetlige løsninger innen blant annet post og logistikk. Dette nordiske konsernet har over 14 000 engasjerte og dyktige medarbeidere som bidrar til å forse privatpersoner og bedrifter med post og pakker. De jobber aktivt hver dag mot målet om å; være kundens første valg, være ledende på teknologi og innovasjon, samt være best på bærekraftig verdiskaping.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Ønsker du å distribuere post og pakker i Drammen i sommer?
StudentConsulting Norge
Vi søker nå på vegne av vår kunde etter deg som er en erfaren og løsningsorientert C-sjåfør til et prestisjefylt og spennende sommeroppdrag i Drammen! Vår kunde utvikler og leverer helhetlige løsninger innen blant annet post og logistikk. Dette nordiske konsernet har over 14 000 engasjerte og dyktige medarbeidere som bidrar til å forse privatpersoner og bedrifter med post og pakker. De jobber aktivt hver dag mot målet om å; være kundens første valg, være ledende på teknologi og innovasjon, samt være best på bærekraftig verdiskaping.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Erfaren CE-sjåfør søkes til sommeroppdrag i Drammen!
StudentConsulting Norge
Vi søker nå på vegne av vår kunde etter deg som er en erfaren og løsningsorientert CE-sjåfør til et prestisjefylt og spennende sommeroppdrag i Drammen! Vår kunde utvikler og leverer helhetlige løsninger innen blant annet post og logistikk. Dette nordiske konsernet har over 14 000 engasjerte og dyktige medarbeidere som bidrar til å forse privatpersoner og bedrifter med post og pakker. De jobber aktivt hver dag mot målet om å; være kundens første valg, være ledende på teknologi og innovasjon, samt være best på bærekraftig verdiskaping.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Er du den dyktige C/CE-sjåføren vi søker til Tromsø i sommer?
StudentConsulting Norge
Vi ser nå på vegne av vår kunde etter deg som er en dyktig distribusjonssjåfør til et prestisjefylt sommeroppdrag i Tromsø! Vår kunde relateres gjerne ekstra til sommer, sol og gode minner. De har levert glede og sprudlende opplevelser av god kvalitet helt siden 1930. Du vil være et ansikt utad for selskapet som hele Norge elsker! Vår kunde kan tilby deg:
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Er du CE-sjåføren vi søker til Oslo i sommer?
StudentConsulting Norge
Vi ser nå etter selvstendige og drevne CE-sjåfører for oppdrag hos vår kunde sommeren 2021! Vår kunde leverer ferske råvarer til storhusholdningsmarkedet og er Norges ledende leverandør av frukt og grønt. De har fokus på kompetanse og kvalitet, samt det å være en ansvarsbevisst aktør med høy integritet. Det er et krav om førerkortklasse CE. Dine sentrale arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Er du vår nye CE-sjåfør i Drammen til Norges største grossist?
StudentConsulting
Vi ser nå på vegne av vår kunde etter deg som trives med en fysisk krevende og spennende arbeidshverdag som distribusjonssjåfør i Drammen til en 80% stilling!
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Vi søker etter varebil sjåfører
Berger Express As
Vi i Berger Express AS søker etter varebil sjåfør med godt mot, service innstilt og en som liker å stå på. Dette er en krevende jobb til tider så stress er en nøkkel faktor i denne jobben. Det vil bli gitt full opplæring, så erfaring innen feltet er ikke en nødvendighet, men du må ha hatt klasse B førerkortet i mint 3 år. Hvis du fyller disse kriteriane så søk da vell.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 07-05-2021

Ønsker du å distribuere post og pakker i Oslo i sommer?
StudentConsulting Norge
Vi søker nå på vegne av vår kunde etter deg som er en erfaren og løsningsorientert C-sjåfør til et prestisjefylt og spennende sommeroppdrag i Lørenskog, 20 minutter fra Oslo!
Registrert : 19-04-2021 Søknadsfrist : 28-05-2021