Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
God med tall? Vi søker ny regnskapsmedarbeider!
Jobzone Oslo
Vår kunde er en av markedslederne innen sin bransje. Grunnet økende arbeidsmengde søker de nå etter en initiativrik og motivert regnskapsmedarbeider til sitt team nord i Oslo. De tilbyr et meget hyggelig arbeidsmiljø i nyoppussede lokaler, med egen kantine og gode parkeringsmuligheter rett utenfor bygget. De ønsker snarlig oppstart!
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 20-01-2021

Søkjer rekneskapsmedarbeidar
Toyota Sogn AS
Me utlyser spennande stilling som rekneskapsmedarbeidar med dedikert ansvar for oppfølging av enkelte driftsselskap i konsernet. Ønskjer du å jobbe i eit konsern med vekstambisjonar? Me søkjer ein rekneskapsmedarbeidar som ser etter potensialet for utvikling, effektivisering og forbetring. Du vil få sjølvstendig ansvar for rekneskap- og økonomioppgåver i tett samarbeid med økonomiansvarleg. Noko reiseverksemd til Førde må påreknast. Stillinga er i utgangspunktet fleksibel 80-100% stillingsprosent.
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 28-01-2021

Økonomi- og regnskapsmedarbeider (vikariat)
Caritas Norge
Om stillingen: Økonomi- og regnskapsmedarbeideren inngår i Caritas Norges administrasjons- og økonomiavdeling. Stillingen er et vikariat frem til og med 31. august 2021. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Økonomimedarbeider
Personalhuset, Bergen
Arbeidsoppgaver Regnskap fra A- ÅÅrsoppgjørMånedsavslutningAvstemming Ønskede kvalifikasjoner Bachelor Økonomi / Regnskap Bred erfaring innen regnskap/ årsoppgjør Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig Personlige egenskaper God tall forståelse Positiv med stå på vilje Selvstendig og allsidig Imøtekommende og fleksibel
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 23-02-2021

Regnskapsmedarbeider med kundeportefølje innen kultur!
TEMP-TEAM avd. Oslo sentrum for oppdragsgiver
For vår hyggelige oppdragsgiver, et regnskapsbyrå i Oslo sentrum, søker vi nå regnskapsmedarbeider for rask oppstart !
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Er du vår nye kollega? Stavanger Sentrum AS søker regnskapsmedarbeider
STAVANGER SENTRUM AS
Stillingsstørrelse: I utgangspunktet 100%, men med anledning til å justere til 80% hvis ønsket. Arbeidsoppgaver: FakturahåndteringAvstemmingerBilagsføringLønnskjøringDiv. administrative oppgaverInnkjøp og bestillingerVidereutvikling av arbeidsrutinerKundekontaktSamt andre oppgaver, som faller naturlig til stillingen. Du er:
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 23-02-2021

Er du en fagsterk og dyktig regnskapsmedarbeider?
Manpower
Vi opplever økende etterspørsel fra flere av våre kunder innen regnskap. Vi er på utkikk etter deg som har erfaring fra regnskapsføring og er ledig for oppdrag på kort varsel. Arbeidsoppgaver: Regnskapsføring A-ÅRemitteringPeriodiseringerAvstemmingerRapporteringÅrsoppgjør og ligningspapirer Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Regnskapsmedarbeider til eiendomsselskap i sterk vekst
TAM Business Management AS
Er du interessert i eiendom og trives med operative og varierte arbeidsoppgaver? Vi søker en regnskapsmedarbeider med motivasjon og interesse for systemer, erfaring med Xledger er en fordel, men ikke et krav. Erfaring fra eiendomsbransjen er også en fordel. Den nye regnskapsmedarbeideren blir en del av vårt team, og vil samarbeide og lære av mennesker med erfaring innenfor regnskap, skatt, avgift/MVA, økonomi og eiendomsforvaltning. Stillingen rapporterer til økonomisjef.
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 22-02-2021

Regnskapsmedarbeider
Manpower
Vi søker deg med god regnskap- og lønnserfaring til kunde i Bærum. Stillingen er 80 % med oppstart i begynnelsen av februar. Arbeidsoppgaver: FakturahåndteringAvstemmingerBilagsføringDiverse regnskapsarbeidLønnskjøringDiv. administrative oppgaver Kvalifikasjoner:
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 25-01-2021

Vi søker regnskapsmedarbeider
Nordby Maskin AS
Regnskapsmedarbeider Ansvar for daglig regnskapsføring fra A-Å, samt andre oppgaver, som faller naturlig til stillingen. Dine hovedarbeidsoppgaver Regnskap A-ÅLønnskjøring og tilhørende lønnsarbeid og rapporteringLøpende bokføring av bilagAvstemmingerAd hoc oppgaver og prosjekter Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 11-01-2021 Søknadsfrist : 19-02-2021