Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Kombinert regnskapsmedarbeider og kundemottaker i 50% stilling
Oslo Antirust AS
Trives du med regnskap og ordremottak? Oslo 27.09.20 Vi har ledig 50% stilling som kombinert regnskapsmedarbeider og kundemottaker. Arbeidsoppgaver: · Fortløpende regnskapsførsel · Fakturering · Bilagsregistrering · Avstemminger · Dagsoppgjør · (Ikke årsoppgjør) · Kundebehandling · Ordremottak i butikk, telefon og på epost Ønskede kvalifikasjoner: · Du må kunne regnskap, kan du Tripletex er det en fordel, men ikke et krav.
Registrert : 27-09-2020 Søknadsfrist : 11-10-2020

Regnskapsmedarbeider, vikariat 80% med mulighet for fast ansettelse
Tvedestrand Regnskapsbyrå As
Tvedestrand Regnskapsbyrå AS søker etter en regnskapsmedarbeider i vikariatstilling som kan ha sin egen kundeportefølje, kan jobbe selvstendig og ha god forståelse av regnskap og IT. Vi er et lite regnskapsbyrå som ligger på Bergsmyr i Tvedestrand og vi er fem ansatte i selskapet. Vi har et godt arbeidsmiljø og har gode relasjoner med lokale bedrifter. Vi kan tilby deg en jobb der du har mulighet for utvikling og ansvar samt fleksibel arbeidstid. Kvalifikasjoner: Økonomisk utdanning
Registrert : 27-09-2020 Søknadsfrist : 15-10-2020

Internasjonalt arkitektkontor søker erfaren regnskapsmedarbeider
Nordic Office of Architecture
Nordic --- Office of Architecture ønsker å styrke sin økonomiavdeling med en erfaren regnskapsmedarbeider i 100% stilling. Dine arbeidsoppgaver Sikre korrekt og punktlig regnskapsførsel, herunder: · Registrering og bokføring av leverandørfaktura, oppfølging av leverandørreskontro · Remittering · Avstemminger ved månedsslutt · Avstemming og rapportering av MVA · Øvrige regnskapsoppgaver ved behov · Bistå i årsoppgjør · Bistå med forbedring og effektivisering av prosesser
Registrert : 24-09-2020 Søknadsfrist : 04-11-2020

Kan du regnskap fra A til Å? Vi søker regnskapsmedarbeider for snarlig tiltredelse!
Bemanningsbyraaet Stavanger
For vår spennende kunde innen anleggsbransjen søker vi nå etter regnskapsmedarbeider som kan tiltre så snart som mulig. Arbeidsoppgaver: Regnskap fra A til ÅFakturabehandling Kvalifikasjoner: Du har 1-3 års erfaring med regnskapDu har tidligere brukt Visma (dokumentbehandling og business)Du har gjerne høyere utdanning, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning Personlige egenskaper:
Registrert : 24-09-2020 Søknadsfrist : 04-11-2020

Ryddig og omgjengelig regnskapsmedarbeider søkes til fast stilling!
TEMP-TEAM avd. Oslo sentrum for oppdragsgiver
100% stilling (ev. 80% med én dag fri, eller redusert arbeidstid)! Vår oppdragsgiver holder til i flotte kontorer i Oslo sentrum og utvikler teknologi som benyttes til smarttelefon, laptop og bilmarked. De ønsker nå å fastansette en strukturert og omgjengelig regnskapsmedarbeider med "doer"-innstilling ; helst rask oppstart.
Registrert : 24-09-2020 Søknadsfrist : 04-11-2020

God på regnskap og ledig nå?
TEMP-TEAM avd. Oslo sentrum - for oppdragsgiver
For vår trivelige og samfunnsengasjerte oppdragsgiver søker vi nå en vikar til regnskapsstilling. Dette er en ca 60% stilling, noe mindre om ønskelig. Fleksible arbeidstider. Vi trenger deg som har god regnskapsforståelse og som raskt setter deg inn i nye systemer. Du har minimum 2-3 års erfaring med oppgaver innen regnskap og lønn, og er serviceinnstilt og vennlig.
Registrert : 24-09-2020 Søknadsfrist : 07-10-2020

Er du klar for en forandring?
Toptemp AS, avd. Office & Finance
Er du klar for forandring? Tross den rare tiden vi er i må regnskapet føres, årsoppgjøret leveres og andre økonomiske oppgaver gjennomføres. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med deg som har økonomisk utdannelse og noe operativ erfaring med regnskap eller andre oppgaver knyttet til økonomi.
Registrert : 23-09-2020 Søknadsfrist : 03-11-2020

Drømmer du om å utvikle deg innen regnskapsfaget?
Centric Finance Professionals AS
Vår kunde er et stort, norsk selskap innen varehandel og som holder til sentralt i Oslo. På vegne av dem søker vi nå deg som har jobbet litt med regnskap,har god arbeidskapasitet og drømmer om å utvikle deg videre innen regnskap. Du vil bli en del av en stor regnskapsavdeling, og få regnskapsansvar a-å for egen portefølje av butikker. I avdelingen er det hektiske arbeidsdager med mye kontakt ut mot butikksjefene, og du har selv ansvar for å følge opp dine butikker. Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 22-09-2020 Søknadsfrist : 05-10-2020

Vi søker en Regnskapsmedarbeider for kjent aktør
Personalhuset, Office&Finance Oslo&Akershus
Dette er en spennende mulighet for en ambisiøs kandidat som vil bidra inn i ett dynamisk og kreativt arbeidsmiljø, med mulighet til å kunne påvirke egen arbeidsdag. Arbeidsoppgaver Månedsrapportering/avslutningerAvstemming og rapportering lønnLønnskjøringRefusjon sykefraværInngående momsforhandlingInnkrevingForefallende lønn/ regnskapInngående fakturer og utgående fakturaer Responsibilities 2e
Registrert : 21-09-2020 Søknadsfrist : 30-10-2020

For vår kunde på Mongstad søker vi
Veltec
Arbeidsoppgaver Være oppdatert på regnskaps- og bokføringsregler, sikre at disse overholdesLøpende bokføring av regnskap i.h.ht.
Registrert : 21-09-2020 Søknadsfrist : 15-10-2020