Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du jobbe 20 minutter fra Oslo og utfordre deg som sykepleier?
Randstad Care
Vi søker 13 sykepleiere for å jobbe i et spennende oppdrag 20 minutter fra Oslo. Ønsker du nye utfordringer som sykepleier og gjøre virkelig en forskjell samtidig som du lærer nye måter å jobbe på? Da synes jeg at du bør ta kontakt med oss.
Registrert : 23-10-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Sykepleier ønskes til UNN Tromsø
Dedicare AS
Vi har behov for sykepleiere til Universitetssykehuset i Tromsø. Det er behov på ulike avdelinger innen medisinsk, kirurgisk og akutt. Relevant erfaring foretrekkes men har du erfaring fra sykehus og kan jobbe i tiden fremover så ta gjerne kontakt. Vi dekker bolig og reise. Nordlyset får du på kjøpet i vinter! Kvalifikasjoner
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 18-11-2020

Sykepleier til idyllisk kystkommune i Trøndelag
Dedicare AS
Er du sykepleier og har lyst på en høst og vinter hvor du kan oppleve nydelig natur og fine turmuligheter? Da har du muligheten til å kombinere dette med jobb i en idyllisk liten kystkommune i Trøndelag. Vi har behov for sykepleier til jobb i hjemmetjeneste i 100% turnus med arbeid dag og kveld og hver 3.helg. Her har du stor mulighet for faglig utvikling, nytt og givende arbeidsmiljø og god oppfølging fra en av våre dyktige bemanningskonsulenter som utelukkende er erfarne sykepleiere. Periode: fra nå og i tre måneder i første omgang, med mulighet for forlengelse.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 04-11-2020

Eventyrlysten sykepleier ønskes til sykehus i Hammerfest!
Dedicare AS
Vi har behov for sykepleier til medisinsk og kirurgisk avdeling ved sykehuset i Hammerfest. Relevant erfaring foretrekkes, men alle med sykehus erfaring kan søke. Oppstart er i uke 43 med varighet på ubestemt tid. Har du lyst- og mulighet til å jobbe i Nord Norge? Ta kontakt med oss snarest. Kvalifikasjoner
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 18-11-2020

Engasjert sykepleier til spennende oppdrag på Vestlandet!
Innleie og Rekruttering AS, IRH
IR Helse er på utkikk etter en sykepleier til spennende oppdrag på Vestlandet! Vi vil komme i kontakt med deg som er engasjert og faglig dyktig. Du brenner for faget og ønsker å gi pasientene det lille ekstra. Kvalifikasjoner Norsk autorisasjon som sykepleierFordel med erfaring fra sykehusGode norskferdigheter (bestått B2 nivå i norsk dersom du har annet morsmål enn skandinavisk) Interessert? Last opp CV ved å trykke "søk her", eller ta kontakt med Stine Brattland, M: 958 55 552
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Sykepleier, jobb med Dedicare i Kristiansund
Dedicare AS
Dedicare går inn i avtale med Kristiansund kommune og omliggende kommuner. Nå har du mulighet til å reise med Norges største bemanningsforetak til Kristiansund. Få nye impulser fra det norske helsevesen, samtidig som kan kombinere naturopplevelser, shopping og uteliv på din fritid. Behovet er ved sykehjem og hjemmesykepleie, kom med dine ønsker.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Sykepleier til nattevakter i Oslo
Dedicare AS
Dedicare søker sykepleiere som ønsker å jobbe i eller rundt Oslo på natt Vi søker sykepleiere til demens bolig på natt Du må kunne jobbe minimum 3 måneder eller lengere, det er ikke mulig å pendle i den periode du kan jobbe grunnet Corona Du vil bo i sentrum av Oslo og få oppleve nydelige Oslo på Jule tider og ski kun 20 min med t-banen fra sentrum. Kvalifikasjoner
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Stort behov for sykepleier til akuttmottak i Narvik
Dedicare AS
Vi har behov for sykepleiere ved UNN Narvik akuttmottak. Ønsket oppstart så snart som mulig med varighet ut mars/april 2021. UNN Narvik er et lokalsykehus som er en del av Universitetssykehuset Nord-Norge . Akutt mottaket driftes som et FAM dvs akuttmottak og legevaktsentral. Sykepleierne må påregne å jobb i pandemimottaket som er en del av akuttmottaket. Vi ønsker sykepleiere som har erfaring fra akuttmottaket, gjerne legevaktssentral, og ellers annen relevant erfaring. Du må jobbe i 3 delt turnus, dag, aften, natt og annenhver helg.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 03-11-2020

Er du sykepleier med erfaring fra medisinsk sengepost? Ta kontakt med oss, vi har jobb for deg ved sykehus i Bodø!
Randsad Care
Sykepleier med erfaring fra medisinsk sengepost søkes til å jobbe ved sykehus i Bodø ut året! Ønsker du nye utfordringer som sykepleier? Vil du jobbe ved et av de beste sykehus i Norge? Ønsker du å styre arbeidsdagen din selv? Har du en deltidsjobb og du kan jobbe ekstra? Er du eventyrlysten og ønsker å oppleve Norge? Da synes jeg at du bør ta kontakt med meg!
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 03-11-2020

Ønsker du å gjøre en forskjell i Korona-pandemi? Vi trenger flere helter i Nord-Norge
Randstad Care
Randstad søker flere helter som ønsker å bidra under Korona-pandemi. Vi søker 10 sykepleiere og 2 hygienesykepleiere for å jobbe i Nord-Norge. Ønsker du nye utfordringer som sykepleier og gjøre virkelig en forskjell samtidig som du lærer nye måter å jobbe på? Da synes jeg at du bør ta kontakt med oss.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020