Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Prøv ulike arbeidssteder som sykepleier uten å bytte arbeidsgiver!
Reflekt, Helse
Reflekt helse er førsteleverandør til Bergen kommune og har rammeavtaler med de fleste omliggende kommuner og sykehus. Vi søker nå etter flere dyktige sykepleiere til hele Vestlandet.
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 05-07-2022

Sykepleier til lunge/gastro i Tønsberg
Dedicare AS
Sykepleier og ønske om å arbeide i Tønsberg? Det er behov for sykepleiere til lunge og gastromedisinsk post ved sykehuset i Tønsberg fra nå og ut året. Du får jobbe tilsvarende 100%- stilling i perioden du ønsker å arbeide. Du kan velge en lengre eller kortere periode, ut i fra hva som passer deg. Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende avdeling eller fagområdet . Kvalifikasjoner
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 24-06-2022

Sykepleier natt
Ranheim helse- og velferdssenter, Trondheim kommune
Ved Ranheim helse- og velferdssenter er det ledig en fast 80 prosent stilling for sykepleier på natt. Ranheim helse- og velferdssenter består av et sykehjem med 24 beboere fordelt på to etasjer, heldøgn omsorgsboliger og en liten hjemmetjeneste. Vi ble sertifisert som Livsgledehjem i 2011 og har blitt resertifisert hvert år siden. Vi er et av fem ressurssenter i Norge for personer med Huntington sykdom og er en del av Fagnettverk Huntington. Vi benytter kalenderplan/årsturnus som gjør at de ansatte har stor medinnflytelse på egen turnus.  
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 09-06-2022

Ledige stillingar i helse- og omsorgsetaten
Tokke Kommune Sentraladministrasjon
Vi har ledig fyljande stillingar: 100 % fast stilling som Vernepleiar for tida på Åheim bufellesskap Kvalifikasjonar for stillinga: Offentleg godkjent vernepleiar Gode norskferdigheitar, snakke, forstå og skrive norsk Serviceinnstilt og fleksibel Evne til samarbeid og ha fokus på løysningar Bidra til innovasjon og utvikling innan helse og omsorg Bidra til at eininga når sine målsettingar Sertifikat klasse B Andre opplysningar:
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 10-06-2022

Sykepleiere
Helse- og avlastningstjenesten for barn og unge, Trondheim kommune
Helse- og avlastningstjenesten for barn og unge søker etter sykepleiere for arbeid med kronisk syke barn, per tiden i Helseteamet for barn og unge.Vi har med snarlig tiltredelse ledig tre faste 100 prosent stillinger for sykepleiere. Arbeidstid er per tiden på natt. Stillingsprosenten kan tilpasses den aktuelle søker ned til 80 prosent stilling. Alle stillingene har arbeidshelg hver tredje uke.
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 09-06-2022

Sykepleiere
Hjorten helse- og velferdssenter, Trondheim kommune
Er du sykepleier og liker utfordringer og en variert arbeidsdag ? Da kan dette være stillingen for deg!Hjorten helse- og velferdssenter avdeling E.C. Dahls har to ledige faste 100 prosent stillinger som sykepleier. E.C. Dahls er en avdeling tilknyttet Hjorten helse- og velferdssenter.
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 14-06-2022

Sykepleier natt
Moholt og Bromstad helse- og velferdssenter, Trondheim kommune
Ved Moholt og Bromstad helse- og velferdssenter er det ledig en fast 100 prosent stilling for sykepleier på natt. Stillingsprosenten kan tilpasses den aktuelle søker.Moholt og Bromstad helse- og velferdssenter består av to sykehjem. Bromstad som er en spesialavdeling med 18 plasser for yngre demente. Moholt har en spesialavdeling for alderspsykiatri med tolv plasser og en aldersgeriatrisk avdeling med tolv plasser. Stillingen er på Bromstad sykehjem.
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 12-06-2022

Sykepleier
Kattem helse- og velferdssenter, Trondheim kommune
Kattem helse- og velferdssenter har ledig en fast 100 prosent stilling for sykepleier på dag/aften med helgearbeid.Vi søker etter en tydelig og trygg sykepleier som er opptatt av gode tverrfaglige vurderinger hvor pasientmedvirkning står sentralt.Kattem helse- og velferdssenter åpnet i 2010. Vi er et et livsgledesertifisert sykehjem med 48 beboere fordelt på to etasjer. Vi har også en omsorgsbolig. Vi holder til i naturskjønne omgivelser nær Ringvålmarka sør for byen.
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 12-06-2022

Sykepleier
Kirurgisk sengepost 6. etg., Sykehuset Telemark HF
Kirurgisk sengepost 6 er en elektiv og øyeblikkelig-hjelp avdeling innenfor fagområdene ortopedi, urologi og øre-nese -hals. Her vil du som sykepleier få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i en trivelig avdeling.Vi har 1 x 75 % svangerskapsvikariat ledig. Dersom det innen søknadsfristens utløp skulle bli flere ledige stillinger, vil tilsetting kunne bli foretatt av denne søkermassen.
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 09-06-2022

Sykepleier
Kommunal Allmennmedisinsk sengepost
Ønsker du varierte arbeidsoppgaver og faglige utfordringer?  Vi har ledig fast stillinger som sykepleier. 
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 12-06-2022