Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du vår nye undervisningssykepleier?
Sex og samfunn
Sex og samfunn styrker nå laget og ser etter en sykepleier som vil være med på å gjøre oss enda bedre! Du er autorisert sykepleier og gjerne med en videreutdanning som helsesykepleier, jordmor, eller spesialist i sexologisk rådgivning. Du er effektiv, fleksibel og glad i å jobbe både selvstendig og i team. Du liker formidlingsarbeid og å jobbe med ungdom som pasientgruppe.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 08-05-2021

Sykepleiere til Universitetssykehuset i Tromsø
Dedicare AS
Vi har behov for sykepleiere til geriatrisk avdeling ved sykehuset i Tromsø fra nå av og til 27/6 2021. Avdelingen har akuttgeriatriske- og indremedisinske, eldre pasienter. Det er derfor ønskelig med tilsvarende kompetanse, men ikke en nødvendighet. Det er en travel avdeling med svært syke pasienter som har full medisinsk behandling. Det er stor utskiftning av pasienter, og det vil derfor være mye inn- og utskrivning. Det er ønskelig med kontinuitet, og sykepleiere som kan være hele perioden vil derfor bli prioritert.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Er du en faglig engasjert og innovativ sykepleier?
Øvre Eiker kommune
Om tjenestested Korttidsavdelingene holder til på Eikertun Helsehus og er organisert under tjenester til hjemmeboende som for øvrig består av trivsels- og mestringssenter, omsorgsboliger med bemanning, hjemmehjelp- og hjemmesykepleiesoner, med ca 120 årsverk. I vår tjeneste legger vi til rette for at brukerne kan opprettholde et aktivt liv og få mulighet til å bo hjemme lengst mulig. På våre avdelinger har vi derfor stort fokus på strukturerte pasientforløp, tverrfaglig samarbeid, velferdsteknologi og hverdagsmestring.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 09-05-2021

Aleris Frogner søker engasjerte sykepleiere til vår sengepost/dagkirurgiske enhet
Aleris Frogner
Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og moderne lokaler i Frederik Stangs gate 11-13 på Frogner i Oslo. Vi er et spennende fagmiljø med et svært kompetent tverrfaglig team bestående av allmennleger, spesialister og kirurger innenfor de fleste fagområder, radiologer, radiografer og annet fagpersonell. Helsepersonellet som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg -- og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus. Aleris Frogner har 7 operasjonsstuer og utfører inngrep både dagkirurgisk og inneliggende.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 07-05-2021

Vi søker sykepleiere til vikarpoolen vår for Indre Østfold
People4you - Askim
Vi søker etter to sykepleiere til vakter på sykehjem og hjemmetjeneste Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet, arbeidserfaring og nøyaktighet. Vi søker personer som er positive og serviceinnstilte og som trives med pasientkontakt og personlig service. Du må være initiativrik og like å jobbe både i team og selvstendig. Arbeidsoppgaver Generelle sykepleieoppgaver Vi trenger til dag og kveldsvakter, samt egen turnus på natt.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 03-05-2021

Er du sykepleier og vil jobbe i nærheten av Oslo med barn?
Randstad Care AS
Vi søker en dyktig sykepleier med erfaring fra hjemmetjenesten og som ønsker å jobbe med barn. Ved å jobbe gjennom Randstad Care får du mulighet til å ha fleksibelt arbeid med gode betingelser, et trygt og lovregulert arbeidsforhold. I tillegg får du fast stilling og bedre lønn enn tariff. Pensjonsavtale, 12% feriepenger og andre goder som dekket reise og opphold om du vil oppleve annet enn ditt nærområde. Husk i Randstad får du alltid din egen bolig - du deler ikke med andre.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 16-05-2021

Godt betalte sommeroppdrag i Osterøy kommune!
Nordic Care AS avd. Nordic Care - Oslo
På vegne av våre kunder i Osterøy - søker vi sykepleiere til flere spennende sommeroppdrag Arbeidsoppgaver Vi har flere typer oppdrag, ta kontakt for nærmere informasjon.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Godt betalte sommeroppdrag for sykepleiere i Samnanger kommune!
Nordic Care AS avd. Nordic Care - Oslo
På vegne av våre kunder i Samnanger- søker vi sykepleiere til flere spennende sommeroppdrag Arbeidsoppgaver Vi har flere typer oppdrag, ta kontakt for nærmere informasjon.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Godt betalte sommeroppdrag for sykepleiere i Bjørnafjorden kommune!
Nordic Care AS avd. Nordic Care - Oslo
På vegne av våre kunder i Bjørnafjorden - søker vi sykepleiere til flere spennende sommeroppdrag Arbeidsoppgaver Vi har flere typer oppdrag, ta kontakt for nærmere informasjon.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Sykepleier
Personalhuset, Stavanger
På vegne av kunde i bedriftshelsetjenesten søker vi etter sykepleier til snarlig oppstart. Arbeidssted: Tananger Oppstart: Snarlig Stilling: 60 - 100% Varighet: Inntil 6 mnd, med mulighet for lengre Arbeidsoppgaver LaboratoriearbeidKundebehandlingOppfølgingCOVID testingResepsjonsarbeid Arbeidstid Dagtid mandag til fredag, unntaksvis noe jobbing kveld/helg
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021