Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Bilmekaniker/Car mechanic
Lakselv Motor AS
Er du vår nye bilmekaniker?Oppdragsmengden øker og vi trenger flere mekanikere• Du brenner for kjøretøy• Du holder orden• Du kan jobbe selvstendig og i team• Du har relevant erfaring og utdanning• Du vil jobbe med oss!Hvis dette klaffer, så må vi snakkes!Det vi ønsker at du har:• Fagbrev i bilfaget• Førerkort klasse B• Motivasjon til å videre-utvikle din kompetanse• Godkjenning som PKK- kontrollør (ikke et krav)
Registrert : 18-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Andresen Askim søker bilmekanikere
Andresen Bil AS
Andresen Askim er autorisert forhandler av Peugeot, Citroën og Mercedes-Benz person- og varebiler, og holder til på Sekkelsten i Askim. Vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester og søker etter ytterligere to bilmekaniker til våre verkstedteam, en til vårt Mercedes-Benz verksted og en til vårt Peugeot og Citroën verksted. Dine arbeidsoppgaver består av:
Registrert : 18-01-2021 Søknadsfrist : 26-02-2021

Allsidig bilmekaniker søkes
Vinjes Bilverksted
Vinjes Bilverksted tar imot alle type bilmerker på sitt verksted. På bakgrunn av dette vil din jobb som bilmekaniker bli veldig allsidig, og med lite preg av rutine. Du får en bred tilnærming til faget med både eldre og nyere biler. I tillegg til privatkunder, har de serviceavtaler med store bedriftskunder. Vi søker deg som er dedikert til faget, og som trives i en utfordrende hverdag. Du liker tradisjonelt mekanisk arbeid, samt å bryne deg på nyere teknologi i den moderne bilparken. Som person er du arbeidsom, positiv og imøtekommende.
Registrert : 18-01-2021 Søknadsfrist : 25-02-2021

Vi søker flink bilmekaniker
TEMP-TEAM avd. Stavanger
På vegne av vår oppdragsgiver søker vi nå etter flink bilmekaniker med fagbrev Arbeidsoppgaver: Feilsøking, reparasjon og servicearbeid på kjøretøy opp til 3500 kg totalvekt Kvalifikasjoner og egenskaper:
Registrert : 18-01-2021 Søknadsfrist : 17-02-2021

Norges største Ford-forhandler søker dyktig mekaniker!
RøhneSelmer
Norges største Ford-forhandler søker dyktig mekaniker! Vi går enn spennende tid i møte med mange nye bilmodeller og stor vekst og trenger dermed å styrke teamet vårt! Vi ser etter deg med et godt humør, som har glimt i øyet og som setter pris på å jobbe sammen med dyktige kollegaer. Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 18-01-2021 Søknadsfrist : 30-01-2021

Bilmekaniker m/fagbrev
Ølve Bilsenter AS
Til fast stilling hos Ølve Bilsenter AS søker vi bilmekaniker med fagbrev
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 25-02-2021

Dyktig og selvgående mekaniker søkes!
StrongerPeople AS, avd Sarpsborg
StrongerPeople AS, avd Sarpsborg Stronger People er et nyskapende HR-, rekrutterings- og bemanningsselskap som opererer på hele Østlandet. Stronger People har fokus på at din virksomhet har de beste medarbeiderne. Vi tilbyr vi en rekke tjenester innen HR og personaladministrasjon til små og mellomstore bedrifter. Et samarbeid med Stronger People skal alltid lønne seg. Som medlem og samarbeidspartner med S2Gpeople tar Stronger People oppdrag i hele Norge. S2GPeople.no er et moderne og digitalt kjedekontor for bemannings- og rekrutteringsselskaper i Norge.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 23-02-2021

Engasjert og serviceinnstilt bilmekaniker
Express Bilservice AS
Express Bilservice AS søker etter en dyktig kollega. Vi har stor tilgang av fornøyde kunder, og for å styrke vår kapasitet søker vi etter en dyktig medarbeider. Hos oss vil du jobbe med mange forskjellige oppgaver på alle bilmerker. Dette gjør jobben variert, lærerik og utfordrende. Vi utfører PKK, reparasjoner, service, utstyrsmontering, diagnose, osv. Vi søker etter deg som er ansvarsfull og gjennomfører jobbene korrekt og effektivt, samtidig som du er serviceminded ut i fingerspissene. Kvalifikasjoner:
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 23-02-2021

Dyktig mekaniker
Kajander Motor As
Vi er forhandler av Premium Brands som: LYNX - SKIDOO - CAN AM - SEADOO. Spesialverksted for snøscooter, vannscooter og ATV, samt godkjent bilverksted. Bedriften som har 10 dyktige medarbeidere, holder til i Kongsberg, og vil i år omsette for ca. 52 mill.Vår visjon er å være markedets førstevalg med vekt på kvalitet og kompetanse. På grunn av økende arbeidsmengde søker vi etter flere offentive medarbeidere og vi søker etter deg som er en dyktig mekaniker med god faglig bakgrunn. Arbeidsoppgaver: Service og reparasjoner
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 22-01-2021

Ønsker du en variert hverdag og jobbe med alle bilmerker?
Nes-Bil AS
Nes Bil AS har stor tilgang på arbeid og i den forbindelse søker vi nå etter en dyktig bilmekaniker. Stillingen kan være en spennende mulighet for deg med interesse for bil og det som er bilrelatert. Vi søker deg med sterk faglig kompetanse, både på tradisjonelt mekanisk arbeid og med diagnoseverktøy og elektronikk. Arbeidet vil bestå av:
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 22-02-2021