Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Bilmekaniker med fagbrev
Axuda
For vår kunde søker vi nå etter mekaniker til veletablert bilverksted. Tempe Auto er et verksted i AutoMesterkjeden, som er en av landets ledende verkstedskjeder. Hos Tempe Auto er vi opptatte av at resultatet skal bli så optimalt som mulig. Derfor bruker vi kun de beste leverandørene av verkstedmateriell, tilbehør og utstyr. Vi benytter kun deler av original kvalitet eller bedre, med opp til tre års garanti på både arbeid og delene. Et stempel fra et AutoMester-verksted er like gyldig som fra et merkeverksted. Enkelt for deg - bra for bilen.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 29-11-2021

Bilmekaniker til AutoMester-verksted i Rørvik
Løhre As
Vi søker serviceinnstilt og dyktig bilmekaniker som skal være med å utvikle og styrke vårt verksted. Jobben innebærer allsidig mekanisk arbeid som bl.a. feilsøking, reparasjon, service, utføring av periodisk kjøretøykontroll og kundebehandling. Du får jobbe i et moderne verksted sammen med engasjerte og dyktige kolleger. Regionen Namdalskysten er i vekst, fylt av optimisme og fremtidstro. Vi er en del av denne utviklingen og ønsker i den forbindelse å styrke vårt verksted. Ønskede kvalikfikasjoner:
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 31-12-2021

Vestfolds Custom, Tønsberg søker erfaren bilmekaniker
Vestfold Customs / Vestfold Chiptuning AS
Vestfold Customs / Vestfold Chiptuning AS startet som ett rent tuning firma. Vi er nå også godkjent av Statens Vegvesen som fullverdig Bilverksted 01. Vi holder til sentralt i Tønsberg. Vi er et frittstående bilverksted med dyktige fagfolk som tilbyr reparasjoner på alle biltyper og årsmodeller. Vi utfører tuning, styling, senking, sports eksos, øko programmering, større motor oppgraderinger. I tillegg utføres mekaniske og elektriske/elektroniske reparasjoner, service og vedlikehold på biler opp til 3500kg. Vi søker etter en engasjert og dyktig bilmekaniker
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 31-12-2021

Liker du å jobbe med bil og være sammen med trivelige folk?
Møller Bil Ålesund
Møller Bil Ålesund søker ny medarbeider til stilling som bilmekaniker! Vi ser etter en medarbeider som er interessert i bil og mennesker og som vil være en del av et fantastisk team. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet og ikke minst er du nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre mekanikerne og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 04-12-2021

Vi søker en dyktig mekaniker til vårt helt nye klargjøringssenter i Langhus
Erik Arnesen Bryn AS
Erik Arnesen etablerer nå et stort og moderne klargjørings/skadesenter rett utenfor Oslo, nærmere bestemt i Langhus. Vi har store ambisjoner for dette prosjektet og i den forbindelse søker vi etter en dyktig mekaniker med mulighet til teknisk leder stilling. Vi klargjør nye biler og du må forstå viktigheten av å levere topp kvalitet i alt du gjør. Det å tilhøre et topp moderne klargjørings og skadesenter innebærer også høy effektivitet og at du er resultatorientert.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 28-10-2021

Vil du være med å jobbe med ett av verdens største merkevarer?
Toyota Romerike AS
Som tekniker hos oss vil du få muligheten til å jobbe med verdens mest kjente bilmerke, du vil bli en del av et sterkt team som jobber sammen, hvor vi har kunden i fokus på alle områder. Vårt mål er å ha Norges mest fornøyde bilkunder, der kontinuerlig forbedring og respekt for mennesket utgjør vårt verdigrunnlag. Vi søker to teknikere hvor ene skal arbeide med EU-kontroll (PKK) og den andre skal kunne bli teknisk leder på vårt verksted.??????????? Arbeidsoppgaver
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021

Vi søker mekaniker/tekniker/EU-kontrollør med erfaring fra bilbransjen
Oddermarka Auto
Vi skal erstatte vår mangeårige medarbeider og søker dermed etter en selvgående og erfaren biltekniker/mekaniker/EU-kontrollør med fagbrev til vårt team i Kristiansand. Med evne til å arbeide selvstendig med feilsøkning av elektronikk på alle bilmerker. Og med interesse og kunnskap for å øke din personlige kompetanse innen bilteknikk/ bilelektronikk. Arbeidoppgaver:
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021

Bilmekaniker NAF Senter Hvam
NAF
NAF senteret Hvam søker dyktig bilmekaniker. Vi søker deg som er engasjert og som liker direkte kontakt med kunden. Hva skal du gjøre? Som bilmekaniker skal du jobbe i et menyverksted som i første rekke reparerer feil og mangler etter EU kontroll og utfører service for våre kunder og medlemmer. Troverdig teknisk rådgivning blir også en stor del av dagen din. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid på NAF Sentrene.
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Bilmekaniker
Toyota Hønefoss AS
Vil du jobbe med ett av verdens største merkevarer?Bilmekaniker Vi søker etter mekaniker til vår avdeling på Hønefoss, du vil bli en del av et team som jobber målrettet mot vår visjon om å ha Norges mest fornøyde bilkunder. Som mekaniker i Toyota Hønefoss får du muligheten til å jobbe med verdens mest kjente bilmerke, hvor kontinuerlig forbedring og respekt for mennesket utgjør vårt verdigrunnlag. Du blir tilbudt 
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 12-11-2021

Norsk Bildeler AS søker bilmekaniker
Norsk Bildeler AS
DYKTIGE OG ENGASJERT BILMEKANIKER Vi søker bilmekaniker for et kortere engasjement.   Arbeidsoppgaver:   Service og reparasjon på personbilNoe feilsøkingBidra til å beholde kunnskapsutveksling og samarbeid på et godt nivå   Kvalifikasjoner og egenskaper:  
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021