Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Dueland Bilservice søker erfaren bilmekaniker i 100% stilling
Dueland Bilservice
Vi søker erfaren bilmekaniker i 100% stilling til vårt verksted. Arbeidsoppgaver: *Feilsøking og diagnose *Service *EU-kontroll *Reparasjoner Vi søker deg som: * Har fagbrev og erfaring som mekaniker/tekniker. * Erfaring med bilelektronikk og feilsøk med diagnoseverktøy * Ha høy grad av serviceinnstilling og arbeide nøyaktig og kvalitetsbevisst * Evner å samarbeide i team, samt jobbe selvstendig. * Har godt humør og liker å ta ansvar. *Førerkort klasse B
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 29-08-2020

Vi søker servicemekaniker til personbilverksted
TEMP-TEAM avd. Bil og mekanikk
DYKTIG OG ENGASJERT BILMEKANIKER Vi søker bilmekaniker som ønsker å utføre service jobber hvor arbeidstiden er fra kl.15.00 - 22.00 mandag til fredag. Arbeidsstedet er i Oslo. Arbeidsoppgaver: Servicearbeid på kjøretøy opp til 3500 kg totalvektAngi presis og detaljert beskrivelse av utført jobb på arbeidsordreBidra til å beholde kunnskapsutveksling og samarbeid på et godt nivå Kvalifikasjoner og egenskaper:
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 22-09-2020

Vi søker bilmekaniker til merkeforhandler
TEMP-TEAM avd. Bil og mekanikk
DYKTIG OG ENGASJERT BILMEKANIKER Vi søker bilmekaniker med lang erfaring og helst fra Kia, Hyundai. Arbeidsoppgaver: Feilsøking, reparasjon og servicearbeid på kjøretøy opp til 3500 kg totalvektAngi presis og detaljert beskrivelse av utført jobb på arbeidsordrePåse at rutiner ihht. reklamasjoner og garantier blir fulgtBidra til å beholde kunnskapsutveksling og samarbeid på et godt nivå Kvalifikasjoner og egenskaper:
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 22-09-2020

Bilmekaniker
Adserø Bilverksted As
Adserø Bilverksted søker bilmekaniker til sitt verksted på Leangen i Trondheim. Dette er et Toyota merkeverksted. Det er en fordel at du har erfaring med Toyota, men dette er ikke et krav. Vi søker deg som er punktlig, arbeidsom og initiativrik. Faglig er du opptatt av kvalitet, og produktivitet i hverdagen. At du er omgjengelig og har godt humør, blir satt stor pris på. Arbeidsoppgaver: Service.Eu-kontroller.Reparasjoner.Feilsøk og diagnose. Kvalifikasjoner:
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 22-09-2020

Bilmekaniker
MECA Service AS
Arbeidsoppgaver: Reparasjon av lette kjøretøy Diagnose Feilsøking el. anlegg PKK kontroll
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 01-09-2020

Vi søker bilmekaniker på premium merker
TEMP-TEAM avd. Bil og mekanikk
Vi søker bilmekaniker som kan jobbe med premium merker. Arbeidsstedet er i Oslo. Arbeidsoppgaver: Feilsøking, reparasjon og servicearbeid på kjøretøy opp til 3500 kg totalvektAngi presis og detaljert beskrivelse av utført jobb på arbeidsordrePåse at rutiner ihht. reklamasjoner og garantier blir fulgtBidra til å beholde kunnskapsutveksling og samarbeid på et godt nivå Kvalifikasjoner og egenskaper:
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Har du erfaring som bilmekaniker?
Arm Bilverksted As
Er du den rette for oss? Vi søker etter en bilmekaniker som har erfaring med reparasjon av lette kjøretøy til vårt verksted. Personen vi ser etter må: Være pliktoppfyllendeVære positiv, utadvendt og trives i en hektisk hverdagHa gode samarbeidsevnerKunne arbeide selvstendig, være ansvarsbevisst og løsningsorientertVære pålitelig og nøyaktigVære strukturert, ha god ordenssansHa erfaring som bilmekaniker Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 01-10-2020

Bilmekaniker med fagbrev
TEMP-TEAM avd. Bil og mekanikk
DYKTIG OG ENGASJERT BILMEKANIKER Vi søker bimekaniker med erfaring. Arbeidsstedet er i Oslo. Arbeidsoppgaver: Feilsøking, reparasjon og servicearbeid på kjøretøy opp til 3500 kg totalvektPKKAngi presis og detaljert beskrivelse av utført jobb på arbeidsordrePåse at rutiner ihht. reklamasjoner og garantier blir fulgtBidra til å beholde kunnskapsutveksling og samarbeid på et godt nivå Kvalifikasjoner og egenskaper:
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Bilmekaniker
Wave Personell As
For kunde søker vi etter bilmekaniker til lette kjøretøy. Du må ha norsk fagbrev og minimum 5 års erfaring fra tilsvarende stilling i Norge Krav til kompetanse Fagbrev bilmekanikerGode IKT kunnskaper Ønsket kompetanse Selvstendig, løsnings orientert, samarbeidsvillig
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 30-09-2020

Norbil AS søker Bilmekaniker
Norbil As
Norbil AS har startet som forhandler av bobilmerkene Eura Mobil, Challenger, Karmann og Concorde. Vi trenger derfor flere mekanikere til vårt team og søker etter mekaniker med fagbrev. Vi søker mekaniker med relevant erfaring og praksis som kan jobbe selvstendig i en til tider hektisk hverdag. Ønskede kvalifikasjoner: * Fagbrev som bilmekaniker * God teknisk innsikt * Erfaring med PC som arbeidsverktøy * Beherske norsk muntlig og skriftlig * Være allsidig Personlige egenskaper:
Registrert : 10-08-2020 Søknadsfrist : 25-08-2020