Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
NAF Senter Stortland har ledig bukk for deg som bilmekaniker.
NAF
Vil du skru på alle bilmerker og modeller? Hos oss får du muligheten til å løse utfordringer på alle biltyper i bilparken sammen med inkluderende og støttende kollegaer. Hva skal du gjøre? Som bilmekaniker på vårt verksted skal du utføre service og reparasjoner på både fossil- og elbiler, og gi troverdig teknisk rådgivning til våre kunder. Kunnskapsdeling og samarbeid med kollegaer i NAF er også en stor del av hverdagen.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 26-12-2022

Bilmekaniker med eller uten fagbrev
IR Bilverksted AS
IR Bilverksted trenger en Bilmekaniker Bilmekaniker Stillingsbeskrivelse Du er en dyktig mekaniker . Reprasjon av alle merker Arbeidsoppgavene blir kun Reprasjon av bilerfeilsøking. For rett person er det store utviklingsmuligheter. Vi tilbyr god og fast lønn til riktig person Kvalifikasjoner :
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 14-01-2023

Engasjert og serviceinnstilt bilmekaniker for BMW
Sulland Alta BMW
Vil du utvikle deg sammen med oss? Vi øker kapasiteten og trenger flere dyktige medarbeidere. Nå søker vi etter bilmekaniker til vårt verksted for BMW i Alta. Vi er et lite og sammensveiset team på 8 ansatte som etablerte oss i et nyoppusset og moderne bilhus tidligere i år. Vi er en jordnær og hyggelig gjeng som er opptatt av å ha det moro og prestere bra sammen. Arbeidsmiljø er viktig for oss og vi setter fokus på det. Har du lyst til å bli en del av teamet på verdens nordligste BMW-verksted? Les mer om stillingen her.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Engasjert og serviceinnstilt bilmekaniker for BMW
Sulland Tromsø BMW
Vil du utvikle deg sammen med oss? Vi øker kapasiteten og trenger flere dyktige medarbeidere. Nå søker vi etter bilmekaniker til vårt verksted for BMW i Tromsø.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Bilmekaniker
Sibelco Nordic AS
Arbeidssted: Vårt produksjonsanlegg ligger i naturskjønne omgivelser på Stjernøy i Altafjorden, ca.1 times båttur fra Alta og 25 minutter fra Øksfjord. Bedriften har egen passasjerbåt som transporterer ansatte til og fra øya. På Stjernøy har vi både dagbrudd, underjordsgruve, oppredningsverk, pakkeanlegg og kai. Dette betyr at vi kan tilby både varierte og utviklende arbeidsoppgaver. Anlegget på Stjernøy ble etablert i 1961, har i dag ca. 110 ansatte og er en solid bidragsyter både i nærmiljøet og i konsernet.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Bilmekaniker
Berge Bemanning AS
For en av våre kunder søker vi nå etter bilmekaniker. Vi ønsker å komme i kontakt med mekanikere som har utdannelse eller relevant erfaring innen faget. Du kommer til å jobbe med mange forskjellige oppgaver på alle bilmerker. Dette gjør jobben variert, lærerik og utfordrende. Bilverkstedet ligger i Trondheim og utfører bl.a EU-kontroll, merkeservice på alle bilmerker, reparasjoner, oljeskift, bytte av eksossystem, bremseservice, bildiagnose med mer. Arbeidsoppgaver Alle typer service og reparasjoner Arbeidstid Dagtid
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 09-01-2023

Er du vår nye bilmekanikar?
Stårheim Bilverksted AS
Vi har ledig ei fast fulltidsstilling hos oss som bilmekanikar. Vi søker deg som har stor yrkesstoltheit og interesse innan bilfaget. Ønsket kvalifikasjonar: Fagbrev som bilmekanikarKvalitetsbevisstFørarkort klasse BGode norskkunnskaparServiceinnstiltResultat- og løysingsorientertGod arbeidsmoralKan jobbe både sjølvstendig og i team Arbeidsoppgåver:
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Mekaniker lastebil og påbygg
Furuseth AS
Lastebilmekaniker søkes til eget verksted for egne kjøretøy. Søker må være selvstendig, engasjert og pålitelig. Verkstedet har 2 faste ansatte. Erfaring med lastebiler, elektro, hydraulikk og sveising samt førerkort klasse C er foretrukket. Vilje til å lære samt førerkort klasse B er et krav. Fast arbeidstid og arbeidssted. Lønn etter avtale. Ta kontakt på Mail eller mobil.
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

Vi søker bilmekaniker til frittstående verksted
TEMP-TEAM avd. Bil og mekanikk
DYKTIG OG ENGASJERT BILMEKANIKER Har du lyst til å skru på flere merker? Vi søker bilmekaniker med erfaring. Arbeidsstedet er i Oslo og på et frittstående verksted.   Arbeidsoppgaver:   Feilsøking, reparasjon og servicearbeid på alle merkerAngi presis og detaljert beskrivelse av utført jobb på arbeidsordrePåse at rutiner ihht. reklamasjoner og garantier blir fulgtBidra til å beholde kunnskapsutveksling og samarbeid på et godt nivå  
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Vi søker en dyktig mekaniker til vårt verksted i Kristiansund
Bavaria Kristiansund
Som bilmekaniker i Bavariavil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil inngå i et team av dyktige kollegaer i et åpent og inkluderende arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som blant annet inneholder pensjonssparing, gode forsikringer og andre svært attraktive personalgoder. Arbeidshverdagen vil bestå av planlegging og utføring av oppgaver innen diagnose, feilsøking, service og reparasjoner. Du vil samarbeide med kollegaer for å levere det beste produktet til kunden.
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022