Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du leke deg gjennom arbeidsdagen, og dra hjem med et smil om munnen?
Personalhuset Bodø
Om jobben Du får: Frisk luft flere timer hver dagLeke, spise, klatre, lese, tegne, tulle, bakeBli den mest populære voksne i barnehagen (for det er som regel de som er helt nye)Betalt som om du var fast ansatt direkte i barnehagen (tarifflønn)Bestemme selv hvor mye du vil jobbeOppfølging av personlig rådgiver Arbeidsoppgaver
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 28-10-2022

Assistent - Lunden barnehage
Lunden barnehage
Er du en aktiv og energisk person som gjerne vil fylle dagene ut ifra egne ønsker fullt av fart, spenning og hverdagsmagi, for store og små? Vi ser etter deg som er engasjert, leken og brenner for å gi barna gode dager i barnehagen -- en hverdag der ingen dag er lik!
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 15-10-2022

Er du vårt nye klatrestativ?
Jobzone Lillestrøm
Vi ser etter lekne assistenter med et varmt hjerte. Elsker du å bli utfordret av nysgjerrige og lekne barn? Er du omsorgsfull og er glad i varierte arbeidsdager, både ute og inne? Søk da vel! Vi ser etter deg som ønsker å være tilkallingsvikar i barnehage. Ta kontakt eller send en søknad om hvorfor du er motivert for å jobbe med barn.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 14-10-2022

Rustadporten Kanvas-barnehage søker tilkallingsvikarer
Rustadporten Kanvas- Barnehage
Du må kunne bidra til at barnehagen er et sted der: v Hvert enkelt barn blir anerkjent som seg selv, i et trygt og likestilt miljø v Samspill og vennskap er i fokus v Dagene preges av spontanitet, glede og humor v Barna opplever og erfarer varierte utfordringer gjennom lek v Det legges til rette for at alle barn har like muligheter, opplever mestring, og at det er rom for å prøve og feile Krav til kompetanse Glad i barn Ønsket kompetanse
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 26-10-2022

Assistent i 40 % stilling - engasjement, med stor mulighet for forlengelse
BarnehagenVår Josefine
Vi ser etter deg som har et genuint ønske om å bruke arbeidshverdagen din sammen med barn i barnehage. Nettopp fordi det gir deg noe. Du føler engasjement, glede og inspirasjon i samspill med barn. Du liker å jobbe selvstendig, men er også glad i å jobbe i team. Du er positiv, omsorgsfull, leken, tar initiativ og ansvar. Hvis du i tillegg har interesse for frilufstliv, musikk og mye gøy lek, ja da synes vi du skal hive deg rundt å søke. Setter du i tillegg pris på mye humor og glede i hverdagen, tror vi du vil passe perfekt i BarnehagenVår Josefine.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 13-10-2022

Vi søker nye ringevikarer til våre barnehager i Porsgrunn
Spire Og Gro Barnehagene As
Spire & Gro Barnehagene søker etter fleksible ringevikarer som kan stille opp på kort varsel ved sykdom og ferie hos de ansatte. Vi har ledig både korte og lengere vikariater. I perioder må vikarene regne med å jobbe mye. Du må forvente å bli kontaktet på kort varsel og trives med å jobbe sammen med barn fra 1 - 6 år. Du vil få arbeidsoppgaver på lik linje som en barnehageassistent og hovedoppgaven din vil være å delta i lek og aktiviteter sammen med barna. Vi går mye på tur så du må trives med å være ute i all slags vær. Krav til kompetanse
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 08-10-2022

Vi trenger flere dyktige vikarer
Fauske Idrettsbarnehage As
Vi trenger flere tilkallingsvikarer i barnehagen! Vi søker etter engasjerte og kreative voksne som har lyst til å jobbe med barn. Det er ikke krav om utdanning, men det er ønskelig med noe erfaring med barn, enten fra tidligere arbeid, eller egne barn. Du kan gjerne studere eller jobbe andre steder i tillegg. Politiattest må forelegges før ansettelse.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 11-10-2022

Vi søker tilkallingsvikarer
Holten Barnehage
Vi trenger trenger tilkallingsvikarer i barnehagen. Har du har lyst til å jobbe i barnehage? Vi trenger vikarer som kan jobbe både på tilkalling enkeltdager og i kortere vikariater. Ta kontakt med barnehagen på post@holtenbarnehage.no eller ring daglig leder Elisabeth på 41536103.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 21-10-2022

Barnehageassistent med kjøkkenansvar i 15 prosent stilling
Voss KFUK-KFUM
I Vonheim Open Barnehage treng me no ein motivert Barnehageassistent med kjøkkenansvar i 15 prosent stilling Vonheim Open Barnehage er eit viktig og populært tilbod for born og foreldra deira på Voss. Ein Open Barnehage skil seg frå andre barnehagar med at borna ikkje vert tildelt fast plass, men kjem til barnehagen saman med ein omsorgsperson til dei dagar og tider dei sjølv ønskjer. Barnehagen er offentleg godkjent og vert driven etter lov, forskrift og rammeplan om barnehagar.Vonheim Open Barnehage er godkjend for 40 born mellom 0 og 5 år.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 17-10-2022

Ringevikarer
Måltrosten Barnehage, Skogfuglen Barnehage og Kongeørnen Barnehage
Det søkes etter ringevikarer til Måltrosten, Kongeørnen og Skogfuglen Barnehager. Barnehagene er en del av Tårnsvalen Barnehage AS og ligger i Bydelene Vestre Aker og Ullern Vi ser etter deg som finner stor glede i å jobbe med barn, har evne til å arbeide selvstendig og i team. Du må tåle hektiske hverdager, være en god kollega og bidra til et godt arbeidsmiljø. Du må være tilgjengelig på kort varsel. Lønn etter PBL tariff Krav til kompetanse
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 28-10-2022