Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Barnehage ved Øvrevoll/Eiksmarka
Gullungene Familiebarnehage
Hei Vi søker etter en person som ønsker jobb som deltid barnehageassistent. Du bør ha arbeidet med barn tidligere. Helst i barnehage. Du må kunne snakke flytende norsk. Vi søker etter en positiv persom som liker å arbeide med barn. Vi holder til i Bærum rett utenfor Oslo.
Registrert : 16-01-2021 Søknadsfrist : 26-01-2021

Vi trenger flere gode medarbeidere til oppdrag i barnehager
Pedagogisk Vikarsentral AS
Vi har stort behov for flere dyktige assistenter/fagarbeidere til oppdrag i barnehage - og søker etter DEG som har et brennende ønske om å jobbe for og med barn og unge. Vi er førsteleverandør av vikartjenester i barnehage hos Tromsø kommune og trenger dermed flere vikarer som kan jobbe både deltid, og heltid. Vi søker ikke etter sommervikarer, men kandidater som kan jobbe utover høsten. Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 24-02-2021

Vi søker en engasjert, omsorgsfull og dyktig assistent til vår flotte barnehage!
Norlandia Gaustadskogen Barnehage
Gaustadskogen barnehage - tar vare på den gode hverdagen Her i Gaustadskogen skal vi etterstrebe en hverdag fylt av humor, glede, kreativitet og omtanke for hverandre. Barnehagen er en sosial møteplass hvor barna er i samspill med hverandre, lærer og utvikler seg. Personalet bistår i denne prosessen, samtidig som de er trygge omsorgspersoner med barnets beste som overordnet mål. Vår fantastiske beliggenhet, i nærheten av skog og mark, gjør at hverdagen vår preges av mye uteliv og naturopplevelser. Derfor ønsker vi en som er glad i å være ute, i all slags vær.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 24-01-2021

Barnehageassistent Lille krabat fra 1.4.21
Lille Krabat
Som medarbeider i Lille Krabat har du foreldresamtaler, deltar aktivt i foreldremøter, deltar i daglig stell og læring med barna, du observerer, deltar i veiledningsmøter og planleggingsdager og har mulighet til å påvirke barnehagedagen i stor grad. Du blir godt kjent med både barn og voksne fordi vi er en liten barnehage som ønsker tett dialog med foreldrene. Du leker og veileder barna i deres lek, og du får mye kos og kjærlighet tilbake.
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 23-02-2021

Trygge og fantasifulle barnehageassistenter
People4you - Askim
På vegne av våre kunder søker vi tilkallingsvikarer til barnehager i Indre Østfold. Vi søker deg som har mulighet for å jobbe fra en dag til full uke. Som ringevikar er det viktig at du er fleksibel når det gjelder arbeidstid og reisevei. Du vil få muligheten til å jobbe i forskjellige barnehager. Du skal gi barna en trygg hverdag og vise omsorg.
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 25-01-2021

Pedagogisk medarbeider til en barnehage utenom det vanlige
Sinoberbarnehagene AS
Vi ønsker oss en voksen, trygg, omsorgsfull, selvstendig, positiv, arbeidssom og dyktig pedagogisk medarbeider, til vår 2 avdelingsbarnehage i naturskjønne omgivelser. Vi er opptatt av det å samarbeide og det må du også være. Er du en person, som liker å være ute? Barnehagen vår legger stor vekt på natur og friluftsliv. Spennende utfordringer for den rette person, i et kreativt, vennlig og veldig hyggelig miljø. Avdeling 0-6 år. Ta kontakt pr. telefon eller epost om det er noe du lurer på om oss. Vi oppfordrer både kvinner og menn til å søke.
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 14-03-2021

Tilkallingsvikar søkes
Haugtussa Steinerbarnehage
Vi søker tilkallingsvikar, helst med erfaring fra arbeid med barn.
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 26-01-2021

Vi søker barnehageassistent i engasjement og sykevikar
Torp Høymyr Barnehage Sa
Torp Høymyr Barnehage er en privat barnehage, som ligger flott til i skogkanten, mellom Heggedal og Slemmestad. Vi har 3 avdelinger på huset, og 1 naturavdeling. Totalt 49 barn i alderen 1 - 6 år. Vi søker barnehageassistent /ekstrahjelp til vår avdeling for barn over 3 år . Avdelingens personale består forøvrig av 1 pedagogisk leder og 1 barneveileder. Vi har også behov for sykevikarer / tilkallingshjelp - til alle avdelingene. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 24-01-2021

Har du LYST å jobbe i barnehage? Søk hos oss da!
Acapedia
Er du en god og trygg rollemodell? For våre kunder i Asker og omegn, søker vi de som virkelig har LYST å jobbe med barn. Vi har en økende oppdragsmengde så for den rette kandidaten er det mulighet for å jobbe mye. Det er fint om du har erfaring fra barnehage eller annet arbeid med barn, men personlig egnethet er det viktigste. Du må kunne by på deg selv og være en trygg voksenperson.
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 19-02-2021

Barnehageassistent
Reflekt, Oppvekst
Vi i Reflekt søker nå flere barnehageassistenter til barnehager i Drammen. Behovet er både sporadiske vakter og langtidsoppdrag. Vi ønsker deg som kan jobbe minimum 3 dager i uken. Den store fordel ved å være ansatt i Reflekt er at du selv bestemmer hvor, når og hvor mye du vil jobbe. Det gir deg en unik mulighet til fleksibilitet og muligheten til å finne ut hvilken type barnehage du ønsker å jobbe i. For å kunne søke på stillingen må du oppfylle følgende krav:
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021