Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Barnehageassistant til 80% stilling
Ole Brumm Barnehage As
Ole Brumm Barnehage søker etter assistent i 80% stilling (mulighet for økning til 100%) for tiltredelse snarest. Barnehagen har et meget godt rykte som vi ønsker å ta godt vare på. Det er derfor viktig at du har interesse for og gjerne erfaring med småbarn. Hos oss legger vi vekt på utvikling av sosial kompetanse, språk, kommunikasjon, estetisk uttrykk gjennom bevisst pedagogisk arbeid, leker, sanger og mye turer og andre uteaktiviteter i natur og nærmiljø. Hos oss vil du som barnehageassistent få god veiledning og gode muligheter til egen personlig og faglig utvikling.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 16-08-2021

Barnehageassistent - familiebarnehage
Røahagan Familiebarnehage
Arbeidsoppgaver: *Daglig drift av barnehagen *Følge det pedagogiske opplegget samt ta seg av diverse praktiske oppgaver *Bidra til å skape et trygt og godt miljø for barna *Følge ukeplanen med diverse aktiviteter *Lage mat og servere barna *Bleieskift *Orientere foreldrene og pedagog/styrer om barnets utvikling *God kommunikasjon med foreldrene *'Samarbeide tett med pedagog/styrer og eier *Medansvar for å utvikle et godt arbeidsmiljø *Rengjøring av barnehagen etter måltider og ihht rutiner
Registrert : 25-07-2021 Søknadsfrist : 20-08-2021

Vil du være en av våre Barnehagehelter?
Personalhuset Bodø
Om jobben Vi levere vikarer til mange barnehager i Bodø, hos oss kan du få jobbe mye! Hva må jeg gjøre? Du må ta initiativ og delta i daglige rutiner med barna i barnehagenDu får være med på oppdagelsesferd i fjæra, skogen og i et hjørne av uteområdetDu får gi omsorg og være en trygg rollemodell og superhelt for fremtidens sykepleiere og byggeledereDu får være med på å bygge verdens høyeste tårn, og rive det ned.
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 21-08-2021

Har du alltid et fang og en trygg hånd å holde?
Omega Power As
Barnehagen er stedet der mange barn tilbringer flest våkne timer i løpet av et døgn. Barna trenger derfor voksne som kan fylle dagene med trygghet, omsorg og læring gjennom lek! Er du kreativ, omsorgsfull, fleksibel og har mulighet til å stille opp på kort varsel? Vi søker deg som kan være en slik ressursperson for barnehager i Drammen, Kongsberg og Omegn. Du vil få muligheten til å jobbe som barnehageassistent i forskjellige barnehager i korte eller lengre vikariater. Vi ser etter deg som er:
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 23-07-2023

100% vikariat som barnehagemedarbeider til 31.12.21 med mulighet for forlengelse.
Norlandia Mellommyra Barnehage
Vi søker deg som er engasjert og som ønsker å jobbe i barnehage. Du som er glad i friluftsliv og som ser uterommet som læringsarena. Vi søker deg som er opptatt av at hvert enkelt barn skal bli sett og at individuelle ønsker og behov blir anerkjent. Vi søker deg som vil være en god og trygg rollemodell for våre barn. Du må se viktigheten av et godt arbeidsmiljø og din rolle i dette. Du må ha gode samarbeidsevner og du vet viktigheten av et godt teamarbeid. Du må være profesjonell i møte med barn og foreldre/foresatte.
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Barnehagemassistent til fantastisk friluftsbarnehage. Ulike deltidsstillinger
Norlandia Skistua Barnehage
Nå søker vi i Norlandia Skistua barnehage assistenter som ønsker å være en del av vårt fantastiske team! Dette er en sjelden mulighet og har du lyst til å jobbe i naturen sammen med barna i Oslos fineste omgivelser, er dette plassen for deg! Vi søker nå noen forskjellige stillinger: Deltid:
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 01-09-2021

Barnehagemassistent til fantastisk friluftsbarnehage. Heltid.
Norlandia Skistua Barnehage
Nå søker vi i Norlandia Skistua barnehage assistenter som ønsker å være en del av vårt fantastiske team! Dette er en sjelden mulighet og har du lyst til å jobbe i naturen sammen med barna i Oslos fineste omgivelser, er dette plassen for deg! Vi søker en stilling: 100% fra september 2021 (mulig oppstart før) til mai 2022 Hvem er vi?
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 01-09-2021

Engasjert medarbeider søkes
Bråtveit Natur og Kulturbarnehage
Sjelden mulighet: Barnehagen har ledig et årsengasjement med mulighet for fast ansettelse. Vi søker deg som trives med ansvar, legger vekt på gode relasjoner og er engasjert og raus både i forhold til barn og voksne. Erfaring fra barnehage er en fordel. Vi setter også pris på glimt i øyet og interesse for friluftsliv. Fagbrev er en fordel men ikke et krav. Politiattest må fremlegges før tiltredelse
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 04-08-2021

100% vikariat for engasjert assistent/ fagarbeider i Senterhagen Barnehage
Senterhagen Barnehage
Vi har ledig vikariat for assitent/fagarbeider i perioden 16.august 2021 til 30.juni 2022. Stillingen er knyttet til en avdeling med 20 barn i alderen 2-6 år. Avdelingen har pedagogisk leder, barnehagelærer og to assistenter. Vi søker en medarbeider som kan ta ansvar, og jobbe selvstendig. Stillingen avlønnes etter PBL-tariff. Vi kan tilby: Betalt pauseGodt arbeidsmiljøErfarne og trygge kollegaerGodt fagmiljøGode pensjonsordninger Personlig egnethet tillegges stor vekt
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 13-08-2021

Pedagogisk medarbeider/assistent
Norlandia Marsveien idrettsbarnehage
Pedagogisk medarbeider/assistent Norlandia tilbyr Arbeidsoppgaver i et spennende konsern med sterk vekstMulighet til å påvirke din egen hverdag sammen med engasjerte medarbeidereEt godt arbeidsmiljø i nye lokalerKompetanseheving gjennom interne og eksterne kurs.Lønn, evt. tillegg og annen godtgjørelse er i henhold til gjeldende tariffavtale.IA-bedrift Vi søker medarbeidere som bidrar med
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 03-08-2021