Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Engasjert og positiv assistent søkes til familiebarnehage
Nøtteliten og Hakkebakkeskogen AS
Vi søker etter en leken, positiv og voksen person som ønsker å bidra til at barna får en fantastisk start på barnehagelivet Du er en raus, leken og en tydelig voksen som har et brennende ønske om å jobbe med de minste barna i barnhagen, og som ønsker å utgjøre en positiv forskjell i barnas barnehagehverdag. Hos oss er det mye kos, nærhet og glede, men også en hektisk barnehagehverdag med mange oppgaver. Du må trives godt i en hektisk hverdag.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 29-02-2020

Ringevikar til Lykketrollet barnehager
Oslo barnevaktformidling AS
Lykketrollet barnehager og familiebarnehager søker ringevikarer til kortere og lengre oppdrag. Vi trenger nå også vikarer som kan ta lenger oppdrag. Barnehagene ligger i flere forskjellige bydeler i Oslo. Vi søker deg som er fleksibel , har erfaring med små barn, omsorgsfull ,leken og snakker, skriver og forstår norsk. Krav til kompetanse Erfaring med små barn. Barnehage Ønsket kompetanse Barnehage, familiebarnehage,dagmamma, Personlige egenskaper
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 09-03-2020

Tilkallingsvikarer
Jugendby Barnehage As
Vi har et stort hjerte for mangfold i vår barnehage, og har både barn og voksne fra mange ulike land og kulturer. Dette innebærer at vi har et inkluderende miljø hvor vi legger vekt på at alle skal respektere hverandre og kulturene som finnes her. Som Rammeplanen for barnehagens innhold og oppgaver sier: " Barnehagen skal fremme respekt for menneskeverdet ved å synliggjøre, verdsette og fremme mangfold og gjensidig respekt . "( Kunnskapsdepartementet, 2017).
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 29-02-2020

Ringevikar
Stiftelsen Vollen Montessoribarnehage
Ringevikar til barnehage i Vollen Vollen montessori er en barnehage og skole som baserer seg på Maria Montessori sine pedagogiske prinsipper. Vi søker ringevikar så snart som mulig. Opplæring vil bli gitt. Du vil ha en god arbeidsdag sammen med hyggelige arbeidskollegaer. Vollen montessoribarnehage vektlegger at barna får utfolde seg, utforske og lære i et fint forberedt miljø. Og hvor de voksne støtter opp under dette. Velkommen til å ta kontakt!
Registrert : 18-02-2020 Søknadsfrist : 25-02-2020

Ringevikar
N.K.S Gartnerveien Barnehage AS
Tilkallingsvikar N.K.S. Gartnerveien barnehage AS har behov for tilkallingsvikarer til kortere og lengre vikariater i barnehagen. Det er ikke en fast stillingsprosent du vil få, men i perioder vil det være mulighet for mye jobb, og i andre perioder mindre. Som tilkallingsvikar må du kunne sette deg lett inn i rutinene i barnehagehverdagen, og vise et engasjement for rutiner, aktiviteter og prosjekter vi har. Vi er en spesialbarnehage for barn med ulike funksjonsnedsettelser. Arbeidsoppgaver
Registrert : 18-02-2020 Søknadsfrist : 01-03-2020

Vi trenger flere lekne barnehageassistenter!
Jobzone Oslo
Vil du ha en hverdag fylt med lek og moro? Ønsker du å jobbe som barnehageassistent i barnehager i Oslo? Vi trenger flere barnehageassistenter til ulike oppdrag i Oslo fra August. Barnehagene har fokus på språk, sosial kompetanse, lek, flerkulturelt mangfold og foreldresamarbeid. For barnehageassistenter kreves ingen formell utdannelse, men tidligere erfaring og personlig egenhet vektlegges. Arbeidsoppgaver
Registrert : 18-02-2020 Søknadsfrist : 30-03-2020

Vi søker flink assistent i 100% stilling
Dalen Familiebarnehage Da
Fordeler med å jobbe hos oss: Bedre lønn. Helt nye lokaler og uteområde. Ferie med lønn hele romjulen, hele påskeuken og de 4 første ukene i juli. Vi samarbeider tett med to familiebarnehager i Tromsdalen. Vi drar på besøk/tur flere ganger i uken. Vi har alt av nødvendig turutstyr: vogn med plass til 6 barn, lavvo med ovn, pulk, gåtau. Vi liker å lage ting selv, derfor har barnehagen kjøpt inn masse batteridrevet verktøy.
Registrert : 18-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020

Engasjert barne og ungdomsarbeider søkes til Mesnali Barnehage
Mesnali Barnehage SA
Fra 28.03.20- 17.07.20 (mulighet for forlengelse) er det ledig stilling som assistent/ barne- og ungdomsarbeider i 80% svangerskapsvikariat. Med mulighet for å begynne tidligere. Arbeidsoppgaver · Delta aktivt i planlegging, gjennomføring og evaluering av det pedagogiske arbeidet. · Delta i alt praktisk arbeid i barnehagen · Bidra til et godt foreldre- og personalsamarbeid · Bidra til et godt arbeidsmiljø Kvalifikasjoner/ Personlige egenskaper
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 24-02-2020

Tilkallingsvikar
Gaustadsnippen Barnehage As
Hei, ser du etter meningsfull jobb i barnehage med høyt tempo og støttende kolleger som samarbeider godt i team? Dette er en jobb der du får brukt hele kroppen, både fysisk og psykisk. Det er morsomme dager med nysgjerrige og inkludere kolleger. Å jobbe i barnehage er både slitsomt og altoppslukkende. Men med humor, herlig arbeidsmiljø, god struktur og positive kolleger vil dagene her gi deg mye glede. Du er ikke alene som vikar i vår barnehage. Du vil utfylle vikargruppen bestående av 6-7 andre personer, hvor mange av dem er studenter.
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 01-03-2020

Barnehageassistent / vikar
Skøyen Terrasse Barnehage
Barnehageassistent / vikar hver tirsdag Barnehagens visjon er: "EN GLAD BARNEHAGE MED BARNA I FOKUS" Vi legger vekt på lek, trygghet og trivsel for alle. Vi trenger en vikar i barnehagen hver tirsdag fra cirka mars til juni. Vi trenger også gode vikarer når personalet er på kurs, er syke eller tar ferie. Barnehagen ligger i trivelige omgivelser nær Frognerparken og offentlig kommunikasjon. Vi jobber blant annet med Språkleker, Steg for steg og SOS-barnebyer.
Registrert : 13-02-2020 Søknadsfrist : 13-03-2020