Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vikar stilling
Vike Motessoribarnehage Sa
Vi søker etter deg som: er positiv og engasjert har god samarbeidsevne er fleksibel Krav til kompetanse Du som er over 18 årGlad i å jobbe med barnAnsvarsbevisst
Registrert : 30-09-2020 Søknadsfrist : 16-10-2020

Vi trenger flere gode medarbeidere til oppdrag i barnehage
Pedagogisk Vikarsentral AS
Vi har kontinuerlig behov for dyktige assistenter/fagarbeidere til oppdrag i barnehage og SFO - og søker etter DEG som har et brennende ønske om å jobbe for og med barn og unge. Vi er førsteleverandør av vikartjenester i barnehage hos Stavanger og Randaberg kommune og trenger flere ansatte med mulighet til å jobbe i alle kommunene i vår region. Oppstart vil i hovedsak skje i forbindelse med nytt barnehage- og skoleår i august. Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 29-09-2020 Søknadsfrist : 06-11-2020

Pedagogisk medarbeider til en barnehage utenom det vanlige
Sinoberbarnehagene AS
Vi ønsker oss en voksen, trygg, omsorgsfull, selvstendig, positiv, arbeidssom og dyktig pedagogisk medarbeider, til vår 2 avdelingsbarnehage i naturskjønne omgivelser. Vi er opptatt av det å samarbeide og det må du også være. Er du en person, som liker å være ute? Barnehagen vår legger stor vekt på natur og friluftsliv. Spennende utfordringer for den rette person, i et kreativt, vennlig og veldig hyggelig miljø. Avdeling 3-6 år. Ta kontakt pr. telefon eller epost om det er noe du lurer på om oss. Vi oppfordrer både kvinner og menn til å søke.
Registrert : 28-09-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

Pedagogisk medarbeider til en barnehage utenom det vanlige
Sinoberbarnehagene AS
Vi ønsker oss en voksen, trygg, omsorgsfull, selvstendig, positiv, arbeidssom og dyktig pedagogisk medarbeider, til vår 2 avdelingsbarnehage i naturskjønne omgivelser. Vi er opptatt av det å samarbeide og det må du også være. Er du en person, som liker å være ute? Barnehagen vår legger stor vekt på natur og friluftsliv. Spennende utfordringer for den rette person, i et kreativt, vennlig og veldig hyggelig miljø. Avdeling 0-3 år. Ta kontakt pr. telefon eller epost om det er noe du lurer på om oss. Vi oppfordrer både kvinner og menn til å søke.
Registrert : 28-09-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Bli en superhelt - bli PVS-vikar i Asker Kommune
Pedagogisk VikarSentral Drammen AS
Brenner du for barn og unge? Vil du bidra med å få hvert enkelt barn til å føle seg verdifull? Bli PVS-vikar! Vi får stadig større oppdragsmengder, og vi søker nå etter flere ansatte til barnehager i Asker og omegn for kortere og lengre perioder fremover. Vi tilbyr en spennende jobb med miljø for utvikling og læring! Ingen dag er lik. Vi søker etter deg som er: leken og glad i barn har evne til å sette deg inn i nye arbeidsoppgaver til å stole på omsorgsfull overfor barn og unge
Registrert : 25-09-2020 Søknadsfrist : 05-11-2020

Assistent til vikariat på småbarnsavdelingen vår
Søre Øyane Grendalag Naturbarnehage Sa
Vi søker etter vikar for snarlig tiltredelse til vår småbarnsavdeling opp til 80% stilling, i første omgang ut desember 2020. Med stor mulighet til forlengelse. Du må være klar for en engasjert og hektisk hverdag , der de minste barna er i fokus. Liker du en variert hverdag, med mye latter og glede er du hjertelig velkommen til å søke. Vi kaller fortløpende inn til intervju så ikke vent med å sende søknaden din.
Registrert : 24-09-2020 Søknadsfrist : 16-10-2020

Tilkallingsvikar, Kilden barnehage
Modum Bad
Vi søker en tilkallingsvikar som kan stille opp ved ferieavvikling/kurs/møtevirksomhet og sykdom i barnehagen. Vi søker deg som: har erfaring fra å jobbe i et barnehagemiljø og interesse for fageter engasjert og kan sette barnets behov i sentrumer interessert i barns utvikling og selv har lyst til å læretar initiativ og ser hvor det trengs en hjelpende hånder fleksibel Personlig egnethet vektlegges. Erfaring fra å jobbe i barnehage er en fordel. Politiattest må fremlegges ved ansettelse.
Registrert : 24-09-2020 Søknadsfrist : 10-10-2020

Barnehageassistent
Manpower
Vi søker etter engasjerte og fleksible ringevikarer. Vi vil ha deg som er kreativ og tilstedeværende og som vil være med på å skape hverdagsmagi for barna i Grenlands barnehager.
Registrert : 22-09-2020 Søknadsfrist : 05-10-2020

Engasjert og dyktig timesvikar til barnehage
Flåklypa Barnehage
Vi i Flåklypa barnehage ønsker en engasjert og dyktig barnehageassistent som timesvikar hos oss. Lek, lykke og læring er våre verdier, og vi strekker oss langt for å gi hvert enkelt barn den beste hverdagen. Vi har svært kompetente ansatte, som er en del av et godt arbeidsmiljø. God og riktig bemanning er viktig for å gi det beste tilbudet, og derfor ønsker vi oss kompetente vikarer som blir en del av vårt gode miljø. Som timesvikar vil du bli kontaktet ved behov. Det vil også kunne bli muligheter for mer langsiktig oppsetting av vakter. God dialog vektlegges!
Registrert : 22-09-2020 Søknadsfrist : 11-10-2020

Har du erfaring med barn? Er du fleksibel og positiv? Se her!
Dedicare AS / Acapedia
Er du en god rollemodell og liker barn? For våre kunder i Indre Østfold søker vi engasjerte mennesker som ønsker å jobbe i barnehage. Vi har en økende oppdragsmengde så for den rette kandidaten er det mulighet for å jobbe mye. Det er fint om du har erfaring fra barnehage eller annet arbeid med barn. Du må kunne by på deg selv og være en trygg voksenperson. Hverdagen som vikar er hektisk og kan være litt uforutsigbar i starten, noe som krever at du tar initiativ og kan være fleksibel.
Registrert : 18-09-2020 Søknadsfrist : 28-10-2020