Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Barnehageassistent
Lindegaard Familebarnehage
Vi søker en engasjert barnehageassistent som finner stor glede i å jobbe med barn og som har evne til å arbeide selvstendig og i team. Du må tåle hektiske hverdager, være en god kollega og bidra til et godt arbeidsmiljø. Lønn etter PBL tariff Krav til kompetanse Gode norskferdigheterGodkjent politiattest Ønsket kompetanse Erfaring fra barnehage Personlige egenskaper
Registrert : 06-12-2021 Søknadsfrist : 31-12-2021

Assistent 50 % fast stilling
Reisa Montessoribarnehage
Da en ansatt hos oss har sagt opp sin stilling, så trenger vi en ny ansatt for henne. Vi ønsker at søker gjerne har noe kjennskap til montessoripedagogikken eller stiller seg positiv til å lære om denne pedagogikken. Du må være nygjerrig, initiativrik og kreativ. Du må gjerne stille deg til rådighet for sykevikarjobb de dagene du ikke er på jobb.
Registrert : 03-12-2021 Søknadsfrist : 19-12-2021

Barnehageassistent
Gullungene Familiebarnehage Avd Nordraaks Vei
Vi søker etter en utadvendt person som liker å jobbe med barn. Du må ha erfaring med barn fra tidligere og ha gode referanser. Hos oss er det viktig med lek, læring og omsorg. Trygghet og forutsigbarhet med gode rammer er en forutsetning for at barna skal ha en fin hverdag. Hos oss lager vi mat fra bunnen og spiser med barna to ganger om dagen. Vi er ute i frisk luft hver dag. Hvis dette er noe du tror passer for deg så send inn en søknad. Du må snakke og forstå norsk, og hvis du har et annet morsmål må du ha bestått B2 norskprøve.
Registrert : 03-12-2021 Søknadsfrist : 17-12-2021

Vil du bli vår nye vikarkollega?
Viebøen Barnehage Sa
Vil du bli vår nye vikarkollega? Vi treng fleire medarbeidarar som har lyst til å skape fleire gode barndomsminner i barnehagen. Omsorg og tilknytning er viktige verdia for oss, vi søkjer etter vikar som kan: LeikeVise omsoeg og bygge relasjonarHa god humørFleksibelTa ansvar Alle som vert tilsett må levere politiattest. Du må kunne norsk munnleg svært godt, eventuellt avlagt norskprøve A2 skriftleg og nivå B1 munnleg.
Registrert : 03-12-2021 Søknadsfrist : 16-12-2021

Vi trenger flere lekne barnehageassistenter!
Jobzone Oslo
Vil du ha en hverdag fylt med lek og moro? Ønsker du å jobbe som barnehageassistent i ulike barnehager i Oslo? Vi søker etter flere vikarer til barnehage for kortere og lenger oppdrag i Oslo.
Registrert : 02-12-2021 Søknadsfrist : 12-01-2022

Engasjert assistent/fagarbeider ønskes!
Lund Barnehage As
Vi har ledig et vikariat i 80%, 4 dager pr.uke, på småbarnsavdelingen. Vi trenger en utadvendt og engasjert person som kan samarbeide tett med andre medarbeidere og som selvfølgelig trives sammen med små barn. Vikariatets varighet er i første omgang et år fra 3. januar 2022.
Registrert : 02-12-2021 Søknadsfrist : 07-12-2021

Ringevikar
Nordtvet Gård Barnehage As
Vi søker etter tilkallingsvikarer i barnehagen ved sykdom. Nordtvet gård barnehage er en gårdsbarnehage. Dette innebærer at du må være glad i jordbruk, dyr og naturen. Vi ser etter en person som kan samarbeide med de andre ansatte på avdelingen og i barnehagen og som ikke minst er glad i å jobbe for og sammen med barna i barnehagen! Søknad kun per e-post! Personlige egenskaper LyttendeEngasjertNysgjerrig
Registrert : 02-12-2021 Søknadsfrist : 31-12-2021

100%vikariat som barn og ungdomsarbeider/assistent
Skautrollet Naturbarnehage As
Vi trenger flere vikara i vår barnehage da vi har flere medarbeidere som har gått ut i svangerskapspermisjon. i tilegg til to 100% vikariat har vi ledig 50% stilling som barn og ungdomsarbeider i en en til en ressurss. Denne stillingen kan vedvare til sommeren 2023 med forbehold at vedtak ligger til grunn.
Registrert : 02-12-2021 Søknadsfrist : 13-12-2021

Ringevikar i Rørås Gårdsbarnehage
Rørås Gårdsbarnehage
Vi søker ringevikarer til barnehagen, vi har behov fra torsdag 2.des.2021. Du må være glad i å være ute i all slags vær. Det er ingen bussforbindelse. Barnehagen ligger slik til at man må ha førerkort og tilgang til bil for å komme hit. Les mer om barnehagen vår på hjemmesiden vår: www.roras.no
Registrert : 30-11-2021 Søknadsfrist : 07-12-2021

Vikar i Saxenborg Barnehage
Saxenborg Barnehage Sa
Vi har ledige stilling som vikar Tiltredelse: Snarest Kvalifikasjoner: • Erfaring fra jobb i barnehage • Strukturert og målbevisst • Omsorgsfull og leken • Gyldig politiattest Arbeidsoppgaver: Assistenten har medansvar for tilsyn, omsorg og pedagogisk målrettet arbeid i barnehagen. Eksempler er samlingsstund, aktiviteter, frilek og rutinesituasjoner. Assistenten må ha kjennskap til alle sider ved arbeidet på avdelingen.
Registrert : 29-11-2021 Søknadsfrist : 13-12-2021