Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
OBS BYGG KRISTIANSUND søker butikkmedarbeider - avd. tyngre bygg og trelast
Coop Nordvest Sa
Er du positiv, imøtekommende og løsningsorientert? Da har vi en spennende mulighet for deg! Vi setter Kunden Førsti alt vi gjør, og vi trenger flere engasjerte medarbeidere til å skape gode kundeopplevelser. Obs BYGG Kristiansund tilbyr et rikt sortiment innen mange varekategorier. Hos oss vil du ha glede av å hjelpe kunder med alt de trenger til sine prosjekter. Sammen med gode kolleger i et positivt arbeidsmiljø får du muligheten til å gjøre Obs Bygg Kristiansund til en av de beste bygg varehusene i området.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 25-07-2022

EXTRA STRYN søkjer butikkmedarbeidarar
Coop Nordvest SA
Vi har to ledige stillingar med stillingsgradar på 30% og 40%. Dei følgjer turnus med arbeidsvakter på kveld og annakvar laurdag. Det blir høve til ekstra timar ved fråvær i butikken, og i høgsesongar og feriar. Tiltreding frå 1. august. Stillingane kan passe godt for skuleungdommar og studentar. Du må ha fylt 18 år og snakke godt norsk. Arbeidsoppgåver
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 10-07-2022

Butikkselger til TOOLS butikkene i Larvik \& Tønsberg
TOOLS AS
Vi søker en butikkselger i 100% stilling som kan fordele arbeidstiden sin ca. 50/50 i våre butikker i Larvik og i Tønsberg Som butikkselger i TOOLS jobber du proaktivt med salg til kunder som besøker butikkene våre. Liker du å bygge gode relasjoner med butikkundene våre og å skape en positiv kundeopplevelse av et besøk hos oss?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Butikkselger til TOOLS AS butikk i nye lokaler på Alnabru
TOOLS AS
Vi søker butikkselger med god kunnskap om verktøy og forbruksmateriell til proffmarkedet. Som butikkselger i TOOLS jobber du proaktivt med salg til kunder som besøker butikkene våre. Liker du å bygge gode relasjoner med butikkundene og å skape en positiv kundeopplevelse av et besøk hos oss? I rollen inngår salg av produkter, rådgivning til kunder samt arbeid med å holde butikkene attraktive ved å holde orden og ryddighet, korrekt og informativ skilting, påfylling av varer osv. Stillingen rapporterer til butikksjef. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Buddy Jessheim søker heltidsansatt
Buddy Jessheim
Vi søker engasjert fulltidsansatt som har en interesse for dyr og service på Jessheim Storsenter. Ansvar- og arbeidsoppgaver KundeveiledningVarepåfyllingKassearbeidBestilling av varerRenholdStell av dyrAnnen forefallende butikkarbeid Egenskaper
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

JACK \& JONES Bryne søker deltid
BESTSELLER STORES NORWAY
Vi søker en butikkselger med glimt i øye og et brennende ønske om mer kompetanse og utvikling innen Retail, og med det kanskje en egen butikk en dag! Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt! ARBEIDSOPPGAVER
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Butikkmedarbeider på deltid til Specsavers Mandal
Specsavers Mandal
Vi søker etter en entusiastisk, vennlig og hjelpsom deltidsansatt til butikken vår i Mandal! Vi søker 1-2 personer da vi har to ledige stillinger, en fast stilling på 50 % og et vikariat på 30 %. Eventuellt kan en person kombinere begge stillingene. Det er viktig du merker søknaden din med hvilken stilling du er interessert. Oppstart 01.09.22.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Er du Sport Outlet Florø sin nye superselger?
Sport Outlet Florø
  Sport Outlet Florø har det travelt og trenger en energisk og utadvendt butikkmedarbeider i en 50% stilling. Du må være fleksibel og ha anledning til å jobbe dagtid, kveld og helg. Vi ønsker at våre medarbeidere skal være interessert i friluftsliv og sport, og være aktive brukere av produktene vi selger i butikken. Erfaring fra butikk er en fordel, men dine personlige egenskaper teller mest. Det er viktig for Sport Outlet at våre medarbeidere er gode selgere som elsker kundebehandling, og alltid setter kundene først!
Registrert : 03-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Superselger søkes til interiørbutikk
Bc Butikkdrift As /Karjolen Gulskogen
Vi søker en person til en deltids stilling som innbærer å jobbe annehver lørdag og 1-2 kvelder i uken. Det er et stor pluss om du kan stille på kort varsel og er fleksibel. Det må påberegnes å jobbe mye mot jul og i ferier. Ønskede Kvalifikasjoner: En dyktig selger med en brennende interesse for interiør.Du er en blid og hyggelig person.Du er til å stole på.Har ett ønske om å stå på og gjøre en god jobb.Er fleksibel.Har du butikkerfaring er det en fordel men ikke ett krav. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 02-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Er du Sport Outlet Solsiden i Trondheim sin nye superselger?
Sport Outlet Solsiden
  I løpet av høsten 2022 åpner Sport Outlet butikk på Solsiden Kjøpesenter i Trondheim. I den forbindelse søker vi etter positive, energiske og sportye butikkmedarbeidere.  Vi søker etter en ansatt til en 80% stilling en til en 50% stilling og to i 20% stilling. Vi ønsker at våre medarbeidere skal være interessert i friluftsliv og sport og være aktive brukere av produktene vi selger i butikken. Erfaring fra butikk er en fordel, men dine personlige egenskaper teller mest.
Registrert : 02-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022