Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ledig deltidsstilling og tilkallingsvikar ved Coop Marked Hasvik
Coop Finnmark Sa Avd Hasvik
Ved vår avdeling Coop Marked Hasvik har vi ledig ferievikar/tilkallingsvikar stilling. Krav til kompetanse: Du må være utadvent og serviceorientert. Ha gode samarbeidsevner, sympatisk, ryddig og pålitelig. Være med på å opprettholde et godt arbeidsmiljø. Du må være 18 år og beherske norsk, skriftlig og muntlig. Tidligere erfaring eller relevant praksis er ønskelig, og det vil bli lagt stor vekt på egnethet.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Ledig vikariat på 90% stilling og ved Coop Marked Hasvik
Coop Finnmark Sa Avd Hasvik
Ved vår avdeling Coop Marked Hasvik har vi ledig en 90% vikariat stilling. Krav til kompetanse: Du må være utadvent og serviceorientert. Ha gode samarbeidsevner, sympatisk, ryddig og pålitelig. Være med på å opprettholde et godt arbeidsmiljø. Du må være 18 år og beherske norsk, skriftlig og muntlig. Tidligere erfaring eller relevant praksis er ønskelig, og det vil bli lagt stor vekt på egnethet.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Butikkselger deltid-søndager og en eller flere ettermiddager/formiddager i uka.
Tøyen blomster
Vi elsker å glede! Glede våre kunder med blomsterbuketter, planter, overraskelser og smil. Vi elsker mennesker. Mennesker som deler de samme gledene som oss. Vi vet at glade mennesker er gode mennesker, og at gode mennesker gir gode opplevelser. Vi ønsker oss reale ansatte som er rause med både kollegaer og kunder og som ikke er redd for å ta i et tak. Stillingen er et vikariat i 20% av full stilling. Du må være over 18 år og kan jobbe søndager og en eller flere ettermiddager/formiddager i uka. Erfaring med blomster er en fordel, men ikke et krav.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Obs! Hypermarked Steinkjer har ledige stillinger
Coop Midt-Norge SA
Obs! Hypermarked Steinkjer har følgende ledige stillinger:
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-08-2020

Coop Marked Vikebukt søker butikkmedarbeider - deltid
Coop Nordvest SA
Marked er Coops nærbutikkjede bestående av små enheter der du som medarbeider utfører variable arbeidsoppgaver i hele butikken. Vi søker derfor en motivert, engasjert og hyggelig medarbeider som liker en utfordrende og variert hverdag. Deltidsstillingen inngår i turnus med arbeidsvakter annenhver lørdag. Du får mulighet til mertimer ved fravær i butikken, og i høysesonger og ferier. Stillingen passer godt for skoleungdom og studenter som vil jobbe på ettermiddager og helger. Du må være fylt 18 år. Oppstart oktober 2020. Arbeidsoppgaver
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

Vi søker etter fantastisk butikkmedarbeider 100% stilling, til vår kjekke butikk Extra Odda
Coop Sørvest SA
Til vår Extra Odda søker vi butikkmedarbeider i 100% stilling . Vi søker deg som har kunden i hjertet. Alt vi gjør i våre butikker skal være til fordel for våre kunder og medlemmer. Vi skal ha fantastiske medarbeiderne som setter krav til hverandre og ha butikker som våre kunder trives å handle i. Hva blir dine oppgaver? Vi ønsker at du setter kunden først i alle sammenhenger; at du ser kunden og deres behov.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

Butikkmedarbeider hos Oslo Sykkelverksted
Oslo Sykkelverksted AS
Oslo Sykkelverksted søker ny butikkmedarbeider. Sykkelsesongen er på hell, men det er fortsatt mye å gjøre i sykkelbransjen. Vi har derfor behov for en ekstra medarbeider til å hjelpe oss på ettermiddager og i helger. Er du interessert i sykler eller idrett, glad i å jobbe med mennesker og trenger jobb ved siden av studie er dette jobben for deg. Stillingen går ut på å hjelpe til med:
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Vil du bli vår nye kollega? Prix Ganddal søker etter nye medarbeidere
COOP SØRVEST SA
Til vår Prix Ganddal søker vi deg som har kunden i hjertet. Alt vi gjør i våre butikker skal være til fordel for våre kunder og medlemmer. Vi skal ha fantastiske medarbeiderne som setter krav til hverandre og ha butikker som våre kunder trives å handle i. Vi søker ansatte til følgende stillinger 40% stilling - et års vikariat. Arbeidstider kveld og helg. Ringevikarer Hva blir dine oppgaver? Vi ønsker at du setter kunden først i alle sammenhenger; at du ser kunden og deres behov.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 22-08-2020

Er du vår nye lagspiller? Extra Leirvik søker butikkmedarbeider
Coop Sørvest SA
Til vår Extra Leirvik søker vi butikkmedarbeider i 24% stilling. Vi søker deg som har kunden i hjertet. Alt vi gjør i våre butikker skal være til fordel for våre kunder og medlemmer. Vi skal ha fantastiske medarbeiderne som setter krav til hverandre og ha butikker som våre kunder trives å handle i. Hva blir dine oppgaver? Vi ønsker at du setter kunden først i alle sammenhenger; at du ser kunden og deres behov.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 27-08-2020

Floyd Jekta søker butikkmedarbeider i en 70 % stilling.
Floyd Jekta
Er du en superselger som brenner for mote, og alltid har kunden i fokus? Vi søker nå Butikkmedarbeider til en 70% stilling, som kan jobbe både dag og kveld, samt i helger og ferier. Vi søker du som er:
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020