Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Butikkmedarbeider
Shell Sjøormen
Vi søker ekstrahjelp til vår fine Shellstasjon. Deltidstilling 40% med arbeid annen hver helg og stor mulighet for større stilling fra Juni. Stillingene innebærer de arbeidsoppgaver som faller inn under driften av en moderne energistasjon: -salg og mersalg -prokusjon av førsteklasses matprodukter -varepåfylling -renhold og oppfølging av bedriftens IK-mat rutiner Du må kunne jobbe raskt og effektivt. Være blid og serviceinnstilt. Takle stress bra.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022

60% fast stilling med gode muligheter for ekstra vakter
Løvmos Handel As
sommerhjelp søkes med mulighet for fast ansettelse Krav til kompetanse kasseerfaringkundeerfaringarbeidserfaringvbd pos erfaring Ønsket kompetanse førerkort kl b Personlige egenskaper servicemindedutadvendtkundeorientert
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 11-02-2022

Butikkmedarbeider Extra Skullerud
Extra Skullerud
Vi søker nye lagspillere! I Extra er det kunden som er i fokus. Vi lever av lojale kunder som velger Extra igjen og igjen. Vi søker derfor motiverte, engasjerte og hyggelige medarbeidere som leverer dag etter dag. I Extra er det gøy å gå på jobb! Dine sentrale arbeidsoppgaver er: kundeservicekassearbeidvarepåfyllingannet forefallende butikkarbeid Våre forventinger til deg?
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 26-01-2022

Vi søker en butikkmedarbeider til Jørbæk Holmen i 100 % stilling
Jørbæk Holmen Senter
Jørbæk Holmen søker en engasjert medarbeider til en 100 % stilling! Vi ønsker å styrke vårt butikkteam og søker til stillingen deg som er villig til å jobbe beinhardt for kundene og elsker å få folk til å blomstre. Stillingen innebærer en turnus med dagvakter, kveldsvakter og lørdager. Vi søker deg som: · Har interesse for moter og trender · Kan selge både dame og herreklær med stort engasjement og troverdighet · Er en god representant for butikken og klærne vi selger · Er naturlig, energisk og positiv · Er ærlig og løsningsorientert
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Butikkmedarbeider
Neumann Bygg AS
Har du selgergenet, er initiativrik og har et ønske om å få mye kunnskap om et kjempespennende fagfelt og bransje? Som et ledd i vår utvikling for å bli den foretrukne leverandøren for proffmarkedet av byggevarer søker vi nå etter en BUTIKKMEDARBEIDER til vår nye butikk på Frekhaug. Neumann bygg er på offensiven og ekspanderer i Bergen. I tillegg til våre veletablerte varehus i Sandviken og på Midtun etablerer vi nå Neumann nr. 3 på Frekhaug, nord for Bergen.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-02-2022

Extra Rauland søker ny butikkmedarbeider i 60% stilling!
Coop Sørøst SA
Som butikkmedarbeider ønsker vi at du: Har gode samarbeidsevner og kan bidra positivt i butikkteamet.Er serviceinnstilt, og har god arbeidsmoral.Trives med høyt tempo og har stor arbeidskapasitet.Ønsker å gi kundene våre hyggelige handleopplevelser.Kan vise til erfaring fra tilsvarende rolle, eller interesse for bransjen.Behersker norsk muntlig og skriftlig.Har fylt 18 år. Vi kan tilby
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 01-02-2022

Butikkmedarbeider til Extra Slemdal
Extra Slemdal
Vi søker nye lagspillere! I Extra er det kunden som er i fokus. Vi lever av lojale kunder som velger Extra igjen og igjen. Vi søker derfor motiverte, engasjerte og hyggelige medarbeidere som leverer dag etter dag. I Extra er det gøy å gå på jobb! Dine sentrale arbeidsoppgaver er: kundeservicekassearbeidvarepåfyllingannet forefallende butikkarbeid Våre forventinger til deg?
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Søker medarbeider ved Johnny Kiosk
Johnny kiosk
Vi søker en energisk butikkmedarbeider som kan jobbe hverdager og annenhver helg på kveldstid. Søkeren må være over 18 år. Hovedoppgavene går ut på salg og varepåfylling i tillegg til matlagning. Vi ser etter en energisk person, som er positivt innstilt, tar ansvar og er glad i salg. I tillegg er erfaring med tipping og risktoto en fordel, men ikke et krav.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 22-02-2022

Butikkmedarbeider til kjøtt og delikatessebutikk
Strøm-Larsen as
Vi søker deg som er mat interesert og glad i selge til direkte til kunder. Vi driver Oslos eldste kjøttforretning med stort utvalg i kjøtt, pålegg, ferdigmat, salater, pølser og spekemat som vi lager det meste av selv. Din jobb vil være salg over disk i direkte kontakt med kunder.
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022

Vi søker medarbeider til butikk/lager
Bergen Bemanning AS
Arbeidsoppgaver Bistå kunder kunder, sørge for at de får varene til riktig tid og stedVaremottak, registrering inn på data og loggføringVareplassering og plukklister Arbeidstid Mandag- fredag: 07.00 - 15.00
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022