Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Onninen søker ambulerende butikkmedarbeider i Oslo og Akershus
Onninen AS
Onninen i Oslo & Akershus er flere fagbutikker for elektrikere. Butikkene er i Oslo Sentrum, Oslo Vest og Ensjø dette er tre av de 25 butikkene vi har over hele landet. Fagfolk bruker som kjent fagfolk og nå søker vi nettopp deg som ønsker å bli en del av et markedsledende konsern i stor utvikling. Vi har mange dyktige medarbeidere og ser nå etter deg som ønsker å jobbe i et fagmiljø, hvor både kunder og kollegaer besitter stor fagkompetanse.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 08-03-2020

Vi søker en erfaren butikkmedarbeider!
Aseco Gull & Sølv Sartor Storsenter
For Aseco Gull & Sølv søker vi en selvstendig og erfaren butikkmedarbeider til 100 % engasjementstilling i butikken på Sartor, Straume. Arbeidstid er både dag, kveld og helg. Det kreves stor grad av fleksibilitet i stillingen samt motivasjon for og ønske om å jobbe mye. Her er det muligheter for langsiktig oppdrag og fast stilling på sikt. Oppstart så snart som mulig. Stillingen lar seg ikke kombinere med studier.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Butikkmedarbeidere med erfaring søkes til dagligvarebutikk
Avantas AS
Arbeidsoppgaver Kasse Varepåfylling Generelt butikkarbeid Arbeidstid Tilkalling på hel-/deltid, dag/kveld/helg Ønskede kvalifikasjoner Du har erfaring fra dagligvarebutikk Fordel med erfaring fra Post i butikk og PostNord Det er viktig at du snakker godt norsk Du må være fylt 18 år
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 01-03-2020

Butikkmedarbeidar - shop assistent
Flåm AS avd. Merchandise
I Flåm er Merchandise eit nytt butikkonsept og populært konsept, og me treng fleire sesongarbeidarar i 2020 og allereie frå mars. Er du ein person som set gjesten i fokus og er opptatt av service? Har du energi, er motivert og likar utfordringar? Då er du den rette til å søke på våre stillingar. Her får du ein unik moglegheit til å verta ein del av eit internasjonalt miljø, med fast tilsette og sesongarbeidarar frå over 20 nasjonalitetar. Naturen spelar på lag med oss og gjer det enkelt for oss tilsette å leve opp til våre verdiar:
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 25-03-2020

Tilkallingshjelp
Thansen As Avd Skien
Vi søker tilkallingshjelp med godt humør og positiv innstilling til vår butikk i Skien. Du er positiv, blid og samarbeider godt. Du møter kundene med et smil og du brenner for god kundeservice. Det vil bli gitt grundig opplæring, slik at du kan gi våre kunder den beste servicen. Dine arbeidsoppgaver vil være allsidige. I tillegg til å betjene kunder, er det oppgaver som utpakking av varer, vareoppfylling, rydding og å finne frem kundebestillinger.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020

FARGERIKE SARPSBORG SØKER DYKTIGE OG ENGASJERTE BUTIKKMEDARBEIDERE
Fargerike Sarpsborg
Til vår Fargerike butikk trenger vi snarest mulig to nye medarbeidere. Våre kunder er det aller viktigste og du vil aktivt være med å skape best mulig kundeopplevelser. Vi søker derfor en ny medarbeider som kan være en god rådgiver i butikk når det gjelder blant annet maling, verktøy og gulv.
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

Er du vår nye butikkmedarbeider?
Sport Outlet Drift AS
Sport Outlet åpner en ny butikk på Leia Senteret i Rørvik. I den forbindelse søker vi etter positive, energiske butikkmedarbeidere. Vi søker heltidsansatte og deltidsansatte . Vi ønsker at våre medarbeidere skal være interessert i friluft og sport og være aktive brukere av produktene vi selger i butikken. Arbeidet vil i hovedsak bestå av salg i butikk, utpakking og vareeksponering. Stillingen vil gå inn i vår arbeidsturnus. Stillingen innebærer arbeid kveldstid og i helger Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 25-02-2020

Vil du bli en del av vårt team?
The Bosy Shop
Har du kremmerånd og elsker å jobbe i butikk? Vi søker en 12% deltidsmedarbeider til vår butikk i Harstad. The Body Shop er et brand som kjemper for at verden skal bli litt vakrere og litt mer rettferdig for både mennesker, dyr og planeten. Vi er opptatt av at vår business skal bidra til noe godt, og er aktivister når det trengs. Deler du vår passion kan du være akkurat den vi leter etter! Ansvar og arbeidsoppgaver: • Bidra til butikkens resultat og oppnåelse av budsjett • Varehåndtering og eksponering
Registrert : 18-02-2020 Søknadsfrist : 01-03-2020

Match Lagunen søker butikkmedarbeider til 10% stilling ( hovedsakling annenhver helg og ellers når det skulle være behov)
Match
Vi søker en dyktig superselger med stort pågangsmot som trives med å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte av å kunne tilby klær av høy kvalitet. Ansvar og arbeidsoppgaver:
Registrert : 18-02-2020 Søknadsfrist : 10-03-2020

Extra Støren søker en ny, entusiastisk medarbeider i ca 90% stilling!
Coop Oppdal SA
Er du over 18 år og synes du at god service er en selvfølge? Ønsker du en interessant og utfordrende jobb? Er du effektiv, men samtidig nøyaktig? Er du selvstendig, men jobber også godt i team?? Har du i tillegg stå-på-vilje og godt humør? Da kan dette være jobben for deg! Vi kan tilby en interessant, til tider hektisk arbeidsdag, hyggelige kollegaer og en sikker jobb med ordnede forhold. Erfaring / kompetanse fra dagligvarebransjen er påkrevet, og gode datakunnskaper vektlegges.
Registrert : 18-02-2020 Søknadsfrist : 29-02-2020