Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Sømsenteret søker ekstrahjelp til butikk i Oslo
Sømsenteret
Til vår butikk i Oslo søker vi 1 ekstrahjelp i deltidsstilling. Vi søker personer som er nøyaktig og effektive, samtidig som du er engasjert og innsatsvillig. Vi ser etter en positiv person som liker å ta i et tak, og som takler høyt arbeidspress og som er rask og detaljfokusert. Dette er en jobb hvor nøyaktighet og struktur er viktig for at vi skal kunne levere det våre kunder forventer av oss. Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 23-09-2021 Søknadsfrist : 03-11-2021

Butikkmedarbeider - Arbeidsklær og Verneutstyr - Deltid 50%
Duri Fagprofil
Vi ser etter en positiv og serviceinnstilt butikkmedarbeider til vår avdeling for arbeidsklær og verneutstyr! Duri Fagprofil søker flere engasjerte deltidsarbeidere til vårt proffsenter. Vi merker økende aktivitet i vår klesavdeling, spesielt i morgen-rushet og søker derfor den deltidsansatt til å bidra med blant annet ekspedering av kunder, varepåfylling, trykking av logo på klær. Vi søker deg som gir det lille ekstra og som ikke er redd for å ta i et tak! Du speiler våre kjerneverdier - pålitelig, serviceinnstilt og fremoverlent!
Registrert : 23-09-2021 Søknadsfrist : 02-11-2021

Vi søker deg med erfaring fra klesbutikk !
Logent AS, Oslo
For vår kunde, et internasjonalt selskap søker vi deg som har god erfaring fra å klesbutikk, og som ønsker å arbeide på deres avdelinger i Oslo, Strømmen og Lillestrøm
Registrert : 23-09-2021 Søknadsfrist : 02-11-2021

Butikkmedarbeider, Coop Mega Aker Brygge
Coop Mega Aker Brygge
Coop Mega Aker Brygge søker nye lagspillere. Coop Mega Aker Brygge Søker midlertidig deltidsansatte til kasse/kolonial. Jobb i turnus dag/kveld og mulig natt. Er du blid, smilende og trygg i møte med kunder? Er du interessert i mat og kundeservice? Coop Mega Aker Brygge søker nye medarbeider!
Registrert : 23-09-2021 Søknadsfrist : 22-10-2021

Er du vår nye butikkmedarbeider/piercer?
Safari Bodyart Studio As
Er du vår nye butikkmedarbeider/piercer? Vi på Safari Bodyart Studio i Oslo, søker etter en deltidsansatt med mulighet for fulltid. Hovedarbeidsoppgaver vil være å yte god kundeservice, smykkesalg, timebestillinger, svare på kundeforespørsler, reklame på sosiale medier mm.. Stillingen vil med tiden utvides til å gjelde opplæring og utførelse av bodypiercing om du er den rette for oss.
Registrert : 23-09-2021 Søknadsfrist : 23-10-2021

Toscani på Bekkestua søker ny deltidsansatt
Bekkestua Sko AS avd Toscani
Vi søker etter en sprudlende medarbeider som forstår hvor viktig kunden er, som ønsker å hjelpe. Du ser kunden og vet hvor viktig god kundeopplevelse er. Du er en positiv person som lett smiler og er utadvendt . Du liker å jobbe med mennesker og har interesse for klær og interiør. Toscani selger dameklær av kjente klesmerker og interiør. Du har høy arbeidsmoral og forstår også viktigheten av å stille opp ekstra når det trengs. Stillingen er i utgangspunktet : tirsdag og torsdag 10:00 - 16:00, pluss 1-2 lørdager i måneden.
Registrert : 22-09-2021 Søknadsfrist : 02-11-2021

Coop Mega Rørvik, ledig stilling ferskvaremedarbeider
Coop Mega Rørvik avd. 68
Coop Mega Rørvik har ledig stilling som ferskvaremedarbeider i 100 % stilling. Er du blid, smilende og trygg i møtet med kunder? Er du interessert i mat og inspirasjon? Coop Mega søker en ny ferskvaremedarbeider!
Registrert : 21-09-2021 Søknadsfrist : 06-10-2021

Er du vår nye selger?
Binderiet
Er du vår nye selger? Vi er i kraftig vekst og søker en service- og salgsorientert butikkmedarbeider med lidenskap for blomster og interiør. Som butikkmedarbeider i Binderiet jobber du proaktivt med salg til kunder som besøker butikken. Dette innebærer å levere kunnskap, kreativitet og kvalitet til kunden samt skape en positiv opplevelse av et besøk hos Binderiet. I rollen inngår også arbeid med å holde butikken attraktiv gjennom orden og ryddighet. Påfylling av varer og varebehandling vil også være en del av arbeidsoppgavene.
Registrert : 21-09-2021 Søknadsfrist : 17-10-2021

Lampehuset Kolbotn søker superselger til 50% stilling
Lampehuset Kolbotn
Lampehuset Kolbotn søker en dyktig selger til 50% stilling. Vi ser etter deg som brenner for å skape unike handleopplevelser, har en konkurransemindet selger i magen, gjerne med gode resultater å vise til fra varehandel/butikkdrift. Våre viktigste resurser er alle våre fantastiske kollegaer som jobber, lever og brenner for det vi gjør. Vi vet at Lys Skaper Hjem, hver eneste dag. Derfor har utdanning og utvikling en sentral rolle i hverdagen våre.
Registrert : 21-09-2021 Søknadsfrist : 29-10-2021

Serviceinnstilt butikkmedarbeider
Vinspesialisten Safiren As
Dagens Safiren er en butikk på 270 m2, vi overtar et lokale til i tilknytning til eksisterende butikk. Vi får da 2 lokaler. Det ene lokalet blir en butikk for premium kaffemaskiner, hovedsakelige helautomatiske fra Sveitsiske Jura, og noen semiautomatiske fra italienske Quick Mill. Den nye delen blir Nordens største og fineste Jura butikk.
Registrert : 21-09-2021 Søknadsfrist : 26-09-2021