Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Butikkmedarbeider deltid Extra Bjerkås
Extra Bjerkås
Vi søker nye lagspillere! I Extra er det kunden som er i fokus. Vi lever av lojale kunder som velger Extra igjen og igjen. Vi søker derfor motiverte, engasjerte og hyggelige medarbeidere som leverer dag etter dag. I Extra er det gøy å gå på jobb! Dine sentrale arbeidsoppgaver er: kundeservicekassearbeidvarepåfyllingannet forefallende butikkarbeid Våre forventinger til deg?
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Tilkallingshjelp - Butikkmedarbeider
Coop Økonom SA
Vi søker nå etter tilkallingsvakter til vår info- og kasseavdeling ved Obs Mariero. Hos oss i Coop er det kunden som er i fokus. Vi lever av lojale kunder som velger oss igjen og igjen. Dine arbeidsoppgaver, i tillegg til info- kasse oppgaver, vil blant annet være: kundebehandling og salg av varervarepåfyllingsvinnkontrollrenhold og trygg vareforefallende butikkarbeid Kvalifikasjoner:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022

OBS BYGG DIGERNES SØKER BUTIKKMEDARBEIDER - i avdeling Drive-In og trelast
Coop Nordvest Sa
- Heltid Vi setter kunden først i alt vi gjør, og søker engasjerte medarbeidere til å skape bransjens beste kundeopplevelser. Stillingen har en stillingsgrad på 100%, og inngår i turnus med arbeid på dagtid, kveld og hver tredje lørdag. Arbeidsoppgavene består i: kunden førstSalg og serviceVarebestilling / Varemottak / Varepåfylling / varetellingKasseForefallende renhold og rydding Våre forventninger til deg:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Butikkmedarbeider til Coop Mega Berjasenteret - sesonghjelp
Coop Mega Berjasenteret
Coop Mega Berjasenteret søker nye lagspillere. Er du blid, smilende og trygg i møte med kunder? Er du interessert i mat og kundeservice? Coop Mega søker en ny medarbeider! I Coop Mega finnes et bredt og inspirerende sortiment, og våre medarbeidere skal gjenspeile matglede, arbeidsglede og kundeservice. Vår ambisjon er å være den beste butikken i nærområdet. Som medarbeider hos oss bidrar du til dette gjennom å være blid og smilende, alltid gjøre en ekstra innsats og ha en utpreget vilje til å glede og inspirere kundene.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 10-12-2022

Butikkmedarbeider til Specsavers Narvik
Specsavers Narvik
Vi søker en entusiastisk, vennlig og hjelpsom butikkmedarbeider i en 100% stilling i 1 års vikariat til butikken vår i Narvik (med mulighet for fast jobb) Vi søker deg som er positiv, har godt humør, liker å jobbe i team og er glad i utfordringer. Du må ha evnen til å sette kunden i fokus og ønske om å yte det lille ekstra. Oppgavene:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

Extra Skogn søker ny butikkmedarbeider i 90 % fast stilling
Extra Skogn
Er du blid og smilende? Ansvarsbevisst? Liker du å jobbe med mennesker? Og ønsker du å gi kundene våre gode handleopplevelser? Extra Skogn tilbyr en 90 % fast stilling som butikkmedarbeider med låse- og bestillingsansvar. Dine sentrale arbeidsoppgaver er:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Vil du bli en del av en spennende reise på Deli de Luca Grensen?
Deli de Luca Grensen
Til vår butikk på Grensen søker vi nå etter nye deltidsmedarbeidere . Som butikkmedarbeider vil du være Deli de Lucas ansikt utad. Du ser viktigheten av god kundeservice og har alltid et smil på lur. Arbeidsdagene vil være varierte og oppgavene vil veksle mellom blant annet produksjon av mat, kundebetjening, varepåfylling og renhold. Vi har nå tre ledige stillinger her hos oss:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

NorDamp Sotra utvider teamet sitt og søker selger!
NorDamp Bergen
Vi tilbyr
Registrert : 04-12-2022 Søknadsfrist : 19-05-2023

Ekstrahjelp
Ringo Oasen Haugesund
Vil du være med å styrke vårt team som ekstrahjelp? Er du: Over 18 årBarnsligFlink med barnKreativFleksibelServiceinnstiltRyddigSmilende og glad personlighet Da trenger vi deg 😊 Stillingen er på ca 1 vakt i uken + ekstra ved behov Kom innom butikken med søknad og CV snarest, men innen 02.januar 2022. Tiltredelse snarest. Har du spørsmål om stillingen, ring Gunn på telefon 975 92 656
Registrert : 03-12-2022 Søknadsfrist : 02-01-2023

Vi søker flere medarbeidere til teamet vårt på Sørlandssenteret!
NORMAL A/S
Har du lyst til å arbeide i vår spennende butikk? Vi vil påstå at vi arbeider i Norges mest spennende retailkonsept, og håper å finne flere engasjerte medarbeidere til teamet vårt på Sørlandssenteret. Ta gjerne en titt på videoen lenger nede i annonsen for å bli litt bedre kjent med Normal. Om jobben:
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023