Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Selger i 50-60% stilling med utvidet ansvar
Home & Cook Stavanger
Home & Cook Ålgård er i sterk vekst og vi søker nå etter en sprudlende selger i en 50- 60% stilling med utvidet ansvar for den daglige drift av butikken sammen med butikksjef. Tiltredelse: 1.desember Vi ser etter deg som er sulten på nye utfordringer, og er: • Er fylt 18 år og har erfaring fra butikk • Er en inspirerende selger som kan avdekke kundens behov • Har konkurranseinstinkt og trigges av å nå mål sammen med teamet • Trives med høyt tempo og får energi av mennesker!
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

Butikkmedarbeider 70%
B-Young Måløy
Har du interesse for mote og salg? Er du fleksibel og kreativ? Ønsker du å jobbe med kunder og være en del av et godt arbeidsmiljø? Da kan DU være den vi leter etter!Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:Salg og kundebehandlingKassearbeidVarehåndtering og -mottakVareeksponering Personlige egenskaper:Du er utadvendt og positivDu er serviceinnstilt, og setter alltid kunden førstDu har evne til å jobbe selvstendig og er flink til å ta eget initiativ
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 06-11-2020

Vi søker effektiv, energisk og positiv butikkmedarbeider til kveld / helg!
Baker Brun
Vi er på jakt etter en ny butikkmedarbeider i deltidsstilling i vår butikk på Bogstadveien. Hovedsaklig kveld og helgevakt. Det er absolutt en fordel at du har erfaring fra kafé / bakeri, men ikke nødvendig så lenge du har vilje og evne til å lære fort. Med et ekstra øye for detaljer liker du å ha det rent og ryddig rundt deg, og det er viktig at du er med og bidrar til et positivt arbeidsmiljø. Vi er på jakt etter deg som er:
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Butikkmedarbeider Mekonomen Bergen
Lakkspesialisten as
Er du vår nye butikkmedarbeider? Vi søker etter en bilinteressert medarbeider til vår butikk i Åsane. Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være: · Kundemottak · Bestille varer · Besvare telefon · Varepåfylling og forefallende butikkarbeid · Blanding av lakk Våre forventninger til deg: · At du tar ansvar · Er god kundebehandler · Er positiv · Jobber effektivt og strukturert · Er flink til å kommunisere · Er til å stole på · Trives i selgerrollen
Registrert : 20-10-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Match Kvadrat søker Butikkselger til 10% stilling
Match
Vi søker en dyktig superselger med stort pågangsmot som trives med å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet. Arbeidsoppgaver :
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 17-11-2020

Extra Lye - Butikkmedarbeider 20%
Coop Sørvest SA
Til vår Extra butikk på Lye søker vi deg som har kunden i hjertet. Alt vi gjør i våre butikker skal være til fordel for våre kunder og medlemmer. Vi skal ha fantastiske medarbeiderne som setter krav til hverandre og ha butikker som våre kunder trives å handle i. Hva blir dine oppgaver? Vi ønsker at du setter kunden først i alle sammenhenger; at du ser kunden og deres behov.
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

Butikkmedarbeider
Personalhuset, Arendal
Er du glad i kundebehandlig og salg og har interesse for møbler og interiør? Vi har ledig engasjement i Arendal med oppstart primo desember. Personen vi søker må kjøre og disponere egen bil.
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 27-11-2020

Obs! Bygg Namsos søker butikkmedarbeider i 100 % stilling
Coop Midt-Norge SA
Er du et arbeidsjern som elsker fysisk arbeid og alltid har et smil på lur? Obs Bygg Namsos søker ny lagspiller i butikk! Hos oss er det kunden som er i fokus. Vi lever av lojale kunder som velger oss igjen og igjen. Vi søker derfor en motivert, engasjert og hyggelig medarbeider som trives med å yte kundeservice, og som leverer dag etter dag. Du vil ha verktøy/jernvare som ansvarsområde. Dette vil da innbefatte håndverktøy, el-verktøy, festemidler, beslag og hagemaskiner.
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020

Butikkansatt til ny barnebutikk i Kongsvinger
Eirø As
Vil du være med å jobbe i en ny barnebutikk i Kongsvinger? butikkemedarbeider i 100% stilling søkes! Du må være ansvarsbevisst og engasjert slik at du kan ta ansvar når butikksjef ikke er tilstede. Du må være utadvendt, positiv og svært imøtekommende. Du må være effektiv, strukturert og pålitelig. Interesse for barneklær, leker og interiør er en fordel. Vi kan tilby deg å få muligheten til å være med på et spennende eventyr i et aktivt og morsomt arbeidsmiljø.
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

Vi søker selgere til vår Pop-Up-butikk på CC Gjøvik
Omnilink AS
På vegne av Amundsen Sport, søker vi nå etter engasjerte butikkmedarbeidere til julehjelp i november, desember og begynnelsen av januar. Som butikkmedarbeider får du ansvar for å gi kundene gode opplevelser og god service. Viktige oppgaver vil være å holde orden i butikken, etterfylle varer og betjene kunder i kassa. Arbeidstid vil fordele seg mellom dags- og kveldsarbeid. Amundsen Sport er en ledende sportsbutikk på Gjøvik, som selger sports- og fritidsmote med god kvalitet.
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 24-11-2020