Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Sunkost Holmen søker deltidshjelp/ ekstrahjelp
Sunkost Sandvika
Vi søker en engasjert medarbeider/veileder til Sunkost Holmen Dette er en jobb for deg som er glad i salg, mennesker og har en sterk interesse for helse, sunn livsstil og helsekost. Stillingen innebærer jobbing en kveld i uken og annenhver lørdag, samt ekstra i ferier og evt sykdom. Du må være over 18 år, og ha et tidsperspektiv på minimum 2 år. Arbeidsoppgaver: Salg og veiledning av våre produkter.Kasseoppgjør.Forefallende oppgaver. Personlige egenskaper:
Registrert : 21-06-2021 Søknadsfrist : 30-07-2021

butikkmedarbeider søkes til Lola &G Fornebu S
Lola&G SandvikaFornebu senter
Lola&G er en spennende og travel cafe. Vi søker 50% stilling morgen og ettermiddag Er du energetisk,liker service, selvstendig og kan takle stress? Trives du også med kunder og salg? Da er du den vi leter etter. Søkere må kunne kommunisere på norsk. Send gjerne en cv til fanny@lakkbar.no merk eposten Lola jobb
Registrert : 21-06-2021 Søknadsfrist : 31-07-2021

Vil du være del av vårt blomstrende team?
Kongsberg Blomster Og Hage As
Ønsker du en arbeidsplass med blanding av sosialt, kreativt, fysisk arbeid innendørs og utendørs? Er du en serviceorientert, ansvarlig, fleksibel person som bidrar til godt lagspill? Da håper vi å høre fra deg Steglet Blomster og Hagesenter søker en blid, engasjert og stabil medarbeider med interesse for kundeservice, butikkarbeid, blomster og hage.
Registrert : 20-06-2021 Søknadsfrist : 30-06-2021

Gatekjøkken medarbeider
Jimmy'z Pizza Og Grill As
Vi søker blide, pålitelige, nøyaktige medarbeidere over 18 år til vårt team. Arbeider består av kundeekspedering, matlaging og servering av våre gjester. Våre medarbeidere er vårt ansikt utad, og vi legger stor vekt på pålitelighet, kundetekke, og evne til å samarbeide både med våre ansatte og våre kunder. Våre ansatte må kunne følge rutiner, kunne snakke godt norsk, disponere bil, ha ståpåevne, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Erfaring fra kjøkken, servitør, og annet kundearbeid er en fordel.
Registrert : 19-06-2021 Søknadsfrist : 31-07-2021

Butikkmedarbeider til Skomakeren i Lagunen
Skomakeren i Lagunen
Skomakeren i Lagunen trenger en ny butikkmedarbeider i ca 50 % stilling med mulighet for mer jobb i perioder.En viktig del av jobben er å utføre reparasjonsarbeid av klær og innen søm/glidelåser/vesker osv. Du bør derfor helst ha interesse for og erfaring med denne typen arbeid, dvs kunne behandle en symaskin o.l.Vi er også åpen for å se på deg som er spesielt serviceinnstilt og utadvendt, og som kan betjene kunder og kasse på egenhånd, selv om du ikke har så mye erfaring med sømarbeid.Gode kunnskaper i norsk, spesielt muntlig, er påkrevd.
Registrert : 18-06-2021 Søknadsfrist : 12-07-2021

Sommerjobb i butikk på Dombås
Audhild Viken AS
Vi har 1 ledig stilling til vår butikk på Dombås. Butikken er på ca 300 kvm og har eit stort utvalg av norske gåve- og suvenirvarer, sport- og fritidsartiklar og andre nyttige produkt som både norske og utanlandske turistar kjøper på Norgesferie.
Registrert : 18-06-2021 Søknadsfrist : 01-07-2021

Butikkmedarbeider til verksted!
Bemanningsxperten Bergen
Arbeidsoppgaver Ekspedering av kunderTelefonbetjeningRegistrering på dataLitt prosentregning Ønskede kvalifikasjoner Erfaring i bransjen er en fordel, men ikke ett kravDatakunnskapKunne regne i prosent Personlige egenskaper Fint om du har interessert for bilLiker å ta i et takLitt "på"Utadvendt og blidFleksibel Vi tilbyr Gode muligheter for rette personGod oppfølging i et solid firma Int
Registrert : 18-06-2021 Søknadsfrist : 29-07-2021

Ringehjelp, Magasin yng
Magasin Yng
Kunne du tenke deg å arbeide med salg av mote og merkeklær til barn og ungdom fra flere av de store motehusene? Er du genuint opptatt av kvalitet og god service? Er du en selgertype? Magasin Yng trenger ringehjelp til våre butikker i Bergen sentrum og Sartor Storsenter! Magasin Yng leverer et bredt utvalg av merkeklær til baby, barn og ungdom. Polo Ralph Lauren, Gant, Parajumper, Tommy Hilfiger, Diesel, Levis, Lyle and Scott og Calvin Klein er noe av det du kan finne i hyllene hos oss.
Registrert : 18-06-2021 Søknadsfrist : 04-07-2021

Moniker Sport søker heltid og deltid
Moniker Sport AS
Vi søker heltid/deltid til Moniker Sport! Moniker Sport er en multibrand butikk innenfor sport og fritid for dame og herre. Butikkene har ett spennende og ekslusivt utvalg av merkevarer. Se link til hjemmeside for mer info. Butikkene er en del av Moniker konseptet, har en avdeling på Valkyrien i Bogstadveien og en i Karenslyst Allé på Skøyen. Vi ser etter deg som har stor interesse for klær, har en aktiv livsstil og er en god selger. Du er utadvent og har lett for å komme i kontakt med andre mennesker. Tidligere erfaring fra klesbransjen er en fordel.
Registrert : 17-06-2021 Søknadsfrist : 28-07-2021

Butikkmedarbeider deltid 80%, med mulighet for mer
Stadion Farger AS
Ønsker du å jobbe et sted der du får trimmet lattermusklene hver dag? Tror du at godt arbeidsmiljø er nøkkelen til suksess? Da kan det være deg vi ser etter! Hvis du har erfaring fra butikk, og gjerne maling/interiør så må du definitivt lese videre. Siden vi er en faghandel vil personer med relevant fagerfaring ha et fortrinn, men vi har mange arbeidsoppgaver så manglende fagkunnskap kan kompenseres med andre kvalifikasjoner.
Registrert : 16-06-2021 Søknadsfrist : 27-07-2021