Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Anleggsmaskinmekanikere til meget lønnsom stilling i Trondheim for WorkNorway Group AS
WorkNorway Group AS
Anleggsmaskinmekanikere til meget lønnsom stilling i Trondheim Vår kunde utfører reparasjoner og serviceoppdrag på anleggsmaskiner over hele Norge. Arbeidet foregår i egne verksteder, samt i servicebil ute hos bedriftens kunder. Bedriften ble grunnlagt i 1995, og avdelingen har idag ca. 35 ansatte.På grunn av økt etterspørsel etter bedriftens tjenester trenger de nå å ansette ytterligere en anleggsmaskinmekaniker.Dine arbeidsoppgaver: Du kommer til å jobbe med service, reparasjon og installasjon av anleggsmaskiner på verkstedet, samt ute hos kunder.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 16-02-2019

Bilopprettere for Verto Norge AS
Verto Norge AS
Bilopprettere Kvalifikasjoner:fagbrevførerkort kl Berfaring som biloppretterArbeidsoppgaver:bilopprettingNytt og moderne verkstedPasser ikke denne stillingen til din erfaring/utdanning kan du likevel sende din CV til oss og fortelle hva du ønsker å jobbe med.Verto har et bredt nettverk av seriøse firma over hele landet som kan være på utkikk etter nettopp en med din bakgrunn.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 29-01-2019

Service Coordinator Warranty & After Sales for Havyard Ship technology AS
Havyard Ship technology AS
Service Coordinator Warranty & After Sales HAVYARD SHIP TECHNOLOGY utruster, tester og leverer skip fra vårt verft i Leirvik i Sogn. Vi utvikler skipsteknologi, og vår kjernekompetanse er styring av komplekse nybygg- og rep/ombyggingsprosjekter. I tillegg til Leirvik har vi kontor i Fosnavåg, Tyrkia og Polen.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Biloppretter søkes til anerkjent verksted i Oslo for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Biloppretter søkes til anerkjent verksted i Oslo Søkes for snarlig oppstart ArbeidsoppgaverBåde store og små skader ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerJo lengre erfaring du har jo bedre Førerkort Engelsk eller skandinavisk språk Fordel med erfaring med Volkswagen Personlige egenskaperNøyaktig Løsningsorientert og selvstendigFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Senior Planner - Stord for Experis AS
Experis AS
Senior Planner - Stord Roles and Responsibilities Provide a reliable and responsive planning service in Fabrication Contract (FC) and Integration Contract (IC) through all phases of the Project.Prepare and maintain sufficient detailed schedules for FC&IC scope.Ensure interface with other Contracts.Be proactive in identifying and analysing contractors progress.Responsible for planning issues in evaluation of the Fabrication and Integration contracts.Overall responsibility for ensuring consistency of development and maintain the Level II network scheduleEnsure that Company's level II current sch
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 21-01-2019

Mekaniker tunge kjøretøy for Norsk Scania AS Kongsvinger
Norsk Scania AS Kongsvinger
Mekaniker tunge kjøretøy Ønsker du å jobbe med service og reparasjonsarbeid på lastebiler, busser, påbygg og hengerutstyr, har vi ledig stilling ved vårt verksted i Kongsvinger . Vi søker medarbeidere med god teknisk innsikt, som er utadvendte, kreative og løsningsorienterte.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2019

MC/Bil Mekaniker for SAMUELSEN MOTORHUSET
SAMUELSEN MOTORHUSET
MC/Bil Mekaniker Ta del i et spennende, engasjerende og dynamisk miljø. Å jobbe hos en H-D dealer handler om å omfavne en livsstil basert på frihet, lidenskap, vennskap og gode turer. For å fortsette å levere med høy kvalitet og gode kundeforhold til et økende marked trenger vi en mekaniker og en kundemottaker/deleekspeditør/selger utstyr, tilbehør. Stillingene kan tiltres umiddelbart. Opplæring vil bli gitt. Mekaniker Vi søker en mekaniker for å utføre mekanisk arbeid på kjøretøy fra ledende leverandører som Harley-Davidson, Lynx og Polaris.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Scania søker kundemottaker/teamleder for NORSK SCANIA AS
NORSK SCANIA AS
Scania søker kundemottaker/teamleder Scania Oslo søker en blid, serviceinnstilt lagspiller med interesse for tunge kjøretøy. Teamleder/kundemottaker er bindeleddet mellom Scanias kunder og verkstedet. Du tar i mot henvendelser, besvarer spørsmål og gir råd, forklarer reparasjonsarbeidet, overleverer kjøretøy og ivaretar administrative oppgaver knyttet til ordre og faktura, timeavtaler, planlegging og koordinering av reparasjonsarbeidet. I tillegg har du ansvar for mekanikere.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Industrimekaniker for Norh Cape Minerals As
Norh Cape Minerals As
Industrimekaniker På Åheim har vi nå ledig stilling som Industrimekaniker Stillingen vil inngå i en 2-skiftsordning og arbeidshverdagen vil bestå av blant annet forebyggende og korrigerende vedlikehold, samt installasjon, reparasjon og ombygging av maskiner og utstyr. Du har fagrev som industrimekaniker eller tilsvarende, truckførerbevis og traverskrankurs er en fordel. Du har et stort fokus på HMS, er selvstendig, strukturert, positiv og løsningsorientert. Hos oss vil du få en fleksibel arbeidshverdag, med hyggelige og kompetente kollegaer.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Vi søker flink bilmekaniker med fagbrev for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Vi søker flink bilmekaniker med fagbrev Bilmekaniker søkes til jobb med feilsøking og mekanisk arbeid knyttet til verksted drift ArbeidsoppgaverReparasjoner Service Pkk Feilsøking ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerDu må ha fagbrev Du må ha utført pkk Jo lenger erfaring du har som bilmekaniker jo bedre Du må ha erfaring med elektronikk og understell Du må ha erfaring med diagnoseverktøy Du må ha førerkort Du må kunne snakke enten skandinavisk eller engelsk Erfaring med Mitsubishi eller Opel Du må like å ha kundekontakt Personlige egenskaperSelvstendig Serviceinnstilt Proaktiv Nøyakt
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019