Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
TESS på Kokstad søker Slangemontør for TESS VEST AS
TESS VEST AS
TESS på Kokstad søker Slangemontør Arbeidsoppgaver: Produksjon av hele slangesortimentet etter arbeidsbeskrivelse og/eller produksjons tegningerFlushing og trykktesting av slangerMerking, emballering og sluttkontrollØnskede kvalifikasjoner: Minimum 3-årig videregående skole, gjerne yrkesfagErfaring med å jobbe etter arbeidsbeskrivelser, prosedyrer og tegningerGod mekanisk forståelse som relaterer seg til slangefaget, herunder kjennskap til gjenger, flenser og tilslutningerPersonlige egenskaper: Serviceinnstilt og løsningsorientertLiker å jobbe i team og samarbeider godt med kollegaer i et hekt
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

TESS Jæren søker mobilservice for TESS VEST AS
TESS VEST AS
TESS Jæren søker mobilservice Arbeidsoppgaver: Ansvar og drift av egen servicebil Teknisk servicearbeid, slanger og hydraulikkløsninger Ekspedisjon og montering i butikk / slangeverksted Oppfølging av kunder og kundeavtaler Aktivt salg av firmaets produkter og tjenester Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev med relevans til stillingen Erfaring innen slanger / hydraulikk / rør Sertifikat klasse B Offshoresertifikat, ikke krav God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk Stå på vilje, nytenkende, fleksibel og løsningsorientert Vi tilbyr: Konkurransedyktige lønns- o
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Mekaniker Tunge kjøretøy - Buss for UNIBUSS AS
UNIBUSS AS
Mekaniker Tunge kjøretøy - Buss Vi søker mekanikere ved verkstedene på Klemetsrud, Rosenholm og Alnabru. Verkstedene i Unibuss utfører større og mindre vedlikehold og verkstedarbeid på våre busser slik at disse til enhver tid er trafikklare innenfor driftsdøgnet. Bussflåten i Oslo består av ca 500 busser, hvorav en økende andel er elektriske.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Teknisk Leder Motorsykkel for ULVIKEN MOTORSENTER AS
ULVIKEN MOTORSENTER AS
Teknisk Leder Motorsykkel Ønskede Kvalifikasjoner: Fagbrev i Lette/tunge kjøretøy eller MC mekaniker. Jobbet min. 3 av de siste 7 årene på et godkjent verksted. Førerkort KL A B BE Trives i et hektisk arbeidsmiljø.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Moer Radio/TV-Service AS søker servicetekniker for Moer Radio/TV-service AS
Moer Radio/TV-service AS
Moer Radio/TV-Service AS søker servicetekniker Moer Radio/TV-Service søker servicetekniker i fast stilling f.o.m. 1.1.2020. Som servicetekniker hos oss vil du i hovedsak utføre servicereparasjoner på TV/Audio fra bransjens produkter, men også innregistrere servicer. Kundebehandling over disk samt over telefon er også en del av det daglige arbeidet. Ny medarbeider må ha god datakunnskap, systemforståelse og stå på vilje. Egenskaper: Pålitelig, selvgående, utadvendt, strukturert, effektiv, serviceinnstilt.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 29-11-2019

Dyktig mekaniker søkes til verksted i Hedmark for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Dyktig mekaniker søkes til verksted i Hedmark ArbeidsoppgaverAlt mekanisk arbeid Ønskede kvalifikasjoner FagbrevFlere års erfaring som bilmekanikerMå snakke og forstå norskFørerkort kl. BMå kunne samarbeide og jobbe effektivtGode norskkunnskaperPersonlige egenskaperPraktisk anlagt Vi tilbyrSpiseromFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0419-2019-10-8 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Biloppretter Hordaland for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Biloppretter Hordaland Flink biloppretter søkes til spennende stilling i Kokstad ArbeidsoppgaverOppretting, sparkling og lakkering ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjoner Bør ha fagbrev og minimum 1 års erfaring som oppretterGod kunnskap om sparkling og slipingBeherske engelsk eller norskFørerkort kl. BPersonlige egenskaperNøyaktig Selvstendig ServiceinnstiltFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019

Bilmekaniker til spennende jobb sentralt i Bergen for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Bilmekaniker til spennende jobb sentralt i Bergen ArbeidsoppgaverService, feilsøking, reparasjon og vedlikehold Ønskede kvalifikasjoner Du må ha fagbrev, og erfaring som bilmekaniker lettKunnskaper om elektronikk er en fordelØnskelig med PKK godkjenning, men ikke et kravErfaring med diagnoseverktøy, men ikke ett kravFørerkort kl. BDu må ha norskkunnskaper - både muntlig og skrifligPersonlige egenskaper PositivFaglig engasjertFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Personlig service tekniker til anerkjent firma sentralt i Halden søkes for snarlig oppstart for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Personlig service tekniker til anerkjent firma sentralt i Halden søkes for snarlig oppstart ArbeidsoppgaverJobbe som PST: ta imot telefon/kunder og opprette arbeidsordre, jobbe i lag/team, service/reparasjoner/lettere feilsøking, garanti arbeide, fakturering og oppfølging Ønskede kvalifikasjoner FagbrevVant til og trives med kundebehandlingAllsidig og med så lang og bred erfaringFørerkort kl.BKunne kommunisere på Norsk/SkandinaviskPersonlige egenskaperStrukturert Positiv miljøskaper Trives med kundebehandling Vi tilbyrFirmahytte, treningsavtale Spenst, mat-avtale med liten egenandel, fordelakt
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Tungbilmekaniker Buskerud for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Tungbilmekaniker Buskerud ArbeidsoppgaverService, reparasjon og feilsøk ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerMå ha lang og bred erfaring som tungbilmekaniker Kjennskap til merket Volvo Fagbrev og førekort er en fordel God kjennskap til diagnoseverktøy Må kunne kommunisere på engelsk Personlige egenskaperSelvstendig og løsningsorientert Vi tilbyrKantineFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019