Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekaniker for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekaniker YIT Norge AS søker nå lærling innen Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker faget, med tekniske ferdigheter, og interesse for å skru på asfaltmaskiner til vårt Sentralverksted Sør i Tønsberg. Med muligheter for tilbud om fast arbeid etter endt læretid.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker for YIT NORGE AS
YIT NORGE AS
Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker YIT Norge AS søker nå lærling innen Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker faget, med tekniske ferdigheter, og interesse for å skru på asfaltmaskiner til vårt Sentralverksted Sør i Tønsberg. Med muligheter for tilbud om fast arbeid etter endt læretid.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

Har du fagbrev som CNC-operatør eller verktøymaker? for Manpower AS
Manpower AS
Har du fagbrev som CNC-operatør eller verktøymaker? For en av våre store kunder søker vi nå etter en CNC-operatør. Vi ser etter deg som har fagbrev som CNC-operatør eller tilsvarende og erfaring fra faget. Snarlig oppstart. Langvarig oppdrag med mulighet for fastansettelse for rette kandidat.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 21-07-2019

Project Engineer R&WH for ENGINEERING CONSULTANTS NORWAY AS
ENGINEERING CONSULTANTS NORWAY AS
Project Engineer R&WH For one of our clients we are searching for a Project Engineer R&WH Job Description and Qualifications: For this position, you should have at least 3-5 years' experience with analysis of SURF systems using OrcaFlex or similar tools.You must have the ability to work independently and you are willing to walk the extra mile to find the best solution for the client.The size of our projects varies, in small projects you may be responsible for the full scope or in bigger projects, work in a team.We also support marine operations with advanced real-time simulations, and we provi
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Vi søker dyktig Industrimekaniker til spennende prosjekt for TEMP TEAM AS
TEMP TEAM AS
Vi søker dyktig Industrimekaniker til spennende prosjekt På vegne av spennende oppdragsgiver innen oljerelatert virksomhet søker vi nå etter Industrimekaniker for prosjekt ansettelse for omgående oppstart. Prosjektet løper i 3 mnd, og ca ut september 2019.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 09-07-2019

Vi søker Kundemottaker/Serviceansvarlig for AUTOSERVICE EVJE AS
AUTOSERVICE EVJE AS
Vi søker Kundemottaker/Serviceansvarlig Kundemottaker er ansvarlig for tilrettelegging av effektiv drift for verkstedets mekanikere og er kundens første møte med verkstedet. Det innebærer at god planlegging for mekaniker/tekniker er viktig, i tillegg til å være løsningsfokusert for kunde med kompetanse på bilverksteddrift.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Bil-Rep søker dyktig bilmekaniker for BIL REP IVER GRIBBESTAD
BIL REP IVER GRIBBESTAD
Bil-Rep søker dyktig bilmekaniker Arbeidsoppgaver vil være: Mekaniske reparasjonerDiagnose og feilsøkingUtføre service og vedlikeholdKan jobbe både selvstendig og i teamAksepterer å bli stilt krav til og har vilje til å yte det lille ekstraHar godt humørSe annonsePAM Stillingsnummer: 1502-2019-06-118 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Verktøymaker / Industrimekaniker for PLA-MEK AS
PLA-MEK AS
Verktøymaker / Industrimekaniker Pla-Mek søker etter en ny medarbeider som er verktøymaker eller industrimekaniker. Stillingen vil bli tilpasset til valgte søkers kompetanse, kvalifikasjoner og erfaring.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Dyktige CNC Operatører for TEMP TEAM AS
TEMP TEAM AS
Dyktige CNC Operatører Vår oppdragsgiver er en ledende leverandør av maskineringstjenester og 3D printing i metall og er lokalisert i Tananger. Deres maskinpark består av 19 CNC maskiner hvorav 12 er 5-akse maskiner, samt en 3D laser printer for metall. De fleste maskinene er Mazak Integrex. Selskapet er kjent i markedet for god kvalitet i alle ledd, og raske leveranser. De maskinerer i alle typer materialer, og 3D printer i AISI 316, Inconel, Titan, aluminium og andre stål kvaliteter. Selskapet har de siste årene investert i nye maskiner, og vil fortsette med dette fremover.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Vil du jobbe med montering i en mekanisk spesialproduksjon? for Christiania Personell Hamar AS
Christiania Personell Hamar AS
Vil du jobbe med montering i en mekanisk spesialproduksjon? Satema har ikke bare kunnskap om elektro- de har også spisskompetanse innen mekanisk spesialproduksjon. Vi søker montør med god mekanisk forståelse. Satema så sin begynnelse tidlig på 60tallet og har siden den gang utviklet og produsert produkter som skal sørge for pålitelig strømforsyning for deres kunder. Med hovedkontor i Oslo og produksjon i Moelv har de bygd stein for stein; startet med produksjon av elektrotavler og har siden utvidet seg til å inkludere en byggestrøm- og aggregatavdeling.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019