Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Dekkarbeider/Sesonghjelp for DEKKMANN AS
DEKKMANN AS
Dekkarbeider/Sesonghjelp Til vår Dekkmann avdeling i Tromsø har vi behov for Dekkarbeidere og sesonghjelper i en nærmere definert arbeidsperiode.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 25-09-2019

INDUSTRIMEKANIKERE for OSTER PUKK OG SAND AS
OSTER PUKK OG SAND AS
INDUSTRIMEKANIKERE I forbindelse med at vi planlegger å øke produksjonen ved Oster Pukk & Sand AS, søker vi INDUSTRIMEKANIKERE. ++Arbeidsoppgaver:++ Du vil foreta reparasjoner og utbedringer på anlegget, og samtidig sørge for at anlegget fungerer godt med tanke på driftssikkerhet. I tillegg vil du delta i videre om- og utbygging av anlegget. Du vil rapportere til Vedlikeholdsleder. ++Kompetanse:++ Som Industrimekaniker har du fagbrev og gjerne inngående kjennskap til pukkverksbransjen. Du har erfaring fra andre pukkverk, eller relevant erfaring fra entreprenør eller mekanisk industri.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

1-årsvikariat, med mulighet for fast ansettelse for FROSTA VASSVERK A/L
FROSTA VASSVERK A/L
1-årsvikariat, med mulighet for fast ansettelse I forbindelse med at en av våre medarbeidere er i permisjon søker vi etter vikar i perioden 01.12.19-01.12.20 med muligheter for fast ansettelse. Vi søker: Driftsoperatør/fagarbeiderVarierte arbeidsoppgaver med hovedvekt på: -drifts og vedlikehold knyttet til vannbehandlingsanlegg, pumpestajoner høydebassenger og ledningsanlegg -planlegging, oppfølging og gjennomføring av nyanlegg -ajourhold av digitalt ledningsnett (gemini VA) Kvalifikasjonskrav/ønsker: -el.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Mekaniker for Komatsu anleggsmaskiner Hedmark/Oppland søkes! for AS Sigurd Hesselberg
AS Sigurd Hesselberg
Mekaniker for Komatsu anleggsmaskiner Hedmark/Oppland søkes! Firmaet er i vekst og vi søker derfor etter en dyktig og motivert mekaniker for å styrke vårt team. Arbeidet vil bestå i å yte service og å utføre reparasjoner på våre kunders maskiner i Hedmark og Oppland. Stillingen er selvstendig, og du vil bli utstyrt med egen servicebil.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Bilverksted trenger rustbehandler for Temp-Team AS Kristiansand
Temp-Team AS Kristiansand
Bilverksted trenger rustbehandler Rustbehandling - biler For en av våre kunder innen bilbransjen søker vi etter en person som har lyst til og jobbe under bilen - må ikke være redd for å bli skitten Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være sprøyting under biler med godkjent utstyr Kunden ønsker: gjerne fagbrev - eller god kunnskap om rustbehandlingdu ønsker denne jobben og liker å jobbe med bilersertifikat kl Bgode norskkunnskaperbilteknisk bakgrunn kan være en fordel, men ikke kravgjerne erfaring fra tilsvarende jobbPersonlige egenskaper: nøyaktigstrukturertdu er en stabil medarbeider og stolt av
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

CNC-Operatør ved LSE Storås for E A SMITH AS
E A SMITH AS
CNC-Operatør ved LSE Storås Ved Lindahl Smith Elementer, avdeling Storås, søker vi nå etter en selvstendig og erfaren ordensperson til stillingen CNC-Operatør. Vi ønsker at vår nye kollega er en lagspiller som kan samarbeide godt, både med medarbeidere og ledelse.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Servicetekniker for VISMA EXSO AS
VISMA EXSO AS
Servicetekniker Visma Exso, Excellence in Service Operation, har mange års erfaring innen teknisk service, support og drift av forretningskritiske systemer for blant annet butikker og offentlig transport. Selskapet er med dette en landsdekkende totalleverandør innen installasjon, drift og support av elektronikk, betalingsløsninger og IT-systemer. Visma Exso har 210 ansatte fordelt på 17 kontorer over hele Norge. Visma Exso har fokus på å levere høy servicegrad og brukertilfredshet, og tilbyr rask og profesjonell hjelp ved feil eller mangler.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Vi søker Biloppretter! for TEMP TEAM AS
TEMP TEAM AS
Vi søker Biloppretter! For vår kunde i Bergeb, søker vi etter en dyktig biloppretter. Dette er et verksted som driver både med oppretting og lakkering.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Servicetekniker for TELIA NORGE AS
TELIA NORGE AS
Servicetekniker Get er en ledende leverandør av digital-TV, bredbåndsinternett og telefonitjenester til kunder over hele landet. Vi har lokalkontorer i Oslo, Asker, Buskerud, Østfold, Bergen, Trondheim, Stavanger, Haugesund og Kristiansand. Alle tjenestene i vår produktportefølje er meget konkurransedyktige. Vi tilbyr blant annet over 120 digital-TV kanaler, en av landets raskeste bredbåndshastigheter, og er eneste leverandør av bredbåndstelefoni med kvalitetsgaranti. Vi har et ungt, dynamisk og godt arbeids- og fagmiljø, med høyt motiverte og dyktige medarbeidere.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 10-09-2019

Vi søker blikkenslager for Rekrutteringshuset Mork AS
Rekrutteringshuset Mork AS
Vi søker blikkenslager Vi ser etter deg som er faglig interessert og vil jobbe som blikkenslager. Her har du en flott mulighet på en stødig og god jobb.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019