Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Nardo Bil søker bilmekaniker for NARDO BIL EIENDOM AS
NARDO BIL EIENDOM AS
Nardo Bil søker bilmekaniker Vil du jobbe med Volvo og fremtidens verkstedkonsept? Vi søker etter bilmekanikere til vårt verksted i Trondheim (Leangen).
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Mekaniker kvalifisert som teknisk leder/ stedfortreder søkes til spesialverksted i Østfold for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Mekaniker kvalifisert som teknisk leder/ stedfortreder søkes til spesialverksted i Østfold ArbeidsoppgaverService, reparasjoner og vedlikehold av mopedbiler ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerFagbrev Førerkort Lang erfaring fra lette kjøretøy Må snakke, lese og skrive godt norsk samt forstå engelsk Har du kunnskaper i tysk er det et pluss Personlige egenskaperGode kommunikasjonsevner Du ønsker å lever arbeid av høy kvalitet Du er initiativrik og selvstendig Vi tilbyrHyggelig arbeidsplassFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, o
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 22-04-2019

BMW Tekniker søkes til merkeforhandler for Nordlys Rekruttering AS
Nordlys Rekruttering AS
BMW Tekniker søkes til merkeforhandler Til merkeverksted søker vi etter bilmekaniker / tekniker med BMW erfaring. Er du kurset i BMW er dette er stort pluss.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 22-03-2019

Service Engineer Mechanical for OPTIMAR AS
OPTIMAR AS
Service Engineer Mechanical Vi former fremtiden i havet - vil du være med?De siste årene har vi gjennomgått en eksplosiv utvikling med sterk vekst og et høyt innovasjonsnivå. Til avdeling Service & Aftermarket jakter vi derfor:Service Engineer Mechanical.Sentrale oppgaver ¿ Gjennomføre installasjon, ferdigstillelse og oppstart av maskiner og utstyrKvalifikasjoner¿ Fagbrev innen mekaniske fag¿ Teknisk utdannelse på teknisk fagskole eller høyskolenivå¿ Gode norsk- og engelskkunnskaper¿ Bransjeerfaring er ønskeligVi tilbyr en interessant og utfordrende stilling i et inkluderende og godt miljø.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Dyktig Anleggsmaskinmekaniker - Storforshei/Ørtfjell for Rana Gruber AS
Rana Gruber AS
Dyktig Anleggsmaskinmekaniker - Storforshei/Ørtfjell Til vår vedlikeholdsavdeling på Storforshei/Ørtfjell søker vi etter dyktig Anleggsmaskinmekaniker for snarlig tiltredelse. Personlig egnet blir vektlagt, sammen med faglig dyktighet og kompetanse. Våre mekanikere utfører både preventivt og løpende vedlikehold og reparasjon av anleggsmaskiner, blant annet Toro/LH 621 lastere, Volvo A40-dumpere i tillegg til gravemaskiner og hjullastere. Vi er dessuten i ferd med å insource vedlikehold av Epiroc/Simba borerigger (langhullsrigg), og avdelingens oppgaver er varierte og spennende.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 30-03-2019

Vil du skru MC? for DREAMWORK TEMPS AS
DREAMWORK TEMPS AS
Vil du skru MC? For stort firma sentralt i Oslo søker vi nå MC-mekanikere til snarlig oppstart. Arbeidsoppgaver: Service og vedlikeholdKundebehandlingReparering av små og store feilFeilsøkingKvalifikasjoner: Fagbrev i et mekanisk fagFørerkort klasse A er en fordelKan godt være nyutdannet, men må være glad i fagetNordisktalendeVi tilbyr: Konkurranse dyktig lønnSnarlig oppstartKule kollegaerStabilt arbeidEr du god på kundekontakt og har erfaring fra ATV, moped og motorsykkel? Da gleder vi oss til å motta din søknad! Vil du vite mer om denne stillingen?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Driftsoperatører - fagarbeidere på avløpsanlegg og spylebil/kombibil for EIDSVOLL KOMMUNE
EIDSVOLL KOMMUNE
Driftsoperatører - fagarbeidere på avløpsanlegg og spylebil/kombibil Eidsvoll kommune drifter og vedlikeholder ca 160 km med avløps- og overvannsledninger med tilhørende kummer og 50 avløpspumpestasjoner. Det er tre avløpsrenseanlegg i kommunen. Hovedrenseanlegget ligger i Bårlidalen og er et helt nytt anlegg, det et mindre renseanlegg på Minnesund og et i Feiring.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Maskiningeniør/tekniker innen drift og vedlikehold for Kongsberg Terotech AS
Kongsberg Terotech AS
Maskiningeniør/tekniker innen drift og vedlikehold Kongsberg Terotech AS er et vedlikeholds- og engineeringsfirma som har utnyttelse av produksjonsutstyr som hovedfokus. Firmaet leverer totalvedlikehold, samt ombygginger av verktøymaskiner og annet produksjonsutstyr. Vi har også en egen avdeling som utvikler og leverer postprosessorer samt ordinær tilvirking av NC-programmer.Vi er lokalisert i Kongsberg Teknologipark og er i dag ca 60 medarbeidere. Firmaet eies av GKN Aerospace Norge og Kongsberg Defence & Aerospace.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Mekaniker båt/motor for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Mekaniker båt/motor Liker du båt? Liker du å skru? Lyst til jobbe en plass hvor du har havet som nærmeste nabo? Harstad Marina har økende aktivitet og i den forbindelse søker vi etter en dyktig motormekaniker. Vi har ett moderne verksted der vi i all hovedsak jobber med Volvo Penta innenbordsmotorer og Honda og Tohatsu utenbordsmotorer, men vi har også reparasjoner, service og vedlikehold av andre merker.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

Flink bilmekaniker søkes til stilling som Personlig Service Tekniker i Sogn og Fjordane for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Flink bilmekaniker søkes til stilling som Personlig Service Tekniker i Sogn og Fjordane ArbeidsoppgaverService, vedlikehold, feilsøk og kundekontakt ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerFagbrev Erfaring med diagnoseverktøy Du må kunne norsk meget godt Førerkort Personlige egenskaperSelvstendig Gode kommunikasjonsevner Initiativrik Vi tilbyrHobbykveldFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 27-04-2019