Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søkjer etter ein skipsingeniør som skal arbeide med marine konstruksjonar. for Brødrene Aa as
Brødrene Aa as
Vi søkjer etter ein skipsingeniør som skal arbeide med marine konstruksjonar. Brødrene Aa is a world leader in the construction of fast ferries made of carbon fibre composites. The shipyard is located in Hyen on the west coast of Norway and employs 170 skilled workers. The company is known for pioneering the use of composite materials for fast ferry applications, first with fibreglass composites in the 1970s and today with carbon fibre composites.Ingeniør marinteknikkBrødrene Aa AS er lokalisert i Hyen i Sogn og Fjordane og har i dag ca. 170 tilsette.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Vil du være med på laget for et bedre miljø? Vår oppdragsmengde øker! for GK Inneklima AS
GK Inneklima AS
Vil du være med på laget for et bedre miljø? Vår oppdragsmengde øker! GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har 1200 ansatte fordelt på over 30 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskapene GK Elektro, GK Rør, GK Sikkerhet og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Are you systematic and accurate Safety Engineer? for Ingeniør Compagniet
Ingeniør Compagniet
Are you systematic and accurate Safety Engineer? Ingeniør Compagniet AS har rammeavtale med de største aktørene innen Olje og Gass, Bygg og Infrastruktur samt rådgivende ingeniørbedrifter. Vi leverer også ingeniører til lokale bedrifter rundt om i landet. Som ansatt i IC blir du en del av vårt faglige nettverk, samtidig som du beholder din uavhengighet og fleksibilitet. Ingeniør Compagniet er en del av Norges største bemanningsselskap; Adecco. IC bygger din tekniske karriere.For our client in Sandnes we searching for a systematic and accurate Safety Engineer.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018

Industrimekaniker til et moderne kjemisk prosessanlegg i Lillestrøm for Allnex Norway AS
Allnex Norway AS
Industrimekaniker til et moderne kjemisk prosessanlegg i Lillestrøm allnex er et globalt selskap med 2,2 milliarder EUR i omsetning og 4000 medarbeidere. allnex er en ledende leverandør av coating til overflatebehandling innen bygg, industri og til spesialformål.Vi er anerkjent som en pioner innen spesialkjemikalier og kjent for vår profesjonalitet og vårt brede utvalg av nyskapende coating og additiver av høy kvalitet, UV-herdet coating og pulvermaling samt kryssbindere for bruk på tre, metall, plast og andre overflater.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Vi søker Bilmekaniker til vårt verksted for RSA BIL Tromsø
RSA BIL Tromsø
Vi søker Bilmekaniker til vårt verksted RSA er importør av Suzuki og Isuzu biler samt Setra busser. Selskapet omsetter for NOK 1,7 mrd og har dyktige, engasjerte medarbeidere og solide eiere. Selskapets forhandlerkjede RSA BIL er en av Norges største forhandlerkjeder med 10 forretninger fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. RSA BIL er medlem av NBF. Dette forplikter oss til å følge de høye kravene og standardene som NBF setter.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 20-12-2018

Leder Automatikk & Elektronikk for Eide Fjordbruk
Eide Fjordbruk
Leder Automatikk & Elektronikk Eide Fjordbruk AS har som mål å være førstevalg for kvalitetsbevisste kjøpere i hele verden, produsere råvarene bærekraftig, klimavennlig og i full åpenhet. Dette er vår kontrakt med kunden og samfunnet. Som selskap er vi nytenkende, løsningsorienterte og jobber kontinuerlig og med høyt fokus på innovasjon og teknologisk utvikling. Den samlede årlige produksjonen har vært stigende helt siden oppstart for nær 45 år siden. Forventet produksjon i 2018 beregnes samlet til 12000 tonn laks og regnbueørret.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 26-11-2018

Vi har ledig stilling for mekaniker tyngre kjøretøy i Lakselv for Boreal Buss AS
Boreal Buss AS
Vi har ledig stilling for mekaniker tyngre kjøretøy i Lakselv Boreal er et ledende nasjonalt konsern innen kollektivtransport som opererer busser, trikk, hurtigbåter og ferger. Boreal Norge AS har hovedkontor i Stavanger og er med 2700 ansatte fordelt på avdelingskontorer i hele landet.Boreal Buss AS er et datterselskap av Boreal Norge AS. Vi opererer busser over hele landet og er 1700 ansatte og har hovedkontor i Trondheim.Boreal Buss avd.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Løsningsorientert servicemontør til Nor Camp for Adecco Norge AS
Adecco Norge AS
Løsningsorientert servicemontør til Nor Camp Er du en dyktig servicemedarbeider med øye for detaljer? Nor Camp trenger en positiv og løsningsorientert medarbeider til sin serviceavdeling. Vi søker en person med interesse for caravan. Litt om oss: 1974 åpnet Nor Camp AS sitt salg av campingvogner og bobiler. I dag er man en autorisert forhandler av KABE og Adria campingvogner og bobiler på Industriveien 1, 1483 Skytta. I tillegg til alle de nye modellene fra KABE, Adria og Sun Living tilbyr Nor Camp også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018

Kundemottaker for Gjermundsen Auto A/S, Larvik
Gjermundsen Auto A/S, Larvik
Kundemottaker Gjermundsen Billforretninger I Vestfold avd.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Vi har ledig stilling for mekaniker tyngre kjøretøy i Kirkenes for Boreal Buss AS
Boreal Buss AS
Vi har ledig stilling for mekaniker tyngre kjøretøy i Kirkenes Boreal er et ledende nasjonalt konsern innen kollektivtransport som opererer busser, trikk, hurtigbåter og ferger. Boreal Norge AS har hovedkontor i Stavanger og er med 2700 ansatte fordelt på avdelingskontorer i hele landet.Boreal Buss AS er et datterselskap av Boreal Norge AS. Vi opererer busser over hele landet og er 1700 ansatte og har hovedkontor i Trondheim.Boreal Buss avd.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018