Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sporty og effektiv lagermedarbeider søkes for Drops Design AS
Drops Design AS
Sporty og effektiv lagermedarbeider søkes Personen vi søker er en sporty og effektiv, ansvarsfull person med god ordenssans og skikkelig "stå-på-humør".. Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak omfatte plukking av varer. Tidligere erfaring en fordel, men ingen forutsetning. Det viktigste er motivasjon, lærevillighet og pålitlighet. Hvis du trives i et hektisk miljø er kan dette kanskje være en jobb for deg. Stillingen er av sesongmessig karakter, med mulighet for senere fast ansettelse. Gode norsk kunnskaper muntlig/skriftlig Søknad samt CV sendes snarest på mail, gjerne med attester og vitnemål.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Logistikkmedarbeider til internasjonalt selskap for ADDPERSONA AS
ADDPERSONA AS
Logistikkmedarbeider til internasjonalt selskap For vår kunde søker vi etter en Logistikkmedarbeider. Kunden tilbyr innenfor olje & gass og marine pålitelige, sikre og miljøvennlige løsninger for elektrifisering, automasjon, og digitalisering. Logistikkmedarbeideren har en sentral støttefunksjon i prosjekter, eksport og importsaker. Arbeidet består i planlegging, optimalisering og kontroll av logistikkprosesser og til enhver tid i samsvar med gjeldende prosedyrer og retningslinjer.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

Setter du pris på en strøken hage? Da er du kanskje Coop Norges nye innkjøper! for COOP NORGE EIENDOM AS
COOP NORGE EIENDOM AS
Setter du pris på en strøken hage? Da er du kanskje Coop Norges nye innkjøper! Når du hører Coop Norge er det fort gjort å tenke på dagligvare. Men Coop er faktisk ledende på byggevare i gjør-det-selv markedet. Nå leter avdelingen Farge, Verktøy & Hage etter en ny innkjøper til hage og grill-segmentet. Om du har grønne fingre og et hjerte for grilling kan dette være drømmestillingen! Fokus på bærekraft Som innkjøper kommer du inn i en kategorigruppe på syv. Det overordnede personalansvaret ligger hos kategorigruppesjef for Farge, Verktøy & Hage.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 27-09-2019

Innkjøpskoordinator for BACKUP HELSEPERSONELL AS
BACKUP HELSEPERSONELL AS
Innkjøpskoordinator For en av våre offentlige kunder søker vi innkjøpskoordinator til 100% vikariat med oppstart snarest og varighet ut året. Det er mulighet for forlengelse.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

INNKJØP / LOGISTIKKMEDARBEIDER for Bergen Bemanning AS
Bergen Bemanning AS
INNKJØP / LOGISTIKKMEDARBEIDER Innkjøpsavdelingen har en sentral rolle i organisasjonen og samarbeider tett opp mot blant annet salg og kategori. ArbeidsoppgaverTypiske arbeidsoppgaver vil være: Bestillinger og oppfølging av leveranser.Oppfølging av grunndata og generelt vedlikehold i systemKontroll av inngående ordrebekreftelse og faktura fra leverendører mot bestillingSikre optimal vareflyt og leveranser.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

For en av våre kunder søker vi etter en allsidig lagermedarbeider for PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
For en av våre kunder søker vi etter en allsidig lagermedarbeider Arbeidsoppgaver Ordreplukk og pakkingTruckkjøringProduksjonØnskede kvalifikasjoner God erfaring fra lagerT1 - T4 trucksertifikatGode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig.Personlige egenskaper Arbeidsvillig, positiv og motivert.Nøyaktig og pålitelig.Evne til å arbeide selvstendigGod fysikkFor å søke stillingen må du registrere deg og legge ved fullstendig cv på www.personalhuset.no Se annonsePAM Stillingsnummer: 1208-2019-09-136 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

Dyktig logistikkmedarbeider søkes! for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Dyktig logistikkmedarbeider søkes! For en av våre kunder i Trondheim søker vi etter en logistikkmedarbeider til engasjement med varighet på 1 år. Vi ser etter deg som har erfaring med logistikkarbeid, gjerne har du erfaring med og kjenner til de ulike kravene innen eksport og import samt farlig gods. Har du utdannelse innen logistikk er dette et pluss, men relevant erfaring kan veie opp for dette. Du har gode PC-kunnskaper innen MS Office og har erfaring med SAP. Arbeidshverdagen din vil bestå i planlegging, gjennomføring og dokumentering av fraktbestillinger både internt og eksternt.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 17-10-2019

Kunne du tenke deg en fysisk jobb? for VIKARKOMPANIET AS
VIKARKOMPANIET AS
Kunne du tenke deg en fysisk jobb? For kunde i Oslo søker vi nå etter flere sterke medarbeidere til flytteoppdrag i Oslo området på dag og kveldstid. Arbeidsoppgaver Flytting av kontorerMye bæringDemontering og monteringArbeidstidDag og/eller kveldstid Personlige egenskaperDu må ha god fysikk, og gode kommunikasjonsevner og like å stå på. God arbeidsmoral og være initativrik er også viktige egenskaper. Vi tilbyrLønn etter avtale.Syns du dette høres som noe for deg? Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Do you desire to work as a dealhandler? for Manpower AS
Manpower AS
Do you desire to work as a dealhandler? For one of our clients we are searching for a dealhandler to the commercial activity within the company. Location: StavangerDuration: ASAP - April 2020 Tasks: Follow up commercial purchase and sales contractsInvoicing and money collectionFollow up other costs related to the purchase and salesQualifications: Bachelor or master within economicsGood english skillsInterested? Register your resume on our website www.manpower.no and apply for the position.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Ekstrahjelp/Vikar for FLYTTEBILENE JARLSBERG FLYTTEBYRÅ
FLYTTEBILENE JARLSBERG FLYTTEBYRÅ
Ekstrahjelp/Vikar Vi har behov for en eller to ekstra medarbeidere som kan bidra på dager med mye å gjøre. Oppgavene vil i første rekke bestå i å håndtere flyttelass sammen med våre sjåfører, hovedsaklig i Vestfold. Ønsket kompetanse Førerkort er ønskelig , men intet absolutt krav.Personlige egenskaper Arbeidsvillig med en positiv instillingHøfligÆrlig PAM Stillingsnummer: 0716-2019-09-9 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 17-09-2019 Søknadsfrist : 25-10-2019