Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
selvstendig og strukturert arbeider søkes til organisasjon av lager og logistikk for HAK ENTREPRENØR AS
HAK ENTREPRENØR AS
selvstendig og strukturert arbeider søkes til organisasjon av lager og logistikk Arbeidsoppgavene består av rydding, lasting, lossing samt klargjøring og rengjøring av diverse utstyr.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 16-12-2019

Operational Care Specialist for KUEHNE + NAGEL AS
KUEHNE + NAGEL AS
Operational Care Specialist Operational Care SpecialistOperational Care Specialist | Norway | req55943 Join a global and market-leading logistics company in a commercial and operational role as an Operational Care Specialist for our Overland business unit at Kuehne + Nagel Norway. You will join our highly dedicated and service-minded Overland department in Bergen, Norway. YOUR ROLE As Operational Care Specialist, you will be responsible for the end-to-end handling of shipments in our Overland business unit.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 11-12-2019

Nordic Rutile AS søkjer innkjøpsansvarleg for NORDIC RUTILE AS
NORDIC RUTILE AS
Nordic Rutile AS søkjer innkjøpsansvarleg Nordic Mining er eit ressursselskap med fokus på høgverdige metall- og mineralar, både nasjonalt og internasjonalt. Selskapets prosjektportefølje held høg internasjonal klasse og har eit betydeleg økonomisk potensial. For å styrke vår prosjektavdeling i Naustdal søkjer vi ein innkjøpsansvarleg som vil ha ansvar for innkjøpsprosessen for bygge- og driftsfasen av Engebøprosjektet. Vi søkjer deg som er sjølvstendig og nøyaktig i ditt arbeide, og som er klar for ein ny og spennande arbeidskvardag i ei lokal satsing av betydelege dimensjonar.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 25-12-2019

Trives du med jobb i høyden og innehar truck T3? for VIKARKOMPANIET AS
VIKARKOMPANIET AS
Trives du med jobb i høyden og innehar truck T3? For kunde i Vestby søker vi etter en allsidig og fleksibel lagermedarbeider som kan starte umiddelbart. I denne jobben er nøyaktighet veldig viktig og man må ha gode datakunnskaper. ArbeidsoppgaverJobben vil bære preg av lagerrelaterte oppgaver; Plukk med T3Registering, sortering og scanningLasting og lossingUtkjøring av varer til kunder i Oslo områdetAnnet forefallende arbeidArbeidstid08.00-16.00 Ønskede kvalifikasjoner Trucksertfikat T1, T2, T3 og T4Erfaring fra lager og truckkjøringGode norskkunnskaperGode datakunnskaperFørerkort kl.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 18-11-2019

Vi søker etter sjåfører til vår transportavdeling i Oslo for VIKING REDNINGSTJENESTE DETALJ AS
VIKING REDNINGSTJENESTE DETALJ AS
Vi søker etter sjåfører til vår transportavdeling i Oslo I tillegg til å utføre bilberging, har Viking Redningstjeneste Detalj AS en egen transportavdeling der hovedoppgaven er å transportere nye og brukte biler på våre lastebiler og semitrailer spesialtilpasset til oppgaven, i tillegg til å kjøre vrakbiler. Våre kunder er bilimportører, bilforhandlere, bedrifter og privatpersoner som ønsker å få transportert bilene sikkert, ansvarsfullt og til avtalt tid.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 25-12-2019

Transportplanlegger for E A SMITH AS
E A SMITH AS
Transportplanlegger Avd. Smith Stål Vest (SSV) er en velrenommert stål- og metalldistributør som selger armering, stål og metaller til bygg, industri, og anleggsbransjen i Vest-Norge. Vi er pr. i dag ca 50 ansatte som holder til i trivelige lokaler i Bergen (Straume), Stavanger og Haugesund. Du vil ha både en operativ og administrativ rolle hvor dine primære oppgaver vil være å planlegge og koordinere all utgående transport hos SSV. Vi søker deg som kan bidra med moderne, operativ logistikk og distribusjonskompetanse.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Befrakter med internasjonal erfaring søkes til spennende selskap i vekst. for STRONGERPEOPLE AS
STRONGERPEOPLE AS
Befrakter med internasjonal erfaring søkes til spennende selskap i vekst. StrongerPeople ASStronger People er et nyskapende HR-, rekrutterings- og bemanningsselskap som opererer på hele Østlandet. Stronger People har fokus på at din virksomhet har de beste medarbeiderne. Vi tilbyr vi en rekke tjenester innen HR og personaladministrasjon til små og mellomstore bedrifter. Et samarbeid med Stronger People skal alltid lønne seg. Som medlem og samarbeidspartner med S2Gpeople tar Stronger People oppdrag i hele Norge.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 20-12-2019

Har du lyst på en sentral rolle for vår produksjon, logistikk og vårt salg? for Moelven Van Severen AS
Moelven Van Severen AS
Har du lyst på en sentral rolle for vår produksjon, logistikk og vårt salg? Vi ser etter deg som har erfaring med eller interesse for planlegging av produksjon, logistikk og salg. I Moelven er vi opptatt av folk, nytenkning, bærekraft og lønnsomhet. Det innebærer at vi arbeider målbevisst for bedre helse, miljø og sikkerhet, effektivitet, utvikling og høyere verdiskaping. Ved Moelven Van Severen legger vi i tillegg vekt på å kunne samarbeide godt og skape gode relasjoner internt og eksternt.Plan- og logistikkleder er en del av vår ledergruppe og rapporterer til direktør.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 01-12-2019

Er du vår nye kollega? for Logent AS
Logent AS
Er du vår nye kollega? Vi søker etter DEG som vil jobbe innen lager og logistikk til kunde på Jessheim. Du som har høy arbeidsmoral, er en lagerspiller og gir ditt best i hektiske perioder! Om du kan starte omgående og tror at dette er en jobb som passer deg så send din CV og søknad i dag! Vi oppfordrer jenter/damer til å søke. Vi tilbyrTett oppfølging, opplæring, trivelig og sosialt arbeidsmiljø og mulighet for langvarig jobb.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 24-12-2019

Spennende stilling som ekspeditør i solid firma for TEMP TEAM AS
TEMP TEAM AS
Spennende stilling som ekspeditør i solid firma For vår kunde søker vi etter en dyktig ekspeditør - gjerne med erfaring fra lager.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 10-12-2019