Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Liker du å jobbe med detaljer og struktur, men er likevel effektiv? for Aarbakke AS
Aarbakke AS
Liker du å jobbe med detaljer og struktur, men er likevel effektiv? Document controller / document preperation ARBEIDSOPPGAVER: -Mottak og kontroll av produktdokumentasjon.-Utarbeidelse og sjekk av dokumentasjonspakker til kunder, herunder sikre samsvar med kunders dokumentkrav og at dokumentasjonen holder rett kvalitet.-Være tilgjengelig og til hjelp i spørsmål fra kunder, leverandører og medarbeidere vedr. dokumentasjon.-Utarbeidelse av dokumentasjon i henhold til kundespesifikasjoner og Aarbakkes interne prosesser, samt påse at dette blir utfylt riktig av våre operatører.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Saksbehandler ved Vestmar barneverntjeneste, vikariat for Vestmar barneverntjeneste
Vestmar barneverntjeneste
Saksbehandler ved Vestmar barneverntjeneste, vikariat Kommunalområdet Oppvekst har ledig 100 % vikariat, med mulighet for fast ansettelse, ut året 2019 som saksbehandler i Vestmar barneverntjeneste. Drangedal og Kragerø kommuner inngår i denne tjenesten, med Kragerø som vertskommune.ArbeidsoppgaverSaksbehandling med vekt på oppfølging av hjelpetiltak i hjemmet og barn i fosterhjem.Krav til kompetanse- Minst 3-årig høgskoleutdanning. Annen relevant utdanning kan bli vurdert.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Elevdokumentasjon og eksamenskoordinator, merkantil for Bodin videregående skole
Bodin videregående skole
Elevdokumentasjon og eksamenskoordinator, merkantil   Bodin videregående skole søker ny elevdokumentasjon- og eksamenskoordinator i fast 100% stilling. Stillingen er knyttet til administrasjonen, avdeling kontoret.  Kontoret har ansvaret for oppgaver knyttet til økonomi, elevdokumentasjon, inntak, eksamen og førstelinjetjeneste. Avdelingen har 11 ansatte.  Stillingens ansvars- og arbeidsområde:  Stillingen har ansvaret for å koordinere arbeidet med administrasjon av eksamen og sensur ved Bodin videregående skole.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Flyktningseksjonen - Stavanger kommune for Stavanger kommune
Stavanger kommune
Flyktningseksjonen - Stavanger kommune Flyktningseksjonen er en virksomhet i avdeling Helse og Velferd. Seksjonen bosetter og følger opp det antall flyktninger, enslige og familier, som kommunens politikere vedtar å ta i mot. Januar 2019 reorganiseres Flyktningseksjonen og vi blir 65 ansatte. Vi overtar ansvaret for tiltak i introduksjonsprogrammet og relasjon til arbeidslivet for deltakerne i programmet. Det er i dag over 800 som får oppfølging av Flyktningseksjonen. Av disse er 500 deltakere i introduksjonsprogrammet.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 24-01-2019

Oppfølgingskonsulent NAV Grünerløkka - Oslo kommune, Bydel Grünerløkka for Oslo kommune, Bydel Grünerløkka
Oslo kommune, Bydel Grünerløkka
Oppfølgingskonsulent NAV Grünerløkka - Oslo kommune, Bydel Grünerløkka NAV Grünerløkka er en spennende og velfungerende arbeidsplass med tilsammen ca 240 ansatte. Den utlyste stillingen er organisert under den kommunale delen av NAV, og vi søker nå en oppfølgingskonsulent til avdeling for Rus og Psykisk helse. For å trives hos oss er det avgjørende at du bryr deg om mennesker som lever i utfordrende livssituasjoner. Du må også ha stor arbeidskapasitet, være strukturert og organisert, samt like utfordringer.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Tilsetting - rådgivar/seniorrådgivar - vikariat - Avdeling for utredning og analyse for Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning
Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning
Tilsetting - rådgivar/seniorrådgivar - vikariat - Avdeling for utredning og analyse Jobbnorge ID: 163475Då ein av våre tilsette har tatt ei spanande stilling i utlandet, utlyser Diku eit vikariat i 100 % stilling som rådgivar/seniorrådgivar i Avdeling for utredning og analyse for perioden 1.4.2019 til 31.7.2020.   Avdeling for utredning og analyse jobbar aktivt med å styrke kunnskapsgrunnlaget knytt til kvalitet og kvalitetsutvikling i høgare utdanning og tar hand om analyseoppgåver på internasjonaliseringsfeltet for heile utdanningssektoren.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

UNIK MULIGHET: BLI MED Å VIDEREUTVIKLE TID- TINES NYE SENIORSATSNING! - TINE SA for TINE SA
TINE SA
UNIK MULIGHET: BLI MED Å VIDEREUTVIKLE TID- TINES NYE SENIORSATSNING! - TINE SA Vi ser etter deg som ønsker å ta del i å bygge en helt ny tjeneste som skal gjøre Norge til et av verdens beste land å bli gammel i - en tjeneste som er tuftet på medmenneskelighet, som tar samfunnsansvar og lar seniorer leve det livet de ønsker. Tid er en helt ny tjeneste for hjemlevering av måltidstjenester til seniorer som ble lansert i Oslo i våren 2018.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Flyktningseksjonen - Stavanger kommune for Stavanger kommune
Stavanger kommune
Flyktningseksjonen - Stavanger kommune Flyktningseksjonen er en virksomhet i avdeling helse og velferd. Seksjonen bosetter og følger opp det antall flyktninger, enslige og familier, som kommunens politikere vedtar å ta i mot. Januar 2019 reorganiseres Flyktningseksjonen og vi blir 65 ansatte. Vi overtar ansvaret for tiltak i introduksjonsprogrammet og relasjon til arbeidslivet for deltakerne i programmet. Det er i dag over 800 som får oppfølging av Flyktningseksjonen. Av disse er 500 deltakere i introduksjonsprogrammet.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 23-01-2019

Tilsetting - rådgiver/seniorrådgiver - fast stilling - Avdeling for utredning og analyse for Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning
Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning
Tilsetting - rådgiver/seniorrådgiver - fast stilling - Avdeling for utredning og analyse Jobbnorge ID: 163463Diku har ledig ein fast nyoppretta 100 % stilling som rådgivar/seniorrådgivar i Avdeling for utredning og analyse, med kontorstad i Bergen. Tilsetjing etter avtale.   Avdeling for utredning og analyse jobbar aktivt med å styrke kunnskapsgrunnlaget knytt til kvalitet og kvalitetsutvikling i høgare utdanning og tar hand om analyseoppgåver på internasjonaliseringsfeltet for heile utdanningssektoren.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom søker ungdomssekretær for Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom søker ungdomssekretær Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Vi jobber med internasjonalt utviklingsarbeid, humanitær minerydding, sanitet og redningstjeneste, integrering og asyl. Norsk Folkehjelp har rundt 12000 medlemmer i Norge og 2400 ansatte i Norge og internasjonalt. Vi arbeider i 36 land over hele verden og vil i 2018 ha en forventet omsetning på 1 milliard kroner. Norsk Folkehjelp er opptatt av mangfold og ønsker at våre ansatte skal gjenspeile samfunnets befolkning.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019