Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Er du Oslos dyktigste jobbjeger? - NAV for NAV
NAV
Er du Oslos dyktigste jobbjeger? - NAV NAV Bjerke er et utviklingsorientert NAV-kontor med omlag hundre medarbeidere. Vårt hovedoppdrag er å være med på å skape muligheter i det ordinære arbeidsmarkedet, i samarbeid med samfunnsbevisste bedrifter og med de av bydelens innbyggere som trenger denne typen jobbrettet støtte. Vi har fokus på innovasjon og reell brukermedvirkning i en stadig mer digital hverdag. NAV Bjerke har ledig to faste stillinger som jobbspesialist, med utgangspunkt i Supported Employment (SE) - metoden.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Seniorrådgiver til seksjon for strategi og plan for Avdeling for virksomhetsstyring og fellesfunksjoner
Avdeling for virksomhetsstyring og fellesfunksjoner
Seniorrådgiver til seksjon for strategi og plan Vil du være med på å videreutvikle arbeidet med risiko, sikkerhet og beredskap i Tolletaten? Er du motivert for å være en pådriver, koordinator og utvikler av system for kvalitetssikring av sikkerhetsstyring? Tolldirektoratet skal ansette en seniorrådgiver som skal være etatens superbruker og forvalter av CIM. Dette skal bidra til en tidsriktig og effektiv understøttelse av arbeidet med risikostyring, beredskapsplanlegging og krisehåndtering.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Rådgiver for Nasjonal sikkerhetsmyndighet Nasjonal sikkerhetsmyndighet
Nasjonal sikkerhetsmyndighet Nasjonal sikkerhetsmyndighet
Rådgiver Seksjon for virksomhetsstyring skal sikre gode interne prosesser og ivareta relevante deler av styringsdialogen mot overordnede departementer. Øvrige oppgaver er gjennomføring og utvikling av virksomhetsstyring, herunder rapportering, analyse og oppfølging av mål- og resultatkrav, risikovurdering og annen støtte.Seksjon for virksomhetsstyring søker nå etter en medarbeider med interesse for styring. NSM er i kontinuerlig vekst og utviklingen innenfor våre kjerneområder gir høyaktuelle og spennende arbeidsoppgaver.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Ordrekoordinator for Nogva motorfabrikk AS
Nogva motorfabrikk AS
Ordrekoordinator Grunnet høy aktivitet søker vi for snarlig tiltredelseORDREKOORDINATOR STILLINGEN er nyopprettet og vil være bindeleddet mellom salgsavdelingen, teknisk avdeling de forskjellige produksjonsavdelingene og våre kunder. Stillingen innebærer også utstrakt kontakt med selskapets leverandører.Ordrekoordinator overtar ansvaret etter inngått avtale og skal påse at alle aktiviteter utføres til rett tid og med rett kvalitet. VI SØKER etter en person med formell teknisk bakgrunn og gjerne god teknisk innsikt innenfor området motor, marinegear, propelleranlegg og aggregater.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 25-03-2019

Pedagogisk Konsulent Årstad Brannstasjon Barnehage. - Bergen kommune for Bergen kommune
Bergen kommune
Pedagogisk Konsulent Årstad Brannstasjon Barnehage. - Bergen kommune Årstad Brannstasjon Barnehage er en kommunal barnehage beliggende like ved Haukeland sykehus og Brann Stadion. Vi er en base barnehage med 3 baser og 5 grupper innenfor de 3 basene. Høsten 2019 skal vi omorganisere driften i forhold til antall grupper. I barnehagen er det 124 barn og 35 ansatte. Hos oss møter du en flott gjeng med barn og voksne som har det kjekt sammen både inne og ute. Vår profil er kropp, bevegelse, mat og helse og vi er mye ute. Vi har byens beste utelekeplass og mange gode tilbud i vårt nærmiljø.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 30-03-2019

Lærling for Landbruks- og matdepartementet
Landbruks- og matdepartementet
Lærling Jobbnorge ID: 166833Hva krevesVi søker deg som har engasjement og interesse for kontor- og administrasjonsfaget, og som har lyst til å lære mer gjennom varierte oppgaver innenfor kontorstøtte. Du må ha fullført og bestått Vg1 og Vg2 i kontor- og administrasjonsfaget.Det er viktig for oss at du samarbeider godt med andre, er serviceinnstilt, pliktoppfyllende, ryddig og nøyaktig.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Popsenteret trenger din kompetanse til utleie og arrangment! - Oslo kommune, Kulturetaten for Oslo kommune, Kulturetaten
Oslo kommune, Kulturetaten
Popsenteret trenger din kompetanse til utleie og arrangment! - Oslo kommune, Kulturetaten Popsenteret er et prisbelønt, interaktivt museum for norsk populærmusikk med et bredt tilbud av aktiviteter, formidlingskonsepter, utstillinger, omvisninger og arrangementer for gjester i alle aldre. Museet har utleiefasiliteter og -konsepter egnet for alt fra konferanser og eventer til lanseringer og konserter. Museet ligger sentralt ved Schous plass på Grünerløkka. Vi er gjeng med stor pasjon for musikk og for å skape de beste publikumsopplevelsene.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Health Economist/Senior Advisor/Researcher - 1929 HT for Global Health, Norwegian Institute of Public Health
Global Health, Norwegian Institute of Public Health
Health Economist/Senior Advisor/Researcher - 1929 HT Do you want to work on building capacity in developing evidence-based decision making? The Norwegian Institute of Public Health has a vacant full-time permanent position in the Cluster for Global Health.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Kunde - og ordrebehandler for TT-Teknikk AS
TT-Teknikk AS
Kunde - og ordrebehandler Vi er på utkikk etter en serviceorientert kundebehandler med utpreget ordenssans og god formuleringsevne både skriftlig og muntlig. Du må evne å jobbe selvstendig, men sette pris på samarbeid med gode kollegaer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Vi søker prosjektledere for TOPP ARRANGEMENT AS
TOPP ARRANGEMENT AS
Vi søker prosjektledere Kunne du tenke deg å jobbe i et eventbyrå / eventfirma som produserer alt fra små til store eventproduksjoner?Vi søker nå en 100 % stilling og i tillegg vurderer vi å ansette en person i en 50 % stilling. Topp Arrangement AS er et eventbyrå som bistår firmaer med å avholde arrangement som julebord, sommerfest, kick off, nyåpninger, jubileum, teambuilding, familiedager, kurs og konferanser. Du vil ha varierte arbeidsoppgaver hvor du er med kunden i hele prosessen fra ide til gjennomføring.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019