Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Nattevakt resepsjonen - vikar for Røros Hotell AS
Røros Hotell AS
Nattevakt resepsjonen - vikar Røros Hotell søker nattevakt i hotellresepsjonen. I første omgang har vi ledig et 6 måneders vikariat, med mulighet for forlengelse. Stillingen er på 80% , men kan eventuelt deles på to. Vi søker deg som liker å gi god service til våre gjester, og som er pålitelig og nøyaktig. Du må være selvstendig og ansvarsbevisst og like å jobbe alene.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 27-11-2018

Seniorrådgiver i Sør-Øst politidistrikt - Politiets Sikkerhetstjeneste for Politiet, Sør-Øst pd
Politiet, Sør-Øst pd
Seniorrådgiver i Sør-Øst politidistrikt - Politiets Sikkerhetstjeneste I Sør-Øst politidistrikt er PST lokalisert i Tønsberg, Skien, Drammen og Hønefoss. Ved PST Sør-Øst er det ledig en fast stilling som seniorrådgiver med tiltredelse snarest.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Midlertidig stilling som konsulent for Fylkesmannen i Vestfold
Fylkesmannen i Vestfold
Midlertidig stilling som konsulent Jobbnorge ID: 160557Om stillingenHos Fylkesmannen i Vestfold er det ledig 60 % stilling som konsulent i Miljø- og samfunnssikkerhetsavdelingen. Stillingen vil være et engasjement på 3 måneder, med mulighet for forlengelse og eventuelt fast stilling.ArbeidsoppgaverSortere og scanne inn bilder fra naturvernområdene og statlige frilufttområder, samt gjøre bildene tilgjengelig både for saksbehandlere internt og for allmennheten eksternt. Dette innebærer utlegging på arkivsystemet ephorte, nettsider, fagdatabaser, Wikipedia mm.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Miljøterapeut - Seksjon for almennpsykiatri, Sykehuset Namsos for Klinikk for psykisk helsevern og rus
Klinikk for psykisk helsevern og rus
Miljøterapeut - Seksjon for almennpsykiatri, Sykehuset Namsos Klinikk for psykisk helsevern og rus, Helse Nord-Trøndelag gir et bredt allmennpsykiatrisk tilbud til befolkningen både på sykehus- og DPS-nivå i Nord-Trøndelag (Stjørdal, Levanger, Namsos og Kolvereid). I tillegg har klinikken et høyspesialisert tilbud via Regionalt Kompetansesenter for Spiseforstyrrelser. Klinikken er ISO-sertifisert av Det Norske Veritas.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018

Første-/ seniorkonsulent - eksamen for Universitetet i Sørøst-Norge
Universitetet i Sørøst-Norge
Første-/ seniorkonsulent - eksamen Jobbnorge ID: 160541  I seksjon for eksamen er det ledig vikariat i 100% stilling som førstekonsulent/ seniorkonsulent med snarlig tiltredelse. Foreløpig for en periode på 6 måneder, men med mulighet for forlengelse, evt. fast tilsetting. Stillingen er knyttet til seksjon for eksamen i Avdeling for utdanning og studiekvalitet, og nærmeste overordnede er seksjonssjef. Hovedarbeidssted er p.t. eksamenskontoret ved campus Notodden.   Aktuelle arbeidsoppgaver Studieadministrativt arbeid og saksbehandling i forbindelse med eksamensavvikling på campus.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018

Vi bygger opp et ledende fagmiljø innen livsløpsplanlegging, kostnadsestimering og LCC. Vil du være med? - Oslo kommune, Undervisningsbygg Oslo KF for Oslo kommune, Undervisningsbygg Oslo KF
Oslo kommune, Undervisningsbygg Oslo KF
Vi bygger opp et ledende fagmiljø innen livsløpsplanlegging, kostnadsestimering og LCC. Vil du være med? - Oslo kommune, Undervisningsbygg Oslo KF Er du genuint opptatt av analyse og strategi, samt interesserer deg for hva som har betydning i et langsiktig bærekrafts- og eiendomsperspektiv? Vil du være med og gjøre oss smartere? Da kan du være rett person for oss. Undervisningsbygg har høye ambisjoner om å utvikle og forvalte bærekraftige eiendommer som dekker brukernes behov.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018

Kontor- og administrasjonsmedarbeider med økonomiansvar for Nordisk Eiendom AS
Nordisk Eiendom AS
Kontor- og administrasjonsmedarbeider med økonomiansvar Konsernet har et omfattende samarbeidsnettverk bestående av kompetente rådgivere innenfor de nødvendige fagområdene, og har nå behov for å utvide teamet med erfarne eller nyutdannede medarbeidere i datterselskapet Nordisk Eiendom AS.Som medarbeider i Nordisk Eiendom AS vil du få en variert og hektisk arbeidshverdag i et fremtidsrettet og solid konsern. Her vil du ha muligheten til faglig og personlig utvikling, i tillegg til å ta del i samfunnsnyttige prosjekter.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

40,85 % helgestilling som miljøterapeut i bofellesskap for enslig mindreårige flyktninger for Midtre Gauldal Kommune
Midtre Gauldal Kommune
40,85 % helgestilling som miljøterapeut i bofellesskap for enslig mindreårige flyktninger Vi har ledig 40,85 % helgestilling som miljøterapeut i bofellesskap for enslig mindreårige flyktninger (ID 1190) fra dags dato. Stillingen er i turnus med jobb hver 2.helg.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Verdensarvkoordinator for Rjukan-Notodden industriarv for Telemark fylkeskommune
Telemark fylkeskommune
Verdensarvkoordinator for Rjukan-Notodden industriarv Telemark fylkeskommune står foran spennende endrings- og utviklingsprosesser, ikke minst fordi Telemark og Vestfold fylkeskommuner slås sammen fra 1. januar 2020. For våre ansatte innebærer dette en periode med mange nye muligheter og krevende og utfordrende oppgaver.Fylkeskommunen styres av politikerne i Telemark fylkesting. I dag er vi ca.1600 ansatte som daglig gjør vårt beste for Telemark og alle som bor i fylket vårt.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Rådgiver for Telemark fylkeskommune
Telemark fylkeskommune
Rådgiver Telemark fylkeskommune står foran spennende endrings- og utviklingsprosesser, ikke minst fordi Telemark og Vestfold fylkeskommuner slås sammen fra 1. januar 2020. For våre ansatte innebærer dette en periode med mange nye muligheter og krevende og utfordrende oppgaver.Fylkeskommunen styres av politikerne i Telemark fylkesting. I dag er vi ca.1600 ansatte som daglig gjør vårt beste for Telemark og alle som bor i fylket vårt. Våre hovedoppgaver er å styrke kompetansen, infrastrukturen og kollektivtrafikken, næringslivet, kulturlivet, folkehelsa og tannhelsa i fylket.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018