Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Postdoktor i geologisk risikoanalyse for Universitetet i Stavanger
Universitetet i Stavanger
Postdoktor i geologisk risikoanalyse Jobbnorge ID: 173931Om stillingenUniversitetet i Stavanger har ledig toårig åremålsstilling som postdoktor i geologisk risikoanalyse ved Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet, Institutt for sikkerhet, økonomi og planlegging.Stillingen er eksternt finansiert med midler fra Norges forskningsråd (prosjektnr.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 19-09-2019

Stipendiat i fluiddynamikk for Universitetet i Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stipendiat i fluiddynamikk Jobbnorge ID: 172597Om stillingenUniversitetet i Stavanger har ledig stilling som stipendiat innenfor fluiddynamikk ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, Institutt for energi- og petroleumsteknologi. Stillingen vil innebære eksperimentell analyse og modellering av væskefortrengning i eksentriske ringrom. Stillingen er ledig fra 1. desember 2019.Dette er en utdanningsstilling som i hovedsak skal gi lovende forskere anledning til faglig utvikling.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 19-09-2019

Studieveileder for Studieverkstedet/Karrieresenteret Leknes for Vest-Lofoten videregående skole
Vest-Lofoten videregående skole
Studieveileder for Studieverkstedet/Karrieresenteret Leknes 60% vikar i stilling som studieveileder på Studieverkstedet Karrieresenteret Leknes fra 01.09.2019 til 01.09.2020. Karrieresentrene i Nordland ivaretar en helhetlig karriereveiledning for voksne med behov for veiledning mot utdanning på alle nivå og ved omstilling eller jobbskifte. I tillegg utfører Karrieresenteret lovpålagte oppgaver knyttet til videregående opplæring for voksne, og er en kompetanseressurs for grunnskoler og videregående skoler samt lokalt arbeidsliv.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Nordkapp vgs. - Avd.leder for fiskeri-og maritim utdanning for Nordkapp Maritime Fagskole Og Videregående Skole
Nordkapp Maritime Fagskole Og Videregående Skole
Nordkapp vgs. - Avd.leder for fiskeri-og maritim utdanning Beskrivelse arbeidsstedNordkapp videregående skole ligger i Honningsvåg, Nordkapp kommune. Vi har tilbud innen naturbruk, restaurant- ogmatfag, elektrofag, HO, TIP og studiespesialisering. Skolen har ansvaret for distanseundervisning på vg1-nivå til 8kystkommuner - LOSA Finnmark. Fagskolen tilbyr nautikk D4 og D1.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Studiekonsulent - Profesjonsstudiet i medisin for NTNU -Fakultet for medisin og helsevitenskap
NTNU -Fakultet for medisin og helsevitenskap
Studiekonsulent - Profesjonsstudiet i medisin Jobbnorge ID: 172255 This is NTNUPå NTNU jobber 7 000 ansatte og 40 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden. NTNU søker engasjerte medarbeidere. Video: https://www.youtube.com/watch?v=cIgKd1SwGLI Om stillingenVed Fakultet for medisin og helsevitenskap, Institutt for sirkulasjon og bildediagnostikk (ISB) er det ledig en fast fulltidsstilling som studiekonsulent. Stillingen er knyttet til profesjonsstudiet i medisin.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Gode lærere setter spor! Er du med oss? for Pedagogisk Vikarsentral
Pedagogisk Vikarsentral
Gode lærere setter spor! Er du med oss? Gode lærere setter spor! Er DU med oss? Lærervikarer til grunnskole i Bergen og omegn Oppdragsmengden hos Pedagogisk VikarSentral Bergen øker stadig og vi søker nå etter lærervikarer til kortere og lengre oppdrag i Bergen og omegn. Vi i Pedagogisk VikarSentral kan tilby en spennende og fleksibel jobb med miljø for utvikling og læring! Ingen dag er lik.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019

Postdoctoral Fellow in Geography for NTNU OCEAN CLUB
NTNU OCEAN CLUB
Postdoctoral Fellow in Geography Jobbnorge ID: 174312 This is NTNUAt NTNU, creating knowledge for a better world is the vision that unites our 7 000 employees and 40 000 students. We are looking for dedicated employees to join us. Video: https://www.youtube.com/watch?v=cIgKd1SwGLI About the positionA temporary position is available at the Department of Geography as Postdoctoral Fellow in the field of glaciological and hydrological modelling in mountain environments for a period of 2 years.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 07-10-2019

Professor i profesjonsfaglig digital kompetanse for Høgskolen i Vestfold
Høgskolen i Vestfold
Professor i profesjonsfaglig digital kompetanse Jobbnorge ID: 174223 Om stillingenVed Fakultet for Fakultet for humaniora, idretts- og utdanningsvitenskap (HIU) er det fra 01.01.2020 ledig fast stilling som professor innen fagområdet profesjonsfaglig digital kompetanse (PfDK). Fagbakgrunnen kan både være fra IKT og læring, pedagogikk, fagdidaktikk eller et annet undervisningsfag. Den tilsatte skal bidra til at USN og regionen inntar en nasjonalt ledende rolle som kompetansemiljø innen profesjonsfaglig digital kompetanse (PfDK) i skole og lærerutdanning.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019

Geotekniker for RAMBØLL NORGE AS
RAMBØLL NORGE AS
Geotekniker GeoteknikerVi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap og ditt engasjement i en stilling hvor du sammen med andre skaper gode løsninger. For denne rollen trenger du engasjement og en grad i geoteknikk. Er du vår nye Geotekniker? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad. Inviting bright minds Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Erfaren Geotekniker for Rambøll AS
Rambøll AS
Erfaren Geotekniker Erfaren GeoteknikerVi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap i en stilling hvor du skaper inspirerende og bærekraftige løsninger. For denne rollen trenger du en mastergrad innen geoteknikk og erfaring fra bransjen. Er du vår nye Erfaren geotekniker? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad. Inviting bright minds Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019