Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker daglig leder til Haugesund Røde Kors for HAUGESUND RØDE KORS
HAUGESUND RØDE KORS
Vi søker daglig leder til Haugesund Røde Kors Stillingsutlysning Daglig leder Haugesund Røde Kors er en frivillig humanitær organisasjon som bryr seg, tar ansvar og initiativ ovenfor mennesker som trenger støtte og omsorg. Vi har i dag over 400 flotte frivillige medmennesker i aktiviteter innen barn og unge, beredskap og omsorg. Daglig leder har det daglige administrative ansvaret i Haugesund Røde Kors, og tilrettelegger for frivillig aktivitet i hele foreningen.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Erfaren prosjektleder søkes til farmasøytisk selskap i vekst for CURIDA AS
CURIDA AS
Erfaren prosjektleder søkes til farmasøytisk selskap i vekst Til å lede implementering av nye kundekontrakter søker vi nå en erfaren prosjektleder, som ønsker å være med på reisen til et selskap i vekst. Er du relasjons- og resultatorientert, strukturert og tar ansvar er du kanskje vår nye prosjektleder. Hovedansvarsområde: Ansvarlig for prosjektgjennomføring fra start til mål.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 27-09-2019

Drives du av å levere gode serviceopplevelser sammen med dyktige kolleger? for ISS FACILITY SERVICES AS
ISS FACILITY SERVICES AS
Drives du av å levere gode serviceopplevelser sammen med dyktige kolleger? ISS søker nå en Site Manager til Siemens i Trondheim. For å lykkes med kunden trenger vi en leder som utvikler og motiverer laget til å lede an i jakten på nye og unike serviceopplevelser for våre gjester. Dette er en 50% stilling med mulighet for økt stilling og arbeidsoppgaver i fremtiden. Du vil få fullt resultat- og personalansvar for en kontrakt som får mye oppmerksomhet internt og eksternt. For å løse utfordringene får du med deg et dyktig team som er stolte av å være der for kunden hver eneste dag.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 03-09-2019

Vil du være med å bygge opp Folkvang Økonomi AS? for FOLKVANG ØKONOMI AS
FOLKVANG ØKONOMI AS
Vil du være med å bygge opp Folkvang Økonomi AS? På vegne av vår kunde Folkvang Økonomi AS søker vi nå etter en daglig leder i en nyopprettet stilling. Som selskapets første faste ansatte vil du være en del av et tverrfaglig team i Folkvang-gruppen. I denne stillingen vil du oppleve mer enn du gjør ved andre tradisjonelle regnskapsselskaper. Du vil kunne være med å påvirke Folkvang-gruppens utvikling og synlighet i bransjen. Arbeidsoppgaver som vil inngå for den rette kandidaten vil løses i samarbeid med daglig leder i Folkvang-gruppen og Praktikertjenesten AS.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

HISØY SKOLE - AVDELINGSLEDER. for Arendal kommune - Hisøy skole
Arendal kommune - Hisøy skole
HISØY SKOLE - AVDELINGSLEDER. Org. nr: - Stillingsident: 4120523399 Presentasjon av stillingen: Det er ledig avdelingslederstilling på ungdomstrinnet ved Hisøy skole. Hisøy skole er en 1-10 skole på vakre Hisøy. Skolen ligger fint til med kort vei til skog og sjø. Rundt skolen er det flotte uteområder som gir elevene muligheter til varierte aktiviteter. Vi er stolte over at elevene våre oppnår svært gode resultater på de nasjonale prøvene og går ut etter endt 10.trinn med høye grunnskolepoeng.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Distriktsjef for PEAB ASFALT NORGE AS
PEAB ASFALT NORGE AS
Distriktsjef Peab Asfalt søker distriktssjef Stor-Oslo.Har du lyst å jobbe litt utenfor komforsonen din? Lyst å gjøre en forskjell som blir lagt merke til? Vi er en gjeng som bokstavelig talt for jobben vår, de andre sier vi er blant de beste i bransjen, og vi er alle opptatt av å levere på topp. I tillegg er det en tydelig kremmerånd i alle ledd hos oss. Peab Asfalt distrikt Stor-Oslo holder til på Frogner litt nord for Oslo og ønsker oss ny distriktssjef med på laget vårt. Vi ønsker å være en arbeidsgiver som speiler mangfoldet i samfunnet og oppfordrer kvinner til å søke.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Are you our new Head of Operational Risk? for Danske Bank
Danske Bank
Are you our new Head of Operational Risk? Banking Norway provides services for retail and small and medium sized corporates. 1st Line Risk's mission within the Banking Norway organisation is to help identify and manage risk, both in the operational and regulatory/compliance areas. This includes responsibility for ensuring that we have good routines for follow-up and control. We are now looking for a head to our Operational Risk team in 1st line risk team in Banking Norway.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

KIWI Flå søker etter assisterende butikksjef for KIWI 209 FLÅ
KIWI 209 FLÅ
KIWI Flå søker etter assisterende butikksjef Bli en del av det grønne vinnerlaget! KIWI Flå søker assisterende butikksjef Er du typen som skaper entusiasme og resultater? Trigges du av fornøyde kunder og kolleger? Har du en god porsjon konkurranseinstinkt og ambisjon om en karriere i dagligvarebransjen? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Hos oss er det kunden som er sjefen, og målet er at hver enkelt KIWI-butikk skal være best i sitt område.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 12-09-2019

Prosjektleder/ planlegger/ utreder - mobilitet (1-2 stillinger) for OSLO KOMMUNE BYMILJØETATEN
OSLO KOMMUNE BYMILJØETATEN
Prosjektleder/ planlegger/ utreder - mobilitet (1-2 stillinger) Org. nr: - Stillingsident: 4105079129 Presentasjon av stillingen: Seksjon for Mobilitetsplan og utredning gjennomfører og deltar i plan- og analysearbeid innen fagområde mobilitet, der fokus er på gange, sykkel, kollektivtrafikk og bylogistikk, foruten elektrisk mobilitet og ladeinfrastruktur. Dette innebærer for eksempel utarbeiding av konseptvalgutredninger (KVU), behovsplaner og tidligfase planer etter plan- og bygningsloven, men også arbeid med trafikkanalyser.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 26-08-2019

General Manager, Business Controller Gas Solutions for Hamworthy KSE Gas Systems AS
Hamworthy KSE Gas Systems AS
General Manager, Business Controller Gas Solutions Economist with a global mindset We are looking for a Finance Director to compliment the Senior Management team for Wärtsilä Gas Solutions. Our new General Manager will be responsible for leading, managing and developing the Finance & Control function within Wärtsilä Gas Solutions. You will participate in defining and implementing global strategies and action plans for the Gas Solutions Business Line. In addition, you will have the responsibility for financial planning and follow up in the business.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019