Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Prosjektleder DOGAs priser for STIFTELSEN DESIGN OG ARKITEKTUR
STIFTELSEN DESIGN OG ARKITEKTUR
Prosjektleder DOGAs priser Jobbnorge ID: 172373 Om stillingenDesign og arkitektur Norge (DOGA) skal bidra til økt verdiskaping i næringslivet og til å fornye offentlig sektor. En av måtene vi gjør dette på, er å skape blest og formidle kunnskap om hvordan design og arkitektur vil bidra til vellykket omstilling av Norge. Prisene og utmerkelsene DOGA deler ut er en av våre sterkeste merkevarer, og helt sentrale i dette arbeidet.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 20-08-2019

Assisterende seksjonsleder for AHUS NORDBYHAGEN
AHUS NORDBYHAGEN
Assisterende seksjonsleder Org. nr: - Stillingsident: 4102218349 Presentasjon av stillingen: Ønsker du å være en del av et stort og engasjerende fagmiljø ved Norges største akuttpsykiatriske avdeling? Vi søker assisterende seksjonsleder til mottaksseksjonen ! Akuttpsykiatrisk avdeling er en del av Divisjon for psykisk helsevern ved Akershus universitetssykehus HF. Avdelingen består av akuttpsykiatrisk mottak, fem sengeseksjoner, seksjon for behandlere, ECT poliklinikk og konsultasjons- og liasonenhet.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Seksjonsleder Bemannede boliger for SKEDSMO KOMMUNE LILLETORGET - LILLE
SKEDSMO KOMMUNE LILLETORGET - LILLE
Seksjonsleder Bemannede boliger 1.januar 2020 er Fet, Sørum og Skedsmo kommuner blitt til Lillestrøm kommune. Vi tar med oss det beste fra tre kommuner og lager landets beste tilbud til mennesker med fysiske og psykiske funksjonsnedsettelser.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

Seksjonsleiar for Helse Førde, Lærdal
Helse Førde, Lærdal
Seksjonsleiar Org. nr: - Stillingsident: 4091950251 Presentasjon av stillingen: Medisinsk og ortopedisk seksjon ved Lærdal sjukehus har ledig fast stilling for felles seksjonsleiar frå oktober 2019. Stillinga inneber overordna einskapleg leiing for seksjonane og dagleg leiing av medisisinsk og ortopedisk legegruppe. Seksjonsleiar er næraste overordna til einingsleiar for medisinsk og ortopedisk sengepost, samt einingsleiar for felles poliklinikk. Seksjonsleiar rapporterer til avdelingssjefane i medisinsk og ortopedisk avdeling.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Supervisor Restaurant for First Hotel Victoria
First Hotel Victoria
Supervisor Restaurant Vi søker etter Supervisor for våre to restauranter. De riktige kandidatene brenner for mat og drikke, forstår å gi unike gjesteopplevelser, og liker å holde seg oppdatert på relevante trender. Vi ser etter deg som har lyst til å være med på å videreutvikle restaurantopplevelsene på First Hotel Victoria & O'Learys Hamar, og som har en naturlig tilnærming til endring og utvikling. Stillingen rapporterer seg til Restaurants & Conference Manager. Våre gjester er det viktigste vi har og for å få fornøyde gjester må vi ha glade medarbeidere!
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Einingsleiar poliklinikk Lærdal for Helse Førde, Lærdal
Helse Førde, Lærdal
Einingsleiar poliklinikk Lærdal Org. nr: - Stillingsident: 4091978556 Presentasjon av stillingen: Medisinsk og ortopedisk poliklinikk ved Lærdal sjukehus søkjer einingsleiar til ei nyoppretta stilling som leiar for felles poliklinikk. Stillinga inneber einskapleg leiing for poliklinikken. Einingsleiar rapporterer til seksjonsleiar for medisinsk/ortopedisk seksjon. Eininga har eit omfattande samarbeid både internt i helseforetaket og eksternt, og har akuttfunksjon innan indremedisin og skadepoliklinikk. Einingsleiar inngår i leiargruppa i medisinsk/ortopedisk seksjon LSH.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Informasjonssjef/seksjonssjef for Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM)
Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM)
Informasjonssjef/seksjonssjef Org.nr.:985165262 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Nasjonal sikkerhetsmyndighet stopper cyberangrep, og er nasjonal fagmyndighet for IKT-sikkerhet. Vi har en unik, samlet innsikt som vi hver dag deler med myndigheter og virksomheter. Slik beskytter vi Norges hemmeligheter, og bidrar til et tryggere Norge. Vi søker en dyktig og utadvendt informasjonssjef/ seksjonssjef. Arbeidsoppgaver: Stillingen innebærer ledelse av seksjon for Kommunikasjon og har det daglige ansvaret for NSMs reaktive og proaktive mediedekning.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 12-07-2019

MENY Gystadmarka søker assisterende butikksjef for MENY GYSTADMARKA
MENY GYSTADMARKA
MENY Gystadmarka søker assisterende butikksjef Som assisterende butikksjef ved MENY Gystadmarka er du nestkommanderende i ansvaret for den daglige driften av butikken. Du får et betydelig personal- og resultatansvar, og skal lede butikken i samråd med din kjøpmann, Sven-Martin Gelsdorf. Du går foran som et godt eksempel og yter service, samtidig som du inspirerer dine medarbeidere.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-07-2019

Daglig leder Tron Ungdomssenter for TRON UNDOMSSENTER
TRON UNDOMSSENTER
Daglig leder Tron Ungdomssenter Daglig leder/bestyrer Tron Ungdomssenter, 60-80% stilling ledig fra 01.09. 2019 eller etter avtale Vi ønsker oss en kreativ person som er glad i barne- og ungdomsarbeid, som kan videreformidle det kristne budskapet, og spre naturglede og livsglede for barn og unge i regionen. Arbeidsområder: · Lede driften av Tron Ungdomssenter: · Planlegge og gjennomføre egne leirer for barn og unge i samarbeid med leirråd og frivillige · Stå for administrasjon og markedsføring.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-07-2019

Rådgiver Digitalisering - Økonomi og administrasjon for ULLENSAKER KOMMUNE MORSMÅLSLÆRERE
ULLENSAKER KOMMUNE MORSMÅLSLÆRERE
Rådgiver Digitalisering - Økonomi og administrasjon Org. nr: - Stillingsident: 4095197785 Presentasjon av stillingen: Ullensaker kommune er på en "digital reise" mot fremtiden og trenger dyktige fagfolk med på laget. Ullensaker er i dag en del av et interkommunalt samarbeid innen IKT-relaterte løsninger. Det er nå besluttet at kommunen trer ut av dette samarbeidet og etablerer egen modell for fremtidsrettede digitale tjenester.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 09-08-2019