Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
SEGEL AS for SEGEL AS
SEGEL AS
SEGEL AS Vi opplever for tida aukande arbeidsmengde. Vi treng personar innanfor vår satsing på marin sektor. Kanskje er din draumejobb i Segel?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 23-03-2019

Distriktssjef på energisegmentet for Berggård Amundsen & Co AS
Berggård Amundsen & Co AS
Distriktssjef på energisegmentet BA avdeling Energi Trondheim søker en motivert, målrettet og markedsorientert Distriktssjef som skal betjene nettselskaper og energinettentreprenører i Midt-Norge.  Arbeidsoppgaver- Oppsøkende salg til nye og eksisterende kunder- Planlegge og gjennomføre kundeaktiviteter- Veilede kunder på BAs løsninger, produkter og konsepter- Utvikle prosjektprosessen og utarbeide store og små tilbudØnskede kvalifikasjonerDu har fagbrev som energimontør og gjerne tilleggsutdannelse som ingeniør eller innen salg/økonomi.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 06-04-2019

Seksjonsleder kontor for FAGFORBUNDET HELSE NORD-TRØNDELAG
FAGFORBUNDET HELSE NORD-TRØNDELAG
Seksjonsleder kontor Medisinsk avdeling, Sykehuset LevangerKlinikk for medisin og rehabilitering (KMR) er organisert gjennomgående med avdelinger ved både Sykehuset Namsos og Sykehuset Levanger. Klinikken har omlag 650 ansatte. Klinikkleder har arbeidssted ved begge sykehus. Seksjonsleder vil ha fast arbeidssted ved Sykehuset Levanger, men må påregne noe reising.Medisinsk avdeling, Sykehuset Levanger har 63 senger inkl. 5 senger på medisinsk overvåkning (MOA).
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019

Seksjonsleiar Anestesi - AAM FSS Anestesi for Helse Førde
Helse Førde
Seksjonsleiar Anestesi - AAM FSS Anestesi Ledig 100% stilling som leiar ved seksjon Anestesi frå 01.06.2019. Seksjonsleiar har leiaransvar for personal, fag og økonomi ved seksjonen. Næraste leiar er avdelingssjef ved Avdeling for akuttmedisin (AAM).
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Leder - Mølleplassen spesialbarnehage for Røde Kors
Røde Kors
Leder - Mølleplassen spesialbarnehage Oslo Røde Kors ble grunnlagt i 1865 som ett distrikt i Røde Kors i Norge. Siden da har vi jobbet for å være til stede for de som trenger det i hovedstaden.   Vi jobber med storbyutfordringer som integrering, ensomhet og sosial isolasjon. Samtidig er vi en beredskapsorganisasjon som raskt kan handle når ulykken rammer eller katastrofen inntreffer. Oslo Røde Kors har et bredt nedslagsfelt og består av flere virksomheter og foreninger, i tillegg til over 40 ulike humanitære aktiviteter drevet av frivillige.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Head of Sales & Project for OptimarStette AS
OptimarStette AS
Head of Sales & Project Vi former fremtiden i havet - vil du være med?De siste årene har vi gjennomgått en eksplosiv utvikling med sterk vekst og et høyt innovasjonsnivå.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Kontorsjef for Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS)
Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS)
Kontorsjef Jobbnorge ID: 167230Om stillingenDSS har nå ledig stilling som kontorsjef i renholdstjenesten.  Som kontorsjef rapporterer du til seksjonssjef og inngår i seksjonens ledergruppe.  Du vil få en sentral rolle innen renholdstjenesten, og vil få oppgaver knyttet til utvikling og forbedring av tjenesten slik at denne kan fremstå som effektiv, kvalitetsorientert og konkurransedyktig.  Du vil også får mulighet til å være med å planlegge renholdsleveransen til nytt Regjeringskvartalet.Du får jobbe medSom kontorsjef REM vil du ha ansvar for:Delta i kvalitetssikring av tjenestenePåse at økono
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Er du CCO og trives i skjæringsfeltet teknologi og logistikk? for HR GRUPPEN MIDT NORGE AS
HR GRUPPEN MIDT NORGE AS
Er du CCO og trives i skjæringsfeltet teknologi og logistikk? For kunde søker vi nå CCO - salgssjef!Ansvarsområder:Markedsplan med handlingsplaner/salgsaktivitet.Salg av alle kundens produkter og tjenesterSW utviklingsprosjekterDirekte salg mot eksisterende og nye kunder.Deltakelse på konferanser og messer, stå på stand.Markedsføring, markedsinformasjon.Relasjonsbygging. Kundepleie. Egne kundearrangement.Leveranseansvar og leveranseoppfølging på salg.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Driftsleder/formann for NORSK GJENVINNING NORGE AS
NORSK GJENVINNING NORGE AS
Driftsleder/formann Som en del av Norsk Gjenvinning-konsernet er IBKA en etablert aktør i Norge. Hovedaktivitetene er knyttet til industriell rengjøring og håndtering av avfall for industri-, nærings- og privatkunder. Aktiviteten spenner over fire land, fem selskaper, 13 lokasjoner og 150 ansatte. IBKA er en operasjonelt drevet organisasjon hvor sikker jobbgjennomføring danner grunnlaget for all aktivitet. Alle oppdrag utføres i tråd med egne og kundens strenge krav til Helse Miljø og Sikkerhet. Selskapet jobber mot en omsetning på 300 millioner kroner i 2019 og med mål om videre vekst.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 30-03-2019

Engasjert, selvstendig og trygg leder søkes! for CargoNet -konsernet, NSB KONSERNET
CargoNet -konsernet, NSB KONSERNET
Engasjert, selvstendig og trygg leder søkes! ArbeidsoppgaverCargoNet er Norges største transportør av gods på jernbane. Vi søker nå etter en engasjert og forretningsorientert Lokomotivførerleder. Arbeidsoppgavene er varierte, krevende og spennende. Ansvarsområdet er stort og du vil arbeide tett med kompetente medarbeidere i produksjonsapparatet i arbeidet for å utvikle solide leveranser i et konkurranseutsatt marked.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019