Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Konsulent/Kontorleder for Stavanger Universitetssjukehus
Stavanger Universitetssjukehus
Konsulent/Kontorleder Org. nr: - Stillingsident: 4144630870 Presentasjon av stillingen: Her er en mulighet til å søke en spennende og utfordrende stilling i SUS' sin forskningsavdeling. Avdelingen har administrativt ansvar for alle forskningsprosjekter i foretaket. Vi har en egen forskningsstrategi for SUS, forskningsavdelingen er hovedansvarlig for å følge denne opp. Vi har høye ambisjoner og trenger nå en ny sentral medarbeider. Dette er en viktig stilling i forskningsavdelingen, mye og bredt ansvar og en mulighet til å være med å utvikle og løfte avdelingen og forskningen ytterligere.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Selgerleder Tekstil for XXL SPORT & VILLMARK AS
XXL SPORT & VILLMARK AS
Selgerleder Tekstil Org.nr.:556685-0623 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi søker nå ny selgerleder til Tekstil avdelingen på XXL Harstad, da vår nåværende selgerleder har fått nye utfordringer innenfor XXL. I XXL ser vi etter følgende når vi ansetter nye selgerledere.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Seksjonsleder - ambulansetjenesten - region Gudbrandsdalen for Sykehuset Innlandet HF
Sykehuset Innlandet HF
Seksjonsleder - ambulansetjenesten - region Gudbrandsdalen Org. nr: - Stillingsident: 4143216261 Presentasjon av stillingen: Ambulanseavdelingen har ledig 100% fast stilling som seksjonsleder i Gudbrandsdalen med ansvar for stasjonene Vågå og Lom. Gudbrandsdalen ambulanseområde består for øvrig av Nord-Gudbrandsdalen med Vinstra, Otta og Dombås, samt Lillehammer, Gausdal og Ringebu, noe som betinger samarbeid på tvers i området. Vi søker etter en person med helsefaglig bakgrunn og kompetanse innenfor ledelse.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

Seksjonsleder - Avdeling for forskningsadministrasjon for Universitetet i Oslo
Universitetet i Oslo
Seksjonsleder - Avdeling for forskningsadministrasjon Jobbnorge ID: 176900 Om stillingenI Avdeling for forskningsadministrasjon har vi nå ledig en stilling som seksjonsleder. Seksjonslederen vil lede en seksjon med sentrale administrative oppgaver knyttet til forskning og innovasjon. Vi er rådgivere for universitetsledelsen og enhetene og deltar i en rekke utviklingsoppgaver og prosesser. Hos oss vil du få et stort spenn i arbeidsoppgaver, bred kontaktflate mot UiOs enheter og eksterne samarbeidspartnere, samt store muligheter for faglig utvikling.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Seksjonsleder for UNN Restart Rus- og psykiatriklinikk
UNN Restart Rus- og psykiatriklinikk
Seksjonsleder Org. nr: - Stillingsident: 4142933031 Presentasjon av stillingen: Psykisk helse- og rusklinikken omfatter UNNs samlede tilbud innenfor psykisk helsevern og rusbehandling for voksne i Ofoten, Sør-Troms, Midt-Troms og Nord-Troms. Klinikken har p.t. ca.900 stillinger og et nettobudsjett på 666 mill.kr. Avdeling nord er en avdeling i Psykisk helse- og rusklinikken. Avdelingen har p.t. ca. 202 årsverk og et nettobudsjett på 170 mill.kr. Avdelingen består av fire seksjoner; Senter for Psykisk helse og rusbehandling Nord-Troms: Voksenpsykiatrisk poliklinikk inkl.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Er du god på å motivere og har lyst å skape en vinnerkultur? for COOP PRIX BEITOSTØLEN
COOP PRIX BEITOSTØLEN
Er du god på å motivere og har lyst å skape en vinnerkultur? Vi søker assisterende butikksjef i 100% stilling! Assisterende butikksjef er butikksjefens høyre hånd og stedfortreder. Du er aktiv på gulvet i butikken og trives med å lede i en hverdag med høyt tempo. Hos oss får kunden den beste servicen og de hyggeligste opplevelsene.Coop Prix Beitostølen er en sesongbutikk som også er åpen på søndager. I samme lokalene som Coop Prix ligger også Coop Byggmix Beitostølen. Coop Byggmix finnes på over 60 steder i Norge. Coop Byggmix er din lokale faghandelsbutikk.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Operasjef - Artistic Director of Opera for DEN NORSKE OPERA & BALLETT AS
DEN NORSKE OPERA & BALLETT AS
Operasjef - Artistic Director of Opera Vår nåværende operasjef tiltrer stillingen som kunstnerisk leder for English National Opera og vi søker hennes etterfølger. Operasjefen skal lede Nasjonaloperaen og gjennom sitt lederskap bidra til at Den Norske Opera & Ballett (DNO&B) styrker vår posisjon som kulturinstitusjon. DNO&B har som mål å gjøre kunst viktigere i folks liv og operasjefen skal bidra til dette gjennom å skape kunst av høy kvalitet som engasjerer et stort publikum. Operasjefen leder planleggingen og produksjonen av programmet både på Operaens scener og på turné.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 17-01-2020

Daglig leder for NOMELAND MASKIN AS
NOMELAND MASKIN AS
Daglig leder Org. nr: - Stillingsident: 4141489140 Presentasjon av stillingen: Operativ lederstilling i anerkjent bedrift Vi søker etter en samarbeidsorientert leder som vil sette preg på den største maskinentreprenøren i midtre Agder. Vi søker en daglig leder som kan og vil tilføre lederkompetanse og utgjøre forskjell via systematisk prosjektgjennomføring og støtte prosjekt- og anleggsledere. Vi ønsker at du viderefører den gode utviklingen, med fokus på ukompliserte løsninger i nær dialog med ansatte og kunder.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 08-12-2019

Avdelingsleder naturbruk grønn for Senja videregående skole
Senja videregående skole
Avdelingsleder naturbruk grønn Jobbnorge ID: 177088 Om stillingen og arbeidsoppgaverVi har ledig 100 % stilling som avdelingsleder naturbruk grønn. Stillingen er ledig for tiltredelse 01.01.20. En del av skolens pedagogiske plattform er at et mangfoldig elevgrunnlag gir mulighet for et spennende og utviklende læringsmiljø både for elever og ansatte. Gjennom god dialog og positiv innstilling til hverandre skaper vi et godt arbeidsmiljø. Eleven skal være i sentrum og være en aktiv deltaker, mens læreren skal være inspirator, veileder og pedagog med faglig tyngde og autoritet.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Butikksjef Glitter Sortland for GLITTER AS
GLITTER AS
Butikksjef Glitter Sortland Nå ser vi etter: Butikksjef for Glitter Sortland Stillingen som butikksjef hos Glitter betyr at du er en leder med personal- og resultatansvar der hovedoppgaven er den daglige driften av butikken og å lede butikkens ansatte. En stor del av jobben er å lede og inspirere butikkens selgere samt å skape et team der dere har et positivt fellesskap og sammen jobber for å oppnå salgs- og resultatmålene i butikken. På Glitter jobber vi aktivt med hver kunde som kommer inn. Derfor er det viktig at du er glad i salg og blir motivert av å jobbe mot høye mål.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019