Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Avdelingsleder for Enebakk sykehjem
Enebakk sykehjem
Avdelingsleder 100% stilling -vikariat -Avdelingsleder- Korttidsavdelingen - Enebakk sykehjem.Enebakk sykehjem er et sykehjem med korttidsavdeling, langtidsavdeling, skjermet avdeling for mennesker med demenssykdom og Roligheta med rullerings- og avlastningsplasser. Korttidsavdelingen tar imot utskrivningsklare pasienter fra spesialisthelsetjenesten for korttidsopphold, samt andre med behov for kortvarig pleie og omsorg. Korttidsavdelingen har eget rom for palliativ pleie. Sykehjemmet har fast tilsatt lege og fagsykepleier.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Markedssjef søkes til ledende og hardtsatsende techselskap for Simp AS
Simp AS
Markedssjef søkes til ledende og hardtsatsende techselskap Hvem er SIMP? Vi gjør big data forståelig og verdifulltSimp er et helnorsk selskap som har spesialisert seg innen innsamling, analyse og effektiv benyttelse av kundedata. Simp gjør fysisk besøkende kunder til digitale kunder gjennom nye smarte løsninger som henter forbrukernes preferanser for ønsket markedsføring. Tjenesten benytter eksisterende apper, wifi og andre digitale plattformer med høy trafikk året rundt. Resultatet er at bedriften blir bedre kjent med sine kunder og får nye måter å kontakte dem på.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 19-02-2019

Supportansvarlig for Power Norge AS
Power Norge AS
Supportansvarlig POWER Tønsberg søker engasjert supportansvarlig med MOT, GLEDE og BEGEISTRING!Vil du bidra til at Power overgår sine mål?Hos oss handler det om å bli sett, men også om å få andre til å se deg. Vi vet at det er avgjørende for alle medarbeidere - uansett stilling - at de er informerte, har den kunnskapen de trenger i sitt daglige arbeid, blir involverte og fulgt opp og får konstruktive tilbakemeldinger. Dette er avgjørende for alle. Man må være trygg for å gjøre en god jobb. I POWER har vi et utrykk som vi kaller «mulighetenes arbeidsplass» Fantastisk? Ja!
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Daglig leder for Norway King Crab AS
Norway King Crab AS
Daglig leder Daglig leder for produksjonsselskapene har ansvar for å lede og videreutvikle en organisasjon som leverer stabile gode resultater. Selskapet ser nå også etter andre arter som kan sendes levende.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Kafeansvarlig i 80-100 % stillling for Romsdalsmuseet Kafe Mali
Romsdalsmuseet Kafe Mali
Kafeansvarlig i 80-100 % stillling Ledig engasjement som kafeansvarlig ved RomsdalsmuseetRomsdalsmuseet søker kafeansvarlig i 80-100 % stillling for Kafé Mali på KronaDen som engasjeres vil være sentral i videreutviklingen av tilbudet i Kafé Mali på Romsdalsmuseet. Arbeidsoppgavene er daglig drift av kafeen, tillaging av varme og kalde retter til lunsj og arrangement, samt servering ved vårt anretningskjøkken, bestilling av varer til kafeen og betjening av besøkende.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Prosjektleder for CSUB
CSUB
Prosjektleder CSUB er i vekst og vi lykkes med vår teknologi og løsninger i nye markeder. Økende ordreinngang gjør at vi har behov for å styrke vår organisasjon med en dyktig prosjektleder. Som prosjektleder er du ansvarlig for gjennomføring av prosjekter og du er kundens kontakt i gjennomføringsfasen av prosjektene. Du skal ha kontroll på kvalitet, fremdrift og økonomi i prosjektene og være "hands-on" på dokumentasjon, engineering, produksjon og logistikk i prosjektene. God kommunikasjon med kunden, underleverandører og interne bidragsytere er en forutsetning for å lykkes som prosjektleder.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Organisasjonsutvikler - Origo Folk for Oslo kommune, Byrådsavdeling for Finans
Oslo kommune, Byrådsavdeling for Finans
Organisasjonsutvikler - Origo Folk Oslo kommune ønsker å levere tjenestene innbyggerne trenger, slik de ønsker det, når de trenger det. Da trenger vi å være smarte. Vi skal benytte den kunnskapen kommunen har om innbyggerne til å aktivt tilby tjenester, i stedet for å vente til folk ber om det de har krav på. Innbyggere skal ikke måtte oppgi samme informasjon mer enn en gang.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Senior Project Manager (KNC: 01/19) for Kongsberg Gruppen Kongsberg Norcontrol
Kongsberg Gruppen Kongsberg Norcontrol
Senior Project Manager (KNC: 01/19) Kongsberg Norcontrol AS develops and supplies maritime surveillance systems for ports, coasts and offshore. Our head office is located in beautiful Horten in Vestfold and we also have offices in Singapore, India and the UK.We are 60 proud, enthusiastic and talented employees.Do you find it exciting to work with challenging projects? We make software and deliver systems to monitor ship traffic to increase safety on the sea. It requires us to learn something new all the time.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Vice President Sales & Tendering for Agility Subsea Fabrication AS
Agility Subsea Fabrication AS
Vice President Sales & Tendering Agility Subsea Fabrication produserer manifolder, separasjonssystemer, integrated template systems og annet subseautstyr.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

WAGNER søker dyktig assisterende butikksjef 70% til vår butikk AMFI Vågen Senter for WAGNO AS
WAGNO AS
WAGNER søker dyktig assisterende butikksjef 70% til vår butikk AMFI Vågen Senter Som ass. Butikksjef 70% er du delvis ansvarlig for butikken med klart fokus på å utvikle et sterkt salgsteam. Stillingen er tillagt et bredt ansvarsområde, herunder bidrage til drift av butikken, budsjett og økonomiske resultater. Du er en person som motiveres av å skape et vinnerteam. Du leverer resultater og har høj gjennomføringsevne. Du er kreativ og kan lede og inspirere dine medarbeidere slik at våre kunder alltid møter motiverte ansatte og en innbydende butikk.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019