Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vizir søker: Prosjektleder for VIZIR AS
VIZIR AS
Vizir søker: Prosjektleder For et av de de mest spennende og fremtidsrettede IT selskaper søker vi etter en dyktig og erfaren prosjektleder. Vår samarbeidspartner er en meget attraktiv arbeidsgiver for deg som motiveres av å jobbe i et kompetent og tverrfaglig miljø med gode muligheter for faglig utvikling og vekst. Vi søker deg som er faglig trygg innenfor prosjektledelse og er nå klar for nye utfordringer. Du ser muligheter i en organisasjon i vekst, og har et ønske om å bidra til å bygge en felles arbeidsplass sammen med kollegene.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Spanande museumsleiarjobb for Gudbrandsdalmusea as
Gudbrandsdalmusea as
Spanande museumsleiarjobb Museet er organisert etter ein desentralisert modell, og administrasjonen er i dag på Dale-Gudbrands gard. Drifta av museet er basert på ein dyktig stab med eit godt samarbeid med styret, eigarane, kommunane, friviljuge, fylkeskommunen med fleire. Museet har trygg økonomi, og er med i fleire store og spanande utviklingsprosjekt. Vi er organisert i arbeidsgjevarorganisasjonen Virke, og våre tilsette er medlem i KLP. Museet søkjer ein direktør med god leiarevne, relevant erfaring og god høgare administrativ og kulturhistorisk utdanning.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Einingsleiar/rektor Folkestad skule for Folkestad skule
Folkestad skule
Einingsleiar/rektor Folkestad skule Omtale av arbeidsstaden Da vår nåverande leiar går over i ei anna stilling, er det ledig 100 % fast stilling som einingsleiar/rektor på Folkestad skule. Tiltreding så raskt som mogleg. Folkestad skule er ein av tre grunnskular i Bø kommune. Skulen har om lag 135 elevar, og er ein fulldelt 1-7 skule med skulefritidsordning. Skulefritidsordninga har om lag 35 barn, med leiar i delt stilling. Skulen har 2 bygningar- eit administrasjonsbygg og eit skulebygg der småskuletrinnet og mellomtrinnet held til i kvar sin fløy. Skulen fungerar og som grendehus.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 06-12-2018

Vi satser offensivt og søker for INTIN AS
INTIN AS
Vi satser offensivt og søker Kven ser vi etter? Vi ser etter ein leiar med dokumenterte resultat som har ei evne til å inspirere og bygge kultur internt, og skape tillit eksternt. Du er god på strategisk planlegging, teambygging og gjennomføring. Å skape resultat triggar deg og gjev ekstra motivasjon Du vil jobbe tett med noverande leiar og legge strategiar for vidare satsing Kva vi kan tilby: Jobbe i eit sterkt kompetansemiljø med ny teknologi. Vere med i eit selskap i kraftig vekst med dyktige tilsette. Du får utfordre deg sjølv på å levere resultat som du i neste omgang får ta del i.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 05-12-2018

Prosjektleder for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Prosjektleder Vi søker etter prosjektleder som vil jobbe med nybygg og rehablitering i Vestfold, Buskerud og Akershus. Som prosjektleder vil du ha planleggingsansvar forordre, produksjon, installasjon og ressursbruk. Du harresultatansvar for egneprosjekter i form av risikovurdering og HMS-planer, samt økonomi ansvar for egne prosjekter.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Prosjektleder for Tribe AS
Tribe AS
Prosjektleder Tribe har levert flinke folk til våre kunder siden 2009. Vi ble stolt kåret til Gasellevinner i Rogaland i 2014. Tribe er opptatt av riktig kompetanse, men vel så viktig er det at kandidaten glir inn i miljøet hos kunden. Vårt kundegrunnlag spenner bredt innenfor type bransje og stilling.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Vil du lede en kaffebar? for Stockfleth AS
Stockfleth AS
Vil du lede en kaffebar? Stockfleths er en kjede av kaffebarer som har røtter helt tilbake til 1895 og som har vært med på å prege den nye norske kaffekulturen slik vi kjenner den i dag. Vårt mål er å være verdens beste kaffebryggende kjede. Det er her vår kjernekompetanse ligger, i det å brygge de beste brygg, og det har vi som mål å være best på.Vi er opptatt av høy kvalitet og er gjennomsiktige som organisasjon.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 10-12-2018

Giverkontaktsenteret i UNICEF Norge søker en konsulent som skaper entusiastiske fans av våre givere. for UNICEF Norge
UNICEF Norge
Giverkontaktsenteret i UNICEF Norge søker en konsulent som skaper entusiastiske fans av våre givere. UNICEF er verdens største hjelpeorganisasjon for barn. I over 190 land jobber vi for at barn skal overleve, vokse opp og utvikle sitt fulle potensial -- beskyttet fra vold og overgrep. Vi tror at fremtiden tilhører dem med størst tro på at den kan endres, derfor jobber vi også med å endre strukturen i samfunn hvor barns beste ikke blir ivaretatt. UNICEF Norge jobber nasjonalt for at UNICEFs globale mål skal nås.UNICEF har en unik gjennomslagskraft i vårt arbeid verden over.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Avdelingsleder til Norsk Sprinklerteknikk avd Oslo! for Norsk Sprinklerteknikk AS
Norsk Sprinklerteknikk AS
Avdelingsleder til Norsk Sprinklerteknikk avd Oslo! Norge og Danmark forener sine kunnskaper og har dannet nytt firma i Norge! Dansk Sprinklerteknikk AS og Telerør AS er to solide aktører i vekst og vi har dannet Norsk Sprinklerteknikk AS.Vi skal nå etablere oss i Oslo og vi søker servicetekniker innen sprinklerteknikk som vil være med å bygge opp vår avdeling i Oslo innenfor service og funksjonskontroll av sprinkleranlegg.Vi søker etter deg som har pågangsmot og ett solid nettverk, som ønsker å bygge opp en avdeling i Oslo og som ønsker å utvikle seg i faget.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 26-12-2018

Daglig leder - Møre Maritime AS for Møre Maritime AS
Møre Maritime AS
Daglig leder - Møre Maritime AS Møre Maritime er et uavhengig skipsteknisk design- og konsulentselskap med hovedfokus på fartøy til havbruksnæringen. Selskapet har utviklet en portefølje med moderne design innen servicefartøy, slaktebåt og brønnbåt. Møre Maritime er del av en internasjonalt annerkjent maritim klynge og har 14 medarbeidere med erfaring, kreativitet og kompetanse.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018