Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Head of Customer Relations for ledende og hardtsatsende techselskap. for
Head of Customer Relations for ledende og hardtsatsende techselskap. Så langt i 2019 ligger Simp I rute med dobling av omsetning fra 2018. Gode resultater, kombinert med nytt styre og en rekke nye ansatte gjør at selskapet nå entrer nye land som Tyskland, Frankrike, Danmark og Portugal.I forbindelse med denne veksten er det et behov for å styrke teamet ytterligere.Hva leter vi etter: For SIMP søker vi nå en Head of Customer relations, som skal hjelpe våre kunder å få mest mulig verdi ut av sitt samarbeid med SIMP.Vi ser etter en initiativrik og drivende person for denne rollen.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 26-09-2019

We are looking for Remote Operation Data Analysts for Schlumberger Norge AS
Schlumberger Norge AS
We are looking for Remote Operation Data Analysts Job Summary: The Remote Operation Data Analyst is in charge and is accountable for, monitoring the well. He/she maintains the well data integrity and reliability, designs and processes detailed daily and End of Well Reports based on the data gathered during well operations. In addition, the Remote Operation Data Analyst is expected to assist Remote Operations in the Onshore Operating Center as per operational demands.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Har du allsidighet og en helhetsforståelse av IT-miljøer ? for Manpower AS
Manpower AS
Har du allsidighet og en helhetsforståelse av IT-miljøer ? For kunde søker vi etter medarbeider til 1.linje IT-support/ helpdesk for sluttbruke, som besvarer og løser henvendelser på telefon Arbeidsoppgaver Besvare heldpdesksaker innen brukeradministrasjon og yte en høy grad av løsningsservice ved første henvendelseRegistrere, kategorisere, videresende sakerFølge opp saker internt og eksterntFeilsøking og problemløsning på print, klient, Windoms plattform, O365Hjelpe på mobile plattformerGenerell brukersøtte på konsernets interne IT-systemerKvalifikasjoner Må ha relevant erfaring innen IKT fag
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019

Sommerjobb som utvikler i 2020 for ITERA NORGE AS
ITERA NORGE AS
Sommerjobb som utvikler i 2020 Test ut livet som konsulent i et av Norges mest innovative selskaperVi inviterer dyktige og engasjerte studenter til å jobbe hos oss sommeren 2020. Sammen med et tverrfaglig team av utviklere, UX designere, forretningsrådgivere og testere vil du få muligheten til å jobbe på reelle prosjekter hos våre kunder. Ved bruk av Lean Startup-metodikken og ulik teknologi vil du være med på å utvikle spennende og innovative løsninger!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Vil du jobbe med IT-drift og være med å gjøre en forskjell? for Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp
Vil du jobbe med IT-drift og være med å gjøre en forskjell? Norsk Folkehjelp skal nå ansette en ny IT-konsulent til et team på 6 stk, som selv drifter og forvalter IT-miljøet. IT er kritisk i våre operasjoner hvor tilgangen til applikasjoner og nettverk må være sikker og rask. I vårt internasjonale arbeid er vi avhengig av gode rapporteringsmuligheter og innhenting av data fra felt. Du vil være ansvarlig for intern server- og nettverksinfrastruktur. Vi er i en fase hvor vi skal oppgradere vår serverinfrastruktur som er basert på Microsoft Hyper-v og Storage Spaces Direct.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Software Developer for Hytech Personell AS
Hytech Personell AS
Software Developer For vår internasjonale spennende kunde søker vi etter en erfaren software developer.Vår kunde leverer ledende og kreative programvareløsninger for integrert instrumentering, boreoptimalisering og informasjonstjenester til boreindustrien. Vi tenner lysene nede i hullet.Vi øker hastigheten, sikkerheten og kvaliteten på brønnkonstruksjonen.Vi øker ytelsen til konstruksjonen ved å optimalisere automatisering av boreprosessen ved å bruke en kombinasjon av sensorer i borehullet, kablet borerør og programvare.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Postdoktor datateknologi knyttet til forskningsprosjektet BBChain for Universitetet i Stavanger
Universitetet i Stavanger
Postdoktor datateknologi knyttet til forskningsprosjektet BBChain Jobbnorge ID: 173879 Om stillingenUniversitetet i Stavanger har ledig toårig åremålsstilling som postdoktor i datateknologi ved Institutt for data- og elektroteknologi. Stillingen er ledig med tiltredelse så snart som mulig. Formålet med stillingen er å styrke forskningen samt gi forskere med doktorgrad innenfor det aktuelle fagområdet anledning til videre kvalifisering med sikte på faglig toppstilling. Fagområdet for stillingen er datateknologi innenfor temaet blokkjede, biometri og smarte kontrakter.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 29-09-2019

Full Stack Web Developer for TELENOR DIGITAL AS
TELENOR DIGITAL AS
Full Stack Web Developer Telenor Digital is creating the core identity platform for Telenor world-wide, and we are expanding our development team in Trondheim. We need a clever and enthusiastic developer to help us continue delivering a world class product to our 170 million customers in Europe and Asia. We will put emphasis on your experience, willingness, and ability to learn.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Gyldendal trenger flere digitale designere - er du én av dem? for Gyldendal Norsk Forlag as
Gyldendal Norsk Forlag as
Gyldendal trenger flere digitale designere - er du én av dem? Forlagsbransjen er inne i en spennende tid, og i Gyldendal har vi kommet langt på det digitale området. Vi har alltid brukerne våre i fokus når vi jobber, og ser etter deg som evner å omforme forståelse av brukerbehov til konkrete løsninger, som motiveres av å løse problemer for andre mennesker og som ikke er redd for å ta ordet eller tenke annerledes. Gyldendal Digital er en utviklingsavdeling med ca. 30 ansatte som jobber med design og utvikling av digitale produkter. Hos oss vil du bli en del av et designteam i vekst.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

IT konsulent/ digitaliseringsrådgiver for Fredrikstad kommune
Fredrikstad kommune
IT konsulent/ digitaliseringsrådgiver Det søkes etter en IT-konsulent/rådgiver, med hovedarbeidssted ved vår Digitaliseringsavdeling i Fredrikstad. Avdelingen utgjør i dag 40 personer. Kommunen har eget driftssenter med hyperkonvergert infrastruktur. Til den sentrale utviklingsgruppen søkes: IT Konsulent / digitaliseringsrådgiver 100% stilling innen utvikling av kommunens IT-arkitektur, med hovedvekt på kommunens digitale innbyggertjenster (Web 3.0). Stillingen er fast. Team IT-utvikling, som denne stillingen er en del av, er en stab med rådgivende arkitekter innen alle it-arkitekturområder.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 11-09-2019