Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Fullstack .Net utviklere for TALENTCO AS
TALENTCO AS
Fullstack .Net utviklere ArbeidsoppgaverUtvikling av funksjonalitet for et nytt overvåknings- og konfigurasjonssystem.Krav til erfaring/kvalifikasjoner/kompetanseSikkerhetsklarert/må kunne sikkerhetsklareres Frontend teknologi:Visual Studio Code eller lignendeJavaScript (ES6+)HTML5, CSS3, BootstrapReact, Reduxnode.js, Babel, Webpack, ESlintGraphQLMocha/ChaiBackend/Microsoft-teknologi:Visual Studio 2015C# 6Microsoft .NET 4.6 +OWIN / ASP.NET Web API (+ OData)SQL ServerNServiceBusxUnit.NET, Autofac, SerilogSe annonsePAM Stillingsnummer: 0219-2019-03-448 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overfø
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 21-03-2019

Vi søker Salesforce utvikler/konsulent for Knowit Experience Oslo AS
Knowit Experience Oslo AS
Vi søker Salesforce utvikler/konsulent Trigges du av å hjelpe selskaper med digitale kundeopplevelsene og kundeutvikling? Eller du kanskje er enig med oss i at intelligent bruk av kundedata er en forutsetning for de beste kundeopplevelsene? Da trenger vi deg med på laget. Knowit Experience opplever stadig større etterspørsel fra kunder som vil jobbe smartere og mer helhetlig med sine eksisterende kunder. Utviklingen i brukeradferd, kommunikasjonsformer og systemstøtte muliggjør nye måter å jobbe på og stiller nye krav til kompetanse og organisering hos våre kunder.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

BI Forvaltning for TALENTCO AS
TALENTCO AS
BI Forvaltning ArbeidsoppgaverVi søker etter en ressurs til forvaltning av kundens løsning innen business intelligence.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 22-03-2019

Spennende mulighet for nyutdannet eller junior for Human-Etisk Forbund
Human-Etisk Forbund
Spennende mulighet for nyutdannet eller junior Odin Systemer er en teknologibedrift som leder digitaliseringen av den norske frisør- og velværebransjen. Våre produkter og tjenester markedsføres gjennom merkevaren Fixit. Vi lager smarte digitale løsninger som sørger for at salonger, produktleverandører og forbrukere finner hverandre og skaper god business. I våre lokaler på Nordnes i Bergen er vi 40 entusiaster som jobber i et ungt og innovativt miljø for å lage fantastiske løsninger for en spennende bransje Fixit ser hele tiden nye muligheter og har mange planer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Nyutdannet innen IT? Er du ledig innen kort tid, og ønsker en karriere på Norges beste arbeidsplass? for HODEJAKT1 AS
HODEJAKT1 AS
Nyutdannet innen IT? Er du ledig innen kort tid, og ønsker en karriere på Norges beste arbeidsplass? Vi ser etter deg som ønsker faglig og personlig utvikling og som er en lagspiller. Har du en Bachelor/Master eller et fagbrev innenfor IT. Ser du muligheter fremfor problemer, og motiveres av utfordringer? Da er det deg vi søker!
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019

Leder for Team digital synlighet for KREATIF AS
KREATIF AS
Leder for Team digital synlighet Vi søker en person som skal ha ansvar for å bygge et team for å hjelpe våre kunder med digitaliseringsreisen. Teamet skal hjelpe våre kunder med profil og kommunikasjon mot sitt marked. Vi er en entusiastisk, kreativ og dedikert gjeng med et sterkt engasjement for å utvikle og løfte våre kunder til å bli suksessrike på sine områder. Stillingen er svært sentral både for å sikre Krèatifs og kundenes videre vekst og suksess. Rollen innebærer at du har ansvar for egne og teamets budsjetter, og bygger en organisasjon.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Er du en smart jævel? for SIMI CONSULTING AS
SIMI CONSULTING AS
Er du en smart jævel? SuperOffice er en ledende aktør innen det europeiske CRM markedet. Vi er sta, og nekter å gi fra oss tronen. Vi jobber hardt for å holde oss oppdatert på nye trender innen teknologi og CRM, og tror at dette er årsaken til vår suksess gjennom flere teknologiske skifter. Vår software er moderne, mobilvennlig og skybasert, men vi leter stadig etter nye smarte måter å utvikle den på. Ønsker du å bli en del av vårt team? Har du en lidenskap for skyteknologi?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Vil du være med å utvikle brukerstøtte i Felleskjøpet Agri SA? for Felleskjøpet
Felleskjøpet
Vil du være med å utvikle brukerstøtte i Felleskjøpet Agri SA? Digital utvikling er et satsningsområde for Felleskjøpet og dette vil føre til mange spennende og varierte oppgaver innenfor både tradisjonelle og nyere teknologier. Felleskjøpet jobber blant annet med AI, machine learning, IoT, RPA, digital transformasjon og har kommet langt i bruken av skytjenester. Ditt arbeidssted vil være i Felleskjøpets nye lokaler i Lillestrøm sentrum, nær togstasjonen. Vi tilbyr deg konkurransedyktige betingelser.Brukerstøtte er IT rådgivere og support for Felleskjøpets ansatte.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 22-04-2019

Postdoctoral Researcher in Quantitative Sustainability Modelling (IV-128/19) for NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Postdoctoral Researcher in Quantitative Sustainability Modelling (IV-128/19) Jobbnorge ID: 167095This is NTNUAt NTNU, creating knowledge for a better world is the vision that unites our 7 000 employees and 40 000 students.We are looking for dedicated employees to join us.   Video: https://www.youtube.com/watch?v=cIgKd1SwGLIAbout the positionThe Industrial Ecology Program (IndEcol), Department of Energy and Process Engineering at the Norwegian University of Science and Technology (NTNU) is seeking a post-doctoral researcher with competence in quantitative sustainability modelling.The Industrial
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Kundeveileder / Support for RIGHT SKILLS AS
RIGHT SKILLS AS
Kundeveileder / Support For vår kunde søker vi etter en kundeveileder / support, 1. linje - oppstart snarest, varighet 3 måneder med muligheter videre. Arbeidstid 10.00 - 18.00. Arbeidsoppgaver: Registrere og følge opp henvendelser fra kunderSuppleringssalg linje supportChatKundehenvendelser pr.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 20-03-2019