Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Agile Coach for TELIA NORGE AS
TELIA NORGE AS
Agile Coach Agile Coach, Telia Norway IT My name is Lande Castberg, and I am Head of Way of Working in Telia Norway. In IT we are over 250 colleagues; employees and consultants, who work in close collaboration with our business colleagues and other parts of IT in Telia Company. If you share our passion for technology and continuous improvement in our ways of working, you might be the Agile Coach I am looking for. Your next challenge? We are in a fast-paced industry and our customers have high expectations of us.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Er du vår nye IT support tekniker? for MANPOWERGROUP AS
MANPOWERGROUP AS
Er du vår nye IT support tekniker? Vi tilbyr nå et fulltidsengasjement hos vår kunde med oppstart snarest. Arbeidsplassen er spennende og dynamisk,og rollen innebærer varierte supportrelaterte arbeidsoppgaver på flere lokasjoner i Oslo sentrum. Videre er det konkurransedyktig lønn og betingelser og du vil få personlig oppfølging av en egen konsulent i Manpower. I tillegg vil du få ansattfordeler (blant annet tilgang til vår utviklingsportal; PowerYou). Vår kunde ser etter en erfaren Onsitesupport-medarbeider som vil være med på å styrke deres avdeling.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

Sikkerhetsrådgiver (KDA:18/19) for Kongsberg Defence & Aerospace AS
Kongsberg Defence & Aerospace AS
Sikkerhetsrådgiver (KDA:18/19) Org.nr.:943 753 709 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : KONGSBERG Gruppen jobber med bærekraftige løsninger og teknologier for fremtiden i et inspirerende og trygt arbeidsmiljø. Vi er stolte over å ha et arbeidsmiljø som scorer høyt sammenlignet med noen av de beste teknologiselskapene i verden. Vi er 11.000 ansatte i mer enn 40 land fordelt på 120 lokasjoner, og håper du vil bli en av oss slik at vi kan fortsette å levere produkter i verdensklasse.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

MuseumsIT søker dyktig IT-Konsulent til vår Helpdesk for MUSEUMSIT AS
MUSEUMSIT AS
MuseumsIT søker dyktig IT-Konsulent til vår Helpdesk MuseumsIT er IT-avdelingen til over 1000 brukere på museer over hele landet. Vår Helpdesk løser første- og andrelinjesaker fra våre kunder og vi søker deg som har et genuint ønske om å bidra til å levere den beste IT-supporten til våre brukere. Du har erfaring fra IT-support og ønsker nye utfordringer i et selskap som er totalleverandør av IT-drift for museer. Vi er en kunnskapsbedrift og har tung kompetanse innen drift. Du er topp motivert, strukturert og selvstendig.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Vi søker en IT-student som ønsker å jobbe i ferier og på tilkalling! for HODEJAKT1 AS
HODEJAKT1 AS
Vi søker en IT-student som ønsker å jobbe i ferier og på tilkalling! For en av våre kunder, som er et ledende internasjonalt IT-konsulentselskap, søker vi en ringevikar for et on-site IT-support oppdrag. Du må kunne jobbe noe på dagtid for å vikariere ved sykdom og planlagte ferier. I tillegg vil opplæringen foregå på dagtid. Vi søker deg som studerer f.eks. datateknologi, informatikk, dataingeniør eller annen relevant IT-utdannelse. Helst studerer du på 1. eller 2. året. Stillingen er spennende og variert med henvendelser innen Windows klient, server, mobilklient, videokonferanse etc.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Delivery Lead/Delivery Manager for ARUNDO ANALYTICS AS
ARUNDO ANALYTICS AS
Delivery Lead/Delivery Manager Job DescriptionWe have openings for Delivery Lead and Delivery Manager. A Delivery Lead is responsible for one delivery at the time and leading one team at the time. While a Delivery Manager usually has more experience and is able to lead more deliveries and teams simultaneously. Our Delivery Managers (DMs) are responsible for delivery of Arundo software and data science solutions to customers.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Er du den som folk kontakter når de trenger hjelp med IT og digitale systemer fordi de vet at du fixer det? for JOBCONNECT AS
JOBCONNECT AS
Er du den som folk kontakter når de trenger hjelp med IT og digitale systemer fordi de vet at du fixer det? Perfekt! Vi er nemlig på jakt etter deg som er over gjennomsnittet interessert i IT, AV og lyd og bilde for Onsite AV vakt hos en av Ateas viktigste kunde. Er du en som gjerne bruker helgen på en miks av sosiale happenings og gaming på ? Er du i tillegg kjent med noen av disse begrepene: IP, DNS, DHCP, Gateway, Brannmur, Nettverk, Styresystemer, videokonferanse, Digital Signage, signaldistribusjon, lyd og bilde-løsninger? Da bør du lese videre!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

IKT konsulent systemdrift for Gol kommune
Gol kommune
IKT konsulent systemdrift Kommunane i Hallingdal samarbeider om IKT-løysingar, tufta på felles innkjøp og drift av datasenter, programvare, maskinvare, interkommunalt nettverk (WAN) og telefoni-/kommunikasjonssystem. Løysingane vert drifta av IKT Hallingdal, som har utvikla seg frå eit samarbeid mellom dei IKT-tilsette i dei seks kommunane i Hallingdal, til ein interkommunal fagteneste med 16 tilsette samt lærlingar. IKT Hallingdal driftar IKT-løysingar for 5 000 tilsette og elevar. Det vert levert tenester til kommunale og interkommunale verksemder og over 20 skuler i regionen.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Erfaring med .NET og interesse for strukturert og ren kode? for PROVENTUS AS
PROVENTUS AS
Erfaring med .NET og interesse for strukturert og ren kode? Vi ønsker å skape en arbeidshverdag hvor folkene våre trives og kundene våre trives med folkene våre. Vil du være konsulent og ha en sentral rolle i utviklingen av forretningskritiske løsninger? Proventus ønsker seg flere backendutviklere for å kunne styrke vår kompetanse. Som en del av konsulentteamet ute hos kunde vil du få både ansvar og frihet til å utforme, kode og rådgi våre kunder rundt større satsinger. Vi tar på oss større og mindre oppdrag hos bedrifter og organisasjoner i alle sektorer.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Business Fiber Analyst for Telenor
Telenor
Business Fiber Analyst Business Fiber Analyst Har du interesse for teknologi, gode analytiske ferdigheter og forretningsforståelse? Telenor Norge ser etter en person til en nyopprettet stilling som Fiber Analyst i temaet Strategy & Investment Management. Teamet er ansvarlig for at Telenor Norge har en tydelig utbyggingsstrategi til infrastrukturutbygging på tvers av B2C og B2B, optimaliserer utnyttelse av midler til investeringer og effektiviserer fiberutbygging i Norge.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019