Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
UTVIKLER ML/.NET Digital transformasjon for Arbeidstilsynet Midt-Norge
Arbeidstilsynet Midt-Norge
UTVIKLER ML/.NET Digital transformasjon StillingsbeskrivelseArbeidstilsynet har ambisjoner om å være blant de beste offentlige aktører i Norge på digitale løsninger og gjennomfører en fornyelse av store deler av systemporteføljen.Målet er digital saksbehandling i alle ledd, automatisere deler av saksbehandlingsprosessene og å utvikle selvbetjeningsløsninger for våre brukere.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

VIRKSOMHETSARKITEKT Digital transformasjon for Direktoratet for arbeidstilsynet
Direktoratet for arbeidstilsynet
VIRKSOMHETSARKITEKT Digital transformasjon StillingsbeskrivelseArbeidstilsynet har ambisjoner om å være blant de beste offentlige aktører i Norge på digitale løsninger og gjennomfører en fornyelse av store deler av systemporteføljen. Målet er digital saksbehandling i alle ledd, automatisere deler av saksbehandlingsprosessene og å utvikle selvbetjeningsløsninger for våre brukere.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Vizir søker etter kandidater med Prosesskompetanse - digitalisering for VIZIR AS
VIZIR AS
Vizir søker etter kandidater med Prosesskompetanse - digitalisering På vegne av svært attraktive kunder er på jakt etter dyktige konsulenter med noen års erfaring som problemløser ved bruk av IT-Digitalisering-workflow, endring og effektivisering av prosesser. Vår samarbeidspartner er en meget attraktiv arbeidsgiver for ambisiøse personer som motiveres av å jobbe i et kompetent tverrfaglig miljø med gode muligheter for faglig utvikling og vekst.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Vizir søker: Konsulent ERP - Unit4 BW/Agresso for VIZIR AS
VIZIR AS
Vizir søker: Konsulent ERP - Unit4 BW/Agresso Vizir søker på vegne av en spennende og seriøs kunde, konsulent med erfaring fra "ERP verden". Kunden har et mangfoldig og spennende IT-miljø som tilbyr gode utviklingsmuligheter samt et stimulerende og kompetent arbeidsmiljø. Sentrale arbeidsoppgaver vil være problemløsning, utvikling, integrering og videreutvikle kundenes forretningssystemer. Som konsulent vil du få spennende oppdrag hos ledende virksomheter innenfor offentlig og privat sektor.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Vizir søker: IT konsulenter ¿ Digitalisering og IT ¿ Frontend, backend og .net for VIZIR AS
VIZIR AS
Vizir søker: IT konsulenter ¿ Digitalisering og IT ¿ Frontend, backend og .net På vegne av spennende kunde søker Vizir kandidater med bakgrunn innen .net, frontend og backend-utvikling. Vår samarbeidspartner er et attraktivt og innovativt selskap som tilbyr både faglig kompetanseutvikling, spennende oppdrag og et ungt og engasjerende arbeidsmiljø.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Vi søker entusiast for INTIN AS
INTIN AS
Vi søker entusiast Kven ser vi etter? Du er ein med kunnskap om ny smarthusteknologi, brukar-grensesnitt, API, IT og automasjon. Du har god relasjon med kundar og kollegaer. Du vil prosjektere løysingar for våre bedriftskundar og følge opp leveransar. Samankobling av system, kvalitetstesting av nye produkt og 2. linje support. Som del av det tekniske teamet tek du avgjerder på produktutvalg og er med å utvikle INTIN sine konsept vidare. Du må gjerne ha developer konto hos Google, Amazon eller andre og ha aktivt medlemskap på eit eller fleire smarthusforum.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 05-12-2018

Jobb med mening ! for THEONE1 KJETIL BRUBAKKEN
THEONE1 KJETIL BRUBAKKEN
Jobb med mening ! theONE er nytt, men vi som er i selskapet har utviklet dette over en årrekke pga vi har sett at det er stort behov for den type arbeid, vi Jobber med kommuner,stortinget, næringslivet, privatpersoner. Dette vil være en utfordrende og meningsfull jobb for den rette. Du kan gjøre en forskjell Stillingsnummer: 0806-2018-11-98 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 04-12-2018

Algorithm Developer/Scientific Programmer for Rystad Energy
Rystad Energy
Algorithm Developer/Scientific Programmer About Rystad Energy Rystad Energy is a leading energy research and consulting firm headquartered in Oslo, Norway with offices across the world. The company was founded in 2004 to provide strategic consulting services and has evolved into one of the leading research organization with a series of databases and reports covering the global energy industry and other parts of the energy space.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

Software Engineering Positions in CAD-PLM-PLCS for Jotne EPM Technology
Jotne EPM Technology
Software Engineering Positions in CAD-PLM-PLCS Jotne EPM Technology AS is an IT company in Oslo of high end software engineers. Our domain verticals are Aeronautics, Space, Defense and the Building sector. We see an increase for our business and need you on our team. We have several upcoming projects within the PLM, PLCS, ISO standard data exchange and sharing market, and need new colleagues to help us solve these interesting projects.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Er du Norges råeste rådgiver på Office 365? for Capgemini
Capgemini
Er du Norges råeste rådgiver på Office 365? Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018