Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Autorisert rekneskapsførar for ÅKRE REKNESKAP AS
ÅKRE REKNESKAP AS
Autorisert rekneskapsførar Autorisert rekneksapsførar ønskjast snarast til vår avdeling i Fremmerholen (treningssenter-bygget). Arbeidet går ut på bilagsføring, lønn, faktura, årsavslutning for aksjeselskap.For nærare info, kontakt dagleg leiar Magne Åkre - e-post: magne@aakrerekneskap.noÅkre Rekneskap AS, Tlf. 70 15 14 10 - 918 43 419. Se annonsePAM Stillingsnummer: 1504-2019-03-159 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Polaris Media
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Forretningsutviklere FINN "Nye markedsplasser" for Finn No AS
Finn No AS
Forretningsutviklere FINN "Nye markedsplasser" Vi ønsker stadig å utvikle oss og skape nye og innovative opplevelser for våre kunder og brukere. Derfor er vi alltid på søken etter områder hvor vi kan etablere eller videreutvikle nye markedsplasser. For å styrke dette arbeidet, har vi under etablering et team som skal identifisere og utvikle nye løsninger i samarbeid med FINN og øvrige enheter i Schibsted. Om stillingen Til to nye spennende og sentrale stillinger i FINN.no, søker vi visjonære og kreative Forretningsutviklere som er nysgjerrig av natur.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Økonom (førstekonsulent/rådgiver) for Finansdepartementet
Finansdepartementet
Økonom (førstekonsulent/rådgiver) Jobbnorge ID: 167247Om stillingenDen som ansettes vil arbeide særlig med oppfølging, resultatrapportering og evaluering av forvaltningen av SPU og SPN, men må også påregne å få oppgaver knyttet til investeringsstrategi og ansvarlig forvaltning.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Vil du jobbe med merkevaren Norge som graduate i Innovasjon Norge? for Innovasjon Norge
Innovasjon Norge
Vil du jobbe med merkevaren Norge som graduate i Innovasjon Norge? Innovasjon Norge lanserer for første gang et graduateprogram. Programmet passer til deg som er i ferd med å avslutte studiene, eller som er i starten av din arbeidskarriere. Så ønsker du å være med å skape fremtidens arbeidsplasser? Ønsker du å bidra til nyskaping i næringslivet? Da bør du søke på Innovasjon Norges graduateprogram.     Gjennom Innovasjon Norges graduateprogram får nyutdannede et 12 måneders jobbengasjement på et av våre kontorer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 21-04-2019

Konsulent økonomi og IKT-administrasjon - Lilleborg Helsehus for Oslo kommune, Sykehjemsetaten
Oslo kommune, Sykehjemsetaten
Konsulent økonomi og IKT-administrasjon - Lilleborg Helsehus Lilleborg helsehus er et av fire helsehus i Oslo . Hos oss vil du få være med på å bygge opp et av Oslos fremtidige tjenestetilbud. Vi har 123 plasser fordelt på 5 avdelinger. Pasientene hos oss kommer hovedsakelig rett fra sykehusopphold for videre vurdering, utredning og/eller rehabilitering, med sikte på å komme hjem. Det er en sammensatt pasientgruppe mtp både alder, diagnoser og problemstillinger.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Vil du jobbe med analysearbeid som graduate i Innovasjon Norge? for Innovasjon Norge
Innovasjon Norge
Vil du jobbe med analysearbeid som graduate i Innovasjon Norge? Innovasjon Norge lanserer for første gang et graduateprogram. Programmet passer til deg som er i ferd med å avslutte studiene, eller som er i starten av din arbeidskarriere. Så ønsker du å være med å skape fremtidens arbeidsplasser? Ønsker du å bidra til nyskaping i næringslivet? Da bør du søke på Innovasjon Norges graduateprogram.   Gjennom Innovasjon Norges graduateprogram får nyutdannede et 12 måneders jobbengasjement på et av våre kontorer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 21-04-2019

Variert og allsidig stilling innen regnskap, økonomi og administrasjon av flere selskaper for NOR SELECTION AS
NOR SELECTION AS
Variert og allsidig stilling innen regnskap, økonomi og administrasjon av flere selskaper For kunde søker vi regnskap og administrativ leder, som ønsker en variert arbeidsdag innen regnskap, økonomi og administrasjon av flere selskaper.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Har du en etterforsker i magen og er interessert i regelverket rundt Hvitvaskingsloven? for Manpower AS
Manpower AS
Har du en etterforsker i magen og er interessert i regelverket rundt Hvitvaskingsloven? For en av våre samarbeidspartnere innen bank / finans søker vi etter medarbeider til følgende: Arbeidsoppgave: Innhenting og registrering av kundeinformasjon i henhold til krav i hvitvaskingsloven.Forstå selskapsstrukturer og evner å kunne stille spørsmål og validere den informasjonen du mottar fra kunde.For å sikre kvalitet i arbeidet og god kundeopplevelse vil arbeidet kreve grunnleggende økonomisk og organisatorisk forståelse.Informasjonen skal registreres i bankens kundesystemer.Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Er du glad i utfordringer og liker å jobbe med tall? for PRIVAT OMSORG NORD AS
PRIVAT OMSORG NORD AS
Er du glad i utfordringer og liker å jobbe med tall? TB Regnskap AS søker en dyktig og engasjert Regnskapskonsulent i 100 % stilling. Ønskede kvalifikasjoner Høyere økonomisk utdannelse med fordypning innen regnskap og skatterettIT-kompetanseForretningsforståelseGod norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevneVår neste medarbeider er engasjert, har god tallforståelse og forretningssans. Vedkommende må være faglig dyktig og nøyaktig i arbeidet, og like å jobbe med fremtidsrettet teknologi. Personen må være løsningsorientert, initiativrik og handlekraftig.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019

Nofas søker Fintech-rådgiver for NOFAS AS
NOFAS AS
Nofas søker Fintech-rådgiver Fintech opplever kraftig vekst på verdensbasis, inkludert Norge. Små og offensive start-ups jobber målrettet for å digitalisere bank- og finansbransjen, med ambisjon om at deres innovasjon skal bidra til å gjøre tjenestetilbudet mer effektiv og kundeorientert. Eksempler på Fintech-satsingsområder inkluderer alt fra kunstig intelligens, maskinlæring og big data, til blockchain, VR, kryptovaluta og robotisering.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 15-04-2019