Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Prosjektcontroller for OSLO UNIVERSITETSSYKEHUS HF ULLEVÅL
OSLO UNIVERSITETSSYKEHUS HF ULLEVÅL
Prosjektcontroller Org. nr: - Stillingsident: 4098828294 Presentasjon av stillingen: Vi søker etter prosjektcontroller til prosjektenheten. Prosjektenheten er ansvarlig for gjennomføring av små og store byggeprosjekter, fra planlegging til gjennomføring og overlevering, i hele sykehusets bygningsmasse på ca 1.000.000 m2. Prosjektene varierer fra 0,1 til ca 150 mnok og er alt fra enkle enfaglige til komplekse flerfaglige oppdrag i sykehus i full drift. Vi har ca 20-30 faste og innleide prosjektledere som arbeider med prosjekter på alle sykehusets lokasjoner.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 18-08-2019

Vikariat som politirevisor ved avsnitt for økonomi- og miljøkriminalitet for Hedmark Politidistrikt
Hedmark Politidistrikt
Vikariat som politirevisor ved avsnitt for økonomi- og miljøkriminalitet Org. nr: - Stillingsident: 4097452553 Presentasjon av stillingen: I Innlandet politidistrikt er det for tiden ledig vikariat som politirevisor. Stillingen er stedsplassert ved Felles enhet for etterretning og etterforskning, seksjon etterforskning, avsnitt for økonomi- og miljøkriminalitet.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Førstekonsulent/seniorkonsulent for NTNU - Fakultet for ingeniørvitenskap
NTNU - Fakultet for ingeniørvitenskap
Førstekonsulent/seniorkonsulent Jobbnorge ID: 172209This is NTNUPå NTNU jobber 7 000 ansatte og 40 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden. NTNU søker engasjerte medarbeidere.Video: https://www.youtube.com/watch?v=cIgKd1SwGLIOm stillingenVed Institutt for elektroniske systemer er det ledig fast stilling som førstekonsulent/seniorkonsulent med hovedarbeidsområde økonomi.Arbeidssted vil være ved instituttadministrasjonen i Trondheim.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-08-2019

Rådgiver / seniorrådgiver lønn og regnskap for Veterinærinstituttet
Veterinærinstituttet
Rådgiver / seniorrådgiver lønn og regnskap Ved Veterinærinstituttet i Oslo, Seksjon for økonomi er det ledig fast stilling som rådgiver / seniorrådgiver lønn og regnskap.Veterinærinstituttets søker en dyktig medarbeider i 100 % stilling. Vi søker en person med god lønnsfaglig kompetanse, erfaring fra lønnsarbeid og som har god regnskapsforståelse. Veterinærinstituttet bruker SAP HR system og UBW regnskapssystem.Stillingen vil være organisert under seksjon økonomi i avdeling for virksomhetsstyring.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Vi søker regnskapsmedarbeider til regnskapskontor i Asker for SOURCENET AS
SOURCENET AS
Vi søker regnskapsmedarbeider til regnskapskontor i Asker ArbeidsoppgaverRegnskapsførsel på vegne av oppdragsgiver sine kunder. Kompleksitet i oppgavene vil blitilpasset den aktuelle medarbeiderens bakgrunn og kompetansenivå. Regnskapsførsel A-Å, menopplæring vil bli gitt.Ønskede kvalifikasjonerErfaring med regnskap minimum 1 årErfaring med Visma Business og/eller tripletexErfaring med regnskap fra byrå er en fordel, men ikke et kravUtdanning innen økonomi og regnskap, min 3 år.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Nyutdannet eller har du 1-2 års erfaring med regnskap? for OPUS CONSULTING AS
OPUS CONSULTING AS
Nyutdannet eller har du 1-2 års erfaring med regnskap? Basert på behov fra flere av våre kunder i Oslo, søker OPUS regnskapskonsulenter. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med gode kandidater som har et par års erfaring innen regnskap og god regnskapsforståelse. Vi kan tilby både engasjementer hvor man ønsker rask tiltredelse, samt faste stillinger. Søkere bes registrere seg i vår database med kortfattet søknadsbrev, samt laste opp CV, vitnemål og attester.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Lyst til å bidra i Norges største investeringsprosjekter? for CONCRETO AS
CONCRETO AS
Lyst til å bidra i Norges største investeringsprosjekter? Concreto er et spesialisert konsulentselskap som jobber med kvalitetssikring, utredning og annen rådgivning i forbindelse med store investeringsprosjekter. Vi har rammeavtaler med bl.a. Finansdepartementet, Nye Veier, Statsbygg og Oslo kommune, og jobber daglig med å løse utfordringene i landets største prosjekter. Vi gir råd til en lang rekke beslutningstakere om hvordan prosjekter og samfunnsutfordringer best kan løses. Det er vår jobb å bidra til at valg og prioriteringer gjøres på riktig grunnlag.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 10-07-2019

PhD and PostDoctoral positions in Machine Learning and Data Mining for Personalized Cancer Screening for SIMULA METROPOLITAN CENTER FOR
SIMULA METROPOLITAN CENTER FOR
PhD and PostDoctoral positions in Machine Learning and Data Mining for Personalized Cancer Screening We advertise two three-year doctoral positions and one two-year postdoctoral fellow position in machine learning and data mining for personalized cancer screening at SimulaMet and Cancer Registry of Norway, Oslo, Norway. The positions are available as a part of the Norwegian-funded research project DeCipher in collaboration between SimulaMet, Cancer Registry of Norway, Lawrence Livermore National Laboratory (LLNL), and Karolinska University Hospital.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Forretningsorientert Controller søkes til ett av landets største eiendomsselskap for FINANCE PEOPLE AS
FINANCE PEOPLE AS
Forretningsorientert Controller søkes til ett av landets største eiendomsselskap Vår kunde er i kraftig vekst nasjonalt og internasjonalt og har i den forbindelse behov for å styrke sin økonomifunksjon med en trygg og proaktiv Controller til en nyopprettet stilling. Som Controller hos vår kunde vil du jobbe på tvers av de ulike forretningsområdene i konsernet og oppleve stor grad av variasjon i arbeidsoppgavene. Stillingen rapporterer til Økonomidirektør.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Ønsker du å kombinere din interesse for teknologi med business-forståelse? for PRICEWATERHOUSECOOPERS ADVOKATFIR AS
PRICEWATERHOUSECOOPERS ADVOKATFIR AS
Ønsker du å kombinere din interesse for teknologi med business-forståelse? Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk og opplever en betydelig økning i etterspørselen etter våre tjenester. Vi søker derfor etter erfarne kandidater som ønsker å arbeide med rådgivning i skjæringspunktet mellom forretningsforståelse og teknologi, spesielt innen finansiell rapportering, forretningsprosesser og IT-revisjon.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-08-2019