Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Regnskaps- og lønnsmedarbeider for Høgskolen i Molde
Høgskolen i Molde
Regnskaps- og lønnsmedarbeider Jobbnorge ID: 177108 Om stillingen/arbeidsoppgaverØkonomi- og personalkontoret har ansvar for planlegging, forvaltning og utvikling av høgskolens økonomi- og personalressurser. Det ledes av personal- og økonomidirektøren, som er nærmeste overordnede. Vi søker etter en motivert og faglig dyktig medarbeider som kan bidra i utviklingen av tjenestene ved enheten. Høgskolen bruker UBW Økonomisystem (Agresso) og SAP lønns- og personalsystem.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Senior fagspesialist - System og offentlig rapportering for SPAREBANK 1 SR-BANK ASA
SPAREBANK 1 SR-BANK ASA
Senior fagspesialist - System og offentlig rapportering Økonomi- og regnskapsavdelingen har ansvar for all regnskapsutarbeidelse og rapportering for konsernet SpareBank 1 SR-Bank ASA. Avdelingens ansvar er å ivareta all offentlig rapportering, samt presentere korrekte og informative data/analyser slik at lederne og ansatte i konsernet til enhver tid har riktig beslutningsgrunnlag. Avdelingen skal også være en etterspurt partner som aktivt støtter, styrer og utfordrer virksomheten. Avdelingen håndterer et bredt fagområde og medarbeidere tilbys gode utviklingsmuligheter.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Do you want to join us in supporting the green transition in oil and gas? for DNV GL GROUP AS
DNV GL GROUP AS
Do you want to join us in supporting the green transition in oil and gas? Local Unit & Position Description DNV GL is a key player in Norway within environmental and climate risk assessment, oil spill response, environmental monitoring and environmental technology advisory for the oil and gas industry. The Environmental Risk Management section consists of 32 experienced consultants. We deliver innovative solutions to our customers both locally and globally.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Are you looking for an interesting role in an international company? for Höegh LNG AS
Höegh LNG AS
Are you looking for an interesting role in an international company? On behalf of Höegh LNG we are searching for a Manager Group Accounting to be a central part of the team that covers reporting to the New York Stock Exchange (NYSE). We are looking for a candidate that has a professional interest in consolidation and system use. The role will be key in continuously developing and improving systems to make the preparation of data for financial reporting more efficient. You will play an important role in Höeghs growth plan with continuously improving internal processes and the use of systems.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 15-11-2019

Økonomirådgiver - Ref.nr. 19/04904 for NORGES MILJØ- OG BIOVITENSKAPELIGE UNIVERSITET (NMBU)
NORGES MILJØ- OG BIOVITENSKAPELIGE UNIVERSITET (NMBU)
Økonomirådgiver - Ref.nr. 19/04904 Jobbnorge ID: 177072 Om stillingenVed Fakultet for realfag og teknologi, er det ledig fast heltidsstilling som økonomirådgiver (SKO 1434). Vi søker etter deg som trives med daglige faste oppgaver og ønsker en jobb hvor du inngår i et lite, men tett økonomiteam. Her kan du være med å sette ditt preg på hverdagen og bidra til å yte god service til alle våre forskere og studenter. Økonomiteamet er en del av fakultetsadministrasjonen som ledes av administrasjonssjefen.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Til NorgesGruppen søker vi etter en avregningscontroller for NorgesGruppen ASA
NorgesGruppen ASA
Til NorgesGruppen søker vi etter en avregningscontroller Avdeling for avregning har ansvaret for månedlig avregning av rabatter, avgifter og øvrige ytelser mot våre butikker og leverandører. I tillegg sørger avdelingen for fakturering mellom interne selskaper i konsernet. Vi benytter administrative IT-verktøy i arbeidet, både egenutviklede og standardløsninger. Du vil i denne stillingen bli en del av et team på fire personer som vektlegger et godt faglig og sosialt miljø som også fremmer kunnskapsdeling.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Vi søker student som regnskapsmedarbeider på deltid for Academic Work AS
Academic Work AS
Vi søker student som regnskapsmedarbeider på deltid Er du økonomistudent og ivrig etter praktisk erfaring? Motiveres du av ansvar og faglig utvikling? Da må du lese videre! I samarbeid med Pingvin Klima AS søker Academic Work etter en engasjert regnskapsmedarbeider på deltid til deres kontor sentralt på Helsfyr. Pingvin Klima er en kulde- og varmepumpeentreprenør som spesialiserer seg på å levere komfortabelt inneklima til bolig og kontor, samt høykvalitetsmaskiner til proffmarkedet.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Er du en dyktig regnskapsfører og autorisert? for ECOTECH CONSULT AS
ECOTECH CONSULT AS
Er du en dyktig regnskapsfører og autorisert? På vegne av vår kunde som har hatt stabil tilvekst søker vi: Autorisert regnskapsfører som er positiv og nysgjerrig. Vi er ute etter en autorisert regnskapsfører med erfaring og ambisjoner. Arbeidsdagene vil gå med til regnskap fra a-å med egen kundeportefølje. Vi jobber i skybaserte regnskapssystemer.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019

Fakturamedarbeider for HYTECH PERSONNEL DK
HYTECH PERSONNEL DK
Fakturamedarbeider For en av våre kunder innen olje- og gassindustrien i Stavanger søker erfaren fakturamedarbeider .
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Vil du sørge for lønnen vår hver måned? Vi søker en positiv lønnsmedarbeider! for COOP ØST FORVALTNING AS
COOP ØST FORVALTNING AS
Vil du sørge for lønnen vår hver måned? Vi søker en positiv lønnsmedarbeider! Coop Øst SA er Norges største samvirkelag med en budsjettert omsetning på 7.3 milliarder i 2019, ca. 2500 ansatte og 115 butikker i fylkene Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland og Buskerud. Hovedkontoret ligger på Kolbotn i Oppegård kommune, 15 minutter med tog fra Oslo S. Coop har 6 kjedekonsepter; Coop Marked, Coop Prix, Coop Mega, EXTRA, Obs og Obs BYGG. Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som er eid av forbrukerne og baserer sin drift på delingsøkonomi og utbytte til alle medlemmer og deleiere.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019