Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vizir søker: Autorisert regnskapsfører ¿ Oppdragsansvarlig for VIZIR AS
VIZIR AS
Vizir søker: Autorisert regnskapsfører ¿ Oppdragsansvarlig For vår kunde, et fremtidsrettet regnskap, økonomi- og rådgivningsselskap med fokus på effektive og gode IT løsninger, søker vi etter en engasjert og selvgående kandidat med gode kunnskaper innen regnskap, økonomi og som har god forretningforståelse. I tillegg må kandidaten være tillitvekkende og ha operativ erfaring innen regnskap og økonomi.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Blir du motivert av å nå høye mål og bli godt belønnet for det? for TOTAL KONTROLL AS
TOTAL KONTROLL AS
Blir du motivert av å nå høye mål og bli godt belønnet for det? Blir du motivert av å nå høye mål og bli godt belønnet for det?ArbeidsgiverTotal Kontroll ASStillingstittelBedriftsrådgiverStedBergenFristSnarestVarighetFast Blir du motivert av å nå høye mål og bli godt belønnet for det? Som Bedriftsrådgiver i Total Kontroll AS bygger du din egen kundeportefølje som du skal følge opp og videreutvikle. Det betyr alt fra 1. kontakt, rådgiving og mersalg. Du vil ta kontakt med kundene via telefon, delt skjerm eller video konferanse.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 17-12-2018

Business Analyst/økonomimedarbeider for Alcoa Norway ANS, Mosjøen
Alcoa Norway ANS, Mosjøen
Business Analyst/økonomimedarbeider Alcoa Mosjøen er en del av et av verdens største industriselskaper. Bedriften ligger i Mosjøen "byen midt i Norge" og produserer ca 220 000 tonn produkter av primæraluminium.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018

Business Controller TeleComputing Norway AS for TeleComputing Norway AS
TeleComputing Norway AS
Business Controller TeleComputing Norway AS TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er Every challenge needs a partner. , og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 26-11-2018

Vi søker Financial Controller til spennende selskaper i Oslo for OPUS Consulting AS
OPUS Consulting AS
Vi søker Financial Controller til spennende selskaper i Oslo OPUS er et ledende rekrutterings- og konsulentselskap på økonomistillinger for spesialister og ledere. Vi tilbyr våre kunder tjenester innen; management for hire, rekruttering og utleie på alle nivåer innen økonomi, regnskap, finans og ledelse. Våre rådgivere er siviløkonomer med erfaring fra økonomi og rekruttering. Dette gjør at vi bedre kan finne de rette økonomene til våre kunder. OPUS bidrar til karrieremuligheter for våre kandidater og økt verdiskapning for våre kunder.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Senior Consultant Project Management & Control - Sandsli for Experis AS
Experis AS
Senior Consultant Project Management & Control - Sandsli Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 19-11-2018

Finansieringsrådgiver Lån for Innovasjon Norge Rogaland
Innovasjon Norge Rogaland
Finansieringsrådgiver Lån Presentasjon av stillingen : Innovasjon Norge Rogaland søker en finansieringsrådgiver med kompetanse og erfaring primært på lånefinansiering, men også annen type finansiering og oppfølging innenfor vårt arbeidsområde.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Prosjektkontroller for Bane NOR
Bane NOR
Prosjektkontroller Bane NOR er et statlig foretak med ansvar for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen.Bane NORs formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling. Foretaket har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet, trafikkstyring og forvaltning og utvikling av jernbaneeiendom. Bane NOR har det operative koordineringsansvaret for sikkerhetsarbeidet og operativt ansvar for samordning av beredskap og krisehåndtering.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Forretningsutvikling eHelse - Avstandsoppfølging for CheckWare AS
CheckWare AS
Forretningsutvikling eHelse - Avstandsoppfølging CheckWare AS er et norsk ehelseselskap som har levert løsninger for digital pasientmedvirkning siden 2007. Våre kunder inkluderer Helse Vest, Sykehuset i Vestfold, LHL Helse og Surrey and Borders Partnership NHS Foundation Trus. Selskapet har kontorer i Norge, Polen og England. Vi er markedsleder innen vårt segment, og et av de raskest voksende software-selskapene i Norge.Ønsker du å jobbe med forretningsutvikling i et av de mest spennende eHelse-selskapene i Norge?
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 14-12-2018

Økonomikonsulent konsern for Nergård AS
Nergård AS
Økonomikonsulent konsern Nergård er et integrert sjømatkonsern innenfor fangst, foredling og salg. Konsernet har produkter basert på villfanget hvitfisk og pelagisk fisk.Selskapet er lokalisert i Nord-Norge med eget trålrederi og med industrianlegg spredt langs kysten fra Sørøya i Finnmark til Værøy ytterst i Lofoten i Nordland. Konsernet har 394 årsverk og omsatte for 2.7 milliarder i 2017.Vi søker økonomikonsulent til vårt hovedkontor i Tromsø. Stillingen blir en viktig ressurs i økonomiavdelingen og vil rapportere til selskapets konsernregnskapssjef.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018