Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Controller for Midt Energi AS
Midt Energi AS
Controller Midt Energi er i vekst og utvikling, og vi søker nå en offensiv og fremoverlent Controller/Rådgiver innen økonomistyring og digitalisering/transformasjonArbeidsoppgaverØkonomi- og regnskapsoppfølgingFølge opp investeringer, generell kostnadskontroll, analyse og strategiarbeidRapportering og oppfølging på KPI¿erBidra i budsjettarbeid og utarbeide underlag for styrebeslutningerKvalifikasjonerDu har høyere relevant utdannelse, men relevant erfaring veier også tungtErfaring med økonomi- og regnskapsoppfølging i konsernUtvikle/videreutvikle gode rapporteringsløsninger og verktøyGod erfar
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Vi søker etter erfarne og dyktige medarbeidere til offentlig revisjon - Riksrevisjonen for Riksrevisjonen
Riksrevisjonen
Vi søker etter erfarne og dyktige medarbeidere til offentlig revisjon - Riksrevisjonen Vi søker etter erfarne, dyktige, engasjerte og initiativrike seniorrådgivere eller rådgivere til finansiell revisjon. Vi har nå ledige stillinger innenfor revisjon og kontroll av mange departementer og underliggende virksomheter. Avklaring av stillingsnivå vil skje på bakgrunn av formal- og realkompetanse. Hos oss jobber du både individuelt og i arbeidsgrupper, du samarbeider mye både innad i og mellom avdelingene og du kan få arbeidsoppgaver innenfor alle avdelingenes ansvarsområder.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Fast stilling som lønn- og personalmedarbeider for Fylkesmannen i Vestfold og Telemark
Fylkesmannen i Vestfold og Telemark
Fast stilling som lønn- og personalmedarbeider Jobbnorge ID: 163307Kort om stillingenVi ønsker deg som har bred erfaring innen personalområdet. Det betyr at du kan ta avgjørelser på sparket, du kan personalområdets regelverk, du liker å jobbe med ulike mennesker og oppgaver i et høyt tempo. Fylkesmannen har fokus på digitalisering og jobber med å forbedre interne og eksterne prosesser.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

We need a new Underwriting/Claims Assistant to join our team in Oslo for Assuranseforeningen Skuld (Gjensidig)
Assuranseforeningen Skuld (Gjensidig)
We need a new Underwriting/Claims Assistant to join our team in Oslo Skuld Oslo 1 is now seeking a new Underwriting/Claims Assistant to primarily support Underwriters and also assist Claims Handlers in the Business Unit in accordance with Skuld's values, vision and strategy. The position reports to Senior Vice President, Head of Skuld Oslo 1.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 09-02-2019

EY søker reward-konsulenter til vår PAS Reward-avdeling i Oslo for Ernst & Young AS
Ernst & Young AS
EY søker reward-konsulenter til vår PAS Reward-avdeling i Oslo People Advisory Services vokser, og vi søker derfor 1-2 nye konsulenter for snarlig tiltredelse. PAS Reward er en viktig del av PAS hvor vi tilbyr kompensasjonsrelaterte tjenester til norske og nordiske selskaper. Å fastsette rett kompensasjon er viktig for om organisasjoner klarer å tiltrekke, motivere og beholde sine ansatte.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 13-02-2019

Økonomi- og administrasjonsansvarlig for SISA INVEST AS
SISA INVEST AS
Økonomi- og administrasjonsansvarlig Sisa Invest ønsker å utvide staben. Vi søker derfor etter en erfaren økonomi- og administrasjonsansvarlig som vil få ansvaret for regnskapene for våre selskaper, samt administrative kontoroppgaver. Dine arbeidsoppgaver vil bestå i å føre regnskapene for bedriftens selskaper, herunder fakturering, betalinger, lønn, moms og årsregnskap., inn- og utgående post, administrative oppgaver samt på delta i prosjektutvikling. Du må ha høyere utdanning innen regnskap/revisjon, relevant praksis og ha høy regnskapsforståelse.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Har du et våkent øye for detaljer? for Danske Bank
Danske Bank
Har du et våkent øye for detaljer? Har du et våkent øye for detaljer? Trives du med å arbeide med rutineoppgaver som innebærer høy grad av oppfølging, kontroll og kvalitetssikring? Vi søker nå flere nye Advisors til vårt dyktige Business Financing team i Trondheim. Business Financing er en del av Customer Service Delivery Norge, en stor del av banken som sørger for at våre løsninger til enhver tid fungerer optimalt og at vi er effektive, presise og løsningsorienterte i møte med kunden.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Er du vår nye forretningsutvikler? for FRONT INNOVATION AS
FRONT INNOVATION AS
Er du vår nye forretningsutvikler? Vår lidenskap er innovasjon. Innovasjon skaper arbeidsplasser, muligheter og løser utfordringer. Vi er stolte av å kunne bidra sammen med våre kunder, og vårt bidrag er vår ekspertise innen innovasjonsfinansiering. Vårt fokus er rettet mot å se muligheter, ha kunnskap til å utføre og ha tid til å følge opp våre kunder. Vi bistår selskap -- fra mindre teknologiselskap til større børsnoterte konsern -- med å realisere sine FoU- og energiledelsesprosjekter. Vi er i sterk vekst og åpnet i januar 2019 vårt avdelingskontor i Bergen.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Har du erfaring som Ressurs/Personalkoordinator og er ledig for snarlig oppstart? for FINNPERSONAL & REKRUTTERING AS
FINNPERSONAL & REKRUTTERING AS
Har du erfaring som Ressurs/Personalkoordinator og er ledig for snarlig oppstart? Liten overskriftFor kunde søker vi InnledningPå vegne av kunde innen Olje & Gass er vi på jakt etter en Ressurskoordinator for engasjement med snarlig oppstart. Om du har 2+ års erfaring fra tilsvarende stilling, fortrinnsvis i Rigg-selskap, kan du være den vi er på jakt etter. Kandidater evalueres fortløpende, så legg inn søknad eller ta kontakt med Olav Helland på 40 82 52 88 / olav@finnpersonal.no snarest om du mener du er kvalifisert for stillingen.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Are you analytical and seeking a position as Controller? for Centric AS
Centric AS
Are you analytical and seeking a position as Controller? Centric IT Solutions is growing rapidly in the Nordic and we are searching for a newly created postition as business and project controller to our operations in Norway and Sweden.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019