Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Revisorer innen finansiell revisjon for REVISJON MIDT NORGE SA
REVISJON MIDT NORGE SA
Revisorer innen finansiell revisjon Revisjon Midt-Norge SA reviderer kommuneregnskap og andre kommunale regnskap i Trøndelag og Helgeland. Vi utfører også forvaltningsrevisjon og eierskapskontroll. Kommunene er store oppdrag som medfører at revisjon blir allsidig, spennende og utfordrende. Vi er i vekst og våre oppdrag har i dag en omsetning på over 34 mrd kr. Vi jobber i team, og for å sikre en kvalitetsmessig og effektiv revisjon bruker vi DnRs revisjonsverktøy Descartes.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Dyktige regnskapscontrollere søkes! for CENTRIC FINANCE PROFESSIONALS AS
CENTRIC FINANCE PROFESSIONALS AS
Dyktige regnskapscontrollere søkes! Vi er stadig på jakt etter regnskapscontrollere for våre kunder. Som spesialist innen leveranse av økonomi- og regnskapskonsulenter er vi til enhver tid interessert i å komme i kontakt med deg som har bred erfaring innen vårt fagfelt. Vårt kontaktnett spenner fra alt mellom små og store oppdragsgivere, og kan by på spennende muligheter for nettopp deg. Vi håper derfor at du ønsker å bli en del av Centric Finance Professionals!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Senior Analytiker i avdelingen for Risikostyring konsern for GJENSIDIGE EIENDOMSMEGLING AS
GJENSIDIGE EIENDOMSMEGLING AS
Senior Analytiker i avdelingen for Risikostyring konsern Risikostyring - Enterprise Risk Management (ERM) Vil du være med å videreutvikle Gjensidiges risikostyringssystemet? Gjensidige søker Senior Analytiker med kompetanse innen risikostyring. Du vil jobbe i konsernets sentrale enhet for risikostyring med hovedoppgaver innen operasjonell risikostyring knyttet til alle forretningsområder og land innenfor konsernet. Arbeidssted er ved hovedkontoret i Oslo. Enheten er organisert innenfor Chief Risk Officer (CRO) området.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Vi søkjer dyktig og engasjert rådgivar i Ørsta for SPAREBANKEN MØRE
SPAREBANKEN MØRE
Vi søkjer dyktig og engasjert rådgivar i Ørsta Skap gode kundeopplevingar med oss Vårt kontor i Ørsta søkjer etter ein dyktig og engasjert rådgivar som likar å arbeide med menneske. Som Finansiell rådgivar arbeider du for å få fleire kundar til banken og du har ansvaret for å pleie eigne kundar. Vi søker deg som drivast av å arbeide aktivt i marknaden med potensielle kundar og som har evna til å finne løysingar som passar behova til kundane. Finansiell rådgivning til bankens kundar og sal av bankens produkt er ein viktig del av arbeidet. Du får vere med å skape noko for og saman med kundane.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

NRK Internship Høst 2019 - Økonomi, Statistikk, Analyse, Media m.m. for NORSK RIKSKRINGKASTING AS
NORSK RIKSKRINGKASTING AS
NRK Internship Høst 2019 - Økonomi, Statistikk, Analyse, Media m.m. NRK Internship høst 2019NRK lyser ut høsten 2019 internship i to avdelinger: Organisasjonsdivisjonen (Studenter med bakgrunn i Statistikk / Analyse / Tilsvarende)Mediedivisjonen (Studenter med bakgrunn i Økonomi / Media / Analyse / Tilsvarende)------ Om Internship ordningen høst 2019NRK har høsten 2019 et internship-program på deltid for dyktige studenter (ca. 40 %).?Vi ønsker å komme i kontakt med talenter som ønsker å styrke sin kompetanse med relevant arbeidserfaring under studiene eller etter nylig avsluttet studium.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Prosjektcontroller for RAMBØLL NORGE AS
RAMBØLL NORGE AS
Prosjektcontroller ProsjektcontrollerVi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring og forretningsforståelse i en stilling hvor du inngår som en del av prosjektledelsen i store og mellomstore prosjekter og skal sørge for god og effektiv økonomistyring . For denne rollen trenger du høyere økonomisk utdannelse (master/bachelor) og minimum 2-3 års relevant erfaring innenfor controlling og økonomistyring . Er du vår nye Prosjektcontroller? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019

Prosjektcontroller for Reaktorskolen AS
Reaktorskolen AS
Prosjektcontroller For kunde søker vi en erfaren prosjektcontroller. Vi ser etter deg som har jobbet med regnskap og administrativt arbeid, har god systemforståelse og som er godt kjent med regelverk. Det er ønskelig med snarlig oppstart.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Vi søker erfaren kalkulatør for Birkeland Maskinentreprenør AS
Birkeland Maskinentreprenør AS
Vi søker erfaren kalkulatør Vi står foran store og spennende prosjekter og ønsker å styrke vår kalkulasjonsavdeling. Vi søker kalkulatør til spennende oppgaver som vil bidra til utvikling av selskapet videre.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Førstekonsulent / Rådgiver - Programkoordinator (2-årig engasjement) for Helsedirektoratet
Helsedirektoratet
Førstekonsulent / Rådgiver - Programkoordinator (2-årig engasjement) Org. nr: 983544622 Stillingsident: 4115160085 Presentasjon av stillingen: Vil du jobbe i prosjekt, og bidra til god gjennomføring i helsedirektoratets digitaliseringsprogram? Helsedirektoratet opprettet i 2018 et digitaliseringsprogram som skal fulldigitalisere refusjonsordningene som forvaltes av Helfo. Digitaliseringsprogrammet "Enklere digitale tjenester" (EDiT). Programmet skal innføre mere effektive søknads- og oppgjørsprosesser ved hjelp både ny teknologi og forenkling av regelverk.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Brenner du for økonomi og digitalisering? for KPMG AS
KPMG AS
Brenner du for økonomi og digitalisering? Ønsker du å være en del av et av landets ledende kompetansemiljøer, være med i bransjens kanskje raskest voksende konsulentmiljø, daglig utvikle deg samt bidra til gode løsninger for våre kunder? Da må vi snakke sammen! KPMG Advisory har et internasjonalt ledende fagmiljø innen digitalisering. I CFO Advisory finner du noen av Norges fremste eksperter innen økonomi, virksomhetsstyring og digitaliserting av økonomifunksjonen.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019