Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Salgsmedarbeider 15% deltid for NOTABENE NESODDEN
NOTABENE NESODDEN
Salgsmedarbeider 15% deltid Vi søker deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker - og samtidig være opptatt av og interessert i bøker.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 12-07-2019

KIWI Alta Sentrum søker etter butikkmedarbeider heltid for NG KIWI NORD AS
NG KIWI NORD AS
KIWI Alta Sentrum søker etter butikkmedarbeider heltid Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

KIWI Holt Vestvollen søker etter låseansvarlig deltid 50 % for NG KIWI OSLO AKERSHUS AS
NG KIWI OSLO AKERSHUS AS
KIWI Holt Vestvollen søker etter låseansvarlig deltid 50 % Arbeidsoppgaver: Hovedsakelig kassererarbeidKundebehandlingVarehåndteringForefallende butikkarbeidAnsvarlig når butikksjef og assisterende ikke er tilstedePersonlige egenskaper: Må være fylt 18 årPunktligUtadvendt og ærligAnsvarsbevisstServiceinnstiltRyddigGodt humørKvalifikasjoner: Erfaring fra dagligvare er ønskelig, men ingen betingelseVi kan tilby: OpplæringKarrieremuligheterSosialt og trivelig arbeidsplass blant hyggelige kollegerNB!
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

Vil du jobbe på nye MENY Lillo Gård? for MENY LILLO GÅRD
MENY LILLO GÅRD
Vil du jobbe på nye MENY Lillo Gård? oktober åpner endelig vår nye MENY-butikk! Butikken blir lokalisert på Lillo Gård rett ved Nydalen i Oslo. Her bygges det 415 nye leiligheter og en helt nyrestaurert gård til allmenn livsnytelse. Vi gleder oss til å sette vårt preg på området. Vi håper du har lyst til å være med på oppstarten av vår flunkende nye butikk. Her får du en helt unik mulighet til å sette ditt preg på butikken og kan være med fra dag en!
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

Prosjektselger Trelast Maxbo Karihaugen for LØVENSKIOLD HANDEL AS
LØVENSKIOLD HANDEL AS
Prosjektselger Trelast Maxbo Karihaugen Ved Maxbo Karihaugen jobber det en gjeng dedikerte og dyktige medarbeidere. Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø hvor alle bidrar positivt slik at vi har det gøy på jobb. Sammen står vi på for at kunden skal få den beste kundeopplevelsen. Vi søker serviceinnstilt Prosjektselger til vår trelast/ byggevare avdeling. Vi ser etter deg som brenner for den gode kundeopplevelsen og som motiveres av salg og resultater. Ideelt sett har du erfaring med salg og har erfaring med våre produkter.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

Senior Salgsingeniør for TRADE TECH AS
TRADE TECH AS
Senior Salgsingeniør Trade Tech er i sterk vekst og vi ønsker å tiltrekke oss kandidater med bred erfaring innen salg av systemer og produkter til kunder innen offshore industrien. Våre kunder er i hovedsak innen kategoriene operatørselskap, kontraktørselskaper bl.a. innen boring og brønnservice samt andre leverandører til de samme markedssegmentene.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 20-08-2019

KIWI Skippergata søker etter butikkmedarbeider deltid 50 %, dag og kveld for KIWI 280 SKIPPERGATA
KIWI 280 SKIPPERGATA
KIWI Skippergata søker etter butikkmedarbeider deltid 50 %, dag og kveld Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

MENY Gystadmarka søker assisterende butikksjef for MENY GYSTADMARKA
MENY GYSTADMARKA
MENY Gystadmarka søker assisterende butikksjef Som assisterende butikksjef ved MENY Gystadmarka er du nestkommanderende i ansvaret for den daglige driften av butikken. Du får et betydelig personal- og resultatansvar, og skal lede butikken i samråd med din kjøpmann, Sven-Martin Gelsdorf. Du går foran som et godt eksempel og yter service, samtidig som du inspirerer dine medarbeidere.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-07-2019

Er du vår nye serviceorienterte butikkmedarbeider? for Brobekk Storcash AS
Brobekk Storcash AS
Er du vår nye serviceorienterte butikkmedarbeider? Brobekk Storcash har i dag 50 ansatte, er lokalisert på Brobekk i Oslo, og omsetter for over 500 millioner i året. Vi er nå på jakt etter en ny serviceinnstilt kollega som brenner for å jobbe i butikk. Stillingen er på 20%, og arbeidstid varierer etter turnusordning med vakter i tidsrommet mellom 7:00-18:30 på hverdager, og 7-15:30 på lørdager. Arbeidsoppgaver Stillingen hører til i serviceavdelingen, og arbeidsoppgavene vil i hovedsak være ekspedering av kunder i kassen, holde avdelingen ryddig, samt noe lett renhold.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-07-2019

Are you our new Sales Developer? for Canon Norge as
Canon Norge as
Are you our new Sales Developer? Canon is one of the world's best imaging companies -- driven to enrich people's lives and businesses with innovative products and smart digital solutions. Today, we are a truly global brand, constantly challenging ourselves to find new ways of adding value through our growing portfolio of services and solutions. Canon is looking for a Nordic Sales Developer for the business area ink and toner consumables. It is a new role within ITCG (Imaging Technologies & Communications Group) working out of one of our offices in Stockholm, Copenhagen, Oslo or Helsinki.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-08-2019