Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Har du lyst til å selge neste generasjons headhunting og rekrutteringstjeneste for People Sogn
People Sogn
Har du lyst til å selge neste generasjons headhunting og rekrutteringstjeneste Tenk deg at du som arbeidsgiver alltid hadde tilgang til de beste kandidatene innen din bransje? Og dersom du er arbeidssøker, hva om din CV alltid var tilgjengelig for de beste bedriftene? Det har vi nå gjort mulig!People lanserer nå vårt nye superprodukt! Shortlist matcher de beste kandidatene i alle bransjer og stillingstyper med de beste bedriftene. Med tradisjonell rekruttering er det både dyrt og tidkrevende å finne den rette kandidaten.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Er du sulten på nye utfordringer innen salg og vil jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer? for Telenorbutikken
Telenorbutikken
Er du sulten på nye utfordringer innen salg og vil jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer? Kjeden Telenorbutikken er en del av Telenor Norge, og er franchisegiver til Telenors spennende butikkonsept som er rullet ut over hele landet. Vi er på utkikk etter en deltidsmedarbeider til Telenorbutikken på Amfi Narvik. Den aktuelle stillingen er plassert i franchisetagers selskap. Ved å være en del av Telenorbutikken vil du bli en del av et miljø som fokuserer på kundeopplevelse og resultatoppnåelse i en Telecombransje som er i rask utvikling.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Supportansvarlig for Power Norge AS
Power Norge AS
Supportansvarlig POWER Tønsberg søker engasjert supportansvarlig med MOT, GLEDE og BEGEISTRING!Vil du bidra til at Power overgår sine mål?Hos oss handler det om å bli sett, men også om å få andre til å se deg. Vi vet at det er avgjørende for alle medarbeidere - uansett stilling - at de er informerte, har den kunnskapen de trenger i sitt daglige arbeid, blir involverte og fulgt opp og får konstruktive tilbakemeldinger. Dette er avgjørende for alle. Man må være trygg for å gjøre en god jobb. I POWER har vi et utrykk som vi kaller «mulighetenes arbeidsplass» Fantastisk? Ja!
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Salgsingeniør for CSUB
CSUB
Salgsingeniør CSUB er i vekst og vi lykkes med vår teknologi i etablerte og nye markeder. Vi ønsker nå å styrke vår organisasjon med en dyktig salgsingeniør. Som salgsingeniør er du ansvarlig for å følge opp nye og etablerte kunder og gjennomføre salgs- og tilbudsprosesser. Stillingen vil hovedsaklig jobbe mot internasjonale selskaper i olje- og gass næringen men andre markedsområder kan også være aktuelt. For å lykkes i denne rollen må du ha god teknisk kunnskap, kommersiell forståelse og ha evne til å bygge god dialog på alle nivåer hos kundene.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Virke søker salgscoach digitale tjenester for Virke
Virke
Virke søker salgscoach digitale tjenester Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringene. Vi har over 21 000 virksomheter og organisasjoner som medlemmer. Virke er en ledende arbeidsgiver- og interesseorganisasjon som påvirker rammebetingelsene norske virksomheter skal arbeide under i fremtiden. Virke er i stadig vekst, og er en pådriver for et samfunn der nyskaping og omstilling er viktigere enn å bevare gårsdagens strukturer.Virke har utviklet flere digitale HR- og arbeidsgivertjenester, bl.a. Arbeidsgiverguiden og digitale håndbøker (personal-og HMS).
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Vi søker ny selger til Byporten! for Teknikmagasinet
Teknikmagasinet
Vi søker ny selger til Byporten!  Vi leter etter en selger til å arbeide ekstra hjelp til vår butikk i Olso Byporten. Som selger på Teknikmagasinet møter du massevis av kunder hver dag som skal behandles med best mulig service, teknisk kunnskap og et stort smil. Butikkene våre er fulle av spennende produkter og all salg skjer over disk.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Vice President Sales & Tendering for Agility Subsea Fabrication AS
Agility Subsea Fabrication AS
Vice President Sales & Tendering Agility Subsea Fabrication produserer manifolder, separasjonssystemer, integrated template systems og annet subseautstyr.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

WAGNER søker dyktig assisterende butikksjef 70% til vår butikk AMFI Vågen Senter for WAGNO AS
WAGNO AS
WAGNER søker dyktig assisterende butikksjef 70% til vår butikk AMFI Vågen Senter Som ass. Butikksjef 70% er du delvis ansvarlig for butikken med klart fokus på å utvikle et sterkt salgsteam. Stillingen er tillagt et bredt ansvarsområde, herunder bidrage til drift av butikken, budsjett og økonomiske resultater. Du er en person som motiveres av å skape et vinnerteam. Du leverer resultater og har høj gjennomføringsevne. Du er kreativ og kan lede og inspirere dine medarbeidere slik at våre kunder alltid møter motiverte ansatte og en innbydende butikk.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

WAGNER søker dyktig selger 15% til AMFI Vågen Senter for WAGNO AS
WAGNO AS
WAGNER søker dyktig selger 15% til AMFI Vågen Senter Vær med til å skape gode kundeopplevelser gjennom herremote. Som ekstrahjelp 15% vil du få en spennende hverdag, med fokus på dine kunder. Gjennom vårt varesortiment og ditt talent for å selge, skal du være med til å sikre at butikken oppnår de fastlagte budsjetter.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Salgs- og teamleder 50% vikariat for Nordisk Film kino
Nordisk Film kino
Salgs- og teamleder 50% vikariat Nordisk Film Kino søker nå etter en salgs- og teamleder til Gimle Kino i en 50% vikariat stilling. Vikariatet er ut juni 2019 i første omgang, med mulighet for forlengelse. Tiltredelse snarest.Salgs- og teamlederen er en del av et lederteam som sammen med øvrig driftsledelse skal gjennomføre de mål og strategier som til enhver tid gjelder i Nordisk Film Kino.En salgs- og teamleder skal også bistå kinosjefen med gjennomføring og oppfølging av "det gode vertskap" med spesielt fokus på den totale gjesteopplevelsen, samt kvalitetssikring av medarbeiderinnsatsen.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019