Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Match Rykkinn søker butikkselger 10% for MATCH RYKKIN
MATCH RYKKIN
Match Rykkinn søker butikkselger 10% Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsatte i 2018 for i underkant av 2 mrd. kr ut av butikk. Totalt har Voice 242 butikker fordelt på Match, VIC, Boys of Europe og Jean Paul, og mer enn 1500 ansatte. Voice ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS. Match har etablert seg som en av Norges største heleide kleskjede med hele 113 butikker.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Felleskjøpet ser nå etter en reservedelsselger på Kløfta for FELLESKJØPET AGRI SA
FELLESKJØPET AGRI SA
Felleskjøpet ser nå etter en reservedelsselger på Kløfta Org. nr: - Stillingsident: 4120897915 Presentasjon av stillingen: Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet basert på det bonden kan. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter! Vi ser nå etter en reservedelsselger til en variert stilling ved vårt verksted på Kløfta.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 05-09-2019

Vi søker en salgs- og løsningsorientert medarbeider til vårt team ! for LOE RØRPRODUKTER AS
LOE RØRPRODUKTER AS
Vi søker en salgs- og løsningsorientert medarbeider til vårt team ! Loe Rørprodukter AS er et selskap som er stadig i vekst og følger den tekniske utviklingen på markedet. For å imøtekommen kundens ønske etter levering av komplettløsninger er vi i gang med etablering av et nytt servicetilbud. Vi søker derfor en salgsrettet og kompetent medarbeider for salg av vannarmaturer i betongkummer.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Salgskonsulent Troms og Finnmark for Nortura SA Trondheim (VO-1604)
Nortura SA Trondheim (VO-1604)
Salgskonsulent Troms og Finnmark Da en av våre ansatte slutter trenger vi en ny medarbeider som skal ha ansvaret for salgsområde Troms og Finnmark. Fortrinnsvis ønsker vi bosted i Tromsø men Harstad kan også vurderes. Nortura Proff sin selger til Storkjøkken opererer selvstendig med ansvar for egen kunde og produktportefølje.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 18-09-2019

Rubens Skattkammer søker superselger - Ekstrahjelp for Rubens Varme Gleder
Rubens Varme Gleder
Rubens Skattkammer søker superselger - Ekstrahjelp Lyst til å jobbe i Bergens morsomste lekebutikk? Vi søker nå en ekstrahjelp som har mulighet for å jobbe både DAGTID OG KVELDSTID. Ønskede kvalifikasjoner: Interesse for retail og butikkdrift med kasserfaring Mulighet for å jobbe både dagtid og kveldstid Serviceminded og opptatt av salg og service Ryddig og ansvarsbevisst Kreativ & sans for humor Takler ekstreme stressperioder med glans Fleksibel med hensyn til arbeidstider Jobber bra i team, men også alene Snakker norsk/skandinavisk flytende OVER 18 ÅR Føler du at dette er deg?
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Gintel AS søker Presales- and Account Manager for GINTEL AS
GINTEL AS
Gintel AS søker Presales- and Account Manager Gintel is looking for a qualified Presales and Account Manager to oversee and address our customers' technical needs. The candidate will provide accurate technical service before and after the point of sale, ensuring customer satisfaction. As a Presales and Account Manager, you should be able to explain technical details and requirements to a non-technical audience. You should also be results-driven and aspire to achieve specific goals.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Medarbeider heltid/deltid for Burger King avd. 5031
Burger King avd. 5031
Medarbeider heltid/deltid Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Enten du er på jakt etter en heltidsjobb eller en ekstrajobb ved siden av skolen, vi ønsker deg velkommen til å starte din karriere hos oss på et hyggelig grillparty i organisert form! Som medarbeider i Burger King vil du alltid jobbe i team sammen med andre. Når du er ferdig med din opplæring skal du jobbe på kjøkkenet hvor du lager alt fra Whoppere til baguetter, du kan også få stå i kassen og du vil dessuten kunne hygge deg med gjestene mens du rydder i restauranten.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019

KIWI Flå søker etter assisterende butikksjef for KIWI 209 FLÅ
KIWI 209 FLÅ
KIWI Flå søker etter assisterende butikksjef Bli en del av det grønne vinnerlaget! KIWI Flå søker assisterende butikksjef Er du typen som skaper entusiasme og resultater? Trigges du av fornøyde kunder og kolleger? Har du en god porsjon konkurranseinstinkt og ambisjon om en karriere i dagligvarebransjen? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Hos oss er det kunden som er sjefen, og målet er at hver enkelt KIWI-butikk skal være best i sitt område.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 12-09-2019

Teknisk selger for ALF I LARSEN AS
ALF I LARSEN AS
Teknisk selger TEKNISK SELGER Har du lyst til å bli spesialist innen kulelager og roterende utstyr? Nå har du muligheten til å få jobb i et av landets mest kompetente bedrifter innenfor området. AlL er i en vekstfase, og søker nå en teknisk selger som har forståelse for produkter, salg og kundefokus. Arbeidsmiljøet vårt er uformelt, travelt og fullt av kjekke folk.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

KIWI Nøstet søker etter butikkmedarbeider deltid 60 - 80 % dag, kveld og helg for NG KIWI VEST AS
NG KIWI VEST AS
KIWI Nøstet søker etter butikkmedarbeider deltid 60 - 80 % dag, kveld og helg Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019