Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Er du den nye Nattevakten ved Shell 7-eleven Gullaug for SHELL 7 ELEVEN GULLAUG AVD 7583
SHELL 7 ELEVEN GULLAUG AVD 7583
Er du den nye Nattevakten ved Shell 7-eleven Gullaug Som selger og nattevakt hos Shell 7-eleven Gullaug har du arbeidsoppgaver som spenner fra baking, smøring av mat, vasking til varehåndtering og mersalg. Men fremfor alt: Hos oss er du fra første dag en av de viktigste brikkene for å gjøre den virkelige sjefen fornøyd,- altså KUNDEN. Hvem er du? Kanskje moden for å lokke frem salgsinnstinktet ditt for første gang, eller ivrig etter å bygge videre på salgserfaringen du allerede har. Uansett kan du være den riktige for jobben , så lenge du er effektiv.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 15-12-2018

SELGER MONTÉR BYGGESERVICE for MONTER GJØVIK
MONTER GJØVIK
SELGER MONTÉR BYGGESERVICE Vi søker en utadvendt person med "stå på-humør" og gode samarbeidsevner. Stillingen krever evne til å jobbe systematisk og nøyaktig. Du må ha høy arbeidsmoral, synes salg er gøy og er glad i utfordringer. Arbeidsoppgaver: ¿ Ansvar for å følge opp Montér Byggeservice- kunder ¿ Salg og rådgivning innen oppføring og rehabilitering av bygg for forbrukere ¿ Kunderådgivning/salg i hele byggevarehuset mot privat- og proffkunder ¿ Løpende ordre og renhold, varepåfyll og vare-telling iht.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Julehjelp søkes til Britts interiør & klær for Britts Boutique
Britts Boutique
Julehjelp søkes til Britts interiør & klær Britts søker ekstrahjelp / julehjelp i heltids stilling. Vi søker deg med erfaring fra butikk, salg og kundebehandling. Ansettelse omgående Stillingsnummer: 1902-2018-11-278 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Super selger for ALIBABA TELECOM AS
ALIBABA TELECOM AS
Super selger Hos Alibaba Telecom er det behøv for en superselger. vå medarbeider må være innstilt på, og villig til å ta utfordringer, for oppnå fornøyde kunder og gode resultater. Den viktigaste oppgaven butikkmedarbeideren r å skape den beste handel opplevelse for kundene, og til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til en hver tid Stillingsnummer: 0806-2018-11-99 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018

Serviceinnstilt butikkmedarbeider for VALDRES OPTIKK
VALDRES OPTIKK
Serviceinnstilt butikkmedarbeider Vi søker etter ekstrahjelp i vår optiker butikk på Fagernes, lørdager og i ferier, kan også være behov for andre ukedager utenom dette. Jobben består av kundebehandling, salg av optiske artikler m.m, holde butikken ren og ryddig. Opplæring vil bli gitt. Stillingsnummer: 0542-2018-11-15 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

Engasjert salgsmedarbeider for Stokkebakken Bensinstasjon
Stokkebakken Bensinstasjon
Engasjert salgsmedarbeider Vi søker nå salgsmedarbeider til deltidsstillinger på dag, kveld, natt og helg på vår døgnåpne stasjon på Stokkebakken i Bamble Som salgsmedarbeider må du delta i den operative driften av stasjonen. Stasjonen har en hektisk hverdag med stor kundemasse og varierte arbeidsoppgaver. Du må kunne sjonglere mellom flere arbeidsoppgaver og ha evnen til å se detaljer, samtidig som du gir rask og vennlig service til våre kunder -- alt dette med et stort smil.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Vi søker en fleksibel Ringehjelp for LAMPEMAGASINET AS
LAMPEMAGASINET AS
Vi søker en fleksibel Ringehjelp Ledig Stilling! LampeMagasinet AS Avdeling Carl Berner 1 x Butikkselger, Ringehjelp Lampemagasinet AS har i dag 17 butikker/ avdelinger fra Kristiansand i sør til Bodø i nord. Totalt har vi i dag over 100 ansatte i hele organisasjonen. Vi har mange dyktige, dedikerte og flittige medarbeidere som vi er veldig stolt over å kunne nevne. Vi har behov for en stilling på vår avdeling i Carl Berner .Dette er en Ringehjelpstilling og vedkommende må være villig til å jobbe annenhver lørdag samt høysesong og ved ferieavvikling.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-12-2018

Cafemedarbeider for LILLE PERSILLE BRYN
LILLE PERSILLE BRYN
Cafemedarbeider Vi på lille persille bryn ser etter en som kan jobbe deltid i cafeéen vår, dette er er jobb som innebærer matlaging, renhold og service med kunder. Dette er en jobb som er veldig aktiv og det er alltid noe å gjøre, så Vi ser etter deg som er utadvendt, energisk og kan stille opp når det trengs Stillingsnummer: 0321-2018-11-126 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 07-12-2018

Liker du å utfordre og drive komplekse prosesser? for KPMG
KPMG
Liker du å utfordre og drive komplekse prosesser? KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Er du sulten på nye utfordringer innen salg og vil jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer? for Telenorbutikken
Telenorbutikken
Er du sulten på nye utfordringer innen salg og vil jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer? Kjeden Telenorbutikken er en del av Telenor Norge, og er franchisegiver til Telenors spennende butikkonsept som er rullet ut over hele landet. Vi er på utkikk etter en deltidsansatt til Telenorbutikken på Jekta Storsenter. Den aktuelle stillingen er plassert i franchisetagers selskap.Ved å være en del av Telenorbutikken vil du bli en del av et miljø som fokuserer på kundeopplevelse og resultatoppnåelse i en Telecombransje som er i rask utvikling.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018