Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Christiania Belysning søker Butikksjef for CHRISTIANIA BELYSNING AS
CHRISTIANIA BELYSNING AS
Christiania Belysning søker Butikksjef Er du en engasjert, selvstendig og interiørinteressert leder som kan skape resultater? I Christiania Belysning ser vi etter inspirerte og løsningsorienterte ledere som får med seg de ansatte i en hektisk hverdag. Som butikksjef i Christiania Belysning har du det overordnede ansvaret for butikkens drift. Du har vinnerinstinkt og drivkraft til å nå resultater gjennom god ledelse og sunn butikkdrift. Butikken er en av våre største butikker og ligger på Sandvika Storsenter.
Registrert : 19-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Shop Assistant, Ski Storsenter for TELIA COMPANY AB
TELIA COMPANY AB
Shop Assistant, Ski Storsenter Shop Assistant (20%) Telia Ski Storsenter Vi er et team bestående av dyktige selgere, og hver dag jobber vi for å sikre positive kundeopplevelser. Nå søker vi en engasjert kollega til å utfylle vårt team -- er denne selgeren deg? Din neste utfordring? Som vår kollega vil du være en nøkkelperson ved utviklingen av markedet, og være en del av et selskap i hurtig vekst. Våre verdier Dare, Care, Simplify støtter vår visjon om å skape Unmatched Customer Experience, som forutsetter at du har brennende interesse for salg av våre produkter og tjenester.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Salgskonsulent for Norges beste Callsenter for DRS AS
DRS AS
Salgskonsulent for Norges beste Callsenter Vi i Maskineriet jobber med flere av landets største og beste oppdragsgivere innen sine felt, og har nå en unik mulighet til deg som ønsker å utvikle deg som salgs- og kundekonsulent! Her vil du bli en del av et energisk, sosialt og herlig arbeidsmiljø, hvor du kan jobbe med forskjellig type salg og kundeoppfølging innen B2B, B2C, ny- og mersalg. Vi jobber primært med salg rettet mot eksisterende kunder, og har et stort utvalg av oppdragsgivere, som vil kunne gi deg en bred salgs- og arbeidserfaring.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Global key account manager for NECON AS
NECON AS
Global key account manager I samarbeid med ScanReach søker vi en erfaren salgsleder/kundeansvarlig til en meget spennende internasjonalt rettet stilling ScanReach er et Maritimt IoT-selskap i Bergen, som driver innovativ digital utvikling av løsninger som skal bidra til å gjøre ferdsel på havet tryggere og ikke minst bidra til å redde liv når ulykker inntreffer. Selskapet har utviklet en av verdens mest komplette trådløse IoT plattformer som kan hente data trådløst fra krevende miljøer til havs. Ambisjonen er å være markedsledende både innen teknologi og brukeropplevelse for produktene.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Ny karriere eller Selger fra før? Selg et spennende og etablert produkt i regi av TV 2 for Infonor AS
Infonor AS
Ny karriere eller Selger fra før?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Deleekspeditør / Kunderådgiver for Norsk Scania AS Drammen
Norsk Scania AS Drammen
Deleekspeditør / Kunderådgiver Vi søker en serviceinnstilt, fleksibel, selvstendig og initiativrik medarbeider med gode samarbeidsegenskaper og stor arbeidskapasitet til delelager/kundesenter ved Scania Drammen.ArbeidsoppgaverYte service til interne og eksterne kunder.Aktivt selge deler og tilleggsutstyr.Bestille og motta varer, fakturere.Planlegge den daglige lagerdriften.Delta i fastsettelse av mål og handlingsplaner for delelager.Bistå i kundemottak ved behov.Bistå på de øvrige administrative områder, inkludert HMS-området.Du liker å jobbe med folk og setter kunden i fokus.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Customer Account Manager for OptimarStette AS
OptimarStette AS
Customer Account Manager Vi former fremtiden i havet - vil du være med?De siste årene har vi gjennomgått en eksplosiv utvikling med sterk vekst og et høyt innovasjonsnivå.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Head of Sales & Project for OptimarStette AS
OptimarStette AS
Head of Sales & Project Vi former fremtiden i havet - vil du være med?De siste årene har vi gjennomgått en eksplosiv utvikling med sterk vekst og et høyt innovasjonsnivå.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Ferievikarer/ekstrahjelp for LOM SERVICESENTER AS
LOM SERVICESENTER AS
Ferievikarer/ekstrahjelp Lom Servicesenter ASSOMMERJOBBVi treng ferievikarer/ekstrahjelp til sommersesongen.Det vil også bli ledig stilling på kveld/helg og ved ferier fra høsten 2019. Arbeidsoppgaver: - Salg og kundebehandling- Mattilberedning- Varepåfylling, rydding og renholdLønn fastsettes av tariff.Søknadsfrist er 31.03.19.Har du spørsmål, kontaktMorten Christensen, tlf 992 30 771.Enkel søknad leveres på stasjon,eller sendes på e-post: lom@beststasjon.no Se annonsePAM Stillingsnummer: 0513-2019-03-11 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Polaris Media
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Er du CCO og trives i skjæringsfeltet teknologi og logistikk? for HR GRUPPEN MIDT NORGE AS
HR GRUPPEN MIDT NORGE AS
Er du CCO og trives i skjæringsfeltet teknologi og logistikk? For kunde søker vi nå CCO - salgssjef!Ansvarsområder:Markedsplan med handlingsplaner/salgsaktivitet.Salg av alle kundens produkter og tjenesterSW utviklingsprosjekterDirekte salg mot eksisterende og nye kunder.Deltakelse på konferanser og messer, stå på stand.Markedsføring, markedsinformasjon.Relasjonsbygging. Kundepleie. Egne kundearrangement.Leveranseansvar og leveranseoppfølging på salg.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019