Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Butikkmedarbeider 22% Liertoppen for PRINCESS
PRINCESS
Butikkmedarbeider 22% Liertoppen Princess Liertoppen Søker butikkmedarbeider i 22% stilling. Arbeidstid: 1 kveld i uken og annenhver lørdag. Tiltredelse: Etter avtale Hvis du ønsker å søke, besvar en personlighetstest klikk på linken under. Husk at du i tillegg må klikke på SØK Øverst til høyre i annonsen. TEST ARBEIDSOPPGAVER Salg og service, varemottak og vareplassering, klargjøring til kampanjer og annet forefallende butikkarbeid.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Selgerleder Tekstil for XXL SPORT & VILLMARK AS
XXL SPORT & VILLMARK AS
Selgerleder Tekstil Org.nr.:556685-0623 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi søker nå ny selgerleder til Tekstil avdelingen på XXL Harstad, da vår nåværende selgerleder har fått nye utfordringer innenfor XXL. I XXL ser vi etter følgende når vi ansetter nye selgerledere.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Vi søker teknisk salgsansvarlig hos Melhus Bil Trondheim! for MELHUS BIL TRONDHEIM AS
MELHUS BIL TRONDHEIM AS
Vi søker teknisk salgsansvarlig hos Melhus Bil Trondheim! Vil du jobbe med Ford og fremtidens verkstedkonsept? Vi søker etter ny teknisk salgsansvarlig til vårt bilanlegg i Trondheim!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Bergersen Flis Bergen søker proffselger for BERGERSEN FLIS AS
BERGERSEN FLIS AS
Bergersen Flis Bergen søker proffselger Bergersen Flis Bergen flyttet inn i byens fineste lokaler i 2018, og har svært positiv utvikling og omsetningsøkning. For å opprettholde kvalitet mot eksisterende kunder, og for å fortsette veksten med nye kunder, søker vi nå etter en dedikert, engasjert og flink proffselger. Stillingen inngår i vårt salgsteam på proffsenteret, og jobber tett opp mot prosjektavdelingen.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 26-11-2019

Kundeveileder Mongstad for TESS VEST AS
TESS VEST AS
Kundeveileder Mongstad Arbeidsoppgaver: God service og kundeveiledning på servicesenteretSalg, lagring, montering og ekspedering av alle produkterAnsvar for produktgrupperSørge for god ordreoppfølgingØnskede kvalifikasjoner: Videregående skole, gjerne yrkesfagRelevant erfaring med salg fra liknende rolle er en fordelTeknisk innsikt og interesseØnske om å jobbe med og utvikle deg innen salgErfaring med enten slanger, sveis, verktøy eller vern er en fordelGod muntlig og skriftlig kommunikasjonsevner på norsk og engelskPersonlige egenskaper: Serviceinnstilt, samarbeidsvillig og selvstendigLøsning
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Er du god på å motivere og har lyst å skape en vinnerkultur? for COOP PRIX BEITOSTØLEN
COOP PRIX BEITOSTØLEN
Er du god på å motivere og har lyst å skape en vinnerkultur? Vi søker assisterende butikksjef i 100% stilling! Assisterende butikksjef er butikksjefens høyre hånd og stedfortreder. Du er aktiv på gulvet i butikken og trives med å lede i en hverdag med høyt tempo. Hos oss får kunden den beste servicen og de hyggeligste opplevelsene.Coop Prix Beitostølen er en sesongbutikk som også er åpen på søndager. I samme lokalene som Coop Prix ligger også Coop Byggmix Beitostølen. Coop Byggmix finnes på over 60 steder i Norge. Coop Byggmix er din lokale faghandelsbutikk.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

MEDIESELGER for Klassekampen AS
Klassekampen AS
MEDIESELGER Er du glad i salg og vil du jobbe i en av Norges raskest voksende aviser? Da er du kanskje den rette for Klassekampen. Våre lesere er kulturinteresserte, politisk engasjerte og svært samfunnsbevisste. Avisa er dessuten en av få som øker i både opplag og annonseomsetning.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Teknisk Selger TESS Nord - Trondheim for TESS NORD AS
TESS NORD AS
Teknisk Selger TESS Nord - Trondheim TESS søker etter en teknisk selger i Trondheim og omegn for oppsøkende salg og verdiskapning mot næringslivskunder på sjø og land. Du vil få ansvaret for eksisterende kundeportefølje og samtidig kartlegge potensielle nye kunder og salgsmuligheter i området. DDen ideelle kandidaten har B2B salgserfaring, teknisk kompetanse og interesse for slanger, rør og - rørløsninger. Vi ser etter en person som er utadvendt med et godt kontaktnett. Du trives ute blant kundene og liker å lete etter nye salgsmuligheter basert på kundens behov.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Selger Deltid Sport/Fottøy for GRESVIG DETALJHANDEL AS
GRESVIG DETALJHANDEL AS
Selger Deltid Sport/Fottøy JOBB MED DET DU ELSKER! Norges største sportskjede, G-Sport søker en dyktig deltidsmedarbeider/tilkallingshjelp med vinnerinstinkt og hjerte for sport! Vi ser for oss at du jobber x dager/kvelder/lørdager pr uke. Som selger av sko i butikk skal du sørge for at våre kunder får bransjens beste service! Du er en lagspiller som elsker sport og salg, og motiveres av å skape gode resultater Hva skal du kunne noe om?
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Butikksjef Glitter Sortland for GLITTER AS
GLITTER AS
Butikksjef Glitter Sortland Nå ser vi etter: Butikksjef for Glitter Sortland Stillingen som butikksjef hos Glitter betyr at du er en leder med personal- og resultatansvar der hovedoppgaven er den daglige driften av butikken og å lede butikkens ansatte. En stor del av jobben er å lede og inspirere butikkens selgere samt å skape et team der dere har et positivt fellesskap og sammen jobber for å oppnå salgs- og resultatmålene i butikken. På Glitter jobber vi aktivt med hver kunde som kommer inn. Derfor er det viktig at du er glad i salg og blir motivert av å jobbe mot høye mål.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019