Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Innvendig Malere og Sparklere søkes! Kom og mal hos oss! / Wewnetrzni Malarze i Szpachlarze poszukiwani! Przyjdz i maluj u nas! for BACKUP BYGGPERSONELL AS
BACKUP BYGGPERSONELL AS
Innvendig Malere og Sparklere søkes! Kom og mal hos oss! / Wewnetrzni Malarze i Szpachlarze poszukiwani! Przyjdz i maluj u nas! For våre oppdragsgivere søker vi faglærte malere / sparklere med dokumentert erfaring og gode referanser.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Dyktige snekkere/tømrere til fast stilling søkes! for DREAMWORK SERVICES AS
DREAMWORK SERVICES AS
Dyktige snekkere/tømrere til fast stilling søkes! Har du hørt om dansken, svensken og nordmannen som skulle snekre? Ikke vi heller -- men kan du snekre er Spiker'n Bygg på jakt etter dyktige snekkere/tømrere til fast stilling. Du vil primært jobbe med service, og du må derfor like å ta i et tak, være positiv og imøtekommende. Spiker'n Bygg har sentral godkjenning for utførelse og kontroll for bygningmessige arbeid i tiltaksklasse 1. De holder til i trivelige lokaler på Vålerenga i Oslo. De tilbyr god lønn og en bra pensjonsordning. Og du, gratis trening på helsestudio er inkludert.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Er du interessert i miljø-, og naturforvaltning, avtaler og grunnerverv? NTE Energi AS søker for Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk FKF
Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk FKF
Er du interessert i miljø-, og naturforvaltning, avtaler og grunnerverv? NTE Energi AS søker Hver dag jobber vi i NTE for å gi både kunder og samfunn et grønt forsprang. Vi har levert grønn og fornybar energi i 100 år, og har i dag 22 kraftstasjoner, og en total årsproduksjon på opptil 4 TWh ren fornybar energi. Vi skal fortsette å produsere lokal og fornybar energi også i fremtiden, og søker etter deg som opptatt av det grønne skiftet, og som vil være med å utgjøre en forskjell.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Rigger / Verkstedmedarbeider for HENDRIK VEDER GROUP NORWAY AS
HENDRIK VEDER GROUP NORWAY AS
Rigger / Verkstedmedarbeider Hendrik Veder Group Norway AS er i vekst og vi ønsker derfor å styrke vårt verksted. Vi søker nå etter en engasjert og motivert person som ønsker å bli en del av vårt produksjons team. Ønsker du å vite mer, ta gjerne kontakt med verkstedsansvarlig Thorbjørn Gundersen for en konfidensiell og uforpliktende samtale.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Flinke norsk/engelsktalende rørlegger fra Oslo for Workshop Bemanning & Kompetanse
Workshop Bemanning & Kompetanse
Flinke norsk/engelsktalende rørlegger fra Oslo Rørlegger se hit! Vi er på jakt etter dyktige Rørlegger med yrkesstolthet og erfaring fra prosjekt. Du er selvgående, pålitelig og løsningsorientert med høy arbeidsmoral. Om du ikke har tatt din fagutdanning i Norge må du ha dokumentation fra ditt hjemland. Vi ønsker at du har jobbet 2 år etter læretiden og minimum et år i Norge. Vi tilbyr: Gode økonomiske betingelser, 14 dagers lønninger, forsikring, stabile oppdragsgivere, ordnede arbeidsforhold og tjenstepensjon. Send søknad med CV og to referanser. Konfidensiell behandling av alle søknader.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Vi søker allsidige grunnarbeidere for Barona Human Resource Services AS
Barona Human Resource Services AS
Vi søker allsidige grunnarbeidere Vår kunde, Marthinsen & Duvholt AS har som målsetting å være ett ledende grunnentreprenørselskap på sitt nivå og i Oslo, Akershus og Vestfold. Utover det rent resultatmessige, har selskapet også som mål å bidra med trygge og langsiktige arbeidsplasser for sine ansatte. Kunden setter de ansatte i fokus, og jobber mårettet for å være en av de beste arbeidsplassene innen bransjen. Etter 20 år i markedet har de fått et godt fotfeste og velfylte ordrebøker. Nå er våren i anmarsj, og flere erfarne folk trengs med på laget.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Vi søker servicerørlegger for STOLT AS
STOLT AS
Vi søker servicerørlegger Hvem ser vi etter? På vegne av vår kunde søker vi allsidig servicerørlegger med fagbrev. Det er viktig å kunne arbeide selvstendig og beherske vanlig rørlegger arbeid. Høyt fokus på HMS og forbedringsarbeid. Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig er en forutsetning. Du vil få: Jobb for en solid aktør i markedetMulighet for fast ansettelse hos kundenFirmabilEn travel arbeidsdag med hyggelige kollegaerLønn etter kvalifikasjonerRabatt på treningssenter :)Hvorfor skal du begynne i Stolt? I det sekundet du skriver under en arbeidskontrakt med Stolt er vi på lag.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Gå høsten i møte med ny jobb? for VIPAS AS
VIPAS AS
Gå høsten i møte med ny jobb? På vegne av en av våre kunder i bygg og anleggsbransjen, søker vi etter dyktige tømrere. Etterspørselen øker og vi må utvide teamet vårt med nye ansatte innen tømring. Vi har mange ulike prosjekter pågående på Sørlandet, slik at vi er alltid på utkikk etter kandidater med ulik kompetanse og arbeidserfaring. Kandidatene blir vurdert fortløpende.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Operatører Nikkelipping for GLENCORE NIKKELVERK AS
GLENCORE NIKKELVERK AS
Operatører Nikkelipping Glencore Nikkelverk AS er en del av det globale konsernet Glencore, med 165 0000 ansatte og kontraktører i over 50 land. Nikkelverket ligger sentralt plassert nær byens sentrum ved innseilingen til Kristiansand og har ca. 550 ansatte. Vår egenutviklede teknologi gjør oss til et av verdens ledende nikkelraffinerier, og våre avanserte produksjonsprosesser er svært miljøvennlige. Virksomheten kjennetegnes av fremtidsrettet teknologi, høy kompetanse og trivelig arbeidsmiljø. Glencore Nikkelverk har forpliktet seg til prinsippene om bærekraftig utvikling.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 11-09-2019

Alfa Laval is looking for a for ALFA LAVAL NORDIC AS
ALFA LAVAL NORDIC AS
Alfa Laval is looking for a Alfa Laval Nordic is seeking Field Service Engineers in Norway for our Industrial Market. You will report to the Nordic Field Service manager in Søborg Denmark. You will be working independently out from your home office, but mainly at our customer sites in Norway. Ideally you are located within "Østlandet". You can expect to receive training at our Product Training-centers in Denmark and Sweden. We expect you to have a good mechanical understanding and a solid working knowledge within automation and process optimization.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019