Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sommarjobb på Fredriksvern verft-Stavern for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Sommarjobb på Fredriksvern verft-Stavern Ved Forsvarsbygg Fredriksvern verft i Stavern treng vi 1 person til sommarjobb.Arbeidsperiode sommeren 2019. Angje i søknaden om perioda du er tilgjengeleg for oss.Les meir om Forsvarsbygg og søk på stillinga på www.forsvarsbygg.no og på karrieresida vår:www.forsvarsbygg.no/jobb. Arbeidsoppgåvergrønt anleggmalingdiverse forefallande arbeid ute og inneKvalifikasjonarGjerne bakgrunn/arbeidserfaring med grøntanlegg, bruk av grasklippar m.v.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Rådgivende ingeniør Byggeteknikk - RIB for HR PROSJEKT AS
HR PROSJEKT AS
Rådgivende ingeniør Byggeteknikk - RIB HR Prosjekt AS er i vekst og ønsker nå å utvide vår RIB avdeling på Gol. I den anledning søker vi nå etter ny rådgivende ingeniør innen byggeteknikk. HR Prosjekt AS leverer tjenester i hele prosjektets levetid fra behov, tidligfasevurderinger, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt og over i gjennomføringsfasen hvor selve investeringen gjennomføres. HR Prosjekt er i vekst og vi utvider nå med flere ansatte ved vårt avdelingskontor på Gol.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Sommarjobb i Midt-Troms for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Sommarjobb i Midt-Troms Forsvarsbygg i Midt-Troms treng å tilsetje sommarvikarar til oppgåver knytt til drift, som til høve klipping av plenar, ryddig, osv.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Byggeleder med tømrerbakrunn søkes til spennende stilling for MANPOWER AS
MANPOWER AS
Byggeleder med tømrerbakrunn søkes til spennende stilling Blender Entreprenør AS er en ung og fremoverlent totalleverandør av design - og byggetjenester til privat- og næringsmarked. Vi er inne i en stor vekst, med mange store spennende prosjekter i nær fremtid. For oss er det avgjørende å bygge et team av de beste, engasjerte og mest løsningsorienterte håndverkerne. Vi har størst fokus på utførelse og kvalitet - vi er feinschmeckere! Er du en flink tømrer, med blikk for detaljer? Blender Entreprenør vokser, og søker etter en erfaren Byggeleder.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Sommarjobb på Høybuktmoen for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Sommarjobb på Høybuktmoen Forsvarsbygg eigedomsforvalting region nord arena Høybuktmoen treng sommarvikarar til ulike oppgåver knytt til drifta.Vi vil tilsette 8 personar til ca.3-4 ukar kvar.Hovudarbeidsperioden vi vere veke 25-28.Vi vil gjerne at du gjer greie for kva for periode du er interessert i å arbeide.Les meir om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no og på karrieresida vår: www.forsvarsbygg.no/jobb.ArbeidsoppgåverRengjøring og filterskift på ventilasjonsanleggMalerarbeidFørefallande oppgåverKabeltrekking/elektroarbeidKvalifikasjonarMå være fylt 15 årUtdanningsnivåGrunnskule Personlege
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Snekkerkyndige hjelpearbeidere søkes for Tettpå! Bemanning AS
Tettpå! Bemanning AS
Snekkerkyndige hjelpearbeidere søkes Oppdragsmengden for vår kunde er nå økende fram mot vår og sommer. Bedriften har 15 ansatte og har sine prosjekter innen rehabilitering og tilbygg. Vi søker deg som har opparbeidet deg en del snekkererfaring, og som kan bistå med enkel snekring. Du vil alltid være sammen med en fast ansatt i bedriften som vil gi deg veiledning. Som person er du punktlig, arbeidsom og initiativrik. Du er opptatt av å utføre jobben din på best mulig måte, og bidra til å ta tak der det er behov for din kapasitet og kompetanse.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Koordinator Systematisk Ferdigstillelse (Mechanical Completion) stab for Utbyggingsdivisjonen, Bane NOR SF
Utbyggingsdivisjonen, Bane NOR SF
Koordinator Systematisk Ferdigstillelse (Mechanical Completion) stab Org. nr: - Stillingsident: 3985315357 Presentasjon av stillingen: Utbyggingsdivisjonen er ansvarlig for planlegging, utredning og bygging av nye dobbeltsporstrekninger i Bane NOR. Vi har en av Norges største prosjektporteføljer innen infrastruktur. Porteføljen inkluderer blant annet hele InterCity-utbyggingen med prosjekter som Follobanen, Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16 samt flere store prosjekter i Bergensområdet.Seksjonen Systematisk ferdigstillelse ligger i Teknikk og konsept.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Sveiser/platearbeider med fagbrev og gyldige sveisesertifikater for LSI WELDING AS
LSI WELDING AS
Sveiser/platearbeider med fagbrev og gyldige sveisesertifikater Platebearbeid, sveising og montering Kapping og montering av stål etter tegninger Produksjon i verksted Uteoppdrag Sveising PAM Stillingsnummer: 5301-2019-03-41 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

We are looking for shuttering carpenters and steel-fixers! for ETERNI NORGE AS
ETERNI NORGE AS
We are looking for shuttering carpenters and steel-fixers! Are You experienced shuttering carpenter/steel-fixer? Send your CV today! Ønskede kvalifikasjonerMinimum 3 years of experience as a shuttering carpenter/steel-fixer Experience from norwegian construction sites with formwork Knowledge of the fromworks systems (e.g.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 27-04-2019

SERVICERØRLEGGERE SØKES for MCB REKRUTTERING AS
MCB REKRUTTERING AS
SERVICERØRLEGGERE SØKES Er du opptatt av et uformelt og sosialt arbeidsmiljø med flere fellesaktiviteter i avdelingen, samt jobbe i et selskap med høyt kvalifiserte kollegaer? Da søker vi deg!Vi søker nå flere servicerørleggere med god teknisk kompetanse innen rørleggerfaget. Som servicerørlegger vil du få mulighet til å være med på mange spennende prestisjefylte prosjekter for bedriftsmarkedet. Vi etterstreber at våre servicerørleggere skal kun jobbe lokalt i henhold til avdelingskontoret man tilhører.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 18-04-2019