Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Master i eiendomsfag / Jordskiftekandidat for OSLO KOMMUNE UTVIKLINGS- OG KOMPETANSEETATEN
OSLO KOMMUNE UTVIKLINGS- OG KOMPETANSEETATEN
Master i eiendomsfag / Jordskiftekandidat Org. nr: - Stillingsident: 4096660453 Presentasjon av stillingen: Vi søker etter jordskiftekandidat/Master i eiendomsfag eller tilsvarende til spennende arbeidsoppgaver i OKEPO ( O slo K ommunes E iendoms P ortefølje O pprydding). OKEPO er et tverretatlig samarbeid mellom Eiendoms- og byfornyelsesetaten og Plan- og bygningsetaten. OKEPOs mandat er primært å avklare og rydde i Oslo kommunes eiendomsforhold, og dermed bidra til en effektiv forvaltning av kommunens eiendomsportefølje. OKEPO har i dag en bemanning på fire jordskiftekandidater.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Energigass Norge søker en analytisk og engasjert rådgiver for ENERGIGASS NORGE
ENERGIGASS NORGE
Energigass Norge søker en analytisk og engasjert rådgiver Org. nr: - Stillingsident: 4102583221 Presentasjon av stillingen: Energigass Norge arbeider for å få frem fakta om bruk av de ulike gasstypene i Norge. For å bidra til å realisere våre målsetninger søker vi etter en analytisk og engasjert rådgiver . Vi ser etter deg som har god faglig forståelse innen klima og energi. Du evner å fordype deg i detaljer og tenke helhetlig. Du argumenterer og kommuniserer på en trygg og god måte.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 13-08-2019

Anleggsgartner for SYKEHUSET I VESTFOLD HF
SYKEHUSET I VESTFOLD HF
Anleggsgartner Org. nr: 974633574 Stillingsident: 4102072349 Presentasjon av stillingen: Byggteknisk avdeling inngår i Servicedivisjonen som leverer interne tjenester til Sykehuset i Vestfold HF. Avdelingen skal serve sykehuset med enkeltoppgaver innen bygnings- og vedlikeholdsarbeid, reparasjoner av utstyr som brukes på sykehuset og uteareal i alle lokasjoner. Avdelingen har også ansvaret for brannteknikk og sikkerhet på alle bygninger i samarbeid med elektroavdelingen. Byggteknisk i Tønsberg søker nå en anleggsgartner eller gartner med fagbrev eller lang relevant erfaring innen fagområdet.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Arbeidsleder - Eiendomsdrift for Nord Universitet Levanger
Nord Universitet Levanger
Arbeidsleder - Eiendomsdrift Jobbnorge ID: 170676 Om stillingenVed Nord universitet, Eiendomsdrift, studiested Levanger er det ledig en fast stilling som arbeidsleder. Stillingen kan også innebære arbeidsoppgaver ved Nord universitets øvrige studiesteder. Universitetet er i sterk vekst og omstrukturering og planer for nybygg foreligger. Vi søker en engasjert medarbeider til å styrke vår enhet, særlig innenfor brannvern og sikkerhetsarbeid. Arbeidet innebærer tett samarbeid med eiendomsavdelingen på Nord universitet, i tillegg til de andre campuser og studiesteder.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-08-2019

Sivilingeniører/ingeniører i VA-teknikk for Asplan Viak Stavanger AS
Asplan Viak Stavanger AS
Sivilingeniører/ingeniører i VA-teknikk Org.nr.:910209205 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vann og miljø-avdelingen i Asplan Viak har 190 medarbeidere, og er et av landets største rådgivermiljøer innen vann- og avløpsfaget. Vann og miljø-gruppen i Stavanger/Bryne består pr i dag av 8 medarbeidere. Vi har mange spennende oppdrag innen planlegging og prosjektering av overvannsløsninger, VA-infrastruktur og prosessanlegg. Vår oppdragsmengde er økende og vi trenger flere medarbeidere.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

GROUNDWORKERS for VEKSTHUSET REKRUTTERING AS
VEKSTHUSET REKRUTTERING AS
GROUNDWORKERS GROUND WORKS- CONCRETE WORKS- ROTATION Our customers in Trondheim need ground workers for immediate start-up. Applicants should have previous experience from any of the following: Concrete worksShutteringRelated gruound worksExperience from working in NorwaySpeak Norwegian or English We offer a competitive wage and salary package and will assist in finding housing. Apply by uploading your CV on this page and if you have questions please contact Kjell, mobile 932 38 757. Veksthuset also has an OFFSORE division and your CV will also be visible on their webpages.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

ID 1264 100 % stilling som avdelingsleder/ingeniør bygg og eiendom for Midtre Gauldal Kommune (VO-1648)
Midtre Gauldal Kommune (VO-1648)
ID 1264 100 % stilling som avdelingsleder/ingeniør bygg og eiendom Midtre Gauldal kommune -- kreativ og raus Midtre Gauldal kommune er en vekstkommune for befolkning og næringsliv. Det arbeides for økt vekst i tiden framover blant annet som følge av ny E6 og enda bedre utbygd kollektivtilbud til og fra Trondheim. Kommunesenteret Støren ligger ca 45 minutters kjøretur fra Trondheim langs E6, og er knutepunkt for både E6/Rørosveien og Dovrebanen/Rørosbanen.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

NYUTDANNEDE BYGGTEKNIKERE SØKES for PKS INDUSTRI AS
PKS INDUSTRI AS
NYUTDANNEDE BYGGTEKNIKERE SØKES Vårt selskap ekspanderer raskt i markedet og vi har behov for flere Byggteknikere som enten assisterende Prosjektledere eller Prosjektledere. Arbeidet innebærer 50% oppfølging ute på byggeplass, bistå i prosjektering, kundekontakt (store entreprenører) oppfølging av Underleverandører etc etc. Noe reisevirksomhet (kun 1-2 dager) må påregnes i forbindelse med oppfølging av prosjekter utenfør Østlandsområdet. Krav til deg: Du kan gjerne være nyutdannet - men noen års erfaring er også bra.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Er du en dyktig flislegger? for TEMP TEAM AS
TEMP TEAM AS
Er du en dyktig flislegger? På vegne av vår oppdragsgiver søker vi etter flislegger snarlig oppstart. De er en stor aktør i bransjen, er kjente for kvalitet og har et meget godt arbeidsmiljø. Har du disse kvalifikasjoner?
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

QC-inspektør for Agility Subsea Fabrication As
Agility Subsea Fabrication As
QC-inspektør Agility Subsea Fabrication produserer manifolder, s eparasjonssystemer, integrated template systems og annet subseautstyr. Vår produksjon er anerkjent for sin leveransedyktighet og høye produktkvalitet og våre produkter er etterspurte til både norske og internasjonale prosjekter. Agility Subsea Fabrication har i dag rundt 175 dyktige ansatte som arbeider ved selskapets produksjonsanlegg i Norge -- lokalisert i Tønsberg og på Røra i Skien. Vi søker enNS477-sertifisert QC-inspektør med sveiseerfaring fra petroleumsrettetvirksomhet.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019