Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Stillasarbeidere Industri for Barona Human Resource Services AS
Barona Human Resource Services AS
Stillasarbeidere Industri For våre kunder søker vi nå faglærte stillasmontører for lengre industrielle oppdrag.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 08-02-2019

Rådgivende ingeniør innen VVS for Veksthuset Rekruttering AS
Veksthuset Rekruttering AS
Rådgivende ingeniør innen VVS Vår kunde er et tverrfaglig, uavhengig, rådgivende ingeniørkontor.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Erfarne Malere søkes for FLEKSI BEMANNING AS
FLEKSI BEMANNING AS
Erfarne Malere søkes Vi søker snarest erfarne malere til innendørs malerarbeid og sparkelarbeid.Må kunne kommunisere på norsk eller engelsk.Oppdraget varer gjennom hele 2019Søk her Stillingsnummer: 1164-2019-01-257 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: NAV Servicesenter
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Dyktige sveisere søkes for A-personell AS avd Fredrikstad
A-personell AS avd Fredrikstad
Dyktige sveisere søkes Til en av våre gode kunder søker vi etter to selvstendige og erfarne sveisere.Kvalifikasjoner:-Gyldig sveisesertifikat 111 og136-Varmearbeiderkurs-Erfaring fra byggeplasser-Språk norsk/engelsk-Førekort klasse B -Gode referanserPersonlige egenskaper:-Gode samarbeidsevner-Positiv, utadvendt og fleksibel-Punktlig og initiativrik-God til å jobbe selvstendig men også i team-YrkesstolthetArbeidssted: Østfold og OsloHøres dette interessant ut? Send en søknad med CV på mail til christin@a-personell.no eller magdalena@a-personell.noVelkommen som jobbsøker hos oss!
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Scaffolders for BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AS
BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AS
Scaffolders We are now putting together several teams of scaffolders to join several upcoming projects in Oslo and Drammen. You will be working for both large and smaller companies in the scaffolding business.Work tasks for ScaffoldersYou will be joining a skilled team of scaffolders. The job consists of assembling, and dismantling scaffolding in accordance with technical drawings. It is also you job to make that health and safety regulations are maintained on the work site.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Bustadrådgjevar - HMS Hordaland for NAV
NAV
Bustadrådgjevar - HMS Hordaland NAV Hjelpemiddelsentral Hordaland er eit ressurs- og kompetansesenter på 2.-linjenivå med ca. 125 tilsette. Hjelpemiddelsentralen har eit overordna ansvar for forvaltning, rådgjeving og formidling av tekniske hjelpemiddel for personer med funksjonsnedsetjing, tolketenester for døve og døvblinde og arbeidsretta vegleiing på syn- og hørselsområdet. Bustadrådgjevar Vi har i vår rådgjevingsavdeling ledig ein 100 % stilling som bustadrådgjevar. Stillinga er plassert i kode 1434, rådgjevar, med bruttoløn på kr.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Fagarbeider for Mesta AS
Mesta AS
Fagarbeider Mesta region SørØst søker dyktig fagarbeider til driftskontrakt Land/ Hadeland som omfatter stamveier og fylkesveier i kommunene Jevnaker, Lunner, Gran, Søndre Land og Nordre Land. Driftskontrakten har 11 ansatte. I tillegg benyttes underentreprenører på deler av arbeidsoppgavene. Vi søker deg som trives med å arbeide selvstendig og i team, og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Oppmøtested vil være Jaren eller Dokka. Den som blir ansatt bør bo i kontraktsområdet. Kontaktperson for stillingen er prosjektleder Johannes Svinning Roen tlf.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 16-02-2019

Anleggsleder for Consto Øst
Consto Øst
Anleggsleder Er du en anleggsleder med ambisjoner?Consto Øst er i sterk vekst, og ønsker å forsterke laget med en engasjert og dyktig anleggsleder.HOVEDFUNKSJON OG ARBEIDSOPPGAVERGjennomføringsansvar for produksjon i samsvar med fremdriftsplan i prosjekteneHMS og KS ansvar i samsvar med bedriftens system i prosjekteteneProduksjonsplanlegging og fremdriftsplanerFølge opp leverandør/ue i prosjekteteneLeder for Consto ansatte i prosjektetene Bidra til at prosjektetene til enhver tid har riktige ressurser slik at målsetningene i prosjektene blir oppnådd Bidra i prosjektkalkyler og i forhandlinger
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Er du en super murer? for Dreamwork AS
Dreamwork AS
Er du en super murer? For en av våre kunder søker vi etter en selvstendig murer med fagbrev.Arbeidsoppgaver Utførelse av varierte oppgaver innen oppussing av privatboliger Murer/Flislegger gjennomfører utførelse og rehabilitering av komplette baderom, fra riving av bad til klargjøring for montering av våtromsplater/smøremembran og flislegging av bad/våtrom. Flislegging av kjøkken.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Vil du legge kontorrotter for dine føtter? for STOLT
STOLT
Vil du legge kontorrotter for dine føtter? Kanskje ikke akkurat rotter da, men du vet - slike som tilbringer arbeidsdagene sine innendørs. Disse har som oftest beina godt planta på jorda. Men på jobb liker de å plante beina på et mykt gulvbelegg. Og her kommer du inn i bildet. Betong skal forvandles til skinnende og gjestfrie flater. Vi har flere prosjekter løpende så varighet vil være 2+ måneder men det forutsetter selvsagt en viss kjemi og ikke minst faglig dyktighet innen gulvbelegg.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 22-01-2019