Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Har du allsidighet og en helhetsforståelse av IT-miljøer ? for Manpower AS
Manpower AS
Har du allsidighet og en helhetsforståelse av IT-miljøer ? For kunde søker vi etter medarbeider til 1.linje IT-support/ helpdesk for sluttbruke, som besvarer og løser henvendelser på telefon Arbeidsoppgaver Besvare heldpdesksaker innen brukeradministrasjon og yte en høy grad av løsningsservice ved første henvendelseRegistrere, kategorisere, videresende sakerFølge opp saker internt og eksterntFeilsøking og problemløsning på print, klient, Windoms plattform, O365Hjelpe på mobile plattformerGenerell brukersøtte på konsernets interne IT-systemerKvalifikasjoner Må ha relevant erfaring innen IKT fag
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019

Postdoktor datateknologi knyttet til forskningsprosjektet BBChain for Universitetet i Stavanger
Universitetet i Stavanger
Postdoktor datateknologi knyttet til forskningsprosjektet BBChain Jobbnorge ID: 173879 Om stillingenUniversitetet i Stavanger har ledig toårig åremålsstilling som postdoktor i datateknologi ved Institutt for data- og elektroteknologi. Stillingen er ledig med tiltredelse så snart som mulig. Formålet med stillingen er å styrke forskningen samt gi forskere med doktorgrad innenfor det aktuelle fagområdet anledning til videre kvalifisering med sikte på faglig toppstilling. Fagområdet for stillingen er datateknologi innenfor temaet blokkjede, biometri og smarte kontrakter.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 29-09-2019

Rådgivende ingeniør elektro for Sweco
Sweco
Rådgivende ingeniør elektro Er du en kvalitetsbevisst elektrorådgiver? I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter. Hos oss gjør du en forskjell.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Head Energy søker etter Instrument/Automasjon Ingeniør for HEAD ENERGY CONSULTING AS
HEAD ENERGY CONSULTING AS
Head Energy søker etter Instrument/Automasjon Ingeniør Vi søker en Instrument/Automasjon Ingeniør til oppdrag i Bergen Arbeidsbeskrivelse: Leveranser innen disiplinen i tilbud, studier og gjennomføringsprosjekter. Bidra i estimering og planlegging av arbeidsomfang innen disiplinen. Utarbeide forslag til designunderlag og tekniske løsninger for SAS og feltinstrumentering. Utarbeide og levere teknisk underlag ihht. kundekrav og spesifikasjoner og oppdatere kundedatabaser med metadata. Jobbsette og utarbeide arbeidsunderlag for installasjon.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Er du på jakt etter nye utfordringer? for BEMANNINGSBYRAAET.NO TELEMARK AS
BEMANNINGSBYRAAET.NO TELEMARK AS
Er du på jakt etter nye utfordringer? På grunn av økende oppdragsmengde hos våre kunder, søker vi etter ingeniører. Har du ingeniørbakgrunn eller lengre relevant erfaring med fagbrev innen elektro/automasjon så er du velkommen til å søke!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Elektrikere til Bergen og Stord for ALL10 BEMANNING AS
ALL10 BEMANNING AS
Elektrikere til Bergen og Stord Langvarig oppdrag i Bergen området: På vegne av flere kunder i Bergen og Stord området søker vi etter deg som har fagbrev som elektriker. Du er positiv og løsningsorientert. Da en jobber i team, er det viktig at du samarbeider godt med kollegaer, men må kunne jobbe selvstendig.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Energimontør/KL-montør for Veidekke entreprenør AS-Region Øst
Veidekke entreprenør AS-Region Øst
Energimontør/KL-montør Om stillingen Trives du best med en arbeidsdag i friluft med et selvstendig og humørfylt arbeidslag? Vi jobber med prosjekter over hele landet, så du må ha litt rallarblod i deg og like å jobbe i turnus med hektiske perioder. Vi har en knakende god arbeidsplass og våre folk trives og har det gøy på jobb. Dette vil du også merke om du blir en av oss. Du er en strukturert, åpen og samarbeidsvillig person som har evne til å utføre selvstendig arbeid, samt kunne være bas. Det legges vekt på forståelse for tverrfaglighet og samarbeid med andre faggrupper.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Flere ledige stillinger The Quartz Corp AS for Norwegian Crystallites AS
Norwegian Crystallites AS
Flere ledige stillinger The Quartz Corp AS Vil du være med å bli verdens største produsent av høyrenset kvarts i et dynamisk og spennende arbeidsmiljø? Vår høyteknologiske fabrikk trenger nye faste ansatte. Vår fabrikk ligger på Drag i Nordland, et område med rikelig med naturopplevelser, i kanskje Norges vakreste natur. Vi søker etter deg som ønsker faglige utfordringer, samt bo i et område som best kan beskrives som minst like vakkert som Lofoten. Benytt denne muligheten til å søke deg til en spennende arbeidskarriere.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Har du lyst til å bli vår nye kollega innen el.forsyning? for ELKEM ASA
ELKEM ASA
Har du lyst til å bli vår nye kollega innen el.forsyning? Elkem ASA Technology er en del av Elkem Fiskaa Teknologipark, som er plassert i Kristiansand, Sørlandets hovedstad. Kristiansand er fylt til randen av muligheter, både i yrkeslivet og på fritiden. Med et levende kulturliv, behagelig klima, noen av landets flotteste, bynære rekreasjonsmuligheter og kort avstand til Europa, er Kristiansand et attraktivt sted å bo.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

Elektrikere søkes for LEVEL PERSONAL AS
LEVEL PERSONAL AS
Elektrikere søkes Vi søker elektrikere for større kunde i Stavanger. I stillingen vil det være muligheter for sporadiske turer offshore. Ønskelige kvalifikasjoner: Fagbrev GR.LGode norsk- og engelskkunskaperOffshoreerfaringGSKHelseattestFSEEX GrunnleggendeKandidatene vi søker er fleksible, selvgående og har stor interesse for sitt fag. Er dette noe for deg ønsker vi at du søker idag. Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende. Se annonsePAM Stillingsnummer: 1164-2019-08-243 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019