Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Elektriker i Vågå - fast ansettelse for OTTADALEN ELEKTRO AS
OTTADALEN ELEKTRO AS
Elektriker i Vågå - fast ansettelse På grunn av økende oppdragsmengde søker vi elektriker til våre prosjekter. Denne stillingen byr på varierte oppdrag. Våre satsingsområder er blant annet: Intallasjoner i private- og næringsbyggLandbruksinstallasjonerIndustriHytter og fritidsboligerBrannvarslingFiberinstallasjonerBelysningSmarthusløsninger/KnxElbilladereVarmestyringFeilsøkingElkontroll og termograferingEnøk rådgivingStillingsnummer: 0515-2018-11-2 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 17-12-2018

Elektriker Bas/ Anleggsleder for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Elektriker Bas/ Anleggsleder Vi søker etter Bas/anleggsleder som vil jobbe med nybygg og rehablitering i Vestfold, Buskerud og Akershus. Som Bas/anleggsleder vil du ha det overordnede ansvaret ute på anleggsplassen. Vi kan tilby en spennende og selvstendig stilling i et godt, etablert miljø.Kvalifikasjoner: Fagbrev, elektriker gr. L. med minimum fem års erfaring.Erfaring fra elektro i entreprenørvirksomheter.God økonomisk forståelse og resultatorientert.Kontraktforståelse.Gode norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig er et minimumskrav pga. utstrakt kundekontakt.Førerkort kl.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Servicekoordinator i Drammen for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Servicekoordinator i Drammen Vi er i stadig vekst og søker nå etter en servicekoordinator ved vår serviceavdeling i Drammen. Hovedarbeidsoppgaver Som servicekoordinator i Pettersen får du en varierende og spennende jobb. Du vil ha kontakt med både kunder, serviceledere og servicemontører.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Erfaren industrielektriker i Oslo og Drammensområdet for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Erfaren industrielektriker i Oslo og Drammensområdet Vi søker serviceelektrikere som vil jobbe med service og vedlikehold innenindustri. Vi tilbyr spennende og selvstendige stillinger i et godt, etablert miljø. Med stillingen følger servicebil, mobiltelefon og mobil dataløsning. Kvalifikasjoner: Gode norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig er et minimumskrav pga utstrakt kundekontakt.Fagbrev som elektriker.Noen års erfaring som serviceelektriker og erfaring med feisøking innen industri.Førerkort kl.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Erfaren serviceelektriker i Moss for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Erfaren serviceelektriker i Moss Vi søker serviceelektrikere som vil jobbe med service og vedlikehold innen bolig, næringsbygg og industri. Vi tilbyr spennende og selvstendige stillinger i et godt, etablert miljø. Med stillingen følger servicebil, mobiltelefon og mobil dataløsning. Kvalifikasjoner: Gode norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig.Fagbrev som elektriker.Noen års erfaring som serviceelektriker.Førerkort kl.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Instrument Engineer for ECN
ECN
Instrument Engineer Engineering Consultants Norway er en totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative konsulenttjenester til olje & gass, energi, bygg & anleggs industrien i Norge. Vi bemanner ingeniør- og prosjektadministrative oppdrag til våre kunder nasjonalt og internasjonalt, og våre konsulenter har både variert og spesialisert kompetanse og erfaringsbakgrunn.Våre kunder er oljeselskap, teknologi og oljeserviceselskaper, rådgivende ingeniører, bygg-, anlegg- og industrivirksomheter.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Electrical Engineer with knowledge to FEBDOK calculations? for Ingeniør Compagniet
Ingeniør Compagniet
Electrical Engineer with knowledge to FEBDOK calculations? Ingeniør Compagniet AS har rammeavtale med de største aktørene innen Olje og Gass, Bygg og Infrastruktur samt rådgivende ingeniørbedrifter. Vi leverer også ingeniører til lokale bedrifter rundt om i landet. Som ansatt i IC blir du en del av vårt faglige nettverk, samtidig som du beholder din uavhengighet og fleksibilitet. Ingeniør Compagniet er en del av Norges største bemanningsselskap; Adecco. IC bygger din tekniske karriere.For our client in Sandnes we searching for an Electrical Engineer with knowledge to FEBDOK calculations.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 15-12-2018

Software Engineering Positions in CAD-PLM-PLCS for Jotne EPM Technology
Jotne EPM Technology
Software Engineering Positions in CAD-PLM-PLCS Jotne EPM Technology AS is an IT company in Oslo of high end software engineers. Our domain verticals are Aeronautics, Space, Defense and the Building sector. We see an increase for our business and need you on our team. We have several upcoming projects within the PLM, PLCS, ISO standard data exchange and sharing market, and need new colleagues to help us solve these interesting projects.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Produksjonssjef for SIEMENS AS
SIEMENS AS
Produksjonssjef SIEMENS ASOffshore Marine Centre er verdensledende innen utvikling og produksjon av kraftløsninger for skip og offshoreinnretninger. Vi er Siemens teknologisenter for kraftelektronikk og elkraftsystemer til shipping og offshoremarkedet. Ambisjonen vår er å være et verdensledende utviklings- og produksjonsmiljø for energioptimale og miljøvennlige løsninger for disse markedene. Siemens Offshore Marine Centre er en pioner innen batteriløsninger for ferger, fiske- og offshorefartøyer.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018

Sivilingeniør/ingeniør innen dam og vassdragsanlegg for Norconsult
Norconsult
Sivilingeniør/ingeniør innen dam og vassdragsanlegg Norconsult AS er med sine 3300 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet som er eid av de ansatte har hovedkontor i Sandvika og mer enn 80 andre kontorer i Norge og utlandet.Norconsults kontor i Hønefoss er et veletablert og solid kontor i positiv vekst.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-03-2019