Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vårt lille sykehjem trenger en engasjert og tydelig avdelingssykepleier. for Konows Senter
Konows Senter
Vårt lille sykehjem trenger en engasjert og tydelig avdelingssykepleier. Vår dyktige avdelingssykepleier/sykepleier gjennom mange år ønsker vi nå å bruke i prosjektstilling som fagsykepleier/prosjektleder ved sykehjemmet vårt. Vi er derfor på jakt etter en engasjert, positiv og dyktig arvtaker for henne i rollen som Avdelingssykepleier. Du må være offentlig godkjent sykepleier og gjerne ha en videreutdanning innen ledelse eller relevant spesialisering innen sykepleiefaget. Andre relevante videreutdanninger kan også bli vurdert.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

HELSESEKRETÆR I 80% STILLING TIL IBSENSYKEHUSET PORSGRUNN for IBSENSYKEHUSET PORSGRUNN AS
IBSENSYKEHUSET PORSGRUNN AS
HELSESEKRETÆR I 80% STILLING TIL IBSENSYKEHUSET PORSGRUNN Vi ønsker en positiv, profesjonell og effektiv medarbeider med gode samarbeidsevner og høy faglig standard. Vi kan tilby 1 års vikariat med mulighet for forlengelse. Arbeidsoppgaver: · Telefon/resepsjon · Pasientadministrative oppgaver · Pasientnære oppgaver · Tilrettelegge for annet helsepersonell Stillingsnummer: 0805-2018-11-88 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 09-12-2018

Drømmer du om å jobbe som kosmetisk sykepleier? for KLINIKK ARENDAL AS
KLINIKK ARENDAL AS
Drømmer du om å jobbe som kosmetisk sykepleier? Vi søker etter en sykepleier som ønsker å jobbe i et høyt faglig team med leger og sykepleiere. Stillingsbrøk 60-100 Stillingsnummer: 0906-2018-11-94 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

70% VIKARIAT STILLING SOM HELSEFAGARBEIDER for Domkirkehjemmet
Domkirkehjemmet
70% VIKARIAT STILLING SOM HELSEFAGARBEIDER Turnus, med arbeid hver 3. helg Vikariatet er ledig fra: 01.01.2019 - til 30.09.2019 Stillingsnummer: 1209-2018-11-397 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018

Sykepleier og søker nye utfordringer? for Ryslingsmoen sykehjem
Ryslingsmoen sykehjem
Sykepleier og søker nye utfordringer? Vi i Åmot kommune søker etter nye kollegaer, og kanskje er akkurat du den vi søker etter? Vi søker deg som vil arbeide opp mot visjonen til Åmot kommune: vilje til vekst, ved at du ønsker å videreutvikle våre tjenester for fremtiden, og ta del i meningsfylte, spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Åmot kommune ligger i Østerdalen ca. 20 mil fra Oslo og ca.30 mil fra Trondheim. Tettstedet Rena er administrasjons-, handels- og servicesenter. Åmot kommune er vertskommune for Forsvaret, Høgskolen i Hedmark og Birkebeinerarrangementene.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Sykepleier søkes til Ortopedisk sengepost - Oslo universitetssykehus HF for Oslo universitetssykehus HF
Oslo universitetssykehus HF
Sykepleier søkes til Ortopedisk sengepost - Oslo universitetssykehus HF Ortopedisk avdeling ved Ortopedisk klinikk har flere sengeposter som behandler pasienter med brudd og skader i muskel og skjelett, ortopediske infeksjoner, multitraumatiserte pasienter og elektive hofte, kne- og ryggpasienter. Ortopedisk sengepost 2 søker etter sykepleiere til 3 faste stillinger i 100 % og 3 vikariater 80. Stillingene har ulik startdato, og vikariatene har ulik lengde. Kun elektroniske søknader via WebCruiter vil komme i betraktning.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Spesialsjukepleiar i pediatri/sjukepleiar - Barne- og ungdomsklinikken / Medisin 4 for Helse Bergen
Helse Bergen
Spesialsjukepleiar i pediatri/sjukepleiar - Barne- og ungdomsklinikken / Medisin 4 Eininga består av sengepost, pasientmottak og poliklinikk. Vi behandar og utreder barn med infeksjonssjukdommar, sjukdommar i luftvegane og lunger, samt uavklarte akuttmedisinske tilstandar. Vi søkjer etter ein medarbeidar som er fagleg dyktig, som bidrar til utvikling av faget vårt og eit godt arbeidsmiljø. Søkjar må kunne arbeide sjølvstendig, strukturert og ha gode samarbeidsevner som fremje eit tverrfagleg miljø. Vi har ledig 100% fast stilling, turnus i årsplan.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Vernepleier - Miljøtjenesten for Nannestad kommune
Nannestad kommune
Vernepleier - Miljøtjenesten Miljøtjenesten har som mål å være et trygt og attraktivt tilbud for våre brukere og en utfordrende og spennende arbeidsplass for våre ansatte. Vi har i dag ledig en 100 % fast stilling, som vernepleier rettet mot brukere med psykisk utviklingshemning. Turnus med arbeid hver 3 helg. Vi ønsker en medarbeider som er løsningsorientert, har fokus på brukermedvirkning. Er fleksibel, aktiv og engasjert.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Ferievikar: Spesialsjukepleiar/sjukepleiar Odda sjukehus - Helse Fonna HF for Helse Fonna HF
Helse Fonna HF
Ferievikar: Spesialsjukepleiar/sjukepleiar Odda sjukehus - Helse Fonna HF Er du sjukepleiar på jakt etter sommarjobb? Likar du action og høg aktivitet? Eller er du meir opptatt av samtale og miljøterapi? Syns du beinbrot og operasjonssår er spennande? Eller likar du medisinsk detektivarbeid? Uansett kva utfordringar du likar best, har vi jobben for deg! I Helse Fonna jobbar du i team med dyktige kollegaer frå ulike faggrupper rundt deg. Du er aldri aleine på jobb, og vi har gode støttefunksjonar.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 13-01-2019

Operasjonssykepleier - Operasjonsenhet Ortopedi, Storgata 40 for Oslo universitetssykehus HF
Oslo universitetssykehus HF
Operasjonssykepleier - Operasjonsenhet Ortopedi, Storgata 40 Er du operasjonssykepleier og interessert i dagstilling, 8 timers arbeidsdag mandag til fredag, fri hver helg, jul, nyttår, og påske samt 6 uker fri om sommeren? Vi søker operasjonssykepleier som er autorisert som sykepleier i Norge, med videreutdanning i operasjonssykepleie og som er godkjent av NSF's landsgruppe av operasjonssykepleiere. Vår operasjonsavdeling har 5 operasjonsstuer med elektive og halvøyeblikkelig hjelp.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018