Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Coyo på Sørenga søker dyktig hovmester og servitører! for SØRENGKAIA RESTAURANT AS
SØRENGKAIA RESTAURANT AS
Coyo på Sørenga søker dyktig hovmester og servitører! Vårt herlige team på COYO søker dyktige kolleger - er du klar for å rocke Oslos flotteste restaurant sammen med oss i stillingen som Hovmester eller Servitør? Coyo ligger ytterst på spektakulære Sørenga i Oslo. Vi ser etter deg som vil være med å motivere kolleger, skape gode resultater og fantastiske gjesteopplevelser! Vi brenner for god mat og drikke, i utrolige omgivelser, med bryggekanten og Oslofjorden som nærmeste nabo. Brenner du for god service, samarbeid og å prestere og levere? Da vil vi snakke med deg!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Vil du bli en del av vårt fantastiske team? for RESTAURANTASSISTANSE AS
RESTAURANTASSISTANSE AS
Vil du bli en del av vårt fantastiske team? RestaurangAssistans startet sin virksomhet i Stockholm i 1999 og frem til i dag har vi blitt den største leverandøren av bemanningstjenester innen hotell og restaurant i Sverige. Helt siden oppstarten har vi hatt en bevisst strategi om å spesialisere oss mot hotell- og restaurantsektoren. I februar 2015 i etablerte vi oss i Norge. Nå skal vi utvide vårt kontor i Oslo, og i den forbindelse søker vi en ny stjerne til vårt team. Vår visjon er å være det ledende bemanningsforetaket innen hotell og restaurant i Skandinavia.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Renholdere i Romerike/Eidsvoll for 4SERVICE GRUPPEN AS
4SERVICE GRUPPEN AS
Renholdere i Romerike/Eidsvoll Vi har behov for flere dyktige renholdere til daglig renhold i området fra nord i Romerike til Eidsvoll. Vi håper å høre fra deg! Som renholder hos oss bør du: Ønske å jobbe med renholdHa erfaring med renholdsarbeidVære fleksibel med tanke på arbeidstidLike å jobbe med et fysisk krevende yrkeGjerne inneha fagbrev i renholdVære selvstendig og ansvarsbevisstVi tilbyr: OpplæringMulighet for personlig og faglig utviklingJobb i et renholdsfirma i sterk vekst og utviklingEt profesjonelt og ambisiøst arbeidsmiljøHyggelige kollegerSøknadene vurderes fortløpende.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

PIZZABAKER OG SERVICEPERSONALE til MESTER PIZZERIA for Hadeland Glassverk AS
Hadeland Glassverk AS
PIZZABAKER OG SERVICEPERSONALE til MESTER PIZZERIA A/S Hadeland Glassverk, etablert i 1762, er en tradisjonsrik bedrift som produserer kvalitetsprodukter i glass og krystall. Bedriften er kjent for god design og har en ledende markedsposisjon i Norge. Vårt besøkssenter består av 10 butikker og 5 spisesteder. Hadeland Glassverk er en av Norges mest besøkte turistattraksjoner. Bedriften ligger i naturskjønne omgivelser i sørenden av Randsfjorden i Jevnaker kommune, ca. 6 mil fra Oslo. A/S Hadeland Glassverk er et selskap i 3 Norske-konsernet som eies av Atle Brynestad.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Kjøreglad servitør med "ungkaren"sjarme? for B7PEOPLE AS
B7PEOPLE AS
Kjøreglad servitør med "ungkaren"sjarme? Da leser du selvsagt videre med stor intresse og heftig glød! På grunn av økende interesse for våre flotte servitører så trenger vi flere sjarmtroll.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Vi søker etter motiverte og serviceinnstilte servitører for KONTORET
KONTORET
Vi søker etter motiverte og serviceinnstilte servitører KONTORET Sushi-Bar-Asiatisk søker etter topp motiverte servitører til vår nye restaurant i Sandnessjøen, på idylliske Helgelandskysten. Vi søker deg som har stor interesse og engasjement for god mat og drikke som er fleksibel som er positiv som liker å jobbe i høyt tempo som liker å yte topp kundeservice som er topp motivert for å jobbe Personlig egnethet kan være viktigere enn relevant erfaring fra bransjen. Det blir et internasjonalt, inkluderende, uformelt og positivt arbeidsmiljø hos oss. Med mye godt humør!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 05-12-2019

Servitører deltid 30% for BIG HORN STEAK HOUSE TRONDHEIM
BIG HORN STEAK HOUSE TRONDHEIM
Servitører deltid 30% Vi søker servitør deltid 30% med glimt i øyet og sans for god service. Dette er en jobb som kan kombineres med studier, da du vil ha faste vakter annenhver helg og en dag i uken. Det er selvfølgelig også mulighet for mer jobb i sommer om ønskelig. Erfaring fra bransjen er en fordel, men ikke et krav da full opplæring vil bli gitt.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Servitør 30% deltid for COWFISH AS
COWFISH AS
Servitør 30% deltid Hei du. Vi søker deg som er på jakt etter en kul deltidsjobb. Vil du være med å skape gode gjesteopplevelser, sørge for at gjestene på Cowsea føler seg sett og ivaretatt litt mere enn forventet? Da må du sende en søknad til oss, og bli en del av vårt fantastiske team. Håper vi hører fra deg snart!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

SERVITØR for LATERALUS AS
LATERALUS AS
SERVITØR ALMA åpnet i mai 2019 på brygga i Tønsberg. Vi søker deltidsservitører for tiltredelse i september. Både heltid og deltid. Perfekt jobb ved siden av studier. Erfaring i bransjen er en stor fordel, men også nye servitører kan søke deltidsstillinger hos oss da intern opplæring gis. ALMA blir et sted helt utenom det vanlige med fokus på god mat, vin & hyggelige gjesteopplevelser. Vi søker servitører med glimt i øyet, høy arbeidsmoral og forståelse for hva som skal til for å gi gjestene den best mulige opplevelsen hos oss.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 05-09-2019

KOKK for LATERALUS AS
LATERALUS AS
KOKK ALMA åpnet i mai 2019 på brygga i Tønsberg. ALMA blir et sted helt utenom det vanlige med fokus på god mat, vin & hyggelige gjesteopplevelser. Vi søker kokker som er hardt arbeidende, tåler å jobbe under stort press og er kreative. PAM Stillingsnummer: 0704-2019-08-171 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 10-09-2019