Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vil du skape dagens høydepunkt sammen med et dyktig team? for ISS FACILITY SERVICES AS
ISS FACILITY SERVICES AS
Vil du skape dagens høydepunkt sammen med et dyktig team? For å styrke vårt team i Stavanger søker vi nå en energisk og serviceinnstilt kokk i 100% stilling. Hos oss kan du forvente en morsom og utfordrende stilling hos kunder som setter store krav til leveransen.Som kokk er du med i den daglige driften av vår Catering-leveranse med ansvar for å sikre gode gjesteopplevelser, samt sørge for etterlevelse av våre konsepter og kvalitetssystemer som IK-mat og HMS.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Medarbeidar ved avdelingskjøkken for Haugaland DPS
Haugaland DPS
Medarbeidar ved avdelingskjøkken Org. nr: - Stillingsident: 4140172389 Presentasjon av stillingen: Haugaland distriktspsykiatriske senter (DPS) er ein del av helseføretaket Helse Fonna. Haugaland DPS har i samarbeid med Karmøy DPS ansvar for dei allmennpsykiatriske spesialisthelsetenestane i kommunane Haugesund, Tysvær, Utsira, Bokn, Sveio, Vindafjord, Karmøy, Etne, Sauda og Suldal. Samla innbyggartal er omlag 120 000. Haugaland DPS har ansvar for spesialisttilbodet til fengselshelsetenesta i Haugesund og Vindafjord kommune. Institusjonen flytta inn i nye lokaler 10.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Server/Waiter/Waitress for RADISSON BLU AIRPORT TRONDHEIM
RADISSON BLU AIRPORT TRONDHEIM
Server/Waiter/Waitress Server/Waiter/WaitressWaiter Can you handle being the centre of attention, are you a single malt rather than a blend? If you say Yes I Can! here at the Radisson Blu Hotel, we're looking for first class people just like you! At Radisson Blu Hotel, we are one team and make memorable moments for our guests. Our Bartenders are extremely sophisticated, have unique flare, sparkle and fizz. They are able to engage with guests using their individuality and passion for their craft.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 02-11-2019

Vi søker medarbeider til Kylling & Pizza As for KYLLING & PIZZA AS
KYLLING & PIZZA AS
Vi søker medarbeider til Kylling & Pizza As Kjøkkenarbeider, Pizzabaker... PAM Stillingsnummer: 0315-2019-10-139 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-12-2019

Nodee Sky ønsker å utvide sitt team med nye servitører for NODEE SKY AS
NODEE SKY AS
Nodee Sky ønsker å utvide sitt team med nye servitører Nodee Sky søker nye servitører til 80-100% stillinger med oppstart snarest mulig. Kvalifikasjoner: Du har minimum 2 års tidligere erfaring som servitørDu er minimum 20 år (servering av cocktails)Du har interesse for mat og vinDu må beherske et av de skandinaviske språkene, samt engelskDu er selvstendig, positiv og utpreget serviceinnstilt med glimt i øyeDu er ryddig, punktlig, fleksibel og stress-tolerantVi tilbyr: Konkurransedyktige betingelserEt godt arbeidsmiljøOpplæring og oppfølgingArbeidstiden vil i hovedsak være kveldstid.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 17-11-2019

Kjøkkensjef/Kokk for Kirkens Bymisjon Stavanger
Kirkens Bymisjon Stavanger
Kjøkkensjef/Kokk Org.nr.: 971 477 415 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi søker etter Kjøkkensjef/ Kokk på Kaffekoppen, Bymisjonssenteret Sola, eller i 100% fast stilling, primært på dagtid. Kaffekoppen åpnet nylig på Sola og skal være en kafé og et inkluderende fellesskap hvor det er rom for alle. Kaffekoppen skal tilby rimelige, velsmakende og næringsrike måltider av høy kvalitet. Konseptet til kaféen er at matproduksjonen i størst mulig grad skal baseres på overskuddsmat.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Er du en nytenkende og proaktiv kokk som er god på å lede andre mennesker? for SODEXO AS
SODEXO AS
Er du en nytenkende og proaktiv kokk som er god på å lede andre mennesker? Vi søker Leder til Personalrestaurant Hver dag spiser 200 sultne gjester lunsj i vår nyåpnede og moderne personalrestaurant i Oslo. Vår personalrestaurant skal være noe utenom det vanlige - moderne, fresh og nytenkende, og vi ser derfor etter en strukturert og fremoverlent leder. Er det deg?Hva gjør en Leder Personalrestaurant i Sodexo? Vi søker en person som kan inspirere og motivere medarbeiderne på vår nyrenoverte og nyåpnede personalrestaurant i Oslo. Hos oss har vi fokus på god mat, gode råvarer og godt miljø.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Kokk med salgsevner og et smil for CAFE OPUS
CAFE OPUS
Kokk med salgsevner og et smil Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi søker en matglad kokk,med salgstekke som er glad i å skape gode opplevelser for våre gjester med et smil om munnen. Hos oss får du en trygg og solid arbeidsplass med gode karrieremuligheter i Nordens største servicekonsern.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-11-2019

Renholdsoperatør for Eigersund musikk- og kulturskole
Eigersund musikk- og kulturskole
Renholdsoperatør Org. nr: - Stillingsident: 4143125637 Presentasjon av stillingen: Renhold av Eigersund Kulturhus ArbeidsoppgaverDaglig, periodisk- og hovedrenhold. Maskinkjøring KvalifikasjonerErfaring og kunnskap i bruk av data, dataprogrammer og smarttelefon Erfaring med renhold, fagbrev er ønskelig Førerkort klasse B (person-/varebil) er en fordel Søkere som ikke har norsk som sitt morsmål, bes redegjøre for både skriftlig og muntlig fremstillingsevne. Språknivå vil bli vektlagt i ansettelsesprosessen.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Vil du bli en del av et dyktig og kreativt serviceteam? for ISS FACILITY SERVICES AS
ISS FACILITY SERVICES AS
Vil du bli en del av et dyktig og kreativt serviceteam? ISS søker barista til et helt nytt kontorbygg sentralt i Drammen. Vi søker deg med en utpreget serviceholdning, samt at du evner å tilpasse vår leveranse basert på kundens behov og forventninger. For rett person kan dette være starten på en lang karriere i ISS.Hva kan ISS tilby deg? Du vil få et tilpasset introduksjonsprogram som gir deg de beste forutsetninger for å lykkes i jobben fra første dag. For å bidra til handlekraft tilbyr ISS over 150 kurs for å sikre deg kontinuerlig faglig utvikling og mestring.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019