Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Hovmester i Hamars mest populære restaurant? for BASARENE HAMAR ANS
BASARENE HAMAR ANS
Hovmester i Hamars mest populære restaurant? Er du rett person som vil være med å videreutvikle Hamars beste og mest populære restaurant? Vi søker etter ny hovmester etter at vår kjære Siri skal flytte nordover. Så har du lyst på drømmejobben og har rett innstilling og kvalifikasjoner, ja så har du muligheten nå.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Erfaren a la carte servitør for Bryggestuen-Bryggeloftet AS
Bryggestuen-Bryggeloftet AS
Erfaren a la carte servitør Vi søker servitører som har solid A la carte erfaring. Våre servitører er blide, serviceinnstilt og setter pris på høyt arbeidstempo på travle dager . De er kunnskapsrike og nysgjerrige. De er fleksible og pliktoppfyllende -- og gjør alt for at gjestene våre en god og personlig opplevelse hos oss. Vi er en gjeng som sier JA og yter det lille ekstra for våre gjester. Høres dette ut som du vil være en del av? Vi er stolte av arbeidsplassen vår og vi ønsker flere gode ambassadører for arbeidsplassen vår. Gode språkkunnskaper er en fordel.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Servitør stilling hos Tullins cafe for TULLINS CAFE AS
TULLINS CAFE AS
Servitør stilling hos Tullins cafe Søkere må kunne snakke norsk/svensk. Må ha fylt 20 år. send din cv til babarjaved@hotmail.com legg gjernte til bildet av deg, det regnes som positivt. VIKTIG! - ikke ringe eller komme selv med CV'en. Det er en fast deltidstilling, med mulighet etter hvert for heltid PAM Stillingsnummer: 0312-2019-03-218 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 30-03-2019

Servitører søkes for XEAST AS
XEAST AS
Servitører søkes Vi søker servitører, helst med minimum 1 år erfaring fra ala cart. Vi har behov for 1 heltid + deltid/ ringevikarer. Norsk tale er en fordel men engelsk tale er et absolutt krav. PAM Stillingsnummer: 0331-2019-03-332 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 30-04-2019

Har du erfaring med renhold og liker å jobbe om natten? for Sodexo AS
Sodexo AS
Har du erfaring med renhold og liker å jobbe om natten? Sodexo er den 19. største arbeidsgiveren i verden, og et av verdens største servicekonsern med 425 000 ansatte i 80 land. I Norge er vi over 1000 ansatte som tar hånd om våre kunder innen offentlige og private bedrifter og olje- og gassnæringen. Omsetning forrige år var 1,3 milliarder kroner. Sodexo bidrar til å øke kvaliteten i hverdagen for alle våre kunder, og har lang erfaring med drift av ulike service-tjenester.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

ER DU ENTUSIASTISK, BEGEISTRET, SMILENDE OG BLID for RENT A CHEF
RENT A CHEF
ER DU ENTUSIASTISK, BEGEISTRET, SMILENDE OG BLID Är du intresserad av att jobba för en av byns mest spännande restauranger ? Edo Brasserie & Bar i centrala Sarpsborg söker nu en servitör i fast 80 % stilling och servitör som kan jobba extra vid behov. Vi letar efter personen som har erfarenhet a¿la carte restauranger med fokus på service och kvalitet. Du må vara engagerad och entusiastisk och ha en god förståelse för värdskapsrollen.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Kokk i barnehage for NORLANDIA KÅRTVEITPOLLEN BARNEHAGE
NORLANDIA KÅRTVEITPOLLEN BARNEHAGE
Kokk i barnehage Vi søker etter fagutdannet kokk i 35 % stilling. Som kokk i Norlandia Kårtveitpollen barnehage søker vi deg som kan planlegge og tilberede sunne og smaksrike retter til barn i barnehage, tilpasset ulike behov. Barns medvirkning vil være veiledende for tilpassing av meny. Stillingen vil bli fordelt på to dager: mandager og fredager. Vi søker deg som har orden og struktur i forhold til IK-mat i tråd med ISO - sertifisering. En del av stillingen vil gå med til samarbeid med interne samarbeidsbarnehager som f.eks. kursleder og veileder.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019

Serviceinnstilt frokostvakt til høyfjellshotell ved Rondane for Spidsbergseter Resort Rondane
Spidsbergseter Resort Rondane
Serviceinnstilt frokostvakt til høyfjellshotell ved Rondane Vi søker en serviceinnstilt frokostvakt fra 3 juni 2019. Du må snakke ett skandinavisk språk flytende. Arbeidstid er hovedsakelig 08.00 - 16.00 , men kan variere noe. Frokostvakt hjelper til i resepsjonen mm ved behov. Vi kan være behjelpelig med bolig nær hotellet. PAM Stillingsnummer: 0516-2019-03-29 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Daglig leder Oslo for ESPRESSO HOUSE AS
ESPRESSO HOUSE AS
Daglig leder Oslo Bor det en leder i deg? Vil du være med å utvikle deg og ditt team? Er du en som går foran som et godt eksempel og som elsker å stå på scenen? Vi søker daglig leder og byr på en spennende stilling med et hav av muligheter! Som Coffee Shop Manager i Espresso House er ingen dag lik og du har muligheten til å påvirke dagen for mange mennesker. Du vil ha ansvar både for Coffee Shopen totalt, men også for dine ansatte. Vårt mål er at alle ansatte skal glede seg til å gå på jobb hver eneste dag og DU er den som står i front og motiverer til dette.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Kokk/Arbeidsleder for Kirkens Bymisjon Porsgrunn
Kirkens Bymisjon Porsgrunn
Kokk/Arbeidsleder TV-aksjonen NRK 2018 gikk til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Nå skal vi virkeliggjøre målsettingene til TV-aksjonen «Mindre alene sammen» ved å skape mange tusen nye møter mellom mennesker. I løpet av våren 2019 etablerer vi oss i nye lokaler i Porsgrunn sentrum, i de gamle DnB lokalene. Her skal det bli et bymisjonssenter med kafé til 50-75 gjester og bruktbutikk. Målsetning er å gi gjester en trygg sosial arena, et sted man kan stikke innom for å slå av en prat og hvor vi serverer god og næringsrik mat.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019