Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du være med på ett spennende prosjekt i Hovden
ALL10 BEMANNING AS
Vil du være med på ett spennende prosjekt i HOVDEN? Med GRATIS bosted, diet og tur opp og hjem!!! Vi søker etter ett team på 2 stykk dyktige og selvstendige tømrere til å bygge opp stor hytte. Har du erfaring fra å bygge opp hytter? Sent cv-er til oss! Ønskende kvalifikasjoner: Erfaring som tømrer i å bygge opp hytterKan jobbe selvstendigMå beherske norsk eller engelskMå kunne lese tekniske tegninger Personlige egenskaper:
Registrert : 15-09-2021 Søknadsfrist : 27-10-2021

Næringssjef
Bykle kommune, kommunedirektøren sin stab
Org. nr: - Stillingsident: 4429830521 Presentasjon av stillingen: Bykle kommune treng deg som kan vere med på å skape eit framtidsretta, innovativt og berekraftig næringsliv! Ønskjer du å vere ei drivkraft i utvikling av næringsverksemd i Bykle kommune?
Registrert : 14-09-2021 Søknadsfrist : 17-10-2021

KIWI Hovden søker etter butikkmedarbeider deltid 80 %
KIWI Hovden
Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og stå-på-vilje ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 08-09-2021 Søknadsfrist : 07-10-2021

Musikk- og kulturskulelærar
Bykle kommune, Kultur & Fritid
Org. nr: 958 814 968 Stillingsident: 4425674496 Presentasjon av stillingen: Vi treng ein allsidig ressurs. Likar du å jobbe sjølvstendig og kreativt så er dette staden for deg. Hos oss er du med å utvikle kulturtilbodet til barn og unge, med hovudvekt på barn i alderen 6-13 år. Vi har to kulturhus, Bykle Samfunnshus og Hovden Grendehus. Vi har tilgang på lyd, lys, gode scenar, band- og undervisningslokale. Kulturskulen gir undervisning både på Hovden og i Bykle og fungerer som ressurssenter for musikk og kultur i Bykle kommune.
Registrert : 08-09-2021 Søknadsfrist : 29-09-2021

Selvstendig kokk til restaurant søkes
Bykle Hotell As
Vi søker etter en kreativog engasjert kokk til restaurantkjøkken. Det er en fordel at du kan snakke et skandinavisk språk og har førerkort. Vi tilbyr mange utfordringer og mulighet til fast stilling.
Registrert : 08-09-2021 Søknadsfrist : 30-09-2021

Hyggelig servitør/stuepike
Bykle Hotell As
Vi søker etter en engasjert og lojal kollega som liker gjestebehandling og kan snakke et skandinavisk språk. Førerkort er en fordel. Vi kan være behjelpelige med bosted og kan tilby fast stilling etter sommeren.
Registrert : 08-09-2021 Søknadsfrist : 30-09-2021

Vi søker assisterende daglig leder til Hovden Alpin Servering
Hovden Alpin Servering AS
Hovden Alpin Servering Hovden Alpin Servering drifter i dag fire restauranter i nær tilknytning til Hovden Alpinsenter. Vi åpnet vår første restaurant i 2011 og vi vokser stadig. Som ansatt i Hovden Alpin Servering får du mulighet til å arbeide på alle våre restauranter. Vi drifter en a la carte restaurant midt i bakken, en after-ski bar/nattklubb med lunsjservering og en fast food restaurant i bunnområdet. I tillegg har vi en restaurant nede i sentrum av Hovden. Hovden Alpin Lodge
Registrert : 03-09-2021 Søknadsfrist : 01-10-2021

Vi søker resepsjonister til Hovdestøylen
Hovden Alpin Overnatting AS
Vi søker resepsjonister som ikke er redde for å ta i et tak. Som resepsjonist på Hovdestøylen vil du jobbe med inn og utsjekk av gjester til alle våre overnattings avdelinger, vertskap i lobbyen, samt hjelpe gjester med å få en bedre helhetlig opplevelse med booking av aktiviterer eller bord. Ellers ser vi etter deg som er dyktig skriftlig og muntlig, da det er mye salg, henvendelser på mail og telefoner som blir besvart. Dine oppgaver består i:
Registrert : 30-08-2021 Søknadsfrist : 01-10-2021

Vi søker avdelingsleder til Sport 1 Hovden Alpinsenter
Hovden Aktiv AS
Vi søker en engasjert og dyktig avdelingsleder til vår Sport 1 butikk på Hovden Alpinsenter Som avdelingsleder for Sport 1 på Hovden Alpinsenter vil du få ansvar for driften av sportsbutikken, med tilhørende skiutleie og verksted i vinterhalvåret og sykkelutleie og verksted i sommerhalvåret. I sentrum av Hovden har selskapet også en Sport 1 butikk som er samlokalisert med klesbutikken Nos Mote. Som avdelingsleder på Sport1 Hovden Alpinsenter vil du arbeide tett sammen med avdelingsleder for butikken i sentrum.
Registrert : 30-08-2021 Søknadsfrist : 01-10-2021

Servicemedarbeidere Velkomstsenteret
Hovden Alpin Resort As
Servicemedarbeider for Velkomstsenteret ved Hovden Alpinsenter Nå søker vi flere dyktige servicemedarbeidere til vårt velkomstsenter! Er du klar for å ønske våre besøkende velkommen med utelukkende god service og et smil om munnen? Da vil vi ha deg med på laget. Om Hovden Alpin Resort
Registrert : 27-08-2021 Søknadsfrist : 01-10-2021