Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker medarbeider for delelager og verkstedmottak for GITMARK MAGNE & CO AS
GITMARK MAGNE & CO AS
Vi søker medarbeider for delelager og verkstedmottak På grunn av en stadig økende mengde arbeidsoppgaver, og tilgang til flere spennende agenturer så er vi nødt til å utvide staben med en person som skal jobbe på vårt delelager. I tillegg til dette skal personen bistå med å bygge opp, og få ansvaret for verkstedmottak for vårt småmaskinverksted. En komplett stillingsinstruks vil lages og fremvises til den rette kandidaten.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 12-04-2019

Rådgiver/ingeniør (byggesak), enhet for teknisk forvaltning for Lillesand kommune
Lillesand kommune
Rådgiver/ingeniør (byggesak), enhet for teknisk forvaltning Innplassering i stillingskode knyttes mot utdanning og vil bli endelig fastsatt ved tilsetting.    Tiltredelse:  Etter avtale.     Arbeidstid:  Dagtid, med fleksitidsordning   Ansvarsområde/hovedoppgaver: Saksbehandling av bygge- og delesøknader etter plan- og bygningsloven, klagesaksbehandling, tilsyn og 
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 02-04-2019

Pedagogisk leder, 100 % vikar for Lillesand kommune
Lillesand kommune
Pedagogisk leder, 100 % vikar 100 % vikariat     Varighet:  05.08.19 - 28.02.20, med mulighet for forlengelse.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 06-04-2019

Jurist til Teknologiavdelingen for Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) - Teknologiavdelingen
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) - Teknologiavdelingen
Jurist til Teknologiavdelingen Vi søker en jurist til seksjon Utstyr og regulering som skal arbeide med å følge opp utviklingen innen elektronisk kommunikasjon. Nye spørsmål settes stadig på dagsorden, og Nkom skal styrke forvaltningen av samfunnsinteressene på området. Nkom har nasjonalt ansvar for elektronisk kommunikasjon. Gjennom tett oppfølging av teknologisk- og regulatorisk utvikling i markedet, arbeider Teknologiavdelingen for å legge til rette for bruk av ny teknologi i samfunnet.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Ingeniør til Teknologiavdelingen for Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) - Teknologiavdelingen
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) - Teknologiavdelingen
Ingeniør til Teknologiavdelingen Vi søker en ingeniør til seksjon Nett og tjenester som skal arbeide med å sikre at elektroniske kommunikasjonsnett (ekomnett) blir installert og vedlikeholdt slik at krav til elektrisk sikkerhet, elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) og frekvensbruk blir ivaretatt.Den teknologiske utviklingen og samfunnets avhengighet av ekom gjør det særlig viktig å følge opp at virksomheter som utfører arbeid i ekomnett har nødvendige kvalifikasjoner.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Teknisk Support Elektro for SG ARMATUREN AS
SG ARMATUREN AS
Teknisk Support Elektro SG Armaturen AS avd KristiansandSG Armaturen er din spesialist på belysning til bolig- og prosjektmarkedet, og våre produkter er det foretrukne valget for bransjefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og belysningskonsulenter. SG Armaturen ble etablert i 1990 og er et heleid norsk selskap med 10.000m2 hovedkontor og lager i Lillesand. Vi har datterselskaper i Sverige, Danmark, Finland, Benelux, Frankrike, Tyskland, Østerrike og UK, samt en rekke globale distributører.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 25-03-2019

Sommerjobber Lillesand gjestehavn-/informasjonskontor og utedrift (havnevert) for Lillesand kommune
Lillesand kommune
Sommerjobber Lillesand gjestehavn-/informasjonskontor og utedrift (havnevert) Sommerjobber i Lillesand gjestehavn-/informasjonskontor og utedrift.    Vi søker deg som er kjent i Lillesand, er glad i mennesker og ønsker å yte service til våre gjester. Du er serviceinnstilt og kan bidra til at besøkende trives og kommer tilbake.   Varighet:  Sommersesongen 2019     Arbeidstid:  Hovedsakelig arbeid på dagtid, men også kveld og helgearbeid.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Sommerjobber Lillesand gjestehavn-/informasjonskontor og utedrift (informasjonsmedarbeider) for Lillesand kommune
Lillesand kommune
Sommerjobber Lillesand gjestehavn-/informasjonskontor og utedrift (informasjonsmedarbeider) Sommerjobber i Lillesand gjestehavn-/informasjonskontor og utedrift.    Vi søker deg som er kjent i Lillesand, er glad i mennesker og ønsker å yte service til våre gjester.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Helgestillinger i hjemmesykepleien, omsorg Høvåg for Lillesand kommune
Lillesand kommune
Helgestillinger i hjemmesykepleien, omsorg Høvåg Helgestillinger i hjemmesykepleien.    Tiltredelse:  Etter avtale.     Arbeidstid:  Helgearbeid - dag og kveld.   Ansvarsområde/hovedoppgaver: Utføre pleie- og omsorgsoppgaver etter vedtatte standarder   Utføre delegerte oppgaver  Skriftlig og muntlig rapportering og dokumentasjon   Følge avdelingens rutiner     Krav til kompetanse:  Autorisasjon som helsepersonell, evt under utdanning  Kunne beherske norsk skriftlig og muntlig   Ønsket kompetanse: Erfaring fra sykehjem Gode datakunnskaper   Personlige egenskaper: Gode samar
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 06-04-2019

Aktivitør omsorg Høvåg, 50 % fast for Lillesand kommune
Lillesand kommune
Aktivitør omsorg Høvåg, 50 % fast 50 % fast stilling     Tiltredelse:  Etter avtale.     Arbeidstid:  Dagarbeid 3 dager/uke.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 06-04-2019