Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Har du lyst til å jobbe som Antihvitvaskings- og depotansvarlig hos oss? for Lillesands Sparebank
Lillesands Sparebank
Har du lyst til å jobbe som Antihvitvaskings- og depotansvarlig hos oss? Vi søker deg som har gode analytiske evner, er strukturert og målrettet. For å lykkes i stillingen må du ha evne til å jobbe selvstendig og sammen med andre. Du vil få det operasjonelle ansvaret for bankens tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering. Du vil også få ansvar for depot og låneadministrasjon. Stillingen innebærer krevende og spennende oppgaver i skjæringspunktet juss/teknologi/finans.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Har du lyst til å blir vår nye Senior bedriftsrådgiver? for Lillesands Sparebank
Lillesands Sparebank
Har du lyst til å blir vår nye Senior bedriftsrådgiver? Vi søker deg som ønsker å levere de beste kundeopplevelsene og verdiskapende råd til eksisterende og nye kunder. Har gode analytiske evner, er strukturert og målrettet. For å lykkes i stillingen må du ha evne til å jobbe selvstendig og sammen med andre. Stillingen innebærer krevende og spennende oppgaver i en bank som ønsker å være en og god støttespiller for næringslivet i kommunen.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Jurist i konkurranseavdelingen for Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet Region Lillesand
Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet Region Lillesand
Jurist i konkurranseavdelingen Org. nr: - Stillingsident: 4140649114 Presentasjon av stillingen: Nkom jobber for at alle i Norge har tilgang til sikre og moderne elektroniske kommunikasjonstjenester og legger blant annet til rette for økt konkurranse i markedene for post, mobiltelefoni og bredbånd. Nå søker vi en dyktig jurist som vil jobbe tett på utviklingen i disse spennende bransjene.Relevant arbeidserfaring er en fordel, men du som er nyutdannet er også velkommen til å søke.
Registrert : 08-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Aleris Sykehus Agder søker anestesisykepleier for ALERIS SYKEHUS AGDER
ALERIS SYKEHUS AGDER
Aleris Sykehus Agder søker anestesisykepleier Vi søker etter en anestesisykepleier i 80 % fast stilling på dagtid til vårt sykehus i Agder. Vi holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har to operasjonsstuer og utfører operasjoner innenfor ortopedi, Øre-nese-hals og plastikkirurgi. Vi søker etter deg som har lyst til å bidra i et entusiastisk og profesjonelt team, hvor pasienten skal føle seg ivaretatt på beste måte og hvor de ansatte skal ha en utfordrende og gøy arbeidshverdag.
Registrert : 08-10-2019 Søknadsfrist : 07-11-2019

Forretningsorientert Business Controller til produksjonsselskap for FIVEN NORGE AS
FIVEN NORGE AS
Forretningsorientert Business Controller til produksjonsselskap Til Fiven Norge AS, basert i Lillesand, søker vi en proaktiv og fremtidsrettet Business controller med sterk forretningsforståelse. Stillingen vil inngå som en del av et faglig dyktig team som skal videreutvikle og effektivisere økonomifunksjonen. Arbeidet vil ha fokus på å analysere, følge opp og overvåke lønnsomhet, samt bistå innen utvikling og styring.
Registrert : 25-09-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019