Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker sjåfører kl. CE og G8 for Bendiks Birkeland Transport og Cementstøberi A/S
Bendiks Birkeland Transport og Cementstøberi A/S
Vi søker sjåfører kl. CE og G8 Bendiks Transport A/S søker etter sjåfør med CE og G8 lastebilkran til langkjøring med diverse gods. Bilen er stasjonert i Lillesand. Søkere fra andre steder i landet kan og søke, da den vil trafikkere strekningen Sørlandet-Østlands-/Mjøsområdet.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 27-09-2019

Undervisningsstilling, salg- og servicefag for Møglestu videregående skole
Møglestu videregående skole
Undervisningsstilling, salg- og servicefag Org. nr: 974573857 Stillingsident: 4119541679 Presentasjon av stillingen: Skolen har ledig inntil 100 % fast stilling i programområdet salg og servicefag. Det er i tillegg ønskelig med undervisningskompetanse i IKT- og mediefagene. Tiltredelse: Snarest, (men kan tilpasses søkers oppsigelsestid i annen stilling). ArbeidsoppgaverUndervisning på aktuelle programområder. Kvalifikasjoner Relevant utdanning og arbeidserfaring innen fagområdene.Praktisk - pedagogisk utdanning er ønskelig.Politiattest kreves, men skal ikke legges ved søknad.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 03-09-2019

Butikkmedarbeider 50% Lillesand for PRINCESS
PRINCESS
Butikkmedarbeider 50% Lillesand Princess Lillesand Søker butikkmedarbeider i 50% stilling. Tiltredelse etter avtale Hvis du ønsker å søke, besvar en personlighetstest klikk på linken under. Husk at du i tillegg må klikke på SØK Øverst til høyre i annonsen. TEST ARBEIDSOPPGAVER Salg og service, varemottak og vareplassering, klargjøring til kampanjer og annet forefallende butikkarbeid. ØNSKEDE EGENSKAPER . Du har lyst til å jobbe i butikk. . Initiativrik, engasjert, målrettet og strukturert. . Et ønske om å lykkes innen salg. .
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 26-08-2019

Butikkleder 80% Lillesand for PRINCESS
PRINCESS
Butikkleder 80% Lillesand PRINCESS AVDELING LILLESAND Søker Butikkleder i 80% stilling Tiltredelsesdato etter avtale Hvis du ønsker å søke, besvar en personlighetstest klikk på linken under. Husk at du i tillegg må klikke på SØK Øverst til høyre i annonsen. TEST ARBEIDSOPPGAVER . Du skal være en motiverende leder . Hovedansvar for butikkens salgsbudsjett . Ansvar for oppsett av arbeidslister . Ansvar for vareeksponering og varemottak ØNSKEDE EGENSKAPER . Være en selvstendig, dyktig selger som setter kunden i fokus . Det skal bo en kremmer i deg .
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 26-08-2019

Økonom til organisasjonsavdelingen for Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet Region Lillesand
Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet Region Lillesand
Økonom til organisasjonsavdelingen Org. nr: - Stillingsident: 4118636573 Presentasjon av stillingen: Vil du være med å videreutvikle Nkoms rammeverk for virksomhetsstyring og internkontroll? Nå søker vi en initiativrik og serviceinnstilt medarbeider med solid kompetanse på området. Stillingen er plassert i organisasjonsavdelingen, seksjon økonomi og styring. Seksjonen har en viktig rolle i styringsdialogen med Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD), og har det faglige ansvaret for Nkoms budsjetter, økonomistyring, risikostyring og tilhørende internkontroll.
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Servicemedarbeider 20% deltidsstilling - Vegårshei for ELITE SERIVCE PARTNER AS
ELITE SERIVCE PARTNER AS
Servicemedarbeider 20% deltidsstilling - Vegårshei Elite Service Partner AS har gjennom mange år bygget seg opp til å bli en viktig samarbeidspartner for det offentlige- og private næringsliv. Som et resultat av vår sterke organiske vekst har vi stadig behov for dyktige servicemedarbeidere som vet å fokusere på kvalitet og gode kundeopplevelser. Vår avdeling på Agder trenger nå en person for en 20% fast deltidsstilling i Vegårshei.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 13-09-2019

Kvalitetsrådgiver med systemansvar, 100 % engasjement for LILLESAND KOMMUNE ØKONOMI
LILLESAND KOMMUNE ØKONOMI
Kvalitetsrådgiver med systemansvar, 100 % engasjement Vi har ledig 100 % engasjement som kvalitetsrådgiver med systemansvar. Kommunen deltar i forsøksprosjekt med statlig finansiering av omsorgstjenester (SIO). Dette innebærer at tjenestene i hovedsak finansieres av tilskudd basert på tildeling og enhetspriser. Engasjementet følger prosjektperioden, fram til 31.12.2022. Stillingen er organisert under kommunalsjef i sektor for helse og kultur og inngår i kommunens team som jobber med SIO-prosjektet. Tiltredelse: Etter avtale.
Registrert : 12-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Produksjonsmedarbeider, maskinavdeling for AKSESS BEMANNING AS
AKSESS BEMANNING AS
Produksjonsmedarbeider, maskinavdeling På vegne av spennende og solid samarbeidspartner søker vi produksjonsmedarbeider til maskinavdeling. Vi tilbyr engasjement i hyggelig arbeidsmiljø med snarlig oppstart. Arbeidsoppgaver Betjene maskiner i produksjonenVedlikehold av utstyr og maskinerDelta i videreutvikling av produksjonsprosesserSkiftarbeid må påberegnesØnskede kvalifikasjoner Kompetanse/erfaring innen mekanikk, industri eller produksjon og god teknisk forståelseGrunnleggende datakunnskaperBeherske norsk muntlig og skriftligErfaring fra produksjonsbedrift er en fordelFørerkort kl.
Registrert : 12-08-2019 Søknadsfrist : 19-09-2019

Mekaniker for Manitou og Bomag anleggsmaskiner søkes! for AS Sigurd Hesselberg
AS Sigurd Hesselberg
Mekaniker for Manitou og Bomag anleggsmaskiner søkes! Mekaniker for Manitou og Bomag anleggsmaskiner søkes. Firmaet er i vekst og vi søker derfor etter en dyktig og motivert mekaniker for å styrke vårt team. Arbeidet vil bestå i å yte service og å utføre reparasjoner på våre kunders maskiner hovedsaklig i Agder. Stillingen er selvstendig, og du vil bli utstyrt med egen servicebil.
Registrert : 09-08-2019 Søknadsfrist : 19-09-2019

Hjelpemiddeltekniker, 100% fast for LILLESAND KOMMUNE ØKONOMI
LILLESAND KOMMUNE ØKONOMI
Hjelpemiddeltekniker, 100% fast Tiltredelse: Etter avtale Arbeidstid: Dagtid med fleksitidsordning Ansvarsområde/hovedoppgaver: Lageransvar for kommunalt hjelpemiddellager og hjelpemidler fra NAV-hjelpemiddelsentralLogistikk for mottak-, utlevering og innleveringMontering, enkle reparasjoner, service og vedlikeholdDirekte brukerkontakt og samarbeid med aktuelle fagpersoner i kommunenUtdannelse/erfaringer: Fagbrev som håndverker, f.eks mekaniker, elektriker, eller tilsvarendeGod IKT kompetanseErfaring fra oppgaver knyttet til arbeidsområdetErfaring og lyst til å yte tjenester og service for men
Registrert : 06-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019