Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Extra Lillesand søker etter butikkmedarbeider 100% stilling (vikariat)
Coop Sørvest SA
Vi søker butikkmedarbeider i 100% stilling (vikariat i 6 mnd med muligheter for forlengelse) Til vår Extra i Lillesand søker vi deg som har kunden i hjertet. Alt vi gjør i våre butikker skal være til fordel for våre kunder og medlemmer. Vi skal ha fantastiske medarbeiderne som setter krav til hverandre og ha butikker som våre kunder trives å handle i. Hva blir dine oppgaver? Vi ønsker at du setter kunden først i alle sammenhenger; at du ser kunden og deres behov.
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Ekstravakt - personlig assistent 
Lillesand kommune
Lillesand kommune søker personlig assistent for mann på 68 år med Parkinsons sykdom. Han har en fast personlig assistent som jobber fra mandag-fredag på dagtid fra 08.00-15.30. Det er nå behov for en ekstravakt som kan jobbe når personlig assistent avvikler ferie, samt ved sykdom. Det er også ønskelig med noen faste helger/ettermiddager pr måned, og også ved behov for eksempel på helligdager. Det vil bli aktuelt med en opplæringsvakt på forhånd. Høres dette interessant ut så er du velkommen til å sende en søknad. 
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 07-10-2022

Grunnskolelærere 1-7, vikariat
Borkedalen skole, Lillesand kommune
Borkedalen skole har ca. 400 elever fordelt på 1.-7. trinn. SFO-avdelingen har omkring 110 elever fra 1.-4. trinn, og ligger 1,5 km vest for Lillesand sentrum. Skolen har de siste årene deltatt i nasjonale og regionale satsinger med inkluderende læringsmiljø som fokus, og vi jobber målretta for å gi alle elever opplevelsen av tilhørighet i fellesskapet. Du kan lese mer om skolen på vår hjemmeside: www.borkedalen.noStilling 1: 60% vikariat på 6. trinn, faglærer norsk, mat og helse og musikk og naturfag
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Veileder/saksbehandler
Lillesand, NAV
Vi har ledig et vikariat som veileder/saksbehandler i vårt sosialteam i NAV Lillesand. Teamet du blir en del av har hovedansvar for arbeid etter Lov om sosiale tjenester i NAV, herunder økonomisk sosialhjelp, økonomisk råd og veiledning, samt gjeldsrådgivning. Teamet jobber også med boligsosiale virkemidler som f.eks Husbankens bostøtteordning, Startlån, tildeling av midlertidige botilbud m.v.
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Vil du arbeide med fremtidsrettet automasjonssystemer for maskiner og utstyr?
Brøvig AS
Vår automasjonsavdeling vokser på grunn av økt oppdragsmengde. Vi søker derfor en erfaren og allsidig automatiker til vårt team. Vår nye medarbeider vil delta i den daglige produksjonen av maskiner og utstyr innenfor automasjon og elektro, og vil bidra til en effektiv og lønnsom drift gjennom erfaringer, kvalitet og sikkerhet. Brøvig vokser videre og du vil få en sentral rolle i produksjon og utvikling av våre produkter, samt jobbe i en fremtidsrettet bedrift som opererer i hele Norden. Dine arbeidsoppgaver:
Registrert : 26-09-2022 Søknadsfrist : 04-11-2022

Er DU en av mine nye assistenter?
Stendi Assistanse
Er DU en av mine nye assistenter? Jeg er en ung mann i 30-årene bosatt i Lillesand. En nevromuskulær sykdom gjør at jeg bruker rullestol, pustetekniske hjelpemidler og jeg trenger hjelp til det meste av dagliglivets- og personlige gjøremål. Jeg har allerede mange gode assistenter, men nå trenger jeg flere assistenter- både ferievikarer og tilkallingsvikarer gjennom året. Det er alltid to assistenter på jobb hos meg til enhver tid. Mine interesser er data, musikk og hunder. Jeg ønsker deg som:
Registrert : 23-09-2022 Søknadsfrist : 01-11-2022

Customer service \& logistics
Fiven Norge AS
Fiven Norge AS Fiven er en ledende aktør innen produksjon av Silisiumkarbid (SiC) med avdelinger i flere land. Konsernet har produksjon av SiC under varemerket SIKA i Europa og Sør-Amerika, og omsetter årlig for mer enn 1 300 millioner kroner. Virksomheten har mer enn 100 års historie og ble etablert av industrigrunderen Sam Eyde. Hans evne til nyskapning kjennetegner fortsatt kulturen i selskapet.
Registrert : 23-09-2022 Søknadsfrist : 14-10-2022

Elektrofaglig bakgrunn og interesse for smarthus og styringssystemer?
SG Armaturen AS
Teknisk Support - Styringssystemer og belysning SG Armaturen opplever god vekst og positiv utvikling, og styrker nå laget med en ny medarbeider til Teknisk support. Teknisk Support - Styringssystemer og belysning vil hovedsakelig arbeide med teknisk support knyttet til SG Smart, styringssystemer og belysningsløsninger. SG sine kunder er primært fagfolk i elektrobransjen. Support skjer hovedsakelig på telefon og e-post. Stillingen fungerer også som et bindeledd internt ved tekniske spørsmål.
Registrert : 21-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Er du vår nye ingeniør på Ytre Miljø?
Fiven Norge AS
Er du vår nye Miljøingeniør? Som en global leder innenfor produksjon av silisiumkarbid har Fiven et ansvar for å utvikle en bærekraftig produksjon. Vi har en lang historie og tradisjon i Norge, og vi forsetter arbeidet med ansvarlig drift i våre områder. Fabrikken i Lillesand har de seneste årene jobbet med å utvikle ny teknologi for å rense avgassene fra ovnshuset hvor produksjonen av silisiumkarbid foregår. Målet er å bli det første, rene silisiumkarbidanlegget i verden. Vi tilbyr
Registrert : 19-09-2022 Søknadsfrist : 09-10-2022

NorgesGruppen søker regiondirektør Agder til å lede detaljvirksomhet og eiendomsportefølje!
Norgesgruppen
NorgesGruppen er Norges 6. største selskap, og desidert største handelshus med kjernevirksomhet i detalj- og engrosvirksomhet innenfor daglige forbruksvarer og har en markedsandel på over 44% av dagligvaremarkedet.
Registrert : 16-09-2022 Søknadsfrist : 09-10-2022