Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Pedagogisk leder, 100% for Tripp-Trapp-Tresko AS
Tripp-Trapp-Tresko AS
Pedagogisk leder, 100% Vi ønsker oss en leken, tilstedeværende og engasjert medarbeider. I Tripp-Trapp-Tresko er vi et lite team hvor alle ansatte er med å forme barnehagen. Vi har et humørfylt og godt arbeidsmiljø. Personlig egnethet og samarbeid med personalet vil derfor være avgjørende for å kunne passe godt i denne stillingen. Barnehagens motto er . Vi gjentar også ofte . Dette gjelder ikke bare barna, men også de voksne! Vi tilbyr ordnede lønns-- og arbeidsforhold (PBL tariffavtale). Den som ansettes må arbeide i samsvar med barnehagens verdigrunnlag.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 26-07-2019

Seniorrådgiver - sikker elektronisk kommunikasjon for Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet Region Lillesand
Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet Region Lillesand
Seniorrådgiver - sikker elektronisk kommunikasjon Org. nr: - Stillingsident: 4101617174 Presentasjon av stillingen: Det er besluttet at fremtidens nødkommunikasjon skal være basert på de kommersielle mobilnettene. I arbeidet med å gjøre mobilnettene klare for nød- og beredskapskommunikasjon, søker vi etter deg som er en god analytiker. Samfunnet blir stadig mer avhengig av digitale tjenester. Nkom stiller krav til nasjonale ekomnett som disse tjenestene er avhengig av. Å gjøre gode analyser og stille riktige krav til sikkerhet og robusthet i mobilnettene er viktig.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Klarinettinstruktør i Lillesand skolekorps for LILLESAND SKOLEKORPS
LILLESAND SKOLEKORPS
Klarinettinstruktør i Lillesand skolekorps Org. nr: - Stillingsident: 4100006333 Presentasjon av stillingen: BLINK kulturskole (Birkenes og Lillesand interkommunale kulturskole) ledig 9% stilling som klarinettinstruktør/pedagog. I tillegg er det også ledig 10% stilling som dirigent i Lillesand skolekorps Rekruttkorps - se egen utlysning.
Registrert : 20-06-2019 Søknadsfrist : 18-08-2019

Er du vår nye virksomhetsarkitekt? for Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet Region Lillesand
Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet Region Lillesand
Er du vår nye virksomhetsarkitekt? Org. nr: - Stillingsident: 4098959726 Presentasjon av stillingen: Er du utvikler, men bor det en virksomhetsarkitekt i deg? Nkom søker deg som har stor interesse for teknologi, arkitektur og design av sikre løsninger. Vi er både interessert i deg med erfaring, og deg som er nyutdannet. Er du nyutdannet tilbyr vi god opplæring, både internt og eksternt. Nkom er statens myndighet for elektronisk kommunikasjon og har ca. 170 medarbeidere. Vi har hovedkontor i Lillesand og er organisert i fem avdelinger.
Registrert : 18-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Spesialpedagog voksenopplæringen, 43 % fast for LILLESAND KOMMUNE VOKSENOPPLÆRING
LILLESAND KOMMUNE VOKSENOPPLÆRING
Spesialpedagog voksenopplæringen, 43 % fast En av våre lærere på Smedmyra blir pensjonist. Vi søker derfor etter dyktig lærer som hennes etterfølger. Tiltredelse: 01.08.19. Arbeidstid: 43 % stilling fordelt på 2 dager pr uke. Ansvarsområde/hovedoppgaver: Undervise elever ved vår avdeling på SmedmyraFølge opp elevene opp mot foresatte/ verger/ boliger/PPTDelta på ansvarsmøter om eleveneLage IO- planerSkrive rapporter om elevenes utvikling to ganger i åretDelta på planleggingsdager med hele personalet på LVOKrav til kompetanse: Utdanning som lærerØnsket kompetanse: Spes.ped.
Registrert : 18-06-2019 Søknadsfrist : 01-07-2019

Helsefagarbeider/barne- og ungdomsarbeider habilitering, helgestillinger for LILLESAND KOMMUNE ØKONOMI
LILLESAND KOMMUNE ØKONOMI
Helsefagarbeider/barne- og ungdomsarbeider habilitering, helgestillinger Enhet for habilitering gir tjenester til mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. Dovreveien 10 har ledige helgestillinger for helsefagarbeidere / barne- og ungdomsarbeidere. Tiltredelse: Etter avtale. Arbeidstid: Helgestillingene er enten 2. hver helg eller 3. hver helg. Stillingsstørrelse er fra ca. 20 % til 38%.
Registrert : 13-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

Ungdomsleder enhet for kultur og bibliotek, 20 % fast for LILLESAND KOMMUNE ADMINISTRATIVE FE
LILLESAND KOMMUNE ADMINISTRATIVE FE
Ungdomsleder enhet for kultur og bibliotek, 20 % fast Fire ungdomsledere drifter ungdomsklubbene i Lillesand sentrum (Sjøsportbygget) og i Høvåg (Grasroda) i nært samarbeid med ungdomskontakt og avdelingen for øvrig. Den ledige stillingen er lagt til Sjøsportbygget hvor Lillesand ungdomsklubb - LUK - nå har etablert seg etter å ha flyttet fra Huset på Havnetomta. Det kan også bli aktuelt med tjeneste på Grasroda i Høvåg ved behov. Tiltredelse: Etter avtale.
Registrert : 13-06-2019 Søknadsfrist : 13-07-2019

Ledig stilling som tannlege for ALERO TANNHELSESENTER AS
ALERO TANNHELSESENTER AS
Ledig stilling som tannlege Vi søker etter deg som er fleksibel, arbeidsvillig, positiv. Om ønskelig kan det tilkomme noe administrative oppgaver. Vi stiller krav om søkere må ha norsk autorisasjon som tannlege søkere må beherske norsk/skandinavisk språk muntlig og skriftlig søkere må kunne jobbe selvstendig søkere må kunne dokumentere å ha faglig erfaring Kvalifikasjoner Tilsettingen vil basere seg på en samlet vurdering utfra intervju, utdannelse, praksis, referanser og personlig egnethet. Vi kan tilby Vi har en moderne klinikk med nytt utsyr og flotte fasiliteter.
Registrert : 29-05-2019 Søknadsfrist : 09-07-2019

Sommervikarer i Agder-fylkene for ELITE SERIVCE PARTNER AS
ELITE SERIVCE PARTNER AS
Sommervikarer i Agder-fylkene Vi søker tilkallingsvikarer som servicemedarbeidere/renholdere i Aust- og Vest-Agder. Elite Service Partner AS er en bedrift som er offentlig godkjent av myndighetene og alle våre medarbeidere MÅ ha gyldig arbeids- og oppholdstillatelse. Det vil også være en fordel om søkere har erfaring innen renholdsfaget. Søkere bør kunne forstå og skrive norsk.
Registrert : 23-05-2019 Søknadsfrist : 29-06-2019

Utadvendt og kreativ Frisør søkes ! for HÅRMAKERIET LILLESAND ASp
HÅRMAKERIET LILLESAND ASp
Utadvendt og kreativ Frisør søkes ! Grunnet stor pågang og lange åpningstider søker vi nå etter flere frisører til vår salong i Lillesand sentrum. vi søker en erfaren frisør med svennebrev. Du må være selvstendig , men også kunne jobbe effektivt og godt i ett team. Sette kunden og dens behov i fokus , og være opptatt av å levere godt arbeid og gi gode opplevelser. Du må være våken og kvikk, lett kunne få oversikt over salongen og oppgaver som dukker opp. Du må være utadvendt og fleksibel. Kunne jobbe både dagtid, kvelder og lørdager. Du må ha gode norsk og engelsk kunnskaper.
Registrert : 21-05-2019 Søknadsfrist : 22-07-2019