Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Miljøterapeut for Avlastning og bosetting, Arendal kommune
Avlastning og bosetting, Arendal kommune
Miljøterapeut De som blir ansatt skal ivareta barn og unge som er på avlastningsopphold i varierende grad. Røedtunet har også brukere som har langvarig opphold. Vårt mål er at våre brukere skal motta et godt og riktig omsorgstilbud, og at våre ansatte skal ha en stimulerende hverdag i et godt, faglig og sosialt arbeidsmiljø.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 22-04-2019

Ledig vikariat som arrestforvarer (sko 1531) ved Arendal og Froland politistasjonsdistrikt - Agder politidistrikt for Agder politidistrikt
Agder politidistrikt
Ledig vikariat som arrestforvarer (sko 1531) ved Arendal og Froland politistasjonsdistrikt - Agder politidistrikt I Agder politidistrikt er det ledig ett vikariat som arrestforvarer ved avsnitt for etterretning, etterforskning og arrest, Arendal og Froland politistasjonsdistrikt. Vikariatet er ledig fom. tiltredelse og inntil videre- ikke utover 31.10.21. Tjeneste i hele politidistriktet og turnusarbeid må påregnes. Stillingen inngår i driftsenhetens døgnkontinuerlige bemanning. Søkeren må kunne håndtere mennesker i en vanskelig livssituasjon og tidvis stort arbeidspress.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Hjemmesykepleien Hisøy/Nedenes for Helsefagarbeider 100 % vikariat (mulighet for fast stilling)
Helsefagarbeider 100 % vikariat (mulighet for fast stilling)
Hjemmesykepleien Hisøy/Nedenes Hjemmesykepleien Hisøy/Nedenes har ledig 100 % vikariat som helsefagarbeider fra juni 2019. Mulighet for at stillingen kan bli fast. Hjemmesykepleien har fokus på å gi faglig og kvalitativt gode tjenester.Den som ansettes vil få primæransvar for et antall pasienter, og må derfor kunne følge opp pasienter og pårørende på en god måte. Vedkommende må også ha interesse for systematisk kvalitetsarbeid i forhold til gode pasientforløp.Vi oppfordrer personer med minoritetsbakgrunn til å søke.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Helsefagarbeider 60 % fast for Hjemmesykepleien Solhaug 3
Hjemmesykepleien Solhaug 3
Helsefagarbeider 60 % fast Hjemmesykepleien Solhaug 3 har ledig 60 % fast stilling som helsefagarbeider. Stillingen kan økes ved avtale om ekstra helger. Pr. idag inngår denne stillingen i et team som jobber hos en hjemmeboende bruker, med vakter hovedsakelig kveld/natt. Alle søkere må legge ved relevante scannede attester og vitnemål til søknaden.Den som tilsettes må fremlegge politiattestArbeidsoppgaverHelsehjelp til hjemmeboende brukerOppfølging av medisintekniske prosedyrer, bl. a.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Fysioterapienheten i Arendal søker fysioterapeut for Fysioterapienheten, Arendal
Fysioterapienheten, Arendal
Fysioterapienheten i Arendal søker fysioterapeut Vi har ledig vikariat i 100 % st. som fysioterapeut ved Fysioterapienheten ved Sørlandet sykehus, Arendal. Stillingen innebærer oppgaver på ulike fagområdet innen somatikk. Vi kan tilby et godt faglig miljø med varierte arbeidsoppgaver og fokus på tverrfaglig samarbeid. Stillingen inngår i en begrenset helgevaktordning.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Sjåfør søkes! for PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
Sjåfør søkes! Vi søker etter sjåfør med klasse CE og YSK for transport i Aust Agder, i prosjekt frem til oktober 2019. ArbeidsoppgaverFortrinnsvis lokalkjøring av gods i Aust Agder. ArbeidstidDagtid.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 23-04-2019

Maskinførere søkes! for PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
Maskinførere søkes! Vi søker etter maskinførere som kan jobbe skiftarbeid i Aust Agder. Arbeidsoppgaver Bestemte oppgaver for hver enkelt maskingruppe.ArbeidstidSkiftarbeid (6 dager på og 8 dager av). Ønskede kvalifikasjonerMaskinførerbevis: Gravemaskin Dumper Hjullaster Erfaring innen faget Må snakke godt norsk Personlige egenskaper Positiv, pålitelig og fleksibelSelvstendig, men samtidig takle å jobbe i teamVi tilbyr Gode lønnsbetingelserGodt arbeidsmiljøHar du spørsmål om stillingen?
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 23-04-2019

Hjullasterfører søkes! for PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
Hjullasterfører søkes! Vi søker etter kundevennlig hjullasterfører til prosjektstilling med mulighet for fast job etter endt prosjektperiode. Arbeidsoppgaver Kundekontakt og kundeserviceKjøring av hjullaster på anleggets områdeProduksjonArbeidstidDagtid. Ønskede kvalifikasjoner Du må ha førerbevis og erfaring fra hjullasterPersonlige egenskaper Du er pålitelig, punktlig og nøyaktigDu har en positiv innstillingDu takler høyt tempoDu har gode kommunkasjonsevner på norskDu er utadvendt og sosialHar du spørsmål om stillingen?
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 23-04-2019

Spesialutdannet sykepleier/sykepleier/vernepleier m/spesialutdanning/vernepleier for Psykiatrisk sykehusavdeling, Enhet C, Arendal
Psykiatrisk sykehusavdeling, Enhet C, Arendal
Spesialutdannet sykepleier/sykepleier/vernepleier m/spesialutdanning/vernepleier Sørlandet sykehus HF har ansvar for behandlingstilbudet innen somatikk og psykiatri i Aust-Agder og Vest-Agder. Psykiatrisk sykehusavdeling (PSA) har enheter både i Arendal og Kristiansand og er en av åtte avdelinger organisert under Klinikk for psykisk helse ved Sørlandet Sykehus HF.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Produksjonsmedarbeidere for AKSESS BEMANNING AS
AKSESS BEMANNING AS
Produksjonsmedarbeidere Vil du jobbe i en av norges ledende og mest moderne vindusfabrikker? Har du praktisk utdannelse eller erfaring? Da kan dette være noe for deg.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 23-04-2019