Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Salgsingeniør for CSUB
CSUB
Salgsingeniør CSUB er i vekst og vi lykkes med vår teknologi i etablerte og nye markeder. Vi ønsker nå å styrke vår organisasjon med en dyktig salgsingeniør. Som salgsingeniør er du ansvarlig for å følge opp nye og etablerte kunder og gjennomføre salgs- og tilbudsprosesser. Stillingen vil hovedsaklig jobbe mot internasjonale selskaper i olje- og gass næringen men andre markedsområder kan også være aktuelt. For å lykkes i denne rollen må du ha god teknisk kunnskap, kommersiell forståelse og ha evne til å bygge god dialog på alle nivåer hos kundene.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Prosjektleder for CSUB
CSUB
Prosjektleder CSUB er i vekst og vi lykkes med vår teknologi og løsninger i nye markeder. Økende ordreinngang gjør at vi har behov for å styrke vår organisasjon med en dyktig prosjektleder. Som prosjektleder er du ansvarlig for gjennomføring av prosjekter og du er kundens kontakt i gjennomføringsfasen av prosjektene. Du skal ha kontroll på kvalitet, fremdrift og økonomi i prosjektene og være "hands-on" på dokumentasjon, engineering, produksjon og logistikk i prosjektene. God kommunikasjon med kunden, underleverandører og interne bidragsytere er en forutsetning for å lykkes som prosjektleder.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Sykepleier for Dedicare AS
Dedicare AS
Sykepleier Jobb ved onkologisk poliklinikk i ArendalVil du jobbe i Norges fantastiske sommerby?Vi søker deg med erfaring eller videreutdanning i onkologi til poliklinikk i Arendal i ukene 26 til og med 33.Avdelingen har kreftpasienter i cystostatikabehandling, immunterapi og antistoffbehandling. Arbeidstid er mandag til fredag, 37, 5 timer pr. uke.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Sykepleier 50% fast - Arendal kommune for Arendal kommune
Arendal kommune
Sykepleier 50% fast - Arendal kommune Velkommen som søker til en spennende arbeidsplass, med gode kollegaer og et godt arbeidsmiljø.Korttidsavdelingene på Myratunet er moderne og ivaretar funksjoner som går i retning av sykehusavdelinger. Avdelingene skal ivareta funksjoner som observasjoner, vurderinger, behandling/ etterbehandling, rehabilitering og palliativ omsorg. Daglig samarbeid med avdelingslege, fysioterapeut og ergoterapeut. På Myratunet vil du få innblikk i en enhet som arbeider helsefremmende og forebyggende, med utgangspunkt i hva som er viktig for den enkelte.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Vi søker operativ merkevaransvarlig for JM AUTO AS
JM AUTO AS
Vi søker operativ merkevaransvarlig OPERATIV MERKEVAREANSVARLIG -- RENAULT JM Auto AS søker nå etter en person med gode salgsegenskaper, god relasjonsbygger og med en god struktur i hverdagen -- til å ta ansvar i vår Renaultavdeling. Vi ønsker å styrke vårt salgsapparat med en person som kan bidra til ytterligere vekst og som vil representere våre flotte merkevarer og bedriftens godt etablerte og seriøse rykte. Hvem er du?
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2019

HSE & QA Manager - Senior for KELLY SERVICES NORGE AS
KELLY SERVICES NORGE AS
HSE & QA Manager - Senior For en av våre kunder i Arendal leter vi etter en HSE & QA Manager - Senior: Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være: Dekke funksjon som HSE & QA Manager i prosjekt(er) i henhold til kundekrav og prosjekt planer. Planlegging og oppfølging av interne og eksterne HSSE & QA aktiviteter, inklusive revisjoner og inspeksjoner. Vurdering og godkjenning av underleverandører. Assistere organisasjonen med å identifisere og å begrense risiko relatert til HSSE og QA. Forberede og organisere trening relatert til HSSE & QA aktiviteter internt og eksternt.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 05-02-2019

Lærer Moltemyr skole - Moltemyr skole for Arendal kommune
Arendal kommune
Lærer Moltemyr skole - Moltemyr skole Moltemyr skole er en utviklingsorientert toparallell 1-10 skole med 414 elever, 70 barn på SFO og ca. 70 ansatte. Skolen utvider nå ledergruppen slik at skolens administrasjon består av rektor, avdelingsleder for 1.-4. trinn, avdelingsleder 5.-7. trinn, avdelingsleder for 8.-10. trinn, avdelingsleder for SFO og to konsulenter. Skolen vår ligger flott plassert på et høydedrag nordøst for sentrum av Arendal og har et fantastisk uteområde med mye uberørt natur.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Vi søker Senior nettverkskonsulent til stor drift/hosting leverandør i Arendal for SOURCENET AS
SOURCENET AS
Vi søker Senior nettverkskonsulent til stor drift/hosting leverandør i Arendal Vi søker nå for oppdragsgiver etter Seniorkonsulent nettverk til ett av Nordens største windowsbaserte servermiljøer. Hovedområde for stillingen er innenfor sentral infrastruktur, lan og wan i oppdragsgivers nettverk. Oppdragsgivers serverpark baserer seg i stor grad på komplekse applikasjonsløsninger i On-Premiss og Cloud servermiljø. Denne stillingen fordrer at man har gode kunnskaper og erfaring innenfor Cisco baserte nettverk.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Vi er på utkikk etter en Senior HSE & QA Manager for HEAD ENERGY CONSULTING AS
HEAD ENERGY CONSULTING AS
Vi er på utkikk etter en Senior HSE & QA Manager Vi søker en Senior HSE & QA Manager til oppdrag i Arendal Arbeidsbeskrivelse: Dekke funksjon som HSE & QA Manager i prosjekt(er) i henhold til kundekrav og prosjekt planer.Planlegging og oppfølging av interne og eksterne HSSE & QA aktiviteter, inklusive revisjoner og inspeksjoner.Vurdering og godkjenning av underleverandører.Assistere organisasjonen med å identifisere og å begrense risiko relatert til HSSE og QA.Forberede og organisere trening relatert til HSSE & QA aktiviteter internt og eksternt.Vedlikehold og utvikling av APL HSE & Quality Ma
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Subway Stoa Arendal søker renholder for SUBWAY STOA
SUBWAY STOA
Subway Stoa Arendal søker renholder Vi søker effektiv og grundig renholder til 16% stilling. Vi søker deg som: Gjerne har erfaring fra renholdsarbeid.Er selvstendig, pålitelig og ansvarsfull.Har øye for detaljer.Trives i et hektisk miljø.Snakker godt norsk eller engelsk.Hos oss vil du få full opplæring og kontinuerlig oppfølging. PAM Stillingsnummer: 0906-2019-01-85 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019