Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Søker du en godt betalt sommerjobb i Arendal, Grimstad, Tvedestrand eller Risør?
ISS Facility Services AS
Til våre team i Arendal, Grimstad, Tvedestrand og Risør søker vi deg som er motivert til en praktisk og godt betalt sommerjobb!Hos oss får du jobbe sammen med dyktige kollegaer, som lærer av hverandre og jobber sammen for å lykkes.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

frilanser / selger søkes
Tenzi Norge As
Vi ser etter en frilanser/selger og kan tilby gode provisjonsordninger. Du vil være din egen sjef og kan selv bestemme din arbeidsdag. Du kan jobbe fra ditt eget hjemmekontor/hvor som helst i Norge/verden. Noe reisevirksomhet må påberegnes (møter med oss i Arendal og møter hos kunder). Du vil få nødvendig opplæring av våre produkter og tipps til potensielle kunder. Vi tilbyr gode provisjonsordninger, ev. fastlønn & provisjon & muligheter for bonuser etter innsats.
Registrert : 19-03-2023 Søknadsfrist : 31-05-2023

Salgskonsulent
Maskineriet AS
Har du lyst til å jobbe i Norges største og beste Callsenter? Du har nå en unik mulighet til å jobbe med flere av Nordens største og beste oppdragsgivere innen sine felt, som Onecall , Fortum eller Allente.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

Extra Tromøytunet - Sommerhjelp / ferievikar
Coop Sørvest SA
Extra Tromøytunet søker sommerhjelp / ferievikar Til vår Extra på Tromøytunet søker vi deg som har kunden i hjertet. Alt vi gjør i våre butikker skal være til fordel for våre kunder og medlemmer. Vi skal ha fantastiske medarbeiderne som setter krav til hverandre og ha butikker som våre kunder trives å handle i. Hva blir dine oppgaver? Vi ønsker at du setter kunden først i alle sammenhenger; at du ser kunden og deres behov.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

OSM ser etter Matroser til PSV fartøy | Vikariat 4 uker | Utreise medio Apr | Jobb Offshore
Osm Maritime Group As
OSMs rekrutteringsteam ser etter erfaren matroser på et to mnd prosjekt på PSV fartøy i Norge. Vi ønsker klare og motiverte kandidater velkommen til å søke på stillingen. OSM Maritime Group AS er et skipsforvaltningsselskap med over tre tiårs erfaring innen maritim industri. Det sysselsetter omtrent 17 000 personer med over 70 nasjonaliteter. OSM har en tilstedeværelse globalt på mer enn 20 lokasjoner og har 700+ fartøy/enheter under ledelse.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 21-04-2023

OSM ser etter 2 matroser til Fram Prince (AHTS) | Vikariat | Utreise 05.04 | Jobb Offshore
Osm Maritime Group As
OSMs rekrutteringsteam ser etter erfaren matroser til et AHTS fartøy. Vi ønsker klare og motiverte kandidater velkommen til å søke på stillingen. OSM Maritime Group AS er et skipsforvaltningsselskap med over tre tiårs erfaring innen maritim industri. Det sysselsetter omtrent 17 000 personer med over 70 nasjonaliteter. OSM har en tilstedeværelse globalt på mer enn 20 lokasjoner og har 700+ fartøy/enheter under ledelse.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

OSM ser etter matroser til Maersk Minder (AHTS) | muligheter for fast jobb | Utreise 26.04 | Jobb Offshore
Osm Maritime
OSMs rekrutteringsteam ser etter en matros med AHTS erfaring til å bli med Maersk Minder (AHTS) Vi ønsker klare og motiverte kandidater velkommen til å søke på stillingen. Hvor fartøyet skal operere - NorgeStilling - MatrosPåmønstring - Bergen eller DanmarkRotasjon - 4/4Overenskomst - NOR offshore avtalen Krav/ Kvalifikasjoner/ Kompetanse:
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 25-04-2023

Ungdomsarbeider i Barbu menighet
Arendal Kirkelige Fellesråd
Barbu menighet søker ungdomsarbeider i 40 % prosjektstilling frem til 30.06.2025. Mulighet for at to kan dele stillingen hvis ønskelig. Hovedvekten av arbeidet er lagt til kveld og helg. Det er ønskelig med oppstart så snart som mulig. Menigheten har, i tillegg til den utlyste prosjektstillingen, en stab bestående av sokneprest, kapellan, diakon, organist, menighetspedagog, kirketjener og menighetssekretær. Alle har kontor på Barbu menighetshus i Nyli Terrasse 4, og jobber tett sammen. Staben møtes til ukentlige stabsmøter.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Spennende stilling som overlege/psykiater
Distriktpsykiatrisk senter (DPS) Østre Agder, allmennpsykiatrisk poliklinikk i Arendal
Velkommen som psykiater/overlege hos oss!Vi utlyser nå 2 faste overlegestillinger i allmenpsykiatrisk poliklinikk. Vi jobber med et bredt spekter av pasienter, og ser etter deg som syns det er spennende med uavklarte diagnoser og å gi hjelp til de som trenger det mest. Vi trenger deg som trives med utfordringer og avklaringer av sammensatte problemstillinger. Vi trenger ditt gode humør og din kunnskap hos oss! 
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Spennende stilling som overlege/psykiater
Distriktspsykiatrisk senter (DPS) Østre Agder, Gruppeteamet i Arendal
Velkommen som psykiater/overlege hos oss!Ønsker du å arbeide på et team som er organisert rundt bruken av en kunnskapsbasert psykoterapimetode for pasienter som strever med personlighetsproblemer? Å kunne jobbe sammen med andre i et levende og engasjert fagmiljø. Da er dette jobben for deg!
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023