Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Rådgiver/seniorrådgiver (jurist) for FYLKESMANNEN I AGDER
FYLKESMANNEN I AGDER
Rådgiver/seniorrådgiver (jurist) Jobbnorge ID: 172572 Om stillingenJustis- og vergemålsavdelingen med sine p.t. 32 ansatte består av tre fagenheter. I justisenheten behandles saker innenfor ulike rettsområder, så som plan- og bygningsloven, kommuneloven, offentleglova, m.m. I tillegg utøves veiledning overfor kommunene innen de aktuelle lovområdene. Kontorstedet for stillingen er Arendal, men den som tilsettes kan påregne en viss reisevirksomhet til vårt andre kontorsted i Kristiansand. ArbeidsoppgaverSaksbehandling etter lovverk som ligger til justisenheten.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Ledig vikariat med mulighet for fast ansettelse for EPLEHAGEN BARNEHAGEN AS
EPLEHAGEN BARNEHAGEN AS
Ledig vikariat med mulighet for fast ansettelse Kriterier for søker : Godkjent utdannelse som barnehagelærer eller førskolelærer . Du må være en deltagende og leksen voksen sammen med barna og ha godt humør. Du må ha god fysisk og psykisk helse slik at du kan være aktivt tilstede. Positiv og løsningsorientert. Gode lederegenskaper, er tydelig og motiverer medarbeiderene. Faglig sterk og reflektert rundt egen praksis. Se annonsePAM Stillingsnummer: 0906-2019-06-107 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Førstekonsulent for FYLKESMENNENES FELLESADMINISTRASJON
FYLKESMENNENES FELLESADMINISTRASJON
Førstekonsulent Jobbnorge ID: 172503 Om stillingenStillingen er organisatorisk plassert i Brukerservice, med kontorplass i Arendal. FMFA skal i løpet av 2019 lande endelig organisering av ansvar og oppgaver. Det tas forbehold om mulige endringer i avdelings- og seksjonstilhørighet (organisatorisk). Arbeidsoppgaver: og 2.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

Vikariat med mulighet for fast stilling som barnehage pedagog for EPLEHAGEN BARNEHAGEN AS
EPLEHAGEN BARNEHAGEN AS
Vikariat med mulighet for fast stilling som barnehage pedagog | Kvalifikasjoner : * Godkjent utdannelse som barnehagelærer eller førskolelærer. * Du må være en deltagende og leken voksen sammen med barna og ha et godt humør . * Du ma ha god fysisk og psykisk helse slik at du kan være aktivt tilstede. * Positiv og løsningsorientert. * Gode lederegenskaper, er tydelig og motiverer medarbeiderene. * Farlig sterk og reflektert rundt egen praksis.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

DAGLIG LEDER SECURMARK for SECURMARK SCANDINAVIA AS
SECURMARK SCANDINAVIA AS
DAGLIG LEDER SECURMARK Vi søker ny daglig leder som skal lede selskapet videre med et særlig fokus på salg og markedsaktiviteter, herunder produktutvikling, teknologiutvikling og nye markeder. Forretningsutviklingen i Securmark skjer i tett samarbeid med Redningsselskapet. Du får dermed en sentral rolle i konsernets videre utvikling.Du er en energisk relasjonsbygger, gjerne med kjennskap til forsikringsbransjen og båtbransjen. Våre dyktige ansatte ønsker en samlende leder som sikrer et fortsatt godt arbeidsmiljø preget av tillit.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019

Undervisningsstilling ved Rykene Oppvekstsenter, skole for Arendal kommune - RYKENE OPPVEKSTSENTER, avdeling skole
Arendal kommune - RYKENE OPPVEKSTSENTER, avdeling skole
Undervisningsstilling ved Rykene Oppvekstsenter, skole Org. nr: - Stillingsident: 4100539630 Presentasjon av stillingen: Ved Rykene skole er det et ledig vikariat som kontaktlærer på 1. trinn, i skoleåret 2019/2020. Er du en engasjert, målbevisst og faglig dyktig pedagog med høye ambisjoner på elevenes vegne? Som lærer i Arendalsskolen vil du jobbe i en skole som påvirker og tilpasser seg samfunnsutviklingen, alltid med elevenes læring og utvikling i sentrum. Alle våre elever skal ha trygge rammer for læring, samspill og utvikling i et læringsmiljø som stimulerer og utfordrer.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 05-07-2019

Enklere Liv Amfi Arendal søker Butikkmedarbeider i 45% stilling for ENKLERE LIV
ENKLERE LIV
Enklere Liv Amfi Arendal søker Butikkmedarbeider i 45% stilling Og nå vil vi ha deg med på laget! Vi søker deg som er svært opptatt av å yte kundeservice i verdensklasse, som liker utfordringer i hverdagen, som finner de gode løsningene, og som får andre til å snakke om og anbefale Enklere Liv. Vi søker etter en VIKAR i 45% stilling som hvertfall skal være med oss frem til Desember, Mulig lengre!
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Leder Vaktmestertjenester for DURAPART AS
DURAPART AS
Leder Vaktmestertjenester Org. nr: - Stillingsident: 4094076451 Presentasjon av stillingen: Leder for denne enheten går av med pensjon og vi søker hans erstatter. Durapart Vaktmestertjenester leverer tjenester innen byggdrift og byggvedlikehold til private byggeiere i Agder, og er godkjent lærebedrift for byggdrifterfaget. Avdelingen har 8 ansatte.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 03-07-2019

Vi søker produksjonsmedarbeider for snarlig oppstart! for ADECCO NORGE AS
ADECCO NORGE AS
Vi søker produksjonsmedarbeider for snarlig oppstart! Vil du bli med på en spennende reise? Vi søker produksjonsmedarbeider til en bedrift i vekst i Arendal. Her kan det på sikt være flere spennende muligheter for rette kandidaten. Nå trenger kunden en eller flere medarbeidere snarest mulig.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 04-07-2019

DPS Aust-Agder søker overlege i psykiatri for SØRLANDET SYKEHUS HF
SØRLANDET SYKEHUS HF
DPS Aust-Agder søker overlege i psykiatri Org. nr: 997698967 Stillingsident: 4096608714 Presentasjon av stillingen: Distriktspsykiatrisk senter (DPS) Aust-Agder er en av i alt 8 avdelinger innen Klinikk for psykisk helse i Sørlandet sykehus. Spesialisthelsetilbudet som DPS tilbyr omfatter akutt-kriseintervensjon, spesialisert utredning og behandling poliklinisk, ambulant og i døgnpost. I tillegg gis det råd og veiledning til pårørende og den kommunale helse- og omsorgstjenesten i fylket.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 04-07-2019