Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Supply Chain Manager for Kitron Arendal AS
Kitron Arendal AS
Supply Chain Manager Org. nr: - Stillingsident: 4143344027 Presentasjon av stillingen: Attraktiv lederstilling hos landets ledende elektronikkprodusent Vi søker etter en innovativ og engasjert leder som påvirker fortsatt effektivisering av våre verdikjeder. Via sunn videreutvikling av fleksible og effektive avdelinger, så ønsker vi optimalisering og strømlinjeformet fremskaffelse av avanserte elektronikkprodukter. Du får overordnet ansvar for logistikkområdet og koordinering av tilhørende aktiviteter med globalt perspektiv.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 13-11-2019

Barne- og ungdomsarbeider/helsefagarbeider 100 % fast for Arendal kommune Sentraladministrasjon
Arendal kommune Sentraladministrasjon
Barne- og ungdomsarbeider/helsefagarbeider 100 % fast Org. nr: 993442860 Stillingsident: 4132964005 Presentasjon av stillingen: Jovanntunet er en del av Enhet Funksjonshemmede og består av i alt 8 boenheter. Jovanntunet er en spesialtilpasset bolig for mennesker med utviklingshemning og/eller autisme. Vi ønsker å bidra til at den enkelte bruker får mulighet til å leve og bo selvstendig, og til å ha en aktiv og meningsfull tilværelse i felleskap med andre. Vårt motto er "Sammen kan vi!". Stillingen innebærer for tiden turnus med langvakter.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Veterinær for DYREKLINIKKEN SØR AS
DYREKLINIKKEN SØR AS
Veterinær Dyreklinikken Sør ASDyreklinikken Sør etablerte seg i 2013 og holder til i flotte, moderne lokaler på Stoa utenfor Arendal. Dyreklinikken Sør har som visjon å tilby en høy faglig kompetanse og god kundeservice, både til pasient og eier. Klinikken behandler i hovedsak hunder, katter, kaniner og gnagere og tilbyr tjenester blant annet innenfor kirurgi, tannhelse, røntgen, indremedisin, ultralyd, vaksinering og rehabilitering. Per i dag er det to veterinærer, en autorisert dyrepleiere og to assistenter ansatt i virksomheten.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Servicetekniker elektro for Caverion Norge AS
Caverion Norge AS
Servicetekniker elektro Caverions service avdeling i Arendal har i dag 60 dyktige medarbeidere og leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, rør, ventilasjon, automasjon, sikkerhet og kjøling for bygg og industri. Vi rigger oss nå for videre vekst og søker deg som er selvstendig tekniker med erfaring og kompetanse innen elektro.Du er interessert i den siste teknologien, de smarteste løsningene og ser muligheter for videre vekst inn i selskapet.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Servicetekniker automasjon for Caverion Norge AS
Caverion Norge AS
Servicetekniker automasjon Caverion er Norges ledende tekniske entreprenør og tilbyr smarte løsninger og tjenester for bygg, industri og infrastruktur. Vårt unike tjenestetilbud dekker hele livssyklusen fra design & build, bygging, vedlikehold og drift. Vi er i front innen teknologi og vil være førstevalget for å digitalisere samfunnet for kunder, ansatte, partnere og investorer. Vårt mål er å levere gjennomtenkte og tidsriktige installasjoner i bygg til fornøyde brukere, for så å vedlikeholde disse ved hjelp av ServiFlex+, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Servicetekniker IKT/AV for Caverion Norge AS
Caverion Norge AS
Servicetekniker IKT/AV Caverion i Arendal for vekst og ønsker deg som vår nye kollega innen IKT/Sikkerhet Vi søker deg som er selvstendig tekniker med erfaring og kompetanse innenfor ditt fag.Du er interessert i den siste teknologien, de smarteste løsningene og ser muligheter for videre vekst inn i selskapet.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Servicetekniker kjøl for Caverion Norge AS
Caverion Norge AS
Servicetekniker kjøl Caverion er Norges ledende tekniske entreprenør og tilbyr smarte løsninger og tjenester for bygg, industri og infrastruktur. Vårt unike tjenestetilbud dekker hele livssyklusen fra design & build, bygging, vedlikehold og drift. Vi er i front innen teknologi og vil være førstevalget for å digitalisere samfunnet for kunder, ansatte, partnere og investorer. Vårt mål er å levere gjennomtenkte og tidsriktige installasjoner i bygg til fornøyde brukere, for så å vedlikeholde disse ved hjelp av ServiFlex+, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Aktivitetskonsulent i Agder bedriftsidrettskrets for Norges Bedriftsidrettsforbund
Norges Bedriftsidrettsforbund
Aktivitetskonsulent i Agder bedriftsidrettskrets Org. nr: - Stillingsident: 4143217763 Presentasjon av stillingen:Aktivitetskonsulent i Agder Bedriftsidrettskrets Vi søker deg som brenner for fysisk aktivitet , arbeidshelse og folkehelse. Bedriftsidretten er en landsdekkende organisasjon. Da vår nåværende aktivitetskonsulent går over i annen stilling søker vi hennes etterfølger, som skal bidra til å styrke tilbudet i Agder Bedriftsidrettskrets. Du skal skape vekst og utvikling, samt synliggjøre bedriftsidretten gjennom ulike kanaler og aktiviteter, herunder sosiale medier.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Daglig Leder. for Landbrukets Regnskapskontor
Landbrukets Regnskapskontor
Daglig Leder. Arbeidsoppgaver: Ansvar for virksomheten med personalansvar. Budsjett, regnskap og rapportering til styret. Løpende regnskapsføring, lønnsarbeid, fakturering, økonomisk rådgiving og årsoppgjør. Kvalifikasjoner: Vi søker deg som er Autorisert Regnskapsfører . Du er engasjert, strukturert, ansvarsbevisst og serviceinnstilt.Vi tilbyr: Faglige utfordringer i et godt og uformelt arbeidsmiljø. Utvikling og tilrettelegging av egen arbeidsplass. Fleksibel arbeidstid. Konkurransedyktig lønn og god pensjonsordning.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Er du en lagspiller? for Norsafe
Norsafe
Er du en lagspiller? VIKING Norsafe Life-Saving Equipment Norway AS har sikret seg flere nye kontrakter som skal driftes med teknisk støtte til operasjon, servicepersonell samt salgsapparat. Det jobbes også med flere nye prosjekter ut mot Norsk sokkel (offshore) som vil trenge tekniske løsninger. I den forbindelse søkes det nå etter en dyktig Service Teknisk Ingeniør i fast stilling.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 22-11-2019