Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Fast 40% stilling som mat/kjøkkenansvarlig i barnehage. 
                           Arendal kommune
 Liker du å lage mat, er du opptatt av ernæring og matglede for små barn, så er kanskje akkurat du vår nye kjøkkenansvarlig?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 21-08-2022

Frisør søkes til salong duo Arendal
Salong-duo As
Vi søker etter en frisør med svennebrev, som kan jobbe 80% - 100%. Frister det med nye utfordringer i en frisørsalong hvor du kan fokusere på kunden i rolige og behagelige omgivelser? Vi ligger i hjeret av Arendal sentrum og har en godt opparbeidet kundekrets. Vi søker noen som er utadvent og glad i å jobbe selvstendig. Tilbyr timelønn og provisjon. Leie av stol kan diskuteres hvis dette er et ønske.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

Ledig stilling i Elektroavdelinga
NEDIG AS
Arbeidsoppgaver Svakstrømstekniker Varierte arbeidsoppgaver innen prosjekt og serviceInstallasjon og vedlikehold av sikkerhetssystemerKamera, adgangskontroll, brann og nødlys mm.Installasjon av nettverk og kommunikasjonsløsningerFeilsøking av svakstrømsinstallasjonerGjennomføring og oppfølging av årskontrollerMersalg og kundekontakt Kvalifikasjoner Svakstrømstekniker
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 21-07-2022

Rådgiver økonomi
 2. gangs utlysning   Stab økonomi, Arendal kommune
Liker du å være der det skjer? Er du en samfunnsengasjert økonom? Da er rådgiver i stab økonomi jobben for deg! Stab økonomi har et aktivt og kompetent fagmiljø, som deltar i og ivaretar sentrale og spennende oppgaver og prosesser innen økonomiområdet. Vi er tett på administrativ og politisk ledelse og er rådgivere og tilretteleggere for økonomioppfølgingen i tjenesteområdene. Med vår kompetanse bidrar vi til at kommunen kan gi innbyggerne gode og relevante tjenester.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Sykepleier/spesialutdannet sykepleier
Psykiatrisk sykehusavdeling, Akuttenhet A,  Arendal
Psykiatrisk sykehusavdeling (PSA) har ansvar for de spesialiserte tjenestene innen psykisk helsevern til den voksne befolkningen på Agder.  Avdelingen har enheter lokalisert nært opp til de somatiske avdelingene i både Arendal og Kristiansand. Avdelingen er en av åtte avdelinger i Klinikk for psykisk helse og avhengighetsbehandling i Sørlandet sykehus.Psykiatrisk sykehusavdeling består av tre seksjoner:
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 21-08-2022

Vi søker administrativ ressurs med analytiske ferdigheter til spennende stilling!
Manpower
For Agder Energi Nett søker vi etter en rådgiver/saksbehandler med god tallforståelse til et langvarig engasjement med mulighet for fast ansettelse. I denne rollen inngår du i et team som arbeider med avregning av kunder i distribusjonsnettet hos Agder Energi Nett.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Nettpartner avdeling Linje/Agder søker Energimontører
Nettpartner AS
Er du en av våre nye Energimontører? Nettpartner avdeling Linje/Agder er i vekst og trenger nå flere personer med på laget! Som energimontør i Avdeling Linje har du et stort ansvar for å bidra til god planlegging, gjennomføring og oppfølging av de aktivitetene du er involvert i.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Exciting position as Davit Engineer at VIKING Norsafe AS
VIKING Norsafe
If you are prepared for solving tomorrow’s life saving equipment challenges today, then this is your chance to join our organization at an exciting time in its quest to conquer the future within safety solutions. Protecting and saving human lives all over the world is the essence of our company. VIKING Norsafe is gearing up for new and dynamic projects driven by innovative technology. Equipped with a brilliant team of specialized, experienced and enthusiastic engineers, we have a strong commitment to provide innovative solutions to bring value to our customers.
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Nettpartner avdeling Linje/Agder søker Montørleder
Nettpartner AS
Er du vår nye Montørleder? Nettpartner avdeling Linje/Agder er i vekst og trenger flere personer med på laget! Som Montørleder i avdelingen har du ansvar for kort- og langtidsplanlegging, fremdriftsoppfølging, rapportering, kundehåndtering og kvalitetsoppfølging. Vi søker i hovedsak en ambisiøs og målrettet Montørleder som liker utfordringer og som ikke er redd for å yte det lille ekstra. Prosjektporteføljen vår i agderfylket er i vekst og vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget fremover.
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Assistent på barneskole søkes!
St. Franciskus skole
St. Franciskus skole søker barne- og ungdomsarbeider eller liknende til en 47% stilling i klasse. Som assistent skal du i samarbeid med spesialpedagog og kontaktlærer bidra til at elev/-er skal oppleve tilhørighet og få støtte til å delta i klassens undervisning. Du skal være en del av laget til eleven, slik at eleven mestrer skolehverdagen og opplever den som trygg og god. Du vil bli en viktig brikke på skolen. Ansettelse betinger godkjent politiattest og personlig egnethet vil bli vektlagt. Arbeidsoppgaver
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022