Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Kompis Grimstad kommer til byen og vi søker et rått team til å drive restauranten!
Kompis
Hei kompis - kult at du trykket deg inn her! Kompis er en familierestaurant som tilbyr kompromissløse smaksopplevelser i en vennlig, men tøff, uformell og inkluderende atmosfære. Vi serverer grilla burger, italiensk porsjonspizza og digge milkshakes. Alle våre avdelinger er drevet av dyktige folk som har et stort eierskap til merkevaren og avdelingen sin, og en brennende lidenskap for mat og mennesker.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Driftsleder, Vei
Bydrift, Grimstad
Veiavdelingen vedlikeholder og brøyter veiene. De arbeider også med vegutbygging og trafikksikkerhetstiltak. (Veigruppen er i dag 6 personer) ArbeidsoppgaverPlanlegge, utføre og koordinere drift ogvedlikehold av kommunens veier.Samarbeid med fagledere og konsulenter.Bistå i innkjøpsplanlegging.Fordeling av resurser, både maskiner, utstyr og personellHMS-oppfølgingFølge opp lærling ved behovDiverse tilrigging og nedrigging iForbindelse med arrangementer i kommunen.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Bli med Skarpnes inn i fremtiden!
SKARPNES AS
Skarpnes har siden 1919 etablert seg som en solid merkevare i bransjen. Bedriften har gått fra manuell til fullautomatisk produksjon og står ut med sin robot teknologi. Det som en gang startet med noen enkelte produkter, har resultert i fullt produktsortiment med alt til skråtaket. Skarpnes omsetter i dag for ca 180 mnok og har ca 50 ansatte. Lokalisert strategisk på Østerhus i Grimstad har vi kort vei ut til markedene og ikke minst tilgangen på råvarer.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

100 % fast stilling som miljøterapeut.
Psykisk helse og rus, Grimstad
Enhet psykisk helse og rus søker miljøterapeut i 100% stilling i Vossgate/miljøtjenesten, sosialambulerende team. Enheten har 54 årsverk og består av to avdelinger: forebygging og rehabilitering og sosialambulerende team.
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Avdelingsleder for administrative tjenester
Dahlske vgs., Agder fylkeskommune
Dahlske videregående skole ligger i hjertet av Grimstad. Skolen har ca. 950 elever og ca. 150 ansatte og tilbyr følgende utdanningsprogrammer: Bygg- og anleggsteknikk Elektro og datateknologi Helse- og oppvekstfag Musikk, dans og drama Påbygging til generell studiekompetanse Salg, service og reiseliv Studiespesialisering Teknologi- og industrifag
Registrert : 28-06-2022 Søknadsfrist : 03-08-2022

Er du interessert i energi og teknologi?
Green Norway As
Om stillingen For å møte selskapets vekst, trenger vi flere på laget. Vil du bli en del av et et energisk team, og være med å bidra til å redusere våre kunders energikostnader? Vi søker etter en strukturert og positiv kollega som er nysgjerrig, liker å samarbeide med andre og liker utfordringer. Vi søker deg som:
Registrert : 27-06-2022 Søknadsfrist : 17-08-2022

Førsteamanuensis/førstelektor i IKT-sikkerhet
Universitetet i Agder (UiA)
Om stillingenVed Universitetet i Agder, Fakultet for teknologi og realfag er det ledig en fast 100% stilling som førsteamanuensis/førstelektor i IKT sikkerhet, tilknyttet Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Arbeidssted er Campus Grimstad. Tiltredelse etter avtale med fakultetet.
Registrert : 27-06-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Ønsker du å jobbe i et selskap som sikrer rettssikkerheten globalt?
Indico
Vi søker en dyktig IT-support til vårt kontor i Grimstad. Stillingen vil innebære ansvar for intern it-drift, samt support på 1. og 2. linje rettet mot kunde. Du vil jobbe med løsninger som har et viktig samfunnsmessig oppdrag- alt fra å beskytte barns rettigheter til å effektivisere etterforskningsskritt slik at krevende saker kan bli raskere oppklart. Er du en initiativtaker som trives med å jobbe på tvers av ulike fagfelt, samt at du evner å jobbe strukturert, til tross for mange baller i luften? Da ønsker vi å høre fra deg! Kvalifikasjoner:
Registrert : 24-06-2022 Søknadsfrist : 04-08-2022

Vil du ha jobb i et sommerparadis og forlenge sommeren i begge ender?
Brilleland Odden Senter Grimstad
Vil du jobbe i folkets optikerkjede? I Grimstad kan du få sommerfølelsen lenger enn kun noen få uker på sommeren. Brilleland Grimstad på Odden senteret søker etter ny optiker til vårt team. Hos oss er du del av en stor Brilleland-familien som virkelig står på sammen for at vi skal ha det bra på jobb. Vi er glad i konkurranser og setter oss gjerne høye mål for å nå dem. Hos oss finner du en gjeng med masse humor, og som er flinke til å ta vare på hverandre. Vi håper du vil være med å nå nye mål med oss.
Registrert : 24-06-2022 Søknadsfrist : 03-08-2022

Kjeveortoped søkes til nyoppstartet klinikk i Grimstad
Dental Norge Odden
Kjeveortoped søkes til nyoppstartet klinikk på Oddensenteret i Grimstad. Vi ser etter en kvalitetsorientert kjeveortoped med stort faglig engasjement og gode samarbeidsevner. Hos oss kommer du til å inngå i et tverrfaglig team med andre kollegaer hvor tett samarbeid og kompetanseutvikling er i fokus. Vi er fleksible på oppstartsdato, arbeidstid og stillingsprosent. Dersom dette høres ut som noe for deg, send meg gjerne din CV og en enkel beskrivelse av deg. Jeg kan kontaktes per e-post tina.sondbo@dentalnorge.no eller per telefon 48 25 68 41.
Registrert : 24-06-2022 Søknadsfrist : 30-09-2022