Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Effektive malere for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Effektive malere Anerkjente malerfirmaene i Arendal søker malere.På grunn av stor oppdragsmengde er det mulighet for fast jobb i firmaet på sikt. Langvarige prosjekter. Nye leiligheter og bygg med høye krav til effektivitet og faglighet. Dette er ikke jobben for deg som har malt litt på sommeren og syns at det er gøy. Vi leter etter prosfesjonelle malere, som kan håndtere moderne sparkelmaskin, malersprøyte og pussemaskin. Det blir mye sparkling og pussing på gips.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 14-02-2019

IT Tekniker/Utvikler-Arendal for Sørlandet Rekruttering AS
Sørlandet Rekruttering AS
IT Tekniker/Utvikler-Arendal Vår kunde har de siste årene etablert bedre kapabilitet for sikkerhetsovervåkning i bedriften for å kunne oppdage og håndtere cyberangrep fra avanserte trusselaktører.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Pedagogisk leder for SIA
SIA
Pedagogisk leder Ønskede kvalifikasjoner: Du liker å leke og finner mening i å tilbringe dagen sammen med barnehagebarn.Du holder deg faglig oppdatert og motiveres av nytenking og endringer.Du identifiserer deg med og ønsker å jobbe i tråd med våre verdier.Du trives i rollen som leder og er god til å inspirere og veilede.Du er smidig og løsningsorientert i samarbeid med kollegaer og andre.Vi tilbyr: Hardt arbeid og mye moro! Faglig spenstig miljø. I SiA Barnehager er vi mer en 30 pedagoger, og som studentsamskipnad er vi en organisasjon med kompetanser og aktiviteter på mange felt.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Fagmaler for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Fagmaler Anerkjente malerfirma søker malere til prosjekt. På grunn av stor oppdragsmengde er det mulighet for fast jobb på sikt i firmaet. Nye leiligheter med høye krav til effektivitet og faglighet. Vi leter etter prosfesjonelle malere, som kan håndtere moderne sparkelmaskin, malersprøyte og pussemaskin. Det blir mye sparkling og pussing på gips.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 13-02-2019

Sekretær - administrative tjenester - Sørlandets fagskole for Aust-Agder fylkeskommune
Aust-Agder fylkeskommune
Sekretær - administrative tjenester - Sørlandets fagskole Sørlandets fagskole søker etter sekretær i 100 % fast stilling for administrative fellestjenester med ansettelse snarest. Sørlandets fagskole i Grimstad tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning innen helse- og oppvekstfag og tekniske fag og har i dag ca. 200 studenter. Fagskolen samarbeider tett med aktuelle fagfelt for å tilby relevante og praksisnære utdanninger.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Engasjert barnehagelærer for Regnbuebarna for Regnbuebarna AS
Regnbuebarna AS
Engasjert barnehagelærer for Regnbuebarna Barnehagelærer 100% svangerskapspermisjon: Vi tilbyr: *et godt, positivt og utviklende arbeidsmiljø *hyggelige medarbeidere *flott uteområde med fine turområder i nærhet til barnehagen *varierte arbeidsoppgaver *mulighet til å påvirke egen hverdag *følger pbl lønns-tariff Vi søker en med disse egenskapene: *leken, fleksibel og positiv *har evne til å inspirere og motivere *har gode samarbeidsevner, er selvstendig og kreativ *løsningsorientert *faglig engasjert *gode norskkunnskaper *HAR BARNETS BESTE I FOKUS PAM Stillingsnummer: 0904-2019-01-37 (Oppg
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 06-02-2019

Vi søker jobbveileder i 100 % engasjementstilling i Avklaring/ARR for AVIGO AS
AVIGO AS
Vi søker jobbveileder i 100 % engasjementstilling i Avklaring/ARR Du vil arbeide sammen med andre hyggelige og svært kompetente jobbveiledere i Avigo kompetanse, for tiden i team Avklaring/ARR (Arbeidsrettet Rehabilitering).¿¿En jobbveileder i Avigo *skal bidra til individuell kartlegging og vurdering av den enkeltes yrkesmål, arbeidsevne og behov for bistand med mål om å få eller beholde arbeid. Det krever at du har god evne til dialog og samhandling med deltaker, arbeidsgiver og veileder i NAV.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Frontend- og backend utviklere for mobil og servertjenester for INDICO SYSTEMS AS
INDICO SYSTEMS AS
Frontend- og backend utviklere for mobil og servertjenester Som følge av gode fremtidsmuligheter utvider vi nå vår in-house utviklingsenhet i Grimstad. Enheten jobber i dag med både frontend- og backend-utvikling og stiller med sterk kompetanse og kreativitet. Ettersom vi ønsker å komplementere det allerede fremgangsrike fagmiljøet vårt, vil stillingene passe nyutdannede så vel som erfarne utviklere Vi kommer til å vektlegge erfaringer, læringsevne og -vilje tungt.
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 21-02-2019

Logistikk- og innkjøpsmedarbeider  for Sørlandet Rekruttering
Sørlandet Rekruttering
Logistikk- og innkjøpsmedarbeider  Axnes is a privately owned company with its headquarters in Grimstad. Axnes develops and supplies advanced and highly durable wireless intercom solutions that are designed to perform in extreme conditions, and on a wide variety of platforms- aircraft, ground and maritime. På vegne av Axnes søker vi en logistikk- og innkjøpsmedarbeider til et vikariat for en av de ansatte som skal ut i permisjon frem til høsten.Vi oppfordrer interesserte kandidater å søke snarest da vi intervjuer fortløpende.  Startdato 11.marsArbeidsoppgaverAnsvar for innkjøp Ansvar for lage
Registrert : 11-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Doktorgradsstipendiat innen tematikken "psykologisk forsvar og traumatisert seksualitet" for Universitetet i Agder
Universitetet i Agder
Doktorgradsstipendiat innen tematikken "psykologisk forsvar og traumatisert seksualitet" Ved Universitetet i Agder er det ledig en midlertidig 100 % stilling som doktorgradsstipendiat for en periode på 3 år. Stillingen er knyttet til Fakultet for helse- og idrettsvitenskap, Institutt for psykososial helse, og fagområdet sexologi. Arbeidssted er Campus Grimstad. Tiltredelse etter avtale med fakultetet.
Registrert : 10-01-2019 Søknadsfrist : 01-03-2019