Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du jobbe som Dimension Controller hos oss på Nymo?
AS Nymo
Dimension Controller Nymo er inne i en fase med fokus på omstilling, endring og nye muligheter. Fra å ha hovedfokus innen design, produksjon og installasjon av avansert utstyr til oljeindustrien jobber vi nå også med spennende prosjekter innen segmenter som havvind, alternative energibærere og aquakultur. Vår kompetanse og styrker skal tas i bruk i nye markeder. I tillegg til å ta en viktig posisjon i det grønne skiftet skal vi også være ledende innen digital prosjektgjennomføring.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-12-2022

Package Responsible Engineer
Activepeople AS
For internasjonal kunde i Arendal er vi på jakt etter pakkeingeniører for et langvarig engasjement. Vi søker dyktige mekanisk- og elektroingeniører til nye og pågående prosjekter relatert til turret system for olje og produksjon, lagring og transportfartøy. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Interface Engineer
Activepeople AS
For internasjonal kunde i Arendal er vi på jakt etter interface ingeniører for et langvarig engasjement. Vi søker dyktige mekanisk- og elektroingeniører til nye og pågående prosjekter relatert til turret system for olje og produksjon, lagring og transportfartøy. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Er du en dyktig relasjonsbygger som vil finne gode løsninger for kundene våre, og ønsker å jobbe på kveldstid?
If Skadeforsikring (If)
Har du tenkt på at uten forsikring kunne planen om å kjøpe eller bygge et hus stanse opp? Få ville vært lystne til å reise til et nytt kontinent, seil ville kanskje aldri bli satt, og nye veier og muligheter ville kanskje aldri blitt oppdaget. Om rollen
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

NK til REMA 1000 GRØM
REMA 1000 GRØM
Den viktigste oppgaven for nestkommanderende er å skape gode handleopplevelser for kundene og være Kjøpmannens nærmeste medarbeider. Arbeidet krever innsats utover det vanlige i en spennende og hektisk hverdag og jobben innebærer blant annet: Å være Kjøpmannens nærmeste medarbeider og støttespillerPlanlegging og gjennomføring av kampanjer og aktiviteter i butikkVarebestillingVareeksponeringForefallende arbeid Vi tror du kjenner deg igjen i følgende egenskaper og kvalifikasjoner:
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Post-Doctoral Research Fellow in Robotics in Emergency management
Universitetet i Agder (UiA)
About the positionA fixed-term 100 % position is available at the University of Agder, Faculty of Engineering and Science as a PostDoc Research Fellow in robotics in emergency management for a period of three years. The position is affiliated to the Department of Engineering Sciences and is located at Campus Grimstad.
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 22-12-2022

Vi søker distributør i Grimstad
Polaris Distribusjon Sør AS
Polaris Distribusjon Sør AS har base i Arendal og er en avdeling i distribusjonsnettverket Polaris Distribusjon. Polaris Distribusjon leverer i tillegg til Polaris Media ASA sine aviser, 30 andre avistitler, bøker, ukeblader, fagtidsskrifter, små-pakker, reklameinnstikk og vedlegg 6 dager i uken (mandag-lørdag) til de fleste husstander i Agder, Nordvestlandet, Vest-Norge, Midt-Norge og store deler av Nord-Norge. Selskapet er for øvrig en del av HeltHjem-nettverket. Polaris Distribusjon Sør AS søker Distributør i Grimstad
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 24-12-2022

Nytt år-nye muligheter!
Activepeople AS
Vi søker etter kundebehandlere for vår oppdragsgiver som befinner seg midt i Kristiansand sentrum. Bedriften er i kontinuerlig vekst og har nå behov for flere dyktige medarbeidere til sin kundeserviceavdeling.  Kanskje noe for deg som tar et friår fra studier? For deg som ønsker å få mer arbeidserfaring? Eller for deg som trenger mer erfaring innen salg? Har du interesse og lyst til å lære mer om salg og service, så er dette en unik mulighet! Vi ser etter deg som trives med å hjelpe folk og som drives av gode resultater.  Arbeidstid er mandag - fredag kl. 08.00 -16.00.
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 29-12-2022

Psykologspesialist/psykolog
DPS Østre Agder, Poliklinikk vest, Grimstad
Velkommen som psykologspesialist/psykolog til allmenpsykiatrisk poliklinikk! Hos oss jobber det psykologspesialister, psykologer, overleger, LIS (leger i spesialisering), spesialsykepleiere, IPS (jobbspesialister) og erfaringskonsulenter. Psykologspesialistens/psykologens oppgaver er å gjøre vurderinger, utredning og behandling av ulike psykiatriske lidelser. Du vil samarbeide med engasjerte og faglig dyktige kolleger i et godt arbeidsmiljø. Vi gir deg muligheten til å fordype deg i et fagområde.
Registrert : 25-11-2022 Søknadsfrist : 03-01-2023

Adjunkt
Kvalifiseringstjenesten, Grimstad kommune
Kvalifiseringstjenesten består av voksenopplæringen og flyktningtjenesten  og er en del av oppvekstektoren i Grimstad kommune. ArbeidsoppgaverLærer i voksenopplæringen innenfor områdene norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere og komprimert grunnskole for voksne.KvalifikasjonerGodkjent lærerutdanning med norsk, og gjerne norsk som andrespråk Gode digitale ferdigheterFlerkulturell kompetanse og erfaring fra voksenopplæring og er ønskeligPersonlige egenskaperEngasjement og interesse for voksnes læring
Registrert : 24-11-2022 Søknadsfrist : 07-12-2022