Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker ny Kjøpmann til Narvesen Oddensenteret, Grimstad
Narvesen RCN
Vi søker en omsorgsfull leder som ønsker å drive egen butikk, og som elsker å skape god stemning og entusiasme i butikken! Vi vil ha en kjøpmann som vet at gode prestasjoner skapes gjennom å gi tillit og ansvar til sine medarbeidere. For vi er sikre på at gode ledere bygger trygge og motiverte medarbeidere som møter kundene med service av ypperste kvalitet.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Selger ca 30% og ekstrahjelp søkes til vår flotte interiørbutikk på Oddensenteret
Feel
Feel søker nå etter en medarbeider i 30% stilling samt en ekstrahjelp til vår flotte interiørbutikk på Oddensenteret i Grimstad. Vi søker etter personer med ekstra stor interesse for salg og service! Motiveres du av resultater og brenner for salg og god kundeservice? Har du ordenssans og liker å sette sammen varer slik at butikken alltid fremstår inspirerende og ryddig? Er du over snittet interessert i interiør og trender? Da er det kanskje du som blir en del av teamet vårt på Odden?
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

PhD Research Fellowships in Theoretical Physics – Antiferromagnetic Spintronics
Universitetet i Agder (UiA)
About the positionTwo 100% PhD research positions in theoretical spintronics are available at the Faculty of Engineering and Science at the University of Agder (UiA) in Norway. The positions are affiliated with the Department of Engineering Sciences at Campus Grimstad.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 17-04-2023

Spennende og nyopprettet stilling i ambisiøs stiftelse
Stine Sofies Stiftelse
Stine Sofies Stiftelse er en viktig og synlig samfunnsaktør som jobber med å forebygge og avdekke vold og overgrep mot barn og unge, ivareta de som er utsatt og styrke deres rettigheter. Vi søker nå etter en rådgiver med kunnskap om, og gjerne erfaring fra politikk og/eller forvaltning som kan bidra til å utvikle vår allerede tydelige rolle som ivaretaker av rettsikkerheten til vold- og overgrepsutsatte barn.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 09-04-2023

Stilling ledig
Fevik Blomster As
Fevik Blomster søker en deltidsansatt som blomsterdekoratør . Personen jeg søker må ha erfaring fra blomsterbransjen , være kreativ, arbeidsvillig ,selvstendig og en god kundebehandler. Må også være villig til å jobbe ekstra ved behov. Ansettelsestid : fortløpende når jeg finner riktig person. Jeg gleder meg til å høre fra deg !
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 01-06-2023

Er du vår nye Driftskonsulent IT?
Godata AS
Som Driftskonsulent IT jobber du med drift, brukerstøtte, opplæring og rådgivning hos våre kunder. Mange av arbeidsoppgavene løses fra kontoret vårt i Arendalsveien, men vi er også mye ute hos kunde.Som Driftskonsulent hos oss vil du ha direkte kundekontakt. Det er viktig at du liker deg ute, men du må også påregne å jobbe inne med mer stillesittende arbeid i perioder. 
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 09-04-2023

Avdelingsleder
Enhet for omsorgssentre, Grimstad kommune
Grimstad kommune, helse og omsorgssektoren leverer helse- og omsorgstjenester innenfor flere fagområder og til ulike aldersgrupper. Tjenestene leveres i enhet for omsorgssentre, enhet for habilitering, enhet for psykisk helse og rus og enhet for rehabilitering og hjemmetjenester. Kommunen er fremoverlent og innovativ og har fokus på god kompetanse. Velferdsteknologi er benyttet i alle enheter og våre ansatte er engasjerte i utviklingen av helse- og omsorgstjenestene.
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 02-04-2023

Faglærer
Fevik skole - ungdomstrinn, Grimstad kommune
Fevik skole har ledig et faglærervikariat på ungdomstrinnet fra og med 11. april 2023 og ut skoleåret. Fevik skole er en 1-10-skole med ca. 650 elever totalt. Skolen ligger flott til på Fevik, med kort vei til både sjø, strender og Fevikmarka. Skolens motto er "Med rom for mangfold", og vi ønsker å skape et inkluderende læringsmiljø for alle. Vi har et stabilt personale med høy faglig kompetanse.  Fevik skole er praksisskole for lærerutdanningen ved Universitet i Agder. 
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 23-03-2023

Faste stillinger og vikariater som kontaktlærere og/eller faglærere på 1.-10. trinn
Fevik skole - mellomtrinn, Grimstad kommune
Fevik skole har ledig per nå inntil 3-4 faste lærerstillinger og mulig noen vikariater (under forutsetning av permisjoner etc.) som kontaktlærere og faglærere på 1.-10. trinn skoleåret 2023-2024.  Fevik skole er en 1-10-skole med ca. 650 elever totalt. Skolen ligger flott til på Fevik, med kort vei til både sjø, strender og Fevikmarka. Skolens motto er "Med rom for mangfold", og vi ønsker å skape et inkluderende læringsmiljø for alle. Vi har et stabilt personale med høy faglig kompetanse.  
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 30-03-2023

Lagermedarbeider
Activepeople AS
For våre oppdragsgivere i Grimstad og Arendal søker vi etter dyktige lagermedarbeidere med snarlig oppstart både til tilkalling og faste stillinger. Du må gjerne ha jobbet på lager før og være effektiv og ha evne til å raskt sette deg inn i arbeidsoppgavene. Dette er engasjement med muligheter for fast stilling. ArbeidsoppgaverVaremottakPlukking og pakkingTruckkjøringVareplassering Rydding og sjauingKvalifikasjonerErfaring fra lager er en fordel
Registrert : 14-03-2023 Søknadsfrist : 14-04-2023