Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Medarbeider i kantina, to års vikariat - Dahlske videregående skole for Aust-Agder fylkeskommune
Aust-Agder fylkeskommune
Medarbeider i kantina, to års vikariat - Dahlske videregående skole Dahlske videregående skole søker kantinemedarbeider i 100% fast stilling fra 21.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 09-12-2018

Driftsansvarlig i kantina, to års vikariat - Dahlske videregående skole for Aust-Agder fylkeskommune
Aust-Agder fylkeskommune
Driftsansvarlig i kantina, to års vikariat - Dahlske videregående skole Dahlske videregående skole søker driftsansvarlig i skolens kantine i 100% vikariat stilling i to år fra 21.januar 2018.ArbeidsoppgaverDrift av kantine som skal være en positiv bidragsyter til skolens interne miljø, både for elever og ansatte, samtidig som den skal være attraktiv for potensielle leietagere. Drifte og utvikle kantine innenfor rammer satt av skolens ledelse. Varebestilling og innkjøp av råvarer og utstyr til kantinedriften. Utarbeide meny/varesortiment i samarbeid med ansatte i kantina.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 09-12-2018

Vi søker etter barnehagelærer i 80 % fast stilling for Østerhus barnehage
Østerhus barnehage
Vi søker etter barnehagelærer i 80 % fast stilling Vi søker etter barnehagelærer i 80 % fast stilling Arbeidsoppgaver:· Planlegge, organisere, gjennomføre, dokumentere og evaluere det pedagogiske arbeidet i barnehagen i samarbeid det øvrige personalet.·Være en raus og tydelig leder overfor ditt team, og delta aktivt i barnehagens lederteam· Være en initiativrik og engasjert rollemodell i forhold til barnehagens verdier.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

Reklamasjons- og kvalitetskoordinator for Igland Garasjen 
Igland Garasjen 
Reklamasjons- og kvalitetskoordinator Som reklamasjons- og kvalitetskoordinator skal du sørge for at kunder som reklamerer på leveransen får god oppfølging og service. Eventuelle reklamasjoner skal gjennomføres på en god og effektiv måte både for kunden og Igland Garasjen. Du må koordinere montørene som utfører reklamasjonsjobben og ikke minst jobbe preventivt slik at vi hver dag forbedrer oss på kvalitet i alle ledd og i størst mulig grad forhindrer at reklamasjoner oppstår.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

Fagansvarlig eiendom - Bygg- og eiendomstjenesten for Grimstad
Grimstad
Fagansvarlig eiendom - Bygg- og eiendomstjenesten Grimstad kommune søker etter fagansvarlig på eiendom. Vi ser etter deg med erfaring og utdanning innen økonomi, juss, ingeniør og/eller eiendom. Du skal i hovedsak ivareta kommunes rolle som grunneier. Det er viktig at du har relasjonsbyggende egenskaper, du skal samarbeide med mange av kommunens etater, kommunens samarbeidspartnere, underleverandører og ikke minst innbyggere og næringsliv.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018

Rektor ved Dahlske videregående skole for Aust-Agder fylkeskommune
Aust-Agder fylkeskommune
Rektor ved Dahlske videregående skole Da nåværende rektor går av blir det ledig rektorstilling ved Dahlske videregående skole. Tiltredelse ønskes så snart som mulig, men vil skje etter avtale. Aust-Agder fylkeskommune er en stor arbeidsgiver med 1200 dyktige medarbeidere. Fylkeskommunen er et regionalt, folkevalgt organ med en rekke oppgaver innen regional utvikling, videregående opplæring, næringsutvikling, samferdsel, kultur, tannhelse og folkehelse.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 09-12-2018

Pedagogisk leder for Læringsverkstedet Fevik, Læringsverkstedet
Læringsverkstedet Fevik, Læringsverkstedet
Pedagogisk leder Presentasjon av stillingen: Vi har ledig 60 % fast stilling som pedagogisk leder med mulighet for større stilling.ArbeidsoppgaverFaglig/pedagogisk og administrativ ledelse og drift av din gruppe og foreldresamarbeid.Engasjere deg i lek og samspill med barna. KvalifikasjonerGodkjent 3-årig høyskoleutdannelse som barnehagelærer.Du må være en aktiv voksen som ser hvert enkelt barn, som lytter og bryr deg om hva barna ønsker å formidle.Meget gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig. Personlige egenskaperGode kommunikasjons- og formidlingsevner.Evne til å skape engasjement
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Sykepleier 100%, avd. Silas - Frivolltun - fellesområde for Grimstad
Grimstad
Sykepleier 100%, avd. Silas - Frivolltun - fellesområde Frivolltun bo- og omsorgssenter ligger like nord for Grimstad sentrum i grønne og rolige omgivelser med ca. 5 min. gangavstand til bussforbindelse. Frivolltun bo- og omsorgssenter består av flotte omsorgsboliger, et aktivt dagsenter og et moderne sykehjem. Vår visjon er: Frivolltun det åpne bo- og omsorgsenteret. Vi ble i 2013 sertifisert som livsgledesykehjem. For mer informasjon om Frivolltun bo- og omsorgssenter se hjemmesiden vår: http://www.grimstad.kommune.no/Frivolltun Sykehjemmet har 48 rom fordelt på 2 etasjer.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

Sykepleier vikariat nattstilling 60% - Berge gård nattjeneste for Grimstad
Grimstad
Sykepleier vikariat nattstilling 60% - Berge gård nattjeneste Nattjenesten ved Berge gård senter søker etter en norsk autorisert sykepleier i 60% i et vikariat på natt fra 01.12.2018 til 31.08.2019. Nattjenesten har base på Berge gård senter og betjener leilighetene der samt alle brukere i Grimstad kommune som har trygghetsalarm, ca. 400. Nattjenesten har fire ansatte på vakt hver natt bestående av sykepleiere og helsefagarbeidere fordelt på to team. Et team arbeider inne på Berge gård senter og det andre teamet kjører på oppdrag ute i Grimstad kommune i nattevaktsbilen.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 27-11-2018

Sykepleier fast nattstilling 60% - Berge gård nattjeneste for Grimstad
Grimstad
Sykepleier fast nattstilling 60% - Berge gård nattjeneste Nattjenesten ved Berge gård senter søker etter en norsk autorisert sykepleier i 60% i fast stilling på natt fra 01.01.2019. Nattjenesten har base på Berge gård senter og betjener leilighetene der samt alle brukere i Grimstad kommune som har trygghetsalarm, ca. 400. Nattjenesten har fire ansatte på vakt hver natt bestående av sykepleiere og helsefagarbeidere fordelt på to team. Et team arbeider inne på Berge gård senter og det andre teamet kjører på oppdrag ute i Grimstad kommune i nattevaktsbilen.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 27-11-2018