Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du vår nye tømrer? Kontakt oss i dag - snarlig tiltredelse mulig
Fagbo AS
Er du vår nye tømrer? Vi søker etter deg som er: En hyggelig person som jobber godt både alene og i teamEn dyktig og selvstendig tømrer, gjerne utdanning som tømrer men dette er ikke et kravAnsvarsfullVillig til å ta i et tak når det er mye å gjøreBehersker norsk skriftlig og muntligFørerkort klasse B Vi kan tilby:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Kompis Grimstad kommer til byen og vi søker et rått team til å drive restauranten!
Kompis
Hei kompis - kult at du trykket deg inn her! Kompis er en familierestaurant som tilbyr kompromissløse smaksopplevelser i en vennlig, men tøff, uformell og inkluderende atmosfære. Vi serverer grilla burger, italiensk porsjonspizza og digge milkshakes. Alle våre avdelinger er drevet av dyktige folk som har et stort eierskap til merkevaren og avdelingen sin, og en brennende lidenskap for mat og mennesker.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Ungdomsarbeider
Vegårshei Sokn
Vegårshei sokn søker deg som har et ønske om å være ungdomsarbeider i vår menighet, eller kjenner du noen dette kunne være aktuelt for?Stillingen er opprinnelig på 10%, med et 20% engasjement, totalt 30% frem til nyttår, med mulighet for forlengelse på hele eller deler av stillingen.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 22-07-2022

Fast 40% stilling som mat/kjøkkenansvarlig i barnehage. 
                           Arendal kommune
 Liker du å lage mat, er du opptatt av ernæring og matglede for små barn, så er kanskje akkurat du vår nye kjøkkenansvarlig?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 21-08-2022

Dyktig og arbeidsom båtklargjører ønskes til Gjeving marina
Gjeving Marina Drift AS
Vi søker en arbeidsom og selvstendig medarbeider til å hjelpe oss med klargjøring av båter inn og ut av opplag, klargjøre nye båter for salg, enklere mekainske oppgaver. Arbeidet vil bestå av vask og polering , bunnsmøring, mindre plastreparasjoner etc+ en god del truck kjøring så truckførerbevis er ønskelig. Vi kan tilby en trygg og stabil arbeidsplass Lønn etter avtale
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

LÆRER REISELIV AKTIV
Stiftelsen Setesdal Folkehøgskule
Ved Setesdal folkehøgskule har vi behov for en lærer på linjen Reiseliv Aktiv. Stillingen som linjelærer innebærer i tillegg til linjefagsundervisning også sosialpedagogisk arbeid, tilsyn, valgfag, seminarer, med mer. Det meste av tiden vil elevene på linjen være på skolen og i områdene fra Kristiansand til Hovden, men du må også påregne flere turer i Norge, og også utenlandsturer. Vi ønsker en lærer som har utdannelse i reiseliv fra høgskole eller universitet, men fagskoleutdannete oppfordres også til å søke.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-07-2022

Engasjert og lekende fagarbeider i 100 % stilling.
Kulturbarnehaven - Grasham
Vi i Kulturbarnehaven søker etter en engasjert, lekende og arbidssom kollega. Du som tiltrer stillingen skal jobbe med barn på vedtak. Stillingens tidsform - august 2022 og ut juni 2023, med mulighet for forlengelse.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 18-07-2022

Driftsleder, Vei
Bydrift, Grimstad
Veiavdelingen vedlikeholder og brøyter veiene. De arbeider også med vegutbygging og trafikksikkerhetstiltak. (Veigruppen er i dag 6 personer) ArbeidsoppgaverPlanlegge, utføre og koordinere drift ogvedlikehold av kommunens veier.Samarbeid med fagledere og konsulenter.Bistå i innkjøpsplanlegging.Fordeling av resurser, både maskiner, utstyr og personellHMS-oppfølgingFølge opp lærling ved behovDiverse tilrigging og nedrigging iForbindelse med arrangementer i kommunen.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Lærer i entreprenørskap og bedriftsutvikling 
Tvedestrand vgs., Agder fylkeskommune
Skolen har 520 elever og 120 ansatte og holder til i et moderne skolebygg sentralt i Tvedestrand.   Skolens gårdsbruk ligger på Holt og er en viktig og integrert del av skolen.  Skolen har et bredt fagtilbud og er en kombinert skole med både yrkesfag og studieforberedende fag. Fokus på grønn og framtidsrettet teknologi og drift går som en rød tråd gjennom skolens arbeid. Skolens visjon er "Tvedestrand videregående skole tar deg videre!" Skolen har eleven i sentrum gjennom hovedsatsingsområdene økt gjennomføring, økt læringsutbytte og økt livsmestring. 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Frisør søkes til salong duo Arendal
Salong-duo As
Vi søker etter en frisør med svennebrev, som kan jobbe 80% - 100%. Frister det med nye utfordringer i en frisørsalong hvor du kan fokusere på kunden i rolige og behagelige omgivelser? Vi ligger i hjeret av Arendal sentrum og har en godt opparbeidet kundekrets. Vi søker noen som er utadvent og glad i å jobbe selvstendig. Tilbyr timelønn og provisjon. Leie av stol kan diskuteres hvis dette er et ønske.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022