Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Miljøterapeut for Arendal kommune - Fagerheim bo- og avlastningshjem
Arendal kommune - Fagerheim bo- og avlastningshjem
Miljøterapeut Org. nr: - Stillingsident: 4116115104 Presentasjon av stillingen: Vårt mål er at våre brukere skal motta et godt og riktig omsorgstilbud tilpasset den enkeltes behov. De ansatte skal ivareta barn og unge som er på avlastningsopphold. Opholdene er variert ut fra den enkelte brukers/ foresattes behov. Røedtunet har også brukere som har langvarig opphold. Vi skal tilby tjenester av høy kvalitet, og bygge våre tjenester på kompetanse og innlevelse. Våre ansatte skal ha en stimulerende hverdag i et godt, faglig og sosialt arbeidsmiljø.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

HISØY SKOLE - AVDELINGSLEDER. for Arendal kommune - Hisøy skole
Arendal kommune - Hisøy skole
HISØY SKOLE - AVDELINGSLEDER. Org. nr: - Stillingsident: 4120523399 Presentasjon av stillingen: Det er ledig avdelingslederstilling på ungdomstrinnet ved Hisøy skole. Hisøy skole er en 1-10 skole på vakre Hisøy. Skolen ligger fint til med kort vei til skog og sjø. Rundt skolen er det flotte uteområder som gir elevene muligheter til varierte aktiviteter. Vi er stolte over at elevene våre oppnår svært gode resultater på de nasjonale prøvene og går ut etter endt 10.trinn med høye grunnskolepoeng.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Gå høsten i møte med ny jobb? for VIPAS AS
VIPAS AS
Gå høsten i møte med ny jobb? På vegne av en av våre kunder i bygg og anleggsbransjen, søker vi etter dyktige tømrere. Etterspørselen øker og vi må utvide teamet vårt med nye ansatte innen tømring. Vi har mange ulike prosjekter pågående på Sørlandet, slik at vi er alltid på utkikk etter kandidater med ulik kompetanse og arbeidserfaring. Kandidatene blir vurdert fortløpende.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Master I arkitektur / Sivilarkitekt for RAMBØLL NORGE AS
RAMBØLL NORGE AS
Master I arkitektur / Sivilarkitekt Master I arkitektur / SivilarkitektVi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innenfor arkitektur i en stilling hvor du blir en del av et stort tverrfaglig miljø med rådgivere innenfor plan, bygg, anlegg og samfunnsutvikling. For denne rollen trenger du gode samarbeidsevner og samtidig evne til å arbeide selvstendig og strukturert. Er du vår nye Sivilarkitekt? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad. Inviting bright minds Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø?
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019

Personlig assistent for
Personlig assistent Ledige faste og deltids stillinger som BPA i Arendal.BeskrivelseVoksen mannlig rullestolbruker søker personlige assistenter. Arbeidsoppgavene vil være assistanse til alle daglige gjøremål som personlig hygiene, turer/kjøreturer, matlaging mm. Arbeidsoppgavene foregår i hjemmet og utenfor hjemmet.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019

Senior Rådgivende Ingeniør Bygg for RAMBØLL NORGE AS
RAMBØLL NORGE AS
Senior Rådgivende Ingeniør Bygg Senior Rådgivende Ingeniør ByggVi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du får jobbe med mange av de mest spennende oppdragene i regionen. For denne rollen trenger du minimum 5års erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet. Er du vår nye Senior Rådgivende Ingeniør Bygg? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad. Inviting bright minds Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø?
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Servicetekniker sikkerhet for Caverion Norge AS
Caverion Norge AS
Servicetekniker sikkerhet Org.nr.:959069743 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Caverions service avdeling i Arendal har i dag 60 dyktige medarbeidere og leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, rør, ventilasjon, automasjon, sikkerhet og kjøling for bygg og industri. Vi rigger oss nå for vekst og søker deg som er selvstendig tekniker med erfaring og kompetanse innenfor sikkerhet.Du er interessert i den siste teknologien, de smarteste løsningene og ser muligheter for videre vekst inn i selskapet.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Servicetekniker kjøl for Caverion Norge AS
Caverion Norge AS
Servicetekniker kjøl Org.nr.:959069743 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Caverion er Norges ledende tekniske entreprenør og tilbyr smarte løsninger og tjenester for bygg, industri og infrastruktur. Vårt unike tjenestetilbud dekker hele livssyklusen fra design & build, bygging, vedlikehold og drift. Vi er i front innen teknologi og vil være førstevalget for å digitalisere samfunnet for kunder, ansatte, partnere og investorer.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Anleggsledere for NETTPARTNER AS
NETTPARTNER AS
Anleggsledere Anleggsleder Nettpartner divisjon Prosjekt er i vekst og søker dyktige anleggsleder til å lede våre anlegg. Vi har behov for erfarne anleggsledere med kompetanse innen gjennomføring av større prosjekter. Hovedoppgaven er å planlegge og gjennomføre prosjektene slik at både kundens og firmaets interesser blir ivaretatt best mulig. Våre nye anleggsledere skal ha erfaring med anleggsledelse, gjerne fra entreprenørbransjen.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Servicetekniker IKT/AV for Caverion Norge AS
Caverion Norge AS
Servicetekniker IKT/AV Org.nr.:959069743 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Caverion i Arendal for vekst og ønsker deg som vår nye kollega innen IKT/Sikkerhet Vi søker deg som er selvstendig tekniker med erfaring og kompetanse innenfor ditt fag.Du er interessert i den siste teknologien, de smarteste løsningene og ser muligheter for videre vekst inn i selskapet.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019