Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Salgsingeniør for CSUB
CSUB
Salgsingeniør CSUB er i vekst og vi lykkes med vår teknologi i etablerte og nye markeder. Vi ønsker nå å styrke vår organisasjon med en dyktig salgsingeniør. Som salgsingeniør er du ansvarlig for å følge opp nye og etablerte kunder og gjennomføre salgs- og tilbudsprosesser. Stillingen vil hovedsaklig jobbe mot internasjonale selskaper i olje- og gass næringen men andre markedsområder kan også være aktuelt. For å lykkes i denne rollen må du ha god teknisk kunnskap, kommersiell forståelse og ha evne til å bygge god dialog på alle nivåer hos kundene.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Prosjektleder for CSUB
CSUB
Prosjektleder CSUB er i vekst og vi lykkes med vår teknologi og løsninger i nye markeder. Økende ordreinngang gjør at vi har behov for å styrke vår organisasjon med en dyktig prosjektleder. Som prosjektleder er du ansvarlig for gjennomføring av prosjekter og du er kundens kontakt i gjennomføringsfasen av prosjektene. Du skal ha kontroll på kvalitet, fremdrift og økonomi i prosjektene og være "hands-on" på dokumentasjon, engineering, produksjon og logistikk i prosjektene. God kommunikasjon med kunden, underleverandører og interne bidragsytere er en forutsetning for å lykkes som prosjektleder.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Sykepleier for Dedicare AS
Dedicare AS
Sykepleier Jobb ved onkologisk poliklinikk i ArendalVil du jobbe i Norges fantastiske sommerby?Vi søker deg med erfaring eller videreutdanning i onkologi til poliklinikk i Arendal i ukene 26 til og med 33.Avdelingen har kreftpasienter i cystostatikabehandling, immunterapi og antistoffbehandling. Arbeidstid er mandag til fredag, 37, 5 timer pr. uke.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Sykepleier 50% fast - Arendal kommune for Arendal kommune
Arendal kommune
Sykepleier 50% fast - Arendal kommune Velkommen som søker til en spennende arbeidsplass, med gode kollegaer og et godt arbeidsmiljø.Korttidsavdelingene på Myratunet er moderne og ivaretar funksjoner som går i retning av sykehusavdelinger. Avdelingene skal ivareta funksjoner som observasjoner, vurderinger, behandling/ etterbehandling, rehabilitering og palliativ omsorg. Daglig samarbeid med avdelingslege, fysioterapeut og ergoterapeut. På Myratunet vil du få innblikk i en enhet som arbeider helsefremmende og forebyggende, med utgangspunkt i hva som er viktig for den enkelte.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Vi søker operativ merkevaransvarlig for JM AUTO AS
JM AUTO AS
Vi søker operativ merkevaransvarlig OPERATIV MERKEVAREANSVARLIG -- RENAULT JM Auto AS søker nå etter en person med gode salgsegenskaper, god relasjonsbygger og med en god struktur i hverdagen -- til å ta ansvar i vår Renaultavdeling. Vi ønsker å styrke vårt salgsapparat med en person som kan bidra til ytterligere vekst og som vil representere våre flotte merkevarer og bedriftens godt etablerte og seriøse rykte. Hvem er du?
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2019

HSE & QA Manager - Senior for KELLY SERVICES NORGE AS
KELLY SERVICES NORGE AS
HSE & QA Manager - Senior For en av våre kunder i Arendal leter vi etter en HSE & QA Manager - Senior: Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være: Dekke funksjon som HSE & QA Manager i prosjekt(er) i henhold til kundekrav og prosjekt planer. Planlegging og oppfølging av interne og eksterne HSSE & QA aktiviteter, inklusive revisjoner og inspeksjoner. Vurdering og godkjenning av underleverandører. Assistere organisasjonen med å identifisere og å begrense risiko relatert til HSSE og QA. Forberede og organisere trening relatert til HSSE & QA aktiviteter internt og eksternt.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 05-02-2019

Lærer Moltemyr skole - Moltemyr skole for Arendal kommune
Arendal kommune
Lærer Moltemyr skole - Moltemyr skole Moltemyr skole er en utviklingsorientert toparallell 1-10 skole med 414 elever, 70 barn på SFO og ca. 70 ansatte. Skolen utvider nå ledergruppen slik at skolens administrasjon består av rektor, avdelingsleder for 1.-4. trinn, avdelingsleder 5.-7. trinn, avdelingsleder for 8.-10. trinn, avdelingsleder for SFO og to konsulenter. Skolen vår ligger flott plassert på et høydedrag nordøst for sentrum av Arendal og har et fantastisk uteområde med mye uberørt natur.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Vi søker Senior nettverkskonsulent til stor drift/hosting leverandør i Arendal for SOURCENET AS
SOURCENET AS
Vi søker Senior nettverkskonsulent til stor drift/hosting leverandør i Arendal Vi søker nå for oppdragsgiver etter Seniorkonsulent nettverk til ett av Nordens største windowsbaserte servermiljøer. Hovedområde for stillingen er innenfor sentral infrastruktur, lan og wan i oppdragsgivers nettverk. Oppdragsgivers serverpark baserer seg i stor grad på komplekse applikasjonsløsninger i On-Premiss og Cloud servermiljø. Denne stillingen fordrer at man har gode kunnskaper og erfaring innenfor Cisco baserte nettverk.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Effektive malere for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Effektive malere Anerkjente malerfirmaene i Arendal søker malere.På grunn av stor oppdragsmengde er det mulighet for fast jobb i firmaet på sikt. Langvarige prosjekter. Nye leiligheter og bygg med høye krav til effektivitet og faglighet. Dette er ikke jobben for deg som har malt litt på sommeren og syns at det er gøy. Vi leter etter prosfesjonelle malere, som kan håndtere moderne sparkelmaskin, malersprøyte og pussemaskin. Det blir mye sparkling og pussing på gips.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 14-02-2019

Undervisningsstilling innen Teknikk og industriell produksjon-Risør videregående skole for Aust-Agder fylkeskommune
Aust-Agder fylkeskommune
Undervisningsstilling innen Teknikk og industriell produksjon-Risør videregående skole Stillingen utlyses med forbehold om endringer i klasseordningen og eventuelle overtallige med fortrinnsrett i fylkeskommunen.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019