Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
REMA 100 Evje søker etter Nestkommanderende (NK) til 100% stilling
REMA 1000 EVJE
Den viktigste oppgaven for nestkommanderende er å skape gode handleopplevelser for kundene og være Kjøpmannens nærmeste medarbeider. Arbeidet krever innsats utover det vanlige i en spennende og hektisk hverdag og jobben innebærer blant annet: Å være Kjøpmannens nærmeste medarbeider og støttespillerPlanlegging og gjennomføring av kampanjer og aktiviteter i butikkVarebestillingVareeksponeringForefallende arbeid Vi tror du kjenner deg igjen i følgende egenskaper og kvalifikasjoner:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022

Vil du jobbe som Dimension Controller hos oss på Nymo?
AS Nymo
Dimension Controller Nymo er inne i en fase med fokus på omstilling, endring og nye muligheter. Fra å ha hovedfokus innen design, produksjon og installasjon av avansert utstyr til oljeindustrien jobber vi nå også med spennende prosjekter innen segmenter som havvind, alternative energibærere og aquakultur. Vår kompetanse og styrker skal tas i bruk i nye markeder. I tillegg til å ta en viktig posisjon i det grønne skiftet skal vi også være ledende innen digital prosjektgjennomføring.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-12-2022

Har du skaperglede og ønsker du å produsere skreddersydde møbler og innredninger av høy kvalitet?
Sørensen & Moen Bygg AS
Sørensen & Moen Bygg AS Sørensen & Moen Bygg AS ble startet av Kristians Sørensen og Runar Moen. Siden oppstarten i 2011 har firmaet vært i kontinuerlig vekst, og vi er nå 25 fast ansatte. Vi utfører alt innen nybygg, tilbygg og restaurering. I 2016 startet vi eget snekkerverksted, og her jobber det 2 faglærte møbelsnekkere og 2 lærlinger. Vi har mange spennende kunder og oppdrag, både hos private og i offentlig sektor.Vi søker to dyktige møbelsnekker som ønsker å bli med oss på laget i vår videre vekst.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

We are hiring!
OSM Maritime
OSM Maritime Group AS is a Ship Management company with over three decades of experience in the Maritime Industry. It employs approximately 17,000 people of 70+ nationalities. OSM maintains a presence globally in more than 20 locations and has 700+ vessels/units under management. Today, OSM Maritime Group is experiencing significant growth, and we want to strengthen our team with one new Marine Superintendent. About the position
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Pedagogisk leder, annen gangs utlysning
Bronsbu barnehage, Tvedestrand kommune
Bronsbu barnehage er en helt ny kommunal barnehage som sto ferdig til bruk 1. august 2022.Vi er godkjent for 117 plasser for barn i alderen 0-6 år, fordelt på 6 avdelinger i to etasjer.Vi er plassert rett i utkanten av Tvedestrands sentrumskjerne i nær tilknytning til fine turområder med aktivitetsløype, akebakke og gapahuk rett på utsiden av gjerdet.Uteområdet, med sine naturlige terrengformasjoner, vegetasjon og lekeinstallasjoner, inviterer barna til aktivitet og utfoldelse.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-12-2022

Intensivsykepleier/sykepleier
Intensivenheten, Arendal
Intensivenheten i Arendal har behov for flere ansatte.I den forbindelse har vi ledig 3 x100 % faste stillinger for intensivsykepleier medtiltredelse snarest. Sykepleier uten intensivutdannelse kan søke på stilling, menmå ha to års relevant praksis og kan bli tilsatt i vikariat. Arbeid p.t. 3-delt fleksibel turnus eventuelt nattstilling med arbeid p.t. hver 3. helg. I tillegg må det påregnes 2 ekstra helger i året.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Package Responsible Engineer
Activepeople AS
For internasjonal kunde i Arendal er vi på jakt etter pakkeingeniører for et langvarig engasjement. Vi søker dyktige mekanisk- og elektroingeniører til nye og pågående prosjekter relatert til turret system for olje og produksjon, lagring og transportfartøy. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Interface Engineer
Activepeople AS
For internasjonal kunde i Arendal er vi på jakt etter interface ingeniører for et langvarig engasjement. Vi søker dyktige mekanisk- og elektroingeniører til nye og pågående prosjekter relatert til turret system for olje og produksjon, lagring og transportfartøy. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Helsefagarbeider/miljøterapeut/sykepleier/spesialutdannet sykepleier/ vernepleier/vernepleier m/spesialutdanning
Psykiatrisk sykehusavdeling, Døgnenhet D Arendal
Har du gode samarbeidsevner og brenner for å gi omsorg til mennesker i krise? Vi søker dyktige medarbeidereHver dag jobber våre dyktige og engasjerte medarbeidere for at våre pasienter skal motta god behandling basert på sykehusets verdigrunnlag; respekt, faglig dyktighet, tilgjengelighet og engasjement.Ved Klinikk for psykisk helse, Enhet D, er vi på utkikk etter Helsefagarbeider/Miljøterapeut/sykepleier/spesialutdannet sykepleier/vernepleier/vernepleier m/spesialutdanning til følgende stillinger:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 26-12-2022

Veileder/saksbehandler - Vikariat
NAV, Lillesand kommune
Vi har ledig et 6 måneders vikariat som veileder/saksbehandler i vårt sosialteam i NAV Lillesand.Teamet du blir en del av har hovedansvar for arbeid etter Lov om sosiale tjenester i NAV, herunder økonomisk sosialhjelp, økonomisk råd og veiledning, samt gjeldsrådgivning. Teamet jobber også med boligsosiale virkemidler som for eksempel Husbankens bostøtteordning, Startlån, tildeling av midlertidige botilbud mv.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022