Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker Barne- og ungdomsarbeider/Fagarbeider til midlertidig stilling.
Birkenes FUS Barnehage AS
Som en av Norges største barnehagekjede har FUS høye forventninger til innsats. Vi vil ha ansatte med ambisjoner og forventer faglig utvikling og godt lederskap som gir muligheter for karrierestige. Dette bidrar til å gjøre oss til en attraktiv arbeidsplass. FUS Barnehagene består av over 180 barnehager med over 3400 ansatte og 14 000 barn fordelt i 85 av landets kommuner. I FUS Barnehagene er barna FUS (først) og hverdagen preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 29-10-2021

Veileder
Lillesand, NAV
NAV Lillesand er et partnerskap mellom stat og kommune, og leverer arbeids- og velferdstjenester til kommunens 11180 innbyggere. Vi er et kontor i kontinuerlig utvikling og er ca 30 ansatte. Vi søker nå etter en fremoverlent medarbeider som viser engasjement, arbeidsglede og som har lyst til å jobbe med viktige og givende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig arbeidsmiljø. Vi søker etter deg som vil bidra til å realisere NAV sitt samfunnsoppdrag om flere i arbeid og aktivitet og forebygge utenforskap.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 01-11-2021

Are you our new Full Stack Software Developer?
Volue
We are looking for a professionally skilled and structured developer who is enthusiastic about software development. You are curious by nature, analytical and can create new solutions as well as contribute to existing ones. You take responsibility, have a great ability to implement and take initiative and enjoy working in a team. Key responsibilities
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Servicemontør / servicetekniker
Fagelektro AS
Har du lyst på en spennende jobb i et firma med store ambisjoner og dyktige medarbeidere? Vi søker nå en erfaren elektromontør/servicetekniker gr. L Arbeidsoppgaver • Ramme og vedlikeholdsavtaler med kommune • Servicearbeid og ombygginger hos eiendomsbesittere • El-kontroll / IK i næring og landbruk -- både sterkstrøm og svakstrøm • Boliginstallasjon • Industri • Svakstrøms og alarm • Smarthjem Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 29-11-2021

Gard is looking for a Head of Risk Management to play an important role in shaping Gard’s future ris
Gard
Gard is looking for a Head of Risk Management to play an important role in shaping Gard’s future risk management processes. The Risk Management team is part of the Group Risk department, which is also responsible for compliance, quality management, information security and risk and capital modelling. Gard is one of very few Norwegian insurers to have obtained approval from the Norwegian FSA to use an internal risk capital model for calculating the regulatory capital requirements.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Er du et salgstalent?
Manpower
Selektiv Respons AS jobber med flere store aktører og grunnet økt oppdragsmengde søker vi nå etter motiverte og dyktige folk med teft for salg. Det er ledig stilling både på fulltid dag (09.00-16.00) og og deltid kveld (16.15-20.45 tre dager i uken). Arbeidsoppgaver vil være å gjennomføre salgssamtaler på vegne av landets største humanitære organisasjoner samt noen kommersielle oppdrag. Er du på jakt etter en variert og spennende jobb, hvor du selv kan påvirke din egen lønn? Da er du kanskje den vi leter etter!
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 08-11-2021

Erfaren og selvstendig helsesekretær søkes til kortvarig vikariat
Manpower
På vegne av vår kunde er vi på jakt etter en selvgående og erfaren helsesekretær som kan bistå i en 80% stilling på et legekontor i Høvåg. Oppdraget har en varighet på ca 3 måneder med oppstart 9. November og det er ønskelig med tilgjengelighet for et par opplæringsvakter før oppstart. Kunden er et selvstendig legekontor med kun en lege og en helsesekretær. Du vil ha kontinuerlig kontakt med legen og bistå han med alle funksjoner som inngår på et legekontor inkludert skrankearbeid, timebestillinger og laboratoriearbeid.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 05-11-2021

Extra Birkeland søker to butikkmedarbeidere på deltid
Extra Birkeland
Vi søker butikkmedarbeider i 53% og 24% stilling. Til vår Extra på Birkeland søker vi deg som har kunden i hjertet. Alt vi gjør i våre butikker skal være til fordel for våre kunder og medlemmer. Vi skal ha fantastiske medarbeiderne som setter krav til hverandre og ha butikker som våre kunder trives å handle i. Hva blir dine oppgaver? Vi ønsker at du setter kunden først i alle sammenhenger; at du ser kunden og deres behov.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 18-11-2021

Lege KØH/institusjon
Legetjenester institusjon, Arendal kommune
Vi søker etter en engasjert og fleksibel lege med interesse og erfaring innen geriatri og allmennmedisin.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 27-10-2021

Are you systematic, analytic and with an interest for the financial markets?
Gard
Are you systematic, analytic and with an interest for the financial markets? Are you interested in learning about the drivers that quantify capital charges for the different financial risks within Gard? Then we are looking for you!
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021