Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker ny Kjøpmann til Narvesen Oddensenteret, Grimstad
Narvesen RCN
Vi søker en omsorgsfull leder som ønsker å drive egen butikk, og som elsker å skape god stemning og entusiasme i butikken! Vi vil ha en kjøpmann som vet at gode prestasjoner skapes gjennom å gi tillit og ansvar til sine medarbeidere. For vi er sikre på at gode ledere bygger trygge og motiverte medarbeidere som møter kundene med service av ypperste kvalitet.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Butikkmedarbeider Shell Tvedestrand
Vimlo AS
Har du lyst til å jobbe i ett godt team, glede mange kunder, utvikle evnen til å holde en god dialog med forskjellige mennesketyper og håndtere flere ting på samme tid i høyt tempo? Da er du den vi leter etter og sammen kan vi skape kundeopplevelser, resultater og bygge en god plattform for dine ambisjoner videre. Har du egenskapene har vi opplæringen og ett trygt miljø å trene ??
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Selger ca 30% og ekstrahjelp søkes til vår flotte interiørbutikk på Oddensenteret
Feel
Feel søker nå etter en medarbeider i 30% stilling samt en ekstrahjelp til vår flotte interiørbutikk på Oddensenteret i Grimstad. Vi søker etter personer med ekstra stor interesse for salg og service! Motiveres du av resultater og brenner for salg og god kundeservice? Har du ordenssans og liker å sette sammen varer slik at butikken alltid fremstår inspirerende og ryddig? Er du over snittet interessert i interiør og trender? Da er det kanskje du som blir en del av teamet vårt på Odden?
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Søker du en godt betalt sommerjobb i Arendal, Grimstad, Tvedestrand eller Risør?
ISS Facility Services AS
Til våre team i Arendal, Grimstad, Tvedestrand og Risør søker vi deg som er motivert til en praktisk og godt betalt sommerjobb!Hos oss får du jobbe sammen med dyktige kollegaer, som lærer av hverandre og jobber sammen for å lykkes.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

PhD Research Fellowships in Theoretical Physics – Antiferromagnetic Spintronics
Universitetet i Agder (UiA)
About the positionTwo 100% PhD research positions in theoretical spintronics are available at the Faculty of Engineering and Science at the University of Agder (UiA) in Norway. The positions are affiliated with the Department of Engineering Sciences at Campus Grimstad.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 17-04-2023

Kom til oss i Herefoss FUS barnehage som pedagogisk leder
Birkenes FUS barnehage as
 FUS barnehagene består av 180 barnehager med over 3000 ansatte og 12000 barn fordelt i 84 av landets kommuner. I FUS barnehagene er barna FUS(først) og hverdagen preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag. Gjennom lek, omsorg og læring i et trygt miljø får barna utvikle seg, oppleve mestring og møte nye utfordringer. Visjonen er vår ledestjerne og gir mening til jobben vi gjør. Sammen gir vi barndommen verdi, lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 14-04-2023

Ferieavløser og ekstrahjelp
Destinasjon Hovden AS
Destinasjon Hovden er på jakt etter ferieavløser og ekstrahjelp for å få vaktlisten på turistkontoret på Hovden til å gå opp. Arbeidet vil hovedsakelig bestå av kundebehandling på turistkontoret i Hovden sentrum. Det kan også være aktuelt å hjelpe til i diverse prosjekter vi jobber med, avhengig av hvilken kompetanse du har.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-06-2023

Seksjonssjef
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) - Spektrumsavdelingen
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet forvalter frekvensressursene i Norge som samfunnet er avhengig av for å kunne benytte digitale tjenester og trådløs kommunikasjon. 5G bygges nå i hele landet med frekvenser tildelt etter planarbeid og auksjoner tilrettelagt av Nkom. Om noen år skal alt være klart for et nytt teknologiskifte; innføringen av 6G. Nå søker vi deg som ønsker å være med på å forme denne fremtiden og lede seksjon plan og utvikling.Nkoms visjon: Pådriver for sikker, effektiv og bærekraftig kommunikasjon for mennesker og samfunn.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 09-04-2023

Digital markedsfører i nettbutikk for elektromateriell
Eldirekte.no As
Nettbutikken Eldirekte.no AS utvider og søker etter digital markedsfører til vårt kontor i Åmli / Agder. Som digital markedsfører vil du delta i planlegging, koordinering og gjennomføring av markedsaktiviteter for Eldirekte.no AS på sosiale medier og epost. Dine arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-05-2023

Helsefagarbeidar
Pleie og omsorg, Valle kommune
Pleie og omsorg består av Valle Bygdeheim, Open omsorg og Habilitering. Vi har ledig fast 100 % stilling for helsefagarbeidar og søker deg som er engasjert og fleksibel i jobben.Ved tilsetting kan andre stillingsstørrelser bli ledige. Arbeidsoppgåver-       Oppfølging av brukarar-       Samarbeid med pårørande og andre samarbeidspartar-       Ansvar for planlegging, utføring og evaluering av faglige tiltak-       Bidra til faglig utvikling av tenesta-       Medikament handtering
Registrert : 19-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023