Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Økonomirådgjevar - NAV Midt-Telemark for NAV Bø
NAV Bø
Økonomirådgjevar - NAV Midt-Telemark Omtale av arbeidsstadenNAV leverer arbeids- og velferdstenester til Norges befolkning og har 19 000 medarbeidarar fordelt over hele landet. NAV skal gi menneskjer moglegheiter, og vårt hovudmål er å få fleire i arbeid. Økonomisk rådgiving er eitt av NAV sine fagområde for å hjelpe menneskjer til å klare seg sjølv. Vi ser etter deg med pågangsmot og engasjement som ønskjer meiningsfulle og varierte arbeidsoppgåver. Du er initiativrik, har pågangsmot og vil jobbe i et engasjert og aktivt miljø.
Registrert : 20-06-2019 Søknadsfrist : 03-07-2019

Optiker i 100 % stilling søkes til Optiker Torstein Nyhus A/S for NYHUS TORSTEIN OPTIKER AS
NYHUS TORSTEIN OPTIKER AS
Optiker i 100 % stilling søkes til Optiker Torstein Nyhus A/S Vi legger stor vekt på kvalitet og service, og søker derfor etter en selvstendig og ansvarsfull optiker med linsekompetanse.Det er viktig for oss at du kan stå på egne faglige ben.Ønske om etterutdanning/faglige kurs applauderes. Vi tilbyr:Innflytelse på utvikling av butikken. Deltakelse av den daglige driften. Varierte arbeidsoppgaver. Kursmuligheter. Lønn etter avtale. PAM Stillingsnummer: 0821-2019-06-41 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak
Registrert : 20-06-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019

Eiendomsmegler / Eiendomsmeglerfullmektig for EIENDOMSMEGLER 1 TELEMARK AS
EIENDOMSMEGLER 1 TELEMARK AS
Eiendomsmegler / Eiendomsmeglerfullmektig Vi styrker vår avdeling i Midt-Telemark og er på jakt etter en eiendomsmeglerfullmektig / eiendomsmegler. I dag er vi fire ansatte på avdelingen, hvorav alle er eiendomsmeglere. Vi er på jakt etter deg som liker å se resultater og som er villig til å jobbe strukturert og målbevisst for å nå dine mål. Vi tilbyr en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver som krever stor grad av selvstendighet og ansvar.
Registrert : 18-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Fastlege/langtidsvikar for Bø legesenter
Bø legesenter
Fastlege/langtidsvikar Omtale av arbeidsstadenBø legesenter er lokalisert i moderne og godt tilpassa lokale i Bø sentrum. Senteret er velutstyrt og veldrive med ein dyktig stab med hjelpepersonell. Vi har eit godt arbeidsmiljø. Kvar lege driv eigen praksis som eit enkeltmannsforetak. All felles drift (t.d. leige av lokale, hjelpepersonell, merkantile tenester) ordnast av eit aksjeselskap, eigd av legane med like eigarandelar. Selskapet har ein solid økonomi. Legen som vert tilsett i den ledige heimelen må kjøpe sin andel i selskapet. Det er ingen andre investeringsbehov knytta til stillinga.
Registrert : 18-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Bingovert søkes! for BØ SENTERBINGO AS
BØ SENTERBINGO AS
Bingovert søkes! Vi søker nå en blid, effektiv og ryddig person som har lyst til å jobbe i et trivelig og til tider hektisk miljø. Stillingen vil variere ved behov, og forutsetter dag- og kveldsskift, i tillegg til noe helgejobbing. Det kan til tider være hektisk, så det å kunne håndtere flere ting samtidig uten at man blir stresset er en stor fordel. Det er et stort pluss om man er rask i hoderegning og har teknisk innsikt. Arbeidsoppgavene består i salg, kundebehandling, kassaoppgjør, kontroll og rapportering. Vask og opprydding av lokalet både før, under og etter vakt.
Registrert : 13-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Trivelig og engasjert trafikklærer søkes for BØ TRAFIKKSKOLE AS
BØ TRAFIKKSKOLE AS
Trivelig og engasjert trafikklærer søkes Pga økende arbeidsmengde søker vi etter trafikklærer kl B. Konkurransedyktig lønn. Vi er ute etter en serviceinnstilt og omgjengelig lærer som er engasjert i yrket, legger vekt på god opplæring og kan jobbe selvstendig. Du må være noe fleksibel med tanke på arbeidstid. Referanser ønskes. Snarlig tiltredelse. PAM Stillingsnummer: 0821-2019-06-15 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 12-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Barnehagelærer for Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge
Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge
Barnehagelærer Jobbnorge ID: 163898Om stillingenVeslekroa studentbarnehage er en 2 avdelings barnehage på campus i Bø. Den er samlokalisert med den kommunale Bøhamna barnehage, som også har to avdelinger.Barnehagen er sentrumsnær, men har også kort avstand til skogsterreng. Vi har språkutvikling og språkmiljø som satsingsområde. Vi vektlegger arbeid med relasjoner og et mangfoldig læringsmiljø.
Registrert : 28-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2020