Error message

Notice: Trying to get property 'title' of non-object in nav_search_element_results() (line 366 of /var/www/www.wwu.no/sites/all/modules/nav/plugins/content_types/nav_pane.inc).
Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker bilmekaniker/tekniker
Linkjendal Bilforretning As
Vi søker bilmekaniker / tekniker til vårt verksted i Sannidal. Hos oss vil du få jobbe med et av Norges beste bilmerker, Nissan. Dine viktigste oppgaver vil være: --- Daglig vedlikehold, feilsøking / diagnose / bil-elektronikk og reparasjon. --- Utføre effektiv kvalitetsarbeid etter produsent og importør sine retningslinjer. Vi søker deg som: --- Er fagutdannet bilmekaniker / tekniker med relevant erfaring. --- Har god kjennskap til dataverktøy / diagnoseutstyr --- Er kvalitetsbevisst --- Kan jobbe selvstendig og i team
Registrert : 16-08-2022 Søknadsfrist : 30-09-2022

Helsefagarbeider
Kragerø kommune Stabbestad omsorgsboliger
 Stabbestad omsorgsbolig ligger idyllisk til på Stabbestad nedenfor Kragerø resort.Omsorgsboligkomplekset består av ni heldøgnsbamannet omsorgsleiligheter for eldre. Vi har et godt arbeidsmiljø og søker deg som er faglig sterk og engasjert.Du må ønske å jobbe med eldre, like utfordringer, være tydelig, engasjert og ha evne til å se muligheter i en travel men spennende hverdag.Du vil som helsefagarbeider få et stort ansvar og spennende utfordringer sammen med faglig dyktige kollegaer.Stillingen innebærer turnus med 35,5 t/uken. 
Registrert : 09-08-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Sommer kokk til Kragerø beach club
Toptemp Hospitality AS
Kragerø Resort tilbyr et stort opplevelses og aktivitetsområde, med spa-anlegg, tennisbaner, golfbane, minigolfbane, Beach Club, kajakkutleie, beachvolleybane og restauranter, samt et spennende turområde og tilknytting til et omfattende aktivitetstilbud i Kragerø distrikt. Kokker sommerjobb! Tenk at få hva med på en jobb hvor du kan oppleve at jobben er en stor fest, kule mennesker, fint vær og havet rett ved dine føtter, sol, varme, palmer og kule medarbeider i alle aldrer. Og alt dette i Norge- sommeren 2022!
Registrert : 05-08-2022 Søknadsfrist : 14-09-2022

Båtmekaniker og Klargjører av båt
KIIL-SANDTANGEN AS
Båtmekaniker Kiil-Sandtangen AS søker ett er motormekaniker, men også annen relevant utdannelse eller erfaring kan være aktuelt. Det viktigste er at søkeren har interesse og erfaring med båt og båtmotorer. Arbeidsoppgavene er varierte og vil bestå i feilsøk og reparasjon av utenbords- og innenbordsmotorer, montering av nye båter og motorer, samt montering av nytt utstyr i båt. I tillegg består arbeidet i service/konservering av båter og motorer i vinteropplag. Følgende er viktig for søker:
Registrert : 04-08-2022 Søknadsfrist : 20-08-2022

Servitør 60% deltid
As El Paso
Vi kan tilby: Et sterkt konsept Et godt arbeidsmiljø. Vi kan tilby et flott kollegateam, en spennende og variert jobb, rikelig med utfordringer og gode utviklingsmuligheter! Fleksible løsninger på bytte av vakter Oppstart 10juni til slutten av 16august Kvalifikasjoner: Alder: minimum 18 år Må beherske et av de skandinaviske språkene eller engelsk Selvstendig, positiv, lojal, imøtekommende og arbeidsom Interesse for mat og vin Ryddig, punktlig, fleksibel og med godt humør
Registrert : 03-08-2022 Søknadsfrist : 29-10-2022

Vi søker etter dyktige fibermontører i Kragerødistriktet
OneCo Networks AS
Vil du være med på bredbåndsutbygging i Norge OneCo Networks AS søker etter en dyktige fiberteknikere til stilling som telekommunikasjonsmontør med fokus på service og utbygging av fibernettverk. Vår ordreportefølje består av drift og utbygging av telekommunikasjonsnett for flere store utbyggere og leverandører. Vi søker deg som ønsker en spennende og hektisk hverdag med varierte arbeidsoppgaver.
Registrert : 02-08-2022 Søknadsfrist : 13-09-2022

Ledig vikariat undervisningsstillinger engelsk, naturfag og norsk
Vestfold og Telemark fylkeskommune
Vi har ledige undervisningsvikariater for skoleåret 22/23 i engelsk 26% stilling, naturfag 26% stilling og norsk 22% stilling Stillingene kan kombineres og er lagt til vg1 studieforberedende. Det er behov for snarlig tiltredelse.  Stillingstype: Vikariat Stillingsstørrelse: Deltid Søknadsfrist: 21.08 Kvalifikasjoner
Registrert : 02-08-2022 Søknadsfrist : 21-08-2022

Avdelingsingeniør VAR
Kragerø kommune Vann, avløp og renovasjon
Virksomhet for vann, avløp og renovasjon har ledig 100 % fast stilling som Avdelingsingeniør. Stillingen innebærer ansvar for:- Oppdatering av Internkontrollsystemer og rutiner- Bidra faglig innen virksomheten, også når det gjelder drift, vedlikehold og forvaltning- Gjennomføre offentlige anskaffelser iht. prosjektplaner- Bidra til økt fokus på HMS og internkontroll- Prosjektledelse og deltakelse  Stillingen kan også inneholde kommunal saksbehandling, forberedelse av saker til politisk behandling og andre
Registrert : 05-07-2022 Søknadsfrist : 28-08-2022

Byggesaksbehandlere, tilsyn- og ulovlighetsoppfølging - 2. gangs utlysning
Kragerø kommune Bygg og areal
Vi er på jakt etter saksbehandlere innen byggesak, tilsyn og ulovlighetsoppfølging (100% faste stillinger).Vi søker fortrinnsvis etter fagressurser med kompetanse innen plan- og bygningsrett. Gode kandidater med annen relevant fagbakgrunn oppfordres også til å søke.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 21-08-2022

Registrert : Søknadsfrist :