Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
MENY Brotorvet søker kjøpmann
MENY Brotorvet
Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Nøkkelen til å skape dette er ledere som går foran som gode eksempler, og som inspirerer ansatte til å yte det lille ekstra. MENY Brotorvet søker kjøpmann MENY Brotorvet er en butikk med ca. 100 millioner i omsetning og ca. 50 ansatte. Butikken eies 50% av Butikkpartner og 50% av Norgesgruppen Vestfold/Telemark og ansettelsesforholdet vil være i Brotorvet mat AS.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Tannlege søkes til Stathelle tannlegekontor
Asif Dental As
Tannlege søkes til Stathelle Tannlegekontor i Bamble kommune. Klinikken har en stol, en tannhelsesektretær og eksisterende recall liste. Tiltredelse etter avtale. Stillingen er 50% men kan være åpen for større stillingsprosent. For oss står kunnskap, god kummunikasjon og kvalitet i fokus. Må beherske norsk skriftlig og muntlig, og ha norsk autorisasjon. Søker engasjert,kvalitetsbevisst og selvstendig tannlege.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Spesialiserte helsetjenester - Legetjenesten - Fastlege
Bamble kommune
Bamble kommune har behov for flere fastleger. https://www.bamble.kommune.no/aktuelt/nyhetsarkiv-2022/satser-pa-fastlegene/ Beskrivelse av arbeidssted Bamble kommune har behov for flere fastleger i full stilling. Du kan velge mellom privat næringsdrift med 0 - avtale eller fastlønnsavtale med bonus.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022

Rådgiver - tilbud og kalkulasjon
Pipelife Norge AS
Om jobben Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av plastrørsystemer for trygg transport av vann, avløp og energi. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Pipelife Norge er en innovativ bedrift med egen forsknings- og utviklingsavdeling. Vi investerer kontinuerlig i nye produkter og produksjonsmidler for å sikre en bærekraftig og miljøvennlig produksjon i Norge. Helse, miljø og sikkerhet og kvalitet er alltid førsteprioritet.
Registrert : 23-06-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Avsnittsleder - Avsnitt for etterforskning og etterretning 2
GDE T- Etterforskning og etterretningsseksjon, Grenland, Sør-Øst politidistrikt
I Sør-Øst politidistrikt har vi ledig en fast stilling som avsnittsleder. Stillingen er ft stedsplassert ved GDE T, Grenland politistasjonsdistrikt, Etterforskning og etterretningsseksjon, Avsnitt for etterforskning og etterretning 2, ft stedsplassert ved politihuset i Bamle. Tiltredelse 01.09.22.
Registrert : 23-06-2022 Søknadsfrist : 10-07-2022

Rådgiver - tilbud og kalkulasjon
Pipelife Norge AS
Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av plastrørsystemer for trygg transport av vann, avløp og energi. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Pipelife Norge er en innovativ bedrift med egen forsknings- og utviklingsavdeling. Vi investerer kontinuerlig i nye produkter og produksjonsmidler for å sikre en bærekraftig og miljøvennlig produksjon i Norge. Helse, miljø og sikkerhet og kvalitet er alltid førsteprioritet. 
Registrert : 21-06-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Etterforsker - politioverbetjent ev politibetjent 3/2/1 - prisaksteam Bamble
GDE T-Etterforskning- og etterretningsseksjon, Grenland, Sør-Øst politidistrikt
I Sør-Øst politidistrikt, for tiden stedsplassert ved GDE Telemark, Grenland politistasjonsdistrikt, Seksjon for etterforskning og etterretning, er det ledig en fast stilling som politioverbetjent ev politibetjent 3/2/1, med funksjon som etterforsker. Arbeidssted vil inntil videre være ved Bamble lensmannskontor på Stathelle, og oppstart er 01.09.22
Registrert : 21-06-2022 Søknadsfrist : 06-07-2022

Kunderådgiver BM
Skagerrak Sparebank
Vi søker en bedriftsrådgiver som kan jobbe selvstendig og som har gode analytiske egenskaper. Vi er en bank i vekst og ønsker derfor offensive rådgivere som ønsker å gjøre gode forretninger og skape gode relasjoner. Ny rådgiver vil få tildelt en portefølje, men det forventes også at det jobbes aktivt med å utvikle og øke eksisterende portefølje. Arbeidsoppgaver • Du skal skape, utvikle og ivareta relasjoner til kunder. • Du skal gi finansiell rådgivning til nye og eksisterende kunder.
Registrert : 17-06-2022 Søknadsfrist : 27-07-2022

Samfunn - Avdelingsleder Miljøservice (renhold) - 100% fast
Bamble kommune
Beskrivelse av arbeidssted Stillingen er plassert i virksomhet for Eiendom, Miljøserviceavdeling og har høy kompetanse på renhold og smitteforebygging. Det er ca. 100.000 m2 formålsbygg som skal holdes rene hver dag og avdelingslederen har personalansvar for 43 renholdere og en husøkonom. Kontorplass på Eik. Om stillingen Avdelingsleder for Miljøservice, skal sørge for at renhold i kommunale bygninger utføres på en effektiv måte der innemiljø, helse, verdibevaring og kvalitet ivaretas i henhold til innemiljøstandarden.
Registrert : 16-06-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Prima Assistanse Telemark søker BPA assistent med helsefaglig bakgrunn i en 64% fast nattestilling
Prima Assistanse
Vi er 2 brødre på 18 og 20 år med en muskelsykdom som heter Duchenne. Vi søker noen flere armer og bein slik at vi også kan fortsette med å delta i samfunnet som en likestilt borger. Vi bor i eget hus alene kun vi 2. Du vil da bli en del av et team med BPA-assistenter som skal hjelpe oss til å leve selvstendig i eget hus. Vil du bli en av dem?  Vi elsker å være i aktivitet hver dag og vi er skikkelig sportsidioter som ofte tar en tur på en Landskamp eller en Odd-kamp i Skien.  
Registrert : 16-06-2022 Søknadsfrist : 16-07-2022