Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kommunal fastlege, Tinneberget legesenter for TINNEBERGET LEGESENTER
TINNEBERGET LEGESENTER
Kommunal fastlege, Tinneberget legesenter BeskrivelseLegesenteret er samlokalisert med Notodden interkommunale legevakt og har 9 fastleger og 1 LIS1. Legesenteret bruker SystemX og Pasientsky og det er ansatt sykepleiere som hjelpepersonell. Legesentreret har vaksinasjonskontor, LAR behandling og sykepleiere som spesialiserer seg innenfor sårstell og diabetes. Kort om stillingenVi lyser ut 100 % kommunal fastlegestilling ved Tinneberget legesenter. ArbeidsoppgaverFastlegepraksis etter gjeldende avtaleverk.
Registrert : 24-05-2019 Søknadsfrist : 16-06-2019

Virksomhetsleder, vikariat, Hjemmebaserte tjenester for Notodden kommune
Notodden kommune
Virksomhetsleder, vikariat, Hjemmebaserte tjenester BeskrivelseVirksomheten omfatter tjenesteområdene hjemmesykepleie og psykisk helse/rus. En fremtidsrettet tjeneste med stor betydning for innbyggerne i Notodden kommune. Den har rundt 90 årsverk som gir tjenester til rundt 500 brukere med somatiske og/eller psykiske helseutfordringer. Virksomhetsleder har for tiden 4 avdelingsledere i sin ledergruppe. I den Helhetlige helse- og omsorgsplanen er målet størst mulig grad av mestring og brukermedvirkning i utforming av tjenestetilbudet.
Registrert : 24-05-2019 Søknadsfrist : 10-06-2019

Saksbehandler, 100 %, Tildelingskontoret for NOTODDEN KOMMUNE TILDELINGSKONTORET
NOTODDEN KOMMUNE TILDELINGSKONTORET
Saksbehandler, 100 %, Tildelingskontoret Kort om stillingenVi søker saksbehandler i 100% stilling. ArbeidsoppgaverSaksbehandling, i hovedsak rettet mot helsehjelp og kartlegging av behov for tjenester i private hjem, omsorgsboliger og i instituasjon Med samhandlingsreformen er det en viktig oppgave å ta imot meldinger fra sykehusene og sikre pasientene riktig tjeneste etter sykehusopphold. Den enkeltes individuelle behov skal, sammen med faglige vurderinger, være grunnlaget for tjenestetilbudet. Tjenestene skal stimulere og bygge opp under brukerens egen evne til å mestre sin hverdag.
Registrert : 24-05-2019 Søknadsfrist : 10-06-2019

Bilklargjører for CENTRUM BILPLEIE Ronny Johnsen
CENTRUM BILPLEIE Ronny Johnsen
Bilklargjører Vi søker etter ekstrahjelp/deltid som bilklargjører, med mulighet for fulltid. Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå av klargjøring av brukte og nye biler, vask og rens, samt lakkbehandling. Krav til kompetanse gode språkkunskaper i norsk interesse for bil Ønsket kompetanse Erfaring fra bilpleie Førerkort kl B Personlige egenskaper du er ansvarbevist du er strukturert arbeider selvstendig du er serviceinnstilt du er kvalitetsbevisst For mer informasjon, ring Ronny på tlf 994 94 000.
Registrert : 20-05-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

KIWI Tuven søker etter ringehjelp/ferievikar for STRUPA DRIFT AS
STRUPA DRIFT AS
KIWI Tuven søker etter ringehjelp/ferievikar Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og stå-på-vilje ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 16-05-2019 Søknadsfrist : 13-06-2019

Har du faglig stolthet og utfører godt teknisk arbeid? for Gunnar Karlsen AS
Gunnar Karlsen AS
Har du faglig stolthet og utfører godt teknisk arbeid? Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi, så passer du hos oss. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. En fagarbeider hos oss er Helten i felten. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt.
Registrert : 15-05-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Sykepleier, 100%, Hjemmebaserte tjenester for Notodden kommune Omsorgssenter
Notodden kommune Omsorgssenter
Sykepleier, 100%, Hjemmebaserte tjenester Kort om stillingenVi har ledig 100% stilling som sykepleier i Hjemmebaserte tjenester. Arbeidsoppgaver Bidra til å utvikle tjenesten i en kunnskapsbasert praksisVære tjenesteansvarlig for flere brukereTverrfaglig samarbeid internt og med eksterne samarbeidspartnereTjenesten støtter opp om brukernes egne ressurserKvalifikasjoner Norsk autorisasjon som sykepleierNorskkunnskaper tilsvarende nivå B2 eller bedreFørerkort klasse BPersonlige egenskaperDu må være positiv, fleksibel, ha stor arbeidskapasitet,være løsningsorientert og faglig dyktig.
Registrert : 14-05-2019 Søknadsfrist : 02-06-2019

Personlig assistent, 60%, pt natt, Hjemmebaserte tjenester for Notodden kommune Omsorgssenter
Notodden kommune Omsorgssenter
Personlig assistent, 60%, pt natt, Hjemmebaserte tjenester Kort om stillingenVi søker personlig assistent, for tiden natt, i 60% stilling. ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene vil være å yte pleie og omsorg, medikamenthåndtering samt praktisk bistand i brukerens hjem. KvalifikasjonerFortrinnsvis fagbrev som helsefagarbeider. Erfaring med å arbeide med mennesker. Norskkunnskaper tilsvarende nivå B2 eller bedre. Personlige egenskaperVi søker en medarbeider som er ryddig og selvstendig og som har gode samarbeidsevner. Det er avgjørende at bruker og medarbeider har god kjemi og samhandler godt.
Registrert : 14-05-2019 Søknadsfrist : 02-06-2019

Er du vår nye servicemontør på Notodden? for BRAVIDA NORGE AS
BRAVIDA NORGE AS
Er du vår nye servicemontør på Notodden? Bravida Telemark avdeling Notodden har stadig behov for flere erfarne og dyktige elektrikere innen service. Avdelingen har i dag 20 medarbeidere og er lokalisert i Sauheradvegen 93 på Notodden. Våre oppdrag har et geografisk spenn fra Notodden og Kongsberg med omegn. ArbeidsoppgaverI Bravida arbeider du selvstendig i ulike type serviceoppdrag for bedrifts- og privatmarkedet, store som små. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder.
Registrert : 13-05-2019 Søknadsfrist : 20-06-2019

Miljøterapeut,100%, vikariat, Tjenesten for funksjonshemmede for NOTODDEN KOMMUNE ADMINISTRASJON FUN
NOTODDEN KOMMUNE ADMINISTRASJON FUN
Miljøterapeut,100%, vikariat, Tjenesten for funksjonshemmede Kort om stillingenVi har ledig vikariat som miljøperapeut fra dd til 01.02.2020 med mulighet for forlengelse, ved Bekkhus arbeidssenter. Bekkhus er et tilbud til mennesker med utviklingshemning, men andre som kan nytte av tilbudet kan også søke seg dit. Senteteret tilbyr sysselsetting, fysisk aktivitet og sosialt samvær.Av oppgaver som utføres kan nevnes; monteringsarbeid, postombringing for egen virksomhet, husflid og håndverk. Arbeidssenteret har også en utegruppe der oppgavene er vedproduksjon og rydding.
Registrert : 13-05-2019 Søknadsfrist : 02-06-2019