Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du vår nye servicehelt?
Coop Vestfold og Telemark SA
Extra Kongsbergveien har ledig stilling som tilkallingshjelp. Vi ser etter deg som: Har gode samarbeidsevner og kan bidra positivt i butikkteamet.Er serviceinnstilt , og har god arbeidsmoral .Trives med høyt tempo og har stor arbeidskapasitet.Ønsker å gi kundene våre hyggelige handleopplevelser.Gjerne har erfaring i bransjen.Behersker norsk muntlig og skriftlig.Har fylt 18 år. Vi kan tilby
Registrert : 07-12-2021 Søknadsfrist : 17-12-2021

Nestleder ved Institutt for kultur, religion og samfunnsfag
Universitetet i Sørøst-Norge
Om stillingenVed Institutt for kultur, religion og samfunnsfag er det ledig stilling som instituttnestleder, med ønsket tiltredelse 01.03.2022. Instituttnestledere ansettes i åremålsstilling for en periode på fire år fra tiltredelse. Vi søker en nestleder som kan bidra til å drive og å utvikle instituttet. Instituttnestleder vil inngå i instituttets lederteam og skal bidra til en samordnet ledelse og helhetlig utvikling av instituttets utdanninger, forskning og organisasjon.
Registrert : 06-12-2021 Søknadsfrist : 14-01-2022

Seksjon helse og omsorg
Notodden kommune Interkommunalt samarbeid
I tråd med føringer i Nasjonal helse- og sykehusplan er det etablert helsefelleskap i Telemark. Helsefellesskapene skal videreutvikle samarbeidet og bidra til utvikling av gode pasientforløp som favner hele pasientens forløp i helse- og omsorgstjenesten.Helseforetaket og kommunene har i fellesskap tre samhandlingskoordinatorer. Disse utgjør sekretariatet for Helsefelleskapet i Telemark.Det lyses ut stilling som samhandlingskoordinator i Øst-/Midt-Telemark for kommunene Hjartdal, Midt-Telemark, Tinn, Nome og Notodden og Sykehuset Telemark HF.
Registrert : 06-12-2021 Søknadsfrist : 02-01-2022

Sykepleier
Overvåkning (FOVA) Notodden, Sykehuset Telemark HF
Org. nr: 974633159 Stillingsident: 4457036414 Presentasjon av stillingen: FOVA (felles overvåkning og akuttmottak) er en seksjon som dekker akuttmottak og intensiv/intermediær behandling av akutt og kritisk syke pasienter. Vi søker etter deg med høy faglig kompetanse, intensivutdanning eller relevant erfaring, stor arbeidskapasitet, fleksibilitet og gode samarbeidsevner. Vi er en sammensveiset gjeng med et godt arbeidsmiljø. Vi har ledig to faste stillinger, 80 % og 75 % som sykepleier og et svangerskapsvikariat i 80 % fra 01.02.22 - 01.03.23.
Registrert : 03-12-2021 Søknadsfrist : 17-12-2021

Førsteamanuensis / førstelektor / universitetslektor i pedagogikk (BLU - N)
Universitetet i Sørøst-Norge
Om stillingenVed Fakultet for Humaniora- idrett og utdanningsvitenskap er det fra 01.05.2022 (eller etter avtale) ledig inntil to faste 100 % stillinger som førsteamanuensis/førstelektor/universitetslektor i pedagogikk ved barnehagelærerutdanningen.Stillingene er knyttet til Institutt for pedagogikk og nærmeste overordnede er nestleder ved institutt for pedagogikk. Hovedarbeidssted er studiested Notodden. Det må imidlertid påregnes noe undervisning på instituttets øvrige studiesteder.
Registrert : 02-12-2021 Søknadsfrist : 15-01-2022

Førsteamanuensis / førstelektor / universitetslektor i pedagogikk (GLU)
Universitetet i Sørøst-Norge
Om stillingenVed Fakultet for Humaniora, Idrett og Utdanningsvitenskap er det ledig fast 100 % stilling i pedagogikk, med tiltredelse 01.05.2022 eller etter avtale. Vi søker fortrinnsvis etter en ansatt med kompetanse som førsteamanuensis/førstelektor innen fagområdet, men ansettelse som universitetslektor i fagområdet kan også vurderes.Stillingen er knyttet til Institutt for pedagogikk og nærmeste overordnede er nestleder Cathrine Frogh. Hovedarbeidssted er p.t. Notodden.
Registrert : 02-12-2021 Søknadsfrist : 17-01-2022

Erfaren Maskinarbeider
Sperre AS
Vi søker en erfaren, allsidig og selvstendig person som ønsker å være med og utvikle bedriften videre sammen med resten av teamet. Arbeidsoppgavene er varierte, men hovedsakelig mekanisk arbeid i manuell dreibenk og fres. Fremstilling av deler i aluminium og syrefast stål. Prosjektene våre er rettet mot havbruk, forskning og annen subsea-virksomhet.
Registrert : 01-12-2021 Søknadsfrist : 17-12-2021

Produksjonsmedarbeider Mekanisk
Sperre AS
Vi søker en erfaren, allsidig og selvstendig person som ønsker å være med og utvikle bedriften videre sammen med resten av teamet. Jobben vil i hovedsak bestå av mekanisk sammenstilling av våre produkter. Prosjektene våre er i hovedsak rettet mot havbruk, forskning og annen subsea-virksomhet. Du er selvgående og ser selv hva som må gjøres. Du er strukturert, flink til å samarbeide og glad i å dele kunnskap med kollegaene dine. Du liker å finne praktiske løsninger, tar utfordringer på strak arm og trår til når det gjelder.
Registrert : 01-12-2021 Søknadsfrist : 17-12-2021

Produksjonsmedarbeider Elektro
Sperre AS
Vi søker en erfaren, allsidig og selvstendig person som ønsker å være med og utvikle bedriften videre sammen med resten av teamet. Jobben vil i hovedsak bestå av elektromekanisk sammenstilling og testing av våre produkter. Prosjektene våre er i hovedsak rettet mot havbruk, forskning og annen subsea-virksomhet. Du er selvgående og ser selv hva som må gjøres. Du er strukturert, flink til å samarbeide og glad i å dele kunnskap med kollegaene dine. Du liker å finne praktiske løsninger, tar utfordringer på strak arm og trår til når det gjelder.
Registrert : 01-12-2021 Søknadsfrist : 17-12-2021

Vi søker ny sentrumsleder!
Notodden i Sentrum AS
Notodden i Sentrum AS (NIS) eies av kommunen, gårdeiere og handelsstanden i Notodden sentrum. Selskapets formål er å fremme Notodden sentrum som et levende og aktivt handels- og møtested og ivareta og utvikle bysenterets særpreg og fortrinn. Vi jobber for å skape vekst og sikre at byen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å leve og bo her. NIS søker nå etter ny sentrumsleder / daglig leder.Stillingsbeskrivelse
Registrert : 30-11-2021 Søknadsfrist : 15-12-2021