Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Project Manager for NEL Hydrogen AS
NEL Hydrogen AS
Project Manager Vi søker en motivert Project Manager til en spennende og allsidig stilling i en internasjonal teknologibedrift.
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 17-12-2018

Automation Engineer for NEL Hydrogen AS
NEL Hydrogen AS
Automation Engineer Som Automation Engineer vil du arbeide i et internasjonalt selskap i stor vekst. Du vil blant annet arbeide med oppfølgning av lokal produksjon og internasjonale prosjekter. Kvalitetskontroll og kontinuerlig forbedring er en viktig og sentral del av selskapets evne til å levere prosjekter til riktig tid og med riktig kvalitet.
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 17-12-2018

Value Engineer for Experis AS Avd Oslo
Experis AS Avd Oslo
Value Engineer StillingsbeskrivelseNel Hydrogen Electrolyser AS på Notodden er et datterselskap til Nel ASA, og er ansvarlig for salg, utvikling, prosjektering, engineering og produksjon av Nels alkaliske elektrolyseprodukter. Nel er en global, ledende aktør innen hydrogenteknologi og har fabrikker i Norge, Danmark og USA. Selskapets mål er å levere miljøvennlige løsninger for å produsere, lagre og distribuere hydrogen fra fornybar energi. Nel har en stolt historie med utvikling og levering av hydrogenanlegg på en internasjonal arena med røtter tilbake til 1927.
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 17-12-2018

Lege i spesialisering 2 Vikariat - Medisinsk leger Notodden for Sykehuset Telemark HF
Sykehuset Telemark HF
Lege i spesialisering 2 Vikariat - Medisinsk leger Notodden Det utlyses ett vikariat som lege i spesialisering 2 ved medisinsk avdeling på Notodden. 1 x 100 % vikariat fra 01.01.2019 - 01.09.2019, med mulighet for forlengelse. Avdelingen har 26 senger i felles sengepost og i tillegg tekniske senger i felles overvåkingsavdeling. Velutstyrt medisinsk poliklinikk med cytostatikapoliklinikk og dialyseenhet. Dersom det innen søknadsfristens utløp skulle bli flere ledige stillinger, vil tilsetting bli foretatt av den søkermassen som foreligger.
Registrert : 10-12-2018 Søknadsfrist : 04-01-2019

Project Controller for NEL Hydrogen AS
NEL Hydrogen AS
Project Controller StillingsbeskrivelseNel Hydrogen Electrolyser AS på Notodden er et datterselskap til Nel ASA, og er ansvarlig for salg, utvikling, prosjektering, engineering og produksjon av Nels alkaliske elektrolyseprodukter. Nel er en global, ledende aktør innen hydrogenteknologi og har fabrikker i Norge, Danmark og USA. Selskapets mål er å levere miljøvennlige løsninger for å produsere, lagre og distribuere hydrogen fra fornybar energi. Nel har en stolt historie med utvikling og levering av hydrogenanlegg på en internasjonal arena med røtter tilbake til 1927.
Registrert : 10-12-2018 Søknadsfrist : 17-12-2018

Fabrication Director for NEL Hydrogen AS
NEL Hydrogen AS
Fabrication Director Som Fabrication Director vil du arbeide i et internasjonalt selskap i meget stor vekst. Du vil ha ansvar for driften på nåværende fabrikk med mange manuelle arbeidsoperasjoner og en ny fullautomatisert fabrikk. Byggingen av den nye fabrikken starter tidlig i 2019 og skal være i full drift i løpet av første halvår 2020, de steder der NEL sammenstiller sine produksjonsanlegg. Produksjonskapasiteten i den nye fabrikken på Notodden er ti ganger større enn i nåværende fabrikk og den blir den største av sitt slag i verden.
Registrert : 10-12-2018 Søknadsfrist : 17-12-2018

System Engineering Manager for NEL Hydrogen AS
NEL Hydrogen AS
System Engineering Manager StillingsbeskrivelseNel Hydrogen Electrolyser AS på Notodden er et datterselskap til Nel ASA, og er ansvarlig for salg, utvikling, prosjektering, engineering og produksjon av Nels alkaliske elektrolyseprodukter. Nel er en global, ledende aktør innen hydrogenteknologi og har fabrikker i Norge, Danmark og USA. Selskapets mål er å levere miljøvennlige løsninger for å produsere, lagre og distribuere hydrogen fra fornybar energi. Nel har en stolt historie med utvikling og levering av hydrogenanlegg på en internasjonal arena med røtter tilbake til 1927.
Registrert : 10-12-2018 Søknadsfrist : 17-12-2018

Document Controller for NEL Hydrogen AS
NEL Hydrogen AS
Document Controller StillingsbeskrivelseNel Hydrogen Electrolyser AS på Notodden er et datterselskap til Nel ASA, og er ansvarlig for salg, utvikling, prosjektering, engineering og produksjon av Nels alkaliske elektrolyseprodukter. Nel er en global, ledende aktør innen hydrogenteknologi og har fabrikker i Norge, Danmark og USA. Selskapets mål er å levere miljøvennlige løsninger for å produsere, lagre og distribuere hydrogen fra fornybar energi. Nel har en stolt historie med utvikling og levering av hydrogenanlegg på en internasjonal arena med røtter tilbake til 1927.
Registrert : 10-12-2018 Søknadsfrist : 17-12-2018

Match Tuven søker Butikkselger til 80% vikarierende stilling for MATCH TUVEN
MATCH TUVEN
Match Tuven søker Butikkselger til 80% vikarierende stilling Vi søker en dyktig superselger som trives med å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. Denne stillingen krever at man er ansvarsfull og samarbeidsvillig. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet.
Registrert : 07-12-2018 Søknadsfrist : 05-01-2019

Ferievikarer (sykepleiere) - Overvåkning (FOVA) Notodden for Sykehuset Telemark HF
Sykehuset Telemark HF
Ferievikarer (sykepleiere) - Overvåkning (FOVA) Notodden Akuttmottak og FOVA er en seksjon som dekker mottak og intensiv/intermediær behandling av akutt og kritisk syke pasienter. Vi ønsker sykepleiere som kan gå rundturnus i forbindelse med ferieavvklingen sommeren 2019, med mulighet for forlengelse. Nyutdannede sykepleiere med sykehuspraksis kan søke. FOVA behandler både medisinske, kirurgiske og postoperative pasienter. Vi søker etter ferievikarer med erfaring fra intensiv/postoperativ. Ferieperioden er fra uke 25-33.
Registrert : 04-12-2018 Søknadsfrist : 31-03-2019