Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
KRANTEKNIKER SØKES VED VÅR AVD I TELEMARK
KIS SØR AS
Ønsket bakgrunn Vi ser etter deg med fagbrev som automatiker, elektriker eller mekaniker. Din bostedsadresse kan være i hele Telemark. Stillingen som utlyses er med utgangspunkt i avdelingen i Skien. Normalt er oppmøtested direkte hos våre kunder. Det er viktig at du liker kundekontakt og har evnen til å følge opp vårt mål om å gi den beste kundeopplevelsen. Du er en dyktig og allsidig fagmann som kan jobbe både selvstendig og i team.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 07-05-2023

Helsefagarbeider 60%
MATS dagaktivitetssenter, Skien kommune
MATS søker helsefagarbeider i 60% fast stilling.MATS arbeids og aktivitetssenter er en enhet i tilrettelagte tjenester. Tilrettelagte tjenester i Skien kommune yter tjenester til mennesker med ulike funksjonshemminger. Det er 16 årsverk tilknyttet MATS og har totalt 44 brukere med dette tilbudet. Målet er at alle, uansett funksjonsnivå, skal kunne leve et fullverdig liv ut fra egne forutsetninger. Vi tilrettelegger for livsmestring, samhandling, gode opplevelser og glede. Vi søker deg som ønsker nye utfordringer og liker å bidra til endring.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 02-04-2023

Sykepleiestudenter
Kirurgisk sengepost 3 etg, Sykehuset Telemark HF
Ved Kirurgen 3 behandler vi pasienter innen fagfelt som gastrokirurgi, plastkirurgi, endokrinologi og gynekologi.Dette er en post med høyt tempo, og en høy andel av våre pasienter er ø-hjelpspasienter.Rekruttering er viktig for at vi skal klare å bygge opp en god avdeling med høy kompetanse, faglig stolthet og med fokus på pasienten.Vi kan derfor tilby helge stillinger til studenter, med jobb hver 3 helg.Vi kan tilby en spennende og variert arbeidshverdag i et trygt og godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss at du trives på jobb.Vi har ledig:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 03-04-2023

Har du lyst til å jobbe i et profesjonelt finansmiljø med kunnskapsrike kollegaer og attraktive kunder?
Danske Bank
Har du lyst til å jobbe i et profesjonelt finansmiljø med kunnskapsrike kollegaer og attraktive kunder? Kundetilfredshet og vekst er sentrale mål for Danske Bank og du er en person som trives med aktiv strategisk rådgivning og kundepleie overfor potensielle og eksisterende kunder Arbeidsbeskrivelse:
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 02-04-2023

Bli en del av Norges heteste start-up, Ryde Technology! (Mulighet for heltidsstilling)
Ryde Technology AS
Ryde Technology søker nå etter dedikerte medarbeidere til å jobbe med oss i en av våre to avdelinger: Field operations og Mekanisk. Vi tilbyr deg muligheten til å være en del av et stadig voksende selskap. Så hvis du er en person som liker utfordringer og ønsker å jobbe i et ungt innovativt miljø, så er dette jobben for deg! Spesifiser i søknaden hvilken av de 2 avdelingene du ønsker å jobbe i. Følgende primære arbeidsoppgaver gjelder for avdelingene:
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 26-04-2023

Moreld Agility er inne i en spennende periode med mye å gjøre, og skal ansette i flere ulike stillinger.
Moreld Agility
Moreld Agility leverer produkter i verdensklasse. Dette er vi stolte av! Hos oss vil du ta del i spennende prosjekter og få muligheten til å påvirke og utvikle vår vei videre. Sammen med gode kollegaer. Vi kan tilby et arbeidsmiljø preget av arbeidsglede, yrkesstolthet, entusiasme og teamfølelse. VI SKAL ANSETTE I FLERE SPENNENDE STILLINGER! OM OSS
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 26-04-2023

Er du en kløpper på truckkjøring og klar for et langvarig vikariat?
Bemanningsbyraaet for kunde
For kunde på Kjørbekk i Skien har vi et langvarig vikariat på lageret tilgjengelig, med oppstart ganske snarlig og foreløpig varighet over sommeren. 
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Helsefagarbeidere
Heldøgns omsorgstjenester, Skien kommune
Vi er godt i gang med å bygge Kverndalen bo- og dagsenter i Skien sentrum, og søker nå helsefagarbeidere til vårt mest storstilte sykehjem noensinne.Vi ser etter engasjerte, omsorgsfulle og fleksible helsefagarbeidere som vil være med å utvikle bo- og dagsenteret som er planlagt innflyttingsklart i oktober 2023.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Fastlege
Helse og velferd, Skien kommune
Ledig fastlegehjemmel ved Solum legesenter.Listestørrelse: 1700 pasienter. Det vil etter avtale være mulig å redusere listelengde.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 30-03-2023

Fastlege Holbergsgate legesenter
Helse og velferd, Skien kommune
Ledig fastlegehjemmel ved Holbergsgate legesenter. Listestørrelse: 900 pasienter, med mulighet til å redusere listen ytterligere.  
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 30-03-2023