Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Ledige tannhelsesekretærstillinger i Telemark for TELEMARK FYLKESKOMMUNE KULTURAVD
TELEMARK FYLKESKOMMUNE KULTURAVD
Ledige tannhelsesekretærstillinger i Telemark Tannhelsetjenesten i Telemark Tannhelsetjenesten i Telemark har 130 stillinger fordelt på 13 offentlige tannklinikker. Vi behandler alle kategorier pasienter fra prioriterte grupper til betalende pasienter. Telemark har egen spesialistklinikk i Skien. Telemark og Vestfold fylkeskommune er for tiden i en sammenslåingsprosess der den nye tannhelsetjenesten vil være en del av en større og robust fylkeskommune som er klar til løse fremtidige samfunnsoppgaver.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Vil du være med å bygge kontorkultur som graduate i Innovasjon Norge? for Innovasjon Norge
Innovasjon Norge
Vil du være med å bygge kontorkultur som graduate i Innovasjon Norge? Innovasjon Norge lanserer for første gang et graduateprogram. Programmet passer til deg som er i ferd med å avslutte studiene, eller som er i starten av din arbeidskarriere. Så ønsker du å være med å skape fremtidens arbeidsplasser? Ønsker du å bidra til nyskaping i næringslivet? Da bør du søke på Innovasjon Norges graduateprogram.     Gjennom Innovasjon Norges graduateprogram får nyutdannede et 12 måneders jobbengasjement på et av våre kontorer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 21-04-2019

Variert og allsidig stilling innen regnskap, økonomi og administrasjon av flere selskaper for NOR SELECTION AS
NOR SELECTION AS
Variert og allsidig stilling innen regnskap, økonomi og administrasjon av flere selskaper For kunde søker vi regnskap og administrativ leder, som ønsker en variert arbeidsdag innen regnskap, økonomi og administrasjon av flere selskaper.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Ønsker du å bli en del av utviklingen i vår nye bedrift? for OPTIMAL MARKETING AS
OPTIMAL MARKETING AS
Ønsker du å bli en del av utviklingen i vår nye bedrift? Vi kan tilby deg: ¿ Varierte, utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver ¿ Fleksibel arbeidstid, særskilt for studenter ¿ Erfaring med kampanjer for sterke merkevarer ¿ Teambasert arbeid i et sosialt og dynamisk arbeidsmiljø ¿ Motiverende og faglig dyktige kollegaer ¿ Full opplæring ved oppstart, og løpende individuell oppfølging ¿ Konkurransedyktige betingelser Svært gode lønns- og bonusbetingelser Vi som er ny bedrift med mange spennende prosjekter er Muligheten for forfremmelse, større stillingsprosent og bedre lønnsbetingelser er ikke
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 25-04-2019

Vil du være med å bygge kontorkultur som graduate i Innovasjon Norge? for INNOVASJON NORGE TELEMARK
INNOVASJON NORGE TELEMARK
Vil du være med å bygge kontorkultur som graduate i Innovasjon Norge? Innovasjon Norge lanserer for første gang et graduateprogram. Programmet passer til deg som er i ferd med å avslutte studiene, eller som er i starten av din arbeidskarriere. Så ønsker du å være med å skape fremtidens arbeidsplasser? Ønsker du å bidra til nyskaping i næringslivet? Da bør du søke på Innovasjon Norges graduateprogram. Gjennom Innovasjon Norges graduateprogram får nyutdannede et 12 måneders jobbengasjement på et av våre kontorer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 21-04-2019

Stilling ledig som nestleder ved Tyrilisenteret i Skien for TYRILISENTERET SKIEN
TYRILISENTERET SKIEN
Stilling ledig som nestleder ved Tyrilisenteret i Skien Tyrili Sør er en del av spesialisthelsetjenesten i Helse Sør-Øst og består av enheter i Skien og Arendal. Tyrili Sør tilbyr tilsammen 38 døgnplasser og ambulant behandling før og etter døgninnleggelse. Behandlingsenheten i Skien har 27 pasienter i døgnbehandling. Medarbeidergruppen i Skien består av 35 medarbeidere og er tverrfaglig sammensatt med helse- og sosialfag, leger, psykologer og fagarbeidere. Nestleder er underordnet enhetsleder som har overordnet ansvar og beslutningsmyndighet for den daglige driften.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Strålevernkoordinator for Sykehuset Telemark HF
Sykehuset Telemark HF
Strålevernkoordinator Strålevernkoordinator ved Sykehuset Telemark er tilknyttet Bedriftshelsetjenesten -STHF. Vi er 14 medarbeidere. BHT jobber for å gi en helhetlig og forbyggende bistand innen systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid til våre kunder. Strålevernkoordinator skal arbeide for at virksomheten oppfyller kravene slik de er fastsatt i strålevernlovginingen, og bistå ledelse og brukere med kunnskap om myndighetenes krav i forhold til strålevern.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 25-03-2019

Vil du være med å videreutvikle Norges utfordrerbank i Vestfold og Telemark? for Fokus Bank
Fokus Bank
Vil du være med å videreutvikle Norges utfordrerbank i Vestfold og Telemark? Vil du være med å videreutvikle Norges utfordrerbank i Vestfold og Telemark? Bedriftsmarked Vestfold Telemark er en del av region Stor Oslo, og vi er i sterk vekst. Vi søker derfor etter to erfarne Relationship Managers som kan bidra til å utvikle bankens posisjon i regionen. Er det deg vi søker? Danske Bank har en sterk markedsposisjon i bedriftsmarkedet i Norge med et bredt spekter av kunder.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Økonomimedarbeider for Ts Group Operation AS
Ts Group Operation AS
Økonomimedarbeider Vi ønsker å styrke hovedkontorets økonomiavdeling med økt kapasitet og kompetanse og søker nå etter en ambisiøs og servicefokusert medarbeider. Som Økonomimedarbeider i TS Group blir du en del av ett økonomimiljø med kompetente medarbeidere innenfor sine fagfelt. Det er totalt 6 økonomimedarbeidere i konsernet hvorav 4 har tilstedeværelse på hovedkontoret i Skien. Ditt arbeidsted vil være hovedsakelig i Skien.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Tyrili Sør søker psykolog for TYRILISENTERET SKIEN
TYRILISENTERET SKIEN
Tyrili Sør søker psykolog Tyrili Sør søker psykolog som vil jobbe fleksibelt ved Tyrilistiftelsens to enheter i regionen, Tyrilisenteret i Skien og Tyrili Arena Arendal. Psykologen vil være ansatt i medarbeidergruppen ved Tyrilisenteret i Skien, men delta i behandlingen i tverrfaglig team både der og ved Tyrili Arena Arendal, tilknyttet de pasientene som er inne til tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB). Arbeidssted vil være Skien, men psykologen har altså behandlingsansvar i hele Tyrili Sør og må påregne en del reising til Arendal.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019