Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Ferievikar: Bioingeniør, bioingeniørstudent for Seksjon for histologi, Sykehuset Telemark HF
Seksjon for histologi, Sykehuset Telemark HF
Ferievikar: Bioingeniør, bioingeniørstudent Vi søker bioingeniører og bioingeniørstudenter til Avdeling for patologi, Seksjon for histologi.Ferievikariatet vil bli fordelt før 01.05.19. De søkere som ikke er kontaktet innen denne dato, må dessverre gå ut ifra at de ikke har fått ferievikariatet.Ferieperioden er fra uke 23 t.o.m. 33. Oppgi dato / tidsrom du kan arbeide. Det er ønskelig at du jobber minst 6 uker.Lønn for studenter er i henhold til egne satser for STHF.Alle interesserte må søke via Søk på stilling.ArbeidsoppgaverStøping av vevsprøver. Sortering og kontroll av vevsblokker.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 17-03-2019

Psykolog/psykologspesialist for Seksjon Bup-Skien, Sykehuset Telemark HF
Seksjon Bup-Skien, Sykehuset Telemark HF
Psykolog/psykologspesialist BUP Skien har ledig en fast stilling som psykolog / psykologspesialist. BUP Skien er en generell poliklinikk som gir tilbud til barn og unge med psykiske lidelser. Vi er en seksjon innen barne- og undomspsykiatrisk avdeling (ABUP), som består av poliklinikker i Porsgrunn, Notodden og Kragerø, samt to fylkesdekkende seksjoner: seksjon for familiebehandling og SAF, seksjon for autismespekterforstyrelser.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Selger / Ordrebehandler for RUSTFRI SPESIAL PRODUKSJON AS
RUSTFRI SPESIAL PRODUKSJON AS
Selger / Ordrebehandler Oppgaver : Salg av storkjøkkeninnredningUtarbeide tilbud for kunderBistå i markedsføringsaktiviteterDaglig kontakt med kunderØnskede kvalifikasjoner : Tidligere erfaring fra salgKjennskap til bruk av data til salgsarbeidSelvstendigStrukturertErfaring fra storkjøkkenbransje er ett pluss, men ikke ett krav.Vi kan tilby: Godt arbeidsmiljøHyggelige kollegaerSpennende arbeidsoppgaverSe annonsePAM Stillingsnummer: 0806-2019-01-96 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Direktør for samferdsel, miljø og mobilitet - Vestfold og Telemark fylkeskommune for Skagerak Consulting AS
Skagerak Consulting AS
Direktør for samferdsel, miljø og mobilitet - Vestfold og Telemark fylkeskommune Direktør for samferdsel, miljø og mobilitet vil få ansvar for fylkesveier, kollektivtransport og bypakker. Området vil bli betydelig styrket med kompetanse og oppgaver fra Statens Vegvesen, og ny direktør må i særlig grad jobbe med å etablere en organisasjon med en god samhandlingskultur, effektive arbeidsprosesser og en struktur som utnytter kompetansen i organisasjonen på helhetlig måte.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Elektriker Gr. L for NYE ELEKTRO TEAM AS
NYE ELEKTRO TEAM AS
Elektriker Gr. L På grunn av økende oppdragsmengde søker vi 2 stk elektromontører gr. L Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev gr. LFørerkort klasse BFordel med erfaring i fagetEr selvstendig og positivBeherske Norsk skriftlig og muntligVi kan tilby: Trivelig arbeidsmiljø med hyggelige kollegerVarierte og utfordrende arbeidsoppdragGode lønnsbetingelserGodt utstyrt servicebilSe annonsePAM Stillingsnummer: 0806-2019-01-95 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Psykolog for Seksjon for rus og psykiatri , Sykehuset Telemark HF
Seksjon for rus og psykiatri , Sykehuset Telemark HF
Psykolog DPS nedre Telemark har kommunene Siljan, Skien, Porsgrunn, Drangedal, Nome, Bamble og Kragerø som sitt opptaksområde med et befolkningsgrunnlag på ca.125 000 innbyggere. Seksjon for rus og psykiatri (SRP), Skien, gir poliklinisk behandling for rus- og psykiatrirelatert problematikk til pasienter i Skien, Nome og Siljan. Det gis også tilbud til pårørende. Seksjonen har integrert oppfølging av pasienter i legemiddelassistert rehabilitering (LAR) og ivaretar spesialisthelsetjenestens ansvar i Rusmestringsenheten i Skien fengsel.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 24-02-2019

Løsningsarkitekt til spennende teknologimiljø for Pasientreiser HF
Pasientreiser HF
Løsningsarkitekt til spennende teknologimiljø Pasientreiseområdet er i spennende utvikling med økt automatisering og digitalisering. Forenkling av tjenester og arbeidsprosesser er sentralt i arbeidet vårt. Vi arbeider smidig med utvikling av løsningene og produksjonssetter ofte. I 2018 var vi en av tre finalister til digitaliseringsprisen.   Pasientreiser HF søker en dyktig og erfaren løsningsarkitekt som vil være med å utforme fremtidens digitale pasientreise.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Sykepleier 54,4% natt fast Sammen om barna (SAMBA) for SKIEN KOMMUNE SAMBA AVLASTNINGSBOLI
SKIEN KOMMUNE SAMBA AVLASTNINGSBOLI
Sykepleier 54,4% natt fast Sammen om barna (SAMBA) Informasjon om arbeidssted og stillingSAMBA er en institusjon for barn og unge med ulike og omfattende funksjonshemninger/skader i aldersgruppen 0-18 år, hvor det legges til rette for habilitering/rehabilitering. SAMBA kan være en" sluse" mellom sykehus og hjem, hvor det arbeides målrettet med opplæring og tilrettelegging for barn og foresatte. SAMBA skal bistå med utredning og tilrettelegging an særlig krevende oppfølgning. Det legges stor vekt på tverrfaglig samarbeid og alle fagansatte ved SAMBA arbeider i turnus.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 21-01-2019

Sykepleier/vernepleier 80% fast Gjerpen sykehjem og bokollektiv enhet 1 for Gjerpen sykehjem og bokollektiv
Gjerpen sykehjem og bokollektiv
Sykepleier/vernepleier 80% fast Gjerpen sykehjem og bokollektiv enhet 1 Informasjon om arbeidssted og stillingGjerpen er det eldste sykehjemmet i kommunen, og går inn i forberedelser til å flytte til nye lokaler midt i byen i 2022. Gjerpen sykehjem er delt inn i to enheter med ca 32 beboere på hver enhet. Samhandlingsreformen bidrar til at institusjonstjenesten stadig får flere oppgaver som stiller høye krav til fag, kvalitet og utvikling av tjenesten. Vi skal utvikle våre tjenester slik at evnen til egenmestring og aktivitet ivaretas også på institusjon.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Sykepleier 50% fast Sammen om barna (SAMBA) for SKIEN KOMMUNE SAMBA AVLASTNINGSBOLI
SKIEN KOMMUNE SAMBA AVLASTNINGSBOLI
Sykepleier 50% fast Sammen om barna (SAMBA) Informasjon om arbeidssted og stillingSAMBA er en institusjon for barn og unge med ulike og omfattende funksjonshemninger/skader i aldersgruppen 0-18 år, hvor det legges til rette for habilitering/rehabilitering. SAMBA kan være en" sluse" mellom sykehus og hjem, hvor det arbeides målrettet med opplæring og tilrettelegging for barn Og foresatte. SAMBA skal bistå med utredning og tilrettelegging an særlig krevende oppfølgning. Det legges stor vekt på tverrfaglig samarbeid og alle fagansatte ved SAMBA arbeider i turnus.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 21-01-2019