Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Lege
Fertilitetsavd. Sør, Sykehuset Telemark HF
Fertilitetsavdelingen Sør ved Sykehuset Telemark er en av seks avdelinger for assistert befruktning i den offentlige helsetjenesten i Norge. Målt i antall barn født etter behandling hvert år er vi blant de største offentlige fertilitetsavdelinger i landet, og pasienter kommer hit til Porsgrunn fra hele Østlandet. Vi søker nå etter leger som er interessert i Fertilitetsbehandling. Både fulltid og redusert stilling er mulig og stillingen er ledig for rask tiltredelse.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

VIKAR / TILKALLINGSASSISTENT
Uloba - Independent Living Norge SA
Lyst på deltidsjobb i Skien. Jeg trenger 2-3 assistenter på tilkalling med mulighet for fast ansettelse. Hva vil jobben som personlig assistent hos meg innebære?
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Extra Gråtenmoen ser etter ny butikkmedarbeider i 70% stilling
Coop Sørøst SA
Vi ønsker oss medarbeidere som: Har kjennskap til dagligvarebransjen.Har gode samarbeidsevner og kan bidra positivt i butikkteamet.Er pliktoppfyllende og liker en utfordring.Er serviceinnstilt og har stå på vilje.Setter kunden først.Behersker norsk muntlig og skriftlig.Har fylt 18 år. Vi kan tilby: Godt arbeidsmiljø med hyggelige arbeidskollegaerGode lønns- og arbeidsforhold Høres dette ut som noe for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022

MENY Lietorvet søker ferskvaremedarbeider i 100% stilling
MENY Lietorvet
Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. MENY Lietorvet kjennetegnes av stort vareutvalg, blide og serviceinnstilte medarbeidere og en fantastisk ferskvareavdeling. Vår målsetning er å være den beste dagligvarebutikken både på kundetilfredshet og vareutvalg. Vi er i dag 50 ansatte godt fordelt på både kjønn og alder. MENY Lietorvet eies av Butikkpartner AS, som har totalt 15 dagligvarebutikker i Grenlandsområdet.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 15-07-2022

Blide og hyggelige Bartendere søkes!
Bakgaarden As
Vi har fortiden behov for flere dyktige medarbeidere til stillingen "Bartender". Vi ønsker deg som er: Over 20 år Fleksibel Hyggelig og imøtekommende Blid og sprudlende Erfaring er en fordel, men ingen nødvendighet, da opplæring vil bli gitt av våre hyggelige medarbeidere! Vi kan tilby: En hyggelig arbeidsplass med fantastiske kollegaer! Konkuransedyktige lønnsbtingelser! Send oss gjerne din søknad/CV!
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Aktiv og glad gutt på 6 år søker assistenter
Mio BPA
Jeg er en aktiv og blid gutt på 6 år som søker etter flere flotte assistenter til mitt team. Jeg liker å gjøre det som andre 6-åringer liker. Bade, bygge Lego, leke med tall og bokstaver, være ute på lekeplassen og leke rollespill er noe av det jeg liker best. Jeg bor hjemme med min tvillingsøster og mamma. Jeg bruker CPAP, hovedsakelig på natt, som du vil få god opplæring på. Til høsten begynner jeg på skolen og vil ha behov for hjelp med lekser og annet skolearbeid. Det er også fint om du vil være med oss på reiser ved behov.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Avsnittsleder innsatsledelse og operativ trening
FOT-Felles enhet for operativ tjeneste, Sør-Øst politidistrikt
I Sør-Øst politidistrikt f.t. Felles enhet for operativ tjeneste (FOT), seksjon for innsatsledelse og operativ trening (SIO) er det ledig to faste stillinger som avsnittsleder i Skien og Tønsberg, med snarlig tiltredelse. 
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Selgere Grenlandsområdet
CHANGE OF SCANDINAVIA
Vi søker ulike selgerstillinger Selgere til Herkules og Down Town Brenner du for salg og den unike kundeopplevelsen? Din retail-karriere starter her! Vi søker engasjerte selgere til våre butikker i Grenlandsområdet Herkules og Porsgrunn. Vi tror du:
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Superselger og driftsmedarbeider Elkjøp Kjørbekk
Elkjøp Kjørbekk
Har du erfaring med salg og IT ? Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, for du er både løsningsorientert og opptatt av resultater. Du elsker å nå målene dine - og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv lærevillig, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 16-07-2022

Overlege/spesialist i rus- og avhengighetsmedisin
Seksjon for avrusning, Sykehuset Telemark HF
Seksjon for avrusning er en del av tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB) og tilbyr døgnbasert avrusning til pasienter i behov av høy medisinsk kompetanse. Det er totalt 13 sengeplasser ved seksjonen. Vi er tverrfaglig sammensatt med bl.a. 2 overleger, LIS, sykepleiere, vernepleier, sosionomer og helsefagarbeidere. 
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022